IPVanish спрямо ExpressVPN сравнение: Скорост / Дневници / Торенти

Contents

IPVanish спрямо ExpressVPN сравнение 2018

IPVanish и ExpressVPN и двете твърдят, че са най-бързият VPN на земята. Но коя централа на VPN наистина има бързи тестове, за да го докаже?


Сравнихме IPVanish с ExpressVPN по функции, които са най-важни за торент потребителите.

Сравнихме:

 • Софтуер
 • Политика за поверителност / регистрация
 • скорост
 • и разбира се, цена. Знаем, че всеки обича добър, евтин vpn.

IPVanish vs. ExpressVPN: Обобщение

IPVanish

снимка

Уеб сайт: IPVanish.com
преглед: Преглед на IPVanish 2016 w

/ скорости

 • Базирано в САЩ
 • Без регистрационни файлове. Период. (
  научете за VPN регистрационните файлове
  )
 • Няма включен прокси
 • 256-битово криптиране (персонализирано)
 • Kill-превключвател включен (предотвратяване на течове на IP)
 • Позволени торенти на всички сървъри
 • Месечна цена: $ 10.00
 • Най-добра оферта: $ 6.49 / месец&# 65279;&# 65279; (1-годишен план)

ExpressVPN

снимка

Уеб сайт:Expressvpn.com
Преглед: Очаквайте скоро…

 • Базиран на Британски Вирджински острови
 • Няма дневници за активност. Някои дневници за връзка (без IP дневници)
 • Няма включен прокси
 • 256-битово криптиране
 • Kill-Switch включен
 • Торенти на конкретни сървъри
 • Месечна цена: $ 12.95
 • Най-добра оферта: $ 8.32 / месец (1-годишен план)
Любими функции на IPVanish
IPVanish е изключително бърз. По-бързо от всички други VPN, които сме тествали на този сайт. Ако имате връзка с висока честотна лента (20 Mbps +), трябва поне да опитате IPVanish.

Новият им софтуер V3 (Windows, Mac, iOS, Android) включва множество нови функции като: Stealth режим, Split tunneling, Kill-превключвател и „Smart“ избор на сървър.

IPVanish предлага и поверителност на високо ниво, с тяхната „Zero-Log“ гаранция.
Вижте всички наши VPN, които не се регистрират

Нашите любими функции ExpressVPN:
ExpressVPN е премия VPN услуга (с премия цени).

Прочети: Нашият екскурзовод за торенти ExpressVPN

ExpressVPN наистина се откроява от тълпата, що се отнася до техния софтуер, който има красив потребителски интерфейс и иновативни функции като персонализиран списък „Любими сървъри“.

Сравнително високата цена на ExpressVPN означава, че могат да си позволят повече пропускателна способност на сървъра на потребител, така че скоростите са отлични.

Теми за сравнение

Ще сравним ExpressVPN и IPVanish с глава във всяка от темите по-долу. Кликнете върху връзката, за да преминете към всеки раздел от това сравнение.

 1. Сигурност
 2. Политика за поверителност / регистрация
 3. Софтуер / Характеристика
 4. скорост
 5. Удобство за торент и Torrent-характеристики
 6. Ценообразуване
 7. Политика за възстановяване

Сигурност

Encryption

IPVanish и ExpressVPN и двете предлагат 256-битово криптиране (отрасловият стандарт за висока сигурност).

И двамата доставчици прилагат Perfect Forward Secret, което означава, че всяка VPN сесия използва уникален ключ за криптиране (добро).

Софтуерът на IPVanish ви дава избор от 3 VPN протокола (OpenVPN, PPTP и L2TP). Те също добавят протокол „Stealth“, ако активирате режим „Scramble“ в софтуерните опции.

ExpressVPN добавя протокола SSTP в допълнение към споменатите по-горе 3 (общо 4 протокола). SSTP също може да работи като „Stealth“ протокол, за да се промъкне през блокиращи VPN защитни стени.

IPVanish настройки за сигурност в техния софтуер. Включва DNS защита от теч и превключвател за убийство.

IPVanish ви предлага избор на 3 VPN протокола, както и функции за защита като защита от течове на DNS и превключвател за убиване, за да предотвратите течове на IP

Други функции за сигурност
IPVanish и ExpressVPN включват опция за превключване на убийства, която не позволява на вашия IP адрес да изтича публично, ако VPN се прекъсне случайно. Те също така включват защита от течове на DNS, която не позволява на вашия интернет доставчик да използва недостатък на защитата на Windows, за да следи вашата уеб история.

Обобщение на сигурността:
IPVanish и ExpressVPN са доста равномерни по отношение на сигурността, но ние ще дадем на ExpressVPN лекото предимство благодарение на тяхната специална опция „Stealth Mode“ (която ви позволява да получите мрежовите защитни стени, които могат да се опитат да блокират VPN трафик).
Победител: IPVanish
Политиката за регистриране на VPNs е един от най-пренебрегваните фактори при избора на доставчик. Това може би е най-важното нещо, което трябва да вземете предвид дали ще използвате VPN за торент. Винаги препоръчваме да изберете VPN, който никога не записва вашия IP адрес, и унищожава всички регистри на метаданни в рамките на 24 часа.

Препоръчително четене: VPN, които позволяват торенти / p2p и не поддържат никакви регистрационни файлове.

Декларация / Дърводобив

IPVanish: Поверителност

IPVanish е VPN услуга „Zero-Log“ от 2014 г. Според техния екип (и Декларация за поверителност) IPVanish не поддържа никакви дневници. Това е най-високото ниво на поверителност, което можете да получите от доставчик на VPN.

IPVanish е в състояние да поддържа политика за забрана, тъй като те са базирани в Съединените щати, където законите за запазване на данни не се прилагат за доставчици на VPN.

Можете също да платите анонимно с Bitcoin, ако искате.

ExpressVPN: Поверителност

ExpressVPN не предлага съвсем същото ниво на поверителност като PIA, що се отнася до тяхната политика за регистрация. Те не регистрират никаква VPN активност (уебсайтове, които посещавате, изтеглени файлове и т.н.), но правят метаданни на сесията на журнала (KB прехвърлени данни, използван VPN сървър, продължителност на връзката). за щастие, ExpressVPN не включва вашия IP адрес в техните дневници за връзка (от 1 януари 2016 г.).

Плащанията с биткойн се приемат, ако искате да платите анонимно.

Поверителност / Резюме на регистрация

Въпреки че ExpressVPN не регистрира вашия IP адрес, те все още не са истински доставчик на VPN без регистрации. Услугата без регистрация на IPVanish може да изведе вашата поверителност на по-високо ниво
Победител: IPVanish

Софтуер / функции

И IPVanish и ExpressVPN имат наистина отличен софтуер. Има причина, че топ 5 или 6 доставчици са НАЧАЛО по-популярни от останалите. Той има много общо със софтуера, производителността и потребителското изживяване.

IPVanish софтуер

Софтуерът на IPVanish е великолепен и функционален. Непрекъснато се развива и нови функции се добавят на всеки няколко месеца. В момента IPVanish е на V3 от техния софтуер.

Избор на сървър

IPVanish прави избора на сървър бърз и лесен. Можете или да видите всичките им сървъри в Списък изглед или Изглед на карта. Можете да сортирате всички сървъри, като ping, когато е в изглед на списъка, и лесно можете да търсите всяко местоположение на сървъра, което искате, като използвате тяхната функция „филтриране“.

Софтуер IPVanish: инструмент за избор на сървър за карта

Инструмент за избор на карта на сървъра в IPvanish

Други софтуерни функции на IPVanish

IPVanish добави редица полезни функции през последните 12 месеца. Ето нашите любими:

 • Изберете вашия VPN протокол: Можете да изберете OpenVPN (TCP / UDP), L2TP или PPTP. За повечето потребители OpenVPN (UDP) ще бъде най-добрият и бърз вариант.
 • Боричкане: Това е VPN протоколът „Stealth“ на IPVanish. Ако вашата мрежа блокира VPN връзки, този инструмент може да прикрие вашите VPN данни като обикновен SSL уеб трафик, което прави почти невъзможно блокирането.
 • Завъртане на IP адрес: Можете да избирате автоматично да получавате нов IP адрес на всеки „X“ минути. Не препоръчваме да правите това по време на торент, тъй като IPvanish трябва да се прекъсне за кратко между IP.

Софтуер ExpressVPN

Софтуерът на ExpressVPN е лек, бърз и мощен. Особено харесваме функционалността „Любими сървъри“, която ви позволява да добавяте често използваните си сървърни местоположения в потребителски списък за бърз и лесен достъп.

ExpressVPN има вградени всички най-важни инструменти за защита от утечка на IP, като защита от течове на DNS и защита от изключване (използвайки превключвател за убийство).

Ето по-подробно някои от най-добрите софтуерни функции на ExpressVPN:

Местоположение Picker / Любими сървъри

Изборът на предпочитаното от вас местоположение на сървъра е бърз и лесен. В рамките на софтуера има множество сортируеми списъци на сървъри.

Можете да сортирате сървъри по име, местоположение или да изберете конкретни сървъри, които да добавите към списък „Любими сървъри“.

ExpressVPN ви показва и най-скоро използваните сървъри, ако искате да се свържете бързо.

Любими сървъри
За да добавите някой сървър в списъка си „Любими“, просто щракнете върху звездата до него.

След като звездата е жълта, сървърът ще се покаже в списъка с любимите ви сървъри, до който се влиза, като щракнете върху раздела „Звезда“, маркиран с червено в горния ляв ъгъл.

Изглед на софтуерни сървъри ExpressVPN

ExpressVPN сървъри

Опции за VPN протокол

Софтуерът на ExpressVPN ви позволява лесно да превключвате между всичките 5 налични VPN протоколи.

Можете също да изберете „Изберете протокол автоматично“ който интелигентно ще избере най-добрия вариант за вас въз основа на предвиденото ви местоположение на сървъра и текущите ви мрежови условия.

За повечето потребители UDP – OpenVPN ще бъде най-доброто съчетание на скорост / сигурност. UDP е перфектният протокол за дейности с висока честотна лента като: поточно видео, торенти / p2p и Skype.

Изберете TCP само ако изтегляте файлове през уеб браузъра си (тъй като TCP валидира получаването на всички пакети данни), което би трябвало да ви помогне да предотвратите неуспех на големия ви пренос на файлове в средата.

ExpressVPN протоколи

Изберете OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP или „Auto“

Така че кой има по-добрия софтуер?

Това беше сравнително близко обаждане и IPvanish и Express предлагат повечето от функциите, които наистина искаме да видим от VPN клиент. Имаше няколко разлики, между тях обаче.

Expressvpn: има функцията „любими сървъри“ (която обичам). Клиентът им е лек и бърз и не заема много екранни недвижими имоти.

IPVanish: Клиентът за десктопи на IPvanish е малко голям, но е пълен с функции. Той има интелигентен избор на сървър, изглед на карта, режим на затъмняване / скритост, разделяне на тунели и 3-посочна ip защита от теч.

В крайна сметка по-дългият списък с функции на IPVanish спечели. Последната версия на техния софтуер (добавяне на kill-switch & протокол за стелт) наистина ги избута през ръба.

Победител: IPVANISH

IPVanish vs. ExpressVPN: Ускорява & Speedtest

Скоростта е един от най-важните критерии за избор на VPN услуга, особено ако искате да я използвате за високоскоростни изтегляния на торент. Всъщност единственото, което считаме за по-важно, е да изберем да изберем VPN доставчик „Zero-Log“ като IPVanish.

И IPVanish и ExpressVPN имат репутация на бързи скорости. ExpressVPN дори твърди, че на уебсайта им е най-бързият VPN наоколо. Нека да видим как те се сравняват в нашите тестове за реална скорост…

Тест за скорост на IPVanish

IPVanish скорост UK

Тест за скорост на IPVanish (Лондон, Великобритания)

IPVanish speedtest, Канада сървър

Тест за скорост на IPVanish (Монреал, Канада)

ExpressVPN скорост

Тест за скорост ExpressVPN (Лондон, Великобритания)

Тест за скорост ExpressVPN (Лондон, Великобритания)

Тест за скорост ExpressVPN (Холандия)

Тест за скорост ExpressVPN (Холандия)

Анализ / вердикт на тест за скорост:
ExpressVPN постави много уважавани скорости (50 Mbps на международни сървъри е доста уважавана), но IPVanish има цялостно по-бърза мрежа в нашия опит.

