Contents

Σύγκριση IPVanish έναντι ExpressVPN 2018

IPVanish και ExpressVPN Και οι δύο ισχυρίζονται ότι είναι το ταχύτερο VPN στη γη. Αλλά ποιος σταθμός VPN έχει πραγματικά τις δοκιμές ταχύτητας για να το αποδείξει?

Συγκρίναμε το IPVanish με το ExpressVPN με τις δυνατότητες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους χρήστες torrent.

Συγκρίναμε:

 • Λογισμικό
 • Πολιτική απορρήτου / καταγραφής
 • Ταχύτητα
 • και φυσικά, η τιμή. Γνωρίζουμε ότι όλοι αγαπούν ένα καλό, φθηνό vpn.

IPVanish εναντίον ExpressVPN: Περίληψη

IPVanish

Εικόνα

Δικτυακός τόπος: IPVanish.com
Ανασκόπηση: IPVanish 2016 Κριτική w

/ δοκιμές ταχύτητας

 • Με έδρα τις ΗΠΑ
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος. (
  μάθετε για τα αρχεία καταγραφής VPN
  )
 • Δεν περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης
 • Κρυπτογράφηση 256-bit (προσαρμόσιμη)
 • Περιλαμβάνεται ο διακόπτης Kill (αποτρέψτε τις διαρροές IP)
 • Επιτρέπονται Torrents σε όλους τους διακομιστές
 • Μηνιαία τιμή: 10,00 $
 • Καλύτερη προσφορά: 6,49 $ / μήνα&# 65279;&# 65279; (Πρόγραμμα 1 έτους)

ExpressVPN

Εικόνα

Δικτυακός τόπος:Expressvpn.com
Ανασκόπηση: Ερχομαι συντομα…

 • Με έδρα τα Βρετανικά Παρθένα νησιά
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής δραστηριότητας. Ορισμένα αρχεία καταγραφής σύνδεσης (χωρίς αρχεία καταγραφής IP)
 • Δεν περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης
 • Κρυπτογράφηση 256-bit
 • Συμπεριλαμβάνεται το Kill-Switch
 • Torrents σε συγκεκριμένους διακομιστές
 • Μηνιαία τιμή: 12,95 $
 • Καλύτερη προσφορά: 8,32 $ / μήνα (πρόγραμμα 1 έτους)
Αγαπημένα χαρακτηριστικά IPVanish
Το IPVanish είναι εξαιρετικά γρήγορο. Ταχύτερα από όλα τα άλλα VPN που δοκιμάσαμε σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν έχετε σύνδεση υψηλού εύρους ζώνης (20 Mbps +) θα πρέπει τουλάχιστον να δοκιμάσετε το IPVanish.

Το νέο τους λογισμικό V3 (Windows, Mac, iOS, Android) περιλαμβάνει τόνους νέων δυνατοτήτων όπως: Stealth mode, Split Tunneling, Kill-switch και επιλογή «Smart» διακομιστή.

Το IPVanish προσφέρει επίσης υψηλού επιπέδου προστασία της ιδιωτικής ζωής, με την εγγύηση «Zero-Log».
Δείτε όλα τα VPN που δεν καταγράφονται

Τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά ExpressVPN:
Το ExpressVPN είναι μια premium υπηρεσία VPN (με premium τιμές).

Ανάγνωση: Ο οδηγός torrent ExpressVPN

Το ExpressVPN ξεχωρίζει πραγματικά από το πλήθος όσον αφορά το λογισμικό του, το οποίο διαθέτει μια όμορφη διεπαφή χρήστη και καινοτόμες δυνατότητες όπως μια προσαρμόσιμη λίστα «Αγαπημένοι διακομιστές».

Η σχετικά υψηλή τιμή του ExpressVPN σημαίνει ότι μπορούν να αντέξουν περισσότερο εύρος ζώνης διακομιστή ανά χρήστη, οπότε οι ταχύτητες είναι εξαιρετικές.

Θέματα σύγκρισης

Θα συγκρίνουμε το ExpressVPN και το IPVanish head-to-head για καθένα από τα παρακάτω θέματα. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενότητα αυτής της σύγκρισης.

