Как да направите uTorrent напълно ☠ ANONYMOUS ☠

Как да използвате uTorrent анонимно

uTorrent е един от най-популярните BiTorrent клиенти в света и много потребители искат да знаят как да използвате uTorrent анонимно. Поради това решихме да създадем това лесно ръководство за анонимизиране на вашата uTorrent дейност с VPN или прокси услуга.


Харесва ли ви Vuze? Имаме ръководство за това как да използвате Vuze анонимно също! И сега също за Deluge.

Въведение в анонимните торенти

Няма значение какъв клиент на BitTorrent използвате или какви торенти изтегляте, има два основни метода за анонимно изтегляне на торенти: Вариант 1 = VPN (виртуална частна мрежа), вариант 2 = услуга за анонимни прокси.

Има множество опции за различни доставчици на VPN или прокси услуги, но в крайна сметка всички те са проектирани да правят едно нещо и да го правят добре: скрийте истинската си самоличност при изтегляне на торенти

Най-бързият VPN за торенти&# 65279;

Анонимен utorrent с IPVanish

* Без регистрационни файлове *
* Най-бързи скорости *
Само VPN с Tier-1 мрежа

Вземете IPVanish

Всички планове идват със 7-дневна 100% гаранция за възстановяване

Защо трябва да използвам uTorrent анонимно?

Написахме цяла статия за причини да анонимни торентите си, но краткият отговор е:

Ако не използвате анонимно uTorrent, не знаете кой следи вашите изтегляния и какво правят с тази информация. Освен ако не предприемете стъпки, за да се защитите, вашият истински IP адрес е достъпен за всеки, който може да види в uTorrent.

Може да не го осъзнаете, но можете да съставите списък с всички връстници, с които сте свързани в даден рояк на битърентовете, и да видите пълните IP адреси за всеки партньор. За тези, които не са запознати с термина, IP адресът е уникален сериен номер, който ви е присвоен от вашия доставчик на интернет услуги. IP адрес може да се използва за идентифициране на уникален компютър, устройство или връзка.

За да видите текущия си IP адрес, отидете на Проверете вашия IP адрес на IPVanish.com (напълно е безплатно и отнема 5 секунди. Вашият IP адрес ще бъде в горния ляв ъгъл). Олеле! Истината е, че сте много по-малко анонимни онлайн, отколкото вероятно осъзнавате.

Как изглеждате на uTorrent

За всеки файлов рой, от който сте част, когато използвате uTorrent, можете да видите списъка на всички връстници (компютри), които в момента са свързани към рояка, както и допълнителна информация за тях, включително: IP адрес, клиентски софтуер, скорост на изтегляне / качване.

вашият IP адрес в списъка на връстници utorrent

uTorrent Peer IP адреси (последните цифри замъглени)

По-горе е екранна снимка на рояка за документалния филм за пиратския залив "TBP AFK." Последните няколко цифри на IP адресите от рояка са умишлено замъглени от мен (въпреки че е торент за публично достояние), за да запазят тяхната анонимност. Както можете да видите, всеки един връстник е принуден да показва IP адреса си в uTorrent (така можете да се свържете с други връстници в рояка). Сега помислете за това: бихте ли предпочели IP адресът, който се показва в uTorrent, да бъде вашият „Истински IP адрес“ или „Анонимен IP“, предоставен от VPN или прокси услуга?

Мога да ви гарантирам, че отговорът ви е вторият вариант (знам, че моят е). Продължете да четете, за да научите как да получите своя анонимен IP адрес.

2 опции за анонимен uTorrent: VPN или PRoxy

Преди да влезем в нашите анонимни ръководства за настройка на uTorrent, ето бърз преглед на разликата между VPN и прокси услуги за торент. Също така не забравяйте да прочетете нашето по-задълбочено сравнение на предимствата / недостатъците на VPN срещу прокси услуга.

