Избор на най-добрия VPN за Австралия

Ако сте Aussie, който търси VPN, ние ви покриваме! Най-важните фактори, които трябва да вземете предвид при избора на най-добрия VPN за Австралия са: Скорост и Местоположения на сървъра. Като островна нация на стотици или хиляди мили от най-разпространените локации на VPN сървъри, ние съставихме този списък от нашите най-добри VPN снимки за австралийци.

Избор на VPN за Австралия: важни фактори

Разбихме списъка си с VPN надолу по предназначение, така че независимо дали търсите да предавате Netflix в Австралия или просто изтегляте торенти, имаме идеалното предложение.

Също така се постарахме да разгледаме няколко фактора, които са особено важни за бъдещите VPN клиенти със седалище в Австралия: скорост и местоположение на сървъра.

скорост:
Всеки път, когато се свържете с VPN сървър извън Австралия (което вероятно ще е през повечето време), вашите данни ще пътуват хиляди мили и обратно към VPN сървъра. Като общо правило, по-нататъшните данни трябва да пътуват с по-ниските скорости (до голяма степен поради загубени пакети данни, които трябва да се повторят)

Когато добавите към това, фактът, че VPN криптирането също заема честотна лента, абсолютно важно е да изберете бърз VPN доставчик за да гарантирате, че получавате максимална полза от вашата достъпна честотна лента (скорости). Поради това изключихме по-бавни VPN мрежи, които не са подходящи за клиенти, базирани в Австралия.

Местоположения на сървъра:
Въпреки че вероятно най-често се свързвате към VPN сървъри в Съединените щати, Великобритания и Европа, смятаме, че е важно австралийските VPN клиенти да имат добри възможности за локален сървър или в Австралия, или най-малкото в Нова Зеландия или Азия.

Така че подбрахме VPN доставчици с най-добрите сървърни места в близост до Австралия.

Предназначение:
Някои VPN-и са по-подходящи за цели, изискващи силна анонимност (като торенти). Други с светкавична скорост и десетки сървърни места са идеални за поточно предаване на медии и отблокиране на уебсайтове като YouTube, Hulu, Netflix, BBC и други.

Когато изброяваме доставчиците на VPN, ние също споменаваме за кои цели са най-подходящи. Няколко от тях са добре пригодени за неограничени приложения и са идеални за абонати, които искат да използват VPN за множество цели.

Многофункционални VPN-та за Австралия

Тези доставчици на VPN са от разнообразието на Jack-of-all. Те предлагат силни функции за анонимност, което ги прави отлични за торенти и високи скорости, които ги правят перфектни за други приложения като HD видео стрийминг.

IPVanish

снимка

7-дневна политика за 100% възстановяване

IPVanish е един от най-бързо развиващите се VPN доставчици в света с над 100 локации на сървъри. Още по-добре е, че компанията-майка е инвестирала над 200 милиона долара в разширяване на своята инфраструктура за данни, поради което IPVanish последователно осигурява на своите потребители по-бързи скорости от почти всички други VPN.

IPVanish не поддържа VPN регистрационни файлове което ги прави идеални за торенти (те позволяват торентите в тяхната мрежа и не сме чували съобщения за известия за DMCA да се препращат на потребителите).

Местоположения на австралийски сървър:
IPVanish има 3 сървърни места в Австралия (или непосредствена близост). Те имат 2 сървъра, разположени в Сидни и 1 в Окланд, Нова Зеландия, така че имате страхотни възможности за локален сървър.

Частен достъп до Интернет

PIA торент VPN за Австралия

Ценообразуване:
1 месец – 6,95 долара / месец
1 година – $ 3,33 / месец

Посетете сайта

Частен достъп до Интернет заслужава да се спомене като всеобщ VPN за австралийските потребители (въпреки факта, че все още нямат сървъри в Австралия), защото тяхната VPN услуга се представя толкова добре по отношение на сигурност, анонимност и бързина това според нас са станали индустриален стандарт, по който се оценяват други VPN.

