Το 8 καλύτερο VPN για τη Νέα Ζηλανδία 2020 (Δοκιμή ταχύτητας!)

Για να είμαι ειλικρινής όταν η σκέψη για την ανάγκη χρήσης VPN στη Νέα Ζηλανδία έφτασε στο γραφείο μου, ήμουν λίγο συγκλονισμένος. Σε τελική ανάλυση, είναι μια από τις χώρες του κόσμου όπου η ελευθερία έχει υψηλή βαθμολογία, με το Freedom House να το κατατάσσει 98/100 στην κλίμακα ελευθερίας τους.


Ωστόσο, οι σκέψεις για το τι μπορεί να βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια προκάλεσαν κάποια έρευνα και σίγουρα αρκετά, μόλις άρχισα να σκάβω βγήκαν οι σκελετοί στην ντουλάπα. Λοιπόν, μερικά από αυτά ούτως ή άλλως. Από την παράνομη επιτήρηση της κυβέρνησης έως την παροχή πληροφοριών σε υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, η Νέα Ζηλανδία είναι ένα κέντρο κρυφών δραστηριοτήτων – εναντίον των κατοίκων της.

Ενώ είναι αλήθεια ότι το Διαδίκτυο δεν είναι γνωστό ότι λογοκρίνεται, εξακολουθεί να είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει μόνο μία, αλλά πολλές πηγές παρακολούθησης του Διαδικτύου. Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση κάνει κινήσεις που δείχνουν ότι πιστεύει ότι αυτές οι δραστηριότητες είναι απαραίτητες και, ως εκ τούτου, τις νομιμοποιούν.

Είναι ώρα για τους κατοίκους της Νέας Ζηλανδίας να αναζητήσουν τη σωστή υπηρεσία VPN?

Contents

Η GCSB ενήργησε εκτός νόμου

Το Κυβερνητικό Γραφείο Ασφάλειας Επικοινωνιών (GCSB) είναι αυτό που περνά ως εσωτερικό σκέλος ασφαλείας της Νέας Ζηλανδίας. Αυτό το γεγονός και μόνο το κάνει να ακούγεται λίγο απαίσιο και θυμάται εικόνες του σοβιετικού NKVD ή παρομοίως σκοτεινών πρακτορείων.

Ωστόσο, το εύρος του έργου του ακούγεται αρκετά αθώο σε χαρτί και αυτό είναι να υπερασπιστεί την εθνική ασφάλεια της χώρας μέσω της συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών. Δυστυχώς, όπως και με πολλές υπηρεσίες πληροφοριών, το GCSB είναι γνωστό ότι εργάζεται εκτός νόμου.

Για παράδειγμα, ήταν γνωστό ότι είχε κατασκοπεύσει παράνομα τον Kim Dotcom (ιδρυτή της Megaupload), ο οποίος κατοικούσε στη Νέα Ζηλανδία. Ακόμα χειρότερο ήταν το γεγονός ότι, λόγω αυτής της υπόθεσης, ανακαλύφθηκε ότι η GCSB δεν κατάλαβε τον δικό της νόμο και είχε ως αποτέλεσμα επίσης παράνομη κατασκοπεία σε 88 άτομα.

Σύμφωνα με το νόμο, η GCSB δεν επιτρέπεται να κατασκοπεύει κατοίκους της Νέας Ζηλανδίας. Για να επιδιορθώσει όλα αυτά τα ζητήματα, αφού η GCSB είχε ισχυριστεί ότι διέκοψε τις δραστηριότητες παρακολούθησης στον Κιμ, αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ο εξοπλισμός τους συνέχισε να λειτουργεί – λειτουργεί από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) που συμμετείχε στην υπόθεση.

Αυτό το σενάριο εγείρει μερικά ζητήματα. Το πρώτο είναι ότι μια κυβερνητική υπηρεσία της Νέας Ζηλανδίας είτε αγνόησε τους νόμους της χώρας της είτε αποφάσισε να τους παραβιάσει. Δεύτερον, φάνηκε να υπάρχει μικρή αίσθηση για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τον κάτοικο της χώρας με ξένο πρακτορείο.

