SiteGround SuperCacher – как увеличава времето за зареждане на вашия сайт с 4X

Преди да влезем в статията, позволете ми да го предговорим, като разберем, че разбираме как технологичните статии могат да станат доста объркващи (и може би малко скучни) с всички жаргон и технически характеристики.


И така, решихме да напишем това по възможно най-прав начин, за да ви помогнем, крайния потребител, да разберете повече за SiteGround SuperCacher (Забележка: SiteGround е най-добрият уебхостинг тук в Bitcatcha.) И оптимизиране на вашия сайт без всички объркващата технологична беседа.

Какво е кеширане & как ускорява уебсайтовете

Какво точно е кеширане?

Знаете как някои хора оптимизирате работните си бюра или кухни, като държите най-използваните инструменти на леснодостъпни или удобни места, за да създадете по-бърз работен процес?

Кеширането прави точно това.

Той записва данни във вашата RAM памет, така че следващия път, когато посетите същия уебсайт, той изтегля информация от запаметените данни в паметта си, оптимизирайки процеса на показване на вашия сайт, което ви позволява да стигнете до мястото, където трябва да отидете и да видите какво искате трябва да виждате много по-бързо от обикновено.

Как кеширането ни влияе?

Повечето от сайтовете, които посещаваме ежедневно, оптимизират сайта им с кеширане, но всички сме свикнали с него, дори не знаем, че е там.

Например, продължете напред и отворете нов раздел, след което заредете любимия си сайт. Вероятно се зарежда за по-малко от 5 секунди и това е всичко благодарение на всички кеширани данни.

А сега си представете дали трябва да изчакаме повече от 12 секунди, за да заредим страница. Това е малко неудобство, но в тази епоха на моментално удовлетворение е ДЪЛГО време.

Как скоростта може да повлияе на вашия бизнес

Средният потребител очаква сайт да се зареди напълно за по-малко от 2 секунди. 3 секунди и те ще мислят, че е твърде бавно Нещо повече от 4? Хората най-вероятно просто ще загубят интерес и ще преминат към нов сайт.

Скоростта е толкова жизненоважна за онлайн магазините, че ако гиганти за онлайн пазаруване като Amazon биха забавили сайта им само с 1 секунда, те губят приблизително 116 000 USD в минута! Сега помислете колко потенциални продажби сте загубили поради липсата на скорост. Храна за мисъл?

SiteGround SuperCacher 101

SiteGround SuperCacher обяснен

SuperCacher на Siteground твърди, че значително увеличава пъти за зареждане на сайта с 4 пъти. Той също така увеличава броя на посещенията, които вашият сайт може да обработи до огромните 100 пъти, използвайки 3 различни метода за кеширане, за да оптимизирате вашия сайт, които са достатъчно лесни за прилагане.

Различните опции за кеширане работят по различен начин за оптимизиране на различни видове сайтове, така че нека разгледаме подробно опциите, за да ви помогнем да решите кой е най-подходящият за вас!

Статичен кеш

TL; DR

Статичен кеш на Siteground:

 1. Оптимизира доставката на съдържание до крайния потребител
 2. Дава бавни сайтове значително увеличение на скоростта
 3. Увеличава способността на сайта да обработва повече посещения
 4. Е перфектният универсален за всички видове сайтове.

Статичният кеш на Siteground съхранява всички статични данни на вашия сайт (включително снимки, CSS файлове и Javascript файлове) в RAM на сървъра вместо SSD, следователно посетителите ще зареждат вашето съдържание директно от кеша.

Съдържанието ви ще бъде доставено много по-бързо и ще предостави на посетителите безпроблемно изживяване при сърфиране през вашия сайт, поради превъзходните времена на зареждане от RAM паметта в сравнение със SSD.

Статичният кеш също промива и подновява данните ви автоматично на всеки 3 часа, така че ако на вашия сайт бъдат направени някакви промени, те автоматично ще се актуализират без никакви излишни.

Динамичен кеш

TL; DR

Динамичен кеш:

 1. Идеален е за сайтове, базирани на Joomla, WordPress и Drupal
 2. Активирането на динамичния кеш автоматично активира статичния кеш.
 3. Работи ръка за ръка със статичен кеш.
 4. Значително подобрява производителността и скоростта на сайта

Точно както подсказва името му, Dynamic Cache създава множество копия на динамичното съдържание на вашия сайт. След това данните се съхраняват в RAM на сървъра и работят ръка за ръка със статичен кеш.

