Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έναντι NordVPN

Contents

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έναντι NordVPN: 2018 Σύγκριση

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο και NordVPN είναι 2 εξαιρετικοί πάροχοι VPN φιλικοί σε torrent. Και είναι και οι δύο απίστευτα προσιτές τιμές, με τις τρέχουσες προσφορές να τιμολογούν το PIA στα 3,33 $ / μήνα και το NordVPN ένα εκπληκτικό 2,75 $ / μήνα (πρόγραμμα 3 ετών).


Όχι μόνο κατατάσσονται στην κορυφή των αγαπημένων μας φθηνών VPN, αλλά είναι επίσης κορυφαίοι υποψήφιοι για το καλύτερο συνολικό σημείο. Το σετ χαρακτηριστικών τους είναι πολύ παρόμοιο και περιλαμβάνει βασικά χαρακτηριστικά torrent όπως: Kill-Switch, Socks5 Proxy και IP leak protection.

Αλλά το NordVPN έχει μερικά επιπλέον κόλπα που μπορεί να του δώσουν το πλεονέκτημα. Διαβάστε την πλήρη σύγκριση παρακάτω για να δείτε πώς συσσωρεύονται σε καθεμία από τις ακόλουθες κατηγορίες:

Θέματα σύγκρισης

Θα συγκρίνουμε το PIA και το NordVPN head-to-head για καθένα από τα παρακάτω θέματα. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενότητα αυτής της σύγκρισης.

 1. Ασφάλεια
 2. Πολιτική απορρήτου / καταγραφής
 3. Λογισμικό / Χαρακτηριστικά
 4. Ταχύτητα
 5. Φιλικότητα Torrent και χαρακτηριστικά Torrent
 6. Τιμολόγηση

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έναντι NordVPN: Περίληψη

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εικόνα

Δικτυακός τόπος: Privateinternetaccess.com
Ανασκόπηση: Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet Πλήρης κριτική

 • Με έδρα τις ΗΠΑ
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος. (μάθετε για τα αρχεία καταγραφής VPN)
 • Περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης Socks5 (Ολλανδικός διακομιστής)
 • Κρυπτογράφηση 256-bit (προσαρμόσιμη)
 • Συμπεριλαμβάνεται ο διακόπτης Kill (αποτρέψτε τις διαρροές IP)
 • Επιτρέπονται Torrents σε όλους τους διακομιστές
 • Μηνιαία τιμή: 6,95 $ / μήνα
 • Καλύτερη προσφορά: 3,33 $ / μήνα (πρόγραμμα 1 έτους)

NordVPN

Εικόνα

Δικτυακός τόπος:Nordvpn.com
Ανασκόπηση: Αναθεώρηση NordVPN (2018)

 • Με έδρα τον Παναμά
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος.
 • Περιλαμβάνονται Socks5 και HTTP Proxy (12+ τοποθεσίες)
 • Κρυπτογράφηση 256-bit (δεν ρυθμίζεται)
 • Kill-Switch, DNS, IPv6 Leak Protection
 • Torrents σε όλους τους διακομιστές (ορισμένοι είναι βελτιστοποιημένοι σε p2p)
 • Μηνιαία τιμή: 10,00 $ / μήνα
 • Καλύτερη προσφορά: 2,75 $ / μήνα (Προσφορά περιορισμένου χρόνου)
Αγαπημένα χαρακτηριστικά ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο:

Η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια δωρεάν υπηρεσία VPN που απλώς λειτουργεί. Το PIA είναι θρυλικό στην κοινότητα κοινής χρήσης αρχείων και είναι εδώ και χρόνια το VPN.

Είναι το μόνο VPN (που γνωρίζουμε) ποιος έχει ελέγξει την πολιτική απορρήτου από το FBI στο δικαστήριο (και κέρδισε).

2 δυνατότητες που πραγματικά ξεχωρίζουν είναι η επιλογή «προώθησης θύρας» της PIA (ιδανική για να περάσετε από τείχη προστασίας) και την κρυπτογράφηση ρυθμιζόμενης ισχύος. Αυτό σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητά σας σε πιο αργές συνδέσεις.

Τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά NordVPN:
Το NordVPN είναι πραγματικά μια υπηρεσία VPN όλα σε ένα. Είναι σαν μια λίστα επιθυμιών VPN όταν κοιτάζετε το σύνολο χαρακτηριστικών τους.

