Το 8 καλύτερο VPN για τον Καναδά 2020 (Δοκιμή ταχύτητας!)

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) έχουν σχεδιαστεί για ασφάλεια και απόρρητο, αλλά θα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιήσετε ένα; Η απάντηση εξαρτάται πραγματικά από τον τόπο από τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο. Οι χώρες διαφέρουν ως προς τη στάση τους έναντι των χρηστών του Διαδικτύου, έτσι και οι Καναδοί πρέπει να εξετάζουν τα VPN?


Δεδομένης της εγγύτητάς του με τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Καναδάς προχώρησε σταθερά σε παρόμοιες κατευθύνσεις σχετικά με τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ενοχλητικές κινήσεις από την καναδική κυβέρνηση για αύξηση της νομοθεσίας για τους χρήστες του Διαδικτύου.

Το 2017, η απόφαση μιας υπόθεσης από το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά το έδειξε ξεκάθαρα – ότι ο Καναδάς συμφώνησε με την παγκόσμια λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Εκτός από αυτό, οι χρήστες που θέλουν να συμμετάσχουν στην κοινή χρήση αρχείων P2P θα εξεταστούν επίσης καθώς οι εταιρείες επιβολής της πειρατείας επιστρέφουν την προσοχή τους στη χώρα.

Εάν βρίσκεστε στον Καναδά και αρχίζετε να ανησυχείτε για αυτές τις κινήσεις – έχετε δίκιο να είστε επειδή είναι πολύ πραγματικό.

Contents

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Καναδά δείχνει την έγκριση λογοκρισίας στο Διαδίκτυο

Αν και τεχνικά δεν σχετίζονται άμεσα με τα VPN και το απόρρητο του Διαδικτύου, οι εξελίξεις στον Καναδά τα τελευταία χρόνια δείχνουν ανησυχητικές τάσεις. Το 2017, μια απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Καναδά ενέκρινε τις προσπάθειες μιας εταιρείας να προσπαθήσει να επιβάλει τον αποκλεισμό ορισμένων ιστότοπων.

Ενώ αυτό βασίστηκε σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση, δείχνει ότι το νομικό σύστημα μπορεί να κλίνει σταθερά προς τη λογοκρισία σε κάποια άλλη μορφή. Η απόφαση επηρέασε ακόμη και την Google, καθώς το δικαστήριο θεώρησε ότι «η Google υπόκειται στη δικαιοδοσία των καναδικών δικαστηρίων λόγω των δραστηριοτήτων της στον Καναδά».

Η απόφαση ήταν ενοχλητική και θέτει τον κίνδυνο να δημιουργήσει ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο στη χώρα.

Το FairPlay Canada προσπάθησε να αποκλείσει την πρόσβαση στον ιστότοπο

Όπως και πέρυσι, ένας συνασπισμός εταιρειών τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας στον Καναδά προσπάθησε να προτείνει τον αποκλεισμό ιστότοπων που ισχυρίστηκαν ότι εμπλέκονται σε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Με την ονομασία «FairPlay Canada», η ομάδα στόχευε στη δημιουργία ενός φορέα αφιερωμένου στην αποστολή λιστών σε ιστότοπους για αποκλεισμό στην καναδική επιτροπή ραδιοτηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών (CRTC).

Το καλύτερο από όλα – ο συνασπισμός δεν θα είχε επίβλεψη, που σημαίνει ότι θα μπορούσαν βασικά να κάνουν ό, τι ήθελαν. Η κίνηση έγινε επειδή το γκρουπ χρησιμοποιούσε ένα παλιό επιχείρημα που δέθηκε σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνο, ότι η παράνομη ροή μέσων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα βλάπτει τις επιχειρήσεις.

Ευτυχώς, αυτή η κατάφωρη προσπάθεια να αρπάξει τον έλεγχο της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο απορρίφθηκε μαζί με πολλές κριτικές. Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο απορρίφθηκε ήταν απλώς και μόνο επειδή η CRTC ισχυρίστηκε ότι ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων δεν βρίσκεται υπό την εποπτεία του.