 1. Ασφάλεια
 2. Πολιτική απορρήτου / καταγραφής
 3. Λογισμικό / Χαρακτηριστικά
 4. Ταχύτητα
 5. Φιλικότητα Torrent και χαρακτηριστικά Torrent
 6. Τιμολόγηση
 7. Πολιτική επιστροφής

Ασφάλεια

Κρυπτογράφηση

IPVanish και ExpressVPN και οι δύο προσφέρουν κρυπτογράφηση 256-bit (το βιομηχανικό πρότυπο υψηλής ασφάλειας).

Και οι δύο πάροχοι εφαρμόζουν το Perfect Forward Secrecy που σημαίνει ότι κάθε περίοδο σύνδεσης VPN χρησιμοποιεί ένα μοναδικό κλειδί κρυπτογράφησης (καλό).

Το λογισμικό του IPVanish σας δίνει την επιλογή 3 πρωτοκόλλων VPN (OpenVPN, PPTP και L2TP). Προσθέτουν επίσης ένα πρωτόκολλο «Stealth» εάν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία «Scramble» στις επιλογές λογισμικού.

Το ExpressVPN προσθέτει το πρωτόκολλο SSTP εκτός από τα παραπάνω 3 (4 συνολικά πρωτόκολλα). Το SSTP μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως «Stealth» πρωτόκολλο για να περάσει μέσω τείχους προστασίας μπλοκαρίσματος VPN.

Ρυθμίσεις ασφαλείας IPVanish στο λογισμικό τους. Περιλαμβάνει προστασία διαρροής DNS και διακόπτη kill.

Το IPVanish σάς προσφέρει την επιλογή 3 πρωτοκόλλων VPN, καθώς και λειτουργίες ασφαλείας όπως προστασία διαρροών DNS και διακόπτης kill για την αποφυγή διαρροών IP

Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας
Το IPVanish και το ExpressVPN και τα δύο περιλαμβάνουν μια επιλογή kill-switch, η οποία εμποδίζει τη διαρροή της διεύθυνσης IP σας δημόσια εάν το VPN αποσυνδεθεί κατά λάθος. Περιλαμβάνουν επίσης προστασία διαρροής DNS, η οποία εμποδίζει τον πάροχό σας στο Διαδίκτυο να χρησιμοποιεί ένα ελάττωμα ασφαλείας παραθύρων για την παρακολούθηση του ιστορικού ιστού.

Περίληψη ασφαλείας:
Το IPVanish και το ExpressVPN ταιριάζουν αρκετά ομοιόμορφα στην ασφάλεια, αλλά θα δώσουμε στο ExpressVPN το ελαφρύ πλεονέκτημα χάρη στην ειδική επιλογή «Stealth Mode» (που σας επιτρέπει να έχετε τα τείχη προστασίας δικτύου που μπορεί να προσπαθήσουν να εμποδίσουν την κίνηση VPN).
ΝΙΚΗΤΗΣ: IPVanish
Μια πολιτική καταγραφής VPN είναι ένας από τους παράγοντες που παραβλέπονται κατά την επιλογή ενός παρόχου. Είναι επίσης ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το VPN για torrenting. Συνιστούμε πάντα να επιλέγετε ένα VPN που δεν καταγράφει ποτέ τη διεύθυνση IP σας και καταστρέφει τα αρχεία καταγραφής μεταδεδομένων εντός 24 ωρών.

Συνιστώμενη ανάγνωση: VPN που επιτρέπουν torrents / p2p και δεν διατηρούν καθόλου αρχεία καταγραφής.

Απόρρητο / καταγραφή

IPVanish: Απόρρητο

Το IPVanish είναι μια υπηρεσία VPN «Μηδέν-Μητρώο» από το 2014. Σύμφωνα με την ομάδα τους (και την Πολιτική Απορρήτου) το IPVanish δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο απορρήτου που μπορείτε να αποκτήσετε από έναν πάροχο VPN.

Το IPVanish είναι σε θέση να διατηρήσει μια πολιτική χωρίς αρχεία, επειδή βασίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι νόμοι διατήρησης δεδομένων δεν ισχύουν για παρόχους VPN.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε ανώνυμα με Bitcoin αν θέλετε.

ExpressVPN: Απόρρητο

Το ExpressVPN δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο απορρήτου με το PIA όσον αφορά την πολιτική καταγραφής. Δεν καταγράφουν καμία δραστηριότητα VPN (ιστότοποι που επισκέπτεστε, αρχεία που έχουν ληφθεί κ.λπ.) αλλά κάνουν μεταδεδομένα περιόδου σύνδεσης (KB δεδομένων που μεταφέρονται, διακομιστής VPN που χρησιμοποιείται, διάρκεια σύνδεσης). Ευτυχώς, Το ExpressVPN δεν περιλαμβάνει τη διεύθυνση IP σας στα αρχεία καταγραφής σύνδεσης (από 1 Ιανουαρίου 2016).