Όχι μόνο είναι ένα εντελώς μηδενικό αρχείο καταγραφής VPN που βασίζεται σε ένα απόρρητο απορρήτου (Παναμάς), αλλά είναι επίσης φιλικό προς τα torrent και διαθέτουν ειδικούς διακομιστές βελτιστοποιημένους για το p2p. Πολλές τοποθεσίες p2p περιλαμβάνουν επίσης την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Socks5, για να διπλασιάσετε τα torrents σας μέσα στον αγαπημένο σας πελάτη torrent (έχουμε οδηγούς εγκατάστασης).

Και πάνω από όλα αυτά, το NordVPN έχει ενσωματωμένο SmartDNS και συνεργάζεται με Netflix, Hulu, HBOGo και δεκάδες άλλες γεωγραφικά περιορισμένες υπηρεσίες ροής.

Και ανέφερα ότι για περιορισμένο χρονικό διάστημα είναι διαθέσιμο για μόνο 2,75 $ / μήνα? (Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών 100%)

Ασφάλεια

Κρυπτογράφηση

Κρυπτογράφηση υπάρχει βασικό χαρακτηριστικό που κάνει ένα VPN τόσο ισχυρό. Ανακατεύει την κυκλοφορία ιστού και χείμαρρου έτσι ώστε κανένας μεσάζων (όπως ο πάροχός σας Διαδικτύου) να μπορεί να δει τι κάνετε στο διαδίκτυο.

Και οι δύο NordVPN και PIA προσφέρουν απίστευτα ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256-bit (το επίσημο πρότυπο NIST) στις σήραγγες VPN τους.

Κάθε πάροχος VPN έχει επίσης μερικά επιπλέον κόλπα στο μανίκι του:

NordVPN: Το NordVPN διαθέτει διακομιστές διπλής κρυπτογράφησης (double-hop) που δρομολογούν την κυκλοφορία σας μέσω δύο διανομέων VPN και τυλίγουν σε δύο επίπεδα κρυπτογράφησης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το VPN τους μέσω διακομιστών Tor (δρομολογεί τη σήραγγα VPN μέσω του δικτύου Tor για πρόσθετο απόρρητο). Πιθανότατα να θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες μόνο για πολύ ευαίσθητες διαδικτυακές δραστηριότητες, επειδή αυτοί οι διακομιστές τείνουν να είναι πολύ πιο αργοί.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο: Το PIA σάς παρέχει πλήρη έλεγχο με δυνατότητα προσαρμογής στην ισχύ κρυπτογράφησης και στον αλγόριθμο που χρησιμοποιείται για την προστασία των δεδομένων σας. Μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις ρυθμίσεις απευθείας από την εφαρμογή (Windows, Mac ή Android). Για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε ελαφρύτερη κρυπτογράφηση 128-bit (ή καθόλου) όταν θέλετε μεγαλύτερη ταχύτητα και λιγότερη ασφάλεια (όπως ροή ή gaming).

Ρυθμίσεις κρυπτογράφησης ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις κρυπτογράφησης

Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Nordvpn και Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο Και οι δύο έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας πέρα ​​από την ισχυρή κρυπτογράφηση ανοιχτού κώδικα. Τα πιο σημαντικά είναι:

Kill-Switch: Πρόκειται για μια δυνατότητα λογισμικού που απενεργοποιεί αμέσως την πρόσβαση στο Διαδίκτυο εάν η σύνδεση VPN αποτύχει για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό αποτρέπει τη μεταφορά δεδομένων μέσω ενός μη κρυπτογραφημένου καναλιού και διασφαλίζει ότι οι συνομηλίκοί σας δεν βλέπουν την πραγματική σας διεύθυνση IP. Τόσο το PIA όσο και το NordVPN διαθέτουν ενσωματωμένο διακόπτη kill.
Μια πολιτική καταγραφής VPN είναι ένας από τους παράγοντες που παραβλέπονται κατά την επιλογή ενός παρόχου. Είναι επίσης ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το VPN για torrenting. Συνιστούμε πάντα να επιλέγετε ένα VPN που δεν καταγράφει ποτέ τη διεύθυνση IP σας και καταστρέφει τα αρχεία καταγραφής μεταδεδομένων εντός 24 ωρών.

