ХостГатор Цлоуд

Дарен Лов

Хостинг у облаку је бржи и поузданији од готово било којег стандардног домаћина који сте користили у прошлости.

И док је ХостГатор име које обично можете повезати са повољним хостингом, њихов нови цлоуд сервис је потпуно другачија игра са лоптом.

Већ неко време проводимо тестове на цлоуд серверима ХостГатор-а. А оно што видимо је прилично сјајно. Супер велике брзине и (скоро) непрекидно продужење рада.

То такође неће покварити вашу банковну билансу. Пакет улазног нивоа креће се од само 10,95 УСД месечно (12-месечни уговор). А можете да срушите још 30% код нашег купона. То чини само 7,66 УСД месечно.

ХостГатор Цлоуд 30% попуст

Једноставно унесите „битцатцха“ на страници за наручивање. .

Укратко, ево најбољих карактеристика нове услуге облака услуге ХостГатор.

Најбоље карактеристике ХостГатор Цлоуд-а

 1. Цлоуд ХостГатор’с цлоуд хостинг постигао је А + на Битцатцха-овом брзином тесту. Посебно је брзо било у америчкој регији. (Више о томе на дну.)
 2. Поузданост и продужење радаХостГатор је постигао 100% оцену продужетка. (Праћен од јануара 2017.)
 3. Аутоматска ажурирања и сигурност ХостГатор Цлоуд стално ажурира ствари у позадини без да морате бринути. Такође аутоматски открива и уклања злонамерни софтвер.
 4. Скалабилност Ако почнете да доживљавате редовно висок саобраћај, можете да кликнете на дугме да приступите додатним ресурсима. Нема прекида рада, нема потребе за променом сервера или миграцијом сајта.
 5. Цоол надзорна плоча Многи домаћини и даље користе ружни и технички цПанел. ХостГатор нуди глатку контролну таблу која се лако користи. Супер је подешавати ствари иза кулиса и мерити перформансе.
 6. Цена почиње од 7,66 УСД 10,95, јефтинија је од већине конкурената у облаку.

Заронићемо се на сваки од ових фактора посебно у секунди. Али прво, ако се питате зашто се “хостинг хостинга” разликује од осталих опција, ево шта треба да знате.

Шта је Цлоуд Хостинг?

Цлоуд хостинг је следећи ниво брзог, поузданог и приступачног хостинга.

Зашто? Једноставан разлог је тај што се хостинг у облаку не ослања на само један сервер. Запошљава стотине, распоређујући терет на разне сервере.

 1. Проблем са дељеним хостингом је што користите један сервер. И делите тај сервер са безброј других веб локација. Ако неко постигне велики промет, усисава све ресурсе и успорава ваше перформансе.
 2. Цлоуд хостинг решава ово коришћењем више сервера. Ако се један сервер преоптерети, ваш домаћин ће само пребацити прекидач и променити га на други сервер. Тако да су продужеци и перформансе готово увек бољи.
 3. Флексибилан је. Ако изненада добијете велики промет и треба вам више ресурса, аутоматски их добијате. Цлоуд хостинг се природно проширује и уговара у зависности од ресурса који су вам потребни.
 4. То је исплативо. Са дељеним хостером плаћате додатни износ за приступ додатним ресурсима. Уз хостинг у облаку, додатни ресурси вас чекају кад год вам затребају, без додатних трошкова.
 5. То је брзо. Пошто хостинг у облаку има тенденцију да елиминише преоптерећења сервера, он може радити много брже. Цлоуд хостинг такође ће покушати да опслужи ваше посетиоце са локације која им је близу, помажући вам да се веб локација брже учита без обзира на коме се на планети приступа..

Сада када знате шта је хостинг у облаку и како функционише, хајдемо на специфичности ХостГатор-ове услуге.

Истакнути облаци ХостГатор-а

Најбоља ствар коју могу да кажем о ХостГатору је та што ни не примећујеш да је тамо.

То можда звучи чудно, али то је највећа похвала коју могу да дам веб домаћину. Добар домаћин је онај који ни не приметите. Једноставно тихо одржава вашу веб локацију. Брзо, ефикасно и глатко.

