SiteGround ponudba za odziv COVID-19 – samo 0,99 USD / mesec za načrt za zagon!

Če se med to pandemijo COVID-19 trudite ohraniti svoje podjetje v vodi, boste morda želeli razmisliti o njegovem spletu, saj se navade potrošnikov pri nakupovanju spremenijo, da se prilagodijo tem zahtevnim časom.


Prav tako je pravi čas za izdelavo spletnega mesta, saj je naša najljubša storitev spletnega gostovanja SiteGround pravkar začela ponudbo za pomoč lastnikom podjetij, da se opomorejo pred udarci, ki jih je virus!

Ponudba za odziv COVID-19 SiteGround – podrobnosti

siteplace startup hosting obravnava covid19

SiteGround izvaja družbeno odgovornost s posebno ponudbo za pomoč lastnikom malih podjetij v spletu v teh negotovih časih.

Za samo 0,99 USD boste imeli 3 mesece popoln nepopoln dostop do načrta za začetek spletnega mesta SiteGround, tako da lahko dobite spletno mesto, nastavljeno za vaše podjetje.

Če menite, da to ni nič hudega in lahko dobite brezplačno ali veliko cenejše spletno gostovanje drugje, nam dovolite, da vam razložimo, kako se motite.

 • Popust: 97% OFF (za 3 mesece) + BREZPLAČNI SSL!
 • Mesečna pristojbina (prvi trije meseci): 0,99 USD
 • Mesečna pristojbina (po 3 mesecih): 5,95 USD (50% popusta)
 • Začetni datum: ŽIVITE ZDAJ!
 • Končni datum: TBA
 • Popolne podrobnosti:

Zakaj je ta ponudba koristna SUPER!

Ko gre za spletna podjetja, morate razumeti, da je hitrost bistvo življenja.

To je ena stvar, ki bo pomagala vašemu spletnemu mestu prodati / pretvoriti.

Z brezplačnimi ali cenejšimi storitvami spletnega gostovanja tam ne boste imeli pojma, kakšne hitrosti boste dosegli, in storitev, ki jo boste prejeli, bo najverjetneje zelo sumljiva.

S spletnim mestom SiteGround dobite eno od najhitrejših storitev spletnega gostovanja, ki je posebej namenjena podjetjem in e-trgovini. Morali bi vedeti, naredili smo domačo nalogo – o tem se prepričajte v našem poglobljenem pregledu SiteGround.

Prav tako boste imeli dostop do ene najbolj poznanih in koristnih podpornih skupin v industriji, z orodji in storitvami, ki vam bodo morali pomagati pri izdelavi spletnega mesta.

Če ciljate na stranke zunaj ZDA, vam je SiteGround povrnil hrbet – s 6 podatkovnimi centri na treh celinah se bo vaše spletno mesto hitro in hitro naložilo vašim strankam, kar bi moralo lepo spodbuditi prodajo..

Oglejmo si, kaj boste dejansko dobili z načrtom zagona SiteGround:

 • 1 Spletno mesto
 • 10 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 10.000 mesečnih obiskov
 • Brezplačna namestitev programa WordPress
 • Brezplačni SSL, CDN, e-pošta
 • 100% obnovljiva energija se ujema z Google Cloud

Za samo 0,99 centa v treh mesecih menimo, da je to koristno za lastnike podjetij, ki želijo iti digitalno!

Kaj se zgodi po 3 mesecih?

To je resnično vprašanje, ali ni – kaj se bo zgodilo po preteku treh mesecev, svet se je zacelil in spet se začne vse smiselno?

No, če ugotovite, da je prihodek, ustvarjen z vašega novega spletnega mesta, dovolj velik, da želite nadaljevati gostovanje s spletnim mestom SiteGround, lahko to storite po znižani stopnji le 5,95 USD na mesec – to je 50% nižje od njihove običajne cene!

Če se vam ne zdi, da nadaljujete, je to v redu – preprosto ukinite račun in življenje gre naprej.

COVID-19 je gospodarstvo spravil na kolena

Če ne živite pod skalo, boste vedeli, da je COVID-19 prizadel gospodarstvo HARD, saj se večina držav zapre v preprečevanje preprečevanja nadaljnjega širjenja bolezni.

Ljudje so prestrašeni, da bi zapustili varnost svojih hiš, kar pušča veliko opečnih in maltskih podjetij visoko in suho, ko kupci v paniki kupujejo, nato pa… nenadoma prenehajo.

Razmere so tako slabe, da so nekateri primerjali pandemijo s recesijo in ne bi se mogli strinjati bolj, saj spodbujevalni paketi vlade morda niti ne bodo dovolj, da bi gospodarstvo sredi karantene še naprej.

V Ameriki se je športna zabava ustavila, ker so športni dogodki v živo preklicani. Japonska se je strinjala, da bo olimpijske igre preložila na leto 2021, kar bo povzročilo velike izgube, potovanja pa ostajajo ena najbolj prizadetih panog, saj letalske družbe režejo lete, ker je več kot 100 držav pokritih s potovalnimi omejitvami.

Ljudje so brez delovnih mest, podjetja ne vedo, ali naj ostanejo odprta, ker kupci ne trošijo, gospodarstvo pa je na robu velike recesije.

Skratka, konec dni, fantje.

Vendar ni vse izgubljeno!

Nekatere panoge in podjetja uspevajo sredi vsega obupa in brezupnosti, saj se preostali svet ohranja v karanteni.

Ljudje bi se lahko zaklenili, da bi virus shranili, vendar bodo še vedno potrebovali zaloge. Njihove potrebe se ne bodo spremenile, njihove navade pri nakupovanju pa se ne.

Amazon je videl tako velik porast prodaje, da so morali najeti ogromnih 100 tisoč novih delavcev, da bi se spoprijeli s povečanim povpraševanjem.

Ocado.com, služba za dostavo hrane, doživlja “preprosto vrtoglavo količino prometa”, ki so ga morali začasno ustaviti, da bi lahko opravile nekaj bistvenega dela.

Ljudje očitno iščejo tudi rešitve za socialno distanciranje, zato regionalne vlade na Kitajskem spodbujajo k razvoju brezpilotnih rešitev za dostavo, kot so roboti za dostavo hrane!

Epidemija COVID-19 povzroča, da ljudje spreminjajo način nakupa, ki jih prisili, da sprejmejo novejšo tehnologijo samo za preživetje.

Po besedah ​​Susan Athey, profesorice ekonomije tehnologije na Stanford Business School of Business, se bodo te novonastale navade ohranile dolgo, potem ko bo svetovna grožnja zamrla.

Ker se cepivo, ki ni nikjer razvito, in svet zahaja v večmesečni zastoj, se bodo morala mala podjetja prilagoditi spreminjajočim se gospodarskim razmeram in začeti s spletom, če bodo preživela prihodnjo sezono.

Podjetja začenjajo pomagati!

Po dnevih paničnega nakupovanja in sebičnega vedenja “jaz prvi” (vemo, da ste odložili toaletni papir!) Se ljudje začenjajo zavedati, da nihče ne more preživeti, ne da bi prakticiral kakšno družbeno odgovornost.

Edini način za premagovanje tega gospodarskega in družbenega nazadovanja je s kolektivnimi nesebičnimi dejanji prijaznosti drug do drugega.

Podjetja se začenjajo vračati skupnostim v upanju, da bomo ohranili gospodarstvo in da bi nam pomagali, ko se bodo naši domovi učinkovito spremenili v naše zapore.

Vedno priljubljena Uber Eats pospešuje ponudbo brezplačnih pošiljk, da bi neodvisnim lastnikom restavracij pomagala, da bi v ZDA in Kanadi držali glavo nad vodo, medtem ko banke delajo vse, kar je v njihovi moči, da bi pomagale tistim, ki jih je prizadel virus..

Zaključek: Pridobite ponudbo SiteGround, ko lahko!

Ta posebna ponudba za odziv COVID-19 je ena izmed najboljših ponudb, ki jih boste dobili od SiteGround, kadar koli. Komaj kdaj znižajo svoje cene in 3 cele mesece spletnega gostovanja za samo 0,99 USD je praktično brezplačno.

Predvidevamo, da je cenovna cena v bistvu namenjena odstranjevanju brezplačnih nakladalcev, s čimer zagotovimo, da ima dovolj sredstev za vse svoje uporabnike gostovanja v skupni rabi, da uživajo v hitrosti in storitvah, ki so jim znani.

Če ste na strani ograje za začetek spletnega mesta za svoje podjetje, predlagamo, da se hitro odpravite od ograje, ker kmalu ne boste našli druge takšne ponudbe.

Do naslednjič ostanite na varnem!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map