Σύγκριση IPVanish έναντι NordVPN 2018

IPVanish και NordVPN είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN μηδενικών αρχείων καταγραφής στον κόσμο. Και οι δύο είναι εξαιρετικές επιλογές για εφαρμογές torrent / κοινή χρήση αρχείων, καθώς και για γενικές χρήσεις VPN όπως ροή πολυμέσων. Αλλά καθένας από αυτούς τους παρόχους έχει σαφή πλεονεκτήματα (και αδυναμίες).

Για παράδειγμα, το NordVPN μπορεί να καταργήσει τον αποκλεισμό του Netflix & Hulu παγκοσμίως, ενώ το IPVanish είναι αποκλεισμένο. Από την άλλη πλευρά, το IPVanish είναι μία από τις ταχύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο και το NordVPN είναι περίπου μέσο όρο. Θα διερευνήσουμε αυτές τις διαφορές (και περισσότερα) με πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, θα γνωρίζετε ποια από αυτά τα VPN είναι η καλύτερη επιλογή για σενα.

Αλλά πρώτα, εδώ είναι μια γρήγορη σύγκριση:

Σύγκριση VPN: Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Εικόνα

Διαβάστε την πλήρη κριτική IPVanish

Το IPVanish είναι…

 • Με έδρα τις ΗΠΑ
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος.
 • Διακομιστές σε 60+ χώρες
 • OpenVPN, L2TP, Stealth πρωτόκολλα
 • Περιλαμβάνει Socks5 Proxy (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για torrents)
 • Προσαρμοσμένο λογισμικό VPN
 • Τεχνολογία Kill-Switch
 • Αποκλείστηκε από το Netflix / Hulu
 • μόλις 6,49 $ / μήνα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών 100%

Δικτυακός τόπος: Www.ipvanish.com

Εικόνα

Διαβάστε την πλήρη κριτική NordVPN

Το NordVPN είναι…

 • Βασίζεται στον Παναμά (καταφύγιο απορρήτου)
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος.
 • Διακομιστές σε 30+ χώρες
 • Πρωτόκολλα OpenVPN, L2TP, PPTP
 • Socks5 Proxy (10+ τοποθεσίες p2p / torrent)
 • Προσαρμοσμένο λογισμικό VPN
 • Τεχνολογία Kill-Switch
 • Συνεργάζεται με το Netflix / Hulu (από 9/18/2018)
 • μόλις 5,75 $ / μήνα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών 100%

Δικτυακός τόπος: Www.nordvpn.com

IPVanish εναντίον NordVPN: σύγκριση λογισμικού

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση κάθε λογισμικού και, στη συνέχεια, θα πάμε σε βάθος για κάθε πάροχο…

IPVanish
Το IPVanish είναι πλέον στην έκδοση 3.1+ του λογισμικού τους, το οποίο έχει εισαγάγει πολλές νέες δυνατότητες. Το προηγούμενο λογισμικό IPVanish αρκετά μέσο όρο, αλλά η τελευταία κυκλοφορία τους είναι εξαιρετική και έχει εντυπωσιακές λειτουργίες που ταιριάζουν μόνο με μερικές άλλες ελίτ υπηρεσίες VPN.

Οι αγαπημένες μας δυνατότητες περιλαμβάνουν: «Έξυπνη» επιλογή διακομιστή, Kill-Switch και συγκατάθεση «Stealth Mode». Έχουν επίσης προσθέσει ένα χρήσιμο σύστημα «φιλτραρίσματος» διακομιστή, το οποίο σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα την τοποθεσία του διακομιστή που αναζητάτε.

NordVPN
Το λογισμικό NordVPNs είναι ελαφρύ, αλλά ισχυρό. Είναι μια πιο συμπαγής διεπαφή (δεν καταλαμβάνει τη μισή οθόνη σας όπως κάποιο λογισμικό VPN). Προτιμάμε σίγουρα το μικρότερο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Το λογισμικό είναι μόνο OpenVPN (μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα τις συνδέσεις PPTP / L2TP εάν τις προτιμάτε).

Αγαπημένα χαρακτηριστικά: Το «SmartPlay» είναι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει πραγματικά το NordVPN. Σας επιτρέπει να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων βίντεο / ήχου όπως το Netflix, Hulu & Spotify με ένα μόνο κλικ. Δεν έχει σημασία ακόμη και σε ποιον διακομιστή είστε συνδεδεμένοι, το SmartPlay παρέχει μεσολάβηση σε όλες τις απαραίτητες συνδέσεις για εσάς στο παρασκήνιο.

Το NordVPN διαθέτει επίσης έναν ισχυρό διακόπτη kill-level σε επίπεδο εφαρμογής, ο οποίος είναι μια πιο ισχυρή / ευέλικτη μέθοδος kill-switch από κάποιες άλλες εφαρμογές VPN.