DNS & Προστασία διαρροών IPv6: Ενώ η κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται από ένα VPN είναι εξαιρετικά ασφαλές, μερικές φορές το λογισμικό (ακόμη και τα λειτουργικά συστήματα) εφαρμόζει τη σήραγγα VPN με μη ασφαλή τρόπο λόγω προβλημάτων συμβατότητας με παλιά μηχανήματα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει 2 είδη διαρροών:

 1. Διαρροές DNS: Όπου οι αναζητήσεις DNS (όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο) δρομολογούνται στους διακομιστές DNS του ISP σας αντί του παρόχου VPN.
 2. Διαρροές IPv6: Όπου η κίνηση δρομολογείται με ασφάλεια μέσω του νέου πρωτοκόλλου IPv6 αντί του παλαιού πρωτοκόλλου IPv4.

Ευτυχώς, πολλά VPN (αυτά τα δύο περιλαμβάνονται) έχουν ενσωματώσει τεχνολογία πρόληψης διαρροών στο λογισμικό τους. Τόσο το Nord όσο και το PIA σάς επιτρέπουν να αποκλείσετε και τους δύο τύπους διαρροών με μια απλή επιλογή πλαισίου ελέγχου στις ρυθμίσεις λογισμικού. Στις δοκιμές μας, βρήκαμε ότι λειτούργησε άψογα (δεν εντοπίστηκαν διαρροές στο ipleak.net).

  Συνιστώμενη ανάγνωση: VPN που επιτρέπουν torrents / p2p και δεν διατηρούν καθόλου αρχεία καταγραφής.

  Απόρρητο / καταγραφή

  Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο: Απόρρητο

  Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο υπήρξε στην πρώτη γραμμή της ιδιωτικής ζωής των καταναλωτών όσο υπήρχε η εταιρεία. Η PIA ήταν μια από τις πρώτες υπηρεσίες VPN «No Log» στον κόσμο και ξεκίνησε σχεδόν το κίνημα VPN χωρίς log. Και εξακολουθούν να είναι το μοναδικό VPN στον κόσμο που έχει επαληθεύσει την εγγύηση μηδενικού μητρώου στο δικαστήριο.

  Πολιτική καταγραφής:
  Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν διατηρεί ούτε καταγράφει καμία δραστηριότητα vpn ή δεδομένα περιόδου σύνδεσης. Δεν καταγράφουν τους ιστότοπους που επισκέπτεστε, τα αρχεία που κατεβάζετε, ούτε αποθηκεύουν ακόμη και ένα ιστορικό των χρόνων σύνδεσης και των εκχωρημένων διευθύνσεων IP. Τα περισσότερα VPN διατηρούν «αρχεία καταγραφής σύνδεσης» τα οποία μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό ιστορικού λήψης torrent σε έναν συγκεκριμένο χρήστη. Το PIA δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης.

  Άλλο απόρρητο:
  Η PIA δεν χρησιμοποιεί την ένεση cookie παρακολούθησης τρίτου μέρους στη ροή δεδομένων τους (όπως είναι γνωστό ότι ορισμένα «Δωρεάν» VPN). Λαμβάνουν επίσης επιπλέον προφυλάξεις για να προστατεύουν το ιστορικό προβολής ιστού σας χρησιμοποιώντας ιδιωτικούς (ελεγχόμενους από PIA) διακομιστές DNS. Αυτό διασφαλίζει ότι η σύνδεσή σας VPN δεν δρομολογεί αιτήματα dns (διευθύνσεις ιστού) σε μη ασφαλείς διακομιστές όπως οι ISP σας.

  NordVPN: Απόρρητο

  Το NordVPN ταιριάζει με το PIA point-to-point στο απόρρητο. Αυτό περιλαμβάνει εγγύηση μηδενικού μητρώου, χωρίς αρχεία καταγραφής σύνδεσης και ιδιωτικούς διακομιστές DNS. Προσθέτουν επίσης διακομιστές ειδικής χρήσης για βελτιωμένη ανωνυμία όπως το VPN-Over-Tor και Διακομιστές Double-Hop (Double encryption).

  Δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την πολιτική απορρήτου τους στο δικαστήριο ακόμα (ούτε το θέλουν), αλλά δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουν ότι το NordVPN δεν είναι τόσο καλό όσο ο λόγος τους.

  Και οι Snowden-τύποι που διαβάζουν αυτό θα χαρούν να γνωρίζουν ότι το NordVPN εδρεύει στον Παναμά, το οποίο μπορεί θεωρητικά να κάνει την εταιρεία λιγότερο ευάλωτη στις απαιτήσεις κατασκοπείας της NSA (η PIA είναι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ). Αλλά αυτό υπερβαίνει τις ανάγκες απορρήτου των περισσότερων φανατικών του torrent.

  Σύνοψη απορρήτου / καταγραφής

  Το PIA αποδείχθηκε αξιόπιστο (και εξαιρετικά ανώνυμο) στο δικαστήριο. Αυτό αξίζει πολύ. Το NordVPN τους κερδίζει με περισσότερες δυνατότητες απορρήτου, ωστόσο, έτσι θα το ονομάσουμε ισοπαλία.
  ΝΙΚΗΤΗΣ: TIE

  Λογισμικό / Χαρακτηριστικά

  Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο και το NordVPN έχουν πολύ διαφορετικό λογισμικό. Το ένα αφορά τον λειτουργικό έλεγχο όλων των κρυπτογράφησης (PIA), ενώ το άλλο (Nord) αφορά την παροχή απλής, φιλικής προς το χρήστη πρόσβασης σε ισχυρές δυνατότητες.

  Δεδομένου ότι αυτά τα δύο VPN είναι τόσο παρόμοια σε πολλούς άλλους τομείς (Ταχύτητα, Απόρρητο, φιλικότητα με Torrent), η επιλογή μπορεί κάλλιστα να εξαρτηθεί από το στυλ και το σύνολο λειτουργιών που προτιμάτε.

  ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

  Λογισμικό ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

  Το λογισμικό της PIA δεν είναι φανταχτερό. Είναι λειτουργικό και ισχυρό. Και ειλικρινά εύχομαι περισσότεροι προγραμματιστές VPN να αντιγράψουν το μοντέλο τους. Το λογισμικό της PIA θέτει λεπτομερή κρυπτογράφηση και έλεγχο απορρήτου σε μία διεπαφή. Δεν υπάρχουν περίπλοκα μενού για πλοήγηση ή 6 διαφορετικές οθόνες ρυθμίσεων.

  Μπορείτε να λάβετε όλα όσα χρειάζεστε από την προβολή “Σύνθετες ρυθμίσεις”. Δείτε τι θα βρείτε:

  Εικόνα

  Θα έχετε πλήρη έλεγχο των βασικών εργαλείων απορρήτου και πρωτοκόλλου, όπως:

  Τύπος σύνδεσης – TCP ή UDP
  Προώθηση λιμένα
  PIA «MACE» – Το αποκλειστικό φίλτρο αποκλεισμού διαφημίσεων και κακόβουλων προγραμμάτων της PIA
  Kill-Switch – Αποκλείει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο εάν αποτύχει η σήραγγα VPN. Συνιστάται για ασφαλέστερο χείμαρρο.
  Προστασία διαρροής DNS / IPv6: Αποτρέψτε τους πιο συνηθισμένους τρόπους που ένα VPN μπορεί να διαρρεύσει κατά λάθος πληροφορίες αναγνώρισης.

  Εάν μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω, θα βρείτε επίσης τις ρυθμίσεις κρυπτογράφησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να επιλέξετε το ακριβές Cipher, το πρωτόκολλο χειραψίας και την ισχύ κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από το VPN. Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του AES 128-bit με χειραψία RSA 2048-bit είναι οι βέλτιστες για τους περισσότερους χρήστες. Αν θέλετε περισσότερη ασφάλεια, αναβαθμίστε σε AES 256-bit, αλλά προσέξτε ότι οι ταχύτητές σας πιθανότατα θα πέσουν κάπως.

  Εικόνα

  Επιλογή διακομιστή

  Σε αντίθεση με τα περισσότερα VPN που έχουν την προβολή επιλογής διακομιστή στην κύρια προβολή λογισμικού, το PIA το κάνει λίγο διαφορετικά. Αντ ‘αυτού, θα κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο PIA στο δίσκο συστήματος και θα επιλέξετε έναν διακομιστή από το αναδυόμενο μενού. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το διακομιστή “Αυτόματη σύνδεση” από την κύρια προβολή, εάν συχνά βλέπετε την ίδια τοποθεσία.

  Επί του παρόντος υπάρχουν περίπου 25 τοποθεσίες διακομιστών σε 12 χώρες.

  Άλλες δυνατότητες PIA (και τι λείπουν)

  Πλατφόρμες λογισμικού: Το PIA διαθέτει λογισμικό για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Mac, Android και Windows. Η εφαρμογή για κινητά είναι ένα από τα αγαπημένα μου και είναι απίστευτα γρήγορη και σταθερή. Τρέχει ακόμη και σε Firestick / FireTV αν το φορτώσετε παράλληλα.

