Οδηγός Anonymous Torrents (για Mac)

Τα περισσότερα torrent-tutorials εκεί έξω φαίνεται να έχουν γραφτεί για χρήστες υπολογιστών, αλλά ποτέ δεν φοβούνται τους λάτρεις του Mac. Έχουμε τον πρακτικό οδηγό Mac Torrent εδώ.

Θα μάθετε: Πώς να κατεβάσετε torrents ανώνυμα στον υπολογιστή σας Mac (με VPN ή διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5).

Έχουμε ακόμη και ειδικούς οδηγούς ρύθμισης Mac για δημοφιλείς πελάτες torrent (όπως το uTorrent!)

Contents

Περιεχόμενα άρθρου

 1. Ανώνυμοι Torrents?
 2. Δύο επιλογές: VPN ή διακομιστής μεσολάβησης
 3. Προτεινόμενα ανώνυμα VPN για Mac Torrents
 4. Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για torrenting (εύκολη επιλογή 1 κλικ)
 5. Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 για torrents (χειροκίνητος οδηγός εγκατάστασης)
 6. Ελέγξτε εάν το VPN / διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί

Σε περίπτωση ανωνυμοποίησης των χειμάρρων σας?

Ίσως γνωρίζετε ήδη την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εάν βρείτε αυτό το σεμινάριο στο google. Το 2011, το 15% των χρηστών bittorrent χρησιμοποίησαν ένα εργαλείο ανωνυμοποίησης για να διατηρήσουν τα torrents τους ιδιωτικά. 5 χρόνια αργότερα, το ποσοστό πιθανότατα τριπλασιάστηκε.

Η μία αδυναμία του πρωτοκόλλου bittorrent (και γενικά των δικτύων p2p) είναι ότι κάθε torrent peer μπορεί να δει τη διεύθυνση IP και την τοποθεσία σας.

Τι θα μάθετε:
Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό, θα μπορείτε να αποτρέψετε όλους τους συνομηλίκους να δουν την πραγματική σας διεύθυνση IP (και να τους δείξετε μια μη ανιχνεύσιμη IP αντ ‘αυτού). Θα μπορείτε επίσης να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, ώστε οι snoopers ή οι μεσάζοντες (όπως ο πάροχος διαδικτύου σας) να μην μπορούν να δουν το ιστορικό ιστού σας ή να κατεβάσετε το histoyr.

λίστα ομότιμων uTorrent

Η διεύθυνση IP κάθε peer είναι ορατή σε οποιονδήποτε μοιράζεται το αρχείο torrent.

VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης (Τα δύο εργαλεία για ανώνυμους χείμαρρους)

Υπάρχουν δύο εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ανωνυμοποίηση των torrents σας – VPN ή Proxy. Αυτό που επιλέγετε είναι μια εντελώς προσωπική προτίμηση ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μαζί για πρόσθετη ασφάλεια.

Ακολουθεί μια βασική επισκόπηση κάθε επιλογής:

VPN / Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο

Αυτή είναι η ευκολότερη επιλογή ρύθμισης. Πραγματοποιείτε λήψη του προσαρμοσμένου λογισμικού VPN που παρέχεται από την υπηρεσία VPN που επιλέγετε. Θα κρυπτογραφήσει ολόκληρη τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και θα δρομολογήσει όλα τα δεδομένα μέσω των διακομιστών VPN τους (που κρύβει την πραγματική σας διεύθυνση IP από torrent peers).

Το λογισμικό VPN θα περιλαμβάνει επίσης χρήσιμες λειτουργίες ασφαλείας, όπως έναν διακόπτη kill (αποτροπή διαρροών IP εάν αποσυνδεθεί το VPN) και εύκολη εναλλαγή διακομιστή (επιλέξτε από 20-100 διαφορετικούς διακομιστές).

Ένα VPN δεν απαιτεί καμία μη αυτόματη διαμόρφωση στο πρόγραμμα-πελάτη / λογισμικό torrent. Απλώς συνδέεστε σε έναν διακομιστή και είστε ανώνυμοι. Είναι πραγματικά τόσο εύκολο.