IPVanish има предимство за нечестна скорост, тъй като компанията-майка им е един от най-големите доставчици на CDN (гръбнак на данни) в света.

Победител: IPVanish (но ExpressVPN е доста над средното ниво)

Удобство за торент / Торент

Ако основната причина за закупуването на VPN е да изтеглите торенти анонимно, тогава този раздел е изключително важен. Ако не, не се колебайте да го пропуснете.

В този раздел ще разгледаме отношението на всеки доставчик към потребителите на bittorrent. Ще разгледаме и какви (ако има) полезни функции, които всяка услуга включва, които осигуряват допълнителна стойност за изтеглящите торент / p2p.

IPVanish приятелски торент: 9/10

Първоначално IPVanish отбеляза 7/10 за удобство на торент, когато за първи път класирахме VPN доставчици през 2014 г., но те направиха редица значителни промени оттогава. Сега те са една от най-добрите възможности за VPN за торент потребители в целия свят.

IPVanish торент политика

Както е посочено в техните FAQ (екрана по-долу), IPvanish заяви, че те наистина позволяват торенти / p2p в тяхната VPN мрежа. Както при всички доставчици на VPN, вашето използване е предмет на техните условия & условия за приемливо използване, които могат да бъдат намерени на уебсайта им.

IPVanish торент / p2p политика

IPVanish торент политика

Функции, свързани с IPVanish Torrent:

Ако изтегляте торенти често, може да ви е необходим по-специфичен набор от функции, отколкото предлагат много VPN доставчици. За щастие, IPVanish има почти всички най-важни функции за поверителност / сигурност, които бихте искали (с още няколко в момента в процес на разработка).

Ето най-добрите функции на IPvanish за торент потребители:

 • Политика за нулев журнал: Винаги препоръчваме да изберете VPN без регистрация. IPVanish отговаря на тези критерии.
 • Kill Switch-: Не искате вашият IP адрес да изтече, ако VPN се прекъсне. Софтуерът на IPVanish има превключвател за убийство, който незабавно ще спре вашата интернет връзка, ако VPN не успее.
 • Местоположение на сървъра, удобно за торент: IPVanish има бързи сървъри в много дружелюбни за торент страни, включително Швейцария и Холандия.
 • 256-битово криптиране: Това е най-силната налична сила на криптиране (която все още осигурява разумна скорост). Това е същата сила на криптиране, използвана от американските военни за критични комуникации. Шифроването пречи на вашия интернет доставчик (интернет доставчик) да чете вашия трафик или да вижда какви файлове изтегляте. Освен това помага да се предотврати заглушаване на торентите ви.

ExpressVPN Пригодност за торенти: 7/10

ExpressVPN предоставя набор от функции на ОК за торент потребители. Те имат 256-битово криптиране (същото като IPvanish) и почти идентичен kill-превключвател. Те излизат малко по-нататък относно политиката на регистриране. Въпреки че ExpressVPN казва, че техните регистрационни файлове не включват вашия IP адрес, ние все пак предпочитаме те да приемат истинска политика с нулев дневник, както другите VPN.

IPVanish и ExpressVPN са доста сходни по отношение на софтуерните функции, но разликата в поверителността на лога изтласква IPVanish напред.

Победител: IPVanish

Ценообразуване (кой доставчик е по-добрата сделка?)

IPVanish и Express са на цени в средата & висок край на цените на VPN. По принцип по-високите цени обикновено идват с по-висока скорост (защото вашият VPN доставчик може да си позволи да харчи повече $ на потребител за разходи на сървъра). Това сравнение не прави изключение и двамата доставчици имат скорост, която е доста над средната. Ето и ценовите страници и за двете:

Цени за IPVanish

IPVanish ценови планове

Обикновено IPvanish обикновено е $ 10 / месец, ако решите да ходите всеки месец, но най-добрата стойност определено е 1-годишният абонамент, който достига средно $ 6,49 / месец.

Цени за ExpressVPN

Цени за ExpressVPN

С едномесечните планове, започващи от почти $ 13, ExpressVPN е лесно един от най-скъпите VPN доставчици. Получавате значителна отстъпка за закупуване на годишен абонамент и към момента на тази статия ExpressVPN в момента хвърля 3 бонусни месеца безплатно (общо 15 месеца).

