Преглед на HostGator – Вижте техните данни за скоростта на сървъра и интервюта с клиенти

HostGator


Contents

HostGator

https://www.hostgator.com/

TL; р

Макар и сравнително бърз, напредналите потребители може да открият, че HostGator не разполага с функции. Ако обаче търсите безпроблемна, лесна за използване услуга за уеб хостинг, тогава HostGator може би е най-подходящата услуга за вас! .

Преглед на HostGator: 9 плюса & 5 минуса на Gator!

Следващ в нашия списък с приемливи уеб хостове е все по-популярният HostGator, най-сексапилният и най-яркият уеб хостинг услуга на всички тях.

Известно е, че са хубави.

Известно е, че са удобни за потребителя.

Но как „Gator се задържа с останалите гиганти в индустрията?

За да разберем, ние дадохме нашите деерсталкъри, поискахме благословии от боговете на журналистиката и се включихме в плана на бебето на HostGator да направим някои сериозни тестове (тестове, които никой друг не си направи труда, много ви благодаря), просто така ще знаете ако HostGator е правилният хост за вас.

Резултатите от нашите тестове всъщност са доста изненадващи, но добри неща идват на онези, които чакат, и чакайте за нашата присъда в края на този преглед.

разкриване

Нашите два тестови сайта са hgcloudhosted.com и hgbabyhosted.com. Първият е домакин с HostGator Cloud Hatchling; докато последният се хоства с HostGator Baby.

9 причини защо HostGator е идеален за вас

1. Бързо време за реакция на сървъра

Ако не сте чували досега, тук в Bitcatcha.com, ние наистина обичаме нашия уеб хостинг да е бърз. Супер бързо.

И ето къде HostGator привлече вниманието ни.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

32 мс 36 ms 221 мс 221 мс 139 мс

Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия

717 ms 205 мс 153 ms 36 ms 140 ms

Средна скорост: 190 ms – Вижте пълния резултат

Имайки предвид факта, че имат само 2 центъра за данни (и двата се намират в САЩ), HostGator успя да се представи много добре в Сао Паоло, Сидни и Япония, като всички времена на реакция достигат под 205 ms.

Направиха се добре в Сингапур и Лондон (221 ms), но изоставаха малко в Бангалор при 717 ms (ако четете това от Индия, най-добре да се ориентирате. Вижте вместо това най-добрите ни хостинг планове в Индия!)

Със средна стойност в световен мащаб от 190 ms, HostGator спечелиха А от нас!

2. Скоростна скорост на зареждане на сайта

С изключение на PHP7.1 и вградената система за компресиране на съдържание, базирана на Apache, HostGator всъщност няма много работа за тях.

Те не използват SSD хранилище (достъпно само с облачен хостинг, boo!), Няма настройка на NGINX сървър или специални функции за кеширане като Supercacher на SiteGround … все пак времената за зареждане на сайта са супер бързи!

Използвахме webpagetest.org и поставихме нашия тестов сайт HGBabyHosted.com спрямо нашия HGCloudHosted.com, и ето резултатите: