HostGator

Contents

HostGator

https://www.hostgator.com/

tl; δρ

Αν και σχετικά γρήγοροι, οι προχωρημένοι χρήστες μπορεί να θεωρήσουν ότι το HostGator δεν διαθέτει δυνατότητες. Ωστόσο, εάν ψάχνετε για μια απλή, εύχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας ιστού, τότε το HostGator μπορεί να είναι η σωστή υπηρεσία για εσάς! .

Κριτική HostGator: 9 Πλεονεκτήματα & 5 Μειονεκτήματα του Gator!

Στη συνέχεια, στη λίστα των επιλέξιμων οικοδεσπότων Ιστού είναι ο ολοένα και πιο δημοφιλής HostGator, η πιο σέξι πιο φωτεινή υπηρεσία φιλοξενίας ιστού όλων αυτών.

Είναι γνωστό ότι είναι όμορφοι.

Είναι γνωστό ότι είναι φιλικό προς τον χρήστη.

Αλλά πώς το «Gator αντέχει ενάντια στους υπόλοιπους γίγαντες της βιομηχανίας»?

Για να το μάθουμε, κάναμε απατεώνες, ζητήσαμε ευλογίες από τους θεούς της δημοσιογραφίας και εγγραφήκαμε στο HostGator’s Baby για να κάνουμε κάποιες σοβαρές δοκιμές (δοκιμές που κανένας άλλος δεν ενοχλήθηκε να κάνει, σας ευχαριστώ πολύ) απλώς για να ξέρετε εάν το HostGator είναι ο σωστός οικοδεσπότης για εσάς.

Τα αποτελέσματα από τις δοκιμές μας είναι στην πραγματικότητα αρκετά εκπληκτικά, αλλά καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν και σας περιμένουν για την ετυμηγορία μας στο τέλος αυτής της κριτικής.

Αποκάλυψη

Οι δύο ιστότοποι δοκιμών μας είναι hgcloudhosted.com και hgbabyhosted.com. Το πρώτο φιλοξενείται με το HostGator Cloud Hatchling. ενώ το τελευταίο φιλοξενείται με το HostGator Baby.

9 λόγοι για τους οποίους το HostGator είναι ιδανικό για εσάς

1. Γρήγορος χρόνος απόκρισης διακομιστή

Εάν δεν έχετε ακούσει μέχρι τώρα, εδώ στο Bitcatcha.com, μας αρέσει πολύ η φιλοξενία ιστού μας να είναι γρήγορη. Ταχύτατο.

Και εδώ το HostGator τράβηξε την προσοχή μας.

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο

32 ms36 ms221 ms221 ms139 χιλ

Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία

717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Μέση ταχύτητα: 190 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχουν μόνο 2 κέντρα δεδομένων (και τα δύο βρίσκονται στις ΗΠΑ), ο HostGator κατάφερε να αποδώσει πολύ καλά στο Σάο Πάολο, στο Σίδνεϊ και στην Ιαπωνία, με όλους τους χρόνους απόκρισης κάτω των 205 ms.

Τα πήγαν καλά στη Σιγκαπούρη και στο Λονδίνο (221 ms), αλλά καθυστέρησαν λίγο στο Bangalore στα 717 ms (αν το διαβάζετε από την Ινδία, καλύτερα να αποφύγετε. Δείτε τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας της Ινδίας!)

Με παγκόσμιο μέσο όρο 190 ms, η HostGator κέρδισε το Α από εμάς!

2. Ταχεία ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου

Με εξαίρεση το PHP7.1 και ένα ενσωματωμένο σύστημα συμπίεσης περιεχομένου που βασίζεται σε Apache, το HostGator δεν έχει πολλά για αυτά.

Δεν χρησιμοποιούν χώρο αποθήκευσης SSD (διατίθεται μόνο με cloud hosting, boo!), Χωρίς ρύθμιση διακομιστή NGINX ή ειδικές δυνατότητες προσωρινής αποθήκευσης, όπως το supercacher του SiteGround… ωστόσο οι χρόνοι φόρτωσης του ιστότοπου είναι εξαιρετικά γρήγοροι!

