Σκέφτεστε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στη Νιγηρία?

Εάν ναι, θα χρειαστείτε έναν γρήγορο και αξιόπιστο οικοδεσπότη Ιστού – το ίδρυμα που τροφοδοτεί τον ιστότοπό σας. Υπάρχουν δύο κύριες επιλογές για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας στη Νιγηρία:

 1. Επιλέξτε έναν μικρό, τοπικό οικοδεσπότη με έδρα τη Νιγηρία
 2. Επιλέξτε έναν μεγαλύτερο, αναγνωρισμένο διεθνή οικοδεσπότη.

Όπως θα δείτε σε όλη αυτήν την ανάρτηση, προτείνουμε να επιλέξετε την επιλογή 2: έναν καθιερωμένο διεθνή κεντρικό υπολογιστή. Αν και υπάρχουν πολλοί τοπικοί οικοδεσπότες της Νιγηρίας, η απόδοσή τους είναι πολύ αργή. Στην πραγματικότητα, ανακαλύψαμε μόνο έναν τοπικό κεντρικό υπολογιστή που παρήγαγε αποδεκτή απόδοση.

Αντ ‘αυτού, προτείνουμε τις ανώτερες ταχύτητες και την εξαιρετικά αξιοπιστία διεθνών κεντρικών υπολογιστών όπως το SiteGround. Ακόμη και στην Αφρική, η απόδοσή τους είναι εξαιρετική.

Contents

Τι να ψάξετε σε μια καλή φιλοξενία

Καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για ιστότοπους της Νιγηρίας

Προτού αναφερθούμε στις λεπτομέρειες, πρέπει να καταλάβουμε τι κάνει τον καλύτερο web host.

Ένας οικοδεσπότης Ιστού καθορίζει την ταχύτητα, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα του ιστότοπού σας, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε τη σωστή επιλογή. Λοιπόν, τι ακριβώς ψάχνουμε?

1. Ταχύτητα

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της ταχύτητας του ιστότοπου. Και η ταχύτητα ξεκινά με έναν γρήγορο οικοδεσπότη Ιστού. Ένας οικοδεσπότης Ιστού θα πρέπει να ανταποκρίνεται εντός 200ms (σύμφωνα με την Google), οπότε αναζητήστε έναν οικοδεσπότη που αποκρίνεται γρήγορα στην τοποθεσία σας και σε όλο τον κόσμο.

2. Διάρκεια

Το «Uptime» είναι ένα μέτρο αξιοπιστίας. Με άλλα λόγια, είναι το ποσοστό του χρόνου που ο ιστότοπός σας είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Ακόμη και ο χρόνος λειτουργίας 98% μπορεί να σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για έξι ημέρες του έτους (!) Αναζητήστε χρόνο λειτουργίας 99,8% ή υψηλότερο.

3. Ασφάλεια

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πειραχτείτε. Τι θα κάνατε αν χάσατε όλο το περιεχόμενο και τη σκληρή δουλειά σας; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ασφάλεια του web host είναι τόσο σημαντική. Ένας καλός κεντρικός υπολογιστής θα πρέπει να έχει αυτόματες ενημερώσεις και σάρωση κακόβουλου λογισμικού. Μερικοί έρχονται ακόμη και με δωρεάν πιστοποιητικό SSL (ασφάλεια).

4. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ως επιπλέον ασφάλεια και πρακτικό χαρακτηριστικό, πολλοί οικοδεσπότες έρχονται τώρα με τακτικά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

5. Εξυπηρέτηση πελατών

Στην ιδανική περίπτωση, ο οικοδεσπότης Ιστού σας θα πρέπει να έχει 24/7/365 εξυπηρέτηση πελατών. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες έχουν πλέον επιλογές εξυπηρέτησης πελατών, όπως τηλέφωνο, συστήματα εισιτηρίων και διαδικτυακή συνομιλία. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές χρεώνουν επιπλέον για μια premium υπηρεσία υποστήριξης.

6. Αποθήκευση και εύρος ζώνης

Η «αποθήκευση» αναφέρεται στο περιεχόμενο, τις εικόνες και τα δεδομένα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στους διακομιστές του κεντρικού υπολογιστή. Και το «εύρος ζώνης» είναι πόσα δεδομένα μπορούν να ρέουν μέσω του διακομιστή. Αυτό επηρεάζει την ταχύτητα και τον αριθμό επισκεπτών. Φυσικά, θέλουμε το υψηλότερο αποθηκευτικό χώρο και εύρος ζώνης εντός εύλογου.

7. Τιμή

Μην εγκατασταθείτε πάντα στο φθηνότερο webhost. Μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα με ταχύτητα και αξιοπιστία. Μπορεί ακόμη και να σας συγκρατήσει εάν ο ιστότοπός σας αρχίσει να αναπτύσσεται. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία! Αναζητήστε έναν προσιτό οικοδεσπότη με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

Τοπικός ξενιστής της Νιγηρίας ή διεθνής?

Όπως ανέφερα, έχετε δύο κύριες επιλογές όσον αφορά τη φιλοξενία ενός ιστότοπου στη Νιγηρία.

 1. Επιλέξτε έναν τοπικό κεντρικό υπολογιστή με διακομιστές στη Νιγηρία Ένας τοπικός κεντρικός υπολογιστής μπορεί να εξυπηρετήσει ένα αφρικανικό κοινό, αλλά είναι γενικά πιο αργό στον υπόλοιπο κόσμο.
 2. Επιλέξτε έναν παγκόσμιο κεντρικό υπολογιστή που καλύπτει τη Νιγηρία Ένας παγκόσμιος οικοδεσπότης θα σας δώσει υψηλές ταχύτητες σε όλο τον κόσμο. Οι μεγάλοι, διεθνείς οικοδεσπότες μπορεί επίσης να έχουν καλύτερη τεχνολογία, υποστήριξη πελατών και ασφάλεια.

Άλλα ζητήματα για τη φιλοξενία ιστοσελίδων της Νιγηρίας

Η αγορά web hosting για έναν Νιγηριανό ιστότοπο θέτει δύο επιπλέον εκτιμήσεις.

 1. Υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής Καθώς πολλά άτομα δεν χρησιμοποιούν πιστωτική κάρτα στη Νιγηρία (λόγω υψηλών επιπέδων δόλιας δραστηριότητας), ενδέχεται να απαιτήσετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που δέχεται άμεση τραπεζική μεταφορά. Οι τοπικοί οικοδεσπότες είναι πιο πιθανό να το αποδεχτούν.
 2. .Όνομα τομέα NG Ίσως θέλετε ένα όνομα τομέα .ng. Δυστυχώς, οι περισσότεροι διεθνείς κεντρικοί υπολογιστές δεν υποστηρίζουν την εγγραφή τομέα .ng. Ωστόσο, μπορείτε να καταχωρίσετε τον τομέα .ng σε μια εταιρεία τομέα δεύτερου μέρους (Δείτε τη λίστα των διαπιστευμένων καταχωρητών) και, στη συνέχεια, απλώς δείξτε τους διακομιστές ονομάτων στη φιλοξενία σας. (Συνιστούμε γενικά να το κάνετε αυτό, καθώς παρέχει πρόσθετη προστασία σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τη φιλοξενία σας).

Η σύστασή μας

Σας συνιστούμε να επιλέξετε έναν καθιερωμένο, διεθνή οικοδεσπότη. (Το SiteGround είναι η πρώτη μας επιλογή). Δοκιμάσαμε και τους πέντε από τους μεγαλύτερους τοπικούς οικοδεσπότες της Νιγηρίας και απογοητευτήκαμε με τα αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, δεν συμπεριλαμβάνουμε κανένα στους προτεινόμενους κεντρικούς υπολογιστές παρακάτω.

Επαναλάβαμε τις δοκιμές σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και συνεχώς είδαμε κακά αποτελέσματα.

RANKED: Η καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για ιστότοπους της Νιγηρίας

Σημείωση

Η συναλλαγματική ισοτιμία που χρησιμοποιείται είναι 1 USD = 361,73 NGN

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Παγκόσμια ταχύτητα

ΕΝΑ+

Μέσος όρος Χρόνος απόκρισης

175 χιλ

Τιμή (NGN)

17.145 * / έτος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 10 GB αποθήκευσης SSD
 • 10.000 επισκέψεις / μήνα
 • cPanel & SSH
 • Δωρεάν Cloudflare
 • Καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

"Μια εξαιρετική επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων!"

Αν ψάχνετε για απόδοση και προσιτή τιμή, το SiteGround πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή. Η τιμή τους σε επίπεδο εισόδου είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, ενώ οι ταχύτητες του διακομιστή τους είναι εξαιρετικές, σημειώνοντας Α + σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το SiteGround έρχεται επίσης με μια δωρεάν υπηρεσία CDN (παράδοση δικτύου περιεχομένου), που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα παραδοθεί από έναν διακομιστή κοντά στη Νιγηρία για γρηγορότερες περιφερειακές ταχύτητες.

Το SiteGround εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας και προσφέρει γενναιόδωρες δυνατότητες (συμπεριλαμβανομένων καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας). Το καλύτερο από όλα, συνοδεύεται από εγγύηση 30 ημερών, σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι.

Τι δεν είναι καλό με το SiteGround

 • Η τιμή ανανέωσης για το επόμενο έτος είναι υψηλή και ενδέχεται να προσελκύσει ορισμένους χρήστες. Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε την τιμή του δεύτερου έτους.
 • Το SiteGround δέχεται μόνο πληρωμές με πιστωτική κάρτα.

Σημείωση

Παρακολουθούμε το SiteGround στενά καθώς φιλοξενούμε το Bitcatcha.com μαζί τους. Ελέγξτε τη σε βάθος ανάλυση για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κεντρικό υπολογιστή (Οι ιστότοποι δοκιμών μας, η δοκιμή ταχύτητας διακομιστή, ο όρος κ.λπ.). Διαβάστε την κριτική SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Παγκόσμια ταχύτητα

ΕΝΑ+

Μέσος όρος Χρόνος απόκρισης

163 ms

Τιμή (NGN)

16,278 / έτος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο SSD
 • 1 δωρεάν τομέας
 • hPanel
 • Εξαιρετική υποστήριξη
 • Χαμηλή τιμή γνωριμίας

"Ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού για αρχάριους."

Το Hostinger είναι μια πολύ φιλική για αρχάριους εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, με ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βήμα προς βήμα οδηγούς για άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με την κατασκευή ιστότοπων.

Είναι επίσης πολύ γρήγορα, βαθμολογώντας το A + στις παγκόσμιες δοκιμές ταχύτητας.

Σε τιμή εισόδου δολοφόνου μόνο 16.278 NGN ανά έτος, οι υπηρεσίες του Hostinger έχουν πραγματικά αξία για τα χρήματα, ειδικά για εκείνους που μόλις ξεκινούν.

Τι δεν είναι καλό με τον Hostinger

 • Επειδή οι τιμές τους είναι τόσο χαμηλές, δεν παρέχουν δωρεάν SSL ή καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας. Το καλό είναι ότι, αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να αγοραστούν εάν αισθάνεστε την ανάγκη.

Σημείωση

Έχουμε συνολικά 3 λογαριασμούς στο Hostinger. Διαβάστε την αναλυτική κριτική Hostinger για την πλήρη κάλυψη.

3. Φιλοξενία Α2

https://www.a2hosting.com

Φιλοξενία Α2

Παγκόσμια ταχύτητα

ΕΝΑ+

Μέσος όρος Χρόνος απόκρισης

169,5 ms

Τιμή (NGN)

17,015 * / έτος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 20Χ Γρηγορότεροι διακομιστές Turbo
 • Απεριόριστοι ιστότοποι
 • Κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ, την ΕΕ & Ασία
 • Δωρεάν αποθήκευση SSD
 • 24 × 7 υποστήριξη ΗΠΑ

"Προσιτή φιλοξενία Ιστού με απεριόριστους πόρους. Εξαιρετική επιλογή για όλους τους τύπους ιστότοπων!"

Παρόλο που η φιλοξενία ιστοσελίδων A2 είναι η 3η σε αυτήν τη λίστα, ήταν πραγματικά μια δύσκολη απόφαση για εμάς. Ως διεθνής οικοδεσπότης με υπέροχες ταχύτητες A + και κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, ήταν τόσο κοντά στην κατάταξη 2η, ειδικά με τους απεριόριστους πόρους τους.

Έχουν επίσης εξαιρετικές δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου, όπως το Βελτιστοποιημένο Λογισμικό A2 και τη ρύθμιση 1 κλικ. Συνδυάστε τα με μια επιλογή για αναβάθμιση στο πρόγραμμα Turbo που συνοδεύει τους διακομιστές Turbo (20x γρηγορότερα από τους κανονικούς διακομιστές) και το A2 είναι πραγματικά μια δύναμη που πρέπει να υπολογιστεί.

