Μισθοδοσία Gusto

Contents

Ζέση

https://gusto.com/

tl; δρ

Το Gusto είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα μισθοδοσίας cloud που είχαμε τη χαρά να το χρησιμοποιήσουμε. Είναι πολύ κακό που προς το παρόν εξυπηρετούν μόνο εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ.
Μάθε περισσότερα.

Gusto Review – 11 Πλεονεκτήματα & 3 Μειονεκτήματα του Gusto Payroll

Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, θα καταλάβετε τα προβλήματα της λειτουργίας μιας επιχείρησης χωρίς να έχετε κάποιο σύστημα μισθοδοσίας.

Το καλό πράγμα που σκοντάψατε σε αυτήν τη σελίδα, επειδή κάνουμε μια κριτική σε ένα από τα πιο δυναμικά συστήματα μισθοδοσίας που διατίθενται στην αγορά – Gusto.

Πριν μπείτε στο κρέας και τις πατάτες αυτής της κριτικής, θα σας παρουσιάσουμε μια μικρή ιστορία για το Gusto και πώς άλλαξε τη ζωή των ιδιοκτητών επιχειρήσεων παντού.

Η ιστορία του Gusto

Ήταν το 2012 και ο Gotye ήταν κάποιος που όλοι γνώριζαν.

Μια νέα εταιρεία με την επωνυμία ZenPayroll αποφάσισε να συμμετάσχει στην … cloud payroll business – χωρίς cookie για εσάς αν το μαντέψατε αυτό. Λειτουργώντας στην καρδιά της Καλιφόρνιας, η εταιρεία κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα, κερδίζοντας τους αρκετούς πελάτες για να ξεκινήσουν τις υπηρεσίες τους στη Φλόριντα, τη Νέα Υόρκη και το Τέξας μέσα σε λίγους μήνες από τότε που άνοιξαν τις πόρτες τους.

Σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, οι υπηρεσίες της ZenPayroll έγιναν τόσο δημοφιλείς που ανακοίνωσαν ότι λαμβάνουν 100 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές ετησίως. Μέχρι το 2015, η ZenPayroll είχε ξεκινήσει υποστήριξη για τις υπηρεσίες τους και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και έγινε επίσημα γνωστή ως Gusto (όποιος αποφάσισε την αλλαγή ονόματος αξίζει προαγωγή!).

Αργότερα μέσα στο έτος, η εταιρεία εξασφάλισε χρηματοδότηση 60 εκατομμυρίων δολαρίων σε σειρά Β (με επικεφαλής την CapitalG, παλαιότερα γνωστή ως Google Capital). Εάν αυτό δεν είναι αρκετά εντυπωσιακό, οι καλοί κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν άλλα 50 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση τον Δεκέμβριο του 2015, ανεβάζοντάς τα να γίνουν μέρος των τριών κόμμα κόμματος – μια εταιρεία αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων!

Φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το τρένο Gusto gravy επειδή συνεχίζουν να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουν. Από τον Ιούλιο του 2019, ο Gusto συγκέντρωσε άλλα 200 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση, δίνοντάς τους ουσιαστικά αποτίμηση 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Το Gusto ταιριάζει στη μικρή σας επιχείρηση?

Ο Gusto ζωγραφίζει μια πολύ όμορφη εικόνα του εαυτού του όσον αφορά την ιστορία τους, αλλά εσείς και οι δύο γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες.

Δεν έχει σημασία αν έχουν κερδίσει εκατομμύρια χρήματα. Δεν έχει σημασία αν το σύστημά τους λειτουργεί με την πιο πρόσφατη, κορυφαία, πρωτοποριακή υποδομή.

Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι αν η εφαρμογή μισθοδοσίας του Gusto είναι στην πραγματικότητα η κατάλληλη για την επιχείρησή σας:

 • Εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους?
 • Υπάρχουν κάποιες λεπτές εκτυπώσεις που πρέπει να γνωρίζουμε?
 • Πώς νιώθεις να χρησιμοποιείς πραγματικά το Gusto?

Στην πραγματικότητα, ο μόνος λόγος που πιθανότατα έχετε διαβάσει μέχρι τώρα επειδή θέλετε να μάθετε αν το Gusto είναι πραγματικά καλό για εσάς.

Λοιπόν, σας υποσχόμαστε μια εμπεριστατωμένη κριτική και θα σας παραδώσουμε.

Θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα πράγματα που αγαπάμε για το Gusto και μερικά πράγματα που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Θα είμαστε απολύτως εμπεριστατωμένοι, διαλέγοντας τα πάντα και διασφαλίζοντας ότι θα γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το λογισμικό.

