Torguard Review – Anonymous VPN for Bittorrent p2p

Преглед: Torguard Torrent VPN и прокси услуга

Torguard е истински доставчик на VPN без журнали със седалище в САЩ. Те предлагат както анонимен прокси, така и VPN услуга (продава се отделно). За разлика от повечето други VPN мрежи, Torguard специално приспособи тяхното обслужване и реклама към строгите нужди за поверителност на честите потребители на bittorrent.


Torguard: 1-ви поглед

Преглед на Torguard: Снимка на профила

Технически характеристики

 • Без регистрационни файлове. Период. ()
 • 256-битово AES криптиране (отлично)
 • VPN услуга или Torrent Proxy услуга (продава се отделно)
 • Съвместим с Windows / Mac / Android / iPhone
 • 1Gbps + сървъри в над 40 страни
 • Торент оптимизирани сървъри
 • Stealth VPN опция / сървъри (стигнете през защитни стени)

Посетете Torguard (най-добрата оферта) >>

Най-добрите характеристики на Torguard
Ето нашите любими функции на Torguard…

Без регистрационни файлове
Torguard не съхранява никакви дневници за връзка или активност. Вашата торент активност практически не може да се проследи от трети страни (включително вашия интернет доставчик)

Auto Proxy Installer
Услугата на анонимния торент на Torguard е добра алтернатива (или допълнение) към VPN. Прокси обикновено е по-бърз и по-евтин от VPN, като все още променя вашия торент IP адрес. Недостатъкът е, че трябва да конфигурирате проксито ръчно във вашия торент клиент, но Torguard изгради персонализиран прокси инсталатор, който автоматично ще направи цялата конфигурация за вас.

Бързи ускорения
Torguard наистина подобри тяхната сървърна мрежа през последната година или две и сега те имат някои от най-бързите скорости в бранша. Бързите VPN скорости означават по-бързи торенти!

Защо TorGuard е чудесен избор за p2p / Bittorrent

Както може би сте се досетили от името, Torguard специално е адаптирала тяхната анонимна vpn услуга към нуждите на потребителите на bittorrent, предоставяйки функциите за критична анонимност, които много други vpn доставчици нямат. Torguard позволява използване на bittorrent на всичките им международни сървъри (но не и на САЩ сървъри) и не поддържа никакви регистрационни файлове за връзка.

Не забравяйте да прочетете нашата статия за това, защо се нуждаете от анонимен vpn за bittorrent

Функции, които правят Torguard VPN отличен избор за p2p / Bittorrent

 • Torrent / p2p Friendly на международни сървъри
 • Няма дневници за връзка (използването на vpn остава анонимно)
 • DNS защита от теч (гарантира, че вашият истински IP не е изложен на уязвимости на Windows)
 • Защитете OpenVPN протокол с криптиране
 • На разумна цена
 • Няколко опции за торент (proxy или vpn)
 • Отзивчива поддръжка на клиенти

За максимална анонимност:
Ако сте изключително предпазливи, чудесен вариант е едновременно да използвате прокси услугата Torguard и друга анонимна VPN услуга. Тази опция предлага максимална поверителност и ще обгърне вашия торент трафик в криптиран прокси тунел, който след това се увива в друг криптиран VPN тунел от несвързани доставчици. С тази настройка използването на bittorrent практически не може да се проследи. За повече информация прочетете нашата статия Напълно анонимен Bittorrent в 3 лесни стъпки

Опции на Torguard и цени

Torguard предлага 2 различни опции за анонимизиране на вашия торент трафик. Ако трябва само да направите анонимното си използване на bittorrent, те предлагат Torrent Proxy услуга. Настройката е лесна, просто конфигурирате вашия клиент на bittorrent да се свързва чрез Torguard Proxy (те имат 4 опции за държава и 20 IP адреса).

Ако предпочитате да запазите цялата си активност в интернет частна и анонимна, те предлагат Torguard Torrent VPN услуга, която защитава цялата ви интернет връзка. Настройката е супер лесна, просто изтеглете техния vpn софтуер за десктоп и сте готови.

Torguard пакети и цени

Torguard Proxy
Шифроване и анонимност само за използване на bittorrent. Може да се слое вътре в друг VPN за максимална защита.

Ценообразуване:
– $ 5,95 / месец с месец до месец
– $ 3,95 / месец, ако се купува годишно

Torguard VPN услуга
Шифроване и анонимност за цялата ви интернет връзка и цялата интернет активност.

Ценообразуване:
– $ 9.95 / месец с месец на месец
– $ 4,99 / месец, ако се купува годишно

Ограничено време до 40% отстъпка от VPN услуга, ако е закупена с прокси услуга!

Torguard VPN софтуер

Torguard предлага опции за ръчно и автоматично свързване. Ако трябва да използвате вашата vpn услуга с мобилно устройство, ще трябва да извървите ръчния маршрут (но torguard осигурява лесни ръководства за настройка). Ако просто използвате услугата Torguard vpn с вашия настолен компютър, всичко, което трябва да направите, е да изтеглите и инсталирате клиентския софтуер на Torguard VPN, въведете данните си за вход и щракнете върху свързване!