Τι δεν είναι καλό με το A2 Hosting

 • Η ζωντανή συνομιλία είναι ελαφρώς ασυνεπής. Μερικές φορές, θα σας απαντήσουν σε δευτερόλεπτα, ενώ ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο εάν είστε άτυχοι.

4. Host Inmotion

https://www.inmotionhosting.com/

Φιλοξενία κίνησης

Παγκόσμια ταχύτητα

ΕΝΑ+

Μέσος όρος Χρόνος απόκρισης

156,9 ms

Τιμή (NGN)

17,320 * / έτος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν όνομα τομέα
 • Μέγιστες ζώνες ταχύτητας ™
 • Απεριόριστη μεταφορά
 • Πρόσβαση SSH
 • 24 × 7 υποστήριξη ΗΠΑ

"Χρησιμοποιώ το Inmotion για να φιλοξενήσω τον ιστότοπό μου. Αυτά τους εμπιστεύομαι."

Το Inmotion είναι ένας διεθνής οικοδεσπότης με ταχύτητες A + σε όλο τον κόσμο. Το Inmotion διαθέτει επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και 99,9% χρόνο λειτουργίας.

Ως υπάρχων πελάτης, μπορώ να εγγυηθώ την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών της Inmotion και την ευκολία χρήσης.

Τι δεν είναι καλό με το Inmotion

 • Το Inmotion δεν επιτρέπει την πληρωμή μέσω PayPal. Θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα ή μια παραγγελία αγοράς ΗΠΑ.

✘ Δεν συνιστάται οικοδεσπότης Ιστού Νιγηρίας

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να επιλέξετε έναν τοπικό οικοδεσπότη της Νιγηρίας για την τοποθεσία τους, την ευκολία πληρωμής και τη διαθεσιμότητα του ονόματος domain Ωστόσο, μην θυσιάζετε την ταχύτητα και την απόδοση, ειδικά αν έχετε παγκόσμιο κοινό.

Δοκιμάσαμε τους ακόλουθους τέσσερις οικοδεσπότες Ιστού της Νιγηρίας και βρήκαμε ότι η ταχύτητα και η απόδοσή τους μειώθηκαν πολύ κάτω από τα πρότυπα μας.

Εάν θέλετε έναν τοπικό οικοδεσπότη της Νιγηρίας, επιλέξτε QServers και αποφύγετε τους ακόλουθους κεντρικούς υπολογιστές:

&# 128078; Γουόχοχοστ

https://www.whogohost.com/

Γουόχοχοστ

Παγκόσμια ταχύτητα

ντο

Μέσος όρος Χρόνος απόκρισης

315,9 ms

Τιμή (NGN)

21.500 / έτος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 25 GB αποθήκευσης
 • Εύρος ζώνης 75 GB
 • Δωρεάν τομέας .ng
 • Απεριόριστη SQL
 • Λογαριασμοί FTP

Αυτός είναι ο νούμερο 1 κατάταξη οικοδεσπότης στη Νιγηρία σύμφωνα με τη δημοτικότητα. Αλλά μην το κάνετε λάθος για την απόδοση. Στην πραγματικότητα, διαπιστώσαμε ότι η απόδοση του WhoGoHost ήταν αρκετά κακή.

Σημείωσε C στις παγκόσμιες δοκιμές ταχύτητας, που πέφτουν κάτω από τα προτεινόμενα 200ms της Google στην Ευρώπη.

Το WhoGoHost χρεώνει επίσης τέλος επεξεργασίας σε ορισμένες πληρωμές. Για παράδειγμα, εάν πληρώσετε μέσω PayPal, θα μπορούσατε να πληρώσετε επιπλέον 423 in σε τέλη.

&# 128078; Web4Africa

https://web4africa.ng/

Web4Africa

Παγκόσμια ταχύτητα

ρε+

Μέσος όρος Χρόνος απόκρισης

408,1 ms

Τιμή (NGN)

24.000 / έτος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αποθήκευση δίσκου 20 GB
 • Εύρος ζώνης 200 GB
 • Βασικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστού
 • Πιστοποιητικό SSL
 • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

Το Google Trend κατατάσσει το Web4Africa ως το δεύτερο πιο δημοφιλές web host στη Νιγηρία. Δυστυχώς, αυτός ο οικοδεσπότης υπολείπεται επίσης των προσδοκιών απόδοσης.