Η ομάδα μας υπερηφανεύεται για την ενδυνάμωση των μικρών επιχειρήσεων. Αυτό σημαίνει ότι οι κριτικές μας είναι όσο το δυνατόν πιο ουδέτερες, ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές για τη μικρή σας επιχείρηση.

Για λόγους συντομίας, ας προχωρήσουμε σε αυτό που μας αρέσει για τον Gusto!

11 πράγματα που μας αρέσουν για το Gusto

1. Το Gusto είναι ΠΟΛΥ όμορφο!

Έχουμε δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές μισθοδοσίας και μέχρι στιγμής, τίποτα δεν πλησιάζει στην καλά σχεδιασμένη διεπαφή του Gusto.

Το gusto payroll έχει όμορφη διεπαφή χρήστη

Η ομάδα του UI έδωσε πολλή αγάπη και προσπάθεια στην οικοδόμηση της υπέροχης διεπαφής του Gusto και αυτό δείχνει.

Η διεπαφή φαίνεται τόσο φιλική και εύκολη στη χρήση, είναι σχεδόν… «εφαρμογή». Ξέρετε, σαν μια εύχρηστη εφαρμογή για iOS. Μια ματιά και θα ξέρετε πού να κάνετε κλικ και τι πηγαίνει πού, δεν χρειάζεται να ψάχνετε προσπαθώντας να δείτε αν τα πράγματα λειτουργούν.

Έχει προγραμματιστεί τόσο καλά ώστε πρακτικά δεν απαιτείται εκπαίδευση για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το λογισμικό. Συνδεθείτε και θα διαπιστώσετε ότι λειτουργεί!

Υπάρχει ένα μέρος για τα πάντα και όλα είναι τακτοποιημένα στη θέση τους.

Σχεδόν κάθε σελίδα στην οποία προσγειώνεστε θα έχει ένα ευχάριστο σκετσάκι. Αυτά τα σκετσάκια είναι αναζωογονητικά και ειλικρινά, κάνουν την καρδιά μου να τραγουδά κάθε φορά που κοιτάζω ένα.

Το gusto payroll έχει ωραία σκετσάκια

Σπάει σίγουρα τη μονοτονία της τρέχουσας μισθοδοσίας!

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να λένε ότι το να έχεις μια όμορφη διεπαφή είναι απλώς επιφανειακό, αλλά πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό. Ένα υβριδικό πρόγραμμα μισθοδοσίας / ανθρώπινου δυναμικού όπως αυτό προορίζεται να χρησιμοποιείται καθημερινά και κανείς δεν του αρέσει να βλέπει μια εφαρμογή με μια άσχημη ή θαμπή διεπαφή κάθε μέρα.

Τουλάχιστον με τον Gusto, απολαμβάνουμε τη θέα!

2. Η εκτέλεση μισθοδοσίας είναι απίστευτα εύκολη με το Gusto!

Έχουμε συναντήσει προγράμματα μισθοδοσίας που απαιτούν από εμάς να προπονηθούμε προτού μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή αποτελεσματικά.

Μισούσαμε απολύτως αυτό το σύστημα, επειδή πρέπει να παρακολουθήσουμε την εκπαίδευση για να μάθουμε πώς να χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα είναι πόνος και είναι εξαιρετικά αναποτελεσματικό. Δεν βοηθά ότι τα εκπαιδευτικά βίντεο που έπρεπε να καθίσουμε σαν να δημιουργήθηκαν από ένα ιδιαίτερα ανειδίκευτο YouTuber.

Τέλος πάντων, όταν χρησιμοποιείτε το Gusto Payroll, δεν θα συναντήσετε καμία από αυτές τις ανοησίες.

Μόλις εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία της εταιρείας σας, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας και να ξεκινήσετε εύκολα να εκτελείτε τη μισθοδοσία.

Η μισθοδοσία γίνεται σε 4 εύκολα βήματα:

 1. Υπολογίστε τις ώρες
 2. Υπολογίστε το χρόνο απενεργοποίησης
 3. Ανασκόπηση & υποβολή μισθοδοσίας
 4. Επιβεβαίωση μισθοδοσίας

Βήμα 1 – Υπολογισμός ωρών

Ο υπολογισμός αυτού είναι εξαιρετικά εύκολος, επειδή δεν χρειάζεται να κάνετε καθόλου υπολογισμούς. Όλα είναι προ-υπολογισμένα για εσάς όταν πληκτρολογείτε τα στοιχεία του υπαλλήλου κατά την εγκατάσταση.

gusto payroll πρώτο βήμα υπολογίστε ώρες

Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να προσαρμόσετε ανάλογα τις ώρες του υπαλλήλου και οι αριθμοί θα εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη.

