Contents

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έναντι ExpressVPN

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο και ExpressVPN είναι δύο δημοφιλείς επιλογές VPN μεταξύ χρηστών bittorrent. Και οι δύο αυτοί πάροχοι είναι καλές επιλογές για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP torrent και την κρυπτογράφηση των λήψεων torrent.

Κάθε ένα έχει τα δικά του ξεχωριστά πλεονεκτήματα…

Αυτό το άρθρο αξιολογεί τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του PIA vs. Express VPN, με ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες απορρήτου των χρηστών bittorrent.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έναντι ExpressVPN: Περίληψη

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εικόνα

Δικτυακός τόπος: Privateinternetaccess.com

 • Με έδρα τις ΗΠΑ
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος. (μάθετε για τα αρχεία καταγραφής VPN)
 • Περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης SOCKS (λειτουργεί με τους περισσότερους πελάτες torrent)
 • Κρυπτογράφηση 256-bit (προσαρμόσιμη)
 • Συμπεριλαμβάνεται ο διακόπτης Kill
 • Επιτρέπονται Torrents σε όλους τους διακομιστές
 • Μηνιαία τιμή: 6,95 $
 • Καλύτερη τιμή: 3,33 $ / μήνα (πρόγραμμα 1 έτους)

ExpressVPN

Εικόνα

Δικτυακός τόπος:Expressvpn.com

 • Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής δραστηριότητας. Ορισμένα αρχεία καταγραφής σύνδεσης (χωρίς αρχεία καταγραφής IP)
 • Δεν περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης
 • Κρυπτογράφηση 256-bit
 • Συμπεριλαμβάνεται το Kill-Switch
 • Torrents σε συγκεκριμένους διακομιστές
 • Μηνιαία τιμή: 12,95 $
 • Καλύτερη τιμή: 8,32 $ / μήνα (πρόγραμμα 1 έτους)
Τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά PIA:
Το PIA είναι η καλύτερη αξία οποιασδήποτε υπηρεσίας VPN που έχουμε δοκιμάσει, ειδικά μεταξύ VPN torrent.

Η ασφάλειά τους είναι εξαιρετική, είναι ένας πραγματικός πάροχος VPN «No-Logs» και επιτρέπουν το bittorrent σε όλους τους διακομιστές.

Το PIA περιλαμβάνει επίσης έναν διακομιστή μεσολάβησης Ολλανδικής SOCKS με όλες τις συνδρομές VPN. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε σημαντικό πελάτη torrent. Έχουμε οδηγούς εγκατάστασης για uTorrent, Deluge, Flud και Vuze.

Τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά ExpressVPN:
Το ExpressVPN είναι μια premium υπηρεσία VPN (με τιμή premium).

Μας αρέσει πολύ το λογισμικό VPN τους, το οποίο περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες, όπως μια «λίστα αγαπημένων διακομιστών», για να έχετε γρήγορη / εύκολη πρόσβαση στους διακομιστές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Το ExpressVPN διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 70 χώρες.

Οι εφαρμογές για κινητά του ExpressVPN είναι μερικές από τις καλύτερες στην επιχείρηση. Έχουν εφαρμογές για iOS και Android και έχουν βαθμολογία 4+ αστέρια σε καθένα.

Θέματα σύγκρισης

Θα συγκρίνουμε το ExpressVPN και την ιδιωτική πρόσβαση μέσω Διαδικτύου σε καθένα από τα παρακάτω θέματα. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενότητα αυτής της σύγκρισης.

 1. Ασφάλεια
 2. Πολιτική απορρήτου / καταγραφής
 3. Λογισμικό / Χαρακτηριστικά
 4. Ταχύτητα
 5. Φιλικότητα Torrent και χαρακτηριστικά Torrent

Ασφάλεια

Κρυπτογράφηση
Τα PIA και ExpressVPN λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ασφάλεια. Καθένα προσφέρει κρυπτογράφηση OpenVPN ή L2TP / IPSEC με πλήκτρα συνεδρίας 256-bit. Αυτή είναι η ίδια ισχύς κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί ο στρατός και η κυβέρνηση των ΗΠΑ για επικοινωνία υψηλής ασφάλειας.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο αποκτά ένα μικρό πλεονέκτημα στην κρυπτογράφηση, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την ισχύ κρυπτογράφησης και τον αλγόριθμο που χρησιμοποιείται από τον υπολογιστή-πελάτη VPN επιτραπέζιου υπολογιστή τους.

Ρυθμίσεις κρυπτογράφησης ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Προσαρμόστε την κρυπτογράφηση δεδομένων, τον έλεγχο ταυτότητας και τη δύναμη χειραψίας με το λογισμικό της PIA

Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας
Και οι δύο PIA και ExpressVPN περιλαμβάνουν διακόπτη VPN kill-switch. Μας αρέσει αυτή η δυνατότητα και πάντα προτείνουμε να επιλέξουμε έναν πάροχο που ενσωματώνει έναν στο λογισμικό τους. Ένας διακόπτης Kill διασφαλίζει ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν θα διαρρεύσει ποτέ μη κρυπτογραφημένα δεδομένα (ή την πραγματική σας διεύθυνση IP) εάν το VPN αποσυνδεθεί απροσδόκητα.

Περίληψη ασφαλείας:
Το PIA λαμβάνει επιπλέον πόντους για ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις κρυπτογράφησης (μπορείτε ακόμη και να απενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση εντελώς για χρήσεις VPN χαμηλής ασφάλειας, όπως το geo-unblocking των ιστότοπων ροής βίντεο). Η PIA χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση χειραψίας 4096-bit (πολύ ισχυρότερη από την κρυπτογράφηση 2048-bit που χρησιμοποιείται από τα περισσότερα VPN).
ΝΙΚΗΤΗΣ: Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Πολιτική απορρήτου / καταγραφής

Η πολιτική καταγραφής είναι ένα από τα πιο κρίσιμα κριτήρια για την επιλογή VPN, ειδικά για χρήστες bittorrent. Επιλέγοντας έναν από αυτούς τους πραγματικούς παρόχους VPN χωρίς καταγραφή, διασφαλίζετε ότι είναι σχεδόν αδύνατη η δραστηριότητα torrent στον λογαριασμό σας VPN (ή στην προσωπική διεύθυνση IP).

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο: Απόρρητο

Η PIA το εγγυάται δημοσίως δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής δραστηριότητας ή συνεδρίας της χρήσης VPN σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν καταγράφουν ή καταγράφουν το ιστορικό ιστού, τις λήψεις ή την εισερχόμενη / εξερχόμενη διεύθυνση IP. Είναι σε θέση να διατηρήσουν μια «πολιτική μη καταγραφής» επειδή η PIA εδρεύει στις ΗΠΑ (όπου οι νόμοι διατήρησης δεδομένων δεν ισχύουν για υπηρεσίες VPN).

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για τη δημιουργία λογαριασμού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (λειτουργούν και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία μίας χρήσης) και από την πληρωμή. Οι ανώνυμες πληρωμές γίνονται δεκτές με τη μορφή Bitcoin ή δωροκάρτας. Κατά τη γνώμη μας, δεν είναι απαραίτητο να πληρώσετε ανώνυμα, αλλά μη διστάσετε να το κάνετε αν θέλετε το πρόσθετο απόρρητο.

ExpressVPN: Απόρρητο

Το ExpressVPN δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο απορρήτου με το PIA όσον αφορά την πολιτική καταγραφής. Δεν καταγράφουν καμία δραστηριότητα VPN (ιστότοποι που επισκέπτεστε, αρχεία που έχουν ληφθεί κ.λπ.) αλλά κάνουν μεταδεδομένα περιόδου σύνδεσης (KB δεδομένων που μεταφέρονται, διακομιστής VPN που χρησιμοποιείται, διάρκεια σύνδεσης). Ευτυχώς, Το ExpressVPN δεν περιλαμβάνει τη διεύθυνση IP σας στα αρχεία καταγραφής σύνδεσης (από 1 Ιανουαρίου 2016).

Οι πληρωμές με Bitcoin γίνονται αποδεκτές εάν θέλετε να πληρώσετε ανώνυμα.

Σύνοψη απορρήτου / καταγραφής

Παρόλο που το ExpressVPN δεν καταγράφει τη διεύθυνση IP σας, εξακολουθούν να μην είναι πραγματικοί πάροχοι VPN «χωρίς αρχεία καταγραφής». Το PIA είναι ένα από τα πρώτα VPN χωρίς καταγραφή και εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα.
ΝΙΚΗΤΗΣ: Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Λογισμικό / Χαρακτηριστικά

Ενώ και τα δύο VPN είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά, αυτός είναι ο τομέας όπου το ExpressVPN πραγματικά λάμπει. Το λογισμικό τους είναι σταθερό, διαισθητικό και προσφέρει επιπλέον δυνατότητες που δεν διαθέτει η PIA. Επίσης, το ExpressVPN έχει περισσότερες από 3X τόσες τοποθεσίες διακομιστή όπως το PIA.

Λογισμικό ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Το λογισμικό Private Internet Access διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας και ρυθμίσεις κρυπτογράφησης, αν και το εργαλείο επιλογής διακομιστή τους είναι λίγο αμήχανο τώρα που έχουν 30+ τοποθεσίες διακομιστή. Εδώ είναι η κύρια διεπαφή λογισμικού:

Μενού ρυθμίσεων λογισμικού

Η καρτέλα Ρυθμίσεις PIA για προχωρημένους (εμφανίζεται στα δεξιά) σας δίνει πολλές επιλογές: Μπορείτε να επιλέξετε αυτόματη εκκίνηση / αυτόματη σύνδεση, επιλογή σύνδεσης UDP έναντι TCP, ρύθμιση προώθησης θύρας ή ενεργοποίηση λειτουργιών προστασίας διαρροών.

Προώθηση θύρας:
Αυτό είναι ένα προηγμένο χαρακτηριστικό και το PIA είναι ένα από τα λίγα VPN που το προσφέρει. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εάν δεν μπορείτε να περάσετε από τείχος προστασίας με άλλο τρόπο (καθώς μπορεί να δημιουργήσει τρύπες ασφαλείας).

Προστασία διαρροών IP: Το Kill-Switch, η προστασία διαρροής DNS και η προστασία διαρροής IPv6 συμβάλλουν στην αποτροπή των 3 πιο κοινών τύπων διαρροών ταυτότητας VPN. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε / ενεργοποιήσετε με ένα μόνο κλικ.

Εικόνα

Ρυθμίσεις λογισμικού Private Internet Access

Εργαλείο επιλογής διακομιστή PIA

Αντί να επιλέξει μια θέση διακομιστή μέσα από το κύριο παράθυρο του λογισμικού VPN, η PIA ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση.

Ο μόνος τρόπος για να επιλέξετε έναν νέο διακομιστή είναι με δεξί κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος PIA. Αυτό θα ξεκινήσει το διάλογο επιλογής διακομιστή. Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ σε οποιαδήποτε τοποθεσία στη λίστα και το VPN θα αρχίσει να συνδέεται.

Αυτή η μέθοδος παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση για γρήγορες αλλαγές διακομιστή, αλλά είναι λίγο δύσκολο να σαρώσετε τη λίστα για τον επιθυμητό διακομιστή. Επίσης, η λίστα θα είναι ψηλότερη από την οθόνη εάν δεν διαθέτετε οθόνη υψηλής ανάλυσης, αναγκάζοντας σας να μετακινηθείτε στη λίστα.

