The D / M Summit 2019 – Онлайн среща на върха за наука и маркетинг от LEAD

Ако сте маркетинг, базиран на данни, тогава момче о момче сте за почерпка!


Ако не сте, най-добре получете крак, защото тук е чудесна възможност да научите за огромната стойност на анализа на данни, която може да предостави за вашия бизнес.

Добрите хора в LEAD организират Data Science & Маркетингова среща или D / M Summit, където висшите умове в областта на маркетинга, изкуствения интелект и големите данни ще споделят своите ценни идеи за това какво технологията и маркетингът могат да направят, за да получат желаните резултати.

DM Summit 2019

Кой е ЛИД

Хората, стоящи зад LEAD, основаха компанията, за да предоставят физически и онлайн курсове по свързани с ИТ умения, като уеб разработка, програмиране на приложения, дигитален маркетинг & наука за данни. В момента те се фокусират върху 3 основни теми:

 • Data Science
 • Пълен стак уеб разработка
 • Дигитален маркетинг

Менторите, които преподават курсовете, са професионални разработчици, учени за данни и маркетолози, свързани с реални проекти в реалния живот, така че знаете, че са добре запознати със съответните индустрии. В интерес на истината ще получите реални, приложими идеи и стратегии от най-добрите професионалисти в бизнеса!

Акценти на високоговорителите

Срещата на върха на D / M не е само вашето редовно изпълнение на мелницата, всички разговори на върха. Над 25 оратори са специално подбрани за техния опит по дадена тема и имат за задача да ни дадат полезни поглед, техните експертни знания, да ни представят казуси и да дадат 360-градусова перспектива в своята област на работа.

Очаквайте да чуете от най-добрите умове в бранша като:

 • Д-р Лау Шер Хан – главен учен по данни, основател на LEAD.
 • Тенг Хуей – ръководител на изкуствения интелект, PLUS Малайзия Берхад
 • Джонатан О – главен изпълнителен директор и съосновател, SupplyCar
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, старши учен по данни, Astro
 • Франческа Чиа – съосновател, GoGet Малайзия
 • Каран Тяги – главен изпълнителен директор, PeoplExperience
 • Трент Йънг – директор, Asia MarketIn
 • Ким Минг Тех – главен учен по данни, Insight Flows

Можете да очаквате още на срещата на върха, защото те все още добавят теми и говорители към списъка. Ще трябва да разговаряте директно с тях, да ги грижете за отговори и да копаете мозъка им за решения на всички проблеми, с които се сблъсквате в момента с бизнеса си..

Ето малко нещо, което говорителят трябва да каже по отношение на своите отрасли:

Зи Юан, съосновател на Tide Analytics

Анализ е невероятен инструмент за по-големите компании да разберат по-добре бизнеса си, да получат повече представа за това как текущият им клиент реагира на техните продукти и услуги и след това да се стратегират за растеж в придобиването и задържането на потребителите. – Зи Юан, Tide Analytics

Джоннатан О, главен изпълнителен директор на SupplyCart

Определено разполагането на данни, машинното обучение и AI интегрирани в бизнеса ще бъде бъдещето. Всеки бизнес, който не се стреми към автоматизиране или промяна на тези процеси, ще има труден хълм, който да изкачи в бъдеще. – Джоннатан О, SupplyCart

Уейн Лийв, ръководител на рекламата, Mindvalley

Много хора, които започват да публикуват съдържание онлайн, забравят това много важно нещо. Това е вашата аудитория. Имате ли дори? Освен ако не искате да достигнете само до своите колеги, приятели и членове на семейството, шансовете са, трябва активно да намерите начини да разширите аудиторията си. – Уейн Лийв, Миндвалли

Уорън Лев, вицепрезидент на Inmagine Group

Моето заключение е отговорно, че предприятията трябва да използват технологиите, за да допълват и генерират по-печеливша заетост, а не да я ограничават за масите. – Уорън Лев, група Inmagine

Друго, което е интересно за срещата на върха на D / M е, че той е 100% онлайн, така че няма да ви се налага да си почивате от работа, да се забивате в движението и да се биете с другите за паркиране, за да присъстват на разговорите.