Εάν απαιτούνται μπόνους ή προμήθειες για τους υπαλλήλους σας, είναι τόσο εύκολο όσο κάνετε κλικ στο πλαίσιο πρόσθετων κερδών και πληκτρολογώντας τον αριθμό.

Βήμα 2 – Υπολογισμός χρόνου απενεργοποίησης

gusto payroll δεύτερο βήμα υπολογίστε την ώρα απουσίας

Στη συνέχεια, πρέπει απλώς να εισαγάγετε την άδεια εργασίας του υπαλλήλου σας και τις ώρες ασθενείας σε αυτήν την ενότητα. Αρκετά αυτονόητο.

Βήμα 3 – Επανεξέταση & Υποβολή μισθοδοσίας

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στην οθόνη ελέγχου μισθοδοσίας.

gusto payroll αναθεώρηση μισθοδοσίας

Αυτή η διαδικασία είναι πολύ απλή. Θα εμφανιστεί μια πλήρης λίστα των εξόδων της εταιρείας σας. Η δουλειά σας θα είναι απλώς να βεβαιωθείτε ότι οι αριθμοί στην οθόνη είναι σωστοί.

Το gusto payroll σάς επιτρέπει να βλέπετε τι φορολογείται και χρεώνεται

Θα έχετε την επιλογή να δείτε τι φορολογείται και χρεώνεται. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για να δείτε ακριβώς τα κέρδη των υπαλλήλων σας.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τους αριθμούς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε “Υποβολή”.

Βήμα 4 – Επιβεβαίωση μισθοδοσίας

Τέλος, επιβεβαιώστε την υποβολή μισθοδοσίας και ολοκληρώσατε την εκτέλεση μισθοδοσίας για το μήνα!

gusto payroll επιβεβαιώστε την υποβολή μισθοδοσίας

Εύκολο συμπιεσμένο λεμόνι.

3. Μπορείτε να εκτελέσετε 4 τύπους μισθοδοσίας!

Ενώ τα περισσότερα προγράμματα μισθοδοσίας έχουν μόνο την επιλογή εκτέλεσης 1 τύπου μισθοδοσίας, το Gusto είναι αρκετά προνοητικό ώστε να σας επιτρέπει να έχετε τη δυνατότητα εκτέλεσης 4 τύπων μισθοδοσίας!

Το gusto payroll σάς επιτρέπει να εκτελείτε 4 τύπους μισθοδοσίας

Εκτός από την κανονική μισθοδοσία, μπορείτε επίσης να εκτελέσετε Μπόνους, Εκτός κύκλου και Τερματισμός Μισθοδοσίας. Αυτό σας δίνει την ευελιξία να εκτελείτε μισθοδοσίες εκτός εποχής, εάν προκύψει ανάγκη, κάτι που διαπιστώσαμε ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Μισθοδοσία μπόνους

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να κάνετε πληρωμές μπόνους στο προσωπικό σας εάν φτάσουν σε ορισμένα ορόσημα, προθεσμίες ή στόχους. Σημειώστε ότι η Μισθοδοσία Μπόνους υπόκειται σε συμπληρωματικό ποσοστό παρακράτησης 22%.

Όπως και η κανονική μισθοδοσία, το σύστημα είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Απλώς πληκτρολογήστε τους αριθμούς στα αντίστοιχα πλαίσια και τελειώσατε!

Το gusto payroll έχει μπόνους επιλογή μισθοδοσίας

Μισθοδοσία εκτός κύκλου

Οι μισθοδοσίες εκτός κύκλου προορίζονται να κάνουν επιπλέον πληρωμές στο προσωπικό σας εκτός της κανονικής μισθοδοσίας. Είναι στην πραγματικότητα αρκετά παρόμοιο με το Μπόνους Μισθοδοσίας, εκτός από το ότι η Εκτός Κύκλου Μισθοδοσίας χρησιμοποιεί το ίδιο ποσοστό παρακράτησης, τις παρακρατήσεις και τις εισφορές που γίνονται σε κανονικές μισθοδοσίες.

Το gusto payroll έχει επιλογή κύκλου μισθοδοσίας εκτός κύκλου

Μισθοδοσία τερματισμού

Εάν είχατε ποτέ τη δυσαρέσκεια να απολύσετε κάποιον, θα ξέρετε ότι πρέπει να εκτελέσετε μια πληρωμή τερματικού για το απολυθέν προσωπικό. Με το Gusto, αυτό είναι αρκετά απλό.

