Частен достъп до Интернет срещу HideMyAss (Дневници / Скорост / Защита)

Contents

Частен достъп до Интернет срещу Hidemyass

Частен достъп до Интернет и HideMyAss Pro VPN са две от най-популярните VPN услуги в света, но по много различни причини. Въпреки че и двете са отлични услуги, едно от двете наистина се откроява, когато става дума за нуждите на потребителите на Bittorrent.


Прочетете пълното ни VPN сравнение по-долу, за да видите коя от тези тежки тежести излиза отгоре (подсказка: Дори не е толкова близо).

Фирмени профили & Резюме на характеристиките

Първо нека разгледаме бързо спецификациите и характеристиките на всеки VPN, за да можем да добием по-добра представа за това с какво работим.

Частен достъп до Интернет

снимка

Характеристика
Базирано в САЩ
Няма журнали за активност
Няма метаданни (регистрационни файлове)
Сървъри в 24 страни

Ценообразуване
1 месец – 6,95 долара
Най-добра оферта: 1 година за $ 3.33 / m

Всички функции & Ценообразуване

HideMyAss

снимка

Характеристика
Базиран във Великобритания
Няма журнали за активност
Записва метаданни (дневници за връзка) за 6 месеца
Сървъри в 221 страни (повечето от всички VPN)

Ценообразуване
1 месец – 11,52 долара
Най-добра оферта: 1 година за $ 6,55 / м

Всички функции & Ценообразуване

Избор на VPN (най-важните фактори)

Всички VPN услуги предоставят криптиране и могат да скрият вашия IP адрес. Там спират приликите. Има няколко фактора, които определят колко добре VPN ще се представи за анонимни торенти. Ето нашия списък с най-важните неща, които трябва да имате предвид при избора на VPN:

Най-важните VPN функции (за торент)

 1. Политика за регистрация – VPN поддържа ли журнали? Колко дълго? Каква информация те проследяват?
 2. скорост – повече скорост е по-добра, очевидно
 3. Торентност – Дали VPN наистина приветства потребители на bittorrent или отменя акаунти за торент активност?
 4. Сигурност – Силата за криптиране е важна. Също така включва ли VPN превключвател за убийство & частни DNS сървъри
 5. Други полезни функции – SOCKS5 прокси сървъри, потребителски конфигурирани торент клиенти, оптимизирани за p2p сървъри и т.н….

Ще сравним Hidemyass и частен достъп до Интернет по всички тези критерии, един по един. Хайде да го направим.

Политики за поверителност / регистрация

Тук ще разгледаме каква информация (ако има такава) всеки VPN записва за вашата активност, историята на връзките и изтеглянията.

Частен достъп до Интернет

PIA е базирана в САЩ, където законите за запазване на данни не се прилагат за доставчици на VPN.

Политика на регистрация: В частния достъп до Интернет се посочва, че те не водят никакви журнали за активност, нито наблюдават или записват историята на сесиите или мета данни. Това означава, че те не записват историята на вашите IP адреси, историята на връзките или количеството прехвърлени данни. Те са истински VPN без регистрация.

Hidemyass

Hidemyass е базирана в Обединеното кралство и е подчинена на законите за запазване на данни във Великобритания (които се прилагат за VPN).

Политика на регистрация: Hidemyass потвърди, че макар да не следят директно вашата VPN активност, те поддържат дневниците на връзката в продължение на 2-3 месеца. Тези дневници включват историята на вашия IP адрес и количеството прехвърлени данни. В резултат на това те са в състояние да препращат известия за DMCA и е известно, че го правят.

Анализ:
PIA е истински доставчик на VPN без регистрация. Това е оптималното ниво на поверителност за потребителите на bittorrent и това е нещо, което Hidemyass просто не може да съвпадне, защото те изискват законите за запазване на данни във Великобритания, за да записват метаданни от историята на сесиите на своите клиенти.. PIA печели големи тук.

ПОбедител: Частен достъп до Интернет

Посетете сайта

Сигурност

Нека да разгледаме силата на криптиране, IP течове и допълнителни функции за защита…

Частен достъп до Интернет

Шифроване на тунел: до 256-битов AES (индустриален стандарт)
Шифроване на ръкостискане: 4096-битови клавиши (отлично)
Настройки за персонализирано шифроване: да

Допълнителни функции за сигурност:

 • IPv6 защита срещу теч
 • DNS защита от теч
 • VPN превключвател (предотвратява течовете на IP, ако VPN не успее)

Hidemyass

Шифроване на тунел: до 256-битов AES (индустриален стандарт)
Шифроване на ръкостискане: 2048-битови клавиши (добри)
Настройки за персонализирано шифроване: Не

Допълнителни функции за сигурност:

 • Защитен IP-Bind (убий-превключвател)

Анализ:
Частният интернет достъп печели и този кръг. Софтуерът има вградена защита за 3-те най-често срещани IP течове. Можете да изберете кои от тях да активирате в менюто за разширени настройки на техния софтуер. Защитата от течове на DNS е особено полезна, защото гарантира, че DNS сървърите на вашия доставчик на интернет никога не се използват (ако не блокирате течове на DNS, вашият интернет доставчик все още може да следи вашата уеб история).