Socks5 Proxy

Ο διακομιστής μεσολάβησης είναι σαν VPN μίας χρήσης (μείον την κρυπτογράφηση). Δρομολογεί την κυκλοφορία για 1 πρόγραμμα μέσω του διακομιστή μεσολάβησης (απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας). Το πλεονέκτημα ενός διακομιστή μεσολάβησης είναι ότι είναι συνήθως ταχύτερο από ένα VPN (χωρίς κρυπτογράφηση) και επιτρέπει στη διεύθυνση IP του προγράμματος περιήγησης ιστού να είναι διαφορετική από τη διεύθυνση IP torrent.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε τον πελάτη torrent μέσω του διακομιστή μεσολάβησης, μέσα σε μια σήραγγα VPN για διπλή αλλαγή διεύθυνσης IP, ξεχωριστές διευθύνσεις IP (πρόγραμμα περιήγησης και πελάτης torrent) και καλές ταχύτητες. Θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε αργότερα στο άρθρο.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε: VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης (ποιο είναι καλύτερο για torrent;)

Και μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο μαζί χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε σε 2 ξεχωριστές υπηρεσίες. Υπάρχουν αρκετοί πάροχοι VPN που προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 με κάθε πρόγραμμα VPN! Αλλά θα σας δείξουμε πώς λειτουργεί αργότερα σε αυτό το σεμινάριο.

Προτεινόμενα Mac VPN – (μερικά περιλαμβάνουν και διακομιστή μεσολάβησης SOCKs5!)

Αυτοί οι πάροχοι VPN επιλέγονται με βάση τα ακόλουθα κρίσιμα κριτήρια:

 • Μηδέν ημερολόγιο & torrent-friendly (Δεν αποθηκεύουν πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό σύνδεσης σας. Πολύ σημαντικό!)
 • Γρήγορες ταχύτητες & Μη γεμάτοι διακομιστές
 • Φθηνό (όλα κάτω από 10 $ μηνιαίως, μερικά φθηνά και 3,33 $ / μήνα)

Δεν χρειάζεται να επιλέξετε κανέναν από τους παρόχους που αναφέρονται παρακάτω (αν και τους θεωρούμε τις καλύτερες επιλογές), αλλά βεβαιωθείτε ότι όποιο VPN επιλέγετε δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής VPN. Η ανωνυμία είναι προτεραιότητα # 1

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας. Έχουμε επίσης συνδέσμους για αναλυτικές κριτικές για κάθε μία (με δοκιμές ταχύτητας).

IPVanish (6,49 $ + / μήνα)

Το IPVanish είναι το ταχύτερο VPN για mac torrents

IPVanish είναι εύκολα η κορυφαία επιλογή για χρήστες Mac εάν σκοπεύετε να κάνετε συχνά λήψη torrents. Είναι ήδη σταθερά μεταξύ των ταχύτερων υπηρεσιών VPN, αλλά έχουν επίσης προσθέσει έναν τόνο χαρακτηριστικών συγκεκριμένων torrent τα τελευταία 2 χρόνια.

Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία:

 • Αληθής Πολιτική απορρήτου Zero-Log (μέγιστο απόρρητο)
 • Περιλαμβάνεται η υπηρεσία μεσολάβησης Socks5 (ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό!)
 • Το IPVanish έχει έναν εξαιρετικό πελάτη λογισμικού για mac

Ο διακομιστής μεσολάβησης Socks5 είναι ένα σημαντικό breakthru, καθώς ήταν το μοναδικό πλεονέκτημα που είχε η PIA (πάνω) έναντι του IPVanish. Ένας διακομιστής μεσολάβησης Socks5 μπορεί να διαμορφωθεί μέσα στον αγαπημένο σας πελάτη torrent (με ή χωρίς VPN) για να αλλάξετε εύκολα την IP torrent χωρίς να επηρεάσετε την υπόλοιπη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Αν θέλετε, Deluge, uTorrent και QBittorrent.

Πελάτης λογισμικού IPVanish Mac

Εικόνα

Το λογισμικό Mac του IPVanish σάς παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις 100+ τοποθεσίες διακομιστή, χρησιμοποιώντας και τα 3 πρωτόκολλα VPN (OpenVPN, PPTP ή L2TP).
Έχετε επίσης πολλές προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας (προστασία διαρροής IPv6, προστασία διαρροής DNS και διακόπτη kill). Ο διακόπτης εξουδετέρωσης αποτρέπει τυχόν διαρροή ευαίσθητων δεδομένων χωρίς κρυπτογράφηση εάν το VPN πέσει κατά λάθος.

Υπάρχει επίσης μια αποκλειστική δυνατότητα για Mac: Η λίστα «Αγαπημένοι διακομιστές», η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε τους αγαπημένους σας διακομιστές για εύκολη πρόσβαση με 1 κλικ.

Τιμολόγηση & Επιστροφές χρημάτων

Όλα τα πακέτα IPVanish έχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, η μόνη διαφορά είναι η διάρκεια της συνδρομής. Οι μεγαλύτερες συνδρομές είναι φθηνότερες (ανά μήνα).

