Как да купя VPN услуга анонимно (стъпка по стъпка)

Докато повечето хора са доволни да плащат за VPN с paypal или кредитна карта, малък процент от абонатите на VPN искат максимална анонимност. Това включва плащане на VPN анонимно. Ако сте един от тези хора (или смятате, че може би искате да бъдете), това ръководство е за вас.

Ще ви покажем:

 1. Защо да плащате анонимно?
 2. Преглед на анонимните методи за плащане
 3. Как да платим анонимно с BitCoin
 4. Как да платим анонимно с магазини за подаръчни карти
 5. Как да скриете своя IP адрес при закупуване на VPN

Защо да плащаме анонимно?

Като цяло плащанията са най-малко анонимното взаимодействие, което имате с доставчик на VPN. Плащанията с кредитни карти трябва да имат мерки за измама, за да се провери дали те се използват от действителния собственик. Това означава, че трябва да посочите пълното си име и адрес за фактуриране.

Въпреки че тази информация обикновено се съхранява в компанията за обработка на плащания (не VPN), тя все още е свързана с вашия акаунт за лесни бъдещи плащания.

Същото се отнася и за плащанията чрез paypal. Доставчикът на VPN няма да има вашите лични данни, но ще има вашия имейл адрес за paypal за бъдещи плащания. Само по себе си това е връзка, която може да позволи да се проследи личния ви VPN акаунт.

Трябва ли да плащам анонимно?

Прост отговор: Вероятно не.

По-дълъг отговор: В действителност, освен ако правителствена агенция не гони, никой няма да призове историята на вашите VPN плащания. Освен това, ако използвате истинска VPN услуга без регистрация, така или иначе няма връзка между вашата VPN активност и личния ви VPN акаунт.

Това означава, че дори някой ви е свързал с конкретен VPN акаунт, той все още няма да знае какво правите, докато сте били свързани с VPN.

Това каза, че вие ​​приемате, че доставчикът на VPN е напълно честен относно своята политика за записване. Ако те пазеха тайници или ги споделяха с друга компания / агенция, вашата теория на VPN теоретично може да бъде проследена. Това не е вероятно, но е възможно.

Така че ТРЯБВА да плаща анонимно?

Ако личната ви безопасност / сигурност / щастие зависи от абсолютната анонимност, трябва 100% да използвате анонимен метод на плащане. Например, ако сте:

 • Журналист, изказващ се срещу насилствено или опасно правителство
 • Свирка вентилатор
 • Защитник на свободната реч или някой, който пише / коментира спорни въпроси (политика, аборти и т.н.)

Освен това, ако разбира се, че ако се опитвате да скриете своята онлайн активност от държава или правителство, трябва да направите анонимно вашата VPN услуга.

Изтеглящи торенти: Вероятно не е необходимо да плащате анонимно, особено ако използвате VPN услуга с нулев дневник като PIA. За 99.999% от хората това ще го намери ненужно. Разбира се, че допълнителната поверителност никога не е лошо…

Недостатъци на плащането анонимно

Не можете да настроите повтарящи се плащания при използване на анонимен метод на плащане. Трябва да плащате ръчно всеки път, когато се дължи плащане (няма начин да таксувате някого с биткойни).

Така че, ако искате да платите анонимно, препоръчително е да изберете възможно най-дългата дължина на абонамента (обикновено 1-2 години).

Това ще ви даде няколко предимства:

 • Ще трябва да извършвате плащане само веднъж годишно
 • Ще получите най-добрата отстъпка (VPNs са склонни да отстъпват много по-дълги абонаменти. Понякога над 50%)
 • Ако плащате чрез метода на подаръчната карта, ще плащате по-нисък% валутен курс (Подаръчна карта $ > VPN $)

Преглед на анонимните VPN плащания и методи

За да платите за вашата VPN услуга анонимно, трябва да използвате непроследим начин на плащане. Това означава, че няма връзка между вас лично и начина на плащане, който използвате.

Двата най-популярни метода на плащане, които не могат да се проследят са:

 1. Cryptocurrency (анонимни цифрови валути като Bitcoin, Litecoin и т.н.)
 2. Съхранявайте карти за подаръци (Плащайте с карти за подаръци от големи магазини като: Walmart, Target, Amazon, Bestbuy и т.н.)

Bitcoin е най-често приеманият анонимен метод на плащане. В наши дни тя е приета от повече от 50% от VPN доставчиците (и почти всички от топ VPN). Плащанията с биткойн са изключително анонимни, но има малко крива на обучение за купуване и обмен на биткойни.

Предимства на плащането с биткойн:

 • Най-често приеман метод за анонимно плащане
 • Обменни курсове (в брой) > Bitcoin & Bitcoin > пари) са близо до точната стойност, така че $ цената на допълнителна анонимност е ниска.