Είναι μια μικρή ενόχληση, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Προβολή διακομιστή ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Προβολή επιλογής διακομιστή PIA (δεξί κλικ στο εικονίδιο δίσκου για εκκίνηση)

Λογισμικό ExpressVPN

Το ExpressVPN ενσωμάτωσε μια σειρά χαρακτηριστικών στο επιτραπέζιο λογισμικό τους, όπως:

 • Προστασία διαρροών DNS
 • Προβολή διακομιστών επιλογής τοποθεσίας / αγαπημένων
 • Επιλογή πρωτοκόλλου (επιλέξτε από πρωτόκολλο OpenVPN, PPTP, L2TP ή SSTP)
 • Έλεγχος ταχύτητας

Προστασία διαρροών DNS

Αυτή η δυνατότητα (όταν είναι ενεργοποιημένη στο μενού επιλογών) διασφαλίζει ότι όλες οι αναζητήσεις DNS (όταν πληκτρολογείτε www.websitename.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας) δρομολογούνται μέσω των ασφαλών διακομιστών DNS του ExpressVPN. Αυτό εμποδίζει τον ISP σας να παρακολουθεί το ιστορικό περιήγησής σας.

Επιλογή θέσης / Αγαπημένοι διακομιστές

Η επιλογή της προτιμώμενης τοποθεσίας διακομιστή είναι γρήγορη και εύκολη. Υπάρχουν πολλές λίστες διακομιστών με δυνατότητα ταξινόμησης στο λογισμικό.

Μπορείτε να ταξινομήσετε διακομιστές κατά Όνομα, Τοποθεσία ή να επιλέξετε συγκεκριμένους διακομιστές για προσθήκη στη λίστα «Αγαπημένοι διακομιστές».

Το ExpressVPN σας δείχνει επίσης τους πιο πρόσφατα χρησιμοποιούμενους διακομιστές εάν θέλετε να επανασυνδεθείτε γρήγορα.

Αγαπημένοι διακομιστές
Για να προσθέσετε οποιονδήποτε διακομιστή στη λίστα “Αγαπημένα”, απλώς κάντε κλικ στο αστέρι δίπλα στη συγκεκριμένη τοποθεσία διακομιστή.

Μόλις το αστέρι είναι κίτρινο, ο διακομιστής θα εμφανιστεί στη λίστα των αγαπημένων σας διακομιστών, στον οποίο έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Αστέρι” που επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα στην επάνω αριστερή γωνία.

Προβολή διακομιστών λογισμικού ExpressVPN

Διακομιστές ExpressVPN

Επιλογές πρωτοκόλλου VPN

Σε αντίθεση με το PIA, το ExpressVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε κάποιο από τα 5 διαθέσιμα πρωτόκολλα VPN, μέσα από τις επιλογές λογισμικού.

Αυτό σας βοηθά να αλλάζετε εύκολα μεταξύ των πρωτοκόλλων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση των αναγκών ασφαλείας (ή ταχύτητας).

Τα διαθέσιμα πρωτόκολλα ExpressVPN είναι:

 • OpenVPN UDP (Ασφαλής + γρήγορος)
 • OpenVPN TCP (Ασφαλές + αξιόπιστο)
 • L2TP (Ασφαλής + γρήγορος)
 • PPTP (Γρήγορο αλλά όχι πολύ ασφαλές)
 • SSTP (Αξιόπιστο + Stealth)

Εάν δεν είστε σίγουροι για το πρωτόκολλο που θα χρησιμοποιήσετε, σας συνιστούμε να παραμείνετε στο OpenVPN. Είναι το πιο ασφαλές πρωτόκολλο VPN και εξακολουθεί να είναι αρκετά γρήγορο.

