Revisió de Cloud HostGator: un llamp ràpid i sense temps d’aturada?

HostGator Cloud


Daren Low

L’allotjament al núvol és més ràpid i fiable que gairebé qualsevol host estàndard que vau utilitzar en el passat.

I si bé HostGator és un nom que normalment podeu associar a l’allotjament de pressupost, el nou servei al núvol és un joc de pilota totalment diferent.

Ja fa temps que executem proves als servidors núvols de HostGator. I el que estem veient és molt bé. Velocitats super ràpides i temps de funcionament (gairebé) a prova de bala.

Tampoc anul·larà el vostre saldo bancari. El paquet a nivell inicial entra només en 10,95 dòlars al mes (contracte de 12 mesos). I podeu fer un altre 30% amb el nostre codi de cupó. Això fa que només 7,66 dòlars al mes.

HostGator Cloud 30% de descompte

Simplement introduïu “bitcatcha” a la pàgina de la comanda. .

A continuació, es mostren les millors funcions del nou servei de núvol d’HostGator.

Millors funcions de HostGator Cloud

 1. El servei d’allotjament en núvol de Speed ​​HostGator ha obtingut un A + a la prova de velocitat de Bitcatcha. Va ser especialment ràpid a la regió dels Estats Units. (Més informació a la part inferior).
 2. Fiabilitat i uptimeHostGator va obtenir una qualificació de temps de vida al 100%. (Seguit des del gener del 2017).
 3. Actualitzacions automàtiques i seguretat HostGator Cloud manté les coses actualitzades en segon pla sense que us hagueu de preocupar. També detecta i elimina el malware de forma automàtica.
 4. Escalabilitat Si comenceu a experimentar trànsit regularment elevat, podeu fer clic a un botó per accedir a més recursos. No hi ha temps d’aturada, no cal canviar servidors ni migrar el lloc.
 5. Tauler de comandament cool Molts hostes continuen utilitzant el lleig i tècnic cPanel. HostGator ofereix un tauler de control fàcil i senzill. És molt fàcil ajustar les coses entre bastidors i mesurar el rendiment.
 6. Cost a partir de 7,66 dòlars, 10,95 dòlars, és més barat que la majoria de competidors del núvol.

Ens endinsarem en cadascun d’aquests factors específicament en un segon. Però primer, si us pregunteu per què “allotjament en núvol” és diferent a altres opcions, aquí teniu el que heu de saber.

Què és Cloud Hosting?

L’allotjament en núvol és el següent nivell d’allotjament ràpid, fiable i assequible.

Per què? El simple motiu és que l’allotjament en núvol no depèn d’un sol servidor. Utilitza centenars, repartint la càrrega a diversos servidors.

 1. El problema de l’allotjament compartit és que utilitzeu un servidor. I compartiu aquest servidor amb infinitat d’altres llocs web. Si es pot augmentar el trànsit, es generen els recursos i es redueix el rendiment.
 2. L’allotjament en núvol resol això mitjançant diversos servidors. Si un servidor es sobrecarrega, el vostre amfitrió només mostrarà un commutador i el canviarà a un altre servidor. Així, el funcionament i el rendiment gairebé sempre són millors.
 3. És flexible. Si de sobte obteniu un augment de trànsit i necessiteu més recursos, els obtindreu automàticament. El hosting de núvol s’expandeix i es contracta de forma natural segons quins recursos necessiteu.
 4. És rendible. Amb un amfitrió compartit, pagueu addicionalment per accedir als recursos addicionals. Amb l’allotjament en núvol, els recursos addicionals t’esperen sempre que els necessiti, sense cap cost addicional.
 5. És ràpid. Com que l’allotjament en núvol tendeix a eliminar les sobrecàrregues del servidor, pot funcionar molt més ràpidament. L’allotjament al núvol també intentarà servir els vostres visitants des d’una ubicació propera a ells, ajudant el vostre lloc a carregar-se amb més rapidesa, sigui on sigui el planeta on s’hi accedeixi.

Ara que ja sabeu què és el funcionament del núvol i el seu funcionament, entrem a les especificitats del servei d’HostGator.

Característiques destacades HostGator Cloud

L’única cosa que puc dir sobre HostGator és que ni tan sols es nota que hi és.