  Διακομιστής μεσολάβησης SOCKS5: Το απεριόριστο εύρος ζώνης στον διακομιστή μεσολάβησης της Ολλανδίας PIA περιλαμβάνεται δωρεάν με όλα τα πακέτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διπλασιάσει την κυκλοφορία torrent για επιπλέον προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό uTorrent και Vuze για το πώς να το κάνετε αυτό.

  Υποστήριξη Neflix: Δυστυχώς, οι διευθύνσεις IP της PIA αποκλείονται από το Netflix και θα πρέπει να αποσυνδέεστε από το VPN σας κάθε φορά που θέλετε να κάνετε streaming. Το Netflix αποκλείει περισσότερο από το 90% των κορυφαίων παρόχων VPN για την αποφυγή κατάχρησης (αν και το NordVPN λειτουργεί άψογα).

  Λογισμικό NordVPN

  Το λογισμικό του NordVPN είναι σίγουρα λίγο πιο κομψό από τα PIA. Και υπάρχει μεγάλη δύναμη εδώ, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της μαγείας γίνεται πίσω από τα παρασκήνια με λιγότερες επιλογές και ρυθμίσεις.

  Ένα πραγματικά σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η τεχνολογία SmartPlay ™ του NordVPN, η οποία σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε αυτόματα Netflix, Hulu και 50 άλλες υπηρεσίες ροής VOD παγκοσμίως. Είναι φοβερό και το Nord είναι ένα από τα λίγα αριστερά VPN που μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι συμβατό με το Netflix.

  Επιλογή θέσης / Αγαπημένοι διακομιστές

  Οι διακομιστές μπορούν να επιλεγούν από μια αλφαβητική λίστα τοποθεσιών, να ταξινομηθούν κατά τη λιγότερο φορτωμένη (ταχύτερη) ή να επιλεγούν από μια προβολή παγκόσμιου χάρτη (φαίνεται παρακάτω).

  Εικόνα

  Ρυθμίσεις NordVPN και επιλογές πρωτοκόλλου

  Το NordVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε είτε το πρωτόκολλο TCP είτε UDP (ταχύτερο) για την κίνηση VPN. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις πρέπει να μεταβείτε στο προηγμένο μενού της οθόνης ρυθμίσεων.

  Εδώ μπορείτε επίσης να επιλέξετε προσαρμοσμένους διακομιστές DNS αν θέλετε, ή απλώς να χρησιμοποιήσετε το ιδιωτικό μηδενικό DNS του Nord. Μια καλή επιλογή για δωρεάν DNS τρίτων είναι η Google που χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP 8.8.8.8 και 8.8.4.4 (εικόνα).

  Υπάρχει επίσης μια επιλογή πρωτοκόλλου Kill-Switch και «Stealth», για πρόσθετη ασφάλεια. Η προστασία IPv6 είναι ενσωματωμένη και ο πελάτης του Nord δεν στέλνει κίνηση μέσω IPv6 ενώ είστε συνδεδεμένοι.

  Το πρωτόκολλο stealth τους θα συγκαλύψει την κυκλοφορία OpenVPN σας ως κίνηση εκτός VPN, καθιστώντας πιο δύσκολο για έναν διαχειριστή δικτύου ή ένα τείχος προστασίας να το αποκλείσει. Αυτή η τεχνική είναι χρήσιμη σε δημόσια δίκτυα όπως σχολεία, ξενοδοχεία, αεροδρόμια κ.λπ..

  Ειδικοί τύποι διακομιστών:

  Διπλό VPN: Δρομολογεί την κυκλοφορία σας μέσω 2 διαφορετικών λυκίσκων VPN και κρυπτογραφεί τα δεδομένα δύο φορές (με ξεχωριστό κλειδί).
  VPN-Over-Tor: Δρομολογεί την κυκλοφορία VPN μέσω του δικτύου κρεμμυδιών Tor. Πολύ ανώνυμος
  Ροή: Ροή βίντεο υψηλής ταχύτητας με ενσωματωμένη τεχνολογία Smartplay.
  Αντι-DDOS: Ιδανικό για παιχνίδια. Χαμηλή υστέρηση με προστασία DDOS.