Όταν μεταβείτε στη σελίδα Μισθοδοσία τερματισμού, θα εμφανιστεί μια λίστα με τους υπαλλήλους σας. Κάντε κλικ σε αυτό που πρέπει να απορρίψετε και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο για επιβεβαίωση εάν θέλετε να απολύσετε αυτόν τον υπάλληλο. Αν θέλετε να εκτελέσετε Μισθοδοσία τερματισμού, κάντε κλικ στο σωστό κουμπί και προχωρήστε και απολύστε τον υπάλληλο.

Το gusto payroll έχει επιλογή μισθοδοσίας τερματισμού

Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε πίσω στη σελίδα του υπαλλήλου. Εδώ, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο “Εκτέλεση μισθοδοσίας τερματισμού”.

Το gusto payroll έχει επιλογή μισθοδοσίας τερματισμού

Μόλις το κάνετε αυτό, θα πρέπει απλώς να εκτελέσετε μισθοδοσία όπως θα κάνατε κανονικά, εκτός από τον απολυθέντα υπάλληλο. Πολύ απλά πράγματα.

Όταν τελειώσετε με αυτό, θα σας ζητηθεί να εκτυπώσετε την επιταγή του υπαλλήλου (η άμεση πίστωση δεν είναι διαθέσιμη για απολυμένους υπαλλήλους).

επιταγή εκτύπωσης μισθοδοσίας gusto

Αφού το ολοκληρώσετε, τελειώσατε! Συγχαρητήρια, απολύσατε με επιτυχία έναν υπάλληλο και εκτελέσατε τη μισθοδοσία για την απόλυση! Αντίο Χάνα!

απόλυση υπαλλήλων μισθοδοσίας

4. Το Gusto μπορεί να τρέξει με αυτόματο πιλότο!

Ως ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, έχουμε την τάση να έχουμε πολλά πράγματα στο μυαλό μας και δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χρόνος στον κόσμο για να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες σας.

Μερικές φορές, είμαστε τόσο απασχολημένοι που κατά λάθος ξεχνάμε όταν είναι ώρα για τη μισθοδοσία και προσπαθούμε να το εκτελέσουμε, αγνοώντας όλες τις άλλες καθημερινές μας εργασίες (οι υπάλληλοί μας πρέπει να πληρώνονται ανεξάρτητα από το τι, έτσι;)

Γι ‘αυτό μας αρέσει πολύ αυτή η λειτουργία. Όταν θέτουμε το Gusto να τρέχει στο Autopilot, μπορούμε να απομακρυνθούμε από την εξίσωση και να επικεντρωθούμε σε άλλες πτυχές της επιχείρησης που απαιτούν την προσοχή μας, ενώ ο Gusto κάνει όλη τη δουλειά για εμάς.

Εφόσον έχουν ρυθμιστεί οι πληρωμές με άμεση κατάθεση όλων των υπαλλήλων, ο Gusto θα εκτελεί τη μισθοδοσία αυτόματα 1 ημέρα πριν από την προθεσμία και θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις το κάνουν. Σας έχουν δοθεί 24 ώρες για να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές επιθυμείτε ή ακόμα και να ακυρώσετε τη μισθοδοσία πριν κλειδωθεί.

Ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς!

Το gusto payroll έχει λειτουργία αυτόματου πιλότου

Για να ενεργοποιήσετε το αυτόματο πιλότο, απλώς μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις, πατήστε Μισθοδοσία και κάντε κλικ στο Επεξεργασία κάτω από Μισθοδοσία στο Αυτόματο πιλότο. Ενεργοποιήστε το εκεί και ο Gusto θα ταξινομήσει τα πάντα για εσάς!

5. Αναφορές μισθοδοσίας όλες σε μία οθόνη!

Οι εκθέσεις είναι σημαντικές. Περιέχουν πολύτιμα δεδομένα για την εταιρεία σας, ανεξάρτητα από το εάν τα πάει καλά ή όχι και αν είστε μαύροι.

Οι αναφορές μισθοδοσίας πρέπει να είναι λεπτομερείς και περιεκτικές, ώστε να γνωρίζετε πόσα μετρητά χρειάζεται η εταιρεία κάθε μήνα. Με το Gusto, αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα, ειδικά με τη λεπτομερή Αναφορά Απαιτήσεων Μετρητών, διαθέσιμη μετά την εκτέλεση μισθοδοσίας.

Το gusto payroll έχει πλήρη αναφορά απαίτησης μετρητών

Εντυπωσιακή πανσιόν; Εάν αυτό δεν είναι αρκετά λεπτομερές για εσάς, ο Gusto έχει την πλάτη σας.