Οι πληρωμές με Bitcoin γίνονται αποδεκτές εάν θέλετε να πληρώσετε ανώνυμα.

Σύνοψη απορρήτου / καταγραφής

Παρόλο που το ExpressVPN δεν καταγράφει τη διεύθυνση IP σας, εξακολουθούν να μην είναι πραγματικοί πάροχοι VPN «χωρίς αρχεία καταγραφής». Η υπηρεσία χωρίς καταγραφή του IPVanish μπορεί να αυξήσει το απόρρητό σας σε υψηλότερο επίπεδο
ΝΙΚΗΤΗΣ: IPVanish

Λογισμικό / Χαρακτηριστικά

Τόσο το IPVanish όσο και το ExpressVPN διαθέτουν πραγματικά εξαιρετικό λογισμικό. Υπάρχει ένας λόγος ότι οι κορυφαίοι πάροχοι 5 ή 6 είναι πολύ πιο δημοφιλείς από τους υπόλοιπους. Έχει πολλά να κάνει με το λογισμικό, την απόδοση και την εμπειρία του χρήστη.

Λογισμικό IPVanish

Το λογισμικό του IPVanish είναι υπέροχο και λειτουργικό. Είναι συνεχώς υπανάπτυκτη και νέες δυνατότητες προστίθενται κάθε λίγους μήνες περίπου. Προς το παρόν, το IPVanish βρίσκεται στο V3 του λογισμικού τους.

Επιλογή διακομιστή

Το IPVanish καθιστά την επιλογή ενός διακομιστή γρήγορη και εύκολη. Μπορείτε είτε να δείτε όλους τους διακομιστές τους Προβολή λίστας ή Προβολή χάρτη. Μπορείτε να ταξινομήσετε όλους τους διακομιστές ping όταν βρίσκεστε σε προβολή λίστας και μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε οποιαδήποτε τοποθεσία διακομιστή θέλετε, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία «φίλτρου» τους.

Λογισμικό IPVanish: εργαλείο επιλογής διακομιστή χαρτών

Εργαλείο επιλογής διακομιστή «Map» στο IPvanish

Άλλες δυνατότητες λογισμικού IPVanish

Το IPVanish έχει προσθέσει μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών τους τελευταίους 12 μήνες. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας:

 • Επιλέξτε το πρωτόκολλο VPN: Μπορείτε να επιλέξετε OpenVPN (TCP / UDP), L2TP ή PPTP. Για τους περισσότερους χρήστες, το OpenVPN (UDP) θα είναι η καλύτερη και ταχύτερη επιλογή.
 • Σκαρφάλωμα: Αυτό είναι το πρωτόκολλο VPN «Stealth» του IPVanish. Εάν το δίκτυό σας αποκλείει συνδέσεις VPN, αυτό το εργαλείο μπορεί να συγκαλύψει τα δεδομένα VPN σας ως κανονική κίνηση Ιστού SSL, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο τον αποκλεισμό.
 • Περιστροφή διεύθυνσης IP: Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε αυτόματα μια νέα διεύθυνση IP κάθε ‘Χ’ λεπτά. Ωστόσο, δεν συνιστούμε να το κάνετε αυτό, ενώ torrenting, επειδή το IPvanish πρέπει να αποσυνδεθεί σύντομα μεταξύ IP.

Λογισμικό ExpressVPN

Το λογισμικό της ExpressVPN είναι ελαφρύ, γρήγορο και ισχυρό. Μας αρέσει ιδιαίτερα η λειτουργία «Αγαπημένοι διακομιστές» που σας επιτρέπει να προσθέσετε τις τοποθεσίες διακομιστή που χρησιμοποιείτε συχνά σε μια προσαρμοσμένη λίστα για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.

Το ExpressVPN διαθέτει όλα τα πιο σημαντικά εργαλεία προστασίας διαρροών IP ενσωματωμένα, όπως διαρροή DNS και αποσύνδεση προστασίας διαρροής (χρησιμοποιώντας διακόπτη kill).

