Είναι το ExpressVPN καλό για Torrents & p2p; (Πλεονεκτήματα / Μειονεκτήματα & Εναλλακτικές)

Οδηγός Torrent ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένας δημοφιλής (αλλά ακριβός) premium πάροχος VPN. Επιτρέπουν torrents / p2p, αλλά είναι καλό το ExpressVPN για λήψη torrent και torrent; Αυτό θα καλύψουμε σε αυτό το άρθρο.

Θα συζητήσουμε:

 • Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του ExpressVPN
 • Η πολιτική καταγραφής τους (πολιτική απορρήτου)
 • Επιτρέπει το ExpressVPN torrents?
 • Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN με uTorrent, Vuze ή Deluge
 • Υπάρχουν καλύτερες (ή φθηνότερες) εναλλακτικές λύσεις ExpressVPN?

Ας αρχίσουμε.

Εικόνα

Το ExpressVPN επιτρέπει torrents / p2p, αλλά είναι η καλύτερη επιλογή σας?

Εισαγωγή στο ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια premium υπηρεσία VPN που βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους (BVI). Είναι γνωστοί για τις γρήγορες ταχύτητές τους, το εξαιρετικό τους λογισμικό, τη σταθερή τεχνική υποστήριξη. Φυσικά, αυτό έρχεται επίσης σε τιμή, και ακόμη και το φθηνότερο πακέτο τους είναι πάνω από $ 8 / μήνα.

Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους οι χρήστες επιλέγουν να εγγραφούν στο ExpressVPN…

Γρήγορα: Το ExpressVPN ισχυρίζεται ότι είναι το ταχύτερο VPN στον κόσμο. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ισχύει, αλλά είναι σίγουρα πάνω από το μέσο όρο στις ταχύτητες. Οι διακομιστές είναι σχετικά άγνωστοι.

Εξαιρετικό λογισμικό: Το προσαρμοσμένο λογισμικό VPN του ExpressVPN (Mac, Windows, iOS, Android) είναι κορυφαίας ποιότητας. Είναι σίγουρα μεταξύ των 4 ή 5 καλύτερων οπουδήποτε και ο πελάτης κινητής τηλεφωνίας τους ξεχωρίζει σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.

Κορυφαίες δυνατότητες ExpressVPN

 • Κρυπτογράφηση 256-bit: (υψηλότερη αντοχή)
 • 4 πρωτόκολλα VPN: (OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP)
 • Kill-Switch: (μια λειτουργία ασφαλείας kill-switch χρήσιμη για torrents. Αποτρέπει τις διαρροές ip εάν το vpn αποτύχει)
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής διευθύνσεων IP: (Αυτό είναι καλό για το απόρρητο του torrent, αλλά εξακολουθούν να μην είναι ένα πραγματικό VPN “Zero-log”).
 • Προσαρμοσμένο λογισμικό VPN: Εξαιρετικός πελάτης VPN διαθέσιμος για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες

Επιτρέπει το ExpressVPN Torrents?

Αυτή είναι η πιο σημαντική ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε όταν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα VPN για torrents. Ζητήσαμε απευθείας από την τεχνική τους υποστήριξη αν το ExpressVPN επιτρέπει p2p / torrents.

Η απάντηση?
Ναί. Το ExpressVPN επιτρέπει την κοινή χρήση αρχείων και p2p

Περιορισμοί:
Το ExpressVPN δεν περιορίζει τις λήψεις p2p / torrent σε συγκεκριμένες τοποθεσίες διακομιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε διακομιστή ή χώρα που θέλετε.

Πολιτική καταγραφής ExpressVPN / Πολιτική απορρήτου

Εάν έχετε διαβάσει οποιονδήποτε από τους άλλους οδηγούς στον Οδηγό VPN Torrent, γνωρίζετε ότι τα # 1 κριτήρια ελέγχου κατά την επιλογή ενός φιλικού torrent VPN είναι:

"Το VPN διατηρεί αρχεία καταγραφής?"

Σε γενικές γραμμές, θέλουμε μόνο να προτείνουμε πραγματικούς παρόχους VPN «Zero-Log» για τη λήψη torrents, επειδή η προσφορά προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο απορρήτου (χωρίς επιπλέον κόστος).

Ωστόσο, τα αρχεία καταγραφής που μας ενδιαφέρουν περισσότερο είναι τα αρχεία καταγραφής διευθύνσεων IP (καταγράφει το VPN από ποια διεύθυνση IP έχετε πρόσβαση στους διακομιστές τους και από ποια IP έχετε εκχωρηθεί).

Αποδεικνύεται ότι το ExpressVPN διατηρεί μερικά ελάχιστα αρχεία καταγραφής σύνδεσης, αλλά ενδέχεται να περιέχουν μόνο πληροφορίες όπως:

 • Η διάρκεια της σύνδεσης
 • Η ποσότητα των δεδομένων που μεταφέρονται (σε ​​KB)
 • Το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται κ.λπ….

Τι γίνεται λοιπόν με τις διευθύνσεις IP?

