Hvis du er en datadrevet marketingmedarbejder, så er dreng åh dreng til en godbid!

Hvis du ikke er det, bedes du få bedst årsagen her er en god mulighed for at lære om den enorme værdi dataanalyse kan give din virksomhed.

De gode folk hos LEAD organiserer en datavidenskab & Marketing Summit eller D / M Summit, hvor de øverste sind inden for marketing, kunstig intelligens og big data vil dele deres værdsatte indsigt om, hvad teknologi og marketing kan gøre for at producere de ønskede resultater.

DM-topmødet 2019

Hvem er førende

Menneskerne bag LEAD grundlagde virksomheden til at levere fysiske og online kurser om it-relaterede færdigheder, såsom webudvikling, app-programmering, digital marketing & datavidenskab. De fokuserer i øjeblikket på 3 hovedemner:

 • Data Science
 • Fuld stak webudvikling
 • Digital marketing

Mentorerne, der underviser på kurserne, er professionelle udviklere, datavidenskabsmænd og marketingfolk tilknyttet virkelige højprofilerede projekter, så du ved, at de har kendskab til deres respektive brancher. Faktisk får du reel, handlingsrig indsigt og strategier fra de bedste fagfolk i branchen!

Højttalerhøjdepunkter

D / M-topmødet er ikke kun din almindelige drift af fabrikken, alt sammen slags slags topmøde. Over 25 talere er specielt udvalgt til deres ekspertise om et emne og har til opgave at give os handlingsdygtige indsigter, deres ekspertviden, præsentere os for casestudier og give et 360 graders perspektiv i deres arbejdsområde.

Forvent at høre fra de bedste sind i branchen, som:

 • Dr Lau Cher Han – Chief Data Scientist, grundlægger af LEAD.
 • Theng Hui – leder af kunstig intelligens, PLUS Malaysia Berhad
 • Jonathan Oh – CEO og medstifter, SupplyCar
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, Senior Data Scientist, Astro
 • Francesca Chia – Medstifter, GoGet Malaysia
 • Karan Tyagi – CEO, PeoplExperience
 • Trent Young – direktør, Asia MarketIn
 • Kim Ming Teh – Principal Data Scientist, Insight Flows

Du kan forvente mere på topmødet, fordi de stadig tilføjer emner og talere til listen. Du kommer til at chatte direkte med dem, grille dem for svar og grave deres hjerner efter løsninger på alle problemer, du i øjeblikket står overfor med din virksomhed.

Her er lidt noget, som talerne har at sige om deres brancher:

Zi Yuan, medstifter af Tide Analytics

Analytics er et fantastisk værktøj for større virksomheder til at forstå deres forretning bedre, få mere indsigt i, hvordan deres nuværende kundepool reagerer på deres produkter og tjenester og derefter strategi for vækst i brugeranskaffelse og opbevaring. – Zi Yuan, Tide Analytics

Johnathan Oh, administrerende direktør for SupplyCart

Det er bestemt fremtiden at have data, maskinlæring og AI integreret i virksomhederne. Enhver virksomhed, der ikke ser på at automatisere eller ændre disse processer, vil have en hård bakke at klatre i fremtiden. – Johnathan Oh, SupplyCart

Wayne Liew, leder af reklame, Mindvalley

Mange mennesker, der er i gang med at indsende indhold online, glemmer denne meget vigtige ting. Det er dit publikum. Har du det engang? Medmindre du kun ønsker at nå dine kolleger, venner og familiemedlemmer, er chancerne store, at du aktivt skal finde måder at udvide dit publikum. – Wayne Liew, Mindvalley

Warren Leow, VP for Inmagine Group

Min konklusion er ansvarlige virksomheder, der er nødt til at udnytte teknologien til at supplere og skabe mere vindende beskæftigelse og ikke begrænse den for masserne. – Warren Leow, Inmagine Group

En anden ting, der er interessant ved D / M-topmødet, er, at det er 100% online, så du ikke behøver at tage fri fra jobbet, sidde fast i trafikken og kæmpe andre for parkering for at deltage i samtalerne.

