Облак на HostGator

Дарън Лоу

Облачният хостинг е по-бърз и по-надежден от почти всеки стандартен хост, който сте използвали в миналото.

И докато HostGator е име, което обикновено можете да свържете с хостинг на бюджет, тяхната нова облачна услуга е съвсем различна игра с топка.

От известно време провеждаме тестове на облачните сървъри на HostGator. И това, което виждаме, е доста страхотно. Супер бързи скорости и (почти) бронепротекаемост.

Това също няма да осакати салдото ви в банката. Пакетът за входно ниво започва само от 10,95 долара на месец (12-месечен договор). И можете да свалите още 30% с нашия купон код. Това прави само 7,66 долара на месец.

HostGator Cloud 30% отстъпка

Просто въведете „bitcatcha“ на страницата за поръчка. .

Накратко, ето най-добрите характеристики на новата облачна услуга на HostGator.

Най-добри функции на HostGator Cloud

 1. Облачният хостинг на Speed ​​HostGator отбеляза A + на теста за скорост на Bitcatcha. Беше особено бързо в района на САЩ. (Повече за това в долната част.)
 2. Надеждност и uptimeHostGator отбеляза 100% рейтинг на ъптайм. (Проследява се от януари 2017 г.)
 3. Автоматични актуализации и сигурност HostGator Cloud поддържа нещата актуални във фонов режим, без да се притеснявате. Също така автоматично открива и премахва злонамерен софтуер.
 4. Мащабируемост Ако започнете да получавате редовно голям трафик, можете да щракнете върху бутон, за да получите достъп до повече ресурси. Няма престой, няма нужда да превключвате сървъри или да мигрирате сайта.
 5. Готино табло за управление Много домакини все още използват грозния и технически cPanel. HostGator предлага гладко, лесно за използване табло за управление. Много е лесно да ощипвате нещата зад кулисите и да измервате ефективността.
 6. Цената, започваща от $ 7.66 $ 10.95, е по-евтина от повечето конкуренти в облака.

Ще се потопим във всеки от тези фактори конкретно след секунда. Но първо, ако се чудите защо „облачният хостинг“ е различен от другите опции, ето какво трябва да знаете.

Какво е облачен хостинг?

Облачният хостинг е следващото ниво на бърз, надежден и достъпен хостинг.

Защо? Простата причина е, че облачният хостинг не разчита само на един сървър. Той използва стотици, разпределяйки товара на различни сървъри.

 1. Проблемът с споделения хостинг е, че използвате един сървър. И вие споделяте този сървър с безброй други уебсайтове. Ако човек получи скок на трафика, той изсмуква всички ресурси, забавяйки работата ви.
 2. Облачният хостинг решава това чрез използване на множество сървъри. Ако един сървър се претовари, вашият хост просто ще завърти превключвател и ще го смени на друг сървър. Така продължителността на работа и ефективността почти винаги са по-добри.
 3. Той е гъвкав. Ако внезапно получите скок на трафика и се нуждаете от повече ресурси, ги получавате автоматично. Облачният хостинг естествено се разширява и договаря в зависимост от ресурсите, от които се нуждаете.
 4. Това е рентабилно. С споделен хост плащате допълнително за достъп до допълнителните ресурси. С облачния хостинг тези допълнителни ресурси ви очакват винаги, когато имате нужда от тях, без допълнителни разходи.
 5. Бързо е Тъй като облачният хостинг има тенденция да елиминира претоварванията на сървъра, той може да работи много по-бързо. Облачният хостинг също ще се опита да обслужва посетителите ви от място, което е близо до тях, като помага на сайта ви да се зарежда по-бързо, независимо къде на планетата е достъпна.

Сега, когато знаете какво е облачен хостинг и как работи, нека да прескочим спецификата на услугата на HostGator.

Акценти в облака на HostGator

Най-доброто нещо, което мога да кажа за HostGator е, че дори не забелязвате, че е там.

Това може да звучи странно, но това е най-високата похвала, която мога да дам на уеб хост. Добър домакин е този, който дори не забелязвате. Той просто тихо поддържа вашия уеб сайт да работи. Бързо, ефективно и гладко.

От друга страна, знаете кога имате лош уеб хост, защото той винаги ви създава проблеми!

HostGator рекламират своята скорост, разширените ресурси и интуитивното табло като основни характеристики. Затова ги подлагаме на изпитание.

ХостGator облак, хостван:

Проследяваме HostGator Cloud, като хостваме WordPress сайт с тях. Ние платихме нашата такса за хостинг в облак, точно както всеки нормален клиент ще прави и пуска тестиси по него. Този уебсайт ни позволява да проследяваме производителността на времето и времето за реакция на сървъра им. Чувствайте се свободни да посетите нашия уебсайт, домакин на HostGator Cloud.

✔ Скорост

Вероятно вече знаете, че ние сме обсебени от скоростта тук в Bitcatcha. Ето защо създадохме проверка на скоростта на сървъра на Bitcatcha. Скоростта на вашия уеб хост има значение повече, отколкото си мислите (40% от хората ще напуснат сайта ви, ако не се зареди за три секунди).

За щастие, HostGator излиза отгоре. При нашите тестове за скорост облачният хост отбеляза A +. Той има средно за целия свят от 144 ms време за реакция на сървъра, което е много по-бързо от препоръчителната скорост на Google от 200 ms.

Скорост на облачния сървър на HostGator (Вижте пълния доклад тук)

Защо? Отчасти защото облачните хостове са естествено по-бързи, тъй като могат да разпространят натоварването си. Но HostGator отива и крачка напред. Той използва интегрирана система за кеширане и най-добрия хардуер, за да гарантира, че той е светкавичен. Можете да усетите разликата.

✔ Надеждност и време за работа

Ако сте сравнително нови в уеб хостинга, цифрите за ъптайм могат да изглеждат много сходни.

Повечето са над 98% например, което звучи страхотно. Но помислете за това. 98% продължителност означава, че уебсайтът ви може да бъде отказан за седем дни в годината. Не е добре!

Винаги ви предлагаме да потърсите 99,8% от по-високите, когато обмисляте уеб хост.

Ето защо продължителността на HostGator е толкова впечатляваща. Тествахме феноменално 100% продължаване през месеци с помощта на HostGator.

Всичко е за спокойствието, като знаете, че сайтът ви няма да се срине без предупреждение.

✔ Готино табло

Повечето уеб-домакини не вземат предвид потребителското изживяване зад кулисите. Те просто използват същия грозен cPanel. Това е чудесно, ако сте технически експерт и знаете как да оправите всичко зад кулисите.

Но повечето хора искат просто, лесно за използване табло за управление.

Портал за клиенти в облака на HostGator

(Портал за клиенти на HostGator Cloud)

Точно това получавате с облака HostGator. Изглежда красиво и е толкова лесно за използване. Той проследява вашето време за работа, скорост на изтегляне, глобален обхват и различни други показатели за ефективност.

Не е необходимо да знаете целия технически жаргон, за да разберете какво се случва с вашия сайт.

✔ Неограничени ресурси (почти)

HostGator ви предлага „немерима“ честотна лента и съхранение, дори и в най-евтиния план.

Това по същество означава, че можете да разполагате с ресурси, както ви е необходимо. Ако получите скок на трафика, няма проблем. Някой споделен хост ще ви таксува допълнително, ако надвишите надбавката си. Или още по-лошо, вашият уебсайт просто ще се понижи.

С облачния хостинг на HostGator това няма да се случи. Можете да качвате колкото искате съдържание и да се наслаждавате на толкова трафик, колкото можете.

НО! Не забравяйте да прочетете малкия отпечатък. „Unmetered“ не винаги означава „неограничен“ в света на уеб хостинга. Според T на HostGator&Cs сте ограничени до честотна лента и съхранение в рамките на “нормалната работа на личен уебсайт или малък бизнес сайт.”

Ако уебсайтът ви внезапно се превърне в интернет сензация, може да нарушите условията им. Като каза това, лимитите са щедри и е малко вероятно да преминете. Научете повече за техните T&Cs.

