Sokan azt gondolják, hogy vagyont kell költeniük a webgazda számára.

De itt van a dolog. Rengeteg nagyszerű webhely, amely kevesebb, mint 5 dollárba kerül. Az olcsó házigazdák nem mindig szopnak!

Valójában a legjobb házigazdák néhányjának bevezető árai már 1,99 dollárba esnek, és továbbra is megkapja az összes legfontosabb szolgáltatást. Hajlandóak csökkenteni a belépési árat az ügyfelek vonzása érdekében, és Ön kihasználhatja az előnyeit.

Természetesen vannak olyan rossz tárhelyszolgáltatók is, amelyek ugyanabban az árkategóriában rejtőznek. A trükkös rész elválasztja a jót a rosszatól.

6 egyszerű kritériumot állítottam fel, amelyek segítenek azonosítani a legjobb házigazdákat olcsó áron, így mindkettőből a legjobbak lehetnek. De ha siet, itt van a három legkedvezőbb olcsó webhely, amelyet ajánlok (& megújítási áruk).

Contents

Olcsó házigazda vadászat

1. ellenőrizze jellemzőiket

Egy jó internetes házigazda a csomag részeként összes legfontosabb tulajdonságát becsomagolja. Figyelembe kell venni a következőket:

 • Tárolás & sávszélesség
 • A legtöbb minőségi házigazda most korlátlan tárhellyel rendelkezik, de néhánynak még mindig van 5 GB-os vagy annál kevesebb korlátja.

 • Hány addon domain?
 • A legtöbb internetes házigazdanak helyet kell adnia akár 25 további domainhez is, ám gyenge lehetőségeket láthattunk, amelyek csak egyet, vagy egyáltalán nem adnak meg neked..

 • Hány e-mail címet hozhat létre?
 • Egyes házigazdák nem tartalmaznak egyetlen e-mail címet a csomagjukban.

 • Milyen vezérlőpanelt használnak?
 • A kezelőpanel felhasználói élménye internetes gazdagépet készíthet vagy szakíthat meg számomra. Ellenőrizze, hogy használnak-e cPanel, Vdeck vagy egy testreszabott alternatívát. Válasszon egyet, amelyben a legkényelmesebben érzi magát. (Pro tipp: ha nem ismeri a vezérlőpanelt, kérjen bemutatót.)

 • Támogatják-e az előre telepített webhely-szkripteket?
 • Ellenőrizze, támogatják-e a WordPress, Drupal, Joomla telepítését. Ha olyan speciális funkciókra van szüksége, mint például a PHP vagy az e-kereskedelem integrációja, ellenőrizze, hogy azok is támogatják-e.

2. milyen gyors a szerver sebessége?

A szerver sebessége egyszerűen azt jelenti, hogy a webszerver milyen gyorsan (vagy lassan) reagál a kérésre.

Más szavakkal: ha valaki rákattint a webhelyére, akkor el kell telnie az idő, amíg a szerver felébred és elkezdi a fájlok küldését. A Google javasolja a szerver sebességét legfeljebb 200 ms-ig.

Ez azért fontos, mert minden kérésének villámgyorsnak kell lennie a webhelyén, különösen, ha e-kereskedelmi eladó vagy, és elvárja a gyors megrendelések feldolgozását. A gyors szerver válasz elengedhetetlen a jó felhasználói élményhez.

Sajnos sok rosszindulatú internetes házigazda túlterheli szervereit, ami azt jelenti, hogy az Ön webhelye versenyez a sebességért. Mások egyszerűen nem használnak hatékony hardvert, így a válasz lassú.

Másrészről, a legjobb webgazda továbbra is gondoskodik arról, hogy gyors válaszidőt kapjon, még egy megosztott szerveren is.

A szerver sebességét tesztelheti a sebesség-ellenőrző eszközünk segítségével. Csak írja be a weboldal URL-jét, és látni fogja, milyen gyorsan reagál a szerver az egész világon.

3. mi az üzemidő?

Nincs semmi frusztrálóbb, mint az, hogy a webhelyed csökken. Tehát a webgazda működési ideje nagyon fontos. Minél jobb az üzemidejük, annál megbízhatóbb a házigazda.

Egyszerűen el kell kerülni, hogy az üzemidő kevesebb, mint 99% -a legyen, és 99,9% legyen a cél.

