Contents

Πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP του Torrent

Έτσι είστε έτοιμοι να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP του torrent? Αυτό είναι έξυπνο. Όλο και περισσότεροι χρήστες bittorrent επιλέγουν να αποκρύψουν τη διεύθυνση IP τους χρησιμοποιώντας ένα απλό εργαλείο ανωνυμοποίησης που ονομάζεται a VPN (Αυτό είναι το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο).

Εάν δεν κάνετε ανώνυμη τη διεύθυνση IP σας, η πραγματική σας διεύθυνση IP θα είναι ορατή σε όλους τους ομότιμους του χείμαρρου “σμήνη”. Όχι μόνο αυτό, αλλά σε δημοφιλή σμήνη, εκτιμάται ότι κάθε διεύθυνση IP καταγράφεται και καταγράφεται από ομάδες παρακολούθησης τρίτων εντός 3 ωρών.

Αυτός ο αναλυτικός οδηγός θα σας δείξει:

 • Τι είναι η διεύθυνση IP
 • Πώς να ελέγξετε τη δική σας διεύθυνση IP
 • Οι 2 καλύτεροι τρόποι απόκρυψης της διεύθυνσης IP torrent
 • Ρύθμιση VPN Torrent
 • Ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης Torrent
 • Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent (για να επιβεβαιώσετε ότι είναι ανώνυμη)

ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Ψάχνετε για μια γρήγορη λύση?
Εάν θέλετε απλώς μια ανώνυμη διεύθυνση IP για τα torrents σας και δεν είστε εδώ για πληροφορίες ή απαντήσεις, απλά διαβάστε το Ενότητα «ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ» παρακάτω. Η εγγραφή και η ρύθμιση είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Τα torrents σας μπορούν να είναι ανώνυμα μέσα σε 5 λεπτά.

Εύκολη λύση: Anonymous Torrents σε 5 λεπτά

Μια ανώνυμη υπηρεσία VPN είναι μια «λύση 1 κλικ» που θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε τα torrents σας και να κρυπτογραφήσετε όλα τα μεταδιδόμενα δεδομένα σας, ώστε ακόμη και ο πάροχος διαδικτύου να μην μπορεί να δει τι κατεβάζετε.

Μόνο μερικά VPN είναι και τα δύο φιλικά προς τα torrent και προσφέρουν μέγιστη ανωνυμία (με την πολιτική «Χωρίς αρχεία καταγραφής»). Υπάρχει ένας πάροχος VPN που θεωρούμε εξαιρετική επιλογή για ανώνυμους χείμαρρους: Ιδιωτικό Internet Access VPN.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ένας από τους πιο παρόχους VPN «Torrent-Friendly» στον κόσμο και έχουν λάβει μέτρα για να διασφαλίσουν την ανωνυμία των πελατών τους. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ονομάστηκαν το καλύτερο torrent vpn του 2014. Επειδή δεν διατηρούν κανένα αρχείο καταγραφής ή καμία εγγραφή, ακόμη και δεν μπορούν να εντοπίσουν τη δραστηριότητα του torrent πίσω στην αρχική του πηγή.

Το PIA προσφέρει πολλές δυνατότητες ειδικά για torrent που μπορούν να ταιριάξουν λίγοι ανταγωνιστές, όπως:

Πολιτική μη καταγραφής
Σχεδόν όλοι οι πάροχοι VPN καταγράφουν κάποιο είδος δεδομένων σχετικά με το ιστορικό σύνδεσης. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό δραστηριότητας στο δίκτυό τους πίσω σε συγκεκριμένους συνδρομητές. Το PIA δεν κρατά καθόλου αρχεία καταγραφής. (Έτσι δεν μπορούν ποτέ να προσδιορίσουν συγκεκριμένους χρήστες μόνο από την ανώνυμη (vpn-assign) διεύθυνση IP τους)

Χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλού επιπέδου
Η PIA διαθέτει κρυπτογράφηση 256-bit «Στρατιωτικού βαθμού», η οποία προστατεύει όλα τα δεδομένα που αποστέλλονται μέσω της σήραγγας VPN. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου (Internet Provider) δεν μπορεί να διαβάσει την κυκλοφορία ιστού σας ή να επιταχύνει (επιβραδύνει) τις λήψεις torrent.