Χρησιμοποιήστε το UDP για δραστηριότητες υψηλού εύρους ζώνης, όπως torrent και ροή βίντεο HD. Χρησιμοποιήστε το TCP εάν η αξιοπιστία των δεδομένων είναι πιο σημαντική από την ταχύτητα (email, περιήγηση στο Web, μεταφορά αρχείων http).

Πρωτόκολλα ExpressVPN

Επιλέξτε OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP ή “Auto”

Συμπέρασμα και ετυμηγορία λογισμικού

Μας αρέσουν σίγουρα οι ρυθμιζόμενες επιλογές κρυπτογράφησης ενσωματωμένες στο λογισμικό της PIA (συζητείται στην ενότητα ασφαλείας). Μας αρέσει επίσης η τριπλή προστασία διαρροής IP.

Ωστόσο, το ExpressVPN έχει τόσες πολλές μοναδικές δυνατότητες που κάνουν το λογισμικό τους ευχάριστο στη χρήση. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση και στα 5 πρωτόκολλα VPN τους (ενώ το λογισμικό της PIA επιτρέπει μόνο το OpenVPN TCP ή το UDP). Η επιλογή διακομιστή της PIA είναι επίσης λίγο περίεργη. Εάν συνεχίσουν να προσθέτουν τοποθεσίες διακομιστή, θα χρειαστούν σύντομα μια νέα διεπαφή επιλογής διακομιστή.
ΝΙΚΗΤΗΣ: ExpressVPN

PIA εναντίον ExpressVPN: Speedtest

Η ταχύτητα είναι σίγουρα ένας από τους 3 κορυφαίους παράγοντες που οι άνθρωποι λαμβάνουν υπόψη όταν επιλέγουν ένα VPN. Δεν θέλετε η ταχύτητα σύνδεσής σας να μειώνεται δραματικά απλώς και μόνο επειδή παίρνετε στα σοβαρά την ασφάλειά σας.

Ευτυχώς, το PIA και το ExpressVPN απέδωσαν αρκετά καλά στο speedtest μας. Και οι δύο είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κλάδο VPN. Και οι δύο μπορούν να χειριστούν ταχύτητες 50+ Mbps (υποθέτοντας ότι η σύνδεση ISP σας είναι τουλάχιστον τόσο γρήγορη).

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ταχύτερης δοκιμής…

Ταχύτητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Δοκιμή ταχύτητας PIA στον Καναδά

PIA Speedtest (Τορόντο, Καναδάς)

Δοκιμή ταχύτητας Κάτω Χώρες

PIA Speedtest (Ολλανδία)

Ταχύτητα ExpressVPN

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο)

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο)

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN (Ολλανδία)

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN (Ολλανδία)

Ανάλυση ταχύτητας / Απόφαση:
Όπως μπορείτε να δείτε, και τα δύο VPN έχουν σταθερή ταχύτητα σε διεθνείς τοποθεσίες διακομιστών (όλες οι δοκιμές ταχύτητας πραγματοποιήθηκαν από τις ΗΠΑ).

Είναι σαφές, ωστόσο, ότι το ExpressVPN είναι λίγο πιο συνεπές με τις ταχύτητες σε όλους τους τομείς. Επιπλέον, το ExpressVPN έσπασε το PIA σε ταχύτητες ανάντη. Εάν η ταχύτητα μεταφόρτωσης είναι σημαντική για εσάς, το ExpressVPN πρέπει να σας εξυπηρετεί καλά.

ΝΙΚΗΤΗΣ: ExpressVPN (με μικρό περιθώριο)

Torrent Φιλικότητα / Torrent Χαρακτηριστικά

Εάν είστε ο κύριος λόγος για την αγορά ενός VPN είναι η ανώνυμη λήψη torrents, τότε αυτή η ενότητα είναι εξαιρετικά σημαντική. Εάν όχι, μη διστάσετε να το παραλείψετε.

Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσουμε τη στάση κάθε παρόχου έναντι των χρηστών bittorrent. Θα εξετάσουμε επίσης ποιες (εάν υπάρχουν) χρήσιμες λειτουργίες που περιλαμβάνει κάθε υπηρεσία που παρέχουν επιπλέον αξία για τους χρήστες λήψης torrent / p2p.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet Torrent Φιλικότητα: 10/10

Η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο σημείωσε τέλεια 10/10 στο γράφημα φιλικότητας με το torrent, το οποίο κατέλαβε 21 παρόχους VPN. Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους η PIA ήταν στην κορυφή της λίστας μας ως το καλύτερο VPN torrent το 2015…

Πολιτική καταγραφής
Η PIA λαμβάνει πολύ σοβαρά την πολιτική της «Μηδενικά αρχεία καταγραφής». Το υπερασπίστηκαν ακόμη και στο δικαστήριο εναντίον του FBI. Δεν είναι τέχνασμα ή κόλπο μάρκετινγκ, είναι στον πυρήνα της ταυτότητας της PIA. Το απόρρητο είναι κορυφαία προτεραιότητα.

Διακομιστής μεσολάβησης SOCKS
Όλοι οι συνδρομητές PIA έχουν δωρεάν πρόσβαση σε διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 με έδρα την Ολλανδία. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τους διακομιστές μεσολάβησης SOCKS, είναι η ιδανική επιλογή για τη μεσολάβηση των συνδέσεων torrent στο αγαπημένο σας λογισμικό torrent. Ο διακομιστής μεσολάβησης είναι εξαιρετικά γρήγορος (είναι στην πραγματικότητα ένα σύμπλεγμα διακομιστών) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το VPN ενεργό.

Έχουμε οδηγούς εγκατάστασης που σας δείχνουν πώς να διαμορφώσετε πολλούς διαφορετικούς πελάτες torrent, συμπεριλαμβανομένων των uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent και Flud (Android).

Όταν θεωρείτε ότι άλλες εταιρείες (όπως η Torguard και η BTGuard) χρεώνουν περίπου $ 5 / μήνα για να προσθέσουν την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης SOCKS, καθίσταται σαφές πόσο μεγάλη είναι αυτή η δυνατότητα μπόνους.

Επιτρέπονται Torrents σε όλους τους διακομιστές
Τα περισσότερα VPN επιτρέπουν μόνο p2p / torrents σε συγκεκριμένους διακομιστές / χώρες, θεωρώντας ορισμένες τοποθεσίες πολύ επικίνδυνες. Το PIA υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση – Επιτρέπουν την κυκλοφορία p2p σε οποιονδήποτε διακομιστή, αλλά χρησιμοποιούν μια αποκλειστική τεχνολογία για τη δρομολόγηση της κίνησης P2P μέσω μιας 2ης σήραγγας VPN εάν βρίσκεστε σε διακομιστή «υψηλού κινδύνου».

Αυτή η διαδικασία εκτελείται απρόσκοπτα πίσω από τα παρασκήνια και οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν ιδέα ότι συμβαίνει. Αυτή η τεχνική μπορεί να επιβραδύνει ελαφρώς τις ταχύτητες torrent, αλλά μπορείτε να αποφύγετε την ταχύτητα με το να κολλήσετε σε φιλικές τοποθεσίες p2p. Συμβουλή: Αποφύγετε διακομιστές ΗΠΑ, ΗΒ και Αυστραλίας.

ExpressVPN Torrent-φιλικότητα: 7/10

Το σκορ 7 είναι ακόμη αξιοπρεπές και καθιστά το ExpressVPN κατάλληλο υποψήφιο για ανώνυμα torrents (αφού δεν περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP σας στα αρχεία καταγραφής του διακομιστή τους). Η ουσία είναι ότι το ExpressVPN δεν είναι σε θέση να προσφέρει την ίδια ακραία εγγύηση απορρήτου με το PIA.

