Д / М Суммит 2019 – ЛЕАД научни и маркетиншки онлине самит

Ако сте маркетиншки агент, дечко ох дечко, чекате посластицу!


Ако нисте, најбоље се обрушите, јер ово је сјајна прилика да сазнате о огромним аналитичким подацима које може да пружи вашем предузећу.

Добри људи у ЛЕАД-у организују Дата Сциенце & Маркетиншки самит или Д / М Суммит, где ће врхунски умови у маркетингу, вештачкој интелигенцији и великим подацима делити своје цењене увиде о томе шта технологија и маркетинг могу да ураде да би произвели резултате које желите.

ДМ Суммит 2019

Ко је ЛЕАД

Људи који стоје иза ЛЕАД-а основали су компанију за пружање физичких и интернетских курсева вештина везаних за ИТ, попут веб развоја, програмирања апликација, дигиталног маркетинга & наука о подацима. Тренутно се фокусирају на три главна предмета:

 • Дата Сциенце
 • Комплетни развој веб страница
 • Дигитални маркетинг

Ментори који предају течајеве су професионални програмери, научници за податке и трговци који су привржени високим пројектима из стварног живота, тако да знате да добро познају своје индустрије. У ствари, од најбољих професионалаца у послу добићете стварне, дјелотворне увиде и стратегије!

Хигхлигхтс Спеакер

Самит Д / М није само ваш редовни митинг, а сви разговори на врху. Преко 25 предавача посебно је одабрано за њихову стручност у вези са неком темом и задатак нам је да нам пружи увидљиве увиде, своје стручно знање, представи нам студије случаја и пружи перспективу од 360 степени у својој области рада..

Очекујте да чујете најбоље умове у индустрији, попут:

 • Др Лау Цхер Хан – главни научник за податке, оснивач ЛЕАД-а.
 • Тхенг Хуи – шеф за умјетну интелигенцију, ПЛУС Малезија Берхад
 • Јонатхан Ох – генерални директор и суоснивач СупплиЦар
 • Ахфааз Мехбооб – САВП, старији научник за податке, Астро
 • Францесца Цхиа – суоснивач, ГоГет Малезија
 • Каран Тиаги – генерални директор, ПеоплЕкпериенце
 • Трент Иоунг – директор, Асиа МаркетИн
 • Ким Минг Тех – главни научник података, увид у токове

На самиту можете очекивати више, јер још увек додају теме и предаваче на листу. Наћи ћете се директно на разговору са њима, нарибати их за одговоре и ископати њихов мозак за решења за све проблеме са којима сте тренутно суочени са својим послом..

Ево нешто што говорници имају да кажу у вези са својом индустријом:

Зи Иуан, суоснивач Тиде Аналитике

Аналитика је невероватно средство да веће компаније боље разумеју своје пословање, стекну више увида у то како њихов тренутни купчев одговор реагује на њихове производе и услуге, а затим да се стратешки повећају за повећање броја корисника и задржавање корисника. – Зи Иуан, Тиде Аналитика

Јохнатхан Ох, директор компаније СупплиЦарт

Дефинитивно имати податке, машинско учење и АИ интегрисани у предузећа биће будућност. Свако предузеће које не размишља о аутоматизацији или промени тих процеса имаће тежак брдо на којем ће се успјети у будућности. – Јохнатхан Ох, СупплиЦарт

Ваине Лиев, шеф рекламе, Миндваллеи

Многи људи који започињу с објављивањем садржаја на мрежи заборављају ову веома важну ствар. То је твоја публика. Да ли га уопште имате? Осим ако не желите да контактирате само своје колеге, пријатеље и чланове породице, морате активно да пронађете начине за ширење своје публике. – Ваине Лиев, Миндваллеи

Варрен Леов, потпредседник Инмагине Гроуп

Мој закључак је да одговорна предузећа морају да користе технологију да би је надопунила и створила профитабилније запослење, а не да је смањују за масе. – Варрен Леов, Инмагине Гроуп

Још једна ствар која је занимљива у вези са самитом Д / М-а је да је он 100% на мрежи, тако да вам неће требати одмор од посла, заглављивање у саобраћају и борба против других за паркинг да бисте присуствовали разговорима.