Το PIA περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα Kill-Switch VPN (η ενεργοποίηση είναι προαιρετική) η οποία θα σκοτώσει αμέσως τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν αποσυνδεθεί το VPN. Αυτό διασφαλίζει ότι η πραγματική σας διεύθυνση IP δεν εκτίθεται ποτέ κατά λάθος.

Περιλαμβάνεται δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης Torrent
Τα δύο καλύτερα εργαλεία για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP torrent είναι ένα VPN και ένας ανώνυμος διακομιστής μεσολάβησης. Κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και οι περισσότερες εταιρείες θα χρεώσουν τα επιπλέον σας για να έχετε και τα δύο. Το PIA περιλαμβάνει υπηρεσίες VPN και διακομιστή μεσολάβησης σε τιμή χαμηλότερη από τη χρέωση των περισσότερων ανταγωνιστών τους μόνο για την υπηρεσία VPN.

Απόκρυψη της IP σας με PIA

Αποκτήστε ανώνυμα torrents με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Κάντε κλικ για να λάβετε PIA για 3,33 $ / μήνα

Κορυφαία χαρακτηριστικά:

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής VPN. Εντελώς ανώνυμος
 • Κατάλληλο για χείμαρρους
 • Κρυπτογράφηση 256-bit (πολύ ισχυρή)
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Γρήγορες ταχύτητες (50 Mbps +)
 • Διακομιστές σε 11 χώρες
 • Kill-Switch (πρόσθετη ασφάλεια)
 • Προστασία διαρροών DNS
 • Περιλαμβάνει Socks5 Proxy Free
 • Απίστευτα προσιτό

Τιμολόγηση:
Όλα τα πακέτα VPN έχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά. Η μόνη διαφορά είναι η διάρκεια της συνδρομής (και η τιμή)

Τα κορυφαία πακέτα PIA είναι:

 • 1 μήνας (6,95 $ / μήνα)
 • 1 έτος (3,33 $ / μήνα)

Απόκρυψη της διεύθυνσης IP μου τώρα!

Απόκρυψη της διεύθυνσης IP Torrent (ο πλήρης οδηγός)

Αυτός ο αναλυτικός οδηγός θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την ανωνυμοποίηση της διεύθυνσης IP torrent (και τι σημαίνει πραγματικά η ανώνυμη IP).

Αν θέλετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες, έχουμε συνδέσει με άλλα άρθρα σε κάθε ενότητα. Μη διστάσετε να τους επισκεφτείτε για περισσότερες πληροφορίες. Έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο torrent σε αυτόν τον ιστότοπο εάν θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο.

Εντάξει … ας ξεκινήσουμε.

Τι είναι μια διεύθυνση IP?

Μια διεύθυνση IP (Διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου) είναι μια μοναδική αριθμητική διεύθυνση που προσδιορίζει έναν συγκεκριμένο υπολογιστή ή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Κάθε σημαντικός ιστότοπος έχει τη δική του μοναδική διεύθυνση IP (μερικές φορές πολλαπλές). Όταν πληκτρολογείτε μια διεύθυνση URL (όπως www.google.com) σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, το πρόγραμμα περιήγησής σας αναζητά στην πραγματικότητα τη διεύθυνση IP που σχετίζεται με αυτήν τη διεύθυνση URL και, στη συνέχεια, φορτώνει τη διεύθυνση IP.

Για παράδειγμα:
Η διεύθυνση IP του Google.com είναι: 7&# 65279; 4.125.141.104 &# 65279;

Μπορείτε ακόμη να επισκεφτείτε το google απευθείας εισάγοντας τη διεύθυνση IP στο πρόγραμμα περιήγησής σας (ή απλώς κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο)

Έχω διεύθυνση IP?

Κάθε σύνδεση στο Διαδίκτυο έχει μια διεύθυνση IP που σχετίζεται με αυτήν. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ένας ιστότοπος (ή torrent peer) γνωρίζει πού να στείλει τα δεδομένα που ζητάτε όταν φορτώνετε μια ιστοσελίδα ή κατεβάζετε ένα αρχείο torrent.