Виртуална частна мрежа (VPN):
 • По-високо криптиране
 • Криптира / анонимизира вашия цял интернет връзка
 • Малко по-скъпи
 • Малко по-бавно (поради по-силно криптиране)
 • Нашият №1 с най-висок рейтинг VPN за Bitorrent
Услуга за анонимен прокси:
 • Долно кодиране
 • Криптира / анонимизира конкретни програми / портове
 • Малко по-евтино
 • Малко по-бързо (поради по-малко криптиране)
 • # 1 Torrent Proxy Service

Как да използвате VPN с uTorrent (Лесна настройка)

В наши дни всички най-добри доставчици на VPN имат лесен за използване VPN софтуер, който е почти толкова просто, колкото 1 щракване за свързване и защита на вашата интернет връзка (включително торенти). В резултат използването на uTorrent анонимно с VPN е толкова лесно, колкото да се регистрирате за VPN услуга, да изтеглите софтуера и да кликнете върху „свързване“ (очевидно отворете utorrent след като VPN е свързан)

Няколко неща, които трябва да имате предвид, когато избирате VPN за uTorrent:

 1. VPN, който не поддържа журнали, ще ви направи още по-анонимни
 2. Някои VPN не допускат торенти. VPN, които предлагаме на този сайт Do!
 3. Някои VPN имат допълнителни функции, които ги правят по-добри за торенти (като превключвател за убийство).

Нашите любими VPN за uTorrent

IPvanish uTorrent

# 1 IPVanish VPN

IPVanish е любимият ни VPN за uTorrent поради няколко причини. първи, те не пазят VPN Журнали, нито дори регистрационни файлове за връзка, така че използването ви е напълно анонимно.

втори, IPVanish е невероятно бърз; един от най-бързите, които някога сме тествали, така че скоростите ви uTorrent не трябва да страдат само защото сте свързани с VPN.

трето, IPVanish има отлична поддръжка на клиенти и е американска корпорация, така че можете да се доверите, че те ще спазват гаранциите, които дават на своите клиенти. Цените започват под $ 6.50 / месец. Посетете IPvanish или прочетете първо нашето ревю на IPvanish!

PIA за uTorrent# 2 PIA
Частен достъп до Интернет е един от най-популярните VPN за uTorrent. Те не водят ВСИЧКИ дневници, и те са невероятно достъпни, с неограничена VPN услуга, започваща от $ 3.33 / месец. Това е само 40 долара годишно!

Още по-добре, PIA включва DNS защита от теч и превключвател за VPN убийство в своя софтуер, което означава, че истинският IP никога няма да бъде изложен случайно на uTorrent без ваше знание.

Частният достъп до Интернет дори включва безплатни прокси сървъри с абонамента си, така че ако по-скоро се свържете с uTorrent чрез прокси вместо VPN, това е опция. Посетете PIA, за да се регистрирате или прочетете нашия задълбочен преглед на PIA.

Proxy.sh с uTorrent# 3 Proxy.sh VPN
Proxy.sh е наистина уникален сред VPN компаниите. Те правят прозрачността (за своите клиенти) приоритет, като правят всичко възможно, за да запазят своите клиенти напълно анонимни онлайн. Те публикуват уникален „доклад за прозрачност“ в който са изброени всички правни заявки, които proxy.sh получава (например: оплаквания за нарушаване на авторски права), както и всички действия, предприети от Proxy.sh в отговор. Вижте нашия Hands-on proxy.sh преглед за повече подробности.

Подобно на другите VPN, Proxy.sh не поддържа никакви регистрационни файлове от всякакъв вид. Те позволяват торенти на всички сървъри, а ценообразуването започва само от 3,33 долара на месец (40 долара на година). Те също включват DNS защита от теч и a vpn убий ключ в техния софтуер за максимална безопасност.

Използвайте прокси за анонимен uTorrent (опция за лесно инсталиране)

Разбира се, можете ръчно да конфигурирате uTorrent за анонимно изтегляне на торенти чрез прокси сървър, но не бихте ли предпочели да имате Опция за инсталиране с 1 щракване че нека изтеглите персонализирана версия на uTorrent с всички вече налични правилни настройки?