Οι τιμές είναι:

 • 1 μήνα – 10 $ / μήνα
 • 3 μήνες – 8,99 $ / μήνα
 • 1 χρόνος – 6,49 $ / μήνα (καλύτερη προσφορά)

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, 100%, οπότε αξίζει να λάβετε τη μεγαλύτερη συνδρομή (με εξοικονόμηση 35%) και μπορείτε πάντα να ακυρώσετε εάν δεν είναι αυτό που περιμένατε. Στην εμπειρία μας, ωστόσο, το IPVanish προσφέρει σε όλα τα μέτωπα.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (3,33 $ / μήνα)

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (ή «PIA» για τους εκατομμύρια + συνδρομητές τους) είναι μία από τις αρχικές υπηρεσίες VPN που είναι φιλικές με torrent. Πήγαν πρωτοπόρα στην κατηγορία zero-log και η πολιτική καταγραφής τους έχει δοκιμαστεί ακόμη και από το FBI στο δικαστήριο.

Το PIA είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία torrent vpns στη λέξη, και η τεράστια δημοτικότητά τους μπορεί να συνοψιστεί σε μια μόνο φράση…

3,33 $ — (αυτή είναι η μηνιαία τιμή μιας συνδρομής 1 έτους στο PIA).

Κάθε συνδρομή περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση διακομιστή μεσολάβησης Socks5 (Ολλανδικός διακομιστής), απεριόριστη μεταφορά εύρους ζώνης και 5 ταυτόχρονα συνδεδεμένες συσκευές.

Πελάτης λογισμικού PIA Mac

Λογισμικό ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet για Mac

Λογισμικό Mac VPN της PIA (προχωρημένη προβολή ρυθμίσεων)

Ο πελάτης mac VPN της PIA είναι πολύ διαισθητικός και εύχρηστος. Μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα σε οποιαδήποτε τοποθεσία διακομιστή, απλώς κάνοντας κλικ στο εικονίδιο PIA που θα εμφανιστεί στο δίσκο συστήματος στο πάνω μέρος της οθόνης σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις λογισμικού (φαίνεται παραπάνω) και τις ρυθμίσεις κρυπτογράφησης για μέγιστο έλεγχο.
Λάβετε PIA για 3,33 $ / μήνα »

HOw χρησιμοποιήστε το Mac VPN σας για Torrenting

Η χρήση ενός VPN είναι η απλούστερη επιλογή και είναι απίστευτα εύκολο να ρυθμίσετε. Μόλις εγκαταστήσετε το λογισμικό VPN που έχετε επιλέξει, μπορείτε να συνδεθείτε σε μια τοποθεσία διακομιστή φιλική προς τα torrent και τα torrents σας θα είναι πλήρως ανώνυμα.

Συμβουλή: Δεν απαιτείται πρόσθετη ρύθμιση στο πρόγραμμα-πελάτη torrent. Απλώς συνδεθείτε στο VPN…

Το λογισμικό VPN κάνει όλη τη δουλειά. Θα αλλάξει την κρυπτογράφηση ολόκληρης της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο και θα αλλάξει τη διεύθυνση IP torrent, ώστε οι ομότιμοι χρήστες να βλέπουν μόνο την IP του διακομιστή VPN (αντί για τη δική σας).

Υπάρχει ένα επιπλέον βήμα που μπορεί να θέλετε να κάνετε, ωστόσο, για πρόσθετη ασφάλεια. Ενεργοποιήστε το διακόπτη VPN kill.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το VPN Kill-Switch

Όλοι οι πάροχοι VPN που προτείναμε παραπάνω έχουν ενσωματώσει μια λειτουργία kill-switch στο λογισμικό τους. Αυτή είναι μια επιλογή που θα σκοτώσει αμέσως όλη τη συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο εάν το VPN αποτύχει. Συνδέει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο με τη διεπαφή VPN και ο πελάτης torrent δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο έως ότου συνδεθείτε ξανά στο VPN.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ενεργοποιήσετε το διακόπτη kill είναι να επιλέξετε το πλαίσιο στις ρυθμίσεις του λογισμικού σας για να ενεργοποιήσετε την επιλογή. Δείτε τα παραδείγματα μας στα στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω.

Ρυθμίσεις διακόπτη IPVanish kill (πελάτης mac)

Ενεργοποιήστε την επιλογή “Kill Network” στις ρυθμίσεις λογισμικού IPVanish

Επιλογή ιδιωτικού Διαδικτύου Kill Switch (λογισμικό mac)

Επιλέξτε «VPN Kill Switch» στο μενού ρυθμίσεων για προχωρημένους

Προσθήκη διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 στο πρόγραμμα-πελάτη torrent (προαιρετικό)

Η εκτέλεση των torrents σας μέσω ενός διακομιστή μεσολάβησης Socks5 είναι εντελώς προαιρετική. Η χρήση ενός VPN χωρίς καταγραφή θα ήδη ανωνυμοποιήσει πλήρως τα torrents σας από μόνη της.

Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να πληρώσουν τα torrents τους διότι επιτρέπει στον πελάτη torrent και στο πρόγραμμα περιήγησής σας να έχει ξεχωριστές διευθύνσεις IP.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε τον διακομιστή μεσολάβησης με (ή χωρίς) το VPN ενεργό. Εάν το χρησιμοποιείτε με το VPN, θα έχετε 2 επίπεδα αλλαγών στη διεύθυνση IP (και ισχυρή κρυπτογράφηση VPN). Εάν εκτελείτε τον διακομιστή μεσολάβησης από μόνο του, οι ταχύτητες θα είναι πιο γρήγορες από τη χρήση VPN και η διεύθυνση IP torrent θα αλλάξει, αλλά η σύνδεσή σας δεν θα κρυπτογραφηθεί.

Οι περισσότεροι μεγάλοι πελάτες torrent έχουν ενσωματωμένη υποστήριξη διακομιστή μεσολάβησης Socks5. Η 1 αξιοσημείωτη εξαίρεση (δυστυχώς) είναι Μετάδοση, ο δημοφιλής πελάτης Mac torrent.

Θα σας δείξουμε πώς να ρυθμίσετε τον διακομιστή μεσολάβησης στο uTorrent παρακάτω.

Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό πρόγραμμα-πελάτη torrent από το uTorrent, έχουμε άλλους οδηγούς εγκατάστασης για:

 • Βουζ
 • Κατακλυσμός
 • qBittorrent

Μην ανησυχείτε ότι οι παραπάνω οδηγοί γίνονται χρησιμοποιώντας την έκδοση υπολογιστή του λογισμικού. Τα βήματα είναι πανομοιότυπα στο mac.

Βήμα 1 – Αποκτήστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης μεσολάβησης Socks5

IPVanish και Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο συμπεριλάβετε την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης zero-log Socks5 με κάθε συνδρομή, αλλά είναι χτισμένη σε διαφορετικό σύστημα από τους διακομιστές VPN, οπότε πρέπει να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό σύνθετο όνομα χρήστη / κωδικού πρόσβασης για τον διακομιστή μεσολάβησης.

Μπορείτε να βρείτε τις αναλυτικές οδηγίες για το PIA εδώ.

Εάν επιλέξατε το IPVanish (η προτεινόμενη επιλογή # 1) τα παρακάτω βήματα:

1. Συνδεθείτε (ή εγγραφείτε) στον λογαριασμό σας IPVanish εδώ.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό IPVanish

2. Μεταβείτε στην καρτέλα ‘Socks5 Proxy’ του πίνακα λογαριασμών σας και θα βρείτε το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας

Εικόνα

3. Διατηρήστε αυτήν την καρτέλα ανοιχτή, ώστε να μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε / επικολλήσετε τα διαπιστευτήριά σας στο επόμενο βήμα.

Βήμα 2 – Διαμόρφωση διακομιστή μεσολάβησης στο uTorrent / Bittorrent

Ανοίξτε το uTorrent / Bittorrent και μεταβείτε στη διεύθυνση: Μενού > Προτιμήσεις > Δίκτυο

Στη συνέχεια, εισαγάγετε τις πληροφορίες όπως φαίνεται παρακάτω. Οι τιμές που εισάγετε εξαρτώνται από τον πάροχο Socks5 που χρησιμοποιείτε. Φροντίστε να αντικαταστήσετε το σύνθετο σύνδεσης / κωδικού πρόσβασης που δημιουργήσατε στο βήμα # 1.