Εάν διαθέτετε οικιακό δίκτυο (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας έναν ασύρματο δρομολογητή συνδεδεμένο σε ένα καλώδιο ή μόντεμ DSL), όλες οι συσκευές σας θα μοιραστούν πραγματικά την ίδια εξωτερική (δημόσια ορατή) διεύθυνση IP. Ο πάροχός σας Διαδικτύου εκχωρεί μια διεύθυνση IP σε κάθε συνδρομητή. Αυτή η διεύθυνση IP μοιράζεται από κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί τη σύνδεση στο Διαδίκτυο των συνδρομητών.

Στη συνέχεια, θα σας δείξουμε πώς να ελέγξετε τη δική σας διεύθυνση IP (και να την αλλάξετε).

Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση IP σας

Η διεύθυνση IP σας λέει πολλά για εσάς. Ακόμη και χωρίς πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ISP σας, οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει την IP σας για να καθορίσει ποια πόλη ζείτε και ποιος είναι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας.

Ελέγξτε την IP σας με 1 κλικ

IPVanish έχει ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας δείξει αμέσως τη δημόσια διεύθυνση IP σας. Έχει ακόμη πιο προηγμένες δυνατότητες που θα σας επιτρέψουν να δείτε την τοποθεσία IP σας σε χάρτη.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη διεύθυνση IP σας (θα πρέπει να βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας πάνω από το λογότυπο ipvanish)

ελέγξτε τη διεύθυνση IP

IPVanish IP Check εργαλείο

Μπορείτε ακόμη να δείτε τη γεωγραφική θέση της διεύθυνσης IP σας (όπου βρίσκονται οι διακομιστές του ISP σας) κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Μάθετε περισσότερα» μετά τη διεύθυνση IP σας (φαίνεται στο παραπάνω γράφημα).

Αυτό θα σας οδηγήσει στην ακόλουθη οθόνη:

Ελέγξτε την τοποθεσία IP σας

Εργαλείο τοποθεσίας IP (από IPVanish)

VPN και διακομιστής μεσολάβησης: Υπερ-εργαλεία ανωνυμίας

Υπάρχουν δύο εργαλεία που σας επιτρέπουν να αλλάξετε εύκολα τη διεύθυνση IP των torrents σας:

 • VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο)
 • Διακομιστής μεσολάβησης (οι ανώνυμοι διακομιστές μεσολάβησης Socks5 είναι ιδανικοί για torrents)

Ενώ η τεχνολογία είναι αρκετά περίπλοκη, Η χρήση VPN ή διακομιστή μεσολάβησης είναι πραγματικά πολύ εύκολη.

Θα μάθουμε πώς να το χρησιμοποιήσουμε κατωτέρω, αλλά πρώτα ας δούμε τις διαφορές μεταξύ τους.

VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης (Ποια είναι η διαφορά;)

VPN

 • Αλλάζει τη διεύθυνση IP για ολόκληρο τον υπολογιστή σας
 • Κρυπτογραφεί όλα τα μεταδιδόμενα δεδομένα
 • Επιλογή διακομιστών (πολλαπλές τοποθεσίες διευθύνσεων IP)
 • Εύκολο στη χρήση λογισμικό (1 κλικ-σύνδεση)
 • Μπορεί να εκθέσει πραγματική IP εάν αποσυνδεθεί το VPN
 • Ελαφρώς πιο αργό από το διακομιστή μεσολάβησης (λόγω κρυπτογράφησης)
Πληρεξούσιο

 • Αλλάζει τη διεύθυνση IP για ένα πρόγραμμα (Bittorrent, κλπ …)
 • Δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας
 • 1 τοποθεσία διακομιστή (συνήθως. Μερικές φορές περισσότερο)
 • Μη αυτόματη ρύθμιση μίας χρήσης (διαθέσιμη εύκολη εγκατάσταση)
 • Δεν θα εκθέσει διεύθυνση IP εάν αποσυνδεθεί διακομιστής μεσολάβησης
 • Ελαφρώς ταχύτερα από το VPN

Όπως μπορείτε να δείτε, το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να επιλέξετε. Μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε ένα διακομιστή VPN και διακομιστή μεσολάβησης για να αποκτήσετε τα πλεονεκτήματα και των δύο.

Αυτό αυξάνει επίσης σημαντικά την ανωνυμία σας προσθέτοντας ένα δεύτερο επίπεδο ασφάλειας μεταξύ της διεύθυνσης IP torrent και της πραγματικής σας IP. .

Χρήση VPN για ανώνυμους χείμαρρους

Η χρήση ενός VPN είναι ο πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος απόκρυψης της διεύθυνσης IP torrent. Χρειάζονται λιγότερο από 5 λεπτά για την εγγραφή, την εγκατάσταση του λογισμικού και την ανωνυμοποίηση των torrents σας.

Ορισμένες υπηρεσίες VPN είναι πολύ καλύτερες για torrents
Πολλά VPN δεν θέλουν χρήστες bittorrent στο δίκτυό τους επειδή χρησιμοποιούν τόνους εύρους ζώνης και μερικές φορές νόμιμους πονοκεφάλους. Επίσης, οι περισσότεροι πάροχοι VPN διατηρούν αρχεία καταγραφής δεδομένων, τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό της ανώνυμης διεύθυνσης IP σας σε εσάς.

Οι περισσότεροι από τους παρόχους VPN που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι Μη καταγραφή, torrent φιλικοί πάροχοι VPN, ποιος είναι η τεχνολογία και οι υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες απορρήτου.

Τα καλύτερα VPN για να αποκρύψετε το Torrent IP σας

Επιλέξαμε αυτά τα VPN επειδή προσφέρουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό ασφάλειας, απορρήτου και απόδοσης, όλα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Μπορείτε επίσης να δείτε τα κορυφαία VPN torrent του 2014.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Κορυφαία επιλογή)

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο για 3,33 $ / μήνα

Από 3,33 $ / μήνα (Απεριόριστα)

Χαρακτηριστικά:

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος.
 • Κρυπτογράφηση 256-bit
 • Φιλικό με χείμαρρους
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Μεγάλο λογισμικό
 • Kill-Switch Security
 • Επιτρέπονται 5 συνδέσεις
 • Πληρώστε ανώνυμα
 • Περιλαμβάνει διακομιστές μεσολάβησης Socks5

Απόκρυψη του IP Torrent μου

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο ονομάστηκε το κορυφαίο torrent VPN του 2014 (και με καλό λόγο). Προσφέρουν τόνους χαρακτηριστικών απορρήτου / ασφάλειας σε τιμή που σχεδόν δεν ταιριάζει από τους ανταγωνιστές τους. Όλες οι συνδρομές PIA περιλαμβάνουν επίσης την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Socks5.

Το PIA είναι ένα πραγματικό VPN χωρίς καταγραφή.«Έχουν τη φήμη ότι είναι εξαιρετικά φιλικοί με χείμαρρους και λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο των χρηστών τους.

Το PIA κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα με κρυπτογράφηση έως 256-bit (Στρατιωτική Ισχύς). Το λογισμικό τους είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας, όπως DNS Leak Protection και τεχνολογία Kill-Switch.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο επιτρέπει επίσης 5 ταυτόχρονες συνδέσεις από έναν μόνο λογαριασμό, ο οποίος είναι αρκετός για την προστασία όλων των συσκευών της οικογένειάς σας (ή ίσως ακόμη και κοινή χρήση με φίλους).

Το PIA απαιτεί μόνο ελάχιστες πληροφορίες για το άνοιγμα λογαριασμού. απλώς μια διεύθυνση email και έναν τρόπο πληρωμής (και δέχονται ανώνυμες πληρωμές μέσω Bitcoin ή δωροκάρτες).

Θα παραδεχτώ, ο ιστότοπος της PIA είναι λίγο παλιός (και τα γραφικά φαίνονται εκτός τόπου), αλλά η υπηρεσία τους είναι πραγματικά κορυφαία. Προσφέρουν επίσης επιστροφή χρημάτων 7 ημερών αν αποφασίσετε ότι θα προτιμούσατε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό VPN. Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

IPVanish VPN (γρηγορότερη επιλογή)

Λήψη IPVanish

Από 6,49 $ / μήνα (απεριόριστο)

Χαρακτηριστικά:

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής.
 • Ταχύτερες ταχύτητες
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • 100+ τοποθεσίες διακομιστή
 • Μεγάλο λογισμικό
 • Εφαρμογή VPN για κινητά
 • Εξαιρετική τεχνική υποστήριξη

Δοκιμάστε το IPVanish Yourself

IPVanish VPN μπορεί να προσφέρει τις ταχύτερες δυνατές ταχύτητες, επειδή είναι ο μόνος πάροχος VPN με το δικό τους Δίκτυο δεδομένων Tier-1. Η μητρική τους εταιρεία ήταν κάποτε ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους CDN στον κόσμο και έχουν τεράστια υποδομή δεδομένων και ραχοκοκαλιά δεδομένων οπτικών ινών.

Τι σημαίνει αυτό? Το IPVanish είναι γρήγορο. Πραγματικά γρήγορα.

Το IPVanish είναι επίσης vpn χωρίς καταγραφή. Λαμβάνουν σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας και δεν καταγράφουν καμία περίοδο σύνδεσης VPN ή δεδομένα χρήσης.

Το λογισμικό τους είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση και το IPVanish διαθέτει διακομιστές σε όλο τον κόσμο (Πάνω από 100 τοποθεσίες διακομιστών σε 70+ χώρες!) Και μπορείτε να κάνετε τη διεύθυνση IP σας να φαίνεται να προέρχεται από οποιαδήποτε από αυτές.

Το IPVanish προσφέρει μια πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή για κινητά (iOS / Android) που σας παρέχει πλήρη προστασία VPN για το smartphone ή το tablet σας. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητά οποιουδήποτε παρόχου VPN και έχετε πλήρη πρόσβαση με 1 κλικ σε όλους τους διακομιστές VPN 100+ του IPVanish.

Επισκεφτείτε το IPVanish για να μάθετε περισσότερα ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το IPVanish.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό VPN

Μόλις εγγραφείτε και πληρώσετε για το λογαριασμό σας VPN, θα σας δοθεί ένας σύνδεσμος λήψης για το λογισμικό VPN (ανάλογα με τον πάροχο VPN, είτε θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος λήψης μετά την πληρωμή σας)

Στη συνέχεια, απλώς εγκαθιστάτε και εκτελείτε το λογισμικό (μπορεί να ζητήσει δικαιώματα διαχειριστή και θα πρέπει να “επιτρέψετε” να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά).

Μόλις φορτωθεί το λογισμικό, απλά πρέπει να εισαγάγετε το σύνθετο ονόματος χρήστη / κωδικού πρόσβασης, να επιλέξετε διακομιστή και να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε ως επί το πλείστον το VPN για torrents, είναι καλύτερο να επιλέξετε έναν διακομιστή σε μια Net-Neutral χώρα όπως η Ολλανδία ή η Ελβετία.

Λογισμικό IPVanish VPN

Λογισμικό VPN του IPVanish (Προβολή διακομιστή)

Για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον διακομιστή VPN της επιλογής σας. Μπορείτε να ταξινομήσετε κατά Πόλη, Χώρα ή Χρόνο Ping (πόσο μακριά βρίσκεται ο διακομιστής). Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στο σύνδεσμο. Αυτό είναι!

Το IPVanish εμφανίζει τη νέα σας (ανώνυμη) διεύθυνση IP απευθείας στο λογισμικό μετά τη σύνδεσή σας.

Το λογισμικό Private Internet Access είναι εξίσου εύκολο στη χρήση. Για να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή, απλώς κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος PIA και κάντε κλικ στην τοποθεσία του διακομιστή από τη λίστα που εμφανίζεται. Αυτό είναι! Μπορείτε ακόμη και να το διαμορφώσετε για αυτόματη σύνδεση στον αγαπημένο σας διακομιστή κάθε φορά που ο υπολογιστής σας εκκινεί, επομένως η σύνδεσή σας είναι πάντα κρυπτογραφημένη και ανώνυμη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ανώνυμο διακομιστή μεσολάβησης για torrents

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ενός διακομιστή μεσολάβησης για την ανωνυμοποίηση της κίνησης torrent, είναι ότι σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη διεύθυνση IP torrent διαφορετική από την υπόλοιπη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει προφανής σύνδεση μεταξύ του torrent IP και του ιστορικού περιήγησης στον ιστό. Σας επιτρέπει επίσης να διατηρείτε τη διεύθυνση IP του προγράμματος περιήγησής σας στη χώρα σας (για σκοπούς γεωγραφικής τοποθεσίας και ακριβείς αναζητήσεις google) ενώ χρησιμοποιείτε διαφορετική χώρα για τα torrents σας.

Ανώνυμοι πάροχοι μεσολάβησης

Αυτές οι υπηρεσίες μεσολάβησης torrent χωρίς καταγραφή είναι οι αγαπημένες μας επιλογές για torrents. Όλοι προσφέρουν υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Socks5 (η οποία είναι πολύ ανώτερη από διακομιστές μεσολάβησης http για λόγους ανωνυμίας και ασφάλειας.

Torguard
Η Torguard προσφέρει υπηρεσίες VPN και διακομιστή μεσολάβησης (πωλούνται ξεχωριστά), αλλά πιστεύουμε ότι η υπηρεσία μεσολάβησης είναι η καλύτερη τιμή. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Torguard είναι το δικό τους πρόγραμμα εγκατάστασης αυτόματου διακομιστή μεσολάβησης που θα διαμορφώσει αυτόματα τον αγαπημένο σας πελάτη torrent (uTorrent, Vuze ή Deluge)

Το Torguard σας δίνει επίσης τις περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή με οποιονδήποτε διακομιστή μεσολάβησης torrent. Έχετε πρόσβαση σε 100+ διευθύνσεις IP σε 8 χώρες.

Επιτρέπουν επίσης 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, ώστε να μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web ώστε να χρησιμοποιεί μία τοποθεσία διακομιστή μεσολάβησης (χρησιμοποιώντας μια προσθήκη όπως το foxyproxy) και το Torrent Client για να χρησιμοποιήσετε μια άλλη.

Η ετήσια συνδρομή Torguard κοστίζει λιγότερο από 4 $ / μήνα&# 65279;&# 65279;.

VPN + διακομιστής μεσολάβησης σε ένα

Υπάρχουν μερικοί πάροχοι VPN που στην πραγματικότητα περιλαμβάνουν την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Socks5 χωρίς επιπλέον χρέωση. Δεν θα λάβετε τόσες επιλογές τοποθεσίας όσο το torguard (ή την επιλογή αυτόματης εγκατάστασης), αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα εάν θέλετε τα οφέλη τόσο από ένα VPN όσο και από έναν διακομιστή μεσολάβησης.

VPN που περιλαμβάνουν διακομιστή μεσολάβησης Socks5 με αγορά VPN:

 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (χωρίς αρχεία καταγραφής)
 • Proxy.sh (χωρίς αρχεία καταγραφής)
 • Ironsocket (προσωρινά αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Μη προσωπικά αναγνωρίσιμα)

Πώς να ρυθμίσετε τον διακομιστή μεσολάβησης για torrents

Η μη αυτόματη διαμόρφωση του προγράμματος-πελάτη Torrent για χρήση διακομιστή μεσολάβησης είναι λίγο πιο δύσκολη από τη ρύθμιση ενός κλικ ενός VPN. Ευτυχώς, έχουμε βήμα προς βήμα οδηγίες τόσο για το Vuze όσο και για το uTorrent.

Οδηγοί εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης (Μετακινηθείτε σε κάθε άρθρο στην ενότητα μεσολάβησης για οδηγίες)

 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent Anonymous (Ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης)
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Vuze ανώνυμα (Proxy Setup)

Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το άρθρο μας «Πώς να ελέγξετε την IP Torrent» για να βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης λειτουργεί σωστά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν εργαλείο όπως το checkmytorrentip.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς ανοίξτε τον προσωπικό σας σύνδεσμο παρακολούθησης μαγνήτη με τον πελάτη torrent. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα έως ότου η διεύθυνση IP torrent εμφανιστεί στην οθόνη. (Φαίνεται παρακάτω)

Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση torrent ip σας

Ελέγξτε τη διεύθυνση IP του Torrent Client: Ο διακομιστής μεσολάβησης (το IP Torrent και το πρόγραμμα περιήγησης διαφέρουν)

Σημαντική σημείωση:

 • Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης για torrents, το IP torrent θα πρέπει να είναι διαφορετικό από το IP του προγράμματος περιήγησής σας
 • Εάν χρησιμοποιείτε VPN (και χωρίς διακομιστή μεσολάβησης), το IP torrent θα πρέπει να είναι το ίδιο με το IP του προγράμματος περιήγησής σας

Τι είναι η κρυπτογράφηση; Το χρειάζομαι?