Две от най-добрите анонимни прокси услуги ви дават тази опция. Нека научим за предимствата на всяка услуга и как да конфигурирате вашия uTorrent клиент.
Лесна настройка на Torguard uTorrentTorguard Anonymous Proxy
Както подсказва името, Torguard на анонимните VPN и прокси услуги са насочени към нуждите на потребителите на Bittorrent. Те се уверяват, че включват функции, които осигуряват допълнителна сигурност като: Без регистрационни файлове, VPN Kill Switch и DNS защита от теч.

Torguard предлага както анонимни прокси, така и VPN услуги. Прокси услугата стартира под $ 4 / месец (по-малко от $ 50 / година). Техните сървъри са бързи и основният им приоритет е поверителността на клиентите им. Може да искате да прочетете нашия преглед Torguard или това сравнение на прокси сървърите Torguard и BTguard.

Torguard прави настройката на uTorrent блестящо лесна. Те имат парче софтуер, който ще ви позволи да изберете от персонализирани опции и след това автоматично да приложите всички настройки към любимия ви торент клиент (включително uTorrent, Vuze и Deluge) с едно щракване.

Отдясно се предлага помощната програма за настройка на прокси Torguard. Просто изберете предпочитаната опция от следващите стъпки и след това кликнете върху „Приложи настройки“ и желаните от вас настройки ще бъдат автоматично приложени към любимия ви торент клиент (като uTorrent)

Просто въведете:

 1. Подробности за вход
 2. Предпочитан сървър Torguard (или автоматично)
 3. Предпочитан торент клиент

След това кликнете върху „Прилагане на настройките“ и се наслаждавайте!

Посетете Torguard сега!

Torguard uTorrent лесна настройка

Изображение от Torguard

снимка
BTGuard е другата изключително популярна торент прокси услуга. Подобно на Torguard, те пазят без трупи, имам бързи скорости, и имат супер лесна настройка за uTorrent.

След като се регистрирате за вашия BTguard акаунт, ще ви бъде предоставена възможност да изтеглите предварително конфигурирана версия на uTorrent, която вече има всички правилни настройки.

С лесната опция за инсталиране можете буквално да стартирате и да изтегляте торенти анонимно за по-малко от 5 минути. Това е толкова лесно. Ако не сте сигурни дали трябва да изберете Btguard или Torguard, разгледайте нашите торент прокси сравнение.

Ръководство за ръчна настройка на прокси за uTorrent

Ако искате повече контрол над възможностите за връзка или искате да използвате uTorrent с прокси услуга, която няма лесна опция за настройка (като частен достъп до Интернет, Proxy.sh или IBVPN), след това прочетете пълното ни ръководство ръководство за настройка.

Стъпка 1: Регистрирайте се за анонимна прокси услуга
Ако все още не сте го направили, регистрирайте се за една от многото анонимни прокси услуги, които препоръчахме в тази статия. Някои VPN услуги включват и безплатна прокси услуга с вашата покупка, включително: Частен достъп до Интернет, Proxy.sh и iBVPN (Total или Ultimate VPN Package). Всяко от тях ще работи с нашето ръководство за настройка.

Стъпка 2: Отворете Utorrent и отидете на Меню > Настроики > Предпочитания (или просто натиснете „Ctrl + P“)

Стъпка 3: Отидете в раздел „Предпочитания“

В лявата част на прозореца с предпочитания, който се появява, трябва да видите различните секции на менюто. (Те са показани на изображението вдясно). Изберете „връзка“ четвъртата опция надолу.

Стъпка 4: Конфигурирайте опциите за връзка.

Има няколко опции относно настройката на прокси сървъра ви. Ще ви преведем през тях, като ви кажем кои от тях са незадължителни и кои определено трябва да бъдат проверени.