Το gusto payroll έχει έκθεση ημερολογίου μισθοδοσίας

Μπορούν να δημιουργήσουν μια Έκθεση Εφημερίδας Μισθοδοσίας η οποία αναλύει όλα τα έξοδα, που σας λένε ακριβώς πού πηγαίνουν τα χρήματά σας, πόσα χρήματα κάνουν οι υπάλληλοί σας και ποσά που πηγαίνουν κατευθείαν στα ταμεία της κυβέρνησης..

Αυτά είναι απλά παραδείγματα. Ο Gusto έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί κάθε είδους αναφορές, ώστε να μπορείτε να τις αναλύσετε ανάλογα με την επιθυμία της καρδιάς σας:

 • Εφημερίδα μισθοδοσίας
 • Αναφορά παροχών
 • Αναφορά από έτος σε ημερομηνία
 • Περίληψη εργαζομένων
 • Πληροφορίες ανάδοχου
 • Πληρωμές ανάδοχου
 • Τραπεζικές συναλλαγές
 • Υπόλοιπα εκτός χρόνου
 • Αίτηση εκτός χρόνου
 • Πληρωμές αντιπροσωπείας
 • Μισθοδοσίες πριν από το Gusto

6. Ακυρώστε εύκολα τη μισθοδοσία!

Είμαστε μόνο άνθρωποι, και ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί προσπαθούμε να είμαστε, συμβαίνουν λάθη.

Μερικές φορές, συμβαίνει κατά τη διάρκεια της μισθοδοσίας και όταν γίνεται τεράστιος πονοκέφαλος επειδή η ακύρωση της μισθοδοσίας μπορεί να είναι ένας πόνος με ορισμένα προγράμματα μισθοδοσίας…

Ανακαλύψαμε μια μεγάλη ανακούφιση όταν ανακαλύψαμε ότι η ακύρωση μιας μισθοδοσίας με τον Gusto ήταν στην πραγματικότητα αρκετά απλή, εφ ‘όσον η υποβληθείσα μισθοδοσία δεν έχει ακόμη υποβληθεί σε επεξεργασία.

Το gusto payroll επιτρέπει την ακύρωση της μισθοδοσίας

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στην καρτέλα Αναφορές, να πατήσετε Ιστορικό μισθοδοσίας και να βρείτε το δρόμο σας στο κουμπί ακύρωσης για να αναιρέσετε τη μισθοδοσία. Πολύ εύκολο, δεν νομίζετε?

Εάν δεν βλέπετε το κουμπί ακύρωσης, αυτό σημαίνει ότι η μισθοδοσία έχει υποβληθεί σε επεξεργασία. Τώρα, εάν παρατηρήσατε ένα λάθος στη μισθοδοσία μετά την επεξεργασία του, μην ανησυχείτε γιατί μπορεί ακόμα να αντιστραφεί, αν και λίγο πιο ενοχλητικό.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του Gusto για να δείτε τι μπορούν να κάνουν για την αντιστροφή της μισθοδοσίας ή για να μιλήσετε για τις επιλογές που έχετε για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Η ομάδα ζωντανής συνομιλίας τους είναι πολύ ανταποκρινόμενη και είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει. Οι ώρες υποστήριξης του Gusto διαρκούν από Δευτέρα – Παρασκευή 6:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. PST, οπότε αν τους πιάσετε όταν είναι εκτός εργασίας, θα φροντίσουν να σας στείλουν ένα email με απάντηση στο ερώτημά σας όταν επιστρέψουν στο γραφείο.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email ή τηλεφώνου (415-930-4532).

7. Ο Gusto έχει λογαριασμό επίδειξης όλων των προσβάσεων!

Προσωπικά, η προσβασιμότητα του λογαριασμού επίδειξης τους έκανε το Gusto ακόμη πιο εντυπωσιακό για μένα.

Ήμουν σε θέση να παίξω με τους αριθμούς, να δοκιμάσω τα πάντα και να χαζέψω το περιεχόμενο της καρδιάς μου χωρίς να φοβάμαι να μπερδεύω. Είναι πραγματικά πώς ανακάλυψα πόσο φιλικό προς το χρήστη είναι το Gusto.

επίδειξη πλήρους πρόσβασης μισθοδοσίας gusto

Βασικά σας παρέχεται πλήρης πρόσβαση σε όλο το σύστημα μισθοδοσίας του Gusto με τον λογαριασμό επίδειξης, εκτός από το ότι οι λεπτομέρειες του χρήστη ανανεώνονται καθημερινά, οπότε τίποτα δεν αποθηκεύεται. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιβιβαστείτε σε νέους χρήστες, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν μια αίσθηση του προγράμματος!

Ο σύνδεσμος για τον λογαριασμό επίδειξης δεν είναι ο ευκολότερος να βρεθεί, επομένως έχουμε την ελευθερία να τον συνδέσουμε εδώ για την εξυπηρέτησή σας. Ρίξτε μια ματιά και μην φοβάστε να το χάσετε!

8. Ο Gusto έχει Team Insights!

Η ευτυχία των εργαζομένων είναι ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία για την εξασφάλιση επιτυχίας για κάθε εταιρεία.

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν επιθυμούν να μιλούν δημόσια όταν είναι δυσαρεστημένοι λόγω του φόβου των επιπτώσεων. Παρόλο που οι σαφείς επικοινωνίες είναι κάτι που προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε καθώς διευθύνουμε τις επιχειρήσεις μας, υπάρχει πίεση από ομοτίμους και πιο συχνά από ό, τι όχι, οι απαντήσεις που θα λάβετε από τους υπαλλήλους σε δημόσιο περιβάλλον θα παραμορφωθούν έτσι ώστε να μην φαίνονται άσχημα μπροστά στους συναδέλφους τους.

Το Team Insights του Gusto σάς επιτρέπει να στέλνετε έρευνες, έτσι ώστε οι υπάλληλοί σας να μπορούν να εκτιμήσουν ιδιωτικά τα επίπεδα ευτυχίας τους όπως το κρίνουν κατάλληλο, επιτρέποντάς σας να μετρήσετε το συνολικό ηθικό των υπαλλήλων και να λάβετε μέτρα για να διορθώσετε τυχόν ηθικά προβλήματα που μπορεί να έχετε.

Το gusto payroll έχει πληροφορίες ομάδας

Μόλις ενεργοποιηθούν οι Team Insights, το Gusto θα στέλνει email στους υπαλλήλους σας μία φορά το μήνα με ερωτήσεις από διάφορα θέματα σχετικά με την εργασία από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε αλλαγές στην ερώτηση εάν θέλετε.

Λειτουργία πολύ προνοητικής σκέψης από τον Gusto!

9. Πρότυπα ανθρώπινου δυναμικού!

Νομίζω μέχρι τώρα, είναι αρκετά σαφές ότι το Gusto είναι μια φανταστική εφαρμογή μισθοδοσίας, με λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κάνουν τις ζωές πολύ πιο βολικές για τους χρήστες τους.

Μπορούν να σταματήσουν εκεί και οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι, αλλά αυτό δεν αρκεί για την ομάδα του Gusto. Δεν θα ξεκουραστούν μέχρι να κάνουν ό, τι μπορούν για να κάνουν τη ζωή μας όσο το δυνατόν πιο εύκολη!

Ένας από τους τρόπους που έχουν επιτύχει αυτό είναι μέσω προτύπων HR.

Δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε χρόνο και να εξαντλήσετε τον εγκέφαλό σας δακτυλογραφώντας σχολαστικά έγγραφα που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό. Το Gusto διαθέτει μια μεγάλη λίστα προτύπων, ώστε να μπορείτε να συμπληρώσετε εύκολα τις λεπτομέρειες και να κάνετε τα πράγματα επίσημα όσο γρήγορα θέλετε.

Έχουν πρότυπα για όλα τα είδη εγγράφων που σχετίζονται με τον Ανθρώπινο Δυναμικό, από NDA και φορολογικά έντυπα έως την πρόσληψη εγγράφων. Εάν μπορείτε να το σκεφτείτε, πιθανότατα το έχουν.

Το gusto payroll έχει πολλά πρότυπα HR

Αυτά τα πρότυπα είναι τόσο βολικά και είναι τέτοια εξοικονόμηση χρόνου, δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς ήταν η ζωή πριν τα είχαμε #truestory.

10. Το Gusto είναι γρήγορο!

Μία από τις κύριες απαγορεύσεις των υπηρεσιών SaaS είναι η αδυναμία να είναι τόσο γρήγορη όσο θα ήθελε ο χρήστης. Όταν το πρόγραμμα χρειάζεται χρόνο για να φορτώσει, ενοχλεί τον χρήστη, μερικές φορές σε σημείο απογοήτευσης.

Δεν έχουμε τους κατάλληλους πόρους για να εκτιμήσουμε πόσο γρήγορα είναι το σύστημα του Gusto, αλλά θα σας πω ένα πράγμα – ενώ χρησιμοποιούσαμε το πρόγραμμα, κανένας από εμάς δεν παρατήρησε την ταχύτητα, έως ότου σχεδόν το ξεχάσαμε.

Αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι η εμπειρία του Gusto ήταν τόσο απρόσκοπτη, ποτέ δεν παρατηρήσαμε αν υπήρχε καθόλου επιβράδυνση. Το μόνο μέρος όπου υπήρχε κάποια καθυστέρηση ήταν όταν ο Gusto υπολογίζει τη μισθοδοσία, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο.

Κάναμε μερικές δοκιμές ταχύτητας χρησιμοποιώντας τον ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή και τα αποτελέσματα του διακομιστή τους ήταν πολύ καταπληκτικά!

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο

23 χιλ76 ms140 ms172 ms180 ms

Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία

226 ms139 χιλ106 ms68 χιλ163 ms

Μέση ταχύτητα: 129,3 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Περιττό να πούμε, ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με την ταχύτητα του Gusto.

11. Ο Gusto σας ανταμείβει!

Δεν πληρώνετε συχνά για ένα λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο, μόνο για να ανακαλύψετε ότι έχουν επινοήσει τρόπους για να σας ανταμείψουν για την αγορά σας!

Δεν είναι τεράστιο ποσό, αλλά τα οφέλη είναι οφέλη. Σίγουρα φωτίζει τη μέρα μας για να δούμε ότι η Gusto είναι μια εταιρεία που βρίσκει τρόπους να δώσει πίσω στους πελάτες της.

Βασικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραπέμψετε τους φίλους σας στο Gusto Payroll.

Το gusto payroll έχει ένα πρόγραμμα παραπομπής

Στον πίνακα ελέγχου, απλώς κάντε κλικ στο “Παραπομπές” και θα σας σταλούν στη σελίδα παραπομπών. Πληκτρολογήστε το email του φίλου σας, ώστε ο Gusto να μπορεί να τους στείλει ένα email ενσωμάτωσης. Εάν ο φίλος σας εγγραφεί στο Gusto και εκτελεί μισθοδοσία, ο Gusto ισχυρίζεται ότι θα επιβραβεύσει εσάς και τον φίλο σας με 100 $!

Πριν ενθουσιαστείτε, ο Gusto δεν θα σας δώσει 100 $ σε μετρητά – μάλλον, εσείς και ο φίλος σας θα λάβετε μια δωροκάρτα Amazon 100 $!

gusto payroll reward amazon δωροκάρτα για παραπομπή

Δεν είναι τόσο καλό όσο τα κρύα σκληρά μετρητά, αλλά, μπορείτε να αγοράσετε κάτι αξίας 100 $ από την Amazon δωρεάν!

3 πράγματα που πρέπει να βελτιωθεί ο Gusto

Ως υπηρεσία μισθοδοσίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Gusto είναι εξαιρετικό. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα γι ‘αυτά που θα θέλαμε να ήταν λίγο διαφορετικά.

1. Το Gusto είναι μια υπηρεσία μόνο για ΗΠΑ

Ζητούμε συγνώμη από όλους εσάς που το διαβάζετε εκτός των ΗΠΑ. Το Gusto μπορεί να είναι το κατάλληλο για τη μικρή επιχείρησή σας, αλλά το γεγονός ότι είναι μια υπηρεσία μόνο για τις ΗΠΑ το καθιστά άσκοπο για οποιονδήποτε εκτός των ΗΠΑ.

Δεν μπορείτε καν να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας μέσω VPN για να εγγραφείτε στην υπηρεσία, επειδή ο Gusto απαιτεί τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ για τη ρύθμιση του συστήματος.

Εάν έχετε έναν λογαριασμό στις ΗΠΑ, τότε είστε τυχεροί. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποιο είναι το καλύτερο σύστημα μισθοδοσίας που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Διαφορετικά… φίλε σκληρή τύχη, θα πρέπει να κοιτάξεις αλλού.

Γαμώτο, τυχεροί Αμερικανοί!

2. Ο Gusto είναι ακριβός

Ο Gusto τοποθετείται ως λογισμικό που ταιριάζει καλύτερα στις μικρές επιχειρήσεις, αλλά ειλικρινά, οι τιμές τους δεν αντικατοπτρίζουν τη θέση τους.

Με το πλήρες πακέτο τους (πιο δημοφιλές) θα πρέπει να πληρώνετε μια βασική τιμή 39 $ το μήνα. Επιπλέον, πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 12 $ το μήνα ανά κεφαλή. Υποθέτοντας ότι έχετε 10 υπαλλήλους (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας), δηλαδή ήδη 390 $ το μήνα!

