Hvis du kæmper for at holde din virksomhed flydende i løbet af denne COVID-19-pandemi, kan du overveje at bringe den online, da shoppingvanerne hos forbrugerne ændres for at tilpasse sig disse udfordrende tider.

Det er et rigtig godt tidspunkt at bygge et websted også, fordi vores foretrukne webhostetjeneste SiteGround netop har lanceret et tilbud for at hjælpe virksomhedsejere med at komme sig efter slag, der er behandlet af virussen!

SiteGround’s COVID-19-svarstilbud – detaljer

siteground opstart hosting deal covid19

SiteGround praktiserer socialt ansvar ved at have et særligt tilbud til at hjælpe ejere af små virksomheder med at gå online i disse usikre tider.

For kun $ 0,99 får du fuld uforfalsket adgang til SiteGround’s StartUp-plan i 3 måneder, så du kan få et websted oprettet til din virksomhed.

Hvis du tænker på, at dette ikke er noget, og du kan få gratis eller meget billigere webhosting andre steder, så lad os forklare, hvor forkert du har.

 • Rabat: 97% FRA (i 3 måneder) + GRATIS SSL!
 • Månedligt gebyr (første 3 måneder): $ 0.99
 • Månedligt gebyr (efter 3 måneder): $ 5,95 (50% Rabat)
 • Start dato: LEV NU!
 • Slutdato: TBA
 • Detaljerede oplysninger:

Hvorfor dette tilbud er SUPER nyttigt!

Når det kommer til online-virksomheder, skal du forstå, at hastighed er essensen i livet.

Det er den ene ting, der vil hjælpe dit websted med at sælge / konvertere.

Med gratis eller billigere webhostingtjenester derude, har du ingen idé om, hvilken slags hastighed du kommer til at få, og den service, du får, vil sandsynligvis være ganske mistænksom.

Med SiteGround får du en af ​​de hurtigste webhostingtjenester, der er specielt tilpasset virksomheder og e-handel. Vi burde vide, vi har lavet vores hjemmearbejde – se selv ved vores dybdegående SiteGround-gennemgang.

Du har også adgang til et af de mest kyndige og hjælpsomme supportteam i branchen med de værktøjer og tjenester, du har brug for for at hjælpe dig med at opbygge dit websted.

Hvis du målretter mod kunder uden for USA, har SiteGround også din ryg – med 6 datacentre på tværs af 3 kontinenter, vil dit websted indlæses hurtigt og snappet for dine kunder, hvilket burde give et pænt løft for dit salg.

Lad os se på, hvad du rent faktisk får med SiteGround’s StartUp Plan:

 • 1 Hjemmeside
 • 10 GB SSD-lagerplads
 • 10.000 månedlige besøg
 • Gratis WordPress-installation
 • Gratis SSL, CDN, e-mail
 • 100% vedvarende energi-match med Google Cloud

På bare 0,99 cent for 3 hele måneder mener vi, at dette er gavnligt for virksomhedsejere, der ønsker at blive digital!

Hvad sker der efter 3 måneder?

Det er det rigtige spørgsmål er det ikke – hvad der sker efter 3 måneder er gået, verden er helet, og alt begynder at give mening igen?

Hvis du finder ud af, at indtægterne fra dit nye websted er betydelige nok til, at du vil fortsætte med at være vært med SiteGround, kan du gøre det til en nedsat sats på kun $ 5,95 om måneden – det er 50% rabat på deres almindelige priser!

Hvis du ikke har lyst til at fortsætte, er det fint – afslutt bare din konto, og livet går videre.

COVID-19 har bragt økonomien til knæene

Medmindre du har boet under en klippe, vil du vide, at COVID-19 ramte økonomien HARD, da de fleste lande går i lockdown for at forhindre yderligere spredning af sygdommen.

Folk er bange for at forlade sikkerheden i deres huse, hvilket efterlader mange mursten og mørtelfirmaer høje og tørre, da shoppere får panik til at købe og derefter… pludselig stoppe.