На всичкото отгоре PIA има едни от най-добрите криптиране в индустрията (и е напълно персонализирано в разширените настройки за криптиране на настолния софтуер на PIA). Това ви позволява да настроите перфектно съчетанието между сигурност и скорост (в зависимост от вашите нужди) или просто да преминете с препоръчаните настройки.
Частният достъп до Интернет преодолява HMA на почти всяка функция за защита.

ПОбедител: Частен достъп до Интернет

Посетете сайта

Торент / p2p Приветливост

Много VPN казват, че позволяват торенти, само за по-късно анулиране или спиране на акаунти за торент активност. Някои VPN мрежи са изградени от основата, за да бъдат по-удобни за торент от други.

Частен достъп до Интернет

Частният интернет достъп е един от най-торентните VPN доставчици, които сме тествали. Те не ограничават торентната активност до конкретни сървъри (макар че вероятно биха предпочели да се придържате към сървъри извън САЩ и Великобритания).

Както всички уважавани VPN, PIA не поддържа и не насърчава незаконно изтегляне (нито ние). Въпреки това, независимо какво изтеглите, те не са в състояние да свържат никоя онлайн активност с конкретни акаунти или потребители.

Тъй като те не следят или регистрират вашата история на връзката или VPN активността, невъзможно е да се проследи изтеглянето на торенти към конкретен vpn акаунт. (и може да има десетки или стотици потребители, споделящи един и същ VPN сървър).

Hidemyass

Hidemyass не блокира конкретно торент / p2p достъп в тяхната мрежа. Условията им за ползване говорят, че ще закрият акаунти за незаконна дейност.

Тази тема ще ви даде по-добра представа за тяхната торент политика на практика.

Важна забележка: HMA има възможност да проследява изтеглянията на торент до конкретни акаунти, тъй като те водят дневници за връзка за всеки акаунт. Това означава, че те могат (и правят) спиране / анулиране на акаунти, ако решите да изтеглите файлове, които са по-малко от законните.

Скорост (PIA срещу HMA Speedtest)

Torrenting е активност с висока честотна лента и по-голяма скорост винаги е по-добра, нали? Нека да видим кой VPN ще ви позволи да използвате най-високия процент на вашата високоскоростна връзка.

Частен достъп до Интернет

Тест за скорост на PIA USA

Калифорния, САЩ

Частен тест за достъп до Интернет Канада

Торонто, Канада

Частен тест за скорост на сървъра в Холандия

Амстердам, Холандия (популярен за p2p)

Hidemyass

Hidemyass NYC тест за скорост

Ню Йорк, САЩ

Тест за скорост на хикадемия чикаго

Чикаго, САЩ

снимка

Торонто, Канада

Анализ на бързината:
Частният Интернет достъп печели тук с голям запас. Особено впечатляваща е разликата в честотната лента нагоре. PIA успя да получи над 80% от нашата 50mbps връзка на всички 3 тествани сървъра. (За справка ви трябват само 5-7 Mbps, за да предавате филм в HD).

Когато считате, че PIA е около половината от цената на HMA, това е лесен избор, ако скоростта е вашето внимание # 1. Също така си струва да разгледаме IPVanish (който е най-бързият vpn, който не се регистрира, който сме тествали). Направихме пълно сравнение на IPVanish срещу PIA.

ПОбедител: Частен достъп до Интернет

Посетете сайта

Полезни допълнителни услуги за Torrenting

Повечето VPN просто предлагат VPN услуга, но някои от по-ориентираните към торент vpns включват допълнителни функции, които потребителите на bittorrent обичат. Например: Torguard включва инсталатор за автоматично прокси, който незабавно ще конфигурира любимия ви торент софтуер, за да използва тяхната торент прокси услуга. BTguard има персонализирани версии на uTorrent и deluge с техните инсталирани прокси настройки.

И така, какво могат да ви предложат тези две VPN централи?

Частен достъп до Интернет

Частен достъп до ИнтернетЕ един от само няколко шепа VPN, които включват безплатна прокси услуга за чорапи с всеки VPN пакет.

Анонимните прокси услуги са популярни при потребителите на bittorrent, тъй като те работят с всеки основен торент клиент, обикновено са по-бързи от VPN и като цяло струват по-малко. Проксито на долните странични чорапи не се криптира (VPN предлага изключително силно криптиране).

С PIA обаче можете Вземете най-доброто от двата свята и използвайте VPN + Proxy едновременно, защото те позволяват 5 едновременни връзки от един акаунт. Това означава, че вашият торент IP адрес ще бъде вашият IP прокси, вашият уеб браузър ще бъде вашият VPN IP и нито едно от тях няма да съответства на вашия истински IP адрес. С други думи, вие ще бъдете изключително анонимни.

Ние дори имаме стъпка по стъпка ръководства за настройка, които ви показват как да направите това във всичките си любими торент софтуер.

