HostGator Cloud

Daren Low

Cloud hosting er raskere og mer pålitelig enn nesten alle standardverter du har brukt tidligere.

Og mens HostGator er et navn du vanligvis kan assosiere med budsjetthotell, er deres nye skytjeneste et helt annet ballspill.

Vi har kjørt tester på HostGators sky-servere i noen tid nå. Og det vi ser er ganske bra. Superhurtige hastigheter og (nesten) skuddsikker oppetid.

Det vil ikke ødelegge banksaldoen din heller. Inngangspakken starter på bare $ 10,95 per måned (12-måneders kontrakt). Og du kan slå av ytterligere 30% med kupongkoden vår. Det gjør det bare $ 7,66 per måned.

HostGator Cloud 30% rabatt

Bare skriv inn “bitcatcha” på bestillingssiden. .

Med et raskt blikk er her de beste funksjonene i HostGators nye skytjeneste.

HostGator Cloud beste funksjoner

 1. Speed ​​HostGators skyhosting scoret A + på Bitcatchas hastighetstest. Spesielt raskt gikk det i USA-regionen. (Mer om dette nederst.)
 2. Pålitelighet og oppetidHostGator fikk en 100% oppetidsklassifisering. (Sporet siden januar 2017.)
 3. Auto-oppdateringer og sikkerhet HostGator Cloud holder ting oppdatert i bakgrunnen uten at du trenger å bekymre deg. Den oppdager og fjerner skadelig programvare også automatisk.
 4. Skalerbarhet Hvis du begynner å oppleve vanlig høy trafikk, kan du klikke på en knapp for å få tilgang til flere ressurser. Det er ingen driftsstans, ingen grunn til å bytte server eller migrere nettstedet.
 5. Kult dashbord Mange verter bruker fortsatt den stygge og tekniske cPanelen. HostGator tilbyr et glatt, brukervennlig instrumentbord. Det er superenkelt å finpusse ting bak kulissene og måle ytelse.
 6. Kostnad Fra $ 7,66 $ 10,95, det er billigere enn de fleste av skykonkurrentene.

Vi kommer nærmere inn på hver av disse faktorene om et sekund. Men først, hvis du lurer på hvorfor “netthosting” er annerledes enn andre alternativer, er det du trenger å vite.

Hva er Cloud Hosting?

Cloud hosting er neste nivå av rask, pålitelig og rimelig hosting.

Hvorfor? Den enkle grunnen er at netthosting ikke er avhengig av bare en server. Den sysselsetter hundrevis og sprer belastningen på forskjellige servere.

 1. Problemet med delt hosting er at du bruker en server. Og du deler den serveren med utallige andre nettsteder. Hvis man får en økning i trafikken, suger det opp alle ressursene, og bremser ytelsen.
 2. Cloud hosting løser dette ved å bruke flere servere. Hvis en server blir overbelastet, vil verten bare snu en bryter og endre den til en annen server. Så oppetiden og ytelsen er nesten alltid bedre.
 3. Det er fleksibelt. Hvis du plutselig får en pigg med trafikk og trenger mer ressurser, får du dem automatisk. Cloud hosting ekspanderer og kontrakter seg naturlig avhengig av hvilke ressurser du trenger.
 4. Det er kostnadseffektivt. Med en delt vert betaler du ekstra for å få tilgang til de ekstra ressursene. Med skyhosting venter de ekstra ressursene på deg når du trenger dem uten ekstra kostnad.
 5. Det er raskt. Fordi skyhosting har en tendens til å eliminere overbelastning av servere, kan det fungere mye raskere. Cloud hosting vil også prøve å betjene de besøkende fra et sted i nærheten, slik at nettstedet ditt laster raskere uansett hvor på planeten det er tilgang til.

Nå som du vet hva skyhosting er og hvordan det fungerer, la oss hoppe inn i detaljene i HostGators tjeneste.

HostGator Cloud-høydepunkter

Det eneste jeg kan si om HostGator er at du ikke en gang legger merke til at den er der.

Det høres kanskje rart ut, men det er den høyeste ros jeg kan gi en webvert. En god vert er en du ikke en gang legger merke til. Det gjør bare at nettstedet ditt fungerer. Rask, effektiv og jevn.

