FastestVPN Review: 6 Πλεονεκτήματα και 3 Μειονεκτήματα της Χρήσης FastestVPN

Ταχύτερο VPN


Contents

Ταχύτερο VPN

https://fastestvpn.com/

tl; δρ

Το FastestVPN ήρθε για πρώτη φορά στο ραντάρ μου στα μέσα του 2019 και εκείνη τη στιγμή βρήκα την απόδοσή του να είναι μέτρια στην καλύτερη. Όταν μου ζητήθηκε να το επαναξιολογήσω αυτή τη φορά, πρέπει να πω ότι ήμουν δύσπιστος. Ωστόσο, με ένα διευρυμένο δίκτυο και πολύ αυξημένες ταχύτητες, αυτό το αουτσάιντερ σίγουρα ανεβαίνει στον κόσμο.

FastestVPN Review: 6 Πλεονεκτήματα & 3 μειονεκτήματα της χρήσης του FastestVPN

Το FastestVPN εδρεύει στα νησιά Cayman και είναι αυτόνομο βρετανικό υπερπόντιο έδαφος. Οι επιχειρήσεις που εδρεύουν σε αυτές τις τοποθεσίες υπόκεινται στην τοπική νομική δικαιοδοσία και δεν υπόκεινται σε κανόνες στεφάνης.

Αυτό, καθώς και το γεγονός ότι η χώρα έχει βελτιώσει σημαντικά τους νόμους περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σημαίνει ότι το περιβάλλον είναι ιδανικό για να αναπτυχθούν οι πάροχοι υπηρεσιών VPN. Το FastestVPN έχει αξιοποιήσει αυτό το ζήτημα και προσπαθεί να υποσχεθεί στους πελάτες ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους βοηθήσουν να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

6 καταπληκτικά πράγματα που μου αρέσουν για το FastestVPN

1. Στερεά ασφάλεια & Μυστικότητα

Η FastestVPN έχει δώσει μια σοβαρή δέσμευση στους πελάτες της, δηλώνοντας ανοιχτά ότι θα δώσει προτεραιότητα στα δικαιώματα των πελατών της τόσο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής όσο και στην ασφάλεια. Το πιο σημαντικό, έχει δεσμευτεί να μην κοινοποιήσει δεδομένα (εάν υπάρχουν) σε τρίτους, πράγμα που ειλικρινά είναι αυτό που θα περιμέναμε από μια υπηρεσία VPN.

Το fastvpn έχει καλή ασφάλεια και απόρρητο

Σε αντίθεση με ορισμένα μεγαλύτερα ονόματα εκεί έξω, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί παράπονα για διαρροή δεδομένων FastestVPN ή παροχή πληροφοριών στις αρχές. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να λάβουν υπόψη οι χρήστες που έχουν επίγνωση της ιδιωτικής ζωής.

1.1 Υψηλός ρυθμός κρυπτογράφησης 256-bit

Οι συνδέσεις που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος-πελάτη FastestVPN προστατεύονται από τα υψηλότερα ποσοστά κρυπτογράφησης που διατίθενται σήμερα στους καταναλωτές. Η κρυπτογράφηση 256-bit είναι το de facto πρότυπο που στηρίζεται και εμπιστεύεται από τους επαγγελματίες ασφαλείας σήμερα.

Χρησιμοποιείται επίσης από πολλά στρατιωτικά συστήματα και με κάθε ειλικρίνεια, είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσει. Οι πιθανότητες να σπάσετε τα δεδομένα σας 256-bit θα ήταν πολύ λιγότερο πιθανό από το να διαρρεύσετε μόνοι σας τα δεδομένα, ωστόσο κατά λάθος.

1.2 Καλή επιλογή πρωτοκόλλων

Πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN σήμερα κλίνουν έντονα προς το πρωτόκολλο OpenVPN λόγω της φήμης του ως εξαιρετικά ασφαλούς και σταθερού. Δυστυχώς, αυτό έχει οδηγήσει σε πολλούς από αυτούς να αγνοήσουν άλλα πρωτόκολλα VPN και να μην δώσουν στους χρήστες τους μια επιλογή στο θέμα.