Gondolhatja, hogy akár a 98% is nagyon jól hangzik, de gondolkodjon úgy: 98% az üzemidő azt jelenti, hogy webhelye az év 3-7 napján működik!

A webgazda működési idejét egy ingyenes eszköz, például a uptimerobot.com segítségével követheti nyomon. Az Uptime Robot öt percenként ellenőrzi az Ön weboldalát, hogy nincs-e élet jele, és figyelmezteti Önt, ha valami baj van. Az Uptime Robotok segítségével figyeljük webhelyünket, és megnöveljük a rendelkezésre álló adatokat.

4. vásárlás előtt beszéljen a műszaki támogatással

A technikai támogatás az egyik legfontosabb dolog, amely elválasztja a jó webhelyeket a rossz webtárhelyektől. Egy jó társaságnak szakértői csoportja lesz, amely gyorsan és hatékonyan válaszol a kérdésekre. A rossz házigazdák gyakran elhanyagolják az ügyfélszolgálatot.

Ha valami rosszul történik az Ön webhelyén, szeretné tudni, hogy a telefon másik végén barátságos hang van, aki megjavíthatja az Ön számára. Ha inkább az online csevegést vagy e-mailt részesíti előnyben, keressen egy webhelyet, amelyen ez a kapcsolattartó előny található.

Van néhány módszer a webgazda technikai támogatásának tesztelésére anélkül, hogy ténylegesen megvásárolná. Próbáljon be jegyet benyújtani a következő okok miatt:

 • Kérjen egy vezérlőpanel bemutatóját.
 • Kérdezze meg a visszatérítési politikát és a megújítási árat (erről hamarosan bővebben).
 • Kérdezze meg a tárolási korlátozást.
 • Kérdezze meg a webhely szkriptek elérhetőségét.

Egy jó internetes fogadónak gyorsan és hatékonyan kell válaszolnia ezekre a kérdésekre.

5. van-e rejtett fogás a szolgáltatási feltételek szerint??

A legtöbb webtárhely erős marketing nyelvet használ, például a „korlátlan tárhely és sávszélesség” vagy a „korlátlan CPU”. Sajnos még a “korlátlan” is korlátozott! És megtalálja a web host szolgáltatási feltételeiben.

Egyes esetekben a webgazda fenntartja a jogot arra, hogy felfüggessze vagy akár leválasztja egy olyan webhelyet, amely túlterheli ezeket a korlátozásokat.

Az alábbiakban bemutatunk néhány jó hírű internetes házigazdák valós életbeli példáit, amelyek bemutatják ezeket a korlátozásokat:

Korlátozott CPU

inmotion cpu limit

(Inmotion Hosting CPU irányelv)

A felmondás további okai

ipage spam irányelv

(iPage SPAM irányelv)

Pontosabban, keresse meg a következő kemény határokat:

 • Hány fájlt (méretétől függetlenül) tárolhatom? (más néven: inodes)
 • Milyen korlátozott tárolási és sávszélesség-korlátok vannak??
 • Mennyi CPU-erőforrást tudok használni??

Az is érdemes ellenőrizni a szolgáltatási feltételeket a visszatérítési politikájuk szempontjából. Időnként kipróbál egy internetes gazdagépet, majd rájön, hogy ez nem az Ön számára megfelelő. A jó internetes házigazdák megértik ezt, és tisztességes visszatérítési politikát kínálnak.

hostmetro pénzvisszafizetési politika

(HostMetro pénzvisszafizetési politika)

Sajnos a rossz házigazdáknak egyáltalán nincs visszatérítési politikájuk, és még további lemondási díjat számítanak fel.

Ha nem találja ezeket a számokat a szolgáltatási feltételekben, kérdezze meg ügyfélszolgálatát

6. mi a megújítási ár? & vannak rejtett költségek??

Az 5 dolláros internetes házigazda általában bevezető szám, és a megújítási ár kicsit több lesz. Ellenőrizze, hogy az ábra nem emelkedik-e felháborító áron!

Azt is észreveheti, hogy a legtöbb internetes házigazda kedvezményt kínál, ha hosszabb ideig feliratkozik. A lehető legjobb, ha nem köt magát hosszú szerződésre. Két éven belül érdemes kibővíteni vagy megváltoztatni a dolgokat.

Végül, néhány házigazda megpróbál bizonyos kiegészítő termékeket eladni, például a napi biztonsági mentéseket vagy a szerver biztonsági szkennelését. Ha nem akarja ezeket az extrákat, minden vásárlás előtt mindenképpen törölje a négyzetet.

bluehost kiegészítő szolgáltatások

(A Bluehost kiegészítő szolgáltatásai)

Milyen segítséget szerezhet a Bitcatcha-ból?

bitcatcha talál jó olcsó host

Webhelyünk létezik, hogy segítsen megtalálni a legjobb internetes hostot, és lehetővé teszi tájékozott döntés meghozatalát. Íme néhány eszköz, amelyet jelenleg felhasználhat, hogy segítsen dönteni:

 • Szerver sebesség-ellenőrző
 • Végezzen sebesség-teszteket különböző webgazdagépeken, hogy megtudja, melyik nyújtja a leggyorsabb válaszidejét. (Pro tip: teszteljük a szerver sebességét a világ 10 különböző pontjáról, tehát keresse meg azt a szervert, amely nagysebességű a célközönség számára).

  Egy másik tipp: Ne tesztelje a webgazda webhelyét. Keressen egy webhelyet annak a gazdagépnek a segítségével, és tesztelje a sajátját. (Maguk a webgazda valószínűleg sokkal drágább privát szervert használ a saját webhelyén). Például, ha meg akarja próbálni a Hostinger szerver sebességét, 3x teszthelyet üzemeltetünk a különféle adatközpontjukban.

 • Uptime nyilvántartások
 • Annak érdekében, hogy megtakarítson az ön munkaidő-követésének idejében, hónapok óta nyomon követjük és rögzítjük a különféle webtárhelyek üzemidejét, és bemutatjuk azokat Önnek. Menjen a véleményoldalhoz, és látni fogja az egyes házigazdák teljes üzemidejének százalékos arányát és azt, hogy hány nap telt el az utolsó alsó időszak óta.

 • A legjobb házigazda számára
 • Mindegyik házigazdát különféle kategóriákba soroltuk. Keresse meg a legjobb hostot blogoláshoz, e-kereskedelemhez, portfólióoldalhoz vagy fórumhoz.

Olcsó webtárhely

jegyzet

Az összes felsorolt ​​árképzés a 12 hónapos szerződés bevezető árán alapul.

Figyelembe véve az összes tényezőt (szerver sebessége, rendelkezésre állása, technikai támogatás, könnyű használat és ár), itt a hat legjobb lehetőség közül választhat.

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger internetes házigazda

Terv

Egyetlen

Első díj

2,34 USD / hónap

Megújítási díj

3,25 USD / hónap

Főbb jellemzők

 • Korlátlan SSD
 • 1 Ingyenes domain
 • hPanel
 • Kiemelkedő támogatás
 • Alacsony bevezető ár

“Prémium szolgáltatások szuper alacsony áron, mire kérhet még mást?”

A Hostinger a legjobb választás az olcsó webtárhely számára, mivel prémium szolgáltatásokat kínálnak őrülten alacsony regisztrációs áron. Ebből a listából felsoroltuk a márka legolcsóbb tervét 12 hónapos alapon, amely havi 2,34 USD, de ha a 48 hónapot választja, akkor csak havi 0,99 USD kerül felszámolásra.!

Szervereik globálisan nagyon gyorsak, mert adatközpontokkal rendelkezik a világ minden tájáról, ami meglepő, mert nem számíthat arra, hogy amikor ilyen árakat fizet.

Megvan a lenyűgöző listája a korlátlan funkciókkal is:

 • SSD tárolás
 • E-mail fiókok
 • Weboldalak
 • Sávszélesség
 • cronjobs

A sebességen és a szolgáltatásokon kívül a Hostinger kiváló támogató csoporttal rendelkezik, amely több mint 20 országot szolgál anyanyelvükön! A Hostinger valóban egy teljes ütést csomagol megfizethető terveivel, különösen azoknak, amelyek csak most indulnak.

2. HostMetro

https://www.hostmetro.com/

HostMetro web host

Terv

MegaMax terv

Első díj

Havonta 2,95 USD

Megújítási díj

Havonta 2,95 USD

Főbb jellemzők

 • Maximális tárolás
 • Maximális sávszélesség
 • 1 Ingyenes domain név
 • Az ár örökre zárva van
 • Korlátlan domain tárhely

“Soha nem kell aggódnia a megújítási díjak mellett, rögzített áraikkal”

A HostMetro 1 ingyenes domain nevet kínál a MegaMax csomagjával, maximális tárolási és sávszélességgel (jegyezze meg, hogy a „maximális” szó stratégiai használata a „korlátlan” helyett).

Alapvetően ez azt jelenti, hogy van egy tároló- és sávszélesség-korlát a fiókhoz, de növelik az Ön számára a tárhely mennyiségét, mindaddig, amíg a felhasználási feltételeken belül marad, azaz nem használja fel a lefoglalt tárolót a média számára. tárolási célokra.

Számomra elég ésszerűnek hangzik.

A HostMetro használatával annyi webhelyet fogadhat, amennyit csak akar, a korlátlan domain tárhelyükkel, de a legjobban ez a márka (legalábbis nekem) az, hogy áruk örökre zárva van – Ha 2,95 dollárt fizet, akkor 2,95 dollárt fog fizetni mindaddig, amíg velük házigazda.

Hurrá! Nem kell aggódnia a megújítási díjak miatt!

3. InterServer

https://www.interserver.net/

Köztes szerver

Terv

Normál webtárhely

Első díj

Havonta 5,00 USD

Megújítási díj

Havonta 5,00 USD

Főbb jellemzők

 • Korlátlan ULTRA SSD tárolás
 • Ingyenes sitePad webhelykészítő
 • Korlátlan e-mail fiók
 • Ingyenes weboldal-migráció
 • Ár zárolva

“Rögzített árak SSD-kkel, valamivel magasabbak, mint a versenytársak”

Az InterServer korlátlan tárolással rendelkezik Ultra SSD szerverein, tehát tudja, hogy webhelyei gyorsan betöltődnek a platformjukkal.

Élvezheti az ingyenes webhely-készítőt, a korlátlan e-mail fiókokat és az ingyenes webhely-migrációt, de a HostMetrohoz hasonlóan itt is legfontosabb jellemzőjük az ár.

A szokásos webtárhely-terv havi 5 dollárba kerül, és ára zárva van, így nem kell aggódnia a megújítások miatt. Jelenleg nem tudjuk, hogy megújításuk ára örökre zárva van-e vagy sem, de biztonságos azt feltételezni, hogy az áll, mert különben üzletük nagy részét elveszítik a HostMetro számára..

4. A2 tárhely

https://www.a2hosting.com

A2 tárhely webgazda

Terv

Lite

Első díj

3,32 USD / hónap

Megújítási díj

8,99 USD / hónap

Főbb jellemzők

 • 1 Weboldal
 • Korlátlan tárhely
 • Korlátlan transzfer
 • Ingyenes & Könnyű migráció a webhelyen
 • Ingyenes SSL & SSD

„Jól lekerekített webtárhely, bármilyen típusú webhelyre alkalmas”

Amit szeretünk az A2 tárhelynél, az az, hogy a Turbo tervük nagyon gyors kiszolgálókkal érkezik, olyan technológiával, amely lehetővé teszi a velük üzemeltetett webhelyek akár 20-szor gyorsabb betöltését, mint a szokásos szerverek.!

Noha a Lite terv nem érkezik a Turbno szerverekhez, a szokásos szervereik továbbra is rohadt gyorsak, világszerte átlagosan 150 ms!

A felhasználók korlátlan lehetőségeket is kapnak, mint például SSD tárolás, sávszélesség és átvitel. 25 ingyenes e-mail fiókot, ingyenes SSL-biztonságot, egyszerű webhely-készítőt kínál, több ezer témával, egy kattintással optimalizált WordPress-beállítással, és ami a legjobb: a webhely maximalizálása érdekében kiválasztják a 3 kontinensen elosztott adatközpontjukat. terhelési sebesség az ügyfelek számára!

5. Inmotion házigazda

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion hosting internetes házigazda

Terv

Dob

Első díj

Havonta 4,99 USD

Megújítási díj

8,99 USD / hónap

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Korlátlan transzfer
 • SSH hozzáférés
 • 24/7 amerikai támogatás

„Prémium szolgáltatások a kisvállalkozások tulajdonosai számára”

Az Inmotion Hosting kiváló webtárhely. Valójában ez a preferált web hosting szolgáltatás számunkra, mielőtt átvittünk a SiteGround-ra, és még mindig nagyon sokat gondolunk róluk.

Az Inmotion ingyenes domain nevet, korlátlan átadást, ingyenes SSL-t, automatikus biztonsági mentést és hacke-védelmet nyújt indítási tervei felhasználóinak, korlátlan e-mailekkel, sávszélességgel és lemezterülettel.

A legjobb az, hogy igazán gyorsak, a Max Speed ​​Zónáiknak köszönhetően, ami alapvetően egy fantasztikus módszer az adatközpontok mondására, amelyek az USA-ban találhatók. Noha Ázsiában nincsenek adatközpontok, az Inmotion világszerte továbbra is nagyon gyors.

A BTW, megállapodást kötöttünk az Inmotion Hosting szolgáltatással, és olvasóink 50% -kal élvezhetik áraikat, tehát megőrülnek!

6. Bluehost

https://www.bluehost.com

Bluehost tárhely webhely

Terv

Alapvető

Első díj

Havonta 5,95 USD

Megújítási díj

7,99 USD / hónap

Főbb jellemzők

 • 1 Weboldal
 • 50 GB-os SSD tároló
 • Nem mért sávszélesség
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Normál teljesítmény

„Alacsony árak standard szolgáltatásokkal, nagyszerű a blogírók számára”

A Bluehost az egyik leginkább ajánlott webtárhely-szolgáltatás, és azok árai elég alacsonyak ahhoz, hogy ebbe a listába kerüljenek..

Az alaptervükkel megkapják azt, amit fizetnek – 1 ingyenes domain, 50 GB SSD tárhely (ami azt jelenti, hogy törődik a sebességgel és a hatékonysággal) és a nem mért sávszélesség (nincs megadva, hogy mekkora összeget osztanak fiókonként, de mindaddig, amíg esik a „normál” tartományba, rendben kell lenned).

Ha ingyenes e-mail fiókokat szeretne, akkor a Bluehost nem olyan, amit szeretne, mert az e-mail további fizetett szolgáltatás velük.

A Bluehost azonban ingyenes SSL-vel rendelkezik, így ha üzleti webhelyet üzemeltet, akkor ez hasznos lesz. Eltekintve attól, hogy elég stabilok. Párosítsd ezt a többi kedvezménnyel, és a Bluehost valóban méltó versenyző ebben a listában.

Döntés: Melyik internetes fogadót kell keresni?

ELSŐ IDŐSZAK

MEGÚJÍTÁS

KÜLÖNBSÉG

Hostinger

$ 2.34

$ 3.25

+$ 0.91

HostMetro

$ 2.95

$ 2.95

$ 0

InterServer

$ 5.00

$ 5.00

$ 0

Ne felejtsük el: igazítsa a web hostot a webhely igényeihez!

Sajnos nincs egyértelműen legjobb webtárhely. Csak az Ön és az Ön igényeinek megfelelő. A különböző webtárhelyek különböző prioritásokhoz alkalmazhatók.

Például egy egyszerű portfólióhelyhez csak kicsi, megosztott webtárhelyre van szükség. De ha egy olyan blogot vagy webhelyet működtet, amelyben havonta több mint 30 000–40 000 látogató van, akkor további tárhelyet és lehetőséget kell kapnia a VPS-re való frissítésre, amikor megfelelő idő van.

Ha el szeretne indítani e-kereskedelmi webhelyet, akkor szüksége lesz egy olyan webhelyre, amely lehetővé teszi a fizetés integrációját és a kiegészítő biztonsági intézkedéseket. (Feltétlenül nézze meg az ajánlott e-kereskedelmi tárhelyünket.)

Mint láthatja, az olcsó webgazda nem mindig szop, de vásárlás előtt ellenőrizze azok jellemzőit és teljesítményét. Sok szerencsét! És ha még kérdései vannak, vegye fel a kapcsolatot, és örömmel válaszolok kérdéseire.

Most, ha mély zsebünk van, és némi legfontosabb dolgot keres, nézd meg ezeket a Felügyelt WordPress tárhely platformokat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me