Pot semblar estrany, però és elogi que puc oferir a un amfitrió web. Un bon amfitrió és aquell que ni tan sols es nota. Manté el vostre lloc web en silenci. Ràpid, eficient i suau.

D’altra banda, ja sabeu quan teniu un servidor web deficient, perquè sempre us dona problemes!

HostGator anuncia la seva velocitat, els recursos ampliats i un quadre de comandament intuïtiu com a principals característiques. Així que els posem a prova.

HostGator Cloud Hosted:

Realitzem un seguiment d’HostGator Cloud mitjançant l’allotjament d’un lloc de WordPress amb ells. Vam pagar la nostra quota d’acolliment en núvol de la mateixa manera que qualsevol client normal ho farà i testarà. Aquest lloc web ens permet fer un seguiment del rendiment de funcionament i del temps de resposta del servidor. No dubteu a visitar el nostre lloc web allotjat a HostGator Cloud.

✔ Velocitat

Potser ja sabreu que aquí estem obsessionats amb la velocitat a Bitcatcha. És per això que hem creat el verificador de velocitat del servidor Bitcatcha. La velocitat del vostre host web és més del que creieu (el 40% de la gent abandonarà el vostre lloc si no es carrega en tres segons).

Per sort, HostGator surt al capdamunt. A les nostres proves de velocitat, l’amfitrió del núvol va anotar A +. Té una mitjana mundial de 144 ms de temps de resposta del servidor, molt més ràpid que la velocitat recomanada de Google de 200 ms.

HostGator Cloud Server Speed (Veure l’informe complet aquí)

Per què? En part perquè els hosts del núvol són naturalment més ràpids, ja que poden estendre la seva càrrega. Però HostGator també fa un pas més. Utilitza un sistema de caché integrat i un maquinari de primera línia per assegurar-se que fa un raig ràpid. Pots sentir la diferència.

✔ Fiabilitat i temps de funcionament

Si sou relativament nous a l’allotjament web, les xifres d’horari poden semblar molt similars.

La majoria està per sobre del 98%, per exemple, la qual cosa sona molt bé. Però considereu això. El 98% de temps de funcionament significa que el vostre lloc web podria restar set dies a l’any. No és bó!

Sempre us recomanem que busqueu el 99,8% més alt quan considereu un servidor web.

Per això, el temps de funcionament d’HostGator és tan impressionant. Hem provat un fenomenal ús de 100% al llarg de mesos mitjançant HostGator.

Es tracta de tota tranquil·litat, sabent que el vostre lloc no es bloquejarà sense previ avís.

✔ Tauler de control genial

La majoria dels amfitrions web no consideren l’experiència de l’usuari entre bastidors. Simplement utilitzen el mateix lleig cPanel. És fantàstic si ets un expert en tecnologia i saps com canviar-ho tot.

Però la majoria de la gent només vol un tauler de control senzill i fàcil d’utilitzar.

Portal de clients HostGator Cloud

(Portal de clients HostGator Cloud)

Això és exactament el que obteniu amb el núvol HostGator. Sembla bonic i és molt senzill d’utilitzar. Fa el seguiment del vostre temps de funcionament, velocitats de descàrrega, abast global i diverses altres mètriques de rendiment.

No heu de conèixer tota l’argot tècnic per entendre què passa amb el vostre lloc.

✔ Recursos il·limitats (Gairebé)

HostGator us ofereix un ampli de banda i un emmagatzematge “no marcats”, fins i tot en el pla més barat.

Es tracta, bàsicament, de recursos que necessiteu. Si obteniu un pic de trànsit, no hi ha cap problema. Un amfitrió compartit us cobrarà de manera addicional si supereu la vostra quantitat. O pitjor, el vostre lloc web només caurà.

Amb hosting de núvol HostGator, això no passarà. Podeu penjar el contingut que vulgueu i gaudir del trànsit que pugueu obtenir.

PERUT! No oblideu llegir la lletra petita. “No modificat” no sempre significa “il·limitat” en el món de l’allotjament web. Segons la T de HostGator&Cs que estàs limitat a l’ample de banda i l’emmagatzematge dins del “funcionament normal d’un lloc web personal o d’una petita empresa”.

Si el vostre lloc web es converteix de sobte en una sensació a Internet, podríeu incomplir els seus termes. Dit això, els límits són generosos i és poc probable que passin. Obteniu més informació sobre el seu T&Cs.