Παρόλο που δεν είμαι υπέρ ορισμένων πρωτοκόλλων όπως το L2TP και το PPTP, μου αρέσει να χρησιμοποιώ το IKEv2, καθώς είναι επίσης αρκετά ασφαλές και πολλές φορές ξεπερνά το OpenVPN. Το FastestVPN παρέχει στους χρήστες του ένα ευρύ φάσμα επιλογών, επιτρέποντας IKEv2, L2TP, PPTP, καθώς και OpenVPN (τόσο TCP όσο και UDP).

Αυτό δίνει στους χρήστες μεγάλη ευελιξία, η οποία είναι σημαντική για περισσότερους λόγους που απλώς επιταχύνουν. Περιστασιακά, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να έχουν προβλήματα συμβατότητας με εφαρμογές που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυο μέσω του VPN. Επιτρέποντας στους χρήστες να εναλλάσσουν πρωτόκολλα VPN, διευκολύνει την πίεση, ανάλογα με τη συμβατότητα.

1.3 Ενσωματωμένο Τείχος προστασίας NAT

Το FastestVPN περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο τείχος προστασίας NAT που είναι καλό για εσάς, καθώς συμβάλλει στην αύξηση της ασφάλειας στις συσκευές σας. Σκεφτείτε το τείχος προστασίας NAT ως ταχυδρόμο που ταξινομεί τα εισερχόμενα πακέτα δεδομένων στη συσκευή σας.

Θα σας παραδώσει μόνο τα πακέτα δεδομένων που έχετε ζητήσει συγκεκριμένα και θα απορρίψετε οτιδήποτε άλλο. Λάβετε υπόψη ότι παρόλο που βοηθά στην αύξηση της ασφάλειας, το τείχος προστασίας NAT δεν πρέπει να θεωρείται αντικατάσταση μιας αποκλειστικής εφαρμογής Internet Security.

1.4 Περιλαμβάνει Anti-Malware & Αποκλεισμός διαφημίσεων

Κανονικά δεν ενδιαφέρομαι πολύ για υπηρεσίες που προσπαθούν να προσφέρουν στους χρήστες τα πάντα σε μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κάτι άλλο. Ωστόσο, στην περίπτωση των λειτουργιών anti-malware και αποκλεισμού διαφημίσεων του FastestVPN, είναι τόσο διακριτικά και ελαφριά που δύσκολα έρχονται στο μυαλό.

Το fastvpn έχει anti malware και πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων

Αυτό είναι καλό γιατί σίγουρα δεν συμβάλλουν στο φούσκωμα της εφαρμογής παρέχοντας ταυτόχρονα μια υπηρεσία προστιθέμενης αξίας. Μέρος αυτού του λόγου είναι ότι το FastestVPN εκτελεί ορισμένες δυνατότητες στους δικούς του διακομιστές, οπότε μειώνει κάθε πιθανή πίεση στις συσκευές σας, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρει ένα μπόνους.

2. Δίκαιες ταχύτητες

Την πρώτη φορά που αξιολόγησα το FastestVPN, οι ταχύτητες ήταν ειλικρινά αρκετά κακές. Αυτό επιδεινώθηκε από την τόλμη της δήλωσης που κάνει το όνομα αυτού του VPN. Ωστόσο, μετά από περίπου ένα χρόνο, διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα έδιναν προσοχή στα σχόλια και στην αύξηση της απόδοσης των υπηρεσιών.

Ως βασική γραμμή, η απροσδιόριστη ταχύτητά μου στο Διαδίκτυο όταν συνδέομαι απευθείας μέσω του δρομολογητή μου στο δίκτυο είναι τόσο κοντά στην διαφήμιση όσο μπορεί να επιτευχθεί – ως επί το πλείστον. Μπορώ να λαμβάνω τακτικά 400+ Mbps σε γραμμή 500Mbps.

ταχύτερη ταχύτητα βάσης βάσης χωρίς ενεργό vpn

Δοκιμή ταχύτητας σε τοπικό διακομιστή χωρίς ενεργό VPN
(Δείτε το πλήρες βασικό αποτέλεσμα)

Προτού συνεχίσουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών, σημειώστε ότι δοκίμασα το FastestVPN στο πρωτόκολλο OpenVPN, καθώς αυτό είναι το πρότυπο που προσφέρουν οι περισσότεροι πάροχοι VPN. Το IKEv2 είναι επίσης διαθέσιμο στο FastestVPN και χρησιμοποιώντας αυτό το πρωτόκολλο πιθανότατα θα έχετε πολύ καλύτερες ταχύτητες από ό, τι στο OpenVPN, οπότε πάρτε τα αποτελέσματα με μια πρέζα αλάτι.

