Vrh D / M 2019 – Spletni vrh o znanosti in marketingu LEAD

Če ste tržnik, ki temelji na podatkih, vas čaka fant oh fant!


Če niste, se najbolje zlomite, ker je tu odlična priložnost, da se seznanite z ogromno analizo podatkov, ki jo lahko zagotovi vaše podjetje.

Dobri ljudje na LEAD-u organizirajo Data Science & Marketing Summit ali D / M Summit, kjer bodo vrhunski možje trženja, umetne inteligence in velikih podatkov delili svoje cenjene vpoglede o tem, kaj lahko tehnologija in trženje naredijo za dosego želenih rezultatov.

DM vrh 2019

Kdo je LEAD

Ljudje, ki stojijo za LEAD-om, so ustanovili podjetje za fizične in spletne tečaje veščin, povezanih z informacijsko tehnologijo, kot so razvoj spletnih strani, programiranje aplikacij, digitalni marketing & podatkovna znanost. Trenutno se osredotočajo na 3 glavne teme:

 • Data Science
 • Razvoj spletnega spletnega kompleta
 • Digitalni marketing

Mentorji, ki poučujejo tečaje, so profesionalni razvijalci, znanstveniki s podatki in tržniki, navezani na resnične odmevne projekte, tako da veste, da so dobro znani v svojih panogah. Dejansko boste od najboljših strokovnjakov v podjetju dobili resnična, uresničljiva spoznanja in strategije!

Poudarki zvočnikov

Vrh D / M ni samo vaš običajni vrh, vse pogovore o vrhu. Več kot 25 govorcev je posebej izbranih za njihovo strokovno znanje o posamezni temi in nalogo, da nam omogočijo vpogled v svoje znanje, svoje strokovno znanje, nam predstavijo študije primerov in dajejo 360-stopinjsko perspektivo na svojem delovnem področju..

Pričakujte, da boste slišali od najboljših mož v panogi, kot so:

 • Dr Lau Cher Han – glavni podatkovni znanstvenik, ustanovitelj LEAD.
 • Theng Hui – vodja umetne inteligence PLUS Malezija Berhad
 • Jonathan Oh – generalni direktor in soustanovitelj SupplyCar
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, višji znanstvenik za podatke, Astro
 • Francesca Chia – soustanoviteljica, GoGet Malezija
 • Karan Tyagi – izvršni direktor, PeoplExperience
 • Trent Young – direktor, Azija MarketIn
 • Kim Ming Teh – glavni znanstvenik podatkov, vpogled v tokove

Na vrhu lahko pričakujete več, saj še vedno dodajajo teme in govorce na seznam. Z njimi boste morali neposredno klepetati, jim odgovoriti na odgovore in izkopati njihove možgane za rešitev vprašanj, s katerimi se trenutno srečujete s svojim podjetjem.

Tukaj je nekaj, kar lahko govorci povedo o svojih panogah:

Zi Yuan, soustanovitelj Tide Analitike

Analitika je neverjetno orodje za večja podjetja, da bolje razumejo svoje poslovanje, pridobijo več vpogleda v to, kako se njihov trenutni kupčev odziva na njihove izdelke in storitve, nato pa oblikujejo strategijo za rast v pridobivanju in zadrževanju uporabnikov. – Zi Yuan, Tide Analytics

Johnathan Oh, izvršni direktor SupplyCart

Zagotovo bodo prihodnost zagotovo vključeni podatki, strojno učenje in AI v podjetja. Vsako podjetje, ki se ne ukvarja z avtomatizacijo ali spreminjanjem teh procesov, bo v prihodnosti težko vzpenjalo. – Johnathan Oh, SupplyCart

Wayne Liew, vodja oglaševanja, Mindvalley

Mnogi ljudje, ki začnejo z objavo vsebine v spletu, pozabijo na to zelo pomembno stvar. To je vaše občinstvo. Ali ga sploh imate? Razen, če le želite doseči svoje sodelavce, prijatelje in družinske člane, morate aktivno poiskati načine za razširitev svojega občinstva. – Wayne Liew, Mindvalley

Warren Leow, podpredsednik skupine Inmagine

Moja ugotovitev je odgovorna, da morajo podjetja izkoriščati tehnologijo za dopolnitev in ustvarjanje bolj donosne zaposlitve, ne pa zajeziti za množice. – Warren Leow, Inmagine Group

Pri vrhu D / M je zanimivo še to, da je 100% v spletu, zato vam ne bo treba vzeti prostega dela, se zatakniti v prometu in se boriti za druge za parkiranje, če želite sodelovati na pogovorih.