Χρησιμοποιήσαμε το webpagetest.org και τοποθετήσαμε τον ιστότοπο δοκιμών HGBabyHosted.com στο HGCloudHosted.com και εδώ είναι τα αποτελέσματα:

HostGator Baby WebPageTest.org Πλάτος αποτελεσμάτων =

Δοκιμή ταχύτητας ιστοσελίδας (HostGator Baby)

Αποτελέσματα HostGator Cloud WebPageTest.org

Δοκιμή ταχύτητας ιστοσελίδας (HostGator Cloud)

Η φιλοξενία Cloud του HostGator είναι μια από τις ταχύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που είχαμε την ευχαρίστηση να χρησιμοποιήσουμε (δείτε την κριτική μας εδώ), οπότε λέει πολλά όταν λέμε ότι η ταχύτητα φόρτωσης του κοινόχρηστου ιστότοπου φιλοξενίας είναι σχεδόν συγκρίσιμη με τη φιλοξενία τους στο cloud!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, η ταχύτητα φόρτωσης της κοινής φιλοξενίας είναι ελαφρώς χαμηλότερη από την ταχύτητα φόρτωσης του προγράμματος Cloud και αυτό είναι πολύ καταπληκτικό, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το σχέδιο Cloud συνοδεύεται από SSD, βελτιωτές ταχύτητας, βασικά όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα που έχει ο κόσμος να προσφέρω.

Επίσης, ελέγξτε το TTFB μεταξύ των δύο τόπων δοκιμών – η διαφορά είναι αμελητέα!

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με λίγη λεπτή ρύθμιση και προσπάθεια, θα μπορέσουμε να μειώσουμε ακόμη περισσότερο την ταχύτητα φόρτωσης και να αποσπάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό από το πρόγραμμα HostGator Baby!

3. 99,9% Εγγυημένη ώρα λειτουργίας!

Οι ώρες λειτουργίας μπορεί να είναι σοβαρά επιζήμιες για έναν ιστότοπο! Θα σας προκαλέσει απώλεια πιθανών πωλήσεων και χειρότερα – θα προκαλέσει την πτώση της κατάταξης του ιστότοπού σας στο Google, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσετε όλα αυτά τα παγωμένα κλικ στην πρώτη σελίδα, γεγονός που με τη σειρά του θα σας χάσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ πωλήσεις!

Ναι, ο χρόνος διακοπής λειτουργίας είναι πολύ μεγάλος όχι όχι στον κλάδο, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που το σχέδιο του HostGator συνοδεύεται από 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, Σε αντίθετη περίπτωση, θα αποζημιωθούμε με πίστωση 1 μήνα για χρήση στο υπάρχον πρόγραμμά μας.

Ωστόσο, με τη φήμη του HostGator ότι έχει σταθερό χρόνο λειτουργίας, δεν πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσουμε τις πιστώσεις τους. Έχοντας πει όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένοι όροι της εγγύησης με τους οποίους δεν είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι, αλλά περισσότεροι σχετικά με αυτό αργότερα στην ενότητα μειονεκτημάτων.

Λειτουργία από τον Απρίλιο του 2018

100%

* HGBabyHosted.com (Κέντρο δεδομένων: ΗΠΑ, Σχέδιο: Baby)

Λειτουργία από τον Ιανουάριο του 2017

99,97%

* HGCloudHosted.com (Κέντρο δεδομένων: ΗΠΑ, Σχέδιο: Hatchling Cloud)

4. Super User Friendly UI

Δεν ξέρω γιατί, αλλά το περιβάλλον χρήστη των περισσότερων υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί φαίνεται ότι σχεδιάστηκε από κάποιον της δεκαετίας του ’80 που αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δουλειά στα μισά του δρόμου.

Θα πρέπει να κάνετε κλικ χίλιες φορές αναζητώντας έναν τρόπο για να κάνετε κάτι και το πρόβλημα επιδεινώνεται αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διάταξη (γι ‘αυτό προτιμούμε το cPanel – όλα είναι εκεί που πρέπει να είναι!)

Όχι HostGator.

Διεπαφή χρήστη HostGator

Με τα φωτεινά τους χρώματα, είναι τα μόνα με ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη που είναι πραγματικά ευχάριστο στα μάτια και όχι μόνο αυτό – έχουν καταστήσει εξαιρετικά εύκολη την πλοήγηση στη σελίδα σύνδεσης του πελάτη!

Όλα είναι διαισθητικά τοποθετημένα, με όλους τους σημαντικούς συνδέσμους και κουμπιά που βρίσκονται σε μέρη που φυσικά τραβά το μάτι, καθιστώντας όλη την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το χρήστη.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, γιατί; Επειδή όταν είστε πολύ απασχολημένοι με το να καταλάβετε ποιο κουμπί κάνει τι και πού να πάει για να κάνει κάτι, σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο χωρίς να διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κερδίζετε χρήματα!

Με το HostGator, θα μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στα στοιχεία σύνδεσης του πελάτη και να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας χωρίς καθυστέρηση, χάρη στους σχεδιαστές του UX!

5. Kickass Site Builder & 1 Κάντε κλικ στις Εγκαταστάσεις

Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η ευκολία και η ταχύτητα είναι το κλειδί για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όταν πρόκειται για κατασκευή ιστοσελίδων.

Το ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του HostGator καταφέρνει να κάνει και τα δύο, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε γρήγορα ένα πρότυπο, να το προσαρμόσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας και να το έχετε έτοιμο να περάσει σε λίγες ώρες.

Έχουν πραγματικά επαγγελματικά θέματα, και μόλις επιλέξετε αυτό που σας αρέσει, μπορείτε να το εξατομικεύσετε με widget, δυνατότητες, γραμμές αναζήτησης ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων HostGator

Η όλη διαδικασία είναι γρήγορη και βολική και χρειάστηκαν μόνο μερικές ώρες για να δημιουργήσουμε τον ιστότοπο δοκιμών μας (έπρεπε να το επαναφέρουμε στο απόθεμα WordPress για όλες τις δοκιμές ταχύτητας).

Το μειονέκτημα είναι ότι οι δημιουργοί ιστότοπων συνήθως δεν βελτιστοποιούνται για ταχύτητα, επομένως υπάρχει μια ανταλλαγή για την ευκολία!

Θα απολαύσετε επίσης τις εγκαταστάσεις με 1 κλικ, γεγονός που καθιστά την εγκατάσταση των αγαπημένων σας εφαρμογών εξαιρετικά γρήγορη και απίστευτα βολική! Αυτό σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ώστε να μπορείτε κυριολεκτικά να ξεκινήσετε την επιχείρηση και να αυξήσετε αυτούς τους αριθμούς πωλήσεων!

HostGator 1 Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην εφαρμογή που θέλετε, να επιλέξετε τον κατάλογο στον οποίο θέλετε να εγκατασταθεί και να πατήσετε το κουμπί εγκατάστασης – Το HostGator θα ρυθμίσει εκ των προτέρων όλα τα υπόλοιπα για εσάς!

HostGator 1 Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση εφαρμογών

6. Πολύ ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών

Εάν είχατε ποτέ τη δυσαρέσκεια ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ιστότοπό σας και δεν υπάρχει διαθέσιμος για να σας βοηθήσει, θα εκτιμήσετε μια πραγματικά ανταποκρινόμενη, ισχυρή ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Η εμπειρία μας με την υποστήριξη πελατών του HostGator ήταν γενικά αρκετά καλή. Μέσω του livechat, δεν χρειάστηκε να περιμένουμε περισσότερο από 3 λεπτά για να απαντήσουν και επειδή τα προβλήματά μας ήταν σχετικά μικρά, κατάφεραν να επαναφέρουν τον ιστότοπό μας στο διαδίκτυο μέσα σε 15 λεπτά!

Ωστόσο, από τώρα, Δεν είναι δυνατή η υποβολή εισιτηρίου επειδή προφανώς αναβαθμίζουν το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, οπότε θα πρέπει να βασιστούμε πλήρως στη ζωντανή συνομιλία τους ή θα πρέπει να καλέσουμε.

Εάν προτιμάτε να μην μιλήσετε σε κανέναν, έχουν επίσης ένα τεράστιο αρχείο άρθρων με βάση τη γνώση, ώστε να μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνοι σας!

Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών τους μέχρι στιγμής, έχουμε μερικές ανησυχίες σχετικά με το πόσο ειδικευμένοι είναι όταν πρόκειται για την επίλυση πιο περίπλοκων ζητημάτων, τα οποία θα επισημάνουμε στην ενότητα των μειονεκτημάτων μας.

7. Απεριόριστοι / μη μετρημένοι πόροι!

Λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και πρέπει να συμφωνήσουμε! Μερικές από τις δυνατότητες που μας εκπλήρωσαν με το HostGator είναι κοινόχρηστα και δωρεάν. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας:

Αποκτήστε αυτό – μπορείτε να φιλοξενήσετε όσους τομείς και διευθύνσεις email θέλετε με το HostGator! Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε εάν πρέπει να αποφασίσετε ποιοι τομείς θα δώσουν προτεραιότητα ή θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον για διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για νέο προσωπικό. Πολύ μελλοντική απόδειξη!

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να απολαμβάνετε εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο, αλλά αυτά περιορίζονται στην αποδεκτή πολιτική χρήσης των TOS. Εφόσον δεν κάνετε κατάχρηση του συστήματος (π.χ. αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας των αντιγράφων ασφαλείας σας στο σύστημά τους) ή δεν συμμετέχετε σε δραστηριότητες κοινής χρήσης αρχείων peer to peer, θα πρέπει να είστε εντάξει.

HostGator Unlimited Storage and Bandwidth Term os Service

8. Δωρεάν αποκλειστική IP (Μόνο επιχειρηματικό σχέδιο)!!

Με το Επιχειρηματικό Σχέδιο, θα απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ αφιερωμένο IP και γιατί στη Γη είναι τόσο σημαντικό?

Λοιπόν, όταν εκτελείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, θα θελήσετε να αποκτήσετε αποκλειστικά IP και SSL για να διατηρήσετε τα δεδομένα του πελάτη σας ασφαλή και ασφαλή! Βοηθά στη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών σας και του ιστότοπού σας, και αυτό είναι πολύ σημαντικό αν θέλετε επανειλημμένη επιχείρηση από αυτούς!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να πληρώσουν για αυτήν την υπηρεσία (το SiteGround χρεώνει 30 $ ετησίως μόνο για αποκλειστική IP!), Ώστε να το αποκτήσετε δωρεάν από το επιχειρηματικό σχέδιο του HostGator είναι τεράστιο!

Υπάρχει πραγματικά ένας τόνος πλεονεκτημάτων που προσφέρει η ειδική IP, αλλά θα το καλύψουμε σε άλλο άρθρο στο εγγύς μέλλον.

9. Έκπτωση έως 60% για τους αναγνώστες Bitcatcha

Εάν εξακολουθείτε να είστε στο φράχτη, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν θέλετε να φιλοξενήσετε με το HostGator – έχουμε εξασφαλίσει μια τρελή συμφωνία μαζί τους, αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας!

Κατά το check out, πληκτρολογήστε “bitcatcha“Και θα απολαύσετε ένα επιβλητικό 60% έκπτωση οποιοδήποτε από τα πακέτα φιλοξενίας κοινόχρηστων και μεταπωλητών (μόνο αρχικός όρος)!

Αν ψάχνετε για φιλοξενία Cloud, μην ανησυχείτε – ο ίδιος κώδικας σας προσφέρει έκπτωση 30% στα νέα προγράμματα φιλοξενίας cloud και 40% έκπτωση σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα VPS, Dedicated ή WordPress!

Σημείωση

Η έκπτωση 60% ισχύει μόνο για το πρώτο τιμολόγιο. Η ανανέωση χρεώνεται σε κανονική τιμή. . (Κωδικός κουπονιού: bitcatcha)

Τι μπορεί να μην σας αρέσει για το HostGator

1. Έλλειψη ειδικών χαρακτηριστικών ταχύτητας

Παρόλο που το HostGator αποδίδει πολύ καλά από μόνο του, (η απόκτηση βαθμολογίας A + από εμάς δεν είναι εύκολο!) Δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε πόσο καλύτερα μπορούν να είναι αν είχαν καταβάλει προσπάθεια να συμπεριλάβουν ορισμένες λειτουργίες ταχύτητας, όπως ο διακομιστής NGINX βελτιστοποιήσεις συστήματος ή 1 κλικ!

Αυτήν τη στιγμή, ο μόνος τρόπος βελτιστοποίησης και συμπίεσης όλου του χυμού από τον διακομιστή είναι να τροποποιήσετε και να εγκαταστήσετε χειροκίνητα πρόσθετα, κάτι που απαιτεί χρόνο και την εξειδίκευση – κάτι που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ενδέχεται να μην έχουν πάντα στη διάθεσή σας.