Δοκιμή ταχύτερης ταχύτητας VPN – ΗΠΑ

Οι ταχύτητες στον αμερικανικό διακομιστή του FastestVPN ήταν περίπου όσο πιο γρήγορα αναμενόταν.

ταχύτερη ταχύτητα vpn ΗΠΑ

Γρήγορη δοκιμή ταχύτητας VPN VPN ΗΠΑ – απενεργοποιημένο VPN
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

ταχύτερη ταχύτητα vpn ΗΠΑ

FastestVPN speed test US – VPN ενεργοποιημένο
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Τα 25Mbps δεν είναι ακριβώς μια τρομερή ταχύτητα, ούτε είναι κάτι που πρέπει να γράψετε στο σπίτι. Ο λανθάνων χρόνος ήταν λίγο ψηλά, αλλά οι ΗΠΑ είναι σχεδόν σε όλο τον κόσμο από τη φυσική μου τοποθεσία.

Δοκιμή ταχύτερης ταχύτητας VPN – Ευρωζώνη

Στις περισσότερες περιπτώσεις, διαπιστώνω ότι οι ταχύτητες VPN μου για διακομιστές που βασίζονται στην Ευρωζώνη δεν διαφέρουν πολύ από τις δοκιμές ταχύτητας διακομιστή με έδρα τις ΗΠΑ.

ταχύτερη ταχύτητα vpn Ευρώπη

Ταχύτερη δοκιμή ταχύτητας VPN VPN – VPN απενεργοποιημένο
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

ταχύτερη ταχύτητα vpn Ευρώπη

Ταχύτερη δοκιμή ταχύτητας VPN VPN – Ενεργοποίηση VPN
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Ακόμα και από την άποψη της καθυστέρησης είναι μια υπόθεση αφής. Ωστόσο, αυτές οι ταχύτητες είναι αρκετά αξιοπρεπείς για ροή πολυμέσων.

Δοκιμή ταχύτητας FastestVPN – Μέση Ανατολή

Με την απουσία οποιουδήποτε διακομιστή που βασίζεται στην ήπειρο της Αφρικής, έκανα προεπιλογή κάπου στη Μέση Ανατολή για αυτούς τους αριθμούς.

ταχύτερη ταχύτητα vpn Μέση Ανατολή

Ταχύτερη δοκιμή ταχύτητας VPN στη Μέση Ανατολή – απενεργοποίηση VPN
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

ταχύτερη ταχύτητα vpn Μέση Ανατολή

Γρήγορη δοκιμή ταχύτητας VPN στη Μέση Ανατολή – VPN ενεργοποιημένο
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Δεν εκπλήσσει, οι ταχύτητες σε αυτόν τον τομέα ήταν πολύ τρομακτικές. Ο λόγος για αυτό είναι πιο πιθανό λόγω της χαμηλότερης εστίασης στην περιοχή ME από το FastestVPN, σε συνδυασμό με τον πιο περιορισμένο αριθμό διακομιστών τους.

Δοκιμή ταχύτερης ταχύτητας VPN – Ασία

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ταχύτητα και ο λανθάνων χρόνος για μένα ήταν οι καλύτεροι στους διακομιστές FastestVPN με έδρα τη Σιγκαπούρη.

ταχύτερη ταχύτητα Ασία vpn μακριά

Ταχύτερη δοκιμή ταχύτητας VPN VPN Ασία – VPN απενεργοποιημένο
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

ταχύτερη ταχύτητα Ασία vpn

FastestVPN speed test Asia – VPN ενεργοποιημένο
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Αυτή η τοποθεσία είναι πολύ ισχυρή χάρη στη γεωγραφική της θέση καθώς και στην εξαιρετική υποδομή της χώρας.

Δοκιμή ταχύτερης ταχύτητας VPN – Αυστραλία

Για να είμαι ειλικρινής, τόσο η ταχύτητα όσο και ο λανθάνων χρόνος στους διακομιστές FastestVPN με έδρα την Αυστραλία ήταν λίγο απογοητευμένοι.

fastvpn speed australia vpn off

Γρήγορη δοκιμή ταχύτητας VPN VPN – Απενεργοποίηση VPN
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

ταχύτερη ταχύτητα vpn Αυστραλία vpn

FastestVPN speed test Australia – VPN ενεργοποιημένο
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Αυτή η περιοχή, αν και δεν είναι πάντα η καλύτερη για μένα, έχει δείξει κάποιες μεγάλες ταχύτητες για ορισμένους παρόχους. Δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για την κακή απόδοση του FastestVPN εδώ.