2 нумере 2 Цовер Тхем Алл

Организатори самита Д / М поделили су своје теме у две нумере:

 1. Знаност о подацима
 2. Маркетиншка стаза

Знаност о подацима

Савршено за оне од нас који су заинтересовани за велике податке, АИ и ИоТ. Желећете да проверите ове теме:

 • Држава наука о подацима & АИ
  (др Лау Цхер Хан, главни научник за податке)
 • Како компаније могу да прихвате науку о подацима
  (аутор Едмунд Хее, Дата Сциентист у АирАсиа)
 • Кораци за имплементацију машинског учења за посао
  (аутор Тхенг Хуи, шеф вештачке интелигенције, ПЛУС)
 • Како припремити производно постројење за индустрију 4.0
  (аутор Ваи Кит Конг, вођа података за ГБГ)
 • Како наука података може трансформисати Ф&Б Б2Б Пејзаж
  (аутор: Антхони Сее, оснивач, пијаца за храну)
 • Како тржни центри користе аналитику за доношење одлуке вођене подацима
  (приредио Цхан Зи-Иуан, суоснивач, ТИДЕ Аналитика)
 • Погледајте све теме о науци о подацима овде.

Маркетиншка стаза

Очима који су укључени у маркетиншку страну ствари очигледно би било боље да провере маркетиншки запис који укључује прилично занимљиве теме, попут:

 • Улога СЕО-а у свету оријентисаном на податке
  (аутор: Реубен Цх’нг, шеф маркетинга, ЛЕАД)
 • Интелигентна аналитика – боље разумевање ваших купаца
  (аутор Премнатх, шеф маркетинга за перформансе у Хавас Медиа Гроуп)
 • Кретање: Мапирање физичких малопродајних могућности
  (аутор Каран Тиаги, генерални директор, ПеоплЕкпериенце)
 • Како се користи маркетинг микро-утицаја за изградњу предузећа за е-трговину из темеља
  (аутор Бриан Лау, оснивач лабораторија Схерлоцк)
 • Како ГоЦар ствара бољу компанију користећи податке
  (Аутор: Асхлеи Цхев, шеф маркетинга компаније ГоЦар)
 • Погледајте све теме маркетинга овде.

Ово је само неколико тема које ће бити обрађене током догађаја уживо, овде истакнуте јер су ми лично занимљиве. Потпуни списак тема можете пронаћи на њиховом веб месту и чујем да додају још!

Тицкетинг & Цене

ДМ Суммит Тицкетинг

Животни пролаз Д / М Суммита неће вам само омогућити животни век свих видео записа – добићете и све брошуре, ПДФ датотеке, слајдове и све оно што звучници схвате да је погодан за слање у масу.

Да засладите уговор, самит Д / М ће вам такође пружити обиље понуда, попуста, бесплатних услуга и партнерских перкета од добављача који су учествовали током догађаја, а да не спомињемо и бескрајне могућности умрежавања..

Да бисте сазнали више о овом интернетском догађају, погледајте страницу с ФАК-ом Д / М Суммита. Искрено, да сам на вашем месту, узео бих карту за ране птице на само 31,50 УСД, пре него што се промоција заврши 20. септембра и мораћемо да издвојимо 48,60 УСД за целоживотну пропусницу.

Зашто мислимо да би требало да присуствујете

Једну ствар коју морам додати – током самита попут ових, када постоје 2 или више нумера, често се дебљам. Шта ако постоје 2 звучника која бих желела да гледам, истовремено говорећи на различитим нумерама?

Пошто је самит Д / М интернетски догађај, установићете да је ово издање … не-питање. Све је снимљено тако да можете да приступите видео записима у било којем тренутку који вам је згодан (под условом да купите животни пролаз за само 48,60 УСД, 31,50 УСД, уз посебну рану птицу).

Поред тога, са 25 тема и прилично импресивном списком искусних говорника, 31,50 УСД је крађа. Врста увида који ћете добити када будете могли директно да разговарате са звучницима је искрено, непроцењива..

Овај догађај није први такве врсте, али по цени коју плаћамо, прилично је добра вредност за новац, посебно ако нам помаже да проширимо наше пословање.

Видимо се људи на мрежи на том догађају, и немојте се стидети, баците нам ДМ ако нас налете :)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map