2. Εγγύηση Shady Uptime

Έτσι, μας έδωσαν εγγύηση 99% για το χρόνο λειτουργίας και είναι πράγματι συνεπείς με το χρόνο λειτουργίας τους που είναι αναμφίβολα πολύ καλό.

ΑΛΛΑ.

Τι πραγματικά συμβαίνει όταν ο χρόνος λειτουργίας τους πέσει κάτω από το 99%; Θα λάβουμε την πίστωση 1 μήνα όπως υποσχέθηκε?

Συμβουλή: κανείς δεν ξέρει.

Εγγύηση σκιερού χρόνου λειτουργίας HostGator

Βλέπετε, το TOS τους δηλώνει ότι, ενώ θα απολαύσουμε πίστωση ενός μήνα για τα πακέτα μας, εάν ο χρόνος λειτουργίας τους πέσει κάτω από το 99,9%, η έγκριση της πίστωσης είναι κατά την αποκλειστική κρίση του HostGator.

Με άλλα λόγια, Μπορούν να επιλέξουν να μην τηρήσουν την εγγύηση εάν το θέλουν.

Ενώ καταλαβαίνουμε ότι το HostGator πρέπει να προστατευτεί από αδίστακτους ισχυρισμούς, η απόλυτη διακριτική ευχέρεια σχετικά με την έγκριση της πίστωσης είναι σοβαρά σκιερή και καθιστά την εγγύησή τους εντελώς διαφορετική.

3. Μη ειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών

Εντάξει, οπότε έχουν κερδίσει πόντους cookie για να ανταποκρίνονται πραγματικά, αλλά έχουμε σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητα του προσωπικού υποστήριξής τους να επιλύει σοβαρά προβλήματα.

Μιλώντας από την εμπειρία του παρελθόντος, φαίνεται ότι η ζωντανή βοήθειά τους έχει ανατεθεί στην Ινδία (όπως οι περισσότερες θυγατρικές της EIG) και τις περισσότερες φορές, είναι αρκετά άχρηστες για την επίλυση πραγματικών ζητημάτων.

Δεν είμαστε οι μόνοι που αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω:

Κριτικές χρηστών HostGator

Επιπλέον, κατά τη στιγμή της γραφής, δεν είμαστε σε θέση να υποβάλουμε εισιτήριο, επειδή προφανώς αναβαθμίζουν το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Θέλαμε να τους καλέσουμε, αλλά έπρεπε να περάσουμε από στεφάνες για να βρούμε τον αριθμό τηλεφώνου υποστήριξής τους.

Σοβαρά Hostgator, τι κάνετε εσείς?

4. Πώληση πραγμάτων κατά την ολοκλήρωση της αγοράς

Αυτή είναι μια άλλη σκιερή πρακτική για την οποία δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Όταν βρίσκεστε στο σημείο της αγοράς, το διαισθητικό περιβάλλον χρήστη του HostGator προσπαθεί να σας εξαπατήσει να αγοράσετε όλα τα δευτερεύοντα προϊόντα που δεν χρειάζεστε πραγματικά.

Βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε προσεκτικά τις επιλογές σας και αποεπιλέξτε τα πλαίσια με αυτά που δεν θέλετε, διαφορετικά θα βρείτε τον εαυτό σας να πληρώνει επιπλέον.

5. Μόνο 2 κέντρα δεδομένων

Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά – Το HostGator έχει μόνο 2 κέντρα δεδομένων και βρίσκονται και οι δύο στις ΗΠΑ. Εάν βρίσκεστε σε μια χώρα που βρίσκεται πιο μακριά και σκέφτεστε να αγοράσετε έναν λογαριασμό HostGator, ίσως θελήσετε να δείτε ξανά αυτό το στιγμιότυπο οθόνης για να δείτε εάν ο χρόνος απόκρισης είναι αρκετά γρήγορος για εσάς.

ΗΠΑ (Δ)ΧΡΗΣΗ)ΛονδίνοΣιγκαπούρηΣάο Πάολο
32 ms36 ms221 ms221 ms139 χιλ

ΜπανγκαλόρΣίδνεϊΙαπωνίαΚαναδάςΓερμανία
717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Πού είναι τα είδη κοινού σας?

Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποιο κέντρο δεδομένων μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, το HostGator το αποφασίζει αυτόματα για εμάς!