Συμπέρασμα – Σκέψεις για ταχύτερες ταχύτητες VPN

Προτού αρχίσετε να μαθαίνετε πόσο φτωχές αυτές οι ταχύτητες μπορεί να φαίνονται συνολικά, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στις αντίστοιχες ταχύτητες που έδειξα ότι μεταφέρθηκαν σε τοπικούς διακομιστές σε αυτές τις χώρες χωρίς ενεργό VPN.

Σημαντική σημείωση

Η τρέχουσα παγκόσμια επιβράδυνση του Διαδικτύου έχει κάνει τις ταχύτητες ασταθείς για όλους σχεδόν τους χρήστες. Η διαχείριση αυτών των ταχυτήτων σε μια εποχή υψηλών παγκόσμιων φορτίων δεδομένων είναι ακόμα εντυπωσιακή σε αυτήν την περίπτωση, οπότε δώστε στο FastestVPN ένα διάλειμμα προς το παρόν, ναι?

3. Εξαιρετικό σημείο τιμής

Ακριβώς όπως ολοκληρώνουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να βάλω αυτές τις πληροφορίες. Το FastestVPN έρχεται σε εντυπωσιακό σημείο τιμών τόσο χαμηλό όσο 1,11 $ ανά μήνα στο τριετές πρόγραμμά τους!

Μηνιαία Ετήσια Τριετία
Τιμή /mo$10.00$2.49$1.11
Συνολικός λογαριασμός 10,00 $ 29,95 $ 39,95 $
Κύκλος χρέωσης 1-μήνας 12-μήνας36-μήνας

Αυτή είναι μια φανταστική κλίμακα τιμολόγησης και καθιστά αυτήν την υπηρεσία μια σταθερή πρόταση για κυνηγούς ευκαιριών που αναζητούν κάποια μορφή απορρήτου και προστασίας στο διαδίκτυο. Φυσικά, εάν έχετε τα μετρητά, μπορείτε να βρείτε μια premium υπηρεσία με άλλους παρόχους – αλλά σίγουρα όχι σε αυτές τις τιμές.

Για 1,11 $ ανά μήνα, λαμβάνετε πρακτικά την υπηρεσία δωρεάν. Γενικά, δεν παρέχονται δωρεάν πάροχοι υπηρεσιών VPN και ακόμη και οι καλοί, όπως το Windscribe, θα προσπαθήσουν να σας ωθήσουν στα προγράμματα επί πληρωμή όπου είναι δυνατόν – για πολύ υψηλότερη τιμή από αυτό.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, προσέχετε πάντα τους παρόχους VPN που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες και προσφέρουν απεριόριστες υπηρεσίες. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα VPN λαμβάνουν τα δεδομένα σας και τα πωλούν σε τρίτους για κέρδος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις. Κάποιοι θα το κάνουν απαλά, ενώ άλλοι κάνουν χρήση διαφημίσεων εντός εφαρμογής.

4. Υποστήριξη Anywhere-Streaming & P2P

Όπως και με τους περισσότερους καλούς παρόχους υπηρεσιών VPN, το FastestVPN θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις γεω-αποκλεισμένες υπηρεσίες και να σας επιτρέψει να κάνετε ροή από διάφορες πηγές μέσων. Για αυτήν την περίπτωση τα δοκιμάσαμε με το Netflix και διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενό τους στις ΗΠΑ μπορεί να μεταδοθεί καλά. Δυστυχώς, αυτή είναι η μόνη περιοχή που υποστηρίζουν προς το παρόν.

Το fastvpn έχει διάφορα χρήσιμα χαρακτηριστικά για ψυχαγωγία

Σε υψηλότερη σημείωση, το FastestVPN υποστηρίζει το P2P σε όλους τους διακομιστές του και μπορείτε να εκτελέσετε τα torrents σας ενώ είστε συνδεδεμένοι σε οποιεσδήποτε τοποθεσίες διακομιστή. Υπάρχει φυσικά ένα μειονέκτημα δεδομένου ότι η ταχύτητα P2P σας συνδέεται με τη συνολική απόδοση του VPN.

Εάν συνδέεστε σε έναν διακομιστή Netflix, για παράδειγμα, και συμβαίνει να είναι πιο αργό για εσάς για κάποιο λόγο – οι ταχύτητες P2P σας θα υποφέρουν επίσης, εκτός εάν μεταβείτε σε διαφορετικό διακομιστή. Βρήκα τον εαυτό μου να αντιμετωπίζει αυτό το δίλημμα όταν παρακολουθώ το Netflix και προσπαθώ να κατεβάσω και στο BitTorrent.

Τέλος, η πιο σημαντική σημείωση για ροή και P2P είναι η σταθερότητα. Όπως πάντα, έβαλα το FastestVPN στο τεστ «Burn-in» του Netflix, το οποίο είναι η δικαιολογία μου για να παρακολουθώ το Netflix για «δουλειά». Κατάφερα να παρακολουθήσω 2 σεζόν του «The Office» σε μια συνεδρίαση χωρίς καθόλου πρόβλημα στη σύνδεση, οπότε θα έλεγα ότι είναι σταθερό.

Προσωπικά όμως, πιστεύω ότι οι ταχύτητες που προσφέρει το FastestVPN δεν είναι πραγματικά κατάλληλες για το P2P παρά τη σαφή χρήση του. Φυσικά, αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Για παράδειγμα, εάν μείνετε κοντά στις ΗΠΑ, τότε θα μπορούσατε να αποκτήσετε τα οφέλη από καλές ταχύτητες P2P, καθώς και εύκολη πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο netflix.

5. Καθαρίστε & Ελαφριά εφαρμογή

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το FastestVPN είναι η εφαρμογή Windows. Ο καθαρός και ελαφρύς σχεδιασμός του δεν έχει βαρύ πόρο και καταλαμβάνει μόλις 5MB μνήμης κατά την εκτέλεση. Ο σχεδιασμός της εφαρμογής φαίνεται μοντέρνος και είναι εύκολο να το συνηθίσετε μόλις το εκτελέσετε μερικές φορές.

5.1 Υψηλή συμβατότητα συσκευών

Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη σε διάφορες πλατφόρμες.

Το fastvpn είναι ευρέως διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες

Για το mainstream, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε βάσεις Windows, Mac και Linux. Για κινητά, υποστηρίζει Android και iOS. Για την πιο μοναδική εγκατάσταση, το FastestVPN μπορεί να αναπτυχθεί σε δρομολογητές, PS4, και σε αρκετούς άλλους επίσης.

5.2 Έξυπνη σήραγγα & Γρήγορη σύνδεση

Στην εφαρμογή FastestVPN, θα βρείτε δύο επιλογές που μπορεί να καταλήξετε χρησιμοποιώντας ένα δίκαιο κομμάτι – Smart Tunneling και Quick Connect. Η πρώτη σας επιτρέπει να επιτρέψετε επιλεκτικά σε εφαρμογές που εμπιστεύεστε να συνδεθούν στο Διαδίκτυο παρακάμπτοντας τη σήραγγα VPN.

Αυτό σας επιτρέπει δυνητικά να μειώσετε την πίεση στο VPN σας και να συμβάλλετε στην περαιτέρω αύξηση της συμβατότητας. Εάν διαπιστώσετε ότι ορισμένες εφαρμογές δεν μπορούν να συνδεθούν μέσω του VPN, μπορείτε απλώς να το προσθέσετε στη λίστα Smart Tunnel. Δεν είναι ιδανικό, αλλά αυξάνει τις επιλογές σας.

Το Quick Connect είναι μια λειτουργία εξοικονόμησης χρόνου που επιτρέπει στην εφαρμογή να επιλέξει σε ποιον διακομιστή θα συνδεθεί. Θα λάβει αυτήν την απόφαση με βάση τους καλύτερους χρόνους καθυστέρησης των διακομιστών του σε σχέση με την τοποθεσία σας. Αυτό σημαίνει ωστόσο ότι οι πιθανότητες είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε να συνδεθείτε με έναν διακομιστή στη χώρα σας.

Κανονικά, δεν θα είναι πολύ χρήσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά εάν βρίσκεστε σε μια τοποθεσία όπου δεν διαθέτουν διακομιστή, το Quick Connect μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο αναζητώντας τον καλύτερο κοντινό διακομιστή για εσάς.

6. Αξιοπρεπής υποστήριξη πελατών

Όπως ίσως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, η υποστήριξη FastestVPN μπορεί να ξεκινήσει αργά. Ωστόσο, όταν ο πράκτορας σέρβις ξέρει τι πραγματικά μιλάς, νομίζω ότι θα τους βρείτε χρήσιμους και ενημερωμένους για την υπηρεσία και τα συστήματά τους.

Η υποστήριξη πελατών fastvpn είναι αξιοπρεπής

Βρίσκω ότι αργά, οι περισσότερες υπηρεσίες VPN έχουν πραγματικά βελτιώσει τα πράγματα όσον αφορά την υποστήριξη πελατών και προφανώς το FastestVPN δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρόλο που περιμέναμε πίσω από δύο άλλους στην ουρά μου, με παρακολούθησαν μέσα σε πέντε λεπτά από την αποστολή ενός αιτήματος.

Το FastestVPN προσφέρει επίσης βοήθεια πελατών με μερικούς τρόπους. Ως πρώτη γραμμή επαφής, μπορείτε πάντα να στραφείτε στη βάση γνώσεων τους, η οποία διαθέτει έναν καλό συνδυασμό ευγενών ερωτήσεων, οδηγών και σεμιναρίων.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί για εσάς, έχουν επίσης διαθέσιμη ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας 24/7. Όπως μπορείτε να δείτε, η απάντησή τους σε αυτό το κανάλι είναι επίσης πολύ καλή. Τέλος, έχετε την επιλογή να στείλετε email στην ομάδα υποστήριξής τους σε περίπτωση που η ζωντανή συνομιλία έχει πάρα πολλά άτομα και ο χρόνος αναμονής γίνεται πρόβλημα.

3 πράγματα που δεν μου αρέσουν σχετικά με το FastestVPN

1. Περιστασιακά σφάλματα στην υπηρεσία

Μερικά από τα πράγματα που πρόκειται να συζητήσω σε αυτό το τμήμα μπορεί να είναι λίγο υποκειμενικά και λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα VPN, ορισμένα σφάλματα ενδέχεται να μην μπορούν να αναπαραχθούν εύκολα. Ωστόσο, παρατήρησα κάποιες δυσλειτουργίες που δυσκολεύτηκαν να παραβλέψουμε στην περίπτωση του FastestVPN.

Όταν πλήρωσα για πρώτη φορά το FastestVPN, με οδήγησαν σε λήψη του αρχείου εγκατάστασής τους μετά το γεγονός. Εγκαθιστώντας το, με εξέπληξε όταν βρήκα ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ σε κανέναν από τους διακομιστές τους παρά την αλλαγή πρωτοκόλλων και τη δοκιμή άλλων πραγμάτων που σημείωσα στη βάση γνώσεων τους.

Επιτέλους έπρεπε να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών, η οποία μου ζήτησε να κάνω κάτι περίεργο – κατεβάστε και εγκαταστήστε τον πελάτη OpenVPN GUI και χρησιμοποιήστε αυτό για να συνδεθείτε. Μετά από αυτό, διαπίστωσα ότι η εφαρμογή FastestVPN θα μπορούσε να συνδεθεί χωρίς προβλήματα, ακόμα και μετά την εγκατάσταση του OpenVPN GUI.

Το επόμενο ζήτημα που σημείωσα ήταν ότι μερικές φορές οι συνδέσεις με μερικούς διακομιστές ήταν λίγο δύσκολες. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε να συνδεθείτε μερικές φορές προτού γίνει πραγματικά η σύνδεση. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για αυτό, αλλά μετά από λίγο τα πράγματα διευθετήθηκαν και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.

2. Μόνο ένα σημείο σύνδεσης για το Netflix

Αν και το FastestVPN λειτουργεί με το Netflix, αυτό περιορίζεται μόνο στο περιεχόμενο της περιοχής Netflix στις ΗΠΑ. Ενώ αυτό είναι το μέρος όπου είναι η μεγαλύτερη συλλογή ταινιών Netflix, ορισμένοι χρήστες μπορεί να θέλουν πρόσβαση σε άλλες περιοχές για πιο τοπικό περιεχόμενο.