пълномощник & Ръководства за настройка на VPN:

 • Utorrent
 • Vuze
 • потоп
 • QBittorrent
 • Flud (за android)

Ценообразуване

Въпреки че смятам, че цената трябва да бъде нисък приоритет, що се отнася до сигурността и неприкосновеността на личния живот, не е тайна, че хората предпочитат добра сделка на ниска цена. VPN варират в цената от около $ 3 / месец до $ 20 / m и по-високи. Добрата новина е, че цената не винаги означава качество, а някои от най-добрите VPN, които сме тествали, са и най-достъпните.

Ето как частният достъп до интернет се сравнява с Hidemyass, що се отнася до цената:

Частен достъп до Интернет

Ценообразуване

 • 1 месец – 6,95 долара
 • 6 месеца – $ 35.95
 • 1 година – $ 39.95 ($ 3.33 / месец)

Hidemyass

Ценообразуване

 • 1 месец – 11,52 долара / месец
 • 6 месеца – $ 8.33 / месец
 • 1 година – 6,55 долара / месец

Без значение каква дължина на абонамента сте избрали и за двете PIA & HMA, функциите са същите, независимо от продължителността. Очевидно получавате значителна отстъпка и за двете услуги, ако изберете опцията за абонамент за 12 месеца. Ако се притеснявате от угризенията на купувача, развеселете. И двата VPN предлагат 100% гаранция за възстановяване.

Частният достъп до Интернет има 7-дневна политика за възстановяване и Hidemyass има 30-дневна политика за възстановяване (стига да не нарушавате условията им или да прехвърляте повече от 10 GB данни).

Ето скрийншоти на точните данни за цените на всеки VPN:

Страница за ценообразуване на частен достъп до Интернет

Планове и цени на частен достъп до Интернет

Hidemyass предлага VPN услугата си с абсолютно същата продължителност на абонамента като PIA (1 месец, 6 месеца и 12 месеца). За съжаление те таксуват почти двойно цената на PIA за всяка продължителност на абонамента.

Ценообразуване на VPN на Hidemyass

Ценообразуване / планове за Hidemyass

Извод: И победителят е…

Това показване дори не беше близо. По мое преброяване, Частен достъп до Интернет спечели всеки един рунд.

Това не означава, че Hidemyass е лоша VPN. Всъщност те правят много неща много добре (техният софтуер е добър и те са едни от единствените VPN с техническа поддръжка на живи телефони). Реалността е, че Hidemyass не е проектиран за нуждите на потребителите на bittorrent, докато PIA е сред най-приятелските торент VPN в света.

Тогава не трябва да е изненада, че частният достъп до Интернет беше обявен за нашия най-добър VPN за торентентинг (2014/2015)

Ето резюмето на двубоя от главата до главата:

Частен достъп до интернет срещу Hidemyass (Обобщение)

Особеност
победител
детайли
Поверителност / LogsPIAPIA поддържа нулеви дневници или метаданни. HMA поддържа журнали.
СигурностPIAPIA има регулируема сила на криптиране до 256-битови AES w / 4096 битови клавиши
Торент приятелскиPIAPIA е значително по-удобна за торент от HMA и не може да идентифицира отделни акаунти
скоростPIAВ нашето тестване PIA превъзхожда Hidemyass по скорост
ЕкстриPIAХоландски прокси сървър, включен в VPN, работи чудесно за торенти
ЦенообразуванеPIAPIA струва едва 3,33 долара на месец (неограничен) срещу 6,55 долара за HMA. (Подробности за офертата по-долу)

анализ

Частният достъп до Интернет абсолютно разбива Hidemyass, когато става въпрос за удовлетворяване на взискателните изисквания за поверителност на честите потребители на bittorrent. Ние от все сърце препоръчваме PIA да е отличен многофункционален VPN, независимо дали е за общо ползване или твърдо ядро ​​изтегляне на торент.
Не забравяйте да се възползвате от 7-дневната политика за възстановяване на средствата на PIA, ако искате да изпробвате тяхната услуга безрисково. PIA е най-популярната VPN услуга сред посетителите на този сайт и една от най-достъпните.Използвайте връзката по-долу, за да получите PIA за $ 3,33 / месец

Най-добра оферта

Вземете PIA за $ 3,33 / месец »

Друга полезна информация

На този сайт имаме много други статии, които да ви помогнат да изберете перфектния torrent vpn и след като го направите, имаме „ръководства за начина“, които ви показват как точно да конфигурирате любимия си торент клиент да работи перфектно с вашия VPN или прокси услуга.

Ето някои от най-популярните ни статии:

Ръководства

uTorrent (Ръководство за настройка на VPN / прокси)
Vuze (Ръководство за настройка на VPN / прокси)
Понижаване (Ръководство за настройка на VPN / прокси)
QBittorrent (настройка на VPN / прокси)

SOCKS срещу HTTP прокси
Разбиране на VPN дневници
Кои VPN не поддържат регистрации?

Отзиви

Преглед на частен достъп до Интернет
Преглед на IPVanish
Torguard Review
Преглед на BTGuard
Преглед на Proxy.sh

Сравненията

PIA срещу IPVanish
PIA срещу Torguard
PIA срещу Proxy.sh
PIA срещу BTGuard
Torguard срещу BTGuard (прокси)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map