Подаръчни картички са изключени от малък брой VPN доставчици. Той е изключително прост и ефективен като метод за анонимно плащане. Можете да отидете до магазин наблизо, да купите карта за подарък с пари и след това цифрово да прехвърлите баланса на картата за подарък на доставчика на VPN.

В замяна те ще ви предоставят VPN услуга с фиксиран обменен курс (Подаръчна карта $ > VPN услуга $)

По принцип обменната стойност на карта за подарък ще бъде с около 20-25% по-малка от действителната прехвърлена стойност на картата за подарък. Това е така, защото вашият доставчик на VPN всъщност не може да похарчи картата за подарък, те трябва да я конвертират в пари, което означава да я продадете с отстъпка.

Това също добавя време / трудност в края им, така че е честно, че те получават малко допълнителни $ като компенсация за предоставяне на услугата.

Предимства на плащането с подаръчни карти:

 • Лесно се получава
 • Ниска технология (без крива на обучение)
 • Може да се купува с пари
 • Изключително анонимна
Недостатъци:

 • Приема се само от някои доставчици на VPN
 • Обикновено плащате 20-30% премия за цената

КАК да платите за VPN с Bitcoin

Начини на плащане с IPVanish (включително биткойн)Методи на плащане на IPVanish (включен биткойн)
Повечето големи VPN услуги приемат биткойн плащания. Просто потърсете логото на Bitcoin под „методи за плащане“ на уебсайта им.

Плащанията с биткойн изискват 4 стъпки:

 1. Създайте Bitcoin Wallet
 2. Купете биткойни
 3. Регистрирайте се за VPN услуга (с биткойн плащания)
 4. Прехвърлете биткойни към доставчика на VPN

Има няколко онлайн статии, които лесно ви водят през всичките 4 стъпки. Ето няколко добри:

 • Ръководство за купувачи за първи път биткойн
 • Закупуване на биткойни (нова версия)
 • Как да закупя биткойни (Ръководство за LocalBitcoin)

Най-добрият урок, който открихме, е тази стъпка по стъпка видео поредица от LocalBitcoins (Те са едновременно биткойн портфейл и пазар за обмяна на биткойни, така че можете да съхранявате и купувате / продавате вашите биткойни на един и същи сайт. Можете също да купувате биткойни локално с кейс от банкомати (ако има такива) или дори отделни продавачи)

Настройте вашия Bitcoin Wallet

Закупете биткойни

Плащане за VPN

След като имате настроен биткойн портфейл и биткойни в акаунта (или достъп до борса, която ви позволява да ги купувате), всъщност плащането на вашия VPN абонамент е доста лесно.

Ето как работи с IPVanish VPN

Стъпка # 1: Отидете да изберете VPN план и изберете „Bitcoin“ като опция за плащане.

снимка

Изберете VPN план

Платете за VPN с информация за стъпка 1 на Bitcoin

Въведете вашата информация за акаунта (валиден имейл е необходим за активиране)

Изберете bitcoin като начин на плащане

Изберете „Bitcoin“ като метод на плащане

Стъпка # 2: Изпратете плащането

След като щракнете върху бутона за изпращане, фактура за биткойн транзакция ще бъде автоматично генерирана. Уникален биткойн портфейл ще бъде създаден от доставчика на VPN, както и да получи биткойн плащането. По този начин те знаят кой VPN акаунт / потребителско име е платил за тяхната услуга.

Фактурата показва следната информация:

 • No Wallet
 • Цена в биткойни (или част от биткойни)
 • QR код за сканиране на телефона ви (ако имате мобилно приложение за биткойн портфейл)
 • Бутон „Плащане с биткойн“. (Работи, ако вашият браузър е свързал този тип връзка с вашия биткойн портфейл)

снимка

Фактура за биткойни: Или натиснете „Плащане с биткойн“ или плащайте портфейла № директно от вашия собствен портфейл.

Можете или да натиснете „Плащане с биткойн“ или просто да влезете в биткойн портфейла си директно и да изпратите плащане от тази точна сума към този точен идентификатор на портфейла. Можете да копирате и залепите адреса на портфейла (няма нужда да го въвеждате).

Потвърждение за плащане

Трябва да получите имейл от VPN доставчика, потвърждаващ получаването на биткойн плащането. Това може да отнеме от няколко секунди до минута или две. След това ще получите имейл за активиране за вашия VPN акаунт. Кликнете върху връзката Активиране.