Δυστυχώς, η απάντηση δεν είναι απολύτως σαφής. Στο παρελθόν, το ExpressVPN δήλωσε ότι δεν καταγράφει διευθύνσεις IP, ωστόσο Οροι χρήσης προς το παρόν δεν αναφέρω καθόλου διευθύνσεις IP. Η μόνη αναφορά της πολιτικής καταγραφής τους είναι σε μία από τις σελίδες προορισμού τους:

Εικόνα

Όπως μπορείτε να δείτε, η λίστα με τα πράγματα που δεν καταγράφονται καθαρά δεν αναφέρει διευθύνσεις IP. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι το ExpressVPN δεν είναι πραγματικά ένα «Logless» VPN, εκτός εάν δεσμεύονται δημόσια σε μια τέτοια πολιτική στην πολιτική απορρήτου τους.

Εναλλακτικές λύσεις ExpressVPN

Το ExpressVPN επιτρέπει torrents, αλλά υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να εξετάσετε εναλλακτικές λύσεις:

 1. Το ExpressVPN διατηρεί αρχεία καταγραφής μεταδεδομένων, οπότε δεν είναι ένα πραγματικά VPN χωρίς σύνδεση
 2. Το ExpressVPN είναι ακριβό. Οι συνδρομές 1 έτους κοστίζουν σχεδόν 3x όσο και το PIA (το οποίο κοστίζει μόνο 3,33 $ / μήνα)

Ακολουθούν μερικές εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για το ExpressVPN που πραγματικά μας αρέσουν…

NordVPN (Εξοικονόμηση 75%)

Εικόνα

Μηδενικά αρχεία καταγραφής
Κρυπτογράφηση 256-bit
Περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης Socks5
Ενσωματωμένο SmartDNS
Λειτουργεί με το Netflix

Λήψη NordVPN »

NordVPN έγινε γρήγορα το αγαπημένο μας παντού VPN. Κάνει τα πάντα και σε φθηνότερη τιμή από ακόμη και έκπτωση VPN όπως Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Το NordVPN είναι πλήρως συμβατό με το Netflix (και πάνω από 50 άλλες υπηρεσίες ροής). Είναι ένα από τα λίγα υπόλοιπα VPN που δεν αποκλείονται από δημοφιλείς υπηρεσίες ροής. Το NordVPN περιλαμβάνει επίσης την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Socks5 (ιδανική για torrents) σε περισσότερες από 10 τοποθεσίες. Ελέγξτε τους οδηγούς εγκατάστασης για ένα πλήρες σεμινάριο για το πώς να ρυθμίσετε τα πάντα.

Ω, και το ανέφερα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών 100% που σας επιτρέπει βασικά χωρίς κίνδυνο?

Δείτε πώς συγκρίνεται το NordVPN με το expressVPN

 • Πάνω από 70% φθηνότερο (συγκρίνοντας την καλύτερη διαφημιζόμενη προσφορά για το καθένα)
 • Και οι δύο λειτουργούν με το Netflix και άλλες υπηρεσίες ροής (το Express απαιτεί επιπλέον ρύθμιση)
 • Το NordVPN είναι Zero-Log (το Express δεν είναι), αλλά οι διακομιστές του ExpressVPN είναι πιο γρήγοροι
 • Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για μια πλήρη ματιά στο λογισμικό, την ταχύτητα και την εγκατάσταση

IPVanish

Εικόνα

Μηδενικά αρχεία καταγραφής
Κρυπτογράφηση 256-bit
Περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης Socks5

IPVanish είναι η πιο λογική εναλλακτική λύση για το ExpressVPN, γιατί όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά που είναι πολύ παρόμοια.

Το IPVanish διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 70 χώρες, εξαιρετικό λογισμικό και καλή τεχνική υποστήριξη. Το IPVanish είναι επίσης εξαιρετικά γρήγορο (πιθανώς ακόμη πιο γρήγορο) –> Διαβάστε την κριτική μας IPVanish

Αλλά εδώ διαφέρουν:

 • Το IPVanish περιλαμβάνει μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης torrent SOCKS5 (το ExpressVPN δεν)
 • Το IPVanish έχει μια πραγματική πολιτική «Μηδενική καταγραφή» (το ExpressVPN δεν)
 • Το IPVanish ξεκινά από 6,49 $ / μήνα (η καλύτερη προσφορά του ExpressVPN είναι 8,32 $ / μήνα)

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εικόνα

Μηδενικά αρχεία καταγραφής
Κρυπτογράφηση 256-bit
Περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης Socks5
3,33 $ / μήνα (1 έτος)

Λάβετε PIA για 3,33 $ / m

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο προσφέρει σχεδόν όλα τα ίδια πλεονεκτήματα του IPVanish. Σίγουρα, δεν είναι τόσο γρήγορα και το λογισμικό τους δεν είναι τόσο στιλβωμένο, αλλά η PIA έχει ακόμα περισσότερους από 1 εκατομμύριο συνδρομητές.

Γιατί; Εγώείναι μια καταπληκτική συμφωνία!

Με απεριόριστα σχέδια εύρους ζώνης που ξεκινούν από 3,33 $ / μήνα, είναι δύσκολο να βρείτε μια καλύτερη τιμή σε ένα VPN με αυτές τις πολλές δυνατότητες.

Έχουμε επίσης αφιερώσει οδηγούς εγκατάστασης torrent για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (λόγω της τεράστιας δημοτικότητάς τους). Δείτε τους: uTorrent, Vuze, Deluge, PIA torrent guide

Πώς να κατεβάσετε το Torrents με ασφάλεια με το ExpressVPN

Το ExpressVPN προσφέρει μόνο υπηρεσία VPN (δεν διαθέτουν διακομιστή μεσολάβησης Sorrent5 όπως IPVanish και PIA). Μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε έναν διακομιστή μεσολάβησης για torrents ή τα πλεονεκτήματα ενός VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης.

Η χρήση ενός VPN για την ανωνυμοποίηση των torrents σας είναι πολύ απλή, αλλά εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη μεγιστοποίηση του απορρήτου σας με το ExpressVPN.

Συμβουλή # 1 – Χρησιμοποιήστε μια τοποθεσία διακομιστή φιλική προς τα torrent

Το ExpressVPN δεν περιορίζει τη δραστηριότητα p2p σε συγκεκριμένους διακομιστές, αλλά μάλλον προτιμούν να μην κάνετε torrent από συγκεκριμένες τοποθεσίες διακομιστή (όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες ή το Ηνωμένο Βασίλειο).

Οι καλές τοποθεσίες διακομιστή για torrenting περιλαμβάνουν: Καναδά, Ολλανδία, Λουξεμβούργο και Ελβετία.

Συμβουλή # 2 – Ενεργοποιήστε το διακόπτη Kill

Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN ως την κύρια μέθοδο για ανώνυμο torrenting, πρέπει πάντα να ενεργοποιείτε το διακόπτη VPN.

Το Kill-switch είναι μια επιλογή λογισμικού που θα σκοτώσει όλη τη δραστηριότητα του Διαδικτύου στη συσκευή σας στην απίθανη περίπτωση διακοπής σύνδεσης VPN (αποσύνδεση). Ο μόνος τρόπος για να επαναφέρετε την πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι είτε 1 – επανασύνδεση στο VPN είτε 2-επαναφορά του προσαρμογέα δικτύου σας.

Ο διακόπτης θανάτωσης του ExpressVPN βρίσκεται στις ρυθμίσεις λογισμικού στην καρτέλα «Γενικά». Απλώς επιλέξτε το πλαίσιο με την ένδειξη:

Ενεργοποίηση κλειδώματος δικτύου (Διακόπτης Kill Διαδικτύου)

Και πρέπει να είσαι καλός. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε προαιρετικά εάν θα κάνετε τον υπολογιστή σας προσβάσιμο σε άλλες συσκευές στο δίκτυό σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στο expressVPN. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν θα επηρεάσει την ασφάλειά σας ενώ τρέχει.

Διακοπή διακόπτη ExpressVPN

Ενεργοποιήστε το “kill-switch” του ExpressVPN για να αποφύγετε τυχαίες διαρροές IP κατά το torrenting.

Συμβουλή # 3 – Πάντα να συνδέεστε στο ExpressVPN πριν ανοίξετε τον πελάτη torrent

Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά είναι εκπληκτικό πόσοι άνθρωποι κάνουν αυτό το απλό λάθος. Πρέπει πάντα να συνδέεστε στο VPN σας προτού ανοίξετε τον πελάτη σας και μην αποσυνδεθείτε μέχρι να βγείτε από το λογισμικό torrent. Αυτό ισχύει ακόμη και αν δεν έχετε ενεργές λήψεις.

Εάν θέλετε ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Vuze ως πελάτη torrent. Το Vuze διαθέτει ένα δροσερό χαρακτηριστικό «Interface Bind», το οποίο δεν θα σας αφήσει καν να κατεβάσετε torrents, εκτός εάν η σήραγγα VPN είναι ενεργή. Διαβάστε το σεμινάριο εγκατάστασης Vuze.

Οδηγοί πελατών Torrent για ExpressVPN

Το ExpressVPN θα λειτουργεί με οποιονδήποτε σημαντικό πελάτη torrent και δεν απαιτείται ειδική διαμόρφωση στο λογισμικό torrent. Απλώς συνδεθείτε στον διακομιστή VPN της επιλογής σας, ενεργοποιήστε το Kill-Switch και ξεκινήστε τη λήψη torrents.

Αλλά κάθε πελάτης torrent έχει τις δικές του συγκεκριμένες δυνατότητες και λειτουργίες, οπότε δημιουργήσαμε έναν οδηγό εγκατάστασης για όλες τις πιο δημοφιλείς. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε το μέγιστο απόρρητο, τις ταχύτερες δυνατές ταχύτητες και να ελέγξετε τη διαμόρφωση torrent για διαρροή.

Οδηγοί εγκατάστασης Torrent:

 • Android (tTorrent / Flud)
 • Κατακλυσμός
 • QBittorrent
 • Τιξάτι
 • uTorrent
 • Βουζ

Ενημερώθηκε στις 14 Μαρτίου 2018 από το BBVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map