Най-добри характеристики

 • Без регистрационни файлове. Период.
 • Позволени торенти. Много торент приятелски настроен.
 • Бързи ускорения
 • 256-битово криптиране
 • Включва безплатен прокси сървър
 • Мобилен VPN за Android / iPhone
 • VPN Kill-Switch (отлична функция за сигурност)

Частният достъп до Интернет също е един от най-достъпните VPN в света. Месечното ценообразуване е само 6,95 долара и можете спестете над 50% при 1-годишен абонамент, който излиза само на $ 3,33 / месец

VPN-та за стрийминг на HD видео към AUstralia

Ако търсите VPN за отблокиране на уебсайтове като Hulu, Netflix, HBOGo и т.н., за да предавате и предавате HD видео в Австралия, тези VPN са чудесно място за стартиране.

Имайте предвид, че много от тези VPN поддържат дневници на VPN връзки (това е проблем само за честите изтеглящи торент). Няколко от тези VPN не позволяват торенти в тяхната мрежа. Ако изтеглите много торенти, но все пак искате добра производителност на поточно видео, по-добре е да изберете един от изброените по-горе универсални VPN.

VyprVPN

Австралия VPN VyprVPN

Посетете сайта

VyprVPN създадена от компания, наречена Golden Frog, е водеща VPN услуга със сървъри в над 40 страни. Те предлагат 256-битово криптиране, опционална ‘Stealth’ VPN технология за избягване на цензурата и заобикаляне на защитните стени и най-високите скорости на тяхната мрежа в тяхната частна мрежа от VPN сървъри.

Основни характеристики:

 • 256-битово криптиране
 • Притежавани VPN сървъри, не са наети. По-голяма сигурност.
 • Бързи скорости
 • Налични 4 VPN протокола, включително VPN „Chameleon“
 • Отлично мобилно приложение за iOS & андроид
 • 3 сървъра в Австралия, 1 в Нова Зеландия
 • Предлага се с безплатна криптирана облачна услуга за съхранение.
 • Спестете 50% първия си месец

Местоположения на сървъра:
VyprVPN
има сървъри в Азиатско-Тихоокеанския регион, включително 3 в Австралия.

Чист VPN + безплатен интелигентен DNS

PureVPN Австралия VPN

Вземете PureVPN

Сървъри в 60+ държави
7 сървъра в Австралия
Безплатно SmartDNS
Цени от $ 4.16 / месец

PureVPN има един от най-големите отпечатъци в Австралия на всеки доставчик на VPN. Те имат огромно 7 австралийски VPN сървъри разделен между Сидни и Бризбейн. Те също имат допълнителни сървъри наблизо в Нова Зеландия, Филипините и Индонезия.

PureVPN Позволява на потребителите да имат 5 едновременни VPN връзки на 1 акаунт, така че можете да споделите един VPN акаунт с цялото си семейство или група приятели.

Бонус: Безплатен Smart DNS
За ограничено време PureVPN включва услугата SmartDNS безплатно при всяка покупка на VPN. SmartDNS е технология, която ви позволява да предавате геоблокирани видео услуги (като Hulu, Netflix, HBOGo и т.н.) директно към вашия компютър, без да е необходим VPN или трети сървър. Това означава, че можете да използвате пълната си честотна лента за максимално HD видео качество. Заявете своя бонус за SmartDNS и спестете 65% за 1 година от PureVPN!

Тази оферта все още беше налична към момента на публикуването, но не знаем кога / дали PureVPN може да прекрати офертата.

HideMyAss VPN

VPN сървъри на Hidemyass 8 Australia

Ценообразуване:
1 месец – 11,52 долара / месец
12 месеца – $ 6,55 / месец

Спестете 43% за 1 година

Hidemyass е един от най-известните VPN в света. Това е така, защото те се отличават в 3 ключови области:

 • Огромен брой места на сървъра
 • Отличен VPN софтуер. Натоварвания с допълнителна функционалност
 • Бързи ускорения

HidemyAss има невероятни сървъри 105 държави по целия свят, включително 12 сървърни места в Океания и 8 сървъра в Австралия.

Те са VPN софтуерът е вторият за никой и предлага тестове за бързина на софтуера, сортиране на сървъри, сигурна технология за свързване с IP и „интелигентен“ избор на сървър.