С друге стране, знате када имате лош веб домаћин, јер вам то увек ствара проблеме!

ХостГатор рекламира њихову брзину, проширене ресурсе и интуитивну командну таблу као своје главне карактеристике. Па смо их ставили на тест.

ХостГатор Цлоуд Хостед:

Ми пратимо ХостГатор Цлоуд коришћењем ВордПресс странице са њима. Нашу накнаду за гостовање у облаку смо платили баш као и сваки нормалан купац и радили на њој. Ова веб страница омогућава нам да пратимо перформансе рада и време реакције њиховог сервера. Слободно посетите нашу веб локацију која се налази на ХостГатор Цлоуд-у.

✔ Брзина

Можда већ знате да смо овде опсједнути брзином у Битцатцха. Због тога смо креирали проверу брзине послужитеља Битцатцха. Брзина вашег веб домаћина је битнија него што мислите (40% људи ће напустити вашу веб локацију ако се не учита за три секунде).

Срећом, ХостГатор излази на врх. У нашим брзинама, облак домаћин је постигао А +. Има светски просек времена одзива сервера од 144 мс, што је знатно брже од препоручене Гооглеове брзине од 200 мс.

Брзина послужитеља Цлоуд ХостГатор (Погледајте комплетан извештај овде)

Зашто? Делимично зато што су домаћини облака природно бржи јер могу ширити свој терет. Али ХостГатор такође иде корак даље. Користи интегрисани систем кеширања и врхунски хардвер да би се осигурало да се муње врте. Можете осјетити разлику.

✔ Поузданост и продужење рада

Ако сте релативно нови у веб хостингу, подаци о продуженом времену могу изгледати врло слично.

На пример, већина је изнад 98%, што звучи одлично. Али узмите у обзир ово. 98% продуженог времена значи да би ваша веб локација могла да буде у функцији седам дана у години. Није добро!

Увек вам предлажемо да потражите 99,8% више када разматрате веб локацију.

Због тога је продужетак ХостГатора тако импресиван. Тестирали смо феноменално 100% продужење током месеци помоћу ХостГатор.

Све је у реду мира, знајући да се ваша веб локација неће рушити без упозорења.

✔ Цоол контролна табла

Већина веб хостова не узима у обзир корисничко искуство иза кулиса. Једноставно користе исти ружни цПанел. То је сјајно ако сте техничар и знате како да све углазбите иза сцене.

Али већина људи само жели једноставну командну таблу.

Портал за кориснике ХостГатор Цлоуд-а

(ХостГатор Цлоуд Портал за кориснике)

Управо то добијате са облаком ХостГатор. Изгледа прелепо и тако је једноставно за употребу. Прати ваше продужење рада, брзине преузимања, глобални домет и разне друге метрике перформанси.

Не морате да знате сав технички жаргон да бисте разумели шта се дешава са вашом веб страницом.

✔ Неограничени ресурси (Скоро)

ХостГатор вам нуди “неизмерену” пропусност и меморију, чак и на најјефтинијем плану.

То у суштини значи да можете давати ресурсе колико вам је потребно. Ако добијете велики промет, нема проблема. Неки дељени домаћин ће вам додатно наплатити ако пређете додатак. Или још горе, ваша веб локација ће се једноставно покренути.

Са ХостГатор цлоуд хостингом то се неће догодити. Можете да отпремите колико желите садржаја и уживате у што већем броју промета.

АЛИ! Не заборавите да прочитате мали отисак. „Унметеред“ не значи увек „неограничено“ у свету веб хостинга. Према ХостГатор-овом Т-у&Ако сте ограничени на пропусни опсег и складиштење у оквиру „уобичајеног рада на личном вебсајту или малој веб локацији“.

Ако ваша веб локација одједном постане сензација на Интернету, можда ћете прекршити њихове услове. Рекавши то, ограничења су великодушна и мало је вероватно да ћете прећи. Сазнајте више о њиховом Т-у&Цс.

✔ Добра корисничка услуга

ХостГатор води 24/7 службу за кориснике сваког дана у години (чак и Божићни дан).

