Anonymous Vuze: Ο απόλυτος οδηγός

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Vuze ανώνυμα

Καλώς ορίσατε στον αναλυτικό οδηγό που σας δείχνει πώς μπορείτε να κατεβάσετε torrents ανώνυμα με το Vuze.

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε Βουζ, Είναι ένας ισχυρός πελάτης bittorrent (ένας από τους πιο δημοφιλείς στον κόσμο) φορτωμένος με επιπλέον δυνατότητες πολυμέσων και ακόμη και μια ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να γίνετε εύκολα εντελώς ανώνυμοι στο Vuze, χρησιμοποιώντας είτε διακομιστή μεσολάβησης ή υπηρεσία VPN. Έχουμε επίσης μια πλήρη λίστα με τα “Best Vuze VPNs”.

Εάν προτιμάτε το uTorrent, ανατρέξτε στον Anonymous Utorrent Guide.

Τι εννοείς με τους Anonymous Torrents?

Όταν ο υπολογιστής σας συνδέεται στο Διαδίκτυο, το κάνει μέσω ενός παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου. Αυτό θα μπορούσε να είναι η καλωδιακή εταιρεία σας, DSL, Sattelite ή ένα πανεπιστημιακό δίκτυο. Όποιος παρέχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Δύο πράγματα σχετικά με τον παροχέα διαδικτύου σας είναι σχεδόν σίγουρα αλήθεια:

 1. Σας εκχωρούν μια διεύθυνση IP (Όπως 192.168.55.32) που μπορεί να εντοπιστεί στη σύνδεσή σας
 2. Μπορούν να διαβάσουν και, ενδεχομένως, να καταγράψουν δεδομένα σε όλη την κίνηση στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου τους (εκτός εάν κρυπτογραφούνται)

Είτε συνδέεστε σε έναν ιστότοπο είτε σε ένα σμήνος torrent, οι υπολογιστές στο άλλο άκρο μπορούν να δουν τη διεύθυνση IP σας. Είναι πώς ξέρουν πού να στείλουν τις πληροφορίες. Εάν πρόκειται για ιστότοπο, απλώς ο διακομιστής ιστού καταγράφει τη διεύθυνση IP σας, αλλά εάν κάνετε λήψη ενός αρχείου torrent? Ολόκληρο το σμήνος (όλοι οι συνομηλίκοι και οι σπόροι) μπορεί να δει τη διεύθυνση IP σας.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης από ένα νόμιμο αρχείο torrent δημόσιου τομέα στο vuze:

Εικόνα

Έχουμε θολώσει τα τελευταία ψηφία των διευθύνσεων IP για χάρη του απορρήτου, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, μοιράζεστε πολλές περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό σας στο vuze από ό, τι μπορεί να συνειδητοποιήσετε.

Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για αυτό?

Υπάρχουν δύο διαφορετικά εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε τη διεύθυνση IP που εμφανίζεται όταν συνδέεστε σε ένα σμήνος bittorrent στο vuze. ΕΝΑ VPN και ένα Πληρεξούσιο. Έχουμε γράψει ένα ολόκληρο άρθρο συζητώντας τις διαφορές και τα πλεονεκτήματα του καθενός, αλλά εδώ είναι μια σύντομη περίληψη:

VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο)
 • Ολόκληρη η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δρομολογείται μέσω της ίδιας διεύθυνσης IP
 • Όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα
 • Η διεύθυνση IP σας που είναι ορατή στο κοινό θα είναι η διεύθυνση IP του VPN σας και όχι η δική σας
Διακομιστής μεσολάβησης
 • Μόνο ο Vuze θα περάσει από τη σήραγγα μεσολάβησης και από την ανώνυμη διεύθυνση IP.
 • Τα δεδομένα μπορούν να κρυπτογραφηθούν χειροκίνητα αν το επιλέξετε.
 • Τα σμήνη Bittorrent θα δουν την ανώνυμη (διακομιστή μεσολάβησης) διεύθυνση IP, οι ιστότοποι θα βλέπουν την κανονική σας IP.

Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν και τα δύο ταυτόχρονα. Εκτελούν τον πελάτη bittorrent μέσω ενός διακομιστή μεσολάβησης και στη συνέχεια εκτελούν όλα τα δεδομένα τους (συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας διακομιστή μεσολάβησης) μέσα σε ένα VPN, για ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να συνδέσει την ανώνυμη διεύθυνση IP σας με την πραγματική σας IP.

Ορισμένες υπηρεσίες VPN μπορούν να παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη ανωνυμία, αλλά επιλέγουν να μην διατηρούν αρχεία καταγραφής ή αρχεία σύνδεσης VPN. Αυτό καθιστά ουσιαστικά αδύνατο για κάποιον να συνδέσει τη μία διεύθυνση IP με την άλλη.

Είναι ακριβό VPN?

Καθόλου. Υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός σε αυτήν την αγορά τώρα που οι τιμές έχουν μειωθεί δραματικά. Ορισμένες υπηρεσίες VPN κοστίζουν λιγότερο από 5 $ ανά μήνα. Το VPN επιλογής του συντάκτη μας για το 2014 είναι Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Προσφέρουν υπηρεσία VPN για λιγότερο από $ 40 / έτος. Αυτό είναι 3,33 $ / μήνα!

Ακόμα καλύτερα, είναι ένα από τα λίγα VPN περιλαμβάνει δωρεάν υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης με όλα τα πακέτα VPN τους.

&# 65279; Πρέπει &# 65279; vis&# 65279; είναι ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο&# 65279; και τουλάχιστον ρίξτε μια ματιά στα πακέτα τους. Έχουν επίσης ένα Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε το λογισμικό τους χωρίς κίνδυνο!

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Επιλογή συντάκτη για το 2014!

&# 65279; 3,33 $ / μήνα&# 65279;
Απεριόριστο εύρος ζώνης / μεταφορά
Περιλαμβάνεται δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης
Χωρίς αρχεία καταγραφής.

Δείξε μου περισσότερα!

Πώς να ρυθμίσετε το Vuze με διακομιστή μεσολάβησης

Μας αρέσει η επιλογή μεσολάβησης για ανώνυμα torrents για δύο λόγους:

 1. Μπορείτε να δρομολογήσετε το vuze και το πρόγραμμα περιήγησής σας ξεχωριστά (διαφορετική διεύθυνση IP για το καθένα)
 2. Ποτέ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκθεση του IP σας σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης

Torguard προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης torrent (με πολλές τοποθεσίες διακομιστή μεσολάβησης), καθώς και επιλογές εύκολης εγκατάστασης για utorrent, κατακλυσμό και vuze που θα σας επιτρέψουν να παραλείψετε αυτές τις μη αυτόματες επιλογές εγκατάστασης.

Χρησιμοποιούμε &# 65279; Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο&# 65279; οι ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης για το σεμινάριό μας (περιλαμβάνουν δωρεάν υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης με την αγορά VPN)
Βήμα 1: Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασης / κωδικό πρόσβασης για την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης

Σημείωση: αυτό το βήμα προορίζεται μόνο για χρήστες μεσολάβησης PIA

Ο ιδιωτικός κωδικός πρόσβασης μεσολάβησης Διαδικτύου είναι διαφορετικός από τον κωδικό πρόσβασης / κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού VPN. Για να δημιουργήσετε τα διαπιστευτήρια διακομιστή μεσολάβησης, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπό τους, κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε αυτό:

Εικόνα

Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί δημιουργίας και αντιγράψτε το νέο όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σε vuze λίγο αργότερα.
Βήμα 2: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία χρήστη για προχωρημένους στο vuze

1. Ανοίξτε το Vuze και μεταβείτε στο μενού Εργαλεία > Επιλογές…

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα «Λειτουργία» πάνω αριστερά και επιλέξτε «Για προχωρημένους». Αυτό θα σας επιτρέψει την πρόσβαση στις επιλογές ρύθμισης διακομιστή μεσολάβησης αργότερα.

Ανώνυμος τρόπος ρύθμισης διακομιστή μεσολάβησης Vuze

Τρόπος > Προχωρημένος

Βήμα 3: Επιλογές διακομιστή μεσολάβησης

Ενώ βρίσκεστε ακόμα στο μενού επιλογών, μεταβείτε στο Σύνδεση > Πληρεξούσιο θα το δείτε:

Vuze ανώνυμη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης

Εργαλεία > Επιλογές… > Σύνδεση > Πληρεξούσιο

1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάθε πλαίσιο με μια πράσινη κουκκίδα παραπάνω
2. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου με την κόκκινη κουκκίδα παραπάνω

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης. Η υπηρεσία μεσολάβησης θα παρέχει αυτές τις πληροφορίες. Εδώ είναι μερικά από τα δημοφιλή:

 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο – proxy-nl.privateinternetaccess.com (Port # 1080). Πλήρης οδηγός μεσολάβησης PIA.
 • IPVanish – ams.socks.ipvanish.com (θύρα 1080). Πλήρεις οδηγίες διακομιστή μεσολάβησης στην αναθεώρηση IPVanish.
 • BTGuard – proxy.btguard.com (Θύρα # 1025)
 • 4. Εισαγάγετε τον αριθμό θύρας (αυτοί θα παρέχονται από τον πάροχο μεσολάβησης στον οδηγό εγκατάστασης. Για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, η θύρα # είναι 1080. Για το BTGuard είναι 1025
 • 5. Βρείτε την έκδοση SOCKS κάνοντας κλικ στο "Κάλτσες δοκιμής" κουμπί κάτω από τα στοιχεία σύνδεσής σας

Βήμα 4: Προσθήκη κρυπτογράφησης

1. Πηγαίνετε στο Σύνδεση > Κρυπτογράφηση μεταφοράς (ακόμα στο μενού επιλογών)

2. Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις σας μοιάζουν με αυτό:

vuze ανώνυμη κρυπτογράφηση μεσολάβησης

Συνιστώμενη ρύθμιση κρυπτογράφησης Vuze

Σημείωση: Η κρυπτογράφηση είναι προαιρετική, αλλά έχει πολλά οφέλη:

 • Αποτρέπει τον ISP σας να διαβάσει την επισκεψιμότητά σας (και να δει τι κατεβάζετε)
 • Θα αποτρέψει τον ISP σας από το γκάζι (επιβράδυνση) των torrents σας

Εάν δεν χρησιμοποιείτε από μόνο του διακομιστή μεσολάβησης, χωρίς VPN, συνιστάται ιδιαίτερα να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση.

Βήμα 5: Προαιρετικά πρόσθετα ασφαλείας

Ορισμένες τεχνολογίες Plug and Play όπως το UPnP βρέθηκαν να έχουν ευπάθειες ασφαλείας που θα μπορούσαν ενδεχομένως να εκθέσουν κατά λάθος τη διεύθυνση IP σας στο vuze, οπότε θα σας δείξουμε πώς να την απενεργοποιήσετε. Το μειονέκτημα αυτού είναι ότι χωρίς το UPnP ενδέχεται να μην βρείτε τόσες συνδέσεις ομότιμων, οπότε οι λήψεις σας μπορεί να είναι πιο αργές

1. Πηγαίνετε στο Εργαλεία > Επιλογές > Πρόσθετα > Κατανεμημένο DB και αποεπιλέξτε το πλαίσιο “Ενεργοποίηση της κατανεμημένης βάσης δεδομένων”

2. Πηγαίνετε στο Πρόσθετα > UPnP και αποεπιλέξτε το πλαίσιο στην κορυφή “Ενεργοποίηση UPnP”
Βήμα 5: Επαληθεύστε τη ρύθμισή σας

Πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε “Επανεκκινήστε το Vuze” από το μενού αρχείων ή κλείστε και, στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά το πρόγραμμα.

1. Κάντε διπλό κλικ στην ένδειξη “SOCKS” στο κάτω μέρος του λογισμικού vuze (κοντά στην κάτω δεξιά γωνία) θα πρέπει να έχει έναν πράσινο κύκλο δίπλα του και το έχουμε επισημάνει με μια πράσινη κουκκίδα νέον στην παρακάτω εικόνα. Θα πρέπει να εμφανίσει μια οθόνη στον πελάτη vuze που μοιάζει με την παρακάτω.

Η διεύθυνση IP σας θα πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή με πράσινο χρώμα. Βεβαιωθείτε ότι είναι διαφορετική από τη διεύθυνση IP του προγράμματος περιήγησης ιστού. Μπορείτε να ελέγξετε την IP του προγράμματος περιήγησής σας μεταβαίνοντας στο IPMonkey.

Εικόνα

Ας ελπίσουμε ότι όλα λειτουργούν όπως είχε προγραμματιστεί!

Εάν η IP σας δεν έχει αλλάξει, ελέγξτε μερικά πράγματα:

 • Ελέγξτε ξανά τον διακομιστή μεσολάβησης χρησιμοποιώντας το κουμπί “Δοκιμή SOCKS” στις επιλογές διακομιστή μεσολάβησης.
 • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό πρόσθετο διακομιστή / θύρα
 • Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία σύνδεσης / κωδικός πρόσβασής σας είναι σωστά
 • Επανεκκινήστε το Vuze και δοκιμάστε ξανά

Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη για τον πάροχο μεσολάβησης

Εύκολη επιλογή αυτόματης ρύθμισης διακομιστή μεσολάβησης

Η μη αυτόματη ρύθμιση είναι πραγματικά η καλύτερη, διότι διασφαλίζει ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές για μέγιστο απόρρητο. Εάν προτιμάτε κάτι πιο γρήγορο και ευκολότερο, ωστόσο, Torguard προσφέρει ένα κουμπί εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης 1 κλικ για πελάτες Vuze, uTorrent, Bittorrent και Deluge.

Αυτό το εργαλείο θα εφαρμόσει αυτόματα τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για τον αγαπημένο σας πελάτη bittorrent. (Προφανώς πρέπει να εγγραφείτε για την υπηρεσία πληρεξούσιου του torguard για να λειτουργήσει αυτό)

Για να χρησιμοποιήσετε το απλό πρόγραμμα εγκατάστασης:
 1. Κατεβάστε το εργαλείο ρύθμισης διακομιστή μεσολάβησης από το torguard
 2. Εγκαταστήστε το λογισμικό και ανοίξτε το
 3. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας
 4. Επιλέξτε τον πελάτη Bittorrent από τη λίστα
 5. Επιλέξτε έναν συγκεκριμένο διακομιστή (Ή ταχύτερα διαθέσιμος)
 6. Κάντε κλικ στην επιλογή “Εφαρμογή ρυθμίσεων”

Αυτό είναι! Το λογισμικό θα ρυθμίσει αυτόματα τον πελάτη Bittorrent με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Πανεύκολο!

Εύκολη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης Torguard

Εργαλείο εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης Torguard (Πηγή: Torguard.net)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Vuze με ένα VPN

Ένα VPN είναι σίγουρα ο γρηγορότερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη λήψη torrents ανώνυμα με vuze. Οι καλύτεροι ανώνυμοι πάροχοι VPN έχουν όλοι ένα πρόγραμμα εγκατάστασης λογισμικού 1 κλικ που καθιστά τη σύνδεση στο VPN σας τόσο εύκολη όσο η επιλογή μιας τοποθεσίας διακομιστή και κάνοντας κλικ στο κουμπί “Σύνδεση”

Ένα VPN περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένη κρυπτογράφηση, οπότε κανένας, συμπεριλαμβανομένου του παροχέα διαδικτύου σας, δεν μπορεί να διαβάσει την κυκλοφορία στο διαδίκτυο και τις λήψεις αρχείων. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, α Το VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με μια υπηρεσία μεσολάβησης για ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, αλλά θα λειτουργήσει μια χαρά από μόνη της.

Υπάρχουν μερικές δυνατότητες που ίσως θέλετε να αναζητήσετε, όταν επιλέγετε ένα VPN για vuze:

1 – Διακόπτης Kill VPN
Έχουμε γράψει ένα ολόκληρο άρθρο σχετικά με την τεχνολογία kill switch, αλλά σε βασικούς όρους, ένας διακόπτης kill VPN σας επιτρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε να σκοτώσετε άμεσα τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν αποσυνδεθείτε από το VPN σας. Αυτό προστατεύει την πραγματική σας διεύθυνση IP από διαρροή στο Vuze ή σε έναν ιστότοπο κατά λάθος. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτήν τη λειτουργία εάν δεν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης με vuze!

Το Vuze περιλαμβάνει επίσης τη δική του έκδοση της τεχνολογίας kill-switch, η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε το Vuze στη διεπαφή του VPN σας. Αυτή η τεχνική λειτουργεί άψογα, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εάν χρησιμοποιείτε μόνο το VPN (χωρίς διακομιστή μεσολάβησης). Έχουμε όλες τις οδηγίες εγκατάστασης αργότερα σε αυτόν τον οδηγό.

VPN με ενσωματωμένη τεχνολογία Kill-Switch:

 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο – (Η κορυφαία επιλογή μας!)
 • IPVanish – (Τώρα περιλαμβάνει διακομιστή μεσολάβησης Socks5. Γρηγορότερος πάροχος VPN).
 • Torguard
 • Proxy.sh

2 – Γρήγορες ταχύτητες
Όλοι γνωρίζουν ότι ταχύτερα είναι καλύτερο. IPVanish είναι το Το πιο γρήγορο VPN που δοκιμάσαμε και ο μοναδικός πάροχος VPN που εκτελείται σε δίκτυο δεδομένων Tier-1. Έχουμε μεγιστοποιήσει τη σύνδεση 50mbps χρησιμοποιώντας IPvanish και πιθανότατα θα έχουμε ακόμη υψηλότερες ταχύτητες σε μια ταχύτερη δοκιμαστική σύνδεση.

3 – Χωρίς αρχεία καταγραφής
Συνιστούμε πάντα την επιλογή ενός παρόχου VPN που δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και η επιλογή ενός VPN για το Vuze δεν αποτελεί εξαίρεση. Είμαστε υπέρ οτιδήποτε αυξάνει το απόρρητό σας στο διαδίκτυο και ένας πάροχος VPN χωρίς καταγραφή είναι ένα εξαιρετικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των no-logs vpn’s…

Ή απλώς επιλέξτε μία από τις παρακάτω προτεινόμενες λίστες:

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για Vuze:

PIA vuze vpn

Η επιλογή των συντακτών!

1 έτος στα 3,33 $ / μήνα

Ιδιωτικό Διαδίκτυο (2016 «Επιλογή συντάκτη για το καλύτερο VPN για Vuze»)

Αγαπάμε την PIA για πολλούς λόγους: Έχει έναν τόνο επιπλέον λειτουργιών ασφαλείας που δεν διαθέτουν άλλα VPN (Όπως διακόπτης θανάτωσης VPN και προστασία διαρροής DNS)

Καθώς Κρυπτογράφηση 256-bit, μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά και Περιλαμβάνεται δωρεάν υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης!

Το PIA δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής (όπως όλα τα VPN σε αυτήν τη λίστα) και είναι πολύ φιλικά προς τα torrent. Καλύτερο από ολα, Το PIA κοστίζει μόνο 3,33 $ / μήνα με συνδρομή 1 έτους!

IPVanish VPN

Αγαπάμε το IPVanish για τις ασυναγώνιστες ταχύτητες τους superfast Tier-1 Δίκτυο.

Τώρα το IPVanish περιλαμβάνει έναν διακόπτη kill, έναν διακομιστή μεσολάβησης υψηλής ταχύτητας SOCKS5 και επιτρέπει έως και 5 ταυτόχρονα συνδεδεμένες συσκευές. Το λογισμικό τους είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες (Windows / Mac / iOS / Android)

Το IPVanish είναι εξαιρετικά φιλικό προς τα torrent και ονομάστηκε το “Best Torrent VPN” το 2016. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την τιμή των 6,49 $ / μήνα, το IPVanish είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ξεπέρασαν την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο στη σύγκριση VPN.

Ανάγνωση: την κριτική μας IPVanish για να μάθετε περισσότερα!

IPVanish για vuze

IPVanish VPN (Πολύ γρήγορες ταχύτητες)

Εξοικονομήστε 46% με 1 έτος IPVanish!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών!

Torguard vpn για vuze

Easy Vuze Proxy Installer

Αποκτήστε τον Torguard (30 ημέρες χωρίς κίνδυνο!)

Torguard VPN + Ανώνυμος διακομιστής μεσολάβησης Torrent

Ο Torguard δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και προσπαθεί να καταστήσει όσο το δυνατόν πιο εύκολη την έναρξη λειτουργίας με τις ανώνυμες υπηρεσίες VPN και διακομιστή μεσολάβησης.

Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές τους λογισμικό εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης που εγκαθιστά αυτόματα τις προτεινόμενες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στον αγαπημένο σας πελάτη bittorrent (συμπεριλαμβανομένου του vuze).

Πρόκειται για λογισμικό VPN που περιλαμβάνει προστασία διαρροής DNS και ένα Kill-Switch οπότε η πραγματική σας IP δεν διαρρέει τυχαία στο Vuze.

Μπορείτε να δείτε την Αναθεώρηση Torguard για περισσότερες πληροφορίες ή απλώς επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους.

Ρύθμιση VPN Vuze

Αντί να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης με το Vuze, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN αντ ‘αυτού. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και τα δύο (αλλά μπορείτε αν θέλετε). Εφόσον έχετε ενεργοποιήσει το διακόπτη kill, το VPN θα κρυπτογραφήσει την κυκλοφορία torrent και θα κρύψει τη διεύθυνση IP torrent.

Όλο το άλλο είναι ίσο, ένα VPN είναι ένα καλύτερο εργαλείο απορρήτου από έναν διακομιστή μεσολάβησης. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι οι ταχύτητες VPN είναι συνήθως πιο αργές από τις ταχύτητες torrents.

Το καλύτερο από όλα, δεν απαιτείται ρύθμιση ή διαμόρφωση για τη χρήση ενός VPN με το Vuze. Απλώς κατεβάστε το λογισμικό VPN (ο πάροχός σας θα σας στείλει έναν σύνδεσμο), στη συνέχεια επιλέξτε μια τοποθεσία διακομιστή και πατήστε “Σύνδεση”.

Προαιρετικός: Σας παρουσιάζουμε πώς να «δεσμεύετε» Vuze στη διεύθυνση IP του VPN σας, οπότε οι torrents θα σταματήσουν αμέσως εάν το VPN αποτύχει. Αυτό είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό από τον ενσωματωμένο διακόπτη kill του παρόχου VPN.

Βήμα 1 – Ανοίξτε το λογισμικό VPN

Εγκαταστήστε το λογισμικό VPN από τον ιστότοπο του παρόχου που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια, ανοίξτε το λογισμικό και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας.

Βήμα 2 – Επιλέξτε έναν διακομιστή VPN

Πολλά VPN έχουν πολλές τοποθεσίες διακομιστή (χώρες στις οποίες μπορείτε να συνδεθείτε). Ορισμένα έχουν 50 ή περισσότερα. Σας συνιστούμε να επιλέξετε έναν διακομιστή σε μια χώρα φιλική προς τα χείμαρρους: Ολλανδία, Σουηδία, Καναδάς, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Ελβετία.

Βήμα # 3 – Χρησιμοποιήστε το διακόπτη Kill

Είναι μια καλή πρακτική ασφάλειας να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ασφαλείας “kill-switch” του λογισμικού VPN σας. Οι περισσότεροι πάροχοι προσφέρουν τώρα αυτήν τη λειτουργικότητα, όπως: IPVanish, Private Internet Access, NordVPN και ExpressVPN

Διακόπτης IPVanish kill για Vuze

Χρησιμοποιήστε το «Kill-Switch» του VPN σας για να αποφύγετε διαρροές IP εάν αποσυνδεθεί το VPN.

Βήμα # 4 – Ελέγξτε τη διεύθυνση IP του Torrent

Για να είμαστε ασφαλείς, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τη διεύθυνση IP του torrent. Χρησιμοποιήστε ένα torrent παρακολούθησης IP για να δείτε πώς βλέπετε από την οπτική γωνία των συνομηλίκων σας. Έχουμε ένα ολόκληρο «πώς» για τον έλεγχο του IP torrent.

Επιπρόσθετοι πόροι

Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε αυτόν τον οδηγό Πώς να χρησιμοποιήσετε το vuze ανώνυμα. Ελπίζουμε να βρήκατε όλα όσα χρειάζεστε εδώ, αλλά εάν εξακολουθείτε να έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή ψάχνετε περισσότερες πληροφορίες για VPN ή ανώνυμο bittorrent, εδώ είναι μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι για εσάς:

Άρθρα:

Πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent Ανώνυμα
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Deluge ανώνυμα
Ο οδηγός μας για το Totally Anonymous Bittorrent
Όλα σχετικά με το VPN Kill Switches
Τι είναι τα αρχεία καταγραφής VPN?
Ποια VPN περιλαμβάνουν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης για torrents?

Κριτικές VPN

Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
Αναθεώρηση IPVanish
Αναθεώρηση Torguard
Ανασκόπηση HideMyAss
Αναθεώρηση Proxy.sh

&# 65279;&# 65279; Παρακαλώ με επιστρέψτε στην αρχική σελίδα!&# 65279;&# 65279;

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map