D / M-toppmøtet 2019 – A Data Science & Marketing Online Summit by LEAD

Hvis du er en datadrevet markedsfører, er du gutt for en godbit!


Hvis du ikke er det, får du best årsaken til dette, her er en flott mulighet til å lære om den enorme verdien dataanalyse kan gi for virksomheten din.

De gode menneskene på LEAD organiserer en datavitenskap & Marketing Summit eller D / M Summit, der toppsjefene innen markedsføring, kunstig intelligens og big data vil dele sin verdsatte innsikt om hva teknologi og markedsføring kan gjøre for å gi de resultatene du ønsker.

DM-toppmøtet 2019

Hvem er ledende

Menneskene bak LEAD grunnla selskapet for å tilby fysiske og online kurs om IT-relaterte ferdigheter, som webutvikling, appprogrammering, digital markedsføring & datavitenskap. De fokuserer for tiden på tre hovedemner:

 • Datavitenskap
 • Full Stack Web Development
 • Digital markedsføring

Mentorene som underviser på kursene er profesjonelle utviklere, dataforskere og markedsførere tilknyttet virkelige høyprofilerte prosjekter, så du vet at de er godt kjent med sine respektive bransjer. Faktisk vil du få reell, handlingsfull innsikt og strategier fra de beste fagfolkene i bedriften!

Høyttalerhøydepunkter

D / M-toppmøtet er ikke bare det vanlige bruksområdet, alt snakk om et toppmøte. Over 25 foredragsholdere er spesielt valgt for sin ekspertise på et emne og har til oppgave å gi oss handlingsdyktige innsikter, deres fagkunnskap, presentere oss for casestudier og gi et 360-graders perspektiv i deres arbeidsfelt.

Forvent å høre fra de beste sinnene i bransjen, som:

 • Dr Lau Cher Han – Chief Data Scientist, grunnlegger av LEAD.
 • Theng Hui – sjef for kunstig intelligens, PLUS Malaysia Berhad
 • Jonathan Oh – administrerende direktør og co-grunnlegger, SupplyCar
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, Senior Data Scientist, Astro
 • Francesca Chia – medstifter, GoGet Malaysia
 • Karan Tyagi – administrerende direktør, PeoplExperience
 • Trent Young – direktør, Asia MarketIn
 • Kim Ming Teh – Principal Data Scientist, Insight Flows

Du kan forvente mer på toppmøtet fordi de fortsatt legger til temaer og foredragsholdere på listen. Du får direkte chatte med dem, grille dem for svar og grave hjernen deres etter løsninger på problemer du for øyeblikket står overfor med virksomheten din..

Her er litt noe talerne har å si om bransjene sine:

Zi Yuan, medgründer av Tide Analytics

Analytics er et fantastisk verktøy for større selskaper til å forstå virksomheten deres bedre, få mer innsikt i hvordan deres nåværende kundepool reagerer på sine produkter og tjenester, og deretter strategi for vekst i brukernes anskaffelse og oppbevaring. – Zi Yuan, Tide Analytics

Johnathan Oh, administrerende direktør i SupplyCart

Definitivt å ha data, maskinlæring og AI integrert i virksomheter kommer til å bli fremtiden. Enhver virksomhet som ikke ser på å automatisere eller endre disse prosessene, vil ha en tøff ås å klatre i fremtiden. – Johnathan Oh, SupplyCart

Wayne Liew, sjef for reklame, Mindvalley

Mange som kommer i gang med å legge ut innhold på nettet glemmer dette veldig viktige. Det er publikummet ditt. Har du det til og med? Med mindre du bare vil nå dine kolleger, venner og familiemedlemmer, er sjansen stor, du må aktivt finne måter å utvide publikummet ditt. – Wayne Liew, Mindvalley

Warren Leow, VP i Inmagine Group

Min konklusjon er ansvarlige virksomheter trenger å utnytte teknologi for å utfylle og generere mer vinnende sysselsetting, og ikke begrense den for massene. – Warren Leow, Inmagine Group

En annen ting som er interessant med D / M-toppmøtet er at det er 100% på nettet, slik at du ikke trenger å ta deg fri fra jobb, bli sittende fast i trafikken og kjempe for andre for å parkere for å delta på samtalene.