Η Νέα Ζηλανδία μπορεί να κατασκοπεύει νόμιμα τους κατοίκους

Η Νέα Ζηλανδία μπορεί να κατασκοπεύει νόμιμα τους κατοίκους

Αυτό που περιγράφεται παραπάνω μπορεί να θεωρηθεί μόνο η βάση για αυτό το επόμενο τμήμα, δηλαδή ότι τον Μάιο του 2013, η κυβέρνηση επέφερε τροποποιήσεις σε νόμους σχετικά με τις εξουσίες του GCSB, επιτρέποντας στον οργανισμό να συλλέγει νόμιμα πληροφορίες από όλους τους Νέους Ζηλανδούς.

Το GCSB θα μπορούσε επίσης να μεταβιβάσει οποιαδήποτε ή όλες αυτές τις πληροφορίες σε άλλη κυβερνητική υπηρεσία, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η κυβέρνηση θα μπορούσε νόμιμα να λάβει πληροφορίες που ήθελε ανά πάσα στιγμή. Παρά τις διαμαρτυρίες πολλών φατριών, συμπεριλαμβανομένης της Νομικής Εταιρείας της Νέας Ζηλανδίας και του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο νόμος τελικά ψηφίστηκε, μετατρέποντας ουσιαστικά τη Νέα Ζηλανδία σε πιθανό αστυνομικό κράτος.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν πραγματοποιείται χονδρική επιτήρηση στους κατοίκους, το γεγονός αμφισβητήθηκε ως μέρος των αποκαλύψεων του Snowden.

Καταγγελίες για χτύπημα καλωδίου Southern Cross

Όλα τα δεδομένα στο Διαδίκτυο ρέουν μέσω μιας σειράς τεράστιων καλωδίων δεδομένων που δρομολογούνται σε διάφορα σημεία σε όλο τον κόσμο. Το κύριο σημείο επαφής για τη Νέα Ζηλανδία είναι το Southern Cross Cable. Από το 2013, υπήρξαν διάφοροι ισχυρισμοί ότι τα πρακτορεία κατασκοπείας μπήκαν στο καλώδιο Southern Cross.

Η New Zealand Herald κάποτε ανέφερε ότι η Southern Cross Cable ζήτησε στο παρελθόν από την NSA να τους πληρώσει για μαζική παρακολούθηση της διαδικτυακής δραστηριότητας της Νέας Ζηλανδίας. Το 2014, διατυπώθηκαν ισχυρισμοί ότι έγιναν σημεία παρακολούθησης στο καλώδιο. Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας αρνήθηκε τέτοια γεγονότα.

Τα VPN εξακολουθούν να είναι νόμιμα στη Νέα Ζηλανδία

Παρόλο που αυτό μπορεί να είναι μια νόμιμη ανησυχία, υπάρχουν μόνο λίγες χώρες σε όλο τον κόσμο που έχουν απαγορεύσει εντελώς τη χρήση VPN. Αυτές είναι συνήθως οι χώρες με πιο δρακόντερους νόμους όπως το Ιράκ και η Βόρεια Κορέα. Ακόμη και η Κίνα και η Ρωσία έχουν επιβάλει μόνο μερικές απαγορεύσεις.

Ευτυχώς για τους Νέους Ζηλανδούς ή τους επισκέπτες στη χώρα, η χρήση ενός VPN εξακολουθεί να είναι απολύτως νόμιμη. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ενώ η ίδια η υπηρεσία μπορεί να είναι νόμιμη, αυτό που κάνετε σε αυτήν πρέπει επίσης να είναι νόμιμο.

Για παράδειγμα, εάν πραγματοποιείτε δραστηριότητες P2P και κατεβάζετε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, τότε τεχνικά εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνοι για αυτό. Αυτό που κάνει το VPN είναι να προστατεύσει αυτές τις δραστηριότητες. Ο πυρήνας λοιπόν είναι είτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για αυστηρά νομικές δραστηριότητες είτε να βρείτε ένα που δεν μπορεί να υποχρεωθεί από την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας να παραδώσει αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων χρήστη.