2 песни 2 Покрийте ги всички

Организаторите на срещата на върха на D / M разделиха темите си на две песни:

 1. Пътят на науката
 2. Маркетинговата писта

Пътят на науката

Перфектен за тези от нас, които се интересуват от големи данни, AI и IoT. Ще искате да проверите теми като тези:

 • Състоянието на науката за данните & AI
  (от д-р Лау Шер Хан, главен учен по данни)
 • Как компаниите могат да приемат науката за данни
  (от Edmund Hee, Data Scientist в AirAsia)
 • Стъпки за внедряване на машинно обучение за бизнес
  (от Тенг Хуй, ръководител на изкуствения интелект, PLUS)
 • Как да подготвим завод за производство 4.0
  (от Wai Kit Kong, ръководител на екипа за данни за GBG)
 • Как науката за данни може да трансформира F&B B2B Пейзаж
  (от Антъни Зее, основател, Хранителен пазар на храни)
 • Как търговските центрове използват Google Анализ, за ​​да вземат решение, управлявано от данни
  (от Чан Зи Юан, съосновател, TIDE Analytics)
 • Вижте всички теми за науката за данни тук.

Маркетинговата писта

Тези, които участват в маркетинговата страна на нещата, очевидно би било по-добре да проверят маркетинговия трак, който включва някои доста интересни теми, като например:

 • Роля на SEO в свят, ориентиран към данни
  (от Reuben Ch’ng, ръководител маркетинг, LEAD)
 • Интелигентна аналитика – по-добре разберете клиентите си
  (от Premnath, ръководител маркетинг за ефективност в Havas Media Group)
 • Движение: Картиране на физическите възможности за търговия на дребно
  (от Каран Тяги, изпълнителен директор, PeoplExperience)
 • Как да използваме маркетинга на микро-инфлуенсъра за изграждане на електронна търговия от земята
  (от Брайън Лау, основател на лабораторията „Шерлок“)
 • Как GoCar създава по-добра компания, използвайки данни
  (от Ашли Чеу, ръководител на маркетинг на GoCar)
 • Вижте всички маркетингови теми тук.

Това са само няколко от темите, които ще бъдат разгледани по време на събитието на живо, подчертани тук, защото са ми интересни лично. Пълният списък с теми можете да намерите на сайта им и чувам, че добавят още!

Продажба на билети & Ценообразуване

Билети на върха в DM

Продължителният пропуск на D / M Summit няма да ви предостави доживотен достъп до всички видеоклипове – вие също ще получите, за да изтеглите всички материали, PDF файлове, слайдове и всичко, което прецените считат за подходящо да качат за тълпата.

За да подсладите сделката, срещата на върха на D / M също ще ви предостави множество оферти, отстъпки, безплатни игри и партньорски перки от участващите доставчици по време на събитието, да не говорим за безкрайните възможности за работа в мрежа.

За повече информация относно това онлайн събитие, разгледайте страницата с често задавани въпроси на D / M Summit. Честно казано, ако бях на вас, бих взел билета за ранна птица само на 31,50 USD точно преди промоцията да приключи на 20 септември и ще трябва да разкачим 48,60 USD за целия пропуск.

Защо смятаме, че трябва да присъствате

Едно нещо, което трябва да добавя – по време на срещи като тези, когато има 2 или повече песни, се оказвам често разкъсан. Ами ако има 2 говорители, които исках да гледам, като говоря едновременно на различни песни?

Тъй като срещата на върха на D / M е онлайн събитие, ще откриете, че този проблем е … не-проблем. Всичко е записано, така че можете да получите достъп до видеоклиповете във всеки удобен за вас момент (при условие, че закупите пасива за целия живот само за 48,60 USD31,50 USD със специалната ранна птица).

Плюс това, с 25 теми и доста впечатляващ списък с опитни оратори, 31,50 USD са кражба. Видът на представа, който ще получите, когато можете да говорите директно с високоговорителите, е откровено казано, безценно.

Това събитие не е първото по рода си, но за цената, която плащаме, е доста дяволски добра стойност на парите, особено ако ни помогне да развиваме нашия бизнес.

Вижте момчета онлайн на събитието и не се срамувайте, пуснете ни ДМ, ако се натъкнете на нас :)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map