Λογισμικό IPVanish (V3)

Το νεότερο λογισμικό του IPVanish (V3) είναι μια φοβερή αναβάθμιση και φέρνει έναν τόνο νέων δυνατοτήτων που ταιριάζουν ή υπερβαίνουν τον ανταγωνισμό. Έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές IPVanish σε περισσότερες από 70 χώρες. Θα λατρέψετε το «φιλτράρισμα» του διακομιστή που σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα έναν διακομιστή με όνομα, χώρα, ping ή αναζήτηση.

τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Διατίθενται 3 πρωτόκολλα VPN: OpenVPN (καλύτερο για τις περισσότερες χρήσεις), L2TP, PPTP
 • Κρυπτογράφηση AES 256-bit (OpenVPN). Αδιάβροχο.
 • Φιλτράρισμα διακομιστών κατά τοποθεσία / όνομα και ταξινόμηση ανά χώρα ή ώρα ping.
 • Δρομολόγηση διακομιστή «Έξυπνη» θα επιλέξει τον ταχύτερο διακομιστή σε κάθε τοποθεσία
 • Προστασία διαρροών IP: Ο V3 προσέθεσε προστασία διαρροής kill-switch, IPv6 και DNS
 • ‘Λειτουργία απόκρυψης’: Το προαιρετικό πρωτόκολλο «συσκότιση» θα σας βοηθήσει να περάσετε από τα τείχη προστασίας που αποκλείουν το VPN (μάθετε περισσότερα;)

(συνάρτηση (jQuery) {
συνάρτηση init () {window.wSlonton && window.wSlidesh.render ({elementID::"824171916500878073",nav:"κανένας",navΤοποθεσία:"κάτω μέρος",Τοποθεσία:"κάτω μέρος",μετάβαση:"ολίσθηση",αυτόματη αναπαραγωγή:"1",Ταχύτητα:"8",αναλογία απεικόνισης:"3: 2",showControls:"αληθής",τυχαία Έναρξη:"ψευδής",εικόνες: [{"url":"1/5/9/8/15986964 / v3-server-filter.png","πλάτος":"400","ύψος":"288","λεζάντα":"Φιλτράρετε οποιαδήποτε από τις 100+ τοποθεσίες διακομιστή του IPVanish βάσει ονόματος, χώρας ή πρωτοκόλλου. Ταξινόμηση κατά Ping / χώρα","Σύνδεσμος":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / v3-connect.png","πλάτος":"400","ύψος":"288","λεζάντα":"Μετά τη σύνδεση, δείτε το εύρος ζώνης σας σε πραγματικό χρόνο και δείτε τη νέα σας IP διεύθυνση IPVanish","Σύνδεσμος":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / v3-settings.png","πλάτος":"400","ύψος":"288","λεζάντα":"Νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας: Kill-switch, DNS leak protection, IPv6 leak protection, ‘Stealth’ VPN obfuscation.","Σύνδεσμος":"http://www.vpnlinx.com/ipvanishweeblylink_new_window"}]})}
jQuery (έγγραφο). ήδη (init);
}) (window.jQuery)

Επιλογή τοποθεσίας διακομιστή στο IPVanish:
Το IPVanish σάς παρέχει πολλές διαφορετικές επιλογές κατά τη σύνδεση σε διακομιστή:

 1. Συνδεθείτε ξανά στην τελευταία τοποθεσία του διακομιστή
 2. Επιλέξτε διακομιστή από την προβολή χάρτη
 3. Επιλέξτε ανά χώρα / πόλη
 4. Φιλτράρετε κατά όνομα / τοποθεσία
 5. Επιλέξτε από τους «Αγαπημένους» διακομιστές (προσαρμόστε τα αγαπημένα σας επιλέγοντας το εικονίδιο “αστέρι” δίπλα σε έναν διακομιστή)

Μας αρέσει η δυνατότητα «Αγαπημένοι» διακομιστές. Είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και καθιστά πραγματικά απλή την επανασύνδεση στις ίδιες τοποθεσίες που χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά. Το ExpressVPN έχει επίσης παρόμοιο χαρακτηριστικό (το NordVPN δεν).

Μπορείτε να επιλέξετε και από τα 3 πρωτόκολλα VPN που υποστηρίζονται από το IPVanish. Τα περισσότερα άτομα θα έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα με το OpenVPN σε λειτουργία UDP (αντί για TCP). Αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός ασφάλειας / ταχύτητας και είναι ιδανικός για όλες τις κοινές χρήσεις VPN, συμπεριλαμβανομένης της κοινής χρήσης αρχείων, της ροής ή της γενικής ασφάλειας.