Τι ψάχνουμε σε ένα VPN για τη Νέα Ζηλανδία

1. Απόρρητο και ανωνυμία

Με τις πιο προφανείς ιστορίες τρόμου που έχω μοιραστεί παραπάνω στο μυαλό σας, είναι ίσως καλή στιγμή για εμένα να προτείνω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα να επικεντρωθώ στις πτυχές απορρήτου και ανωνυμίας ενός VPN για χρήστες στη Νέα Ζηλανδία. Με τόσο την κυβέρνηση όσο και την ιδιωτική βιομηχανία να ακολουθεί τους χρήστες, ένα VPN πρέπει να είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα και οι δραστηριότητές σας μπορούν να διατηρηθούν ακριβώς όπως θα έπρεπε – ιδιωτικά.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλιστεί αυτό είναι να παρακολουθείτε τα VPN που όχι μόνο έχουν αυστηρές πολιτικές καταγραφής, αλλά επίσης βασίζονται σε χώρες που είναι χαλαρές στους νόμους διατήρησης δεδομένων. Αυτό αποκλείει σίγουρα χώρες με τη δικαιοδοσία των πέντε ματιών και των δεκατεσσάρων ματιών.

2. Ταχύτητα και σταθερότητα

Με μέση ευρυζωνική ταχύτητα σταθερής γραμμής 87,47 Mbps στη Νέα Ζηλανδία, δεν πρέπει να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με τα VPN, καθώς σχεδόν όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών VPN ανώτερου επιπέδου θα πρέπει να μπορούν να διαχειρίζονται αυτό το σημείο αναφοράς.

3. Ασφάλεια

Το σημείο ασφαλείας στα VPN είναι το ίδιο για τους χρήστες με έδρα τη Νέα Ζηλανδία όπως και οπουδήποτε αλλού. Η ιδανική ισορροπία είναι γνωστή μόνο σε εσάς, ως χρήστης. Επιλέγετε κρυπτογράφηση 256-bit με κίνδυνο χαμηλότερων ταχυτήτων VPN ή είστε διατεθειμένοι να μειώσετε αυτήν τη γραμμή για αυξημένη ταχύτητα?

Το εν λόγω σημείο εδώ είναι – σας παρέχει ο πάροχος υπηρεσιών X VPN την επιλογή των ρυθμιζόμενων ποσοστών κρυπτογράφησης; Αυτό είναι ίσως αυτό που πρέπει να ρωτήσετε εάν αυτό είναι ένα ζήτημα για εσάς.

4. Πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας

Όντας στην άλλη πλευρά του κόσμου από τις ΗΠΑ, οι χρήστες με έδρα τη Νέα Ζηλανδία δεν έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο Netflix με περιορισμό στις ΗΠΑ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν VPN – για πλαστογράφηση γεωγραφικής τοποθεσίας.

5. Υποστήριξη P2P

Αυτό δεν είναι πραγματικά προτεραιότητα για χρήστες VPN στη Νέα Ζηλανδία, δεδομένου ότι το P2P έχει αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό εδώ. Ωστόσο, είναι πάντα καλό να έχουμε ειδικά με τη γνώση ότι η κυβέρνηση αρχίζει να καταστρέφει ορισμένα πράγματα όπως τα κιβώτια Android.

Αναζητήστε VPN που έχουν σαφείς οδηγίες κυκλοφορίας P2P στους όρους υπηρεσίας τους, όπως το TorGuard ή το NordVPN.

Τα καλύτερα VPN για τη Νέα Ζηλανδία

Όπως με όλες τις δοκιμές VPN μου, πριν κρίνω την ταχύτητά τους, κρίνω πάντα τη δική μου. Το παρακάτω είναι η πραγματική μου ταχύτητα ευρείας ζώνης βάσει γραμμής υπηρεσίας 500Mbps, χωρίς ενεργή σύνδεση VPN:

Ταχύτητα βασικής γραμμής (Χωρίς VPN) - Νέα Ζηλανδία

(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας βάσης εδώ)

Σημειώστε ότι καθώς εδρεύω στη Μαλαισία, η σύνδεσή μου με τη Νέα Ζηλανδία, ακόμη και χωρίς ενεργή υπηρεσία VPN είναι λίγο πιο αισθητή από την κανονική ταχύτητα σύνδεσης που μπορεί να φτάσει τα 400 Mbps περίπου. Ο σκοπός να συνδεθώ με έναν διακομιστή δοκιμών ταχύτητας με έδρα το Ώκλαντ είναι να το επισημάνω.

Όπως μπορείτε να δείτε, μια σύνδεση χωρίς VPN με έναν τοπικό διακομιστή μου προσφέρει μια αξιοπρεπή ταχύτητα 126 Mbps. Υποψιάζομαι ότι μια τόσο χαμηλή ταχύτητα οφείλεται επίσης στη διαδρομή υποδομής που απαιτείται για να αναπηδήσω τα δεδομένα μου από εδώ στο Ώκλαντ. Οι ταχύτητες φυσικά ποικίλλουν κατά καιρούς, οπότε πάρτε το με λίγο αλάτι.

Σημείωση

 1. Η τιμή βασίζεται στη συναλλαγματική ισοτιμία 1 USD = 1,51 NZD.
 2. Η τιμή που εμφανίζεται βασίζεται σε συνδρομές 12 μηνών. Η τιμή μπορεί να γίνει φθηνότερη όταν εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Ταχύτητα

Καλός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (NZD)

6.02 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Σκοτώστε το διακόπτη
 • Υποστηρίζει 6 συσκευές

"Το NordVPN είναι ένας συνδυασμός πολλών καλών πραγμάτων – Σταθερή απόδοση, λογικές τιμές και καθαρή φιλικότητα προς τον χρήστη."

Το NordVPN κατέχει μια ισχυρή πρώτη θέση στη λίστα των καλύτερων VPN για τη Νέα Ζηλανδία για πολλούς λόγους. Ένα από τα πρώτα είναι ότι βασίζονται στον Παναμά, το οποίο είναι επίσης ένα καλό μέρος για VPN. Εκτός από αυτό, το NordVPN έχει εξαιρετική φήμη και είναι ένας άλλος πάροχος VPN που έχει τεράστιο αριθμό διακομιστών σε πολλές χώρες.

Η αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής συνδυάζεται με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού 256 bit και εξαιρετικά σχέδια τιμών για να προσφέρουν σχεδόν σε όλους μια συμφωνία που είναι δύσκολο να αντισταθεί.

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN - Νέα Ζηλανδία

NordVPN Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Auckland Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Με ταχύτητα downstream 46Mbps, σε αυτόν τον γύρο δοκιμών, το NordVPN έδειξε πολύ σταθερή απόδοση στον διακομιστή της στη Νέα Ζηλανδία. Αυτό που τους καθιστά ακόμη πιο ελκυστικούς είναι ότι όχι μόνο επιτρέπουν την κυκλοφορία P2P αλλά έχουν ειδικά βελτιστοποιημένους διακομιστές για την κυκλοφορία P2P!

Διαβάστε την εμπεριστατωμένη κριτική μας στο NordVPN για να μάθετε γιατί είναι το # 1 VPN του Bitcatcha!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Ταχύτητα

Καλός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (NZD)

12,55 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Υπεράκτια προστασία της ιδιωτικής ζωής
 • Πλήρης κρυπτογράφηση 256-bit
 • 148 τοποθεσίες VPN

"Το ExpressVPN σπάνια μας απογοητεύει και η απόδοσή τους στις δοκιμές ταχύτητας NZ σίγουρα υποστηρίζει την πίστη μας σε αυτά!"

Μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που έχω δοκιμάσει ποτέ, το ExpressVPN ήταν μέχρι στιγμής η κορυφαία μου επιλογή ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία την κατατάσσω. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών διακομιστών και πολλών διακομιστών. Ακόμα καλύτερα, βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, οι οποίοι είναι χαλαροί στους νόμους διατήρησης δεδομένων.

Έχω δοκιμάσει την υπηρεσία διεξοδικά και δεν διστάζω να τους συστήσω ως τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών VPN για τους Νέους Ζηλανδούς. Το ExpressVPN είναι σταθερό και επιτρέπει την πρόσβαση και σε μια καλή γκάμα συσκευών.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN - Νέα Ζηλανδία

ExpressVPN Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Ώκλαντ διακομιστής
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ως ιδέα για το πόσο καλά παίρνει, συνέκρινα την προεπιλεγμένη ταχύτητα γραμμής μου χωρίς ένα VPN με μια δοκιμαστική κάλυψη ExpressVPN με την ίδια τοποθεσία. Με το ExpressVPN ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο με έναν διακομιστή στη Νέα Ζηλανδία, κατάφερα να δείξω μια σταθερή ταχύτητα 76Mbps κατάντη.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο ExpressVPN για να δείτε γιατί είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές μας!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Ταχύτητα

Καλός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (NZD)

3,00 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Πολλαπλή σύνδεση
 • Υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής

"Χωρίς περιθώρια και συνεπή απόδοση, το Surfshark κάνει το όνομά του ως ισχυρός επερχόμενος υποψήφιος."

Το Surfshark είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους Νέους Ζηλανδούς για μερικούς λόγους. Σε αντίθεση με πολλούς παρόχους υπηρεσιών VPN, δίνει έμφαση στους διακομιστές στην περιοχή της Αυστραλασίας παρά στην καθαρή εστίαση των ΗΠΑ-ΕΕ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερους διακομιστές πιο κοντά στη χώρα προέλευσής σας.

Δεδομένου ότι είναι καινούργιο, υπάρχει επίσης ελπίδα ότι δεν θα γεμίσει την υπηρεσία του προσφέροντας ανεπιθύμητα επιπλέον χαρακτηριστικά. Αυτό το καθιστά πολύ επικεντρωμένο στην παροχή μιας εξαιρετικής βασικής υπηρεσίας που βασίζεται στη συνέπεια και την ασφάλεια, ενώ συγκεντρώνεται καλά στη συνολική απόδοση.

Για το σημείο τιμής στο Surfshark, αυτό το καθιστά εύκολα ένα από τα κορυφαία 3 για τη Νέα Ζηλανδία. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να υποστηρίξει με εξαιρετικές τιμές και ανώτερη απόδοση. Για να ανεβείτε στις τάξεις λίγο, το μόνο που χρειάζεται να κάνει το Surfshark είναι να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσει εμπιστοσύνη με τους χρήστες του – τότε θα δούμε πού θα τους οδηγήσει!

δοκιμή ταχύτητας surfshark Νέα Ζηλανδία

Surfshark Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Auckland Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ως ένα από τα τρία καλύτερα VPN για τη Νέα Ζηλανδία, το Surfshark πληροί πολύ καλά τις απαιτήσεις ταχύτητας. Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την υπηρεσία VPN δεν είναι απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, αλλά καλές ταχύτητες σε όλους τους τομείς – ανεξάρτητα από τον διακομιστή που θα επιλέξετε.

Ίσως το μόνο μικρό μειονέκτημα είναι ότι παρά την υποστήριξη του P2P στους διακομιστές τους, η απόδοση στην κοινή χρήση αρχείων δεν φαίνεται να είναι τόσο ισότιμη παρά τις καλές συνολικές ταχύτητες.

Μάθετε περισσότερα για την εξαιρετικότητά του στην εμπεριστατωμένη κριτική μας στο Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

Τιμή (NZD)

7,53 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Κατασκευασμένο για P2P
 • Ενδιάμεσος διακομιστής TorGuard
 • Υποστηρίζει 5 συνδέσεις

"Ένα από τα καλύτερα VPN για κοινή χρήση αρχείων P2P, το TorGuard είναι απλώς απαραίτητο για όλους τους χρήστες P2P στη Νέα Ζηλανδία."

Ένας από τους σημαντικότερους αποφασιστικούς παράγοντες στην τοποθέτηση του TorGuard είναι ότι είναι ένας πάροχος υπηρεσιών VPN φιλικού προς το P2P. Δεν υπάρχει μεγάλη αίσθηση από την πλευρά του χρήστη, αλλά είναι αξιοσημείωτο στην απόδοση.

Υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ του TorGuard και πολλών ανταγωνιστών, καθώς σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιο επίπεδο κρυπτογράφησης προτιμάτε. Αυτό σημαίνει ότι για χρήστες P2P, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση και να απολαύσετε ταχύτερες ταχύτητες ροής ανά πάσα στιγμή!

Εκτός από αυτό, το TorGuard έχει πολλές άλλες ιδιότητες εξαργύρωσης, όπως σταθερές ταχύτητες, δυνατότητα πολλαπλών πλατφορμών και δυνατότητα παράκαμψης αποκλειστών VPN.

Δοκιμή ταχύτητας VPN TorGuard - Νέα Ζηλανδία

TorGuard Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Νέος διακομιστής του Πλύμουθ
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ως ένα από τα τρία καλύτερα VPN για τη Νέα Ζηλανδία, ο TorGuard φυσικά πληρούσε ορισμένες απαιτήσεις ταχύτητας. Αυτό έδειξε στο αποτέλεσμα της δοκιμής μου από έναν διακομιστή VPN που βασίζεται στο New Plymouth και πάλι, η Νέα Ζηλανδία θα πρέπει γενικά να πάρει αυτήν την ταχύτητα με λίγα προβλήματα.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι για τους νεότερους χρήστες που είναι συνηθισμένοι στην κομψότητα των σύγχρονων εφαρμογών, η διεπαφή TorGuard θα μοιάζει με κάτι από το παρελθόν.

Διαβάστε τη λεπτομερή ανάλυσή μας στο TorGuard για περισσότερες πληροφορίες!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Ταχύτητα

Φτωχός

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (NZD)

5,28 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Προσφέρει συμπίεση δεδομένων
 • Αποκλεισμός διαφημίσεων
 • Υποστηρίζει 7 συσκευές

"Το CyberGhost προσφέρει ασφαλή και ιδιωτική εξυπηρέτηση, αλλά ίσως δεν είναι τόσο ισορροπημένο με τους οπαδούς του ExpressVPN."

Οι CyberGhosties είναι ευχαριστημένοι μαζί τους και σίγουρα προσπάθησαν να είναι ισχίοι και αισιόδοξοι στο μάρκετινγκ τους. Αυτό είναι ένα άλλο από τα πιο γνωστά ονόματα στη βιομηχανία VPN, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι λίγο υπερβολικά.

Προδιαγραφές Το CyberGhost μιλά την καλή συζήτηση, αλλά έχοντας περάσει από δοκιμές μαζί τους, συμβουλεύω μια μικρή πρέζα αλάτι. Λάβετε υπόψη όμως ότι αυτή είναι μια λίστα κατάταξης, οπότε οι προσδοκίες μου είναι αρκετά υψηλές.

Δοκιμή ταχύτητας VPN CyberGhost - Νέα Ζηλανδία

CyberGhost Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Auckland Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Οι νέοι νέοι πρέπει να λάβουν υπόψη ότι οι περισσότεροι διακομιστές CyberGhost βρίσκονται στη ζώνη της ΕΕ, αλλά ευτυχώς, έχουν και ορισμένους στην περιοχή της Αυστραλασίας. Δυστυχώς, η κάλυψη εδώ είναι λίγο πιο περιορισμένη και οι ταχύτητές τους δεν είναι οι καλύτερες.

Ωστόσο, καταφέραμε να έχουμε πολύ εύχρηστες ταχύτητες των 20Mbps, οι οποίες εξακολουθούν να είναι αρκετές για τη ροή πολυμέσων.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο CyberGhost για να μάθετε περισσότερα!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Ταχύτητα

Εξοχος

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (NZD)

9,79 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Αναγκαστική κρυπτογράφηση 256-bit
 • Απεριόριστο P2P
 • Υποστηρίζει 10 συσκευές

"Καταπληκτικό για τον Παρανοϊκό αλλά ίσως δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας για χρήστες με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, το IPVanish έχει μεγάλη αγορά αλλά υποστηρίζεται ελάχιστα."

Το IPVanish υπέφερε πολύ τα τελευταία χρόνια λόγω της εμπλοκής του σε ορισμένα… θα πούμε, ατυχή περιστατικά. Ωστόσο, εκτός από αυτό, λάβετε υπόψη ότι βρίσκονται υπό νέα διαχείριση και ελπίζουμε ότι τέτοια πράγματα θα γίνουν απλές ταχύτητες στο παρελθόν τους.

Απομακρύνοντας αυτά τα περιστατικά, παραμένουν ένας γίγαντας VPN στο πεδίο και διαθέτουν ταχύτητες εντυπωσιακές. Ευτυχώς για αυτό, αφού αν έχετε παράπονα σχετικά με την ταχύτητά τους, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά καθώς επιβάλλουν κρυπτογράφηση 256-bit σε όλους χωρίς εξαίρεση.

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish VPN - Νέα Ζηλανδία

IPVanish Speed ​​Test Νέα Ζηλανδία – Νέος διακομιστής του Πλύμουθ
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ταχύτητα, το IPVanish σίγουρα δεν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, η απόδοση για τους διακομιστές της Νέας Ζηλανδίας φαινόταν εξαιρετική και έβγαλα εντυπωσιακές ταχύτητες έως και 63 Mbps εδώ. Δεν νομίζω ότι αυτό ήταν ένα εφάπαξ περιστατικό καθώς κατάφερα να επαναλάβω τα αποτελέσματά μου σε μια σειρά από προσπάθειες.

Αυτό είναι καλό για τους Νέους Ζηλανδούς που θα συνδέονται με διακομιστές εδώ, αλλά ακόμα κι αν αυτό δεν λειτουργεί άψογα, η γειτνίαση με μέρη όπως η Σιγκαπούρη και η Αυστραλία θα πρέπει να παρέχουν σταθερές εναλλακτικές λύσεις.

Διαβάστε την αναλυτική αναθεώρησή μας στο IPVanish για να μάθετε περισσότερα!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Ταχύτητα

Εκθεση

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (NZD)

5.11 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Εύχρηστες εφαρμογές
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Υποστηρίζει split tunneling

"Το PureVPN είναι σίγουρα ένας από τους ηγέτες σε μια ολοκληρωμένη βιομηχανία χάρη σε ένα συμπαγές δίκτυο διακομιστών."

Φιλοξενώντας περισσότερους από 2.000 διακομιστές που βρίσκονται σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο, το PureVPN έχει σίγουρα την απαραίτητη υποδομή για να εμφανιστεί ως ηγέτης της βιομηχανίας. Συμπληρώνει αυτό με εξαιρετικές λειτουργίες ασφαλείας σε επίπεδο επιχείρησης για την προστασία των χρηστών της από εισβολή ή εντοπισμό.

Δοκιμή ταχύτητας PureVPN - Νέα Ζηλανδία

Δοκιμή ταχύτητας PureVPN Νέα Ζηλανδία – Auckland Server
(Δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής πλήρους ταχύτητας)

Ένα μεγάλο όφελος από τη δοκιμή τους είναι ότι είναι ένας από τους λίγους στην αγορά που επιτρέπουν την πρόσβαση στο πρωτόκολλο WireGuard – ένα πρωτόκολλο επόμενης γενιάς που υποτίθεται ότι είναι ελαφρύ πριν από το OpenVPN. Ωστόσο, είναι λίγο περιορισμένη στην κάλυψη, με παρουσία μόνο σε περίπου πέντε χώρες.

Σύνδεση με έναν διακομιστή PureVPN που βασίζεται στο Ώκλαντ, κατάφερα να φτάσω σε περισσότερα από 43 Mbps – εξαιρετικά αποτελέσματα λαμβάνοντας υπόψη τις χαμηλές ταχύτητες που έβλεπα από τη σύνδεσή μου. Θα έλεγα ότι αυτά τα αριθμητικά στοιχεία είναι δύσκολο να ξεπεραστούν και μπορούν να εμφανιστούν μόνο από μια εταιρεία που έχει πράγματι επίκεντρο εδώ.

8. Ταχύτερο VPN

https://fastestvpn.com

Ταχύτερο VPN

Ταχύτητα

Εκθεση

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5Βαθμολογήθηκε με 3 στα 5

Τιμή (NZD)

1,25 / μήνα

Χαρακτηριστικά

 • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές για P2P
 • Επιτρέπει τη μετάβαση του διακομιστή
 • Υποστηρίζει 10 συσκευές

"Το FastestVPN δεν είναι το γρηγορότερο, αλλά σίγουρα προσφέρει μια πρόταση αξίας που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί."

Το FastestVPN δεν είναι το πιο γρήγορο που έχω δοκιμάσει, αλλά ούτε και το πιο αργό. Προσφέρει σε πιο περιορισμένες χώρες την εκτέλεση της σύνδεσής σας σε σύγκριση με πολλά κορυφαία VPN, αλλά σε τιμές από 83 σεντς το μήνα, είναι κλέψιμο. Έχουν επίσης P2P βελτιστοποιημένους διακομιστές που τους κάνουν καλό και για αυτό.

Οι χαμηλές τιμές έρχονται με ένα σοβαρό μειονέκτημα και αυτή είναι η περιορισμένη απόδοση στην αντιμετώπιση του γεωγραφικού αποκλεισμού. Επιτέλους ανακαλύψαμε ότι το FastestVPN δεν μπορεί να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο Netflix στις ΗΠΑ ή στο BBC iPlayer του Ηνωμένου Βασιλείου!

Επισκεφθείτε την αναθεώρηση FastestVPN για να μάθετε περισσότερα!

Χρειάζομαι πραγματικά ένα VPN στη Νέα Ζηλανδία?

Αυτή είναι πραγματικά μια δύσκολη ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε τώρα. Πολλά από αυτά που ήταν τόσο αμφιλεγόμενα σχετικά με την ελευθερία του Διαδικτύου στη Νέα Ζηλανδία είναι αμφισβητήσιμα. Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα στην παροιμία ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Ακόμη χειρότερο από την άγνοια είναι ο εφησυχασμός, και υπήρξαν τουλάχιστον μερικές περιπτώσεις που είναι πολύ ύποπτες. Ας πάρουμε για παράδειγμα την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας που δίνει τόσο μεγάλες εξουσίες στην GCSB.

Από τεχνικής απόψεως, δεν υπάρχει πολύς λόγος για τον μέσο Joe να θέλει να χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία VPN στη Νέα Ζηλανδία, αλλά το συναίσθημά μου είναι ότι απλά μου τρίβει τον λάθος τρόπο να γνωρίζω ότι κάποιος μπορεί να διαβάζει ό, τι στέλνω, γνωρίζοντας κάθε κουμπί κάνω κλικ στο Διαδίκτυο και το χειρότερο. Γιατί κάποιος θα ήταν εντάξει με αυτό είναι πέρα ​​από εμένα, ακόμα κι αν ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν υπάρχει τίποτα να κρύψετε.

Έτσι, ενώ δεν νομίζω ότι είναι απολύτως απαραίτητο για ένα VPN στη Νέα Ζηλανδία, θα με έκανε να νιώθω καλύτερα αν το χρησιμοποιούσα όταν ήμουν εκεί. Ως εκ τούτου, θα συνιστούσα να το χρησιμοποιήσετε και αν μένετε εκεί!

Για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι τα κορυφαία 3 VPN για τη Νέα Ζηλανδία:

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ / ΜΟ

NordVPN

Καλός

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

6,02 NZ $

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

ExpressVPN

Καλός

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

12,55 NZ $

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ VPN

Surfshark

Καλός

Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5Βαθμολογήθηκε με 5 στα 5

3,00 $ NZ

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map