  Πρωτόκολλα ExpressVPN

  Επιλέξτε OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP ή “Auto”

  PIA εναντίον NordVPN: Ταχύτητες & Δοκιμασία ταχύτητας

  Ακολουθούν τα αποτελέσματα της ταχύτατης δοκιμής head-to-head:

  Δοκιμή ταχύτητας ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

  Ταχύτερη δοκιμή ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο ΗΠΑ

  Δοκιμή ταχύτητας PIA (ΗΠΑ)

  PIA Europe speedtest (Γαλλία)

  Δοκιμή ταχύτητας PIA (Παρίσι, Γαλλία)

  Δοκιμή ταχύτητας NordVPN

  Δοκιμή ταχύτητας NordVPN (ΗΠΑ)

  NordVPN Speedtest (Σικάγο, ΗΠΑ)

  Δοκιμή ταχύτητας NordVPN (Ολλανδία)

  Δοκιμή ταχύτητας NordVPN (Ολλανδία)

  Ανάλυση ταχύτητας / Απόφαση:
  Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι σταθερά γρήγορη και μπορεί να μεγιστοποιήσει σχεδόν το εύρος ζώνης μας σε κοντινούς διακομιστές (δοκιμασμένη σε σύνδεση 100mbps). Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, δεδομένου του τιμολογίου (3,33 $ / μήνα για την 1ετή συνδρομή της PIA).

  Το NordVPN είναι λίγο πιο ασυνεπές. Με λίγη δουλειά μπορείτε να βρείτε γρήγορους διακομιστές στις Η.Π.Α. και σε μέρη της Ευρώπης, αλλά οι βελτιστοποιημένοι με p2p Ολλανδικοί διακομιστές τους έκαναν δοκιμές.

  ΝΙΚΗΤΗΣ: Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

  Torrent Φιλικότητα / Torrent Χαρακτηριστικά

  Εάν είστε ο κύριος λόγος για την αγορά ενός VPN είναι η ανώνυμη λήψη torrents, τότε αυτή η ενότητα είναι εξαιρετικά σημαντική. Εάν όχι, μη διστάσετε να το παραλείψετε.

  Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσουμε τη στάση κάθε παρόχου έναντι των χρηστών bittorrent. Θα εξετάσουμε επίσης ποιες (εάν υπάρχουν) χρήσιμες λειτουργίες που περιλαμβάνει κάθε υπηρεσία που παρέχουν επιπλέον αξία για τους χρήστες λήψης torrent / p2p.

  Οι πιο σημαντικές δυνατότητες που πρέπει να διαθέτει ένας πάροχος VPN που είναι ιδιαίτερα φιλικός προς τα torrent είναι:

  • Πολιτική απορρήτου Zero Log: Δεν είναι δυνατή η ανίχνευση δραστηριότητας torrent από τη δημόσια διεύθυνση IP σας
  • Kill Switch: Αποτρέψτε τις διαρροές IP εάν αποσυνδεθεί το VPN
  • Επιτρέπονται Torrents σε πολλές τοποθεσίες διακομιστή
  • Γρήγορες ταχύτητες
  • Περιλαμβάνει διακομιστή μεσολάβησης Socks5: Επιπλέον hop ή εναλλακτική λύση στη σήραγγα VPN. Διαμορφώθηκε μέσα στον πελάτη torrent.

  Περίληψη: Και τα δύο από αυτά τα VPN παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο απορρήτου torrent και ο καθένας σημείωσε τέλειο 10/10 στις κατατάξεις φιλικότητας με χείμαρρους.

  Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο Torrent-φιλικότητα: 10/10

  Η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ένας από τους πιο φιλικούς προς τα torrent παρόχους VPN στον κόσμο και μια κορυφαία επιλογή (# 1 από τις εκτιμήσεις μας) μεταξύ όλων των χρηστών bittorrent. Επίσης, κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατάταξη «Best Torrent VPN» το 2014, το 2015 και το 2016.

  Πολιτική PIA Torrent

  Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο επιτρέπει συγκεκριμένα τον torrent και άλλες δραστηριότητες κοινής χρήσης αρχείων στο δίκτυό τους VPN. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί στις τοποθεσίες διακομιστή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η PIA ανακατευθύνει την κυκλοφορία torrent πίσω από τα παρασκήνια από συγκεκριμένες τοποθεσίες διακομιστή. Για τις ταχύτερες ταχύτητες θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διακομιστή VPN με βάση την Ολλανδία, την Ελβετία ή τον Καναδά.

  Χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το IPVanish Torrent:

  Εάν κάνετε λήψη torrents συχνά, μπορεί να χρειαστείτε ένα πιο συγκεκριμένο σύνολο λειτουργιών από ό, τι προσφέρουν πολλοί πάροχοι VPN. Ευτυχώς, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο διαθέτει σχεδόν όλες τις πιο σημαντικές δυνατότητες προστασίας προσωπικών δεδομένων / ασφάλειας που θέλετε.