Най-добра политика за възстановяване: IPVanish срещу Express VPN

Политика за възстановяване

И IPVanish и ExpressVPN имат 100% гаранция за удовлетвореност и можете да получите пълно възстановяване в рамките на определения период на възстановяване, ако не сте доволни от тяхната услуга.

Политика за експресно възстановяване на VPN – 30 дни

100% политика за възстановяване на ExpressVPN предлага на потребителите пълно възстановяване на цената им за абонамент в рамките на първите 30 дни от услугата. Те дори ще помислят за възстановяване след 30-дневния прозорец, ако можете да докажете, че тяхната услуга е била недостъпна или не работи правилно. Това е водеща в индустрията политика за възстановяване (все още не съм виждал оферта на VPN компания повече от 30 дни)
Можете да анулирате акаунта си с пълно възстановяване в рамките на 30 дни от първоначалната покупка … Възстановяването след 30-дневния прозорец за покупка ще се счита, по преценка на ExpressVPN, само ако абонатът може да докаже, че Услугата не е била налична или използваем по време на периода на абонамента и бяха направени разумни опити да се свържете с ExpressVPN за разрешаване на проблема – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 дни

IPVanish предоставя на потребителите 7 дни, за да поискат възстановяване. Това е приблизително средно, доколкото продължителността се отнася за политика за възстановяване. Потребителите могат да поискат възстановяването им по всякаква причина, просто като се свържат с поддръжката. Според нашия опит възстановяванията се обработват бързо и без много караница.

Победител: ExpressVPN (не може да победи 30-дневна гаранция!)

Включване и препоръки

Въпреки че и двете доставчици на VPN предлагат солидна услуга и функции, смятаме, че тук има ясен победител и това е IPVanish.

Това е особено вярно, ако основното ви използване на VPN ще бъде торен / p2p споделяне на файлове, тъй като IPVanish е единственият от двата с истинска политика „Zero-Log“. И разбира се цената винаги е фактор, а IPvanish около 20% по-евтино от expressVPN.

Ето обобщение на нашите открития от това сравнение:

IPVanish

IPVanish е изключително способен, торен-приятелски VPN. Те са сред най-бързите VPN компании за торенти и ние ги кръстихме нашият избор №1 за анонимни торенти през 2016 г..

Професионалисти:

 • Вярна политика „Без регистрация“
 • Тройна IP защита срещу теч
 • бърз

Недостатъци:

 • Никой всъщност. IPVanish има малко по-малко сървърни местоположения от ExpressVPN, но в над 60 страни те все още са над средното ниво.

ExpressVPN

ExpressVPN разполага с изключителен софтуер и техните мобилни VPN приложения (iOS, Android) са едни от най-добрите, така че ако мобилната сигурност е приоритет, те си заслужават да бъдат разгледани. Ние просто искаме да не струва толкова по дяволите.

Професионалисти:

 • Страхотни настолни и мобилни VPN приложения
 • Много добри скорости

Недостатъци:

 • Те поддържат регистрационни файлове за връзка (но не и IP адрес)
 • скъп.

Долния ред

Ако имате нужда от добре проектиран, бърз и добре поддържан VPN за торенти (или просто обща сигурност / стрийминг), IPVanish трябва да бъде една от първите VPN, които смятате. ExpressVPN организира добра борба, но те излязоха в почти всяка категория.

Ако все пак сте разделени между двете, възползвайте се от 100% гаранциите за възстановяване, предлагани от двамата доставчици, и ги тествайте сами!

По-полезни статии & ръководства

Ръководства
Използвайте uTorrent анонимно
Използвайте QBittorrent анонимно
Анонимен торент в 3 стъпки
Прокси срещу VPN за безопасни торенти
Ръководство за шифроване на торент
Отзиви
Ръководство за торент на ExpressVPN
Частен достъп до Интернет
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
VPN Сравнения
PIA срещу IPVanish
PIA срещу Torguard
PIA срещу Hidemyass
Torguard срещу BTGuard: Torrent Proxy

Благодаря, че прочетохте това сравнение за VPN :-)

IPVanish

Посетете сайта

7-дневна политика за 100% възстановяване

ExpressVPN

Посетете сайта

30-дневна политика за 100% възстановяване
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map