Тъй като те поддържат регистрационни файлове за връзка (съгласно закона на Обединеното кралство), те не са най-добрият избор за торенти, но са отличен избор за повечето VPN цели, особено за поточно геоблокирано видео до Австралия.

Най-добрият VPN на Австралия за торентите

Torguard VPN + Torrent Proxy

Torguard анонимен VPN с австралийски сървъри

Torguard цени:
1 месец – $ 9,99 / месец
12 месеца – $ 5,00 / месец
7-дневен пробен период без риск

Посетете Torguard

Torguard персонализира услугата си според нуждите на потребителите на Bittorrent. Те интегрираха важни защитни функции в своя VPN софтуер, включително dns защита от теч и a VPN превключвател.

Torguard не пази никакви дневници.
Това ги прави идеален VPN за торенти. Вижте защо.

Местоположения на сървъра:
Torguard има VPN сървъри в Австралия и 41+ други страни, които ви предоставят достъп до огромен глобален отпечатък.

Прокси услуга
В допълнение към анонимната VPN услуга, Torguard предлага и прокси услуга, специално насочена към нуждите на потребителите на bittorrent. Те имат над 10 локации на прокси сървъри (всички без регистрационни файлове) и предоставят безплатен софтуер, който ще незабавно инсталирайте правилните настройки за прокси в любимия ви VPN клиент. Не се изисква ръчна конфигурация.

Намаления:
Torguard предлага значителна отстъпка за закупуване на 1-годишен абонамент или за пакетиране на VPN и прокси услуга заедно. Проверете актуалните оферти за отстъпки.

Този раздел вече е превърнат в пълна статия за порой в Австралия. Въпреки че Torguard все още е отлична опция, ние идентифицирахме няколко други удобни за торент VPN доставчици, които може да са по-икономични.

ibVPN

IBVPN australia vpn за изтегляне на торенти

IBVPN Цена (Поток)
1 месец – $ 4,95 / месец
1 година – 3,08 долара / месец

IBVPN Цена (Ultimate)
1 месец – $ 10,95 / месец
1 година – 6,91 долара / месец

Посетете IBVPN

IBVPN има сървъри в над 30 държави, включително Австралия и Нова Зеландия.

Те позволяват торенти на своите сървъри и имат специални местоположения на p2p (торент) сървъри в много страни. IBVPN не поддържа журнали за активност и рутинно унищожава техните временни дневници за връзка.

Torrent VPN пакет само $ 3.08 / месец
Една от причините потребителите да изберат IBVPN е поради тяхната достъпност. 1 година VPN услуга с торент пакет IBVPN струва само $ 36.95 ($ 3.08 / месец)

Безплатна прокси услуга & SmartDNS включен *
Най-добрият VPN пакет на IBVPN включва най-висок достъп до прокси услуги (перфектен за анонимност на торентите ви, докато все още маршрутизирате нормално останалата част от вашия интернет трафик.

Те също включват своята ibDNS smartDNS услуга, която улеснява отключването на геоблокирани стрийминг услуги, без да е необходимо да се свързвате с VPN.

Други ресурси

В тази статия сме склонни да предпочитаме VPN услуги, които имат сървъри в Австралия и близките страни, но може би локалните сървъри не са от съществено значение за вас, така че може да си струва да проверите други VPN доставчици.

Когато избирате перфектния VPN за вашите нужди, уверете се, че сте първо се съсредоточете върху сигурността и поверителността, особено ако купувате VPN, за да изтеглите торенти.

Чувствайте се свободни да разгледате нашите VPN рецензии, за пълни подробности за най-добрите анонимни VPN услуги, както и за скорости, оценки и други.

Ето още няколко статии, които може да ви се сторят полезни:

Отзиви
Частен достъп до Интернет
Torguard
Proxy.sh
Hidemyass
IPVanish
IBVPN
VPN Сравнения
Torguard срещу BTGuard
IPVanish срещу Hidemyass
IPVanish срещу PIA
PIA срещу IBVPN
PIA срещу Proxy.sh
VPN & Статии за Bittorrent
Напълно анонимно ръководство за bittorrent
Най-добрите VPN-и без регистрационни файлове
VPN срещу прокси услуга
Какво са VPN дневници?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me