Това е. Вашият акаунт вече е платен и активиран. Можете да влезете, да изтеглите софтуера и да се свържете с VPN мрежата веднага.
Посетете IPVanish

Как да платите за VPN с GIft карти

Има няколко VPN, които ще ви позволят да търгувате с карти за подаръци в големи магазини за VPN услуга. Не е нужно да изпращате по пощата картата, просто въведете идентификационния номер на картата # и балансът ще бъде прехвърлен по електронен път на VPN услугата. VPN обикновено таксува ценовата надценка за тази услуга (20-30%), тъй като те трябва да продават картите за подаръци по-малко от истинската им стойност, за да ги конвертират обратно в пари.

Първо ще ви трябва VPN, който взема карти за подарък:

VPN услуги, които приемат анонимни плащания с карти за подаръци

 • Частен достъп до Интернет (Най-добър торен VPN от 2014 и 2015 г.)
 • IronSocket (Включва безплатни Socks5 Proxy и SmartDNS с VPN покупка)

Процесът на плащане

Ето как става плащането за частен достъп до Интернет с карта за подарък:

Етап 1: Отидете на privateinternetaccess.com

Стъпка 2: Превъртете надолу под нормалните бутони „купи vpn“. Потърсете това:

PIA плаща с опция за подаръчна карта

Намерете опцията „Плащане с подаръчна карта“

Кликнете върху бутона „Вземете VPN достъп“.

След това ще ви бъде дадена възможност да изберете марка на подаръчна карта, за да проверите валутния курс, или дори да закупите подаръчна карта онлайн веднага, ако все още нямате подаръчна карта.

Най-добрият вариант е да закупите подаръчна карта за 50 долара от голяма компания като Walmart или Starbucks, която след това може да бъде заменена за 1 година частен достъп до Интернет (25% надбавка срещу плащане с кредитна карта)
След това можете незабавно да проверите баланса на вашата карта за подарък и да видите колко дълго от VPN абонамент ще ви купи балансът. (Проверката на салдото ви няма да закупи пакета, така че ако не ви харесва валутния курс, не трябва да извършвате търговия).

Проверете баланса на подаръчната карта

Проверете баланса на вашата подаръчна карта (и вижте валутния курс)

След като сте доволни от цената на борсата и сте готови да платите за вашия VPN абонамент, просто натиснете бутона „Плащане“, за да извършите размяната. Преводът трябва да бъде напълно повече или по-малко незабавно и ще получите имейл от частен интернет достъп, потвърждаващ получаването на плащането и активирането на акаунта.

След това просто изтеглете софтуера и можете веднага да се свържете със сървъра по ваш избор.
Регистрация за частен достъп до Интернет

Как да скриете вашия IP адрес при закупуване на VPN

Почти всички VPN мрежи ще регистрират важна информация за транзакции (покупки) на своя уебсайт. Това е необходимо, за да предотвратите измама с кредитни карти (те трябва да са сигурни, че не плащате с открадната карта). Един от най-често вписваните части от информация е вашият IP адрес.

В резултат на това много VPN услуги ще попречат на потребителите да се абонират, докато са свързани с друга VPN услуга. Те също блокират транзакции от популярни уеб прокси сървъри. Така че най-лесният начин да скриете IP адреса си е всъщност да използвате обществена интернет връзка като WiFi гореща точка в библиотека или starbucks.

Можете да използвате вашия лаптоп, таблет или смартфон, за да се регистрирате за VPN услугата и IP, показван в дневника на транзакциите, не може да бъде проследен до вас (това е обществена интернет връзка, а не вашата домашна мрежа).

Това е нискотехнологично, но изключително ефективно решение за наистина частен VPN достъп.

Обобщение и допълнително четене

Само да обобщим:

 • Можете да платите за VPN анонимно с биткойни или подаръчни карти
 • Лесно вземете безплатен биткойн портфейл и купете биткойни на localbitcoins.com
 • Скрийте истинския си IP адрес, когато купувате, като използвате обществен wifi
 • Уверете се, че използвате валиден имейл адрес, тъй като VPN акаунти ще изискват потвърждение за активиране

След като вашата VPN услуга бъде платена и активирана, трябва да сте добри. След като абонаментът ви изтече, можете просто да изпратите друго анонимно плащане от същия акаунт (или да създадете нов VPN акаунт, ако искате)

Ето още няколко полезни статии и ръководства за употреба…

Ръководства
Как да използвате Vuze анонимно
Как да използвате uTorrent анонимно
Как да използвате Deluge Anonymously
Как да проверите вашия Torrent IP адрес
Разблокирайте торент сайтове във Великобритания
Отзиви и VPN сравнения
Преглед на частен достъп до Интернет
Преглед на IPVanish
Torguard Review
IPVanish срещу Hidemyass
IPVanish срещу частен достъп до Интернет
Прокси срещу VPN за торент
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me