Ръководство за торент на ExpressVPN

ExpressVPN е популярен (но скъп) премиен VPN доставчик. Те позволяват торенти / p2p, но дали ExpressVPN е добър за изтегляне на торенти и торенти? Това ще разгледаме в тази статия.

Ще обсъдим:

 • Основните функции на ExpressVPN
 • Политиката им за регистрация (политика за поверителност)
 • Разрешава ли ExpressVPN торентите?
 • Как можете да използвате ExpressVPN с uTorrent, Vuze или Deluge
 • Има ли по-добри (или по-евтини) ExpressVPN алтернативи?

Да започваме.

снимка

ExpressVPN позволява торенти / p2p, но те ли са най-добрият ви избор?

Въведение в ExpressVPN

ExpressVPN е първокласна VPN услуга, базирана на Британските Вирджински острови (BVI). Те са известни със своите бързи скорости, отличен софтуер, солидна технологична поддръжка. Разбира се, това също идва на цена и дори най-евтиният им план е над 8 долара на месец.

Ето причините, поради които хората избират да се абонират за ExpressVPN…

Бърз: ExpressVPN твърди, че е най-бързият VPN в света. Не съм сигурен дали това е вярно, но определено са над средните по скорост. Сървърите са сравнително некодирани.

Отличен софтуер: Персонализираният VPN софтуер на ExpressVPN (Mac, Windows, iOS, Android) е най-високо качество. Определено е сред 4 или 5 най-добри навсякъде и мобилният им клиент наистина се откроява в сравнение с конкурентите.

Топ функции ExpressVPN

 • 256-битово криптиране: (най-висока якост)
 • 4 VPN протокола: (OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP)
 • Kill Switch-: (защитна функция за убийство-превключвател, полезна за торенти. Тя предотвратява ip-течове, ако vpn не успее)
 • Няма регистрирани IP адреси: (Това е добре за поверителност на торентите, но те все още не са истински VPN за нулев журнал.
 • Персонализиран VPN софтуер: Отличен VPN клиент, наличен за всички основни платформи

Разрешава ли ExpressVPN торентите?

Това е най-важният въпрос, на който трябва да се отговори, когато обмисляте да закупите VPN за торенти. Попитахме директно техническата им поддръжка дали ExpressVPN позволява p2p / торенти.

Отговорът?
Да. ExpressVPN позволява Torreting и p2p споделяне на файлове

Ограничения:
ExpressVPN не ограничава p2p / torrent изтеглянията до някакви конкретни сървърни места. Можете да използвате всеки сървър или държава, която искате.

Политика за регистрация на ExpressVPN / Политика за поверителност

Ако сте прочели някое от другите ръководства в Ръководството за торент VPN, знаете, че критериите ни за проверка №1 при избора на VPN-подходящ VPN е:

"VPN поддържа ли журнали?"

Като цяло искаме само да препоръчаме истински VPN доставчици на „Zero-Log“ за изтегляне на торенти, тъй като предлагат най-високото ниво на поверителност (без допълнителни разходи).

Въпреки това, регистрационните файлове, от които най-много ни интересуват, са регистрационните файлове на IP адресите (записва ли VPN от какъв IP адрес имате достъп до сървърите им и от кой IP сте назначен).

Оказва се, че ExpressVPN поддържа някои минимални дневници за връзка, но те могат да съдържат само информация като:

 • Продължителността на връзката
 • Количеството на прехвърлените данни (в KB)
 • Използваният протокол и т.н….

Какво ще кажете за IP адресите?

За съжаление отговорът не е напълно ясен. В миналото ExpressVPN заяви, че те не регистрират IP адреси, но техните Условия за ползване в момента изобщо не споменавайте IP адреси. Единственото споменаване на тяхната политика за регистрация е на една от техните целеви страници:

снимка

Както можете да видите, списъкът с нещата не се регистрират ясно не изброява IP адреси. Можем само да приемем, че това означава, че ExpressVPN не е наистина VPN за „Logless“, освен ако те не се ангажират публично с такава политика в своята политика за поверителност.

ExpressVPN Алтернативи

ExpressVPN позволява торенти, но има някои причини, поради които може да искате да обмислите алтернативи:

 1. ExpressVPN поддържа журнали за метаданни, така че те не са истински VPN без регистрация
 2. ExpressVPN е скъп. Едногодишните абонаменти струват почти 3 пъти повече от PIA (което струва само 3,33 долара / месец)

Ето няколко отлични алтернативи на ExpressVPN, които наистина харесваме…

NordVPN (Спестете 75%)

снимка

Нулеви дневници
256-битово криптиране
Включен Soxy5 прокси
Вграден SmartDNS
Работи с Netflix

Вземете NordVPN »

NordVPN бързо се превърна в любимата ни всестранна VPN. Той прави всичко и на по-ниска цена, дори дори да отстъпка на VPN като частния достъп до Интернет.

NordVPN е напълно съвместим с Netflix (и над 50 други стрийминг услуги). Те са един от малкото останали VPN, които не са блокирани от популярните стрийминг услуги. NordVPN също включва прокси услуга Socks5 (идеална за торенти) в повече от 10 места. Вижте нашите ръководства за настройка за пълен урок как да настроите всичко.