✔ Добро обслужване на клиентите

HostGator изпълнява денонощно обслужване на клиенти всеки ден от годината (дори Коледен ден).

Техният разговор на живо е особено добър и обикновено можете да се свържете с някого в рамките на 15 минути, като използвате този метод. Ако проблемът ви не е разрешим по време на чат сесията, поддръжката ще ви помогне да отворите билет. Инженер от по-високо ниво ще погледне в него най-скоро. Впечатлен съм също, че те изброяват истински телефонен номер, на който да се свържат с тях. (Нещо, което е много трудно с някои домакини).

Хубаво е да знаете, че има директен телефонен номер в случай на бедствие.

Свържете се с HostGator

✔ Допълнителни функции

HostGator Cloud също идва с шепа полезни екстри. Те няма да разтърсят вашия свят, но е хубаво да има. Функциите включват безплатна миграция (чудесно, ако мислите да превключите хостове) и безплатен SSL сертификат (от съществено значение, ако използвате онлайн магазин)

Облачни пакети HostGator

Подобно на много услуги, HostGator предлага набор от пакети в зависимост от вашите нужди. Те се предлагат на три етапа: Хечбек облак, Бебешки облак и Бизнес облак.

Всички пакети се предлагат с „немерегирана“ честотна лента и съхранение и локално кеширане, но има няколко разлики, които може да искате да разгледате.

Отстъпката на Bitcatcha

С удоволствие предлагам на читателите на Bitcatcha 30% отстъпка от всички пакети HostGator Cloud. Всичко, което трябва да направите, е да въведете следния код, когато излезете:

30% код за отстъпка: bitcatcha

Това означава, че можете да получите облачен хостинг само за 7,66 долара на месец (12-месечен договор).

Забележка: Понякога HostGator пуска собствени промоции. Когато го направят, често можете да получите по-добра сделка без този талон. Само нещо, което да следи. Научете повече тук.

Облачни планове на HostGator

Хечбек облак

Цена: $ 7.66 * / месец 10.95 $ – 30% отстъпка

Ако започнете да изпитвате редовен голям трафик, можете да щракнете върху бутон, за да получите достъп до повече ресурси. Няма престой, няма нужда да превключвате сървъри или да мигрирате сайта.

Бебе облак

Цена: $ 9.76 * / месец 13.95 $ – 30% отстъпка

Baby Cloud е средната (и препоръчителна) опция. С този пакет получавате неограничени домейни, така че е чудесно, ако имате няколко уебсайта или създавате уебсайтове за своите клиенти. Baby Cloud ви дава 4GB памет.

Бизнес облак

Цена: 13,96 $ * / месец 19,95 $ – 30% отстъпка

Business Cloud е първокласната услуга. Business Cloud се предлага с всички функции на Baby Cloud и Hatchling Cloud, но също така включва 6 GB памет, специален IP и частен SSL.

* Цената се основава на 12-месечен договор. Използвайте купон код „bitcatcha“, за да получите 30% отстъпка. Регистрация HostGator Cloud.

Всякакви недостатъци?

Разгледахме различните позитиви на HostGator Cloud, но какво да кажем за недостатъците?

Е, истината е, че не са много. Но всеки домакин има едно или две неща, които не са съвсем перфектни. За HostGator Cloud те са:

„The Catch“ – Почти всеки доставчик на хостинг услуги има „уловка“. За облака HostGator това е тяхната „неметрирана“ честотна лента и съхранение, които не са съвсем неограничени. Добрата новина е, че ако не използвате 25% от ресурсите им повече от 90 секунди, вие сте добре.

Това е наистина, след като използвах HostGator Cloud за няколко месеца, все още не съм се натъкнал на други големи недостатъци.

Заключителни мисли

HostGator Cloud е супер бърз, надежден и достъпен. Има шанс собствениците на уебсайтове да получат достъп до облачен хостинг, без да плащат цяло състояние за това.

С нашата 30% отстъпка, това може би е най-добрата сделка за хостинг в облак онлайн. За повече информация посетете https://www.hostgator.com

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me