På den annen side vet du når du har en dårlig webhotell, fordi det alltid gir deg problemer!

HostGator reklamerer for hastigheten, utvidede ressursene og et intuitivt instrumentbord som de viktigste funksjonene. Så vi satte dem på prøve.

HostGator Cloud vert:

Vi følger med på HostGator Cloud ved å være vert for et WordPress-nettsted med dem. Vi betalte for skyserveringsavgiften, akkurat som enhver vanlig kunde vil gjøre og kjøre testikler på den. Denne nettsiden lar oss spore oppetidens ytelse og deres responstid på serveren. Besøk gjerne nettstedet vårt som er hostet på HostGator Cloud.

✔ Hastighet

Du vet kanskje allerede at vi er besatt av hastighet her på Bitcatcha. Det er grunnen til at vi opprettet hastighetskontrollen for Bitcatcha-serveren. Hastigheten til webverten din betyr mer enn du tror (40% av folk vil forlate nettstedet ditt hvis det ikke lastes på tre sekunder).

Heldigvis kommer HostGator ut på toppen. I våre hastighetstester scoret skyverten A +. Den har et verdensomspennende gjennomsnitt på 144 ms server responstid, som er mye raskere enn Googles anbefalte hastighet på 200 ms.

HostGator Cloud Server-hastighet (Se hele rapporten her)

Hvorfor? Delvis fordi skyværene naturlig er raskere, da de kan spre belastningen. Men HostGator går et skritt videre. Den bruker et integrert hurtigbufringssystem og topp maskinvare for å sikre at det er lynraskt. Du kan føle forskjellen.

✔ Pålitelighet og oppetid

Hvis du er relativt ny på webhotell, kan oppetidstallene se veldig like ut.

De fleste er for eksempel over 98%, noe som høres bra ut. Men vurder dette. 98% oppetid betyr at nettstedet ditt kan være nede i syv dager i året. Ikke bra!

Vi anbefaler alltid at du ser etter 99,8% av høyere når du vurderer en webvert.

Derfor er oppetiden til HostGator så imponerende. Vi testet en fenomenal 100% oppetid over måneder ved å bruke HostGator.

Det handler om trygghet, å vite at nettstedet ditt ikke kommer til å krasje uten forvarsel.

✔ Kult dashbord

De fleste webverter tar ikke hensyn til brukeropplevelsen bak kulissene. De bruker ganske enkelt den samme stygge cPanelen. Det er flott hvis du er en teknisk ekspert og vet hvordan du justerer alt fra bak kulissene.

Men de fleste vil bare ha et enkelt, brukervennlig dashbord.

HostGator Cloud kundeportal

(HostGator Cloud kundeportal)

Det er akkurat det du får med HostGator-skyen. Det ser vakkert ut, og det er så enkelt å bruke. Den sporer oppetid, nedlastingshastigheter, global rekkevidde og forskjellige andre ytelsesmålinger.

Du trenger ikke å kjenne all teknisk sjargong for å forstå hva som skjer med nettstedet ditt.

✔ Ubegrensede ressurser (nesten)

HostGator tilbyr deg “uovervåket” båndbredde og lagring, selv på den billigste planen.

Det betyr egentlig at du kan ressurser som du trenger. Hvis du får en økning i trafikken, er det ikke noe problem. Noen delte vert belaster deg ekstra hvis du går over godtgjørelsen. Eller verre, nettstedet ditt vil bare gå ned.

Med HostGator skyhosting vil det ikke skje. Du kan laste opp så mye innhold du liker, og nyte så mye trafikk du kan få.

MEN! Ikke glem å lese liten skrift. “Unmetered” betyr ikke alltid “ubegrenset” i verdenen av webhotell. I følge HostGators T&Cs du er begrenset til båndbredde og lagring innenfor “normal drift av en personlig eller liten bedrift nettsted.”

Hvis nettstedet ditt plutselig blir en internettsensasjon, kan du bryte vilkårene deres. Når det er sagt, er grensene rause, og det er lite sannsynlig at du vil gå over. Lær mer om deres T&cs.