Αυτό είναι ανησυχητικό επειδή ομάδες όπως η FairPlay Canada θα μπορούσαν ενδεχομένως να εγκρίνουν έναν τέτοιο κανονισμό – εάν βρει τη σωστή οδό προσφυγής.

Ο Καναδάς έχει ήδη σκληρούς νόμους κατά της πειρατείας

Οι χώρες σε όλο τον κόσμο διαφέρουν ως προς την επιβολή του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων. Για παράδειγμα, πολλοί θα γνωρίζουν ότι οι εταιρείες επιδιώκουν επιμελώς την κοινή χρήση αρχείων P2P με αγωγές στο χέρι. Ο Καναδάς δεν είναι διαφορετικός σε αυτό και στην πραγματικότητα έχει πολύ παρόμοιες νομικές οδηγίες για το θέμα.

Αυτό στο παρελθόν έχει ήδη οδηγήσει στο κλείσιμο ιστότοπων που δεν παραβιάζουν μόνο τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά ακόμη και λειτουργούν ως ενεργοποιητές των εν λόγω παραβάσεων. Αυτά τα στοιχεία είναι όλα συστατικά για ένα σύστημα ανοιχτό σε κατάχρηση και κατάχρηση, σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι για τους Καναδούς που μπορεί απλώς να προσπαθούν να απολαύσουν ένα Διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς.

Το ΧΑΚ πιστεύει ότι είναι πάνω από το νόμο

Το Ίδρυμα Ασφάλειας Επικοινωνιών (ΧΑΚ) έχει στο παρελθόν κατηγορηθεί ότι ενεργεί παράνομα όταν πρόκειται για επιτήρηση στον Καναδά. Η πιο αξιοσημείωτη περίσταση αποκαλύφθηκε στις διαρροές του Snowden όταν πληροφορήθηκε ότι πραγματοποίησε δραστηριότητες επιτήρησης χωρίς ένταλμα στη χώρα.

Μέχρι σήμερα, το ΧΑΚ συνεχίζει να πραγματοποιεί δραστηριότητες επιτήρησης στη χώρα και δηλώνει ότι «μπορεί να επιλέξει να τηρεί αρχεία των ιδιωτικών επικοινωνιών των Καναδών». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια μικρή αναστάτωση το 2015, όταν οι πληροφορίες για τους Καναδούς κοινοποιήθηκαν κατά λάθος σε συμμάχους. Ωχ.

Όπως είπε η Stephanie Carvin, πρώην αναλυτής εθνικής ασφάλειας της καναδικής κυβέρνησης «Ένα από τα βασικά πράγματα για την εθνική ασφάλεια είναι ότι επιτρέπεται να είσαι μαλάκας».

Τα VPN εξακολουθούν να είναι νόμιμα στον Καναδά

Ευτυχώς, η απάντηση σε αυτούς τους εφιάλτες παρακολούθησης και τη δυνητική λογοκρισία δεν είναι τόσο δύσκολη – Χρησιμοποιήστε ένα VPN. Και ακόμη καλύτερα, τα VPN είναι νόμιμα στον Καναδά.

Χρησιμοποιούνται ήδη ευρέως, όχι μόνο μέσα στην κυβέρνηση αλλά και σε επιχειρήσεις και πολλές άλλες μορφές. Υπάρχει όμως μια προειδοποίηση. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN που εδρεύει στον Καναδά, τότε η κυβέρνηση μπορεί να αναγκάσει τον πάροχο VPN να απελευθερώσει δεδομένα χρήστη όταν είναι απαραίτητο.

Ενώ τα περισσότερα VPN ισχυρίζονται ότι δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής, πάρτε το με λίγο αλάτι και προσέξτε τις πολιτικές σχετικά με τα αρχεία καταγραφής χρηστών και άλλα δεδομένα.