Първият човек, който посети току-що преработен сайт с Dynamic Cache, ще зареди цялото съдържание на сайта от базата данни на сървъра, но всички следващи посетители ще имат своите данни, заредени от RAM на сървъра, което е много по-бързо.

Когато става въпрос за промиване на вашите данни, ще трябва да го направите ръчно. Всъщност е доста лесно да се направи, но това е още една стъпка, която трябва да направите, когато актуализирате сайта си.

Можете да използвате динамичен кеш с Joomla, WordPress & Drupal. (За сайта на WordPress, собственият динамичен кеш приставка за SiteGround е предварително инсталиран. Всичко, което трябва да направите, е да го активирате в администраторската си област на WordPress.)

Опция Memcache

TL; DR

Memcache:

 1. Най-добрият вариант е, ако използвате онлайн магазин, който зависи от заявките към базата данни
 2. Подобрява значително скоростта чрез използване на съхранени RAM данни, за да отговаря на повиквания в базата данни
 3. Работи с WordPress, Magento, Mediawiki, Drupal и Joomla!
 4. Без автоматично промиване

Memcache всъщност е собствено място на Siteground за известната система Memcache, създадена да обработва уебсайтове, които разчитат до голяма степен на заявки към база данни. Той работи, като съхранява данни и обекти в RAM паметта на сървъра на Siteground, ускорява заявките за бази данни, заявките за API и изобразяването на страници.

Накратко, информацията, изпратена от оперативната памет, ще бъде използвана за изпълнение на повиквания от базата данни, като се намали броят на проверките на действителната база данни. Ако управлявате онлайн магазин, Memcache може да е най-добрият вариант за вас.

След като активирате услугата, ще се роди нов Memcache процес, който можете да контролирате в Cpanel.

Няма автоматично промиване на данни с Memcache, така че ще трябва да не забравяте да го направите, когато правите промени в сайта си

Ние сме домакини!

Всъщност бяхме домакини на нашия тестов сайт с SiteGround по техния план на GrowBig, като тествахме скоростта с активиран статичен кеш, динамичен кеш и memcache. Резултатите, както се очаква, са феноменални.

За нашия тестов сайт, хостван в Сингапурския център за данни на SiteGround, използвахме GTmetrix за измерване на скоростта на зареждане. Зададохме нашия регион на тестващ сървър на Ванкувър, Канада и браузъра на Chrome. Настройката остава еднаква и за двата теста, със и без включен SuperCacher.

Преглед на SuperCacher: тестване на уебсайт със и без супермаркет

Резултатът

При включен SuperCacher тестовият сайт се зарежда за 1,8 секунди; същият сайт се зарежда за 3 секунди без. Това е 40% разлика!

* P / S: С доказаната бързина и надеждност на SiteGround, ние хостваме този уебсайт, bitcatcha.com и в SiteGround Cloud!

Как да активирате SuperCacher и да получите суперскорост

Включването на SuperCacher за вашия сайт всъщност е доста лесно. Всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че сте инсталирали правилните плъгини за вашата система (Siteground има урок за вас), отидете на вашия Cpanel -> SuperCacher и включете желаната опция за кеширане!

Потърсете SuperCacher в cPanel

Стъпка 1: Потърсете SuperCacher в cPanel

Активирайте различно кеширане с превключване на превключвател

Стъпка 2: Активирайте различни кеширане с превключване на превключвател.

SiteGround SuperCacher е от решаващо значение за скоростта на вашия уебсайт

След като гледам надстройките на производителността и масовите увеличения на скоростта, използвайки SuperCacher, усещам, че всеки собственик на бизнес трябва да го активира за своите сайтове.

Онлайн купувачите са страхотен куп и ако не можете да се погрижите за нуждите им достатъчно бързо, те ще забравят за вас и ще вземат парите си някъде другаде.

По-рано споменах, че гиганти като Amazon струват да губят $ 116 000 в минута, ако сайтът им се забави само с секунда.

Въпреки че не можем точно да определим колко повече в продажбите ще правите с активиран SiteGround SuperCacher, можем поне уверено да кажем, че е по-вероятно да имате повече клиенти с връщане, ако сайтът ви е бърз, надежден и може да се справи с натиск – и точно за това е създаден SuperCacher на SiteGround.

Затова продължете напред и активирайте SuperCacher за вашия сайт веднага. Не ви струва нищо допълнително, но ще имате всичко, за да се възползвате от това.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map