✔ God kundeservice

HostGator driver en 24/7 kundeservice hver dag hele året (til og med juledag).

Live chat deres er spesielt bra, og du kan vanligvis komme til noen innen 15 minutter ved å bruke denne metoden. Hvis problemet ditt ikke kan løses i løpet av chat-økten, vil støtten hjelpe deg med å åpne en billett. En ingeniør på høyere nivå vil se nærmere på det snart. Jeg er også imponert over at de viser et ekte telefonnummer å nå dem på. (Noe som er veldig vanskelig for noen verter).

Det er hyggelig å vite at det er et direkte telefonnummer hvis katastrofen rammer.

Kontakt HostGator

✔ Ekstra funksjoner

HostGator Cloud kommer også med en håndfull nyttige ekstrautstyr. Disse kommer ikke til å rokke din verden, men det er hyggelig å ha det. Funksjonene inkluderer gratis overføringer (flott hvis du tenker å bytte verter) og et gratis SSL-sertifikat (avgjørende hvis du driver en nettbutikk)

HostGator Cloud-pakker

Akkurat som mange tjenester tilbyr HostGator en rekke pakker avhengig av dine behov. De kommer i tre stadier: Hatchling Cloud, Baby Cloud og Business Cloud.

Alle pakker har “uovervåket” båndbredde og lagring, og lokal hurtigbufring, men det er noen få forskjeller du kanskje vil se på.

Bitcatcha-rabatten

Jeg er glad for å kunne tilby Bitcatcha-lesere 30% rabatt på alle HostGator Cloud-pakker. Alt du trenger å gjøre er å oppgi følgende kode når du sjekker ut:

30% rabattkode: bitcatcha

Det betyr at du kan få skyhosting for bare 7,66 dollar per måned (12-måneders kontrakt).

Merk: Noen ganger kjører HostGator sine egne kampanjer. Når de gjør det, kan du ofte få en bedre avtale uten denne kupongen. Bare noe å følge med på. Lær mer her.

HostGator Cloud Plans

Hatchling Cloud

Kostnad: $ 7,66 * / mo $ 10,95 – 30% avslag

Hvis du begynner å oppleve vanlig høy trafikk, kan du klikke på en knapp for å få tilgang til flere ressurser. Det er ingen driftsstans, ingen grunn til å bytte server eller migrere nettstedet.

Babysky

Kostnad: $ 9,76 * / mo $ 13,95 – 30% avslag

Baby Cloud er det midtre (og anbefalte) alternativet. Med denne pakken får du ubegrensede domener, så det er flott hvis du har flere nettsteder eller bygger nettsteder for kundene dine. Baby Cloud gir deg 4 GB minne.

Business Cloud

Kostnad: $ 13,96 * / mo $ 19,95 – 30% avslag

Business Cloud er premium-tjenesten. Business Cloud kommer med alle funksjonene til Baby Cloud og Hatchling Cloud, men det inkluderer også 6 GB minne, en dedikert IP og en privat SSL.

* Pris er basert på 12-måneders kontrakt. Bruk kupongkode “bitcatcha” for å få 30% rabatt. Registrering HostGator Cloud.

Eventuelle ulemper?

Vi har sett på de ulike positivene til HostGator Cloud, men hva med ulempene?

Sannheten er, det er ikke mange. Men hver vert har en eller to ting som ikke er helt perfekte. For HostGator Cloud er de:

“The Catch” – Nesten alle hostingleverandører har en “catch”. For HostGator Cloud er det deres “umeterede” båndbredde og lagring som ikke er helt ubegrenset. Den gode nyheten er at med mindre du bruker 25% av ressursene deres i mer enn 90 sekunder, har du det bra.

Det er det, virkelig – Etter å ha brukt HostGator Cloud i noen måneder, har jeg ennå ikke kommet over noen andre store ulemper.

Siste tanker

HostGator Cloud er superrask, pålitelig og rimelig. Det er en sjanse for eiere av nettsteder å få tilgang til netthosting uten å betale en formue for det.

Med vår 30% rabatt er det kanskje den beste avtalen om netthosting på nettet. For mer informasjon, besøk https://www.hostgator.com

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me