Áttekintés: Torguard Torrent VPN és Proxy szolgáltatás

Torguard egy igazi „nincs naplózás” VPN-szolgáltató, amely az USA-ban található. Névtelen proxyt és VPN szolgáltatást kínálnak (külön megvásárolhatók). A legtöbb más VPN-vel ellentétben a Torguard kifejezetten a gyakran használt bittorrent felhasználók szigorú adatvédelmi igényeihez szabta szolgáltatásait és hirdetését.

Torguard: 1. pillantás

Torguard Review: Profil kép

Műszaki adatok

 • Nincs napló. Időszak. ()
 • 256 bites AES titkosítás (kiváló)
 • VPN szolgáltatás vagy Torrent proxy szolgáltatás (külön megvásárolható)
 • Windows / Mac / Android / iPhone kompatibilis
 • 1 Gbps + szerver több mint 40 országban
 • Torrentre optimalizált szerverek
 • Lopakodó VPN opció / kiszolgálók (tűzfalakon keresztül)

Látogasson el a Torguardba (legjobb ajánlat) >>

A Torguard legjobb tulajdonságai
Itt vannak a kedvenc Torguard funkcióink…

Nincs napló
A Torguard nem tart semmilyen kapcsolat- vagy tevékenységi naplót. A torrent tevékenységét harmadik felek (ideértve az internetszolgáltatót is) gyakorlatilag nem nyomon követhetők

Auto Proxy Installer
A Torguard névtelen torrent proxy szolgáltatása jó alternatíva (vagy kiegészítés) a VPN-hez. A proxy általában gyorsabb és olcsóbb, mint egy VPN, miközben megváltoztatja a torrent IP-címét. A hátránya, hogy a proxyt manuálisan kell konfigurálnia a torrent kliensen, de a Torguard egy egyedi proxy telepítőt készített, amely automatikusan elvégzi az összes konfigurációt az Ön számára.

Gyors sebesség
A Torguard valóban javította szerverhálózatát az elmúlt két évben, és most az iparág leggyorsabb ütemeinek számítanak. A gyors VPN-sebesség gyorsabb torrentokat jelent!

Miért a TorGuard nagyszerű választás a p2p / Bittorrent számára

Ahogy a neveből talán kitalálta, Torguard kifejezetten az anonim vpn szolgáltatást a bittorrent felhasználók igényeihez igazította, biztosítva a kritikus anonimitási funkciókat, amelyek sok más vpn szolgáltatónál nem rendelkeznek. A Torguard lehetővé teszi a bittorrent használatot valamennyi nemzetközi szerverükön (de nem az amerikai szervereken), és nem tart semmilyen kapcsolódási naplót.

Feltétlenül olvassa el a cikkünket arról, hogy miért van szüksége egy anonim vpn-re a bittorrenthez

Jellemzők, amelyek révén a Torguard VPN kiváló választás a p2p / Bittorrent számára

 • Torrent / p2p Barátságos a nemzetközi szervereknél
 • Nincs csatlakozási napló (a vpn-felhasználás anonim marad)
 • DNS szivárgás elleni védelem (Biztosítja, hogy a Windows sebezhetőségei ne tegyék ki az Ön valódi IP-jét)
 • Biztonságos OpenVPN protokoll titkosítással
 • Elfogadható árú
 • Több torrent-barát lehetőség (proxy vagy vpn)
 • Rugalmas ügyfélszolgálat

A maximális névtelenség érdekében:
Ha nagyon óvatos, nagyszerű lehetőség a Torguard proxy szolgáltatás és egy másik névtelen VPN szolgáltatás egyidejű használata. Ez az opció maximális adatvédelmet biztosít, és a torrent forgalmát egy titkosított proxy alagútba csomagolja, amelyet ezután egy másik, releváns VPN alagútba csomagol.. Ezzel a beállítással a bittorrent használat gyakorlatilag nem nyomon követhető. További információkért olvassa el a cikkünket Teljesen névtelen Bittorrent 3 egyszerű lépésben

Torguard opciók és árképzés

Torguard 2 különféle lehetőséget kínál a torrent forgalom anonimizálására. Ha csak anonimnak kell tennie a bittorrent használatát, akkor a Torrent Proxy szolgáltatás. A telepítés egyszerű, csak konfigurálnia kell a bittorrent ügyfelet a Torguard Proxy-n keresztül történő csatlakozáshoz (4 ország és 20 IP cím opcióval rendelkeznek)..

Ha inkább az összes internetes tevékenységet magántulajdonban és anonimként tartja, akkor a Torguard Torrent VPN szolgáltatást kínálják, amely védi az egész internetkapcsolatot. A telepítés rendkívül egyszerű, csak töltse le az asztali vpn szoftvert, és készen áll a futtatásra.

Torguard csomagok és árképzés

Torguard Proxy
Titkosítás és névtelenség csak bittorrent használatra. Rétegezhető egy másik VPN-ben a maximális védelem érdekében.

Árazás:
– Havi 5,95 dollár havonta
– Havonta 3,95 USD, ha évente vásárolják meg

Torguard VPN szolgáltatás
Titkosítás és névtelenség a teljes internetkapcsolat és az összes internetes tevékenység szempontjából.

Árazás:
– Hónapokonként 9,95 USD
– Havonta 4,99 USD / év, ha évente vásárolják meg

Korlátozott ideig akár 40% kedvezmény a VPN szolgáltatásról, ha proxy szolgáltatással vásárolják meg!

Torguard VPN szoftver

Torguard kézi és automatikus csatlakozási lehetőségeket kínál. Ha a vpn szolgáltatást mobilkészülékkel kell használni, akkor a kézi útvonalat kell megtennie (de a torguard könnyű beállítási útmutatót kínál). Ha éppen az asztali számítógépével használja a Torguard vpn szolgáltatást, akkor csak annyit kell tennie, hogy töltse le és telepítse a Torguard VPN kliens szoftvert, írja be bejelentkezési adatait, majd kattintson a csatlakozás gombra.!

A Torguard szoftver áttekintése

A vpn kliens szoftvernek bármilyen könnyen használható felülete van. Csak írja be a bejelentkezési adatait, válassza ki a kiszolgálót a legördülő listából, és kattintson a csatlakozás gombra. Az ügyfél az OpenVPN protokollt használja a maximális biztonság érdekében.

A fő kliensablakban a VPN-kapcsolat naplója is megjelenik, így a technofilek ellenőrizhetik az OpenVPN kapcsolódási folyamat minden lépését.. Az új VPN IP-címe megjelenik a naplóablak tetején

A Torguard szoftver egy praktikus, színkóddal ellátott rendszertálca ikont is használ, amely pirosra világít, ha a VPN csatlakozik, és pirosra, ha nincs, a vizuális megerősítés érdekében

A szoftvernek is van Integrált DNS-szivárgás-védelem olyan szolgáltatás, amelyben sok más vpn hiányzik. Ez egy speciális szolgáltatás, amely megakadályozza, hogy az Ön valódi IP-címét a Windows biztonsági rései feltárják. További információt a dnsleaktest.com oldalon talál.

Kép

Torguard Anonymous VPN: Jellemzők

Torguard számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek vonzzák a biztonsági tudatosságot:

 • 256 bites AES titkosítás OpenVPN vagy L2TP / Ipsec segítségével
 • 39+ Globális szerverhelyek
 • Integrált DNS-szivárgás-védelem
 • IPv6 és WebRTC szivárgásvédelem
 • Nincs adatnaplózás / Nincs csatlakozási napló (teljesen névtelen)
 • 7 napos 100% -os pénz-visszatérítési garancia


Titkosítás: 256 bites AES
A Torguard 256 bites AES titkosítást használ. Ez egy rendkívül biztonságos cyber, és ugyanaz az erő, amelyet az Egyesült Államok kormánya és a katonaság használ a szigorúan titkos kommunikációhoz. A brute force (kulcsfontosságú találgatások) támadásokkal nem törhetõnek.