Situationen er så dårlig, at nogle har sammenlignet pandemien med en recession, og vi kunne ikke være enige mere, da stimuleringspakker fra regeringen muligvis ikke engang er til at hjælpe med at holde økonomien gået midt i karantæne.

I Amerika er sportsunderholdning stoppet, da live sportsbegivenheder annulleres. Japan har accepteret at udsætte OL til 2021, hvilket vil medføre store tab, og rejser er stadig en af ​​de hårdest ramte industrier, da luftfartsselskaberne afskærer fly, fordi mere end 100 lande er slået med rejsebegrænsninger.

Mennesker er ude af job, virksomheder ved ikke, om de skal være åbne, fordi kunderne ikke bruger, og økonomien vrimler på kanten af ​​en enorm lavkonjunktur.

Kort sagt, det er slutningen af ​​dage, fyre.

Men ikke alt går tabt!

Midt i al fortvivlelse og håbløshed trives nogle industrier og virksomheder, da resten af ​​verden holder sig i karantæne.

Folk låser sig muligvis for at holde virussen i skak, men de har stadig brug for forsyninger. Deres behov ændres ikke, men deres shoppingvaner gør det.

Amazon har oplevet en så enorm stigning i salget, at de var nødt til at ansætte hele 100 000 nye arbejdstagere for at hjælpe med at tackle den øgede efterspørgsel.

Ocado.com, en madleveringstjeneste, oplever ”en simpelthen svimlende trafikmængde”, som de måtte stoppe tjenester midlertidigt for at de skulle kunne gennemføre et væsentligt arbejde.

Folk er også selvfølgelig på udkig efter sociale distanceringsløsninger, hvorfor regionale regeringer i Kina presser på for udvikling af ubemandede leveringsløsninger såsom fødevareleveringsroboter!

COVID-19-epidemien får folk til at ændre den måde, de køber, og tvinger dem til at indføre nyere teknologi bare for at overleve.

Ifølge Susan Athey, en professor i økonomi for teknologi fra Stanford Graduate School of Business, vil disse nydannede vaner holde sig længe efter at den globale trussel dør ned.

Med en vaccine intetsteds udviklet og verden går over flere måneder med lukning, er små virksomheder nødt til at tilpasse sig den skiftende økonomiske situation og begynde at gå online, hvis de overlever den kommende sæson.

Virksomheder begynder at hjælpe!

Efter dage med panikkøb og egoistisk “mig først” -adfærd (vi ved, at du holder på toiletpapir!), Begynder folk at indse, at ingen kan overleve uden at udøve et slags socialt ansvar.

Den eneste måde at overvinde denne økonomiske og sociale sammenbrud er gennem kollektive uselviske handlinger af venlighed over for hinanden.

Virksomheder begynder at give tilbage til samfundene i håb om at holde økonomien i gang og hjælpe os, da vores hjem effektivt bliver til vores fængsler.

Den stadigt populære Uber Eats intensiveres ved at tilbyde gratis levering i et forsøg på at hjælpe uafhængige restaurantejere med at holde hovedet over vandet i USA og Canada, mens bankerne gør deres ved at gøre, hvad de kan for at hjælpe dem, der er påvirket af virussen.

Konklusion: Få SiteGround-tilbudet, mens du kan!

Dette særlige COVID-19-svarstilbud er et af de bedste tilbud, du får fra SiteGround, nogensinde. De reducerer næsten aldrig deres priser, og 3 hele måneders webhosting for kun $ 0,99 er praktisk talt gratis.

Vi antager, at prismærket stort set er der for at afværge freeloadere, hvilket sikrer, at der er tilstrækkelige ressourcer til, at alle deres delte hostingbrugere kan nyde den hastighed og den service, de er kendt for.

Så hvis du er på hegnet med at starte et websted til din virksomhed, foreslår vi, at du går hurtigt fra hegnet, fordi du ikke snart finder et andet tilbud som dette snart.

Indtil næste gang, skal du være sikker!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me