Преглед на софтуера Torguard

Клиентският софтуер vpn има всеки лесен за използване интерфейс. Просто въведете данните за вход, изберете сървър от падащия списък и щракнете върху свързване. Клиентът използва openVPN протокола за максимална сигурност.

Основният прозорец на клиент показва също дневника на VPN връзката, така че технофилите могат да проверяват всяка стъпка от процеса на връзка с OpenVPN. Вашият нов VPN IP адрес се показва в горната част на прозореца на дневника

Софтуерът Torguard също използва удобна иконка за цветна кодирана система, която свети червено, когато е свързан VPN, и червена, когато не е, за допълнително визуално потвърждение

Софтуерът също има Интегрирана защита от течове на DNS функция, която липсва на много други vpn. Това е специална функция, която не позволява вашият истински ip адрес да бъде изложен от уязвимости на защитата на Windows. Посетете dnsleaktest.com за повече информация.

снимка

Torguard Anonymous VPN: Функции

Torguard има много функции, които ще се харесат на съзнанието за сигурност:

 • 256-битово AES криптиране чрез OpenVPN или L2TP / Ipsec
 • 39+ Местоположения в глобален сървър
 • Интегрирана защита от течове на DNS
 • IPv6 и WebRTC защита от теч
 • Без регистрация на данни / Без регистрационни връзки (напълно анонимни)
 • 7 дневна 100% гаранция за връщане на пари


Шифроване: 256-битов AES
Torguard използва 256-битово AES криптиране. Това е много сигурен кифър и е същата сила, използвана от правителството на САЩ и военните за строго секретна комуникация. Смята се за нечупливи от груби сили (ключови предположения) атаки.

Шифроването е изключително полезно за изтегляне на торенти и не позволява на трета страна между вас и VPN сървъра да прочете вашия трафик или да види какви уебсайтове посещавате / файлове, които изтегляте. Това означава, че дори вашият интернет доставчик няма да знае за вашата онлайн активност, освен за факта, че използвате VPN.

IP защита от теч
С течение на времето бяха разкрити няколко слабости в операционната система Windows, които могат да бъдат използвани за разкриване на истинския ви IP адрес, дори и при използване на VPN. Те са: течове на DNS, течове на IPv6 и течове на WebRTC (зашеметяване).

Torguard е персонализирал техния VPN софтуер, за да предотврати всички 3 от тези уязвимости на IP течове, най-често срещаните от които са течове на DNS. Torguard използва свои собствени частни (и не-регистриращи) DNS сървъри за всички DNS и уебсайтове за търсене. Това означава, че няма запис на трети страни от вашата история на уебсайтове и вашите DNS заявки няма да бъдат насочени случайно през DNS сървърите на вашия доставчик на интернет услуги.

Поверителност / VPN дневници

Torguard публично заяви, че не водят дневници на никакви абонатни дейности или история на връзките.

Това прави Torguard един от най-анонимните и защитени с личните данни VPN доставчици в света. (Повечето доставчици на VPN поддържат най-малко дневници от предишната си история на връзката, включително IP адреса, който използвате за свързване с тяхната мрежа). Тези минимални регистрационни файлове теоретично могат да бъдат използвани за проследяване на изтегляне на торент обратно към първоначалния IP адрес на потребителите.

С VPN без регистрация (като torguard) това просто не е възможно. Няма запис на минали IP адреси, които сте били зададени от тяхната мрежа, така че изтеглянията ви от торент ще бъдат практически непроследими.

Тест за скорост на Torguard

По принцип доставчиците на VPN, които позволяват p2p и торент трафик в техните мрежи, няма да са особено бързи. Bittorrent може да бъде огромна честотна лента и много потребители изтеглят и сее 24/7, което може да постави напрежение във всеки VPN. Въпреки това, скоростите на TorGuard бяха доста бързи за използване на Bittorrent (макар че ако искате да правите HD видео стрийминг през тяхната мрежа, ще трябва да използвате американски сървър)

Резултати от теста за скорост:

Тест за скорост на Torguard: Чикаго, САЩ

Чикаго, САЩ Тест за скорост

снимка

Ротердам, Холандия Тест за скорост

Преглед на Torguard: Тест за скорост, Канада

Торонто, Канада Тест за скорост

Torguard UK тест за скорост

Великобритания тест за скорост

Заключение:

Ако причината, поради която искате VPN или прокси услуга, е основно да поддържате анонимност на Bittorrent или p2p, Torguard трябва да е в списъка ви с избор на VPN. Те не поддържат дневници за връзка, удобни са за p2p и наистина се грижат за вашата поверителност онлайн. Някои други големи възможности включват: Частен достъп до Интернет и BTGuard

Къде до следващия?

 • Посетете Torguard
 • Върнете се у дома
 • Прочетете още отзиви

TorGuard
Прегледан от Best Bittorrent VPN на 14 декември 2015 г.
Оценка: 4.8

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map