Το να έχετε μόνο 2 κέντρα δεδομένων δεν είναι ήδη υπέροχο, αλλά δεν επιτρέπετε στους πελάτες σας να επιλέξουν με ποιο κέντρο δεδομένων θέλουν να φιλοξενήσουν, αυτό είναι απίστευτο.

Σίγουρα, η HostGator έχει διεθνείς θυγατρικές σε ασιατικές χώρες όπως Hostgator.in και HostGator.sg, αλλά αυτά είναι γνωστά για το ότι έχουν πολύ κακή εξυπηρέτηση, πράγμα που μας κάνει πραγματικά να μην θέλουμε να φιλοξενήσουμε μαζί τους.

Σχέδια και δυνατότητες του HostGator

Κοινόχρηστα σχέδια

Οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί του HostGator διατίθενται σε 3 υπέροχα μεγέθη που ταιριάζουν στις ανάγκες όλων.

Εκκολαπτήριο
Μωρό
Επιχείρηση

Επιτρεπόμενοι τομείς
1
Απεριόριστος
Απεριόριστος

εύρος ζώνης
Χωρίς μετρήσεις
Χωρίς μετρήσεις
Χωρίς μετρήσεις

Δωρεάν SSL
Ναί
Ναί
Ναί

Δωρεάν αποκλειστική IP
Οχι
Οχι
Ναί

Τιμή
2,78 $ / μήνα
3,98 $ / μήνα
5,98 $ / μήνα

* Ειδική τιμή γνωριμίας για περίοδο συνδρομής 36 μηνών.

Αν ψάχνετε να φιλοξενήσετε μόνο έναν ιστότοπο χωρίς φιλοξενία ιστού, τότε το σχέδιο εκκόλαψης λειτουργεί εντάξει, αλλά προσωπικά πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα Baby. Κοστίζει λίγο περισσότερο από ένα δολάριο περισσότερο ανά μήνα και θα πρέπει να φιλοξενήσετε όσους τομείς θέλετε!

Φυσικά, εάν τα πράγματα πάνε καλά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση στο επιχειρηματικό σχέδιο και να απολαύσετε όλες τις αποκλειστικές υπηρεσίες του, όπως δωρεάν SSL, Dedicated IP και VoIP τηλεφωνική υπηρεσία.

Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, αυτές οι μικρές επιπλέον πολυτέλειες στην πραγματικότητα κάνουν πολύ μεγάλο βαθμό για να κάνουν τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου να φαίνεται πιο νόμιμος!

Φιλοξενία Cloud

Εάν η φιλοξενία Cloud είναι περισσότερο από εσάς, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτές τις 3 επιλογές:

Εκκολαπτικό σύννεφο
Μωρό σύννεφο
Επιχειρηματικό σύννεφο

Επιτρεπόμενοι τομείς
1
Απεριόριστος
Απεριόριστος

Μνήμη
2 GB
4 γιγαμπάιτ
6 GB

Πυρήνας CPU
2
4
6

Αφιερωμένη IP
Οχι
Οχι
Ναί

Τιμή
4,95 $ / μήνα
6,57 $ / μήνα
9,95 $ / μήνα

* Ειδική τιμή γνωριμίας για περίοδο συνδρομής 36 μηνών.

Και πάλι, μπορείτε να πάτε με εκκολαπτικό σύννεφο εάν θέλετε πραγματικά να μειώσετε το κόστος, αλλά έχετε πολύ περισσότερα με το Baby cloud. Όπως και με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, θα έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Business Cloud όταν το κρίνετε κατάλληλο.

Σύννεφο WordPress

Έχουν επίσης σχέδια WordPress Cloud!

Μίζα
Πρότυπο
Επιχείρηση

Επιτρέπονται ιστότοποι
1
2
3

Επισκέψεις / μήνα
100 χιλ
200 χιλ
500 χιλ

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
1 GB
2 GB
3 GB

Υπολογισμός ισχύος

Τιμή
5,95 $ / μήνα
7,95 $ / μήνα
9,95 $ / μήνα

* Ειδική τιμή γνωριμίας για περίοδο συνδρομής 36 μηνών.

Τώρα αυτά τα σχέδια διαφέρουν εντελώς από τα κοινόχρηστα και τα cloud hosting σχέδια με την έννοια ότι είναι βελτιστοποιημένα για το WordPress και μπορείτε να φιλοξενήσετε έως 3 ιστότοπους, ακόμη και με το επιχειρηματικό σχέδιο.

Πώς διατηρεί το HostGator ενάντια στους διαγωνισμούς?

HostGator VS SiteGround – Ποιο είναι καλύτερο για το WordPress?

Δεν μπορούμε παρά να συγκρίνουμε το HostGator με τον τρέχοντα αγαπημένο μας οικοδεσπότη Ιστού, το SiteGround, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες που προσφέρει κάθε εταιρεία.

HostGator
SiteGround

1-Κάντε κλικ στις Εγκαταστάσεις WP
Ναί
Οχι

Προ-βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις
Οχι
SiteGround Optimizer

Ιδιόκτητα χαρακτηριστικά ταχύτητας
Οχι
SuperCacher

Υποστήριξη Git
Οχι
Ναί

Εγγύηση χρόνου λειτουργίας
Αμφισβητήσιμος
Ναί

Δωρεάν SSL
Ναί
Ναί

Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
Οχι
Ναί

Κέντρα δεδομένων
2 (μόνο ΗΠΑ)
5 (σε 3 περιοχές)

Όταν τοποθετούνται δίπλα-δίπλα έτσι, είναι αρκετά προφανές ποια φιλοξενία ιστοσελίδων σας προσφέρει καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής με περίπου το ίδιο εύρος τιμών.

Οι εγκαταστάσεις του HostGator με 1 κλικ για WordPress είναι καταπληκτικές και βοηθούν πραγματικά να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο, αλλά το SiteGround έχει το πάνω χέρι όταν πρόκειται για λειτουργίες.

Εξοικονομούμε πολύ περισσότερο χρόνο με το εργαλείο βελτιστοποίησης SG και το Supercacher του SiteGround (δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε και να εγκαταστήσετε χειροκίνητα πρόσθετα) και τα δωρεάν SSL και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας τους προσφέρουν τόσο μεγάλη αξία στο σχέδιο!

Επίσης, ας μιλήσουμε τα κέντρα δεδομένων – HostGator’s 2 στις ΗΠΑ έναντι του SiteGround’s 5 σε 3 περιοχές.

Παρόλο που οι χρόνοι απόκρισης του διακομιστή του HostGator είναι στην πραγματικότητα αρκετά γρήγοροι, οι χώρες που βρίσκονται πιο μακριά μπορεί να μην μπορούν να απολαύσουν πλήρως τις διαφημιζόμενες ταχύτητες λόγω της απόστασης.

Με το SiteGround, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα κέντρο δεδομένων που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας, το οποίο σίγουρα βοηθά στον χρόνο απόκρισης του διακομιστή.

Έχοντας πει όλα αυτά, δεν υπάρχει τέλειος οικοδεσπότης Ιστού εκεί έξω. Ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, ακόμη και το αγαπημένο μας SiteGround (δεν μας αρέσει το πόσο ακριβές έχουν πάρει οι ανανεώσεις τους – διαβάστε περισσότερα εδώ).

Με το HostGator, η αντιστάθμιση για την έλλειψη χαρακτηριστικών τους είναι η φιλική προς το χρήστη διεπαφή χρήστη και η εξαιρετικά χαμηλή τιμή εισόδου. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα άλλο περιβάλλον χρήστη σαν αυτό στο σημείο τιμής τους!

Σημείωση

Για μια πιο εις βάθος σύγκριση μεταξύ των δύο, διαβάστε την ανάλυσή μας εδώ – SiteGround VS HostGator.

HostGator’s Site Builder VS Inmotion’s BoldGrid

Όπως έχουμε αναφέρει στην αναθεώρηση Inmotion Hosting, το ενσωματωμένο BoldGrid site builder είναι αρκετά καταπληκτικό.

Οικοδόμος ιστότοπων HostGator

Επεξεργασία σελίδας στο Site Builder του HostGator

Ενώ το δικό του ιδιόκτητο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του HostGator είναι πράγματι πολύ καλό και εύκολο στη χρήση, δεν έχει τίποτα ενάντια στο BoldGrid.

Αν ψάχνετε απλώς για κάτι που είναι βολικό και κάνει τον ιστότοπό σας να φαίνεται καλό χωρίς καμία τροποποίηση, τότε ο οικοδόμος ιστότοπων του HostGator κάνει τη δουλειά μια χαρά, αλλά αν θέλετε πιο σύνθετα στοιχεία ελέγχου και προσαρμοσμένες επιλογές, το HostGator δεν θα το κόψει.