Τώρα, κοιτάζοντας αυτό από άποψη κόστους, 390 $ το μήνα μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Αλλά, αν αλλάξετε την προοπτική λίγο, 390 $ το μήνα μπορεί να θεωρηθεί λογικό, καθώς είναι τόσο εύκολο στη χρήση, δεν θα χρειαστεί να προσλάβετε έναν υπάλληλο ή έναν εξωτερικό οργανισμό για να εκτελείτε μισθοδοσία κάθε μήνα.

3. Το Gusto δεν έχει εφαρμογή για κινητά

Ο Gusto έχει πολλές λειτουργίες και μερικές από αυτές απαιτούν την έγκριση του αφεντικού ή του διευθυντή. Πάρτε, για παράδειγμα, την άδεια των υπαλλήλων.

Όταν ένας υπάλληλος ζητά άδεια από την πύλη Gusto, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email που θα σας λέει να εγκρίνετε αυτό το αίτημα. Αυτό γίνεται εύκολα αν βρίσκεστε στο γραφείο, αλλά αν υποθέσετε ότι βρίσκεστε σε διακοπές ή σε επαγγελματικό ταξίδι, θα κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη, εάν είχαμε μια εφαρμογή στα τηλέφωνά μας, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε αμέσως για να εγκρίνουμε αυτά τα αιτήματα.

Μπορούμε πραγματικά να συνδεθούμε στο Gusto μέσω των προγραμμάτων περιήγησης του τηλεφώνου μας, αλλά πιστεύουμε ότι είναι κάτι περισσότερο από μια λύση παρά μια πραγματική λύση.

Το σχέδιο του Gusto & Τιμολόγηση: Επισκόπηση

Τα σχέδια του Gusto διατίθενται σε 3 επίπεδα – Core, Complete και Concierge.

CoreCompleteConcierge
Τιμή / μήνα * 39 $ 39 $ 149
Παρακολούθηση χρόνου Όχι Ναι
Προσφορά & Εν πλω Όχι Ναι
Υποστήριξη Pro HRNoNoYes

* Η τιμή που εμφανίζεται είναι για τη βασική τιμή, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος προσθήκης εργαζομένων.

Το πρόγραμμα Core είναι το πιο προσιτό, προσφέροντάς σας τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος μισθοδοσίας του Gusto.

Το πλήρες πρόγραμμα είναι το πιο στρογγυλεμένο, με χαρακτηριστικά όπως παρακολούθηση χρόνου, επιβίβαση υπαλλήλων και άλλες παροχές ανθρώπινου δυναμικού.

Το πρόγραμμα Concierge είναι το πιο παρακμιακό σχέδιο όλων, με πλήρη λειτουργικότητα μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού. Έχουν επίσης πιστοποιημένους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού στο beck και την κλήση σας, και ένα ειδικό κέντρο πόρων.

Ετυμηγορία: Πρέπει να πάτε για το Gusto?

Το Gusto είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα λογισμικά μισθοδοσίας cloud που είχαμε τη χαρά να χρησιμοποιήσουμε. Διαθέτει πολλά προνόμια για τα οφέλη μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού που θα λύσουν τους περισσότερους πονοκεφάλους σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η διεπαφή χρήστη είναι φανταστική και πολύ ευχάριστη, πράγμα που είναι σημαντικό για μια εφαρμογή που οι εταιρείες θα πρέπει να χρησιμοποιούν καθημερινά (ειδικά για τις λειτουργίες HR).

Η μισθοδοσία είναι αυτοματοποιημένη που αφαιρεί εντελώς την ανάγκη προσοχής μας κατά την εβδομάδα μισθοδοσίας (εκτός από την επιβεβαίωση των αριθμών).

Για όσους από εσάς ευδοκιμούν σε αναφορές, το Gusto προσφέρει πολλά από αυτά. Έχουν επίσης ρίξει σε μια πολύ περιεκτική λίστα προτύπων HR για καλό μέτρο.

Εν ολίγοις, ο Gusto έχει κάνει ό, τι μπορεί για να κάνει τη μισθοδοσία όσο το δυνατόν πιο ομαλή και για να κάνει τη ζωή των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων όσο πιο βολική μπορεί.

Είναι πάρα πολύ κακό που δεν έχουν επεκταθεί παγκοσμίως, γιατί είμαστε σίγουροι ότι οι δυνατότητές τους θα ωφελήσουν πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Με gusto, δηλώνουμε περήφανα ότι ο Gusto αξίζει δύο αντίχειρες από όλους μας στο Bitcatcha!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me