2 spor 2 dekk dem alle

Arrangørene av D / M-toppmøtet delte temaene sine i to spor:

 1. Data science sporet
 2. Markedsføringssporet

Data science sporet

Perfekt for de av oss som er interessert i big data, AI og IoT. Du vil sjekke ut temaer som disse:

 • The State of Data Science & AI
  (av Dr. Lau Cher Han, Chief Data Scientist)
 • Hvordan selskaper kan omfatte datavitenskap
  (av Edmund Hee, Data Scientist ved AirAsia)
 • Trinn for å implementere maskinlæring for virksomheten
  (av Theng Hui, sjef for kunstig intelligens, PLUS)
 • Slik lager du et produksjonsanlegg for industri 4.0
  (av Wai Kit Kong, Data Team Lead for GBG)
 • Hvordan datavitenskap kan transformere F&B B2B-landskap
  (av Anthony See, grunnlegger, Food Market Hub)
 • Hvordan kjøpesentre bruker Analytics for å ta en datadrevet beslutning
  (av Chan Zi-Yuan, medstifter, TIDE Analytics)
 • Se alle datavitenskapelige emner her.

Markedsføringssporet

De som er involvert i markedsføringssiden av ting, ville åpenbart ha det bedre å sjekke markedsføringssporet, som involverer noen ganske interessante temaer, for eksempel:

 • Rollen til SEO i en dataorientert verden
  (av Reuben Ch’ng, markedssjef, LEAD)
 • Intelligent Analytics – Forstå kundene dine bedre
  (av Premnath, Performance Marketing Head i Havas Media Group)
 • Bevegelse: Kartlegge fysiske detaljhandelsmuligheter
  (av Karan Tyagi, administrerende direktør, PeoplExperience)
 • Hvordan bruke markedsføring av mikroinfluencer for å bygge e-handelsbedrifter fra bakken
  (av Bryan Lau, grunnlegger av Sherlock Lab)
 • Hvordan GoCar skaper et bedre selskap ved bruk av data
  (av Ashley Chew, sjef for markedsføring av GoCar)
 • Se alle markedsføringsemner her.

Dette er bare noen få av temaene som vil bli dekket under live-arrangementet, som blir trukket frem her fordi de er interessante for meg personlig. Den fullstendige listen over emner finner du på nettstedet deres, og jeg hører at de legger til mer!

ticketing & Priser

DM Summit Ticketing

D / M Summits levetidspass gir deg ikke bare tilgang til levetid på alle videoene – du vil også laste ned alle viderekoblinger, PDF-er, lysbilder og alt som høyttalerne anser som passende å laste opp for publikum.

For å blidgjøre avtalen, vil D / M-toppmøtet også gi deg mange tilbud, rabatter, freebies og partnerfordeler fra de deltagende leverandørene under arrangementet, for ikke å nevne utallige nettverksmuligheter.

For mer informasjon om denne online begivenheten, sjekk D / M Summits FAQ-side. Ærlig talt, hvis jeg var deg, ville jeg hente early bird-billetten til kun USD 31,50 akkurat nå før kampanjen avsluttes 20. september og vi må utdele 48,60 USD for hele livet.

Hvorfor vi synes du burde delta

En ting jeg må legge til – under toppmøter som disse når det er to eller flere spor, synes jeg at jeg ofte blir revet. Hva om det er to høyttalere jeg ønsket å se, og snakke samtidig på forskjellige spor?

Siden D / M Summit er et online arrangement, vil du oppdage at dette problemet er et … ikke-problem. Alt er spilt inn, slik at du kan få tilgang til videoene når som helst som er praktisk for deg (forutsatt at du kjøper livstidspasset til bare USD 48,60 USD 31,50 med early bird-spesialen).

I tillegg, med 25 emner og en ganske imponerende liste over erfarne høyttalere, er USD 31,50 stjele. Den slags innsikt du får når du kan snakke direkte til høyttalerne er helt ærlig, uvurderlig.

Denne begivenheten er ikke den første i sitt slag, men for prisen vi betaler er den ganske jævla god valuta for pengene, spesielt hvis det hjelper oss å utvide virksomheten vår.

Ser dere online på arrangementet, og ikke vær sjener, slipp oss en DM hvis du støter på oss :)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map