Το ExpressVPN δεν περιλαμβάνει διακομιστή μεσολάβησης SOCKS (όπως το PIA), αλλά το λογισμικό τους διαθέτει kill-switch (ένα ωραίο χαρακτηριστικό p2p) και οι ταχύτητές τους είναι πολύ γρήγορες. Όλα τα πράγματα είναι ίσα, ωστόσο, το PIA θα είναι συνήθως καλύτερη επιλογή εάν η # 1 χρήση του VPN θα είναι torrents.

ΝΙΚΗΤΗΣ: Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Τιμολόγηση & Πολιτική επιστροφής

Οι τιμές PIA και ExpressVPN διατίθενται σε αντίθετα άκρα του φάσματος VPN. Το ExpressVPN στοχεύει την premium αγορά VPN, με συνδρομή 1 έτους που κοστίζει 100 $. Αυτό είναι 2,5 φορές η τιμή μιας συνδρομής PIA 1 έτους. Η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο χρεώνει 39,95 $ για πακέτα ενός έτους (η οποία λειτουργεί με φθηνή τιμή 3,33 $ / μήνα).

Πιο ακριβό δεν σημαίνει πάντα καλύτερο όταν πρόκειται για VPN. Ωστόσο, οι ακριβότερες υπηρεσίες VPN τείνουν να είναι καλύτερες σε δύο τομείς:

 1. Ταχύτητα (Μπορούν να αντέξουν περισσότερο εύρος ζώνης / χρήστη)
 2. Εξυπηρέτηση πελατών (Προσφέρετε περισσότερους υπαλλήλους υποστήριξης / τεχνολογίας)
 3. Λογισμικό (Υψηλότερος προϋπολογισμός για ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών για κινητά).

Αυτό ισχύει και για το ExpressVPN, και ξεχώρισαν περισσότερο στις ενότητες «Speedtests» και «Software» της σύγκρισης VPN.

Το αν η μέτρια ταχύτητα και η αναβάθμιση λογισμικού αξίζουν περισσότερο από το διπλάσιο της τιμής για εσάς είναι προσωπική επιλογή. Δεν υπάρχει σωστή ή λανθασμένη απάντηση, αλλά κατά την εμπειρία μου, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με το PIA, το οποίο βραβεύτηκε με το «Best Cheap VPN» από τον συντάκτη μας.

Πολιτική επιστροφής

Και οι δύο αυτοί πάροχοι προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100%, χωρίς όρους ή περιορισμούς (αρκεί να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός του επιτρεπόμενου χρονικού πλαισίου).

Συνιστούμε να επωφεληθείτε από αυτές τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων, επειδή σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε πολλές υπηρεσίες VPN σχεδόν χωρίς κίνδυνο έως ότου βρείτε την τέλεια.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων VPN Express – 30 ημέρες

Το ExpressVPN επιτρέπει στους χρήστες να ζητούν και να λαμβάνουν 100% επιστροφή χρημάτων από την τιμή συνδρομής τους εντός των πρώτων 30 ημερών της υπηρεσίας. Θα εξετάσουν ακόμη και τις επιστροφές χρημάτων μετά το χρονικό διάστημα των 30 ημερών, εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι η υπηρεσία τους δεν ήταν προσβάσιμη ή δεν λειτουργούσε σωστά.
Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας με πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αρχική αγορά … Επιστροφές χρημάτων πέραν του παραθύρου αγοράς 30 ημερών θα ληφθούν υπόψη, κατά την αποκλειστική κρίση του ExpressVPN, μόνο εάν ένας συνδρομητής μπορεί να αποδείξει ότι η Υπηρεσία δεν ήταν διαθέσιμη ή χρησιμοποιήσιμο κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής και ότι έγιναν εύλογες προσπάθειες για να επικοινωνήσετε με το ExpressVPN για την επίλυση του προβλήματος – ExpressVPN TOS

Πολιτική επιστροφής χρημάτων για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο – 7 ημέρες