Њихов разговор уживо је посебно добар и обично можете контактирати с неким у року од 15 минута помоћу ове методе. Ако ваш проблем није решив током сесије ћаскања, подршка ће вам помоћи у отварању карте. Инжењер вишег нивоа ће га најбрже прегледати. Такође сам импресиониран тиме што су навели прави телефонски број на који их могу контактирати. (Нешто што је тешко неким домаћинима).

Лепо је знати да постоји директан телефонски број уколико дође до катастрофе.

Контактирајте ХостГатор

✔ Додатне функције

ХостГатор Цлоуд такође долази са прегршт корисних додатака. Они неће ићи по вашем свету, али лепо је. Функције укључују бесплатне миграције (одлично ако мислите да мењате хостове) и бесплатан ССЛ сертификат (неопходно ако имате интернет продавницу)

Пакети за облаке ХостГатор

Као и многи сервиси, ХостГатор нуди низ пакета у зависности од ваших потреба. Долазе у три фазе: Хатцхлинг Цлоуд, Баби Цлоуд и Бусинесс Цлоуд.

Сви пакети долазе са “несмереном” опсегом и складиштем, и локалним кеширањем, али постоји неколико разлика које бисте желели да погледате.

Попуст за Битцатцха

Са задовољством могу понудити читаоцима Битцатцха попуст од 30% на све ХостГатор Цлоуд пакете. Све што требате учинити је да приликом одјаве унесете следећи код:

30% попуст код: битцатцха

То значи да можете добити цлоуд хостинг за само 7,66 УСД месечно (уговор од 12 месеци).

Напомена: Понекад ХостГатор покреће своје промоције. Када то ураде, често можете добити бољи уговор без овог купона. Само нешто за пазити. Сазнајте више овде.

Цлоуд Планови ХостГатор

Хатцхлинг Цлоуд

Цена: 7,66 $ * / месечно 10,95 $ – 30% попуста

Ако почнете да имате редовно висок промет, можете да кликнете на дугме да бисте приступили додатним ресурсима. Нема прекида рада, нема потребе за променом сервера или миграцијом сајта.

Баби Цлоуд

Цена: 9,76 $ * / месечно 13,95 $ – 30% попуста

Баби Цлоуд је средња (и препоручена) опција. Овим пакетом добијате неограничене домене, тако да је сјајно ако имате више веб локација или направите веб локације за своје клијенте. Баби Цлоуд вам омогућава 4ГБ меморије.

Пословни облак

Цена: 13,96 $ * / месечно 19,95 $ – 30% попуста

Бусинесс Цлоуд је врхунска услуга. Бусинесс Цлоуд долази са свим карактеристикама Баби Цлоуд-а и Хатцхлинг Цлоуд-а, али такође укључује 6 ГБ меморије, наменски ИП и приватни ССЛ.

* Цена се заснива на 12-месечном уговору. Користите купон код „битцатцха“ да бисте остварили попуст од 30%. Пријавите се ХостГатор Цлоуд.

Било који недостатак?

Погледали смо различите позитивне вредности ХостГатор Цлоуд-а, али шта је са недостацима?

Па, истина је, нема их много. Али сваки домаћин има једну или две ствари које нису баш савршени. За ХостГатор Цлоуд су:

„Тхе Цатцх“ – Скоро сваки хостинг провајдер има „улов“. За ХостГатор Цлоуд ово је њихова “несмерена” пропусност и меморија која није неограничена. Добра вест је да, ако не користите 25% њихових ресурса дуже од 90 секунди, у реду сте.

То је то, заиста – Након што сам неколико месеци користио ХостГатор Цлоуд, још увек нисам наишао на било које друге велике недостатке.

Последње мисли

ХостГатор Цлоуд је супер брз, поуздан и приступачан. Власници веб локација нуде прилику да добију приступ хостинга у облаку без да плаћају богатство за то.

Уз наш попуст од 30%, то би могао бити управо најбољи цлоуд хостинг посао на мрежи. За више информација посетите хттпс://ввв.хостгатор.цом

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me