Λογισμικό NordVPN

Το NordVPN επέλεξε έναν πιο συμπαγή πελάτη VPN (καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στην οθόνη). Περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις τοποθεσίες διακομιστή του NordVPN, αλλά υποστηρίζει μόνο το πρωτόκολλο OpenVPN (το οποίο είναι το μόνο που προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ούτως ή άλλως).

Αγαπημένο χαρακτηριστικό: Το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό του NordVPN είναι η τεχνολογία «SmartPlay», η οποία θα ξεμπλοκάρει απρόσκοπτα τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής (Netflix, Hulu, HBOGo, BBC iPlayer κ.λπ.) ανεξάρτητα από την τοποθεσία του διακομιστή στον οποίο είστε συνδεδεμένοι. Απλώς επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου “SmartPlay” στις ρυθμίσεις λογισμικού και είστε έτοιμοι. Λειτουργεί υπέροχα.

Μας Αναθεώρηση NordVPN πηγαίνει σε πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε ό, τι είναι ικανό το NordVPN.

Διακομιστές NordVPN (λογισμικό)

Προβολή επιλογής διακομιστή (λογισμικό NordVPN)

Ρυθμίσεις NordVPN

Προηγμένες ρυθμίσεις λογισμικού για NordVPN. Ενεργοποιήστε την προστασία διαρροής DNS ή καθορίστε τους δικούς σας διακομιστές DNS. Επιλέξτε “SmartPlay” για να ξεμπλοκάρετε αμέσως το Netflix κ.λπ….

Διακομιστές ειδικής χρήσης NordVPN

Οι διακομιστές προσαρμοσμένης χρήσης του NordVPN τους ξεχωρίζουν από άλλους παρόχους. Πρόκειται για διακομιστές ειδικής χρήσης που σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα που κανονικά δεν υποστηρίζονται από μια τυπική σήραγγα VPN. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από αυτούς τους ειδικούς διακομιστές απευθείας από το λογισμικό NordVPN.

Ακολουθεί η περιγραφή του καθενός:

VPN-Over-Tor: Αντί να κατευθύνετε το Tor μέσω της σήραγγας VPN, όπως τα περισσότερα VPN, μπορείτε να κάνετε το αντίστροφο. δρομολογήστε το VPN σας μέσω του δικτύου Tor. Αυτό είναι πολύ πιο ανώνυμο και χρησιμοποιεί το VPN σας ως το εσωτερικό στρώμα (σε αντίθεση με το εξωτερικό επίπεδο). Είναι επίσης πολύ χρήσιμο για να περάσετε από τείχη προστασίας που μπλοκάρουν την κίνηση VPN αλλά όχι από το Tor.

Αντι-DDOS: Είστε παίκτης; Είστε άρρωστοι να λάβετε DDOS στη μέση ενός αγώνα; Συνδεθείτε σε έναν από τους διακομιστές anti-DDOS του NordVPN και λάβετε προστασία DDOS σε επίπεδο επιχείρησης και μην πάρετε ποτέ ξανά pingflooded. Καταργήστε τη διοργάνωση με το προηγμένο VPN του NordVPN για παίκτες. Μάθε περισσότερα…

Βίντεο υψηλής ταχύτητας: Πρόκειται για διακομιστές υψηλής ταχύτητας και υψηλής ταχύτητας που έχουν βελτιστοποιηθεί για ροή βίντεο από υπηρεσίες ΗΠΑ ή Ηνωμένου Βασιλείου όπως Netflix, Hulu, iPlayer, Bein Sports κ.λπ. … Λειτουργεί καταπληκτικά σε συνδυασμό με την τεχνολογία SmartPlay.

Torrent / P2P: Το NordVPN επιτρέπει torrents σε συγκεκριμένες περιοχές διακομιστή (επί του παρόντος πάνω από 10 χώρες). Για καλύτερα αποτελέσματα, συνδεθείτε σε μια από αυτές τις βελτιστοποιημένες με torrent τοποθεσίες. Εάν προσπαθήσετε να κάνετε torrent σε άλλον διακομιστή, θα συνεχίσει να λειτουργεί, αλλά το NordVPN θα ανακατευθύνει την κυκλοφορία torrent μέσω μιας τοποθεσίας φιλικής προς torrent. Αυτό θα σας κάνει πιο ασφαλείς, αλλά θα έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ταχύτητες από ό, τι εάν χρησιμοποιείτε μόνο έναν από τους εγκεκριμένους από το p2p διακομιστές.

Διπλή κρυπτογράφηση: Κάνοντας κάτι που απαιτεί εξαιρετική ασφάλεια; Το NordVPN θα σας δώσει ένα διπλό hop VPN που περνά από δύο διακομιστές και κρυπτογραφείται δύο φορές. Αυτό το επίπεδο ασφάλειας είναι πιθανώς υπερβολικό, αλλά είναι ωραίο να έχετε την επιλογή.

NordVPN εναντίον IPVanish: Ασφάλεια & Κρυπτογράφηση

Το NordVPN και το IPVanish έχουν πολύ παρόμοιες εφαρμογές ασφάλειας και κρυπτογράφησης. Και οι δύο χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση AES 256-bit μέσω του πρωτοκόλλου OpenVPN. Αυτή είναι η ίδια ισχύς κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από τον στρατό των ΗΠΑ για μεταδόσεις «Top-Secret» και θεωρείται άθραυστη μέσω της επίθεσης brute-force.

Ασφάλεια IPVanish

 • Κρυπτογράφηση AES 256-bit
 • Έλεγχος ταυτότητας δεδομένων SHA-256
 • Προστασία διαρροών DNS
 • Προστασία διαρροών IPv6
 • Διακοπή Διαδικτύου (?)
 • Διαθέτετε το δικό τους δίκτυο / διακομιστές δεδομένων

Ασφάλεια NordVPN

 • Κρυπτογράφηση AES 256-bit
 • Έλεγχος ταυτότητας δεδομένων SHA-256
 • Προστασία διαρροής DNS (ή επιλέξτε προσαρμοσμένο DNS)
 • Δεν υπάρχει προστασία διαρροής IPv6 ακόμη. Μπορεί να απενεργοποιήσει το IPv6 σε λειτουργικό σύστημα
 • Διακόπτης Kill-Switch σε επίπεδο εφαρμογής (?)
 • Διακομιστές τρίτων / δίκτυο δεδομένων

IPVanish προωθεί το NordVPN στην ασφάλεια για δύο λόγους:

 • Το λογισμικό περιλαμβάνει προστασία διαρροής IPv6
 • Ελέγχουν το δικό τους δίκτυο δεδομένων
 • Τοποθετούν τους δικούς τους διακομιστές, αντί να νοικιάζουν διακομιστές τρίτων

Αυτό δεν σημαίνει ότι το NordVPN δεν είναι ασφαλές. Η ισχύς κρυπτογράφησής τους είναι το βιομηχανικό πρότυπο και 90% ή περισσότεροι πάροχοι VPN νοικιάζουν διακομιστές μόνο σε ένα κέντρο δεδομένων. Η αφοσίωση του IPVanish στον πλήρη έλεγχο διακομιστή είναι ασυνήθιστη, αλλά καταπληκτική.

Η μητρική εταιρεία του IPVanish είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους δεδομένων CDN στον κόσμο, επομένως το IPVanish δρομολογεί στην πραγματικότητα την κυκλοφορία μέσω του δικού του δικτύου οπτικών ινών. Μόνο ένα άλλο VPN (VyprVPN) μπορεί να υποβάλει την ίδια αξίωση.

Νικητής: IPVanish

Μυστικότητα & Πολιτική καταγραφής

Αρχεία καταγραφής VPN

NordVPN & IPVanish διαφημίστε μια πολιτική απορρήτου «Zero-Log». Αυτό σημαίνει ότι δεν τηρούν αρχεία σχετικά με τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο ή το ιστορικό σύνδεσης κατά τη χρήση της υπηρεσίας VPN τους. Η πραγματικότητα της πολιτικής καταγραφής παρόχων VPN, είναι ότι πρέπει συχνά να παίρνετε τον λόγο για αυτό. Μόνο Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει επαληθεύσει την πολιτική μηδενικής καταγραφής στο δικαστήριο.

Τούτου λεχθέντος, η πολιτική απορρήτου ενός VPN είναι ένα δεσμευτικό νομικό έγγραφο, το οποίο μπορεί να δώσει μια καλή ένδειξη για το πόσο σοβαρά λαμβάνουν τις αξιώσεις τους για μη καταγραφή.

Αρχεία καταγραφής IPVanishs
Ακολουθεί η πολιτική καταγραφής του IPVanish (από την πολιτική απορρήτου τους)
Το IPVanish δεν συλλέγει ούτε καταγράφει καμία κίνηση ή χρήση της υπηρεσίας Virtual Private Network
Ενώ οι όροι «κυκλοφορία ή χρήση» είναι λίγο ασαφείς, επικοινωνήσαμε με έναν υπάλληλο IPVanish που δήλωσε ότι το IPV δεν αποθηκεύει διευθύνσεις IP ή παρόμοια αρχεία καταγραφής εισβολής. Με άλλα λόγια, το IPVanish φαίνεται να είναι πραγματικός πάροχος μηδενικών αρχείων καταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το IPVanish βρίσκεται στις ΗΠΑ. Οι νόμοι διατήρησης δεδομένων στις ΗΠΑ δεν ισχύουν για υπηρεσίες VPN, οπότε το IPVanish μπορεί να επιλέξει να μην διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής. Ωστόσο, όλες οι εταιρείες που εδρεύουν στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να υποχρεωθούν να συμμορφωθούν κρυφά με μια Εθνική Επιστολή Ασφάλειας και να αποκαλύψουν πληροφορίες συνδρομητών (εάν υπάρχουν). Αυτό δεν είναι πραγματικά ανησυχία για κανέναν που δεν επιδιώκεται ενεργά από κυβερνητική υπηρεσία.

Αρχεία καταγραφής NordVPN
Ακολουθεί η πολιτική καταγραφής του NordVPN από την πολιτική απορρήτου τους…
…Έχουμε ένα αυστηρή πολιτική μη καταγραφής όταν βλέπουμε τη δραστηριότητα των χρηστών στο Διαδίκτυο: με έδρα τον Παναμά, μια χώρα φιλική στο Διαδίκτυο και δεν απαιτεί αποθήκευση δεδομένων ή αναφορά, έχουμε την εξουσία να απορρίπτουμε τυχόν αιτήματα τρίτων. Περίοδος.
Έτσι, το NordVPN φαίνεται επίσης να είναι ένα πραγματικό VPN Zero-Log. Μας αρέσει ότι η πολιτική απορρήτου τους είναι ακόμη πιο συγκεκριμένη και υπόσχεται ότι είναι «εξουσιοδοτημένα να αρνηθούν και αιτήματα τρίτων» χάρη στους νόμους περί απορρήτου του Παναμά.

Τα υπεράκτια VPN (σε coutries όπως ο Παναμάς, η Σουηδία, η Ελβετία κ.λπ.) θεωρούνται ότι προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ίσως πρόσθετη προστασία από εξωτερικούς οργανισμούς παρακολούθησης όπως η NSA και η συμμαχία κατασκοπείας Five-eyes.

Συμπέρασμα απορρήτου:
Τόσο το IPVanish όσο και το NordVPN είναι εξαιρετικά ανώνυμα και υπέρ του απορρήτου. Κανένα VPN δεν φαίνεται να διατηρεί αρχεία καταγραφής (αν και αυτές οι αξιώσεις είναι δύσκολο να επαληθευτούν). Θα δώσουμε το μικρό πλεονέκτημα στο NordVPN επειδή βασίζονται στον Παναμά (λιγότερο ευάλωτο σε κυβερνητικές κατασκοπίες).
Νικητής: NordVPN

Ταχύτητα: IPVanish εναντίον NordVPN

Η ταχύτητα είναι το # 1 κριτήριο για πολλούς ανθρώπους όταν επιλέγουν ένα VPN. Όταν έχετε μια γρήγορη σύνδεση (πάνω από 30 Mbps) θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να λάβετε το 70-95% των κανονικών σας ταχυτήτων όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN. Εάν έχετε πιο αργή σύνδεση (κάτω από 15 Mbps) τότε θα έχετε παρόμοιες ταχύτητες ανεξάρτητα από τον πάροχο.

Σημείωση: Αυτό δεν είναι πραγματικά μια δίκαιη μάχη. Η μητρική εταιρεία της IPVanish είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ραχοκοκαλιάς δεδομένων στον κόσμο. Διαθέτουν το δικό τους δίκτυο δεδομένων και μπορούν να έχουν προτιμησιακή δρομολόγηση παγκοσμίως. Με άλλα λόγια, το IPVanish θα νικήσει σχεδόν οποιονδήποτε με ταχύτητα (και είναι γρηγορότερο vpn για torrenting που το δοκιμάσαμε.

Συνθήκες ταχύτητας:

 • Διεξήχθη σε σύνδεση ethernet 100/100
 • Από την ανατολική ακτή ΗΠΑ τοποθεσία
 • Χρήση του speedtest.net (με βάση το φλας)

Αυτές οι δοκιμές ταχύτητας διεξήχθησαν υπό σχεδόν βέλτιστες συνθήκες. Οι ταχύτητες του πραγματικού κόσμου μπορεί να είναι πιο αργές, λόγω πραγμάτων όπως η συμφόρηση του διακομιστή, η ώρα της ημέρας, η κακή επιλογή πρωτοκόλλου κ.λπ. Οι ενσύρματες συνδέσεις θα είναι συνήθως γρηγορότερες.

IPVanish Speed

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish Canada

Μόντρεαλ, Καναδάς

IPVanish USA Speed

Αριζόνα (Δυτική Ακτή) ΗΠΑ

Κάτω Χώρες / p2p

Ολλανδία (εξαιρετική τοποθεσία p2p / torrent)

Ταχύτητα NordVPN

NordVPN Speedtest Καναδάς

Τορόντο, Καναδάς

NordVPN Speedtest (Ηνωμένο Βασίλειο)

Ηνωμένο Βασίλειο

Ταχύτητα NordVPN p2p Ολλανδία

p2p / torrent με επιτρεπόμενο διακομιστή

Συμπέρασμα Speedtest:
Το NordVPN έπαιξε αρκετά όταν βρισκόταν σε τοποθεσίες διακομιστή της Northamerican (σε κοντινή απόσταση). Ωστόσο, είχαν αξιοσημείωτη επιβράδυνση σε διεθνείς διακομιστές, πιθανώς λόγω του φορτίου διακομιστή (οι διακομιστές NordVPN συνήθως έχουν χωρητικότητα 50-80%) Συνολικά, οι ταχύτητές τους κυμαίνονται περίπου στο 40-60 εκατοστημόριο μεταξύ συγκρίσιμων παρόχων VPN.

Το IPVanish, ωστόσο, είχε εξαιρετικές ταχύτητες στη δοκιμή μας. 90 Mbps σε διακομιστή του Καναδά και 50+ σε διεθνείς τοποθεσίες είναι καταπληκτικά, δεδομένου ότι το IPVanish χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit πλήρους απασχόλησης (η ισχυρή κρυπτογράφηση είναι συνήθως πιο αργή από το πολύ πιο αδύναμο AES 128-bit).

Νικητής: IPVanish. Εάν η ταχύτητα είναι σημαντική, το IPvanish πρέπει να είναι η # 1 επιλογή σας. Εξοικονομήστε 25% για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Καλύτερα για Torrents: NordVPN ή IPVanish

Το IPVanish και το NordVPN και τα δύο περιλαμβάνουν πολλές δυνατότητες που έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ των χρηστών bittorrent. Στην πραγματικότητα, και οι δύο βρίσκονται στις κορυφαίες 5 πιο δημοφιλείς υπηρεσίες Torrent VPN, μαζί με PIA, ExpressVPN και Torguard.

Ακολουθούν οι δυνατότητες που μας ενδιαφέρουν περισσότερο (και ποιος πάροχος τις προσφέρει)

 • Kill-Switch: Το IPVanish / NordVPN προσφέρει και οι δύο διακόπτες kill
 • Μηδενικό ημερολόγιο: Και οι δύο πάροχοι δεν διατηρούν καθόλου αρχεία καταγραφής
 • Επιτρέπονται Torrents: Το NordVPN επιτρέπει το p2p σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, το IPVanish επιτρέπει torrents σε όλους τους διακομιστές
 • Socks5 Proxy: Και οι δύο IPVanish / NordVPN περιλαμβάνουν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης Socks5. Λειτουργεί τέλεια με όλους τους μεγάλους πελάτες torrent

Ακολουθεί μια πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση:

Kill-Switch: Ένας διακόπτης εξουδετέρωσης εμποδίζει τον υπολογιστή σας να επανασυνδεθεί στο Διαδίκτυο μέσω μη ασφαλούς σύνδεσης εάν το VPN αποτύχει (συμβαίνει περιστασιακά). Αυτό εμποδίζει τους συνομηλίκους torrent να δουν ποτέ την πραγματική σας διεύθυνση IP.

Το IPVanish διαθέτει διακόπτη διαδικτύου που θα κλείσει όλη την πρόσβαση στο Διαδίκτυο έως ότου αποκατασταθεί η σύνδεση VPN. Το NordVPN σάς επιτρέπει να καθορίσετε συγκεκριμένες εφαρμογές για άμεση απενεργοποίηση εάν το VPN πέσει (πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πρόγραμμα torrent, Steam, κ.λπ.). Διαβάστε τον οδηγό Kill-Switch για να

Σημείωση: Το NordVPN δεν αποκλείει πραγματικά torrents σε άλλες τοποθεσίες, αλλά χρησιμοποιούν μια ειδική τεχνολογία για τον εντοπισμό των δεδομένων p2p σας και θα το ανακατευθύνουν και ως διακομιστή φιλικό προς τα torrent. Θα λάβετε γρηγορότερες ταχύτητες λήψης εάν συνδεθείτε απευθείας σε διακομιστή εγκεκριμένο από p2p.