  Ακολουθούν οι καλύτερες δυνατότητες της PIA για χρήστες torrent:

  • Πολιτική «Μηδέν Log»: Συνιστούμε πάντα την επιλογή VPN χωρίς καταγραφή. Το PIA είναι το σημείο αναφοράς για τα αρχεία καταγραφής VPN.
  • Kill-Switch: Δεν θέλετε να διαρρεύσει η διεύθυνση IP σας εάν αποσυνδεθεί το VPN. Το λογισμικό της PIA διαθέτει διακόπτη kill που θα διακόψει αμέσως τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν το VPN αποτύχει. Διατίθεται σε όλες τις πλατφόρμες
  • Τοποθεσίες διακομιστή φιλικών προς το Torrent: Η PIA διαθέτει γρήγορους διακομιστές σε πολλές χώρες φιλικές προς τα torrent, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας και των Κάτω Χωρών.
  • Διακομιστής μεσολάβησης SOCKS5: Δρομολογήστε την κυκλοφορία torrent μέσω του διακομιστή μεσολάβησης Ολλανδία με μηδενικό αρχείο καταγραφής της PIA. Έχουμε οδηγούς εγκατάστασης για uTorrent, Vuze και QBittorrent
  • Κρυπτογράφηση 128 ή 256-bit: Αυτή είναι η ισχυρότερη διαθέσιμη ισχύς κρυπτογράφησης (που εξακολουθεί να παρέχει λογικές ταχύτητες). Είναι η ίδια ισχύς κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από τον στρατό των ΗΠΑ για κρίσιμες επικοινωνίες. Το Torrent Encryption εμποδίζει τον ISP (πάροχο διαδικτύου) να διαβάσει την κυκλοφορία σας ή να δει ποια αρχεία κατεβάζετε. Βοηθά επίσης στην αποτροπή του στραγγαλισμού των χειμάρρων σας. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την ελαφρύτερη (128-bit) κρυπτογράφηση και το πρωτόκολλο UDP για να έχετε τις ταχύτερες ταχύτητες torrent

  NordVPN Torrent-Φιλικότητα: 10/10

  NordVPN ταιριάζει PIA point-to-point σε χαρακτηριστικά torrent. Kill Switch, Encryption, No Logs και torrent-βελτιστοποιημένες τοποθεσίες. Και στην πραγματικότητα έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα επειδή η συμπεριλαμβανόμενη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 έχει περισσότερες από 10 τοποθεσίες διακομιστές φιλικές με torrent. Η PIA έχει μόνο μία (Ολλανδία).

  Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του διακομιστή μεσολάβησης NordVPN στον αγαπημένο σας πελάτη torrent (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Flud …) ανατρέξτε στον οδηγό torrent NordVPN.

  Λίστα δυνατοτήτων torrent του NordVPN:

  • Μηδενικό ημερολόγιο: Το NordVPN δεν κρατά αρχεία καταγραφής και εδρεύει στον Παναμά (γνωστό για τους αυστηρούς νόμους περί απορρήτου).
  • Kill Switch (2 τύποι) + Προστασία διαρροής DNS: Ποτέ μην διαρρέετε το πραγματικό σας IP σε ομότιμους χρήστες torrent.
  • Διακομιστές φιλικοί με Torrent: Το NordVPN επιτρέπει torrents σε όλους τους διακομιστές, αλλά προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τις 12 τοποθεσίες διακομιστή με βελτιστοποίηση p2p υψηλού εύρους ζώνης.
  • Περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης SOCKS5: Λειτουργεί με όλους τους μεγάλους πελάτες torrent. 10+ τοποθεσίες που έχουν βελτιστοποιηθεί σε p2p.

  Νικητής Torrent: Παρόλο που το PIA είναι ένας θρύλος στο χώρο του χείμαρρου, το NordVPN έχει το προβάδισμα εδώ χάρη στις επιπλέον τοποθεσίες μεσολάβησης. Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της στρατηγικής ανωνυμοποίησης torrent proxy. Και το NordVPN έχει μια απίστευτη πολιτική επιστροφής χρημάτων, ώστε να μπορείτε .