Το Web4Africa σημείωσε D + στις παγκόσμιες δοκιμές ταχύτητας, που δεν εμπίπτουν στα προτεινόμενα 200ms της Google στις ΗΠΑ. Με άλλα λόγια, αυτός ο οικοδεσπότης είναι πολύ αργός για αμερικανικό και παγκόσμιο κοινό.

Από την άλλη πλευρά, η απόδοση είναι ισχυρή στην τοπική περιοχή, καθώς το Web4Africa σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ διακομιστών στη Γκάνα ή τη Νιγηρία.

&# 128078; DomainKing

http://www.domainking.ng/

DomainKing

Παγκόσμια ταχύτητα

ντο+

Μέσος όρος Χρόνος απόκρισης

260,4 ms

Τιμή (NGN)

20.000 / έτος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αποθήκευση δίσκου 10 GB
 • Εύρος ζώνης 100 GB
 • Επιτρέπονται 10 τομείς
 • cPanel
 • 99,9% χρόνος λειτουργίας

Το DomainKing είναι ένας Ινδός οικοδεσπότης Ιστού με παρουσία στην Αφρική. Κατατάσσεται τρίτη σε δημοτικότητα στη Νιγηρία, οπότε μπορεί να συναντήσετε αυτόν τον οικοδεσπότη.

Όπως και άλλοι τοπικοί οικοδεσπότες της Νιγηρίας, επιτρέπει τραπεζικές μεταφορές και υποστηρίζει τομείς .ng. Ωστόσο, η ταχύτητα και η απόδοσή του είναι αργή σε σύγκριση με τους προτεινόμενους κεντρικούς υπολογιστές. Έχει βαθμολογία C + στο παγκόσμιο τεστ ταχύτητας.

Το DomainKing προσφέρει 24/7 υποστήριξη και 99,9% χρόνο λειτουργίας που είναι καλό. Ωστόσο, ο χώρος αποθήκευσης και το εύρος ζώνης είναι περιορισμένοι και θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για να απολαμβάνετε μεγαλύτερα όρια.

&# 128078; Utiware

http://www.utiware.net/

Utiware

Παγκόσμια ταχύτητα

ρε

Μέσος όρος Χρόνος απόκρισης

716,3 ms

Τιμή (NGN)

20.000 / έτος

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αποθήκευση δίσκου 15 GB
 • 25GB εύρος ζώνης
 • Απεριόριστοι δευτερεύοντες τομείς
 • Περιλαμβάνεται το eTextMail
 • 120 email

Το Utiware είναι οικοδεσπότης της Νιγηρίας με διακομιστές στις ΗΠΑ. Ως αποτέλεσμα, ανταποκρίνεται γρήγορα για το αμερικανικό κοινό. Ωστόσο, αποτυγχάνει στο μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου κόσμου.

Συνολικά, το Utiware έδωσε τα πιο αργά αποτελέσματα στις παγκόσμιες δοκιμές ταχύτητας, σημειώνοντας D.

Ετυμηγορία

Παρόλο που υπάρχουν πολλές επιλογές για τη φιλοξενία ιστότοπων της Νιγηρίας, δεν μπορούμε να προτείνουμε τους περισσότερους τοπικούς οικοδεσπότες της Νιγηρίας. Είναι απλά πολύ αργά για τις απαιτήσεις ενός τοπικού ή παγκόσμιου κοινού.

Βαθμολογία ταχύτητας

AVG. ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ (NGN / ΕΤΟΣ)

SiteGround

ΕΝΑ+

175 χιλ

17.145

Hostinger

ΕΝΑ+

163 ms

16,278

Φιλοξενία Α2

ΕΝΑ+

169,5 ms

17.015

Φιλοξενία κίνησης

ΕΝΑ+

156,9 ms

17,320

Η Bitcatcha συνιστά συνεπώς την αξιοπιστία και την απαράμιλλη απόδοση των διεθνών επιλογών φιλοξενίας. Το SiteGround είναι η πιο αξιόπιστη, μακράν, και είναι η κορυφαία επιλογή μας, ενώ το Hostinger προσφέρει μια ισχυρή, προσιτή εναλλακτική λύση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία ιστού της Νιγηρίας, παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα και θα χαρώ να σας απαντήσω.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me