Socks5 Proxy: Οι περισσότεροι υπολογιστές-πελάτες torrent (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Transmission) υποστηρίζουν συνδέσεις μεσολάβησης Socks5. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP torrent εντός του ίδιου του προγράμματος-πελάτη torrent (και οι torrents σας θα προέρχονται από διαφορετική διεύθυνση IP από την υπόλοιπη κίνηση στο Διαδίκτυο). Επίσης, ένας διακομιστής μεσολάβησης είναι συνήθως ταχύτερος από ένα VPN, επειδή δεν είναι κρυπτογραφημένος. NordVPN & Το IPVanish περιλαμβάνει και την υπηρεσία μεσολάβησης Socks5 με μηδενικό αρχείο καταγραφής με όλες τις συνδρομές VPN.

 • IPVanish: Ένα σούπερ γρήγορο σύμπλεγμα διακομιστή μεσολάβησης SOCKS στην Ολλανδία
 • NordVPN: Πάνω από 30 τοποθεσίες μεσολάβησης SOCKS (10 σε τοποθεσίες φιλικές με χείμαρρους).

Οδηγοί μεσολάβησης:

 • Τρόπος χρήσης του διακομιστή μεσολάβησης IPVanish για torrents (μέρος της αναθεώρησης IPvanish μας)
 • Τρόπος χρήσης του διακομιστή μεσολάβησης NordVPN για torrents (μέρος της αξιολόγησης NordVPN)
 • Ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης Vuze
 • Διαμόρφωση διακομιστή μεσολάβησης κατακλυσμού
 • Ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης uTorrent
 • Ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης Android

Εικόνα

Ο διακομιστής μεσολάβησης uTorrent Socks5 (NordVPN) θα αλλάξει τη διεύθυνση IP που θα βλέπουν όλοι οι συνομηλίκοι και οι ιχνηλάτες του uTorrent

Περίληψη Φιλικότητας Torrent:
Και τα δυο NordVPN και IPVanish είναι απίστευτα φιλικό προς τα torrent και και τα δύο κατατάσσονται εύκολα μεταξύ των καλύτερων υπηρεσιών 4 ή 5 torrent VPN στον κόσμο. Εάν η ασφαλής λήψη torrents είναι η # 1 προτεραιότητά σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με κανένα από αυτά. Αφήστε άλλους παράγοντες (όπως ταχύτητα ή τιμή) να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας.

Νικητής: Γραβάτα. Και τα δύο είναι εξαιρετικά, φιλικά προς τα torrent VPN. Εάν έχετε μια γρήγορη ευρυζωνική σύνδεση, πιθανότατα θα πρέπει να πάτε με το IPVanish. Αν θέλετε μια καλύτερη προσφορά, η προσφορά της NordVPN 3,99 $ / μήνα είναι δύσκολο να νικήσετε.

Τιμή & Πολιτική επιστροφής

Εδώ είναι η γρήγορη ανάλυση:

IPVanish:

 • 1 μήνα: 10 $ / μήνα
 • 1 χρόνος: 6,49 $ / μήνα (77,99 / έτος)
 • Πολιτική επιστροφής: 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 ημερών
NordVPN:

 • 1 μήνα: 11,95 $ / μήνα
 • 1 χρόνος: 5,75 $ / μήνα (69 / έτος)
 • 2 χρόνια: 3,99 $ / μήνα (σύνολο 96 $)
 • Πολιτική επιστροφής: 100% επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών

Το IPVanish είναι φθηνότερο αν θέλετε να πάτε από μήνα σε μήνα (10 $ έναντι 11,95 $), ενώ το NordVPN είναι φθηνότερο εάν είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε για ένα ολόκληρο έτος εκ των προτέρων (69 $ έναντι 78 $ ετησίως). Προσωπικά πιστεύουμε ότι το IPVanish είναι η καλύτερη προσφορά, ειδικά αν χρειάζεστε τις ταχύτερες δυνατές ταχύτητες.

Ποιος έχει την καλύτερη πολιτική επιστροφής χρημάτων?

Το IPVanish προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών και 100%. Μέσα στην 1η εβδομάδα από την εγγραφή για οποιοδήποτε πρόγραμμα, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων επικοινωνώντας με την υποστήριξη.

Η εγγύηση της NordVPN είναι μια κορυφαία βιομηχανία 30 ημερών. Είναι τόσο σίγουροι ότι θα λατρέψετε την υπηρεσία τους ώστε να μπορείτε να τη δοκιμάσετε για έναν ολόκληρο μήνα, σχεδόν χωρίς κίνδυνο. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα VPN στο παρελθόν και φοβάστε λίγο τη δέσμευση, εκμεταλλευτείτε τη δοκιμή 30 ημερών του NordVPN.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Τώρα που ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά και στους δύο παρόχους VPN, τους οποίους προτείνουμε?