  Τιμολόγηση (Ποιος πάροχος είναι η καλύτερη προσφορά;)

  Οι τιμές Nord και PIA είναι και οι δύο εξαιρετικά ανταγωνιστικές, ειδικά εάν επιλέγετε μεγαλύτερη διάρκεια συνδρομής. Το PIA μπορεί να διατεθεί για 3,33 $ / μήνα, εάν δεσμευτείτε για συνδρομή 1 έτους και το NordVPN είναι διαθέσιμο προς το παρόν με τρελό 2,75 $ / μήνα (προσφορά περιορισμένου χρόνου 3 ετών).

  Τιμή ιδιωτικού Διαδικτύου & Πολιτική επιστροφής

  Προγραμματίστε τιμολόγηση για VPN ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

  Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είχε διατηρήσει την ίδια τιμή για περισσότερα από 5 χρόνια. Όλα αυτά άλλαξαν όταν η NordVPN κυκλοφόρησε την τρελή μακροπρόθεσμη συμφωνία συνδρομής ύψους 3 $. Έκτοτε, η PIA έχει προσθέσει δική της επιλογή 2 ετών στα 2,91 $ / μήνα. Όλα τα πακέτα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, η μόνη διαφορά είναι η διάρκεια της συνδρομής και το πραγματικό μηνιαίο κόστος. Αυτοί είναι:

  • 1 μήνα: 6,95 $
  • 1 χρόνος: 39,95 $ (3,33 $ / μήνα)
  • 2 χρόνια: 69,95 $ (2,91 $ / μήνα)

  Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από απεριόριστο εύρος ζώνης, μηδέν αρχεία καταγραφής και πλήρη πρόσβαση στον διακομιστή μεσολάβησης PIA’s Socks5. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα χωρίς κίνδυνο για 7 ημέρες χάρη στην 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων της PIA:

  Πολιτική επιστροφής χρημάτων: 7 ημέρες
  Η PIA έχει μια άνευ όρων πολιτική 7 ημερών επιστροφής χρημάτων. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης ή χρήσης που σας αποκλείουν από την αξίωση επιστροφής χρημάτων. Απλώς στείλτε email στην υποστήριξη εντός 7 ημερών από την εγγραφή σας και θα εκδώσει πλήρη επιστροφή χρημάτων.

  Πολιτική τιμολόγησης / επιστροφής χρημάτων NordVPN

  Τιμολόγηση:
  Η NordVPN ανέλαβε τη βιομηχανία VPN από τη θύελλα με το σύνολο των χαρακτηριστικών τους (με δυνατότητα Netflix και φιλική προς τα torrent), αλλά αύξησαν πραγματικά το μερίδιο αγοράς όταν επιθετικοί με τις τιμές.

  Μια συνδρομή 1 έτους θα σας κοστίσει μόνο 5,75 $ / μήνα (φθηνότερη από το μέσο VPN μηδενικού μητρώου)

  Αλλά παίρνει ακόμη πιο γλυκό. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προσφέρουν μια τρελή 3ετή επιλογή συνδρομής, με τιμή μόλις 2,75 $ / μήνα. Αυτό είναι 77% έκπτωση στην κανονική τιμή, και μια τιμή που πιστεύουμε είναι πολύ καλή για να ξεπεράσουμε.

  Πολιτική επιστροφής χρημάτων: 30 ημέρες
  Το NordVPN είναι επίσης το βιομηχανικό πρότυπο όσον αφορά την πολιτική επιστροφής χρημάτων. Θα δεχτούν αιτήματα επιστροφής χρημάτων για έως και 30 ημέρες από την αρχική σας συνδρομή (ναι και ολόκληρος τον μήνα). Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων 100% της τιμής αγοράς σας.

  Υποθέτω ότι είναι αρκετά σίγουροι ότι θα σου αρέσει η υπηρεσία (ξέρω ότι το κάνω).

  Εικόνα

  Εξοικονομήστε 77% στο NordVPN »

  Συμπερίληψη και συστάσεις

  Αυτό ήταν ένα απίστευτα στενό κεφάλι με κεφάλι και χρησιμοποιώ και τα δύο αυτά VPN σε τακτική βάση. Το PIA είναι η κορυφαία επιλογή λήψης torrent εδώ και χρόνια (σωστά) και εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές. Όμως, όπου το NordVPN πραγματικά λάμπει βρίσκεται στις λειτουργίες χωρίς torrent.

  • Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix ή στο Hulu, θα λατρέψετε την τεχνολογία Smartplay τους.
  • Εάν επιθυμείτε επιπλέον ασφάλεια, το VPN-over-Tor είναι το απόρρητο του επόμενου επιