Contents

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Deluge ανώνυμα

Το Deluge είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ελαφριούς πελάτες torrent στον κόσμο. Είναι αγαπημένο γιατί είναι ανοιχτού κώδικα, χωρίς διαφημίσεις και εξαιρετικά ευέλικτο. Μπορεί ακόμη και να λειτουργεί εξ αποστάσεως ως seedbox. Ναι, το Deluge είναι εξαιρετικά ισχυρό, αλλά εκτός του πλαισίου έχει τις ίδιες ευπάθειες ασφαλείας με οποιοδήποτε άλλο λογισμικό Torrent.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε τους πιο συνηθισμένους τρόπους διαρροής της πραγματικής σας ταυτότητας κάθε φορά που κάνετε λήψη torrents χωρίς προστασία. Στη συνέχεια, θα σας δείξουμε πώς να τα διορθώσετε μια για πάντα.

Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα-πελάτη torrent διαφορετικό από το Deluge, έχουμε επίσης οδηγούς για το πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent ή το Vuze ανώνυμα.

Ετοιμος? Ας το κάνουμε.

Ευπάθειες ασφαλείας Torrent

Υπάρχουν 2 βασικοί τρόποι με τους οποίους η δραστηριότητα torrent μπορεί να γίνει δημόσια.

 1. Η διεύθυνση IP σας είναι δημόσια ορατή σε κάθε συμμαθητή σε κάθε σμήνος torrent που συμμετέχετε.
 2. Ο ISP σας (Internet Service Provider) παρακολουθεί εύκολα τη δραστηριότητά σας και δείτε τα αρχεία που κατεβάζετε

Διαρροή # 1: Η διεύθυνση IP σας είναι ορατή σε όλους

Η διεύθυνση IP σας είναι μια μοναδική διεύθυνση διαδικτύου που σας έχει εκχωρηθεί από τον πάροχό σας διαδικτύου και μπορεί να εντοπιστεί απευθείας σε εσάς. Για να δείτε την τρέχουσα διεύθυνση IP σας, επισκεφθείτε το Εργαλείο ελέγχου IP του IPvanish και δείτε τη γραμμή στο επάνω μέρος της σελίδας.

Ανώνυμος κατακλυσμός: πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση IP σας

Η διεύθυνση IP σας θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος της σελίδας

Εάν δεν χρησιμοποιείτε κάποιο εργαλείο για να αποκρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP, αυτός ο αριθμός θα είναι ορατός σε κάθε συμμαθητή στο σμήνος του χείμαρρου. Αυτά τα σμήνη φτάνουν τα 1000 ή ακόμη και δεκάδες χιλιάδες σε αριθμό!

Ακολουθεί μια γρήγορη επίδειξη του πόσο εύκολο είναι να δείτε τις διευθύνσεις IP των ομοτίμων σας:

 1. Άνοιγμα κατακλυσμού
 2. Επιλέξτε οποιοδήποτε ενεργό torrent
 3. Κάντε κλικ στο “Peers Tab”
 4. Τώρα μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση IP για κάθε ομότιμο άτομο με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή.

Ακολουθεί μια λίστα ομότιμων για έναν torrent ανοιχτού κώδικα…

Ανώνυμος κατακλυσμός: Ομότιμες διευθύνσεις IP

Deluge Peer List (με διευθύνσεις IP) από torrent Linux

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι εξαιρετικά εύκολο για κάποιον να παρακολουθεί και να αναγνωρίζει μεμονωμένους χρήστες torrent, απλώς συνδέοντας ταυτόχρονα σε πολλά σμήνη και καταγράφοντας τις διευθύνσεις IP των μελών του σμήνους.

Ευτυχώς, θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε μια ανώνυμη, ανιχνεύσιμη διεύθυνση IP αργότερα σε αυτό το άρθρο!
Εντάξει που μας φέρνει σε διαρροή # 2 που είναι…

Διαρροή # 2: Ο ISP σας μπορεί να παρακολουθεί και να καταστρέφει τη δραστηριότητά σας

Όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται στον / από τον υπολογιστή σας πρέπει να περνούν από τους διακομιστές του Διαδικτύου σας. Εάν δεν κρυπτογραφήσετε την επισκεψιμότητά σας χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου (η οποία θα σας διδάξει πώς να κάνετε σύντομα), θα μπορούν να βλέπουν ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο.

Ο ISP σας μπορεί εύκολα να δει:

 • Ότι χρησιμοποιείτε bittorrent
 • Ποια αρχεία ανεβάζετε / κατεβάζετε
 • Πόσα δεδομένα έχετε μεταφέρει
 • Ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε

Όχι μόνο παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας από τον ISP, αλλά και συνήθως διατηρούν αρχεία καταγραφής του ιστορικού σας στο διαδίκτυο.

Στην πραγματικότητα, οι νόμοι διατήρησης δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες απαιτούν από τους ISP να διατηρούν αρχεία καταγραφής σύνδεσης για τουλάχιστον 6 μήνες! (Και πολλοί ISP τους κρατούν περισσότερο από αυτό).

Δύο εργαλεία για ανώνυμο torrenting: (VPN & Πληρεξούσιο)

Υπάρχουν δύο εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόκρυψη της δραστηριότητας torrent:

 1. VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο)
 2. Διακομιστής μεσολάβησης

Αν και έχουν ομοιότητες, το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για να επωφεληθείτε και των δύο κόσμων (και να αυξήσετε δραματικά την ασφάλειά σας) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο ταυτόχρονα.

Τόσο ένα VPN όσο και ένας διακομιστής μεσολάβησης δρομολογούν την κυκλοφορία σας μέσω ενός διακομιστή τρίτου μέρους, ο οποίος κρύβει την πραγματική σας διεύθυνση IP και την αντικαθιστά με τη διεύθυνση IP του διακομιστή στον οποίο είστε συνδεδεμένοι. Αυτή η (ανώνυμη) διεύθυνση IP θα είναι αυτή που είναι ορατή στους συνομηλίκους σας.

Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης ή VPN που δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, δεν υπάρχει ανιχνεύσιμη σύνδεση μεταξύ της πραγματικής διεύθυνσης IP και της νέας (ανώνυμης) διεύθυνσης IP.

Εντάξει, ας δούμε τις διαφορές μεταξύ ενός διακομιστή μεσολάβησης και VPN…

Διακομιστής μεσολάβησης

 • Χωρίς κρυπτογράφηση
 • Ελαφρώς πιο γρήγορες ταχύτητες
 • Μπορεί να δρομολογήσει torrents ξεχωριστά από τα άλλα δεδομένα σας
 • Διεύθυνση IP Torrent διαφορετική από την IP του προγράμματος περιήγησης
Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο

 • Ισχυρή κρυπτογράφηση (προαιρετική ισχύς)
 • Ελαφρώς χαμηλότερες ταχύτητες
 • Διαδρομές torrents μέσω της ίδιας σήραγγας με άλλα δεδομένα
 • Torrent διεύθυνση IP ίδια με τη διεύθυνση IP του προγράμματος περιήγησης

Έτσι, οι δύο πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ ενός διακομιστή μεσολάβησης και VPN είναι:

Διαφορά # 1 – Ένας διακομιστής μεσολάβησης δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας:
Η κρυπτογράφηση είναι σαν μια σήραγγα προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης τυλιγμένη γύρω από όλα τα εισερχόμενα / εξερχόμενα δεδομένα. Εάν δεν έχετε το κλειδί (κωδικός πρόσβασης) δεν μπορείτε να διαβάσετε τα δεδομένα. Αυτό εμποδίζει τον ISP σας να παρακολουθεί τις λήψεις σας ή ακόμη και να βλέπει ότι χρησιμοποιείτε το bittorrent.

Η κρυπτογράφηση μπορεί επίσης να αποτρέψει τον ISP σας να επιταχύνει (επιβραδύνει) την κυκλοφορία torrent, καθώς και υπηρεσίες ροής βίντεο όπως το Netflix και το Youtube. .

Τα καλά νέα είναι ότι Οι πιο δημοφιλείς πελάτες VPN (συμπεριλαμβανομένου του Deluge) έχουν τη δυνατότητα να κρυπτογραφούν την κυκλοφορία torrent για εσάς, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε έναν μη κρυπτογραφημένο διακομιστή μεσολάβησης για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας. Θα μιλήσουμε για αυτήν τη λειτουργία λίγο αργότερα.

Διαφορά # 2 – Μια σήραγγα μεσολάβησης δρομολογεί κίνηση μόνο για torrents, μια σήραγγα VPN δρομολογεί τα πάντα:
Όταν συνδέεστε σε ένα VPN, αναλαμβάνει ολόκληρη τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Κάθε κομμάτι δεδομένων που στέλνετε και λαμβάνετε τώρα περνά από τη σήραγγα VPN. Αυτό σημαίνει ότι τα torrents, η περιήγησή σας στο Web, η ροή βίντεο κ.λπ. … θα περάσουν από την ίδια σήραγγα δεδομένων και θα χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση IP (εκχωρείται από το VPN).

Ένας πληρεξούσιος είναι λίγο διαφορετικός. Ένας διακομιστής μεσολάβησης προστατεύει το πρόγραμμα 1 ή το πρωτόκολλο ξεχωριστά από τα υπόλοιπα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης για torrents ή θα μπορούσατε να τον χρησιμοποιήσετε για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα με υποστήριξη διακομιστή μεσολάβησης.

Όποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί το διακομιστή μεσολάβησης θα δρομολογήσει τα δεδομένα του μέσω της σήραγγας διακομιστή μεσολάβησης. Τα δεδομένα για κάθε άλλο πρόγραμμα θα δρομολογούνται κανονικά. Αυτό επιτρέπει τη μοναδική διεύθυνση IP torrent.

Επαγγελματική συμβουλή: Εάν θέλετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης για torrents, μέσα σε μια σήραγγα VPN, η οποία σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων. Κρυπτογράφηση + Ξεχωριστή δρομολόγηση torrent.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, διαβάστε τον Οδηγό διακομιστή μεσολάβησης έναντι VPN για torrents.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Deluge Anonymous (Μέθοδος VPN)

Το VPN είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP torrent torrent και να κρυπτογραφήσετε την κυκλοφορία torrent. Συνιστούμε μόνο παρόχους VPN που έχουν μια εύχρηστη εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές που καθιστά τη σύνδεση σε έναν διακομιστή VPN τόσο εύκολη όσο το 1 κλικ.

Τα κορυφαία προτεινόμενα VPN για το κατακλυσμό είναι:

 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο – 3,33 $ / μήνα (πρόγραμμα 1 έτους)
 • Ιβανέζικο – 6,49 $ / μήνα (πρόγραμμα 1 έτους)
 • Torguard – 4,99 $ / μήνα (πρόγραμμα 1 έτους)
 • Proxy.sh – 3,33 $ / μήνα (πρόγραμμα 1 έτους)

Για τους περισσότερους χρήστες, Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ονομάστηκαν “Καλύτερο VPN Torrent«για το 2014, και παρέχουν εξαιρετική υπηρεσία χωρίς καταγραφές VPN σε χαμηλότερη τιμή από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Περιλαμβάνουν επίσης υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης και VPN σε κάθε πακέτο αντί να χρειάζεται να τα αγοράσετε ξεχωριστά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με κατακλυσμό

Η απόκρυψη των καταστροφών σας με ένα VPN είναι εξαιρετικά εύκολη:

 1. Συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN (κατά προτίμηση σε μια χώρα φιλική προς το torrent όπως η Ελβετία, η Ολλανδία ή ο Καναδάς)
 2. Άνοιγμα κατακλυσμού
 3. Χείμαρος!

Θα σας δείξουμε βήμα προς βήμα πώς να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή-πελάτη VPN του Private Internet Access. Οποιοδήποτε άλλο λογισμικό VPN πρέπει να είναι εξίσου εύκολο.

Βήμα 1 – Άνοιγμα ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Όταν ανοίγετε το PIA για πρώτη φορά μετά την εγκατάστασή του, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας που σας στάλθηκαν μέσω email όταν εγγραφείτε. Αυτές οι πληροφορίες θα αποθηκευτούν από το λογισμικό, ώστε να μην χρειάζεται να συνδέεστε κάθε φορά.

Μπορείτε να επιλέξετε τη φόρτωση PIA με παράθυρα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να το συνδέσετε αυτόματα όταν φορτωθεί. Με αυτόν τον τρόπο η σύνδεσή σας θα είναι πάντα ανώνυμη.

Από το "Περιοχή" αναπτυσσόμενο μενού, μπορείτε να επιλέξετε την προεπιλεγμένη τοποθεσία του διακομιστή. Επιλέξαμε το Τορόντο του Καναδά.

Ρυθμίσεις VPN ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet για κατακλυσμό

Ρυθμίσεις PIA, Secreen Login.

Βήμα 2 – Σύνδεση σε διακομιστή

Στο δίσκο του συστήματός σας (κάτω δεξιά γωνία της γραμμής εργασιών των Windows) θα πρέπει να δείτε ένα εικονίδιο με το λογότυπο PIA (Εικόνα ‘A). Θα είναι κόκκινο όταν αποσυνδεθεί και πράσινο όταν είναι συνδεδεμένο.

Εάν δεν βλέπετε το εικονίδιο (και το PIA είναι ανοιχτό) τότε

 1. κάντε κλικ στο τρίγωνο “εμφάνιση κρυφών εικονιδίων” (σχήμα “B”)
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή “Προσαρμογή…"
 3. Βρείτε το pia_Tray.exe
 4. Επιλέξτε “Εμφάνιση εικονιδίου και ειδοποιήσεων” από το μενού
 5. Πατήστε ΟΚ.

Μόλις δείτε το κόκκινο εικονίδιο δοκιμής PIA, είναι εξαιρετικά εύκολο να συνδεθείτε.

 1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο
 2. Αυτό θα εμφανίσει ένα μενού όλων των διακομιστών PIA
 3. Κάντε κλικ στον διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε
 4. Περιμένετε το εικονίδιο PIA να γίνει πράσινο
 5. Είστε συνδεδεμένοι!

Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να τοποθετήσετε τον κέρσορα πάνω από το εικονίδιο PIA για να εμφανίσετε την τρέχουσα (ανώνυμη) διεύθυνση IP σας.

Δίσκος συστήματος εικονιδίων PIA

Εικόνα Α: Εικονίδιο PIA (με κόκκινο χρώμα)

Εμφάνιση εικονιδίων κρυμμένου δίσκου

Β: Κάντε κλικ στο τρίγωνο στα αριστερά για εμφάνιση κρυφών εικονιδίων.

Εμφάνιση εικονιδίου δίσκου PIA

Βρείτε το pia_tray.exe και επιλέξτε “Εμφάνιση εικονιδίου και ειδοποιήσεων”

Κάντε δεξί κλικ για πρόσβαση στο μενού διακομιστή PIA

Κάντε δεξί κλικ για να εμφανιστεί το μενού διακομιστή

Πώς να δείτε ανώνυμη διεύθυνση IP για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο για να δείτε τη νέα διεύθυνση IP

Βήμα # 3 – Οι χείμαρροι σας είναι πλέον ανώνυμοι. Χρησιμοποιήστε το Deluge ως Κανονικό.

Μόλις συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN, θα σας δοθεί μια νέα διεύθυνση IP που θα εμφανίζεται δημόσια στους συνομηλίκους σας. Όλα τα δεδομένα που μεταδίδετε (μέσω κατακλυσμού ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής) θα κρυπτογραφούνται αυτόματα από το VPN και δεν είναι αναγνώσιμα από τον παροχέα διαδικτύου σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Deluge Anonymous (μέθοδος Proxy)

Η χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης με το Deluge απαιτεί λίγο περισσότερη διαμόρφωση για τη ρύθμιση, αλλά έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα VPN.

Πλεονεκτήματα ενός διακομιστή μεσολάβησης μέσω VPN:

 • Συχνά πιο γρήγορες ταχύτητες
 • Ξεχωριστή διεύθυνση IP μόνο για torrents
 • Εάν η σύνδεση διακομιστή μεσολάβησης αποτύχει, το πραγματικό σας IP δεν εκτίθεται επειδή το Deluge μπορεί να συνδεθεί μόνο μέσω διακομιστή μεσολάβησης.

Το ένα σημαντικό μειονέκτημα ενός διακομιστή μεσολάβησης είναι ότι δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας όπως ένα VPN. Το Deluge προσφέρει μια ενσωματωμένη λειτουργία κρυπτογράφησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν διακομιστή μεσολάβησης, αλλά έχει κάποιες ανταλλαγές που θα συζητήσουμε σύντομα.

Εάν θέλετε το καλύτερο και των δύο κόσμων, χρησιμοποιήστε ταυτόχρονα έναν διακομιστή μεσολάβησης και ένα VPN. Επισκεφτείτε την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο με αυτόν τον σύνδεσμο για να αποκτήσετε υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης και VPN μόνο για 3,33 $ / μήνα (συνδρομή 1 έτους).

Όταν επιλέγετε μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης για torrents, βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτά τα τρία κρίσιμα χαρακτηριστικά:

 1. Πρωτόκολλο διακομιστή μεσολάβησης SOCKS, όχι HTTP (Οι διακομιστές μεσολάβησης HTTP μπορούν να διαρρεύσουν πληροφορίες αναγνώρισης)
 2. Πολιτική «Χωρίς αρχεία καταγραφής», για να βεβαιωθείτε ότι τα torrents σας είναι ανιχνεύσιμα
 3. Επιτρέπεται συγκεκριμένα Torrents – Μην κατεβάσετε torrents σε έναν διακομιστή μεσολάβησης που τους απαγορεύει. Δεν θα τελειώσει καλά.

Οι 4 αγαπημένοι πάροχοι μεσολάβησης Torrent: (Όλοι είναι “No-Logs” και φιλικοί με torrent)

 1. Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (υπηρεσία VPN + διακομιστής μεσολάβησης περιλαμβάνεται σε κάθε πακέτο)
 2. IPVanish – Socks5 + VPN περιλαμβάνονται σε κάθε σχέδιο.
 3. Torguard – (Οι περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή. 5+ χώρες)
 4. Proxy.sh – (Όπως το PIA, περιλαμβάνουν δωρεάν υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης με κάθε αγορά VPN)

Πώς να ρυθμίσετε τον κατακλυσμό με έναν διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 (βήμα προς βήμα)

Θα κάνουμε αυτόν τον οδηγό χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή μεσολάβησης από ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (κυρίως επειδή δεν διαθέτουν οδηγούς torrent βήμα προς βήμα για την υπηρεσία μεσολάβησης τους, ενώ οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες).

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα ίδια βήματα για τους άλλους παρόχους. Ακολουθούν οι πληροφορίες που χρειάζεστε για καθεμία (αν και έχουν επίσης τις δικές τους οδηγίες διαθέσιμες από τον λογαριασμό σας):

Torguard
proxy.torguard.org (διεύθυνση διακομιστή)
1085 ή 1090 (αριθμός θύρας)
Proxy.sh
ext-eu.proxy.sh
1080 (το comcast αποκλείει αυτήν τη θύρα)
BTGuard
proxy.btguard.com
1025

Εάν εγγραφείτε στην ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Σημαντικό):
Η σύνδεση / κωδικός πρόσβασης για τον διακομιστή μεσολάβησης δεν είναι ίδια με τη σύνδεση / κωδικό πρόσβασης VPN. Πρέπει να δημιουργήσετε τυχαία έναν κωδικό πρόσβασης μεσολάβησης από το πλαίσιο του λογαριασμού PIA (θα σας δείξουμε). Βεβαιωθείτε ότι δεν παραλείπετε αυτό το βήμα!

Για να λάβετε το PIA Proxy Login / Password

 1. Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης”
 3. Διατηρήστε τη σελίδα ανοιχτή, ώστε να μπορείτε να τις αντιγράψετε και να τις επικολλήσετε στο βήμα 2 παρακάτω.

Πώς να δημιουργήσετε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για ιδιωτικό διακομιστή μεσολάβησης πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Δημιουργία σύνδεσης διακομιστή μεσολάβησης / κωδικού πρόσβασης για PIA (Στο πλαίσιο λογαριασμού)

Deluge Proxy Setup Βήμα # 1 – Μεταβείτε στο Deluge Proxy Settings

 1. Άνοιγμα κατακλυσμού
 2. Μεταβείτε στο μενού προτιμήσεων: Επεξεργασία > Προτιμήσεις (Ctrl + P)
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα «Proxy»

Θα πρέπει να μοιάζει με αυτό:

Μενού ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης Deluge

Προτιμήσεις διακομιστή μεσολάβησης κατακλυσμού

Βήμα 2 – Διαμόρφωση διακομιστή μεσολάβησης

Κάντε τα ακόλουθα βήματα για κάθε τύπο διακομιστή μεσολάβησης (Peer, web seed, tracker και DHT). Εάν δεν το κάνετε για όλους, θα μπορούσατε κατά λάθος να διαρρεύσετε την πραγματική σας διεύθυνση IP μέσω της μη επεξεργασμένης μεθόδου.

 1. Επιλέξτε Type = Socksv5 W / Auth (διακομιστής μεσολάβησης Socks5 με όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης)
 2. Εισαγάγετε Όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης που παρέχεται από την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης
 3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση κεντρικού υπολογιστή μεσολάβησης (παρέχεται από την υπηρεσία σας ή δείτε την παραπάνω λίστα)
 4. Εισαγάγετε τη σωστή θύρα # (δείτε τις παραπάνω ρυθμίσεις ή συμβουλευτείτε τον παροχέα σας)
 5. Κάντε κλικ στο “OK”

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης για PIA (αριστερά) και Torguard (δεξιά)

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης PIA για κατακλυσμό

Ρυθμίσεις ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης Torguard για κατακλυσμό

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης Torguard

Βήμα # 3 – Δοκιμάστε τις ρυθμίσεις σας

Είναι πάντα καλύτερο να κάνετε επανεκκίνηση του Deluge μετά την εφαρμογή νέων ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης. Στη συνέχεια, ανοίξτε ένα χείμαρρο (κατά προτίμηση ένα με πολλούς σπόρους) και βεβαιωθείτε ότι κατεβάζει.

Εάν όλα λειτουργούν σωστά – Συγχαρητήρια, είστε έτοιμοι! Ο διακομιστής μεσολάβησης έχει ρυθμιστεί σωστά.

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε με συνομηλίκους – Πιθανότατα έχετε λάθος μια λεπτομέρεια διαμόρφωσης. Ελέγξτε ξανά τον κεντρικό υπολογιστή σας, τα στοιχεία σύνδεσης και τη θύρα για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά. Επίσης, φροντίστε να διαβάσετε τυχόν σφάλματα που εμφανίζονται στο αριστερό πλαίσιο της κύριας οθόνης σας (στην ενότητα “Trackers”)

Χρήση κρυπτογράφησης με κατακλυσμό (προαιρετικό)

Το Deluge προσφέρει ενσωματωμένη κρυπτογράφηση για άτομα που δεν χρησιμοποιούν VPN. Το πλεονέκτημα της κρυπτογράφησης είναι ότι εμποδίζει τρίτα μέρη (όπως τον ISP σας) να διαβάζουν την κυκλοφορία σας ή να βλέπουν ότι κατεβάζετε torrents. Αυτό τους εμποδίζει επίσης να καταστρέψουν τα torrents σας και μπορεί να οδηγήσουν σε γρηγορότερες ταχύτητες.

Το μειονέκτημα της χρήσης της ενσωματωμένης κρυπτογράφησης του Deluge (σε αντίθεση με την κρυπτογράφηση VPN) είναι ότι λειτουργεί μόνο με άλλα άτομα που έχουν ενεργοποιήσει επίσης την κρυπτογράφηση, οπότε ανάλογα με τις ρυθμίσεις κρυπτογράφησης, θα μπορούσε να μειώσει δραματικά τον αριθμό των διαθέσιμων συνομηλίκων, κάτι που να είναι ένα ζήτημα για χείμαρρους με άσχημο σπόρο.

Η πρότασή μου θα ήταν να ξεκινήσετε με την Κρυπτογράφηση σε “Αναγκαστική” και εάν δεν μπορείτε να προσεγγίσετε αρκετά άτομα, μπορείτε πάντα να την αλλάξετε σε “Ενεργοποιημένη” (διαθέσιμη αλλά δεν απαιτείται).

Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε την κρυπτογράφηση…

 1. Άνοιγμα κατακλυσμού
 2. Μεταβείτε στο μενού Προτιμήσεις: Μενού > Επεξεργασία > Προτιμήσεις
 3. Μεταβείτε στην καρτέλα “Δίκτυο”
 4. Αναζητήστε την ενότητα «Κρυπτογράφηση» στο κάτω μέρος

Για Ενεργοποιημένη (αλλά προαιρετική) Κρυπτογράφηση, επιλέξτε αυτές τις ρυθμίσεις:
Αυτές οι ρυθμίσεις θα κάνουν κρυπτογραφημένες συνδέσεις με άλλους ομότιμους που έχουν ενεργοποιημένη την Κρυπτογράφηση, αλλά θα εξακολουθούν να συνδέονται με μη κρυπτογραφημένους ομότιμους. Μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε σε κάθε ομότιμο στο σμήνος, αλλά δεν θα κρυπτογραφηθούν όλες οι συνδέσεις peer-peer.

Ενεργοποίηση ρυθμίσεων κρυπτογράφησης Deluge (δεν απαιτείται)

Το Deluge Encryption Enabled (αλλά προαιρετικό)

Για αναγκαστική κρυπτογράφηση (Μέγιστη ασφάλεια, όλες οι συνδέσεις κρυπτογραφημένες) επιλέξτε αυτές τις ρυθμίσεις:
Αυτές οι ρυθμίσεις αναγκάζουν το Deluge να συνδεθεί μόνο σε άλλους ομότιμους με ενεργοποιημένη την κρυπτογράφηση πλήρους ροής. Αυτή η ρύθμιση έχει την υψηλότερη ασφάλεια (επειδή όλα τα δεδομένα που μεταφέρετε θα είναι κρυπτογραφημένα), αλλά μπορεί να μειώσει δραματικά τον αριθμό των διαθέσιμων συνομηλίκων, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αργές λήψεις (ή ακόμη και να καταστήσει αδύνατη τη λήψη ενός torrent χωρίς κρυπτογραφημένους συνομηλίκους).

Εικόνα

Συμπέρασμα και άλλοι πόροι

Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το δικό μας Πώς να καθοδηγήσετε τον ανώνυμο κατακλυσμό. Εάν έχετε ακολουθήσει αυτά τα βήματα, οι χείμαρροι σας θα πρέπει να είναι πολύ ανώνυμοι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε torrent με υπευθυνότητα.

Ακολουθούν μερικά ακόμη άρθρα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα:
Πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent ανώνυμα
Πώς να χρησιμοποιήσετε ανώνυμα το Vuze
Τρόπος torrent ανώνυμα: Έκδοση Android
Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN Kill-Switch για προστασία από αποσυνδέσεις VPN

Κατανόηση των αρχείων καταγραφής VPN
Proxy έναντι VPN για torrents

Εάν θεωρήσατε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μοιραστείτε τον (ή μόνο τον ιστότοπό μας) με έναν φίλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινωνική «γραμμή κοινής χρήσης» στα αριστερά της οθόνης ή απλώς να τους πείτε για τον ιστότοπο. Ευχαριστώ!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me