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες λογισμικού του ExpressVPN:

Επιλογή θέσης / Αγαπημένοι διακομιστές

Η επιλογή της προτιμώμενης τοποθεσίας διακομιστή είναι γρήγορη και εύκολη. Υπάρχουν πολλές λίστες διακομιστών με δυνατότητα ταξινόμησης στο λογισμικό.

Μπορείτε να ταξινομήσετε διακομιστές κατά Όνομα, Τοποθεσία ή να επιλέξετε συγκεκριμένους διακομιστές για προσθήκη στη λίστα «Αγαπημένοι διακομιστές».

Το ExpressVPN σας δείχνει επίσης τους πιο πρόσφατα χρησιμοποιούμενους διακομιστές εάν θέλετε να επανασυνδεθείτε γρήγορα.

Αγαπημένοι διακομιστές
Για να προσθέσετε οποιονδήποτε διακομιστή στη λίστα “Αγαπημένα”, απλώς κάντε κλικ στο αστέρι δίπλα στη συγκεκριμένη τοποθεσία διακομιστή.

Μόλις το αστέρι είναι κίτρινο, ο διακομιστής θα εμφανιστεί στη λίστα των αγαπημένων σας διακομιστών, στον οποίο έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Αστέρι” που επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα στην επάνω αριστερή γωνία.

Προβολή διακομιστών λογισμικού ExpressVPN

Διακομιστές ExpressVPN

Επιλογές πρωτοκόλλου VPN

Το λογισμικό του ExpressVPN σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των 5 διαθέσιμων πρωτοκόλλων VPN.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε “Αυτόματη επιλογή πρωτοκόλλου” η οποία θα επιλέξει έξυπνα την καλύτερη επιλογή για εσάς, με βάση την τοποθεσία του διακομιστή που θέλετε και τις τρέχουσες συνθήκες δικτύου σας.

Για τους περισσότερους χρήστες, το UDP – OpenVPN θα είναι το καλύτερο μείγμα ταχύτητας / ασφάλειας. Το UDP είναι το τέλειο πρωτόκολλο για δραστηριότητες υψηλού εύρους ζώνης όπως: ροή βίντεο, torrents / p2p και Skype.

Επιλέξτε TCP μόνο εάν κάνετε λήψη αρχείων μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού σας (επειδή το TCP επικυρώνει την παραλαβή όλων των πακέτων δεδομένων) που θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε την αποτυχία της μεγάλης μεταφοράς αρχείων σας στη μέση.

Πρωτόκολλα ExpressVPN

Επιλέξτε OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP ή “Auto”

Ποιος λοιπόν έχει το καλύτερο λογισμικό?

Αυτή ήταν μια σχετικά στενή κλήση και τόσο το IPvanish όσο και το Express προσφέρουν τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που πραγματικά θέλουμε να δούμε από έναν πελάτη VPN. Υπήρχαν μερικές διαφορές, μεταξύ τους ωστόσο.

Expressvpn: έχει τη δυνατότητα «αγαπημένων διακομιστών» (που μου αρέσει). Ο πελάτης τους είναι ελαφρύς και γρήγορος και δεν καταλαμβάνει πολλά ακίνητα οθόνης.

IPVanish: Ο υπολογιστής γραφείου IPvanish είναι λίγο μεγάλος, αλλά είναι γεμάτος με χαρακτηριστικά. Διαθέτει έξυπνη επιλογή διακομιστή, προβολή χάρτη, λειτουργία συσκότισης / stealth, split-tunneling και προστασία διαρροής ip 3 κατευθύνσεων.

Στο τέλος, η μεγαλύτερη λίστα χαρακτηριστικών του IPVanish κέρδισε. Η τελευταία έκδοση του λογισμικού τους (προσθήκη kill-switch & πρωτόκολλο stealth) τους έχει ωθήσει πραγματικά.

Νικητής: IPVANISH

IPVanish εναντίον ExpressVPN: Ταχύτητες & Δοκιμασία ταχύτητας

Η ταχύτητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια για την επιλογή μιας υπηρεσίας VPN, ειδικά αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε για λήψεις torrent υψηλής ταχύτητας. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που θεωρούμε πιο σημαντικό είναι να διαλέξετε έναν πάροχο VPN «Zero-Log» όπως το IPVanish.

Τόσο το IPVanish όσο και το ExpressVPN έχουν φήμη για γρήγορες ταχύτητες. Το ExpressVPN ισχυρίζεται ακόμη και στον ιστότοπό του ότι είναι το ταχύτερο VPN. Ας δούμε πώς συγκρίνονται στις πραγματικές δοκιμές ταχύτητας…

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish

IPVanish speed UK

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο)

IPVanish speedtest, διακομιστής του Καναδά

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish (Μόντρεαλ, Καναδάς)

Ταχύτητα ExpressVPN

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο)

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο)

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN (Ολλανδία)

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN (Ολλανδία)

Ανάλυση ταχύτητας / Απόφαση:
Το ExpressVPN έδωσε πολύ αξιοσέβαστες ταχύτητες (50 Mbps σε διεθνείς διακομιστές είναι αρκετά αξιοσέβαστο), αλλά το IPVanish έχει ένα συνολικό γρηγορότερο δίκτυο στην εμπειρία μας.

Το IPVanish έχει ένα άδικο πλεονέκτημα ταχύτητας, επειδή η μητρική τους εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους CDN (backbone δεδομένων) στον κόσμο.

ΝΙΚΗΤΗΣ: IPVanish (αλλά το ExpressVPN είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο)

Torrent Φιλικότητα / Torrent Χαρακτηριστικά

Εάν είστε ο κύριος λόγος για την αγορά ενός VPN είναι η ανώνυμη λήψη torrents, τότε αυτή η ενότητα είναι εξαιρετικά σημαντική. Εάν όχι, μη διστάσετε να το παραλείψετε.

Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσουμε τη στάση κάθε παρόχου έναντι των χρηστών bittorrent. Θα εξετάσουμε επίσης ποιες (εάν υπάρχουν) χρήσιμες λειτουργίες που περιλαμβάνει κάθε υπηρεσία που παρέχουν επιπλέον αξία για τους χρήστες λήψης torrent / p2p.

IPVanish Torrent-Friendiness: 9/10

Το IPVanish αρχικά σημείωσε 7/10 για φιλικότητα με τα torrent όταν κατατάξαμε για πρώτη φορά τους παρόχους VPN το 2014, αλλά έχουν κάνει αρκετές σημαντικές αλλαγές από τότε. Τώρα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές VPN για χρήστες torrent παγκοσμίως.

Πολιτική IPVanish Torrent

Όπως αναφέρεται στις συχνές ερωτήσεις (παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης), η IPvanish δήλωσε ότι επιτρέπουν πράγματι torrents / p2p στο δίκτυό τους VPN. Όπως συμβαίνει με όλους τους παρόχους VPN, η χρήση σας υπόκειται στους όρους τους & προϋποθέσεις αποδεκτής χρήσης που μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπό τους.

Πολιτική IPVanish torrent / p2p

Πολιτική torrent IPVanish

Χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το IPVanish Torrent:

Εάν κάνετε λήψη torrents συχνά, μπορεί να χρειαστείτε ένα πιο συγκεκριμένο σύνολο λειτουργιών από ό, τι προσφέρουν πολλοί πάροχοι VPN. Ευτυχώς, το IPVanish διαθέτει σχεδόν όλες τις πιο σημαντικές δυνατότητες απορρήτου / ασφάλειας που θα θέλατε (με μερικά ακόμη υπό ανάπτυξη).

Εδώ είναι οι καλύτερες δυνατότητες του IPvanish για χρήστες torrent:

 • Πολιτική «Μηδέν Log»: Συνιστούμε πάντα την επιλογή VPN χωρίς καταγραφή. Το IPVanish πληροί αυτά τα κριτήρια.
 • Kill-Switch: Δεν θέλετε να διαρρεύσει η διεύθυνση IP σας εάν αποσυνδεθεί το VPN. Το λογισμικό του IPVanish διαθέτει διακόπτη kill που θα διακόψει αμέσως τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν αποτύχει το VPN.
 • Τοποθεσίες διακομιστή φιλικών προς το Torrent: Το IPVanish διαθέτει γρήγορους διακομιστές σε πολλές χώρες φιλικές προς τα torrent, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας και των Κάτω Χωρών.
 • Κρυπτογράφηση 256-bit: Αυτή είναι η ισχυρότερη διαθέσιμη ισχύς κρυπτογράφησης (που εξακολουθεί να παρέχει λογικές ταχύτητες). Είναι η ίδια ισχύς κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από τον στρατό των ΗΠΑ για κρίσιμες επικοινωνίες. Η κρυπτογράφηση εμποδίζει τον ISP σας (πάροχο διαδικτύου) να διαβάσει την κυκλοφορία σας ή να δει ποια αρχεία κατεβάζετε. Βοηθά επίσης στην αποτροπή του στραγγαλισμού των χειμάρρων σας.

ExpressVPN Torrent-φιλικότητα: 7/10

Το ExpressVPN παρέχει ένα εντάξει σύνολο χαρακτηριστικών για χρήστες torrent. Έχουν κρυπτογράφηση 256-bit (ίδια με το IPvanish) και έναν σχεδόν πανομοιότυπο διακόπτη kill. Καταλήγουν λίγο στην πολιτική υλοτομίας. Ενώ το ExpressVPN λέει ότι τα αρχεία καταγραφής τους δεν περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP σας, εξακολουθούμε να προτιμούμε να υιοθετήσουν μια πραγματική πολιτική μηδενικού μητρώου όπως τα άλλα VPN.

Τα IPVanish και ExpressVPN είναι αρκετά παρόμοια όσον αφορά τις δυνατότητες λογισμικού, αλλά η διαφορά στο απόρρητο καταγραφής ωθεί το IPVanish μπροστά.

ΝΙΚΗΤΗΣ: IPVanish

Τιμολόγηση (Ποιος πάροχος είναι η καλύτερη προσφορά;)

Οι τιμές IPVanish και Express διατίθενται στα μέσα & υψηλό τέλος τιμολόγησης VPN. Σε γενικές γραμμές, οι υψηλότερες τιμές τείνουν να έρχονται με υψηλότερες ταχύτητες (επειδή ο πάροχος VPN σας μπορεί να δαπανήσει περισσότερα $ ανά χρήστη στο κόστος διακομιστή). Αυτή η σύγκριση δεν αποτελεί εξαίρεση και και οι δύο αυτοί πάροχοι έχουν ταχύτητες που είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Ακολουθούν οι σελίδες τιμολόγησης και για τα δύο:

Τιμολόγηση IPVanish

Προγράμματα τιμολόγησης IPVanish

Το IPvanish είναι συνήθως 10 $ / μήνα, αν επιλέξετε να πάτε από μήνα σε μήνα, αλλά η καλύτερη τιμή είναι σίγουρα η συνδρομή 1 έτους που έχει αποτέλεσμα κατά μέσο όρο 6,49 $ / μήνα.

Τιμές ExpressVPN

Τιμές ExpressVPN

Με προγράμματα διάρκειας 1 μηνός που ξεκινούν από σχεδόν 13 $, το ExpressVPN είναι εύκολα ένας από τους πιο ακριβούς παρόχους VPN. Παίρνετε μια σημαντική έκπτωση για την αγορά μιας ετήσιας συνδρομής και κατά τη στιγμή αυτού του άρθρου, το ExpressVPN ρίχνει αυτήν τη στιγμή σε 3 μήνες μπόνους δωρεάν (σύνολο 15 μηνών).

Καλύτερη πολιτική επιστροφής χρημάτων: IPVanish vs. Express VPN

Πολιτική επιστροφής

Τόσο το IPVanish όσο και το ExpressVPN έχουν εγγύηση ικανοποίησης 100% και μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός της προβλεπόμενης περιόδου επιστροφής χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων VPN Express – 30 ημέρες

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων ExpressVPN 100% προσφέρει στους χρήστες πλήρη επιστροφή της τιμής συνδρομής τους εντός των πρώτων 30 ημερών της υπηρεσίας. Θα εξετάσουν ακόμη και τις επιστροφές χρημάτων μετά το χρονικό διάστημα των 30 ημερών, εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι η υπηρεσία τους δεν ήταν προσβάσιμη ή δεν λειτουργούσε σωστά. Αυτή είναι μια κορυφαία πολιτική επιστροφής χρημάτων (δεν έχω δει ακόμα μια προσφορά VPN για περισσότερες από 30 ημέρες)
Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας με πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αρχική αγορά … Επιστροφές χρημάτων πέραν του παραθύρου αγοράς 30 ημερών θα ληφθούν υπόψη, κατά την αποκλειστική κρίση του ExpressVPN, μόνο εάν ένας συνδρομητής μπορεί να αποδείξει ότι η Υπηρεσία δεν ήταν διαθέσιμη ή χρησιμοποιήσιμο κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής και ότι έγιναν εύλογες προσπάθειες για να επικοινωνήσετε με το ExpressVPN για την επίλυση του προβλήματος – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 ημέρες

Το IPVanish δίνει στους χρήστες 7 ημέρες για να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Αυτό είναι περίπου μέσο όρο όσον αφορά τη διάρκεια για μια πολιτική επιστροφής χρημάτων. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν την επιστροφή τους για οποιονδήποτε λόγο, απλώς επικοινωνώντας με την υποστήριξη. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι επιστροφές χρημάτων υποβάλλονται σε επεξεργασία γρήγορα και χωρίς πολύ ταλαιπωρία.

Νικητής: ExpressVPN (δεν μπορώ να κερδίσω μια εγγύηση 30 ημερών!)

Συμπερίληψη και συστάσεις

Ενώ και οι δύο πάροχοι VPN προσφέρουν σταθερές υπηρεσίες και δυνατότητες, πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας ξεκάθαρος νικητής εδώ και είναι IPVanish.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν η κύρια χρήση VPN θα είναι κοινή χρήση αρχείων torrent / p2p, καθώς το IPVanish είναι το μόνο ένα από τα δύο με πραγματική πολιτική «Zero-Log». Και φυσικά η τιμή είναι πάντα ένας παράγοντας και το IPvanish είναι περίπου 20% φθηνότερο από το expressVPN.

Ακολουθεί μια σύνοψη των ευρημάτων μας από αυτήν τη σύγκριση:

IPVanish

Το IPVanish είναι ένα εξαιρετικά ικανό, φιλικό προς το torrent VPN. Είναι από τις ταχύτερες εταιρείες VPN για torrenting και τους ονομάσαμε τη # 1 επιλογή μας για ανώνυμους torrents το 2016.

Πλεονεκτήματα:

 • Αληθινή πολιτική «Χωρίς αρχεία καταγραφής»
 • Τριπλή προστασία διαρροής IP
 • Γρήγορα

Μειονεκτήματα:

 • Κανένα πραγματικά. Το IPVanish έχει ελαφρώς λιγότερες τοποθεσίες διακομιστή από το ExpressVPN, αλλά με περισσότερες από 60 χώρες, εξακολουθούν να είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο.

ExpressVPN

Το ExpressVPN διαθέτει εξαιρετικό λογισμικό και οι εφαρμογές VPN για κινητές συσκευές (iOS, Android) είναι μερικές από τις καλύτερες, οπότε αν η ασφάλεια για κινητά είναι προτεραιότητα, αξίζει να δείτε. Ευχόμαστε απλώς να μην κοστίσει τόσο πολύ.

Πλεονεκτήματα:

 • Υπέροχες εφαρμογές VPN για υπολογιστές και κινητά
 • Πολύ καλές ταχύτητες

Μειονεκτήματα:

 • Διατηρούν αρχεία καταγραφής σύνδεσης (αλλά όχι διεύθυνση IP)
 • Ακριβός.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν χρειάζεστε ένα καλά σχεδιασμένο, γρήγορο, καλά υποστηριζόμενο VPN για torrents (ή απλά γενική ασφάλεια / ροή), το IPVanish θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα VPN που εξετάζετε. Το ExpressVPN έκανε έναν καλό αγώνα, αλλά ξεπέρασε σχεδόν σε κάθε κατηγορία.

Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να χωρίζετε μεταξύ των δύο, επωφεληθείτε από τις εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων 100% που προσφέρουν και οι δύο πάροχοι και δοκιμάστε τις μόνοι σας!

Περισσότερα χρήσιμα άρθρα & Οδηγοί

Οδηγοί
Χρησιμοποιήστε το uTorrent Ανώνυμα
Χρησιμοποιήστε το QBittorrent Ανώνυμα
Ανώνυμος χείμαρρος σε 3 βήματα
Proxy εναντίον VPN για ασφαλή torrents
Οδηγός κρυπτογράφησης Torrent
Κριτικές
Οδηγός Torrent ExpressVPN
Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
Torguard
Proxy.sh
IPVanish

Συγκρίσεις VPN
PIA εναντίον IPVanish
PIA εναντίον Torguard
PIA εναντίον Hidemyass
Torguard εναντίον BTGuard: Torrent Proxy

Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτήν τη σύγκριση VPN 🙂

IPVanish

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών 7 ημερών

ExpressVPN

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών 100%
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me