Екранът за връзки ще изглежда нещо подобно …. (по-долу)

снимка

uTorrent секции за предпочитания

uTorrent предпочитания за прокси връзка

uTorrent Предпочитания за връзка (цветно кодирано от нас)

Раздел за слушане на порт:
Порт, използван за входяща връзка:

Дали ще използвате конкретен порт или произволен порт зависи от това дали ще използвате един или два варианта за картографиране на UPnP или NAT-PMP порт.

Ако използвате UPnP или NAT Portmapping, можете да използвате произволен порт и да изберете рандомизиране на порта при стартиране (или не, но бихме казали, че трябва да изберете рандомизиране, освен ако нямате проблеми със скоростта на връзката си)

Ако не използвате картографирането на порта n plug play, ще трябва да настроите пренасочване на порт за вашия рутер, за да може порта, който сте избрали за uTorrent, да бъде пренасочен към вашия компютър.

UPnP и NAT-PMP
Проверката на една или и двете от тези опции позволява plug-n play функционалност за маршрутизиране на вашия порт, което означава, че не е необходимо да настройвате ръчно пренасочване към порт. Препоръчваме първо да опитате NAT-PMP и ако не работи добре, опитайте UPnP. Причината е, че в UPnP е намерена уязвимост, която е кръпка, но по-старите рутери все още могат да имат проблем. По-добре безопасно, отколкото съжалявам.

Изключение на защитната стена на Windows: Не забравяйте да проверите това. Това ще позволи на вашия uTorrent трафик да премине през вашата защитна стена на Windows. Ако не го проверите, може да имате много бавни скорости или затруднения при свързването с връстници.

Настройки на прокси сървъра:

Тип: изберете типа на вашия прокси сървър от падащия списък. Обикновено това е чорап5, освен ако вашият доставчик не ви каже друго.

Proxy: въведете адреса на вашия прокси сървър. Това може да е адрес в уеб стил като „proxy.btguard.com“ или „proxy.torguard.tg“ (вашият прокси доставчик ще ви каже какъв е адресът) или може да е просто ip адресът на прокси сървъра като „ 192.168.1.1 ‘(Отново, вашият доставчик на прокси услуги ще ви каже какъв адрес да използвате в ръководството за настройка.

Порт: Вашето ръководство за настройка на прокси също ще ви каже кой порт да използвате. Ако имате списък с налични адреси на прокси сървъра, всеки от тях може да има свой собствен порт. Изберете подходящия.

Потребителско име / парола: Това са идентификационните данни за вход, които сте получили, когато сте се регистрирали за вашата прокси услуга.

Други възможности: Уверете се, че проверете всички опции, маркирани със зелена точка! Проверката им ще гарантира, че вашият торент трафик се пренасочва през прокси сървъра и няма лична идентифицираща информация да изтече, докато използвате uTorrent.

Настройката е завършена!

Не забравяйте да рестартирате uTorrent след като приложите настройките. Ако искате да проверите дали вашият прокси сървър работи правилно, използвайте този инструмент, за да проверите вашия торент IP адрес. Просто щракнете върху бутона “връзка с магнит” и отворете връзката с магнит в uTorrent. След това уеб страницата ще покаже ip адреса, който е свързан с uTorrent. Уверете се, че е различен от ip адреса на уеб браузъра ви с инструмент като iplocation.net. Ако е, вие сте готови!

Ако по някаква причина все още е същият IP като нормалния, проверете два пъти всичките си настройки и тогава, ако все още не можете да намерите проблема, свържете се с поддръжката на клиенти.

Благодаря, че прочетохте тази статия, надявам се да е била полезна! Може да се насладите на следните връзки:

Навигация:
 • У дома
 • Анонимно ръководство за Bittorrent
 • Най-добрите VPN’s за Bittorrent
 • BTGuard срещу Torguard Proxy
 • IPVanish срещу HideMyAss VPN
 • Частен достъп до Интернет срещу Torguard
 • Частен достъп до Интернет срещу BTGuard
 • Torguard срещу BTGuard
Отзиви за VPN:
 • IPVanish
 • Torguard
 • Частен достъп до Интернет
 • Proxy.sh
 • HideMyAss
 • IBVPN
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map