Το BoldGrid είναι λίγο πιο περίπλοκο στη χρήση, αλλά προσφέρει πολύ περισσότερα όσον αφορά την προσαρμογή.

Έχουν περισσότερα εργαλεία, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε πιο περίπλοκους ελιγμούς και, πάνω απ ‘όλα, τον ιστότοπο που σχεδιάζετε με το BoldGrid ως δικό σας για να διατηρείτε ως δικούς σας, επομένως η μετεγκατάσταση ιστότοπων δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα εάν αποφασίσετε να αλλάξετε κεντρικούς υπολογιστές!

Ωστόσο, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι το BoldGrid είναι ένα Premium web builder που παρέχεται δωρεάν με το Inmotion Hosting, ενώ το οικοδόμο ιστότοπων του HostGator είναι ακριβώς αυτό – ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Για ό, τι είναι, το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του HostGator κάνει τη δουλειά του μια χαρά.

Ετυμηγορία: Πρέπει να φιλοξενήσω με το HostGator?

Πρέπει να πούμε ότι παρόλο που νιώθουμε καλά για το HostGator, δεν μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα. Φαίνονται να εξυπηρετούνται από ένα πλήθος φιλοξενίας και ξεχάστε, ένα δημογραφικό στοιχείο που δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για βελτιστοποιήσεις και τροποποιήσεις.

Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, το HostGator είναι στην πραγματικότητα ο ιδανικός οικοδεσπότης για εσάς! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση και διαισθητικό – απλώς εγκαταστήστε, προσαρμόστε και είστε έτοιμοι!

Ωστόσο, εάν είστε ο τύπος που του αρέσει να τροποποιεί, βελτιστοποιεί και κάνει ό, τι χρειάζεται για να πάρει το μέγιστο speedjuice από το web hosting σας, ίσως να μην σας αρέσει τόσο το HostGator. Αισθανόμαστε ότι προσπαθούν να αφαιρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο έλεγχο από εμάς, ώστε να μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα συστήματά τους λειτουργούν χωρίς λόξυγκας – όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι υπέροχο για το καταλαβαινόμενο πλήθος που δεν φιλοξενεί web αλλά αν ξέρετε τι είστε αυτό, είναι αρκετά περιοριστικό.

Αυτό που τους λείπει χαρακτηριστικά, το κάνουν για ευκολία στη χρήση. Το περιβάλλον χρήστη τους είναι τόσο διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, είμαι βέβαιος ότι η γιαγιά μου θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν απλό ιστότοπο με το HostGator.

Γρήγορα, δεν έχουμε παράπονα σχετικά με τους χρόνους απόκρισης του διακομιστή HostGator. Είναι σχετικά γρήγοροι, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών από τον μοναδικό μας ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή.

Ωστόσο, δεν μας αρέσει ότι έχουν μόνο 2 κέντρα δεδομένων (και τα δύο με έδρα στις ΗΠΑ) και ότι δεν μας επιτρέπουν να επιλέξουμε με ποιο θέλουμε να φιλοξενήσουμε.

Η ανάγκη τους να προσλαμβάνουν καλύτερα εξειδικευμένα άτομα στο τμήμα υποστήριξής τους (ή ίσως να μην το αναθέσουν υπεργολαβικά στην Ινδία), αλλά η πίστωση που δίνεται όπου οφείλεται η πίστωση, είναι πολύ ευαίσθητη.

Εκτός από αυτό, νομίζω ότι είμαστε αρκετά εντάξει με το HostGator.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • ✓ Χωρίς μετρημένο χώρο στο δίσκο
 • ✓ Μη μετρημένο εύρος ζώνης
 • ✓ Δωρεάν SSL
 • ✓ SSH Access, CGI
 • ✓ PHP5, RoR, Python, Cron
 • ✓ 99,9% Εγγύηση Χρόνου
 • ✓ Επιστροφή χρημάτων 45 ημερών

Συνιστάται για

 • • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 • • WordPress
 • • Φόρουμ
 • • Joomla, Drupal
 • • Επιχειρηματικός ιστότοπος
 • • Όλος ο ιστότοπος μεγέθους

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me