A titkosítás rendkívül hasznos a torrentek letöltéséhez, és megakadályozza, hogy a közted és a VPN-szerver között lévő harmadik felek elolvashassák a forgalmat, vagy hogy megtekintsék a meglátogatott webhelyeket / a letöltött fájlokat. Ez azt jelenti, hogy még az internetszolgáltatónak sem lesz ismerete az online tevékenységeiről, csak az a tény, hogy VPN-t használ.

IP szivárgás elleni védelem
Az idő múlásával a Windows operációs rendszer számos hiányosságát fedezték fel, amelyek kihasználhatók az igazi IP-cím feltárására még VPN használata közben. Ezek: DNS-szivárgás, IPv6-szivárgás és WebRTC (Stun) -szivárgás.

A Torguard testreszabta VPN-szoftverét, hogy megakadályozza mindhárom ilyen IP-szivárgás veszélyét, amelyek közül a leggyakoribb a DNS-szivárgás. A Torguard a saját privát (és nem naplózási) DNS-kiszolgálóit használja az összes DNS- és webhely-kereséshez. Ez azt jelenti, hogy nincs weboldal előzménye harmadik féltől, és a DNS-kéréseit véletlenül nem irányítják át az internetszolgáltató DNS-szerverein.

Adatvédelem / VPN naplók

A Torguard nyilvánosan kijelentette, hogy nem vezetnek naplót az előfizetői tevékenységekről vagy a csatlakozási előzményekről.

Ez a Torguardot teszi a világ egyik leginkább anonim és magánélet-tudatos VPN-szolgáltatójává. (A legtöbb VPN-szolgáltató legalább naplót vezet a korábbi csatlakozási előzményeiről, ideértve az IP-címet, amelyet a hálózathoz való csatlakozáshoz használ). Ezek a minimális naplók elméletileg továbbra is felhasználhatók a torrent letöltésének visszakeresésére az eredeti felhasználó IP-címére.

Nem naplózó VPN-sel (mint például a torguard) ez egyszerűen nem lehetséges. Nincs adat a korábbi IP-címekről, amelyeket a hálózat hozzárendelt, így a torrent letöltések gyakorlatilag nem lesznek nyomon követhetők.

Torguard sebességteszt

Általában véve a VPN szolgáltatók, amelyek hálózatukban lehetővé teszik a p2p és torrent forgalmat, nem lesznek különösen gyorsak. A Bittorrent hatalmas sávszélességű disznó lehet, és sok felhasználó tölti le és telepíti a nap 24 órájában, ami bármilyen VPN-t megterhelhet. Ennek ellenére a TorGuard sebessége nagyon gyors volt a Bittorrent használatához (bár ha HD videofájlokat szeretne streamálni a hálózatukon keresztül, akkor amerikai szervert kell használnia)

Sebességteszt eredményei:

Torguard sebességteszt: Chicago, USA

Chicago, USA sebességteszt

Kép

Rotterdam, holland sebességteszt

Torguard Review: Sebességteszt, Kanada

Toronto, kanadai sebességteszt

Torguard UK sebességteszt

UK sebességteszt

Következtetés:

Ha VPN vagy Proxy szolgáltatást szeretne, elsősorban az, hogy a Bittorrent vagy a p2p használatát névtelen maradjon, Torguard a VPN-választások rövid listáján kell lennie. Nem őriznek meg naplózási naplókat, p2p-barátságosak, és valóban törődnek az online adatvédelemmel. Néhány további nagyszerű választás: Privát Internet hozzáférés és BTGuard

Hol a következő?

 • Látogassa meg Torguardot
 • Menj haza
 • További vélemények

TorGuard
Értékelte Best Bittorrent VPN, 2015. december 14-én
Értékelés: 4.8

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me