2 skladbe 2 Pokrij jih vse

Organizatorji vrha D / M so svoje teme razdelili na dve skladbi:

 1. Sledenje znanosti
 2. Trženjska pot

Sledenje znanosti

Kot nalašč za tiste, ki nas zanimajo veliki podatki, AI in IoT. Odprli boste želene teme:

 • Stanje znanosti o podatkih & AI
  (dr. Lau Cher Han, glavni znanstvenik za podatke)
 • Kako lahko podjetja sprejmejo podatkovno znanost
  (avtor Edmund Hee, Data Scientist pri AirAsia)
 • Koraki za uvajanje strojnega učenja za podjetja
  (avtor Theng Hui, vodja umetne inteligence, PLUS)
 • Kako pripraviti proizvodni obrat za industrijo 4.0
  (avtor Wai Kit Kong, vodja podatkovne skupine za GBG)
 • Kako lahko znanost preoblikuje podatke F&B B2B krajina
  (avtor Anthony See, ustanovitelj, center za trženje hrane)
 • Kako nakupovalni centri uporabljajo analitiko za odločanje o podatkih
  (avtor Chan Zi-Yuan, soustanovitelj, TIDE Analytics)
 • Oglejte si vse teme o znanstvenih podatkih tukaj.

Trženjska pot

Tisti, ki sodelujejo v trženjski stvari, bi bilo očitno bolje preveriti marketinško sled, ki vključuje nekaj precej zanimivih tem, kot so:

 • Vloga SEO v svetu, ki temelji na podatkih
  (avtor Reuben Ch’ng, vodja trženja, LEAD)
 • Inteligentna analitika – bolje razumejte svoje stranke
  (avtor Premnath, vodja trženja uspešnosti pri Havas Media Group)
 • Gibanje: Kartiranje fizičnih maloprodajnih priložnosti
  (avtor Karan Tyagi, predsednik uprave PeoplExperience)
 • Kako s trženjem z mikro vplivi graditi podjetja za e-trgovino od doma
  (avtor Bryan Lau, ustanovitelj laboratorija Sherlock)
 • Kako GoCar ustvari boljše podjetje z uporabo podatkov
  (avtor Ashley Chew, vodja trženja GoCar)
 • Oglejte si vse marketinške teme tukaj.

To je le nekaj tem, ki bodo obravnavane med dogodkom v živo, izpostavljene tukaj, ker so meni osebno zanimive. Celoten seznam tem najdete na njihovem spletnem mestu in slišim, da dodajajo še več!

Vstopnice & Cenitev

DM Summit Ticketing

Življenjska izkaznica vrha D / M ne bo samo dostopna do vseh videoposnetkov – prenesli boste lahko tudi vse materiale, datoteke PDF, diapozitive in vse, kar govorci menijo, da so primerni za nalaganje množici.

Če želite posladkati posel, vam bo vrh D / M med prireditvijo ponudil tudi obilico ponudb, popustov, brezplačnih ponudb in partnerskih ugodnosti sodelujočih prodajalcev, da ne omenjam neskončnih mrežnih priložnosti.

Če želite več informacij o tem spletnem dogodku, si oglejte stran s pogostimi vprašanji na vrhu D / M. Iskreno, če bi bil na vašem mestu, bi prevzel vozovnico za zgodnje ptiče le 31,50 USD, preden se promocija konča 20. septembra in bomo morali za celotno vozovnico odšteti 48,60 USD.

Zakaj mislimo, da bi se ga morali udeležiti

Moram dodati še eno stvar – med takšnimi srečanji na vrhu, ko sta dve ali več skladb, se mi zdi pogosto raztrgan. Kaj pa, če obstajata dva zvočnika, ki bi ju želela gledati, in hkrati govorita na različnih posnetkih?

Ker je vrh D / M spletni dogodek, boste ugotovili, da je to vprašanje … Vse je posneto, tako da lahko do videoposnetkov dostopate v katerem koli trenutku, ki je za vas primeren (pod pogojem, da kupite življenjsko dobo za samo 48,60 USD31,50 USD s posebno zgodnjo ptico).

Poleg tega je s 25 temami in precej impresivnim seznamom izkušenih govorcev ukradeno 31,50 USD. Kakšen vpogled, ki ga boste dobili, ko boste lahko govorili neposredno z zvočniki, je povsem odkrito, neprecenljiv..

Ta dogodek ni prvi takšne vrste, ampak za ceno, ki jo plačujemo, je precej prekleto dobra vrednost za denar, še posebej, če nam pomaga pri razvoju našega poslovanja.

Se vidimo na spletu, fantje, in ne bodite sramežljivi, nam spustite DM, če nas naletite :)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map