О, и споменах ли това 30-дневна 100% гаранция за възстановяване което ви позволява по същество безрисково?

Ето как NordVPN сравнява с expressVPN

 • Над 70% по-евтино (сравнявайки най-добре рекламираната сделка за всяка)
 • И двете работят с Netflix и други стрийминг услуги (Express изисква допълнителна настройка)
 • NordVPN е Zero-Log (Express не), но сървърите на ExpressVPN са по-бързи
 • Прочетете нашия преглед на NordVPN за пълен поглед върху софтуера, скоростта и настройката

IPVanish

снимка

Нулеви дневници
256-битово криптиране
Включен Soxy5 прокси

IPVanish е най-логичната алтернатива на ExpressVPN, защото що се отнася до функции, те са много сходни.

IPVanish има сървъри в над 70 страни, отличен софтуер и добра технологична поддръжка. IPVanish също е изключително бърз (вероятно дори по-бърз) –> Прочетете нашия преглед на IPVanish

Но ето къде се различават:

 • IPVanish включва SOCKS5 торент прокси услуга (ExpressVPN не)
 • IPVanish има вярна политика „Zero-Log“ (ExpressVPN не)
 • IPVanish започва от $ 6.49 / месец (най-доброто предложение на ExpressVPN е $ 8.32 / месец)

Частен достъп до Интернет

снимка

Нулеви дневници
256-битово криптиране
Включен Soxy5 прокси
$ 3.33 / месец (1 година)

Вземете PIA за $ 3.33 / m

Частен достъп до Интернет предлага почти всички същите предимства на IPVanish. Разбира се, те не са толкова бързи и софтуерът им не е толкова излъскан, но PIA все още има над 1 милион абонати.

Защо? азе невероятна сделка!

При неограничени планове за честотна лента, започващи от $ 3.33 / месец, е трудно да намерите по-добра цена за VPN с толкова много функции.

Също така сме посветили ръководства за настройка на торенти за частен достъп до Интернет (поради огромната им популярност). Проверете ги за: uTorrent, Vuze, Deluge, PIA водач на торенти

Как да изтеглите торентите безопасно с ExpressVPN

ExpressVPN предлага само VPN услуга (не разполагат с торент прокси сървър като IPVanish и PIA). Може да ви е интересно да научите как да използвате прокси за торенти или предимствата на VPN срещу Proxy.

Използването на VPN за анонимност на торентите ви е много просто, но ето няколко съвета за увеличаване на поверителността с ExpressVPN.

Съвет №1 – Използвайте удобно за торент местоположение сървър

ExpressVPN не ограничава p2p активността до конкретни сървъри, но те вероятно предпочитат да не сте торент от определени сървърни местоположения (като САЩ или Великобритания).

Добрите локации на сървъра за торенти включват: Канада, Холандия, Люксембург и Швейцария.

Съвет №2 – Активирайте Kill-Switch

Ако използвате VPN като основен метод за анонимни торенти, винаги трябва да активирате превключвателя за убийство на VPN.

Kill-превключвател е софтуерна опция, която ще убие цялата интернет активност към вашето устройство в малко вероятно случай на отпаднала VPN връзка (прекъснете връзката). Единственият начин да възстановите достъпа до интернет е или 1 – да се свържете отново с VPN, или да рестартирате 2- мрежовия адаптер.

Превключвателят за убийство на ExpressVPN се намира в софтуерните настройки в раздела „Общи“. Просто отметнете квадратчето с етикет:

Активиране на мрежовото заключване (превключвател за убиване в Интернет)

И ти трябва да си добър. Можете по избор да решите дали да направите компютъра си достъпен за други устройства от вашата мрежа, докато сте свързани с expressVPN. Така или иначе това няма да повлияе на сигурността ви по време на порой.

ExpressVPN kill-switch

Активирайте „kill-switch“ на ExpressVPN, за да предотвратите случайни IP течове по време на торент.

Съвет №3 – Винаги се свързвайте с ExpressVPN, преди да отворите торент клиента

Това може да звучи очевидно, но е невероятно колко хора правят тази проста грешка. Винаги трябва да се свържете с вашия VPN, преди да отворите клиента си, и да не прекъсвате връзката, докато не излезете от торент софтуера. Това все още е вярно, дори ако нямате никакви активни изтегляния.

Ако искате допълнителен слой сигурност, можете да използвате Vuze като торент клиент. Vuze има готина функция за интерфейс, която дори не ви позволява да изтегляте торенти, освен ако VPN тунелът не е активен. Прочетете нашия урок за настройка на Vuze.

Торент клиентски ръководства за ExpressVPN

ExpressVPN ще работи с всеки основен торент клиент и не се изисква специална конфигурация във вашия торент софтуер. Просто се свържете към VPN сървъра по ваш избор, включете Kill-Switch и започнете да изтегляте торенти.

Но всеки торент клиент има свои специфични функции и функционалност, затова създадохме ръководство за настройка за всички най-популярни. Това ще ви помогне да осигурите максимална поверителност, най-бързите възможни скорости и да тествате настройките на торентите си за теч.

Ръководства за настройка на торент:

 • Android (tTorrent / Flud)
 • потоп
 • QBittorrent
 • Tixati
 • Utorrent
 • Vuze

Актуализирано на 14 март 2018 г. от BBVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me