Hvis du sliter med å holde virksomheten flytende i løpet av denne COVID-19-pandemien, kan det være lurt å vurdere å bringe den på nettet når shoppingvanene til forbrukere endres for å tilpasse seg disse utfordrende tider.

Det er en veldig god tid å bygge et nettsted også, fordi vår favoritt webhotell SiteGround nettopp har lansert et tilbud for å hjelpe bedriftseiere med å komme seg etter virus som ble behandlet av viruset!

SiteGrounds COVID-19-svarstilbud – detaljer

oppstart av siteground hosting avtale covid19

SiteGround praktiserer samfunnsansvar ved å ha et spesielt tilbud for å hjelpe eiere av små bedrifter å gå på nettet i løpet av disse usikre tider.

Til bare $ 0,99 får du full uforfalsket tilgang til SiteGround’s StartUp-plan i tre måneder, slik at du kan få et nettsted satt opp for bedriften din.

Hvis du tenker at dette ikke er så veldig bra og du kan få gratis eller mye billigere webhotell andre steder, kan du la oss forklare hvor galt du tar.

 • Rabatt: 97% AVSLAG (i 3 måneder) + GRATIS SSL!
 • Månedlig avgift (første 3 måneder): $ 0.99
 • Månedlig avgift (etter 3 måneder): $ 5,95 (50% Rabatt)
 • Startdato: DIREKTE NÅ!
 • Sluttdato: TBA
 • Fullstendige detaljer:

Hvorfor dette tilbudet er SUPER nyttig!

Når det gjelder online virksomheter, må du forstå at hastighet er essensen i livet.

Det er den ene tingen som vil hjelpe nettstedet ditt med å selge / konvertere.

Med gratis eller billigere webhotell der ute, har du ingen anelse om hva slags hastighet du kommer til å få, og tjenesten du vil motta vil sannsynligvis være ganske mistenksom.

Med SiteGround får du en av de raskeste webvertstjenestene som er tilgjengelige, spesielt for bedrifter og netthandel. Vi burde vite det, vi har gjort leksene våre – se selv på vår grundige gjennomgang av SiteGround.

Du har også tilgang til et av de mest kunnskapsrike og nyttige supportteamene i bransjen, med verktøyene og tjenestene du trenger for å hjelpe deg med å bygge nettstedet ditt.

Hvis du er rettet mot kunder utenfor USA, har SiteGround også ryggen – med 6 datasentre over tre kontinenter, vil nettstedet ditt laste opp raskt og kjipt for kundene dine, noe som skal gi et fint løft for salget.

La oss se på hva du faktisk får med SiteGround’s StartUp Plan:

 • 1 Nettsted
 • 10 GB SSD lagringsplass
 • 10.000 månedlige besøk
 • Gratis WordPress-installasjon
 • Gratis SSL, CDN, e-post
 • 100% fornybar energikamp med Google Cloud

Til bare $ 0,99 cent for tre hele måneder, tror vi dette er gunstig for bedriftseiere som ønsker å bli digital!

Hva skjer etter 3 måneder?

Det er det virkelige spørsmålet er ikke det – hva som skal skje etter at tre måneder har gått, verden har leget seg, og alt begynner å være fornuftig igjen?

Hvis du finner ut at inntektene som genereres fra det nye nettstedet ditt er betydelige nok til at du vil fortsette å være vertskap med SiteGround, kan du gjøre det til en nedsatt pris på bare 5,95 dollar i måneden – det er 50% avslag på de vanlige prisene!

Hvis du ikke har lyst til å fortsette, er det bra – bare avslutt kontoen din, og livet går videre.

COVID-19 har brakt økonomien til knærne

Med mindre du har bodd under en stein, vil du vite at COVID-19 rammet økonomien HARDT, ettersom de fleste land går i sperre for å forhindre videre spredning av sykdommen.

Folk er redde for å forlate sikkerheten i husene sine, noe som etterlater mange mur- og mørtelfirmaer høye og tørre mens kjøpere får panikk og deretter … plutselig stoppe opp.

Situasjonen er så ille at noen har sammenlignet pandemien med en lavkonjunktur, og vi kunne ikke være enige mer, da stimulansepakker fra regjeringen kanskje ikke engang er nok til å hjelpe til med å holde økonomien i gang i karantenen.

I Amerika har sportsunderholdning stoppet idet live sportsbegivenheter blir avlyst. Japan har blitt enige om å utsette OL til 2021, noe som vil føre til enorme tap, og reiser er fortsatt en av de hardest rammede næringene, da flyselskaper kutter fly fordi mer enn 100 land blir smurt med reisebegrensninger.

Folk er ute av jobb, bedrifter vet ikke om de skal holde åpent fordi kundene ikke bruker, og økonomien vrimler på kanten av en enorm lavkonjunktur.

Kort sagt, det er slutten av dager, folkens.

Men ikke alt er tapt!

Midt i all fortvilelse og håpløshet trives noen bransjer og bedrifter når resten av verden holder seg i karantene.

Folk kan låse seg for å holde viruset i sjakk, men de vil fortsatt trenge forsyninger. Deres behov kommer ikke til å endre seg, men shoppingvanene deres gjør det.

Amazon har sett en så stor økning i salget at de måtte ansette hele 100 000 nye arbeidere for å takle den økte etterspørselen.

Ocado.com, en matleveringstjeneste, opplever “en ganske svimlende trafikkmengde” som de måtte stoppe tjenestene midlertidig for at de skulle fullføre et essensielt arbeid.

Folk ser også åpenbart etter sosiale distanseløsninger, og derfor presser regionale myndigheter i Kina for utvikling av ubemannede leveringsløsninger som matleveringsroboter.!

COVID-19-epidemien får folk til å endre måten de kjøper på, og tvinger dem til å ta i bruk nyere teknologi bare for å overleve.

I følge Susan Athey, professor i økonomi for teknologi fra Stanford Graduate School of Business, vil disse nydannede vanene holde seg lenge etter at den globale trusselen dør ned.

Med en vaksine ikke i nærheten utviklet og verden går over flere måneder med lockdown, vil små bedrifter måtte tilpasse seg den skiftende økonomiske situasjonen og begynne å gå online hvis de kommer til å overleve den kommende sesongen.

Bedrifter begynner å hjelpe!

Etter dager med panikkjøp og egoistisk “meg først” -atferd (vi vet at du skaffer deg toalettpapir!) Begynner folk å innse at ingen kan overleve uten å praktisere et slags samfunnsansvar.

Den eneste måten å overvinne denne økonomiske og sosiale sammenbruddet er gjennom kollektive uselviske handlinger av godhet overfor hverandre.

Bedrifter begynner å gi tilbake til lokalsamfunnene i håp om å holde økonomien i gang og å hjelpe oss da hjemmene våre effektivt blir til fengslene våre.

Den stadig populære Uber Eats trapper opp ved å tilby gratis leveranser i et forsøk på å hjelpe uavhengige restauranteiere å holde hodet over vannet i USA og Canada, mens bankene gjør sitt for å gjøre det de kan for å hjelpe de som er påvirket av viruset..

Konklusjon: Få SiteGround-tilbudet mens du kan!

Dette spesielle COVID-19-svarstilbudet er et av de beste tilbudene du vil få fra SiteGround, noensinne. De reduserer nesten aldri prisene og tre hele måneders webhotell for bare $ 0,99 er praktisk talt gratis.

Vi antar at prislappen i utgangspunktet er der for å avverge frilasterne, og sikre at det er tilstrekkelige ressurser til at alle deres delte hosting-brukere kan glede seg over hastigheten og tjenesten de er kjent for.

Så hvis du er på gjerdet om å starte et nettsted for virksomheten din, foreslår vi at du går raskt av gjerdet, for du vil ikke finne et annet tilbud som dette snart.

Til neste gang, vær trygg!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me