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης για IPVanish:

 • Εισερχόμενη θύρα TCP: Επιλέξτε το δικό σας ή “τυχαιοποιήστε”
 • Διακομιστής μεσολάβησης: SOCKS5
 • Διεύθυνση: ams.socks.ipvanish.com
 • Λιμάνι: 1080
 • Αυθεντικοποίηση: Ενεργοποιήθηκε
 • Όνομα χρήστη: το όνομα χρήστη σας
 • Κωδικός πρόσβασης: ο κωδικός σας
Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο:

 • Εισερχόμενη θύρα TCP: Επιλέξτε το δικό σας ή τυχαιοποιήστε
 • Διακομιστής μεσολάβησης: SOCKS5
 • Διεύθυνση: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Λιμάνι: 1080
 • Αυθεντικοποίηση: Ενεργοποιήθηκε
 • Όνομα χρήστη: το όνομα χρήστη σας
 • Κωδικός πρόσβασης: ο κωδικός σας

Θα θελήσετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένα τα κάτω 3 πλαίσια ελέγχου: (Έλεγχος ταυτότητας, διακομιστής μεσολάβησης για όνομα κεντρικού υπολογιστή, διακομιστής μεσολάβησης για p2p). Αυτό διασφαλίζει ότι όλες οι συνδέσεις uTorrent απαιτούνται για τη χρήση του διακομιστή μεσολάβησης.

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης IPVanish Socks5 (uTorrent Mac)

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης uTorrent (IPVanish)

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης PIA Socks5 (uTorrent Mac)

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης uTorrent (Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο)

Βήμα # 3 – Επαληθεύστε την αλλαγή διεύθυνσης IP

Μόλις ρυθμίσετε τα πάντα, ίσως θελήσετε να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά. Θα το κάνουμε χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο ελέγχου torrent ip.

Ακολουθεί ο αναλυτικός οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο ελέγχου της διεύθυνσης IP torrent.

Εάν μπορείτε να εντοπίσετε συνομηλίκους και να κατεβάσετε torrents, τότε η ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης είναι πιθανότατα σωστή. Εάν οι ρυθμίσεις ήταν λανθασμένες (όπως είχατε λάθος διεύθυνση, θύρα # ή κωδικό πρόσβασης), τότε το uTorrent δεν θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Υπόδειξη: Ένα ωραίο χαρακτηριστικό της χρήσης ενός διακομιστή μεσολάβησης Socks5 είναι ότι λειτουργεί όπως ένας διακόπτης kill. Εάν η σύνδεση σταματήσει, το uTorrent θα χάσει αμέσως την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επειδή όλες οι συνδέσεις πρέπει να περάσουν από τη σήραγγα μεσολάβησης.

Anonymous Mac Torrents: Τελικές συμβουλές

Ελπίζω να απολαύσατε τον Οδηγό Mac Torrent. Θα πρέπει να σας δώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας ενώ τρέχετε και να διατηρείτε τις λήψεις torrent εντελώς ανώνυμες.

Εάν παραλείψατε στο τέλος, ακολουθούν τα κύρια σημεία:

 1. Χρησιμοποιήστε ένα VPN Zero-Log ή / και έναν διακομιστή μεσολάβησης: Τα IPVanish, PIA και NordVPN είναι καλές επιλογές
 2. Ενεργοποιήστε το διακόπτη VPN kill ενώ κάνετε torrent
 3. Η ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης Socks5 είναι προαιρετική: αλλά σας επιτρέπει να έχετε διαφορετική τοποθεσία / IP για τον πελάτη torrent και το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Είναι επίσης ένα 2ο επίπεδο ασφάλειας εάν το εκτελέσετε μέσα στη σήραγγα VPN.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ή θέλετε βοήθεια για τη διαμόρφωση του mac VPN / proxy με διαφορετικό πρόγραμμα-πελάτη torrent, φροντίστε να δείτε τους αναλυτικούς οδηγούς μας παρακάτω:

Καλή χαρά! Εάν βρήκατε αυτόν τον οδηγό χρήσιμο, μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με έναν φίλο ή το κοινωνικό σας δίκτυο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινή γραμμή στα αριστερά!)

Κριτικές / Συγκρίσεις VPN

Οδηγοί / Σεμινάρια

 • Αναθεώρηση IPVanish
 • Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
 • Αναθεώρηση Torguard
 • Αναθεώρηση Proxy.sh
 • IPvanish έναντι ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
 • Torguard εναντίον ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
 • Vuze ανώνυμος οδηγός torrent
 • Ανώνυμος οδηγός torrent QBittorrent
 • Deluge ανώνυμος οδηγός torrent
 • VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης (ποιο είναι καλύτερο για torrents;)
 • Πώς να πληρώσετε για ένα VPN με Bitcoin
 • Ελέγξτε τη διεύθυνση IP torrent

Οδηγός Mac για Anonymous Torrenting

Βαθμολογήθηκε με 4,8 / 5 στις 4

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me