Firstoff, επιτρέψτε μου να τονίσω ότι κανένας πάροχος δεν είναι καλύτερος, ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Έχουμε χρησιμοποιήσει και τα δύο εκτενώς και ενώ προτιμώ το IPVanish για καθημερινή χρήση VPN, το NordVPN είναι καλύτερο για ροή / Netflix (χάρη στο SmartPlay). Πολλοί χρήστες μπορεί επίσης να αρέσουν το NordVPN καλύτερα για torrents εάν χρησιμοποιείτε μια ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης Socks5 για ανώνυμο torrenting, επειδή το NordVPN σάς παρέχει πολλές τοποθεσίες μεσολάβησης (ο διακομιστής μεσολάβησης IPVanish είναι μόνο για Ολλανδία).

Ποιος πρέπει να επιλέξει IPVanish?
Εάν θέλετε τις ταχύτερες δυνατές ταχύτητες, πηγαίνετε με το IPvanish. Κάτω τα χέρια. Θα συντρίψουν τον ανταγωνισμό, ακόμη και με την ισχυρότερη ισχύ κρυπτογράφησης. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή πρωτοκόλλου OpenVPN-UDP στις ρυθμίσεις λογισμικού. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για torrent, και η πολιτική μηδενικού καταγραφής σημαίνει ότι το ιστορικό torrent θα πρέπει να παραμείνει ιδιωτικό.
Καλύτερη προσφορά: Εξοικονομήστε 25% από οποιοδήποτε πρόγραμμα IPVanish (προσφορά περιορισμένου χρόνου)

Ποιος πρέπει να επιλέξει το NordVPN?
Υπάρχουν 3 κύριοι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε NordVPN έναντι IPVanish

 1. Θέλετε να ξεμπλοκάρετε το USA Netflix (Το Smartplay του NordVPN το κάνει όμορφα)
 2. Θέλετε έναν υπεράκτιο / πάροχο VPN εκτός ΗΠΑ (Το NordVPN εδρεύει στον Παναμά)
 3. Θέλετε να το δοκιμάσετε για 30 ημέρες (Το NordVPN σας επιτρέπει να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων 100% έως και 30 ημέρες μετά την εγγραφή)

Καλύτερη προσφορά: Λάβετε 2 χρόνια NordVPN για 3,99 $ / μήνα

Χρήσιμοι πόροι & Οδηγοί ρύθμισης

Είτε εξακολουθείτε να αναζητάτε το τέλειο VPN είτε θέλετε να μάθετε πώς να ρυθμίσετε τον πελάτη torrent για ανώνυμες λήψεις … σας καλύπτουμε.

Οδηγοί
Οδηγός εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης / VPN για το uTorrent
Οδηγός εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης / VPN για Vuze
Οδηγός εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης / VPN για το κατακλυσμό
Οδηγός εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης / VPN για το QBittorrent

Πώς να κάνετε torrent ανώνυμα στο Android
Πώς να κάνετε torrent ανώνυμα σε Mac
Πώς να πληρώσετε για ένα VPN με Bitcoin

Κριτικές / Συγκρίσεις VPN
NordVPN Review (και οδηγός εγκατάστασης torrent)
Αναθεώρηση IPVanish (και οδηγός εγκατάστασης torrent)
Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

IPVanish έναντι ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
IPVanish εναντίον ExpressVPN
Τα καλύτερα VPN Torrent του 2016-17

Δεδομένα σύγκρισης IPVanish έναντι NordVPN
{
"@συμφραζόμενα": "http://schema.org",
"@τύπος": "Ανασκόπηση",
"όνομα": "Απόφαση σύγκρισης:",
"κριτικήBody": "Το IPVanish προσφέρει ανώτερη ταχύτητα, αλλά το NordVPN τα ξεχωρίζει στις δυνατότητες.
Μας αρέσει το γεγονός ότι το NordVPN μπορεί να καταργήσει τον αποκλεισμό του Netflix και έχει περισσότερες από 10 διαφορετικές τοποθεσίες μεσολάβησης φιλικές προς το torrent SOCKS. Από την άλλη πλευρά, το IPVanish είναι σαφώς πιο γρήγορο και διαθέτει μια ειδική εφαρμογή FireTV. ",
"itemReviewed": {
"@τύπος":"Πράγμα",
"όνομα": "NordVPN",
"εικόνα":"https://www.best-bittorrent-vpn.com/uploads/1/5/9/8/15986964/editor/nordvpn-logo.png"
},
"Αξιολόγηση": {
"@τύπος": "Εκτίμηση",
"καλύτερη βαθμολογία": 5,
"βαθμολογία Αξία": "4.6"
},
"συντάκτης": {

"@τύπος": "Οργάνωση",
"όνομα": "Οδηγός TorrentVPN",
"περιγραφή":"Οι ειδικοί VPN του p2p"
},
"εκδότης": {
"@τύπος": "Οργάνωση",
"όνομα": "Ο οδηγός TorrentVPN"
}
}
}

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me