Η PIA έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100% για τις πρώτες 7 ημέρες μετά την εγγραφή σας. Μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών φαίνεται να είναι το βιομηχανικό πρότυπο (αν και ορισμένες εταιρείες επιλέγουν εγγυήσεις 15 ή 30 ημερών).
Εάν είστε λιγότερο από 100% ικανοποιημένοι με την υπηρεσία VPN PrivateInternetAccess.com, θα σας επιστρέψουμε ευχαρίστως την πληρωμή σας εάν ζητηθεί η επιστροφή χρημάτων εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της αγοράς. Τα αιτήματα που υποβάλλονται μετά από το παράθυρο ημερομηνίας αγοράς 7 ημερών θα απορριφθούν – Όροι Παροχής Υπηρεσιών της PIA

Συμπερίληψη και συστάσεις

Είτε επιλέγετε ExpressVPN έναντι Ιδιωτικής Πρόσβασης στο Διαδίκτυο εξαρτάται από δύο παράγοντες:

 1. Το torrenting θα είναι η κύρια χρήση VPN?
 2. Πόσα προτίθεστε να ξοδέψετε;

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Μην αφήσετε τη φτηνή τιμή να σας ξεγελάσει, το PIA είναι μια εξαιρετική υπηρεσία VPN παντού και το # 1 προτεινόμενο VPN για χρήστες bittorrent.

Πλεονεκτήματα:

 • Αληθινή πολιτική «Χωρίς αρχεία καταγραφής»
 • Περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης SOCKS
 • Τριπλή προστασία διαρροής IP
 • Γρήγορα

Μειονεκτήματα:

 • Λιγότερες τοποθεσίες διακομιστή από το ExpressVPN
 • Το λογισμικό επιτρέπει μόνο το πρωτόκολλο OpenVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN διαθέτει εξαιρετικό λογισμικό και οι εφαρμογές VPN για κινητές συσκευές (iOS, Android) είναι μερικές από τις καλύτερες, οπότε αν η ασφάλεια για κινητά είναι προτεραιότητα, αξίζει μια μακρά ματιά. Ωστόσο, το ExpressVPN είναι αρκετά ακριβό. Το IPVanish είναι ένα άλλο VPN που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς έχουν πολύ γρήγορες ταχύτητες και καλό λογισμικό, αλλά εξακολουθούν να είναι φθηνότερα από το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα:

 • Υπέροχες εφαρμογές VPN για υπολογιστές και κινητά
 • Ελαφρώς ταχύτερα από το PIA

Μειονεκτήματα:

 • Διατηρούν αρχεία καταγραφής σύνδεσης (αλλά όχι διεύθυνση IP)
 • Ακριβός.

Η κατώτατη γραμμή

_ Σε 3,33 $ / μήνα, η PIA είναι πιθανώς πολύ καλή συμφωνία για να περάσει. Έχω περισσότερες από 10 ενεργές συνδρομές VPN, αλλά εξακολουθώ να χρησιμοποιώ PIA καθημερινά. Είναι γρήγορο, αξιόπιστο και μου αρέσει η αφοσίωσή τους στο απόρρητο. Πείσατε ακόμα; Εγγραφείτε στο PIA!

Περισσότερα χρήσιμα άρθρα & Οδηγοί

Οδηγοί
Χρησιμοποιήστε το uTorrent Ανώνυμα
Χρησιμοποιήστε το QBittorrent Ανώνυμα
Ανώνυμος χείμαρρος σε 3 βήματα
Proxy εναντίον VPN για ασφαλή torrents
Οδηγός κρυπτογράφησης Torrent
Κριτικές
Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
Συγκρίσεις VPN
PIA εναντίον IPVanish
PIA εναντίον Torguard
PIA εναντίον Hidemyass
Torguard εναντίον BTGuard: Torrent Proxy

Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτήν τη σύγκριση VPN 🙂

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών 7 ημερών

ExpressVPN

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών 100%
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me