Τι ψάχνουμε σε ένα VPN για τον Καναδά

1. Απόρρητο και ανωνυμία

Με τις πιο προφανείς ιστορίες τρόμου που έχω μοιραστεί παραπάνω στο μυαλό σας, είναι ίσως καλή στιγμή για εμένα να προτείνω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα να επικεντρωθώ στις πτυχές απορρήτου και ανωνυμίας ενός VPN για χρήστες στον Καναδά. Με τόσο την κυβέρνηση όσο και την ιδιωτική βιομηχανία να ακολουθεί τους χρήστες, ένα VPN πρέπει να είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα και οι δραστηριότητές σας μπορούν να διατηρηθούν ακριβώς όπως θα έπρεπε – ιδιωτικά.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλιστεί αυτό είναι να παρακολουθείτε τα VPN που όχι μόνο έχουν αυστηρές πολιτικές καταγραφής, αλλά επίσης βασίζονται σε χώρες που είναι χαλαρές στους νόμους διατήρησης δεδομένων. Αυτό αποκλείει σίγουρα χώρες με τη δικαιοδοσία των πέντε ματιών και των δεκατεσσάρων ματιών.

2. Ταχύτητα και σταθερότητα

Με μέση ταχύτητα νοικοκυριού 100Mbps στον Καναδά, δεν θα πρέπει να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με τις ταχύτητες VPN, καθώς σχεδόν όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών VPN ανώτερης βαθμίδας θα πρέπει να μπορούν να διαχειρίζονται αυτό το σημείο αναφοράς.

Παρόλο που δεν είναι στην πραγματικότητα μια τοποθεσία κορυφαίας προτεραιότητας για τους περισσότερους διακομιστές VPN, υπάρχει ένας καλός λόγος – η εγγύτητά του με τις ΗΠΑ. Σχεδόν όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών VPN θα έχουν τουλάχιστον μία, αν όχι περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή στις ΗΠΑ στις οποίες οι Καναδοί μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση για σύνδεση χαμηλού λανθάνοντος χρόνου.

3. Ασφάλεια

Το σημείο ασφαλείας στα VPN είναι το ίδιο για τους Καναδούς παντού. Η ιδανική ισορροπία είναι γνωστή μόνο σε εσάς, ως χρήστης. Επιλέγετε κρυπτογράφηση 256-bit με κίνδυνο χαμηλότερων ταχυτήτων VPN ή είστε διατεθειμένοι να μειώσετε αυτήν τη γραμμή για αυξημένη ταχύτητα?

Το εν λόγω σημείο εδώ είναι – σας παρέχει ο πάροχος υπηρεσιών X VPN την επιλογή των ρυθμιζόμενων ποσοστών κρυπτογράφησης; Αυτό είναι ίσως αυτό που πρέπει να ρωτήσετε εάν αυτό είναι ένα ζήτημα για εσάς.

4. Πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας

Παρά το γεγονός ότι είναι γείτονας των ΗΠΑ, οι Καναδοί εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο Netflix με περιορισμό στις ΗΠΑ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν VPN – για πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας. Ευτυχώς, η εγγύτητα σημαίνει επίσης γρήγορη πρόσβαση σε VPN που βασίζονται στις ΗΠΑ και είναι ιδανικό για ροή του Netflix.

Προσέξτε για κάποιον που υποστηρίζει συνδέσεις Netflix, ωστόσο, επειδή πολλές συχνά αποκλείονται από αυτούς.

5. Υποστήριξη P2P

Δεδομένου ότι υπάρχουν αυξημένες προσπάθειες για καταστολή της κοινοποίησης αρχείων λόγω παραβιάσεων πνευματικών δικαιωμάτων, θα ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε επίσης σύνδεση VPN για αυτό. Δεν είναι όλα τα VPN καλά με το P2P, επομένως αυτό που το υποστηρίζει ευρέως ή ακόμη και έχει βελτιστοποιημένους διακομιστές P2P θα ήταν καλό.

Αναζητήστε VPN που έχουν σαφείς οδηγίες κυκλοφορίας P2P στους όρους υπηρεσίας τους, όπως το TorGuard ή το NordVPN.

Τα καλύτερα VPN για τον Καναδά

Όπως με όλες τις δοκιμές VPN μου, πριν κρίνω την ταχύτητά τους, κρίνω πάντα τη δική μου. Το παρακάτω είναι η πραγματική μου ταχύτητα ευρείας ζώνης βάσει γραμμής υπηρεσίας 500Mbps, χωρίς ενεργή σύνδεση VPN:

Ταχύτητα βασικής γραμμής (Χωρίς VPN) - Καναδάς

(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας βάσης εδώ)

Καθώς εδρεύω στη Μαλαισία, η ταχύτητά μου θα τείνει να είναι υψηλή σύνδεση με διακομιστές VPN της Ασίας και πιο αργή καθώς συνδέομαι με διακομιστές στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη. Για αυτό το τεστ συνδέθηκα σε έναν διακομιστή δοκιμών ταχύτητας με έδρα τον Καναδά για να σας δώσω μια ιδέα σχετικά με την ταχύτητα σε απόσταση.

Όπως μπορείτε να δείτε, μια σύνδεση χωρίς VPN με τον Καναδά μου προσφέρει μια αξιοπρεπή ταχύτητα 160 Mbps.

Σημείωση

 1. Η τιμή βασίζεται στη συναλλαγματική ισοτιμία 1 USD = 1,34 CAD.
 2. Η τιμή που εμφανίζεται βασίζεται σε συνδρομές 12 μηνών. Η τιμή μπορεί να γίνει φθηνότερη όταν εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Ταχύτητα

Καλός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (CAD)

5,35 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Σκοτώστε το διακόπτη
 • Υποστηρίζει 6 συσκευές

"Με την κομψή διεπαφή, τις σταθερές ταχύτητες και τα φανταστικά μακροπρόθεσμα σχέδια τιμών, το Nord είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε χρήστη VPN."

Το NordVPN βελτιώνει σταθερά τις υπηρεσίες του και το 2019 ήταν μια πολύ συναρπαστική χρονιά για αυτούς. Ακόμη και με μια μικρή αύξηση στις τιμές τους, παραμένουν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και προσφέρουν το πιο σοβαρό bang-for-buck που βλέπουμε σε αυτόν τον πολύ απαιτητικό χώρο σήμερα.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή ως το Καλύτερο VPN για τον Καναδά για πολλούς λόγους. Ένα από τα πρώτα είναι ότι βασίζονται στον Παναμά, το οποίο είναι επίσης ένα καλό μέρος για VPN. Εκτός από αυτό, το NordVPN έχει εξαιρετική φήμη και είναι ένας άλλος πάροχος VPN που έχει τεράστιο αριθμό διακομιστών σε πολλές χώρες.

Η αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής συνδυάζεται με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού 256 bit και εξαιρετικά σχέδια τιμών για να προσφέρουν σχεδόν σε όλους μια συμφωνία που είναι δύσκολο να αντισταθεί.

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN - Καναδάς

NordVPN Speed ​​Test Canada – Διακομιστής του Βανκούβερ
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Με ταχύτητα μετάβασης 34Mbps, σε αυτόν τον γύρο δοκιμών, το NordVPN κατάφερε να κερδίσει ένα πλεονέκτημα έναντι του ExpressVPN. Αυτό που τους κάνει πιο ελκυστικούς είναι ότι όχι μόνο επιτρέπουν την κυκλοφορία P2P αλλά έχουν ειδικά βελτιστοποιημένους διακομιστές για την κυκλοφορία P2P!

Διαβάστε την εμπεριστατωμένη κριτική μας στο NordVPN για να μάθετε γιατί είναι το # 1 VPN του Bitcatcha!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Ταχύτητα

Καλός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (CAD)

11,15 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Υπεράκτια προστασία της ιδιωτικής ζωής
 • Πλήρης κρυπτογράφηση 256-bit
 • 148 τοποθεσίες VPN

"Αυτό το VPN χρεώνεται στην κορυφή σχεδόν όλων των λιστών μας στο BitCatcha απλώς και μόνο επειδή προσφέρει τόσο καλή εξυπηρέτηση με πολύ ευρεία κριτήρια – σπάνια για ένα VPN!"

Μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που έχω δοκιμάσει ποτέ, το ExpressVPN ήταν μέχρι στιγμής η κορυφαία μου επιλογή ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία την κατατάσσω. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών διακομιστών και πολλών διακομιστών. Ακόμα καλύτερα, βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, οι οποίοι είναι χαλαροί στους νόμους διατήρησης δεδομένων.

Έχω δοκιμάσει την υπηρεσία διεξοδικά και δεν διστάζω να τους συστήσω ως τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών VPN για Καναδούς. Το ExpressVPN είναι σταθερό και επιτρέπει την πρόσβαση και σε μια καλή γκάμα συσκευών.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN - Καναδάς

ExpressVPN Speed ​​Test Canada – Τορόντο διακομιστή
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ως ιδέα για το πόσο καλά παίρνει, συνέκρινα την προεπιλεγμένη ταχύτητα γραμμής μου χωρίς ένα VPN με μια δοκιμαστική κάλυψη ExpressVPN με την ίδια τοποθεσία. Με το ExpressVPN ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο με διακομιστή στον Καναδά, κατάφερα να βρω ταχύτητα 25Mbps κατάντη.

Και πάλι, κάτι που πρέπει να σημειώσω εδώ είναι η πραγματική μου απόσταση από τον Καναδά, η οποία είναι πιθανότατα. Η απόδοση που δείχνει το ExpressVPN σε αυτήν την περίπτωση δεν ταιριάζει με αυτό που συνήθως περιμένω από αυτούς.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο ExpressVPN για να δείτε γιατί είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές μας!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (CAD)

2,59 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Πολλαπλή σύνδεση
 • Υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής

"Χωρίς περιθώρια και συνεπή απόδοση, το Surfshark κάνει το όνομά του ως ισχυρός επερχόμενος υποψήφιος."

Το Surfshark μπορεί να είναι καινούργιο για την επιχείρηση που μόλις έφτασε στο παιχνίδι στα τέλη του 2018, αλλά κυκλοφόρησε. Ακόμη και όταν διαθέτει λιγότερους από 1.000 διακομιστές σε 60 χώρες, καταφέρνει να προσφέρει ισχυρές και σταθερές συνδέσεις όπως φαίνεται στις δοκιμές ταχύτητας.

Είναι επίσης σε θέση να χειριστούν P2P / torrents και να διαθέσουν περιεχόμενο πολλαπλών περιοχών για ιστότοπους ροής ταινιών όπως το Netflix. Για μένα, το ιερό δισκοπότηρο του Netflix είναι περιεχόμενο της περιοχής των ΗΠΑ και έχω πάρει το binge-fix από το Surfshark τον τελευταίο μισό χρόνο χωρίς προβλήματα.

Η Surfshark προσφέρει επίσης σε αυτήν την υπηρεσία εξαιρετικές πόντους τιμών στο διετές τους πρόγραμμα. Παρακολουθήστε αυτό, φίλε, μπορεί να ανεβαίνει στις λίστες μας καθώς περνάει ο χρόνος!

Μάθετε περισσότερα για την εξαιρετικότητά του στην εμπεριστατωμένη κριτική μας στο Surfshark!

δοκιμή ταχύτητας surfshark Canada

Surfshark Speed ​​Test Canada – Τορόντο διακομιστή
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (CAD)

6,69 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Κατασκευασμένο για P2P
 • Ενδιάμεσος διακομιστής TorGuard
 • Υποστηρίζει 5 συνδέσεις

"Ένα από τα καλύτερα VPN για κοινή χρήση αρχείων P2P, το TorGuard είναι απλώς απαραίτητο για όλους τους χρήστες P2P στον Καναδά."

Ένας από τους σημαντικότερους αποφασιστικούς παράγοντες στην τοποθέτηση του TorGuard είναι ότι είναι ένας πάροχος υπηρεσιών VPN φιλικού προς το P2P. Δεν υπάρχει μεγάλη αίσθηση από την πλευρά του χρήστη, αλλά είναι αξιοσημείωτο στην απόδοση.

Υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ του TorGuard και πολλών ανταγωνιστών, καθώς σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιο επίπεδο κρυπτογράφησης προτιμάτε. Αυτό σημαίνει ότι για χρήστες P2P, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση και να απολαύσετε ταχύτερες ταχύτητες ροής ανά πάσα στιγμή!

Εκτός από αυτό, το TorGuard έχει πολλές άλλες ιδιότητες εξαργύρωσης, όπως σταθερές ταχύτητες, δυνατότητα πολλαπλών πλατφορμών και δυνατότητα παράκαμψης αποκλειστών VPN.

Δοκιμή ταχύτητας TorGuard - Καναδάς

TorGuard Speed ​​Test Canada – Διακομιστής του Βανκούβερ
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ως ένα από τα τρία καλύτερα VPN για τον Καναδά, ο TorGuard φυσικά πληρούσε ορισμένες απαιτήσεις ταχύτητας. Αυτό έδειξε στο αποτέλεσμα της δοκιμής μου από έναν διακομιστή VPN που βασίζεται στο Βανκούβερ και πάλι, οι Καναδοί πρέπει να μπορούν να ταιριάζουν με την αναλογία ταχύτητας με διακομιστές που βασίζονται στις ΗΠΑ.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι για τους νεότερους χρήστες που είναι συνηθισμένοι στην κομψότητα των σύγχρονων εφαρμογών, η διεπαφή TorGuard θα μοιάζει με κάτι από το παρελθόν.

Διαβάστε τη λεπτομερή ανάλυσή μας στο TorGuard για περισσότερες πληροφορίες!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Ταχύτητα

Φτωχός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (CAD)

4,69 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Προσφέρει συμπίεση δεδομένων
 • Αποκλεισμός διαφημίσεων
 • Υποστηρίζει 7 συσκευές

"Το CyberGhost προσφέρει ασφαλή και ιδιωτική εξυπηρέτηση, αλλά ίσως δεν είναι τόσο ισορροπημένο με τους οπαδούς του ExpressVPN."

Οι CyberGhosties είναι ευχαριστημένοι μαζί τους και σίγουρα προσπάθησαν να είναι ισχίοι και αισιόδοξοι στο μάρκετινγκ τους. Αυτό είναι ένα άλλο από τα πιο γνωστά ονόματα στη βιομηχανία VPN, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι λίγο υπερβολικά.

Προδιαγραφές Το CyberGhost μιλά την καλή συζήτηση, αλλά έχοντας περάσει τη δοκιμή μαζί τους, συμβουλεύω μια μικρή πρέζα αλάτι. Λάβετε υπόψη όμως ότι αυτή είναι μια λίστα κατάταξης, οπότε οι προσδοκίες μου είναι αρκετά υψηλές.

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost - Καναδάς

CyberGhost Speed ​​Test Canada – Διακομιστής του Βανκούβερ
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Οι Καναδοί πρέπει να λάβουν υπόψη ότι οι περισσότεροι διακομιστές του CyberGhost βρίσκονται στη ζώνη της ΕΕ, αλλά ευτυχώς, έχουν και την αμερικανική πλευρά. Αυτό τους καθιστά ελκυστικούς σε ένα ευρύ κοινό, εκτός ίσως από εκείνους από την περιοχή της Ασίας, όπου είναι λίγο πιο περιορισμένο.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητάς τους δεν μοιάζουν με τον Καναδά και μόλις έβγαλα ταχύτητες 5Mbps. Πριν από λίγα χρόνια, αυτό θα ήταν απαράδεκτο, αλλά στη σημερινή εποχή των ευρυζωνικών συνδέσεων υψηλής ταχύτητας – σχεδόν απαράδεκτο.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο CyberGhost για να μάθετε περισσότερα!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (CAD)

8,70 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Αναγκαστική κρυπτογράφηση 256-bit
 • Απεριόριστο P2P
 • Υποστηρίζει 10 συσκευές

"Καταπληκτικό για τον Παρανοϊκό αλλά ίσως δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας για χρήστες με έδρα τον Καναδά, το IPVanish διατίθεται σε μεγάλη αγορά αλλά υποστηρίζεται ελάχιστα."

Το IPVanish υπέφερε πολύ τα τελευταία χρόνια λόγω της εμπλοκής του σε ορισμένα… θα πούμε, ατυχή περιστατικά. Ωστόσο, εκτός από αυτό, λάβετε υπόψη ότι βρίσκονται υπό νέα διαχείριση και ελπίζουμε ότι τέτοια πράγματα θα γίνουν απλές ταχύτητες στο παρελθόν τους.

Απομακρύνοντας αυτά τα περιστατικά, παραμένουν ένας γίγαντας VPN στο πεδίο και διαθέτουν ταχύτητες εντυπωσιακές. Ευτυχώς για αυτό, αφού αν έχετε παράπονα σχετικά με την ταχύτητά τους, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά καθώς επιβάλλουν κρυπτογράφηση 256-bit σε όλους χωρίς εξαίρεση.

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish - Καναδάς

IPVanish Speed ​​Test Canada – Διακομιστής του Βανκούβερ
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Όπως ανέφερα, το IPVanish, πείτε ότι σας αρέσει, προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες ταχύτητες. Αυτοί οι αριθμοί είναι σίγουρα ικανοί να τους βάλουν στην κορυφαία λίστα VPN για τον Καναδά. Με την τοποθεσία μου στη Μαλαισία και την εκτέλεση του τεστ από τον διακομιστή του Καναδά, πήρα μια πολύ ισχυρή ταχύτητα 41Mbps.

Αυτό είναι καλό για τους Καναδούς που θα συνδέονται με διακομιστές σε κοντινή απόσταση από αυτούς όπως στις ΗΠΑ. Το ένα σημαντικό ελάττωμα εδώ είναι στην εξυπηρέτηση πελατών τους που είναι κακό. Αν είστε από μια δυτική χώρα και περιμένετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο υποστήριξης – είναι εδώ το IPVanish να πέφτει κάτω από το όριο.

Διαβάστε την αναλυτική αναθεώρησή μας στο IPVanish για να μάθετε περισσότερα!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Ταχύτητα

Εκθεση

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (CAD)

4,54 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Υποστηρίζει το πρωτόκολλο WireGuard
 • Επιτρέπει κυκλοφορία P2P
 • Δεν παρακολουθεί την κυκλοφορία

"Αξιόπιστο και διαθέτει έναν καλό συνδυασμό χαρακτηριστικών ασφαλείας, το PureVPN βασίζεται εκτός της δικαιοδοσίας της ΕΕ."

Το PureVPN είναι μια από τις σπάνιες υπηρεσίες που φαίνεται να επικεντρώνεται σε γρήγορες, γρήγορες και ταχύτερες ταχύτητες VPN. Έχει υποστηριχθεί ότι υποστηρίζει ταχύτητες γραμμής έως και 500Mbps, αλλά ακριβώς το πόσο μακριά φτάνει αυτός ο ισχυρισμός είναι εικασία κάποιου σε ορισμένες περιπτώσεις.

Δοκιμή ταχύτητας PureVPN - Καναδάς

PureVPN Speed ​​Test Canada – Διακομιστής του Βανκούβερ
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ένα μεγάλο όφελος από τη δοκιμή τους είναι ότι είναι ένας από τους λίγους στην αγορά που επιτρέπουν την πρόσβαση στο πρωτόκολλο WireGuard – ένα πρωτόκολλο επόμενης γενιάς που υποτίθεται ότι είναι ελαφρύ πριν από το OpenVPN. Ωστόσο, είναι λίγο περιορισμένη στην κάλυψη, με παρουσία μόνο σε περίπου πέντε χώρες.

Σύνδεση σε διακομιστή VPN του Βανκούβερ κατάφερα να φτάσω στα 20Mbps – όχι τα καλύτερα αποτελέσματα στον κόσμο, αλλά κάτι που θα λειτουργούσε ακόμα για πολλούς χρήστες. Με την πάροδο του χρόνου ίσως αυτό να αλλάξει αν αποφασίσει να προχωρήσει πλήρως με την εφαρμογή του WireGuard, αλλά και πάλι, το ίδιο θα κάνουν και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών VPN.

8. Ταχύτερο VPN

https://fastestvpn.com

Ταχύτερο VPN

Ταχύτητα

Εκθεση

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (CAD)

1,11 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές για P2P
 • Επιτρέπει τη μετάβαση του διακομιστή
 • Υποστηρίζει 10 συσκευές

"Το FastestVPN δεν είναι το γρηγορότερο, αλλά σίγουρα προσφέρει μια πρόταση αξίας που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί."

Το FastestVPN δεν είναι το πιο γρήγορο που έχω δοκιμάσει, αλλά ούτε και το πιο αργό. Προσφέρει σε πιο περιορισμένες χώρες την εκτέλεση της σύνδεσής σας σε σύγκριση με πολλά κορυφαία VPN, αλλά σε τιμές από 83 σεντς το μήνα, είναι κλέψιμο. Έχουν επίσης P2P βελτιστοποιημένους διακομιστές που τους κάνουν καλό και για αυτό.

Οι χαμηλές τιμές έρχονται με ένα σοβαρό μειονέκτημα και αυτή είναι η περιορισμένη απόδοση στην αντιμετώπιση του γεωγραφικού αποκλεισμού. Επιτέλους ανακαλύψαμε ότι το FastestVPN δεν μπορεί να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο Netflix στις ΗΠΑ ή στο BBC iPlayer του Ηνωμένου Βασιλείου!

Επισκεφθείτε την αναθεώρηση FastestVPN για να μάθετε περισσότερα!

Χρειάζομαι πραγματικά ένα VPN στον Καναδά?

Όταν προσέγγισα για πρώτη φορά αυτό το θέμα, ήμουν λίγο επιφυλακτικός καθώς συνήθως επικεντρώνομαι σε συγκεκριμένους τομείς που με ενδιαφέρουν. Εξερευνώντας το τοπίο στον Καναδά, ανησυχούσα πολύ για αυτό που βρήκα και η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι έπρεπε θετικά να προτείνω κάτι στους φίλους μας για αυτήν την αγορά.

Μετά από προβληματισμό, συνειδητοποίησα ότι το σενάριο παίζεται ταυτόχρονα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και στην έδρα μου στη Μαλαισία, γίνονται ανησυχητικές κινήσεις προς την αύξηση της λογοκρισίας και ούτω καθεξής.

Με αυτό, προτείνω πραγματικά στους Καναδούς να αποτιμήσουν την τρέχουσα κατάσταση και να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δουν ένα από τα VPN σε αυτήν τη λίστα για να προστατευθούν. Η κατάσταση σε όλο τον κόσμο είναι ζοφερή, φίλοι μου, καλύτερα ασφαλές από συγγνώμη.

Για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι τα κορυφαία 3 VPN για τον Καναδά:

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ / ΜΟ

NordVPN

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

5,35 $ CA

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

ExpressVPN

Καλός

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

11,15 $ CA

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Surfshark

Εξοχος

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

2,59 CA $

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map