Η σύνδεση Netflix των ΗΠΑ είναι επίσης διαθέσιμη μόνο μέσω ενός μόνο σημείου πρόσβασης, παρά το γεγονός ότι το FastestVPN έχει δέκα τοποθεσίες για σύνδεση στη Βόρεια Αμερική. Αυτό το ενιαίο σημείο πρόσβασης εγείρει ορισμένα πιθανά ζητήματα, όπως: πιθανή υπερφόρτωση, καθώς όλοι οι χρήστες του Netflix θα παρακολουθούν μέσω αυτής της τοποθεσίας και τι συμβαίνει σε περιπτώσεις αποτυχίας.

3. Περιορισμένο δίκτυο & Διακομιστές

Το FastestVPN έχει αρκετά περιορισμένη κάλυψη με άγνωστο αριθμό διακομιστών σε 39 τοποθεσίες. Παρ ‘όλα αυτά, η διάδοση αυτών των τοποθεσιών παραμένει αρκετά αξιοπρεπής. Η ανησυχία είναι ότι εάν οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες που θέλετε να φορτωθεί πολύ, ενδέχεται να μην υπάρχει μια βολική εναλλακτική λύση για να συμμετάσχετε.

Οι διακομιστές fastvpn είναι περιορισμένοι

Παρόλο που σημειώνω ότι το FastestVPN βελτίωσε την απόδοσή του με την πάροδο του χρόνου, πιστεύω ότι η ανάπτυξη του δικτύου τους δεν είναι ακριβώς αυτό που ήλπιζα. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια συμφωνία για πολλούς χρήστες, καθώς περιορίζει σοβαρά τις επιλογές τους – και αυτό είναι μεγάλο μέρος των υπηρεσιών VPN.

Οι δοκιμές ταχύτητας που έκανα στις ενότητες νωρίτερα που μπορεί να σημειώσετε, επικεντρώθηκαν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμεύσει για να τονίσει το γεγονός ότι η περιορισμένη χρηματοδότηση εμποδίζει το FastestVPN να αναπτύξει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση.

Καθώς η διάθεσή τους μεγαλώνει, οι χρήστες ενδέχεται να τους βλέπουν σταδιακά να αυξάνουν τις τιμές τους σε γενικές γραμμές, ώστε να μπορούν να διατηρήσουν λειτουργίες και επέκταση.

Η κατώτατη γραμμή: Θα πληρώσω για το FastestVPN?

Ειλικρινά, εξαρτάται πραγματικά. Δεδομένου ότι τα VPN είναι μεγάλο μέρος της ζωής και της δουλειάς μου, θεωρώ ότι είμαι χαλασμένος για επιλογή. Προφανώς η κατάστασή μου είναι αρκετά μοναδική, οπότε μπορεί να μην ταιριάζει με πολλούς από εσάς.

Η μεγαλύτερη ερώτηση είναι – πρέπει να πληρώσετε για το FastestVPN; Αυτή είναι μια ερώτηση που μπορεί ακόμα να απαντηθεί αρκετά εύκολα. Το FastestVPN είναι μια καλή επιλογή εάν ζείτε σε μια πολυπληθέστερη περιοχή ή εάν βρίσκεστε για μια καλή οικονομική λύση που θα κάνει τα πράγματα.

Έρχεται σε ένα δολοφονικό σημείο και αν ξεκινήσετε τώρα, ενδέχεται να μην υπόκειται σε αυξήσεις τιμών αργότερα καθώς επεκτείνουν το δίκτυο υπηρεσιών τους. Ωστόσο, εάν έχετε πιο εξειδικευμένες ανάγκες και μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, θα σας συνιστούσα να θεωρήσετε έναν από τους παρόχους υπηρεσιών premium όπως το NordVPN.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • ✓ Έξυπνη σήραγγα
 • ✓ Χρησιμοποιήστε έως και 10 συσκευές
 • ✓ Λειτουργεί με το Netflix
 • ✓ Εκτελέστε το P2P σε όλους τους διακομιστές
 • ✓ Διαφήμιση & Αποκλεισμός κακόβουλου λογισμικού

Συνιστάται για

 • • Αναζητούν ευκαιρίες
 • • Λάτρεις της ροής
 • • Παράκαμψη λογοκρισίας

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map