Όταν τα εισερχόμενα / εξερχόμενα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα, είναι σαν να τα προστατεύετε με κωδικό πρόσβασης (γνωστό ως «κλειδί κρυπτογράφησης») που καθιστά τα δεδομένα σας δυσανάγνωστα από οποιονδήποτε το παρακολουθεί. Ακόμα και ο πάροχός σας διαδικτύου δεν μπορεί να διαβάσει την κυκλοφορία ιστού σας ή να δει τι κάνετε στο διαδίκτυο εάν είναι κρυπτογραφημένη.

Πιθανώς να χρησιμοποιείτε κρυπτογραφημένους ιστότοπους κάθε μέρα χωρίς να το συνειδητοποιείτε. Κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο που αποθηκεύει σημαντικά οικονομικά δεδομένα (όπως η τράπεζα ή η εταιρεία πιστωτικών καρτών σας), θα δείτε τα γράμματα «HTTPS» μπροστά από το όνομα τομέα στη γραμμή διευθύνσεων URL του προγράμματος περιήγησής σας (https://www.americanexpress.com).

Όταν ένας ιστότοπος χρησιμοποιεί https (αντί για μη κρυπτογραφημένο «http») αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα που μεταδίδονται μεταξύ του ιστότοπου και του υπολογιστή σας (όπως κωδικοί πρόσβασης ή οικονομικά δεδομένα) είναι κρυπτογραφημένα και δυσανάγνωστα από τρίτους (όπως εάν κάποιος παρακολουθούσε ένα δημόσιο wifi σύνδεση).

Google είναι στην πραγματικότητα ένας κορυφαίος υποστηρικτής της επέκτασης της χρήσης του https online. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι το google χρησιμοποιεί τώρα κρυπτογράφηση https για όλες τις αναζητήσεις.

Οφέλη της κρυπτογράφησης

Η κρυπτογράφηση της διαδικτυακής σας κίνησης μπορεί να μειώσει δραματικά τον κίνδυνο κλοπής ταυτότητας. Αυξάνει επίσης το απόρρητό σας στο διαδίκτυο και αποτρέπει την κατασκοπεία και την καταγραφή της κυκλοφορίας ιστού από τον Πάροχο Διαδικτύου.

Μπορεί επίσης να αυξήσει τις ταχύτητες λήψης, ειδικά για torrents και ροές ιστότοπων βίντεο (όπως το Netflix και το Hulu). Αυτό συμβαίνει επειδή η κρυπτογράφηση εμποδίζει το γκάζι ISP.

Οφέλη κρυπτογράφησης

 • Αυξήστε την ασφάλεια στο διαδίκτυο, το απόρρητο
 • Αποτρέψτε την κλοπή ταυτότητας
 • Σταματήστε τον Πάροχο Διαδικτύου σας από την παρακολούθηση / καταγραφή του ιστορικού περιήγησης και των λήψεών σας
 • Αποκλεισμός του παροχέα διαδικτύου σας από το γκάζι (επιβράδυνση) των ροών σας και της ροής βίντεο.

Χρειάζομαι κρυπτογράφηση για ανώνυμα torrents?

Το πιο σημαντικό βήμα για ανώνυμα torrents είναι η χρήση μιας ανώνυμης διεύθυνσης IP. Δεν χρειάζεστε κρυπτογράφηση για να αλλάξετε το ip σας.

Η κρυπτογράφηση έχει δύο κύρια οφέλη για λήψεις torrent:

 • Αποτρέπει τον πάροχο Διαδικτύου να βλέπει ότι χρησιμοποιείτε bittorrent (και ποια αρχεία κατεβάζετε)
 • Μπορεί να επιταχύνει τις λήψεις σας (εάν ο Πάροχος Διαδικτύου σας επιταχύνει τις ταχύτητες torrent).

Μπορείτε ακόμη να κρυπτογραφήσετε την κυκλοφορία torrent χωρίς VPN.
Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης αντί VPN (ή καθόλου υπηρεσία ανωνυμοποίησης), μπορείτε ακόμα να κρυπτογραφήσετε την κυκλοφορία torrent εάν χρησιμοποιείτε έναν μεγάλο πελάτη VPN όπως το uTorrent ή το Vuze, επειδή έχουν Προαιρετική κρυπτογράφηση ενσωματωμένη στο λογισμικό τους.

Για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την ενσωματωμένη λειτουργία κρυπτογράφησης στο αγαπημένο σας λογισμικό torrent, δοκιμάστε τους δωρεάν οδηγούς μας:

 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent Ανώνυμα
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Vuze ανώνυμα
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me