✔ Bon servei al client

HostGator gestiona un servei d’atenció al client 24 hores al dia tots els dies de l’any (fins i tot el dia de Nadal).

El seu xat en viu és particularment bo i normalment podeu arribar a algú en 15 minuts mitjançant aquest mètode. Si el vostre problema no es resol a la sessió de xat, l’assistència us ajudarà a obrir un bitllet. Un enginyer de nivell superior ho examinarà al més aviat. També m’ha impressionat que llistin un número de telèfon real per contactar-hi. (Alguna cosa que és molt difícil amb alguns hostes).

És bo saber si hi ha un número de telèfon directe si es produeix un desastre.

Contacta amb HostGator

✔ Funcions addicionals

HostGator Cloud també inclou uns quants extres útils. No us permetran provocar el món, però és bo. Les funcions inclouen migracions gratuïtes (excel·lent si penseu en canviar d’amfitrió) i un certificat SSL gratuït (imprescindible si teniu una botiga en línia)

Paquets CloudG HostGator

Igual que molts serveis, HostGator ofereix una gamma de paquets segons les vostres necessitats. Es divideixen en tres etapes: Hatchling Cloud, Baby Cloud i Business Cloud.

Tots els paquets tenen amplada de banda i emmagatzematge “no modificats” i emmagatzematge en memòria cau local, hi ha algunes diferències que potser voldreu mirar.

El descompte de Bitcatcha

Em complau oferir als lectors de Bitcatcha un 30% de descompte en tots els paquets HostGator Cloud. Tot el que heu de fer és introduir el codi següent quan feu una sortida:

30% de descompte: bitcatcha

Això significa que podeu obtenir allotjament en núvol per només 7,66 dòlars al mes (contracte de 12 mesos).

Nota: De vegades HostGator organitza les seves pròpies promocions. Quan ho fan, sovint podeu obtenir un millor acord sense aquest cupó. Alguna cosa per vigilar. Més informació aquí.

HostGator Cloud Plans

Hatchling Cloud

Cost: 7,66 dòlars * / mes 10,95 $ – 30% de descompte

Si comenceu a experimentar trànsit regular, podeu fer clic a un botó per accedir a més recursos. No hi ha temps d’aturada, no cal canviar servidors ni migrar el lloc.

Núvol de nadó

Cost: 9,76 dòlars * / mes 13,95 dòlars – 30% de descompte

Baby Cloud és l’opció mitjana (i recomanable). Amb aquest paquet, obteniu dominis il·limitats, de manera que serà fantàstic si teniu diversos llocs web o creeu llocs web per als vostres clients. El Baby Cloud us proporciona 4 GB de memòria.

Núvol de negocis

Cost: 13,96 dòlars * / mes, 19,95 dòlars – 30% de descompte

Business Cloud és el servei premium. Business Cloud inclou totes les funcions de Baby Cloud i Hatchling Cloud, però també inclou 6 GB de memòria, una IP dedicada i un SSL privat..

* El preu està basat en un contracte de 12 mesos. Utilitzeu el codi de cupó “bitcatcha” per obtenir un 30% de descompte. Registra’t HostGator Cloud.

Qualsevol inconvenient?

Hem analitzat els diversos positius de HostGator Cloud, però, però, els inconvenients?

Bé, la veritat és que no n’hi ha gaires. Però cada host té una o dues coses que no són perfectes. Per HostGator Cloud, són:

“La captura”: gairebé tots els proveïdors d’allotjament tenen “captura”. Per a HostGator Cloud, la seva amplada de banda i emmagatzematge “no marcats” no són prou il·limitades. La bona notícia és que, a menys que utilitzeu el 25% dels seus recursos durant més de 90 segons, no esteu bé.

És així, realment. Després d’utilitzar HostGator Cloud durant uns mesos, encara no em trobo amb cap altre desavantatge important..

Pensaments finals

HostGator Cloud és súper ràpid, fiable i assequible. És possible que els propietaris de llocs web tinguin accés a l’allotjament en núvol sense pagar-ne una fortuna.

Amb el nostre 30% de descompte, potser serà la millor oferta de hosting en núvol en línia. Per obtenir més informació, visiteu https://www.hostgator.com

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map