2 spor 2 dækker dem alle

Arrangørerne af D / M-topmødet opdeler deres emner i to spor:

 1. Data science sporet
 2. Markedsføringssporet

Data science sporet

Perfekt til dem af os, der er interesseret i big data, AI og IoT. Du ønsker at tjekke emner som disse ud:

 • Tilstanden for datavidenskab & AI
  (af Dr. Lau Cher Han, Chief Data Scientist)
 • Hvordan virksomheder kan omfatte datavidenskab
  (af Edmund Hee, Data Scientist hos AirAsia)
 • Trin til implementering af maskinlæring til erhvervslivet
  (af Theng Hui, leder af kunstig intelligens, PLUS)
 • Sådan klargøres et fabrik til industri 4.0
  (af Wai Kit Kong, Data Team Lead for GBG)
 • Hvordan datavidenskab kan transformere F&B B2B-landskab
  (af Anthony See, grundlægger, Food Market Hub)
 • Sådan bruger indkøbscentre Analytics til at tage en datadrevet beslutning
  (af Chan Zi-Yuan, medstifter, TIDE Analytics)
 • Se alle datavidenskabelige emner her.

Markedsføringssporet

De, der er involveret i markedsføringssiden af ​​tingene, ville naturligvis have det bedre med at tjekke marketingsporet, som involverer nogle temmelig interessante emner, såsom:

 • SEO’s rolle i en dataorienteret verden
  (af Reuben Ch’ng, marketingchef, LEAD)
 • Intelligent Analytics – Forstå dine kunder bedre
  (af Premnath, Performance Marketing Head i Havas Media Group)
 • Bevægelse: Kortlægning af fysiske detailmuligheder
  (af Karan Tyagi, CEO, PeoplExperience)
 • Sådan bruges mikroinfluencer-marketing til at opbygge e-handelsvirksomheder fra jorden
  (af Bryan Lau, grundlægger af Sherlock Lab)
 • Hvordan GoCar skaber et bedre firma ved hjælp af data
  (af Ashley Chew, leder af marketing for GoCar)
 • Se alle marketingemner her.

Dette er kun et par af de emner, der vil blive dækket under live-begivenheden, der er fremhævet her, fordi de er interessante for mig personligt. Den fulde liste over emner kan findes på deres websted, og jeg hører, at de tilføjer flere!

billetsalg & Prisfastsættelse

DM Summit Ticketing

D / M Summits levetidskort giver ikke bare dig levetid adgang til alle videoer – du får også downloadet alle håndsæt, PDF’er, dias og alt, hvad højttalerne finder passende at uploade til mængden.

For at blødgøre aftalen, vil D / M-topmødet også give dig masser af tilbud, rabatter, freebies og partner frynsegoder fra de deltagende leverandører under arrangementet, for ikke at nævne utallige netværksmuligheder.

For mere information om denne online begivenhed, se D / M Summits FAQ-side. Helt ærligt, hvis jeg var dig, ville jeg hente early bird-billetten til kun USD 31,50 lige nu, før promoen slutter den 20. september, og vi bliver nødt til at uddele 48,60 USD for levetiden.

Hvorfor vi synes, du skal deltage

Én ting må jeg tilføje – under topmøder som disse, når der er to eller flere spor, finder jeg mig ofte revet. Hvad hvis der er 2 højttalere, som jeg ønskede at se, og samtidigt tale på forskellige spor?

Da D / M Summit er en online begivenhed, vil du opdage, at dette emne er et … ikke-problem. Alt er optaget, så du kan få adgang til videoerne på et hvilket som helst tidspunkt, der er praktisk for dig (forudsat at du køber levetidskortet til kun USD 48,60 USD31,50 med specialen til tidlig fugl).

Plus med 25 emner og en temmelig imponerende liste over erfarne højttalere er USD 31,50 en stjæle. Den slags indsigt, du får, når du er i stand til at tale direkte med højttalerne, er helt ærligt, uvurderlig.

Denne begivenhed er ikke den første af sin art, men for den pris, vi betaler, er den temmelig forbandet god værdi for pengene, især hvis det hjælper os med at udvide vores forretning.

Se jer online på begivenheden, og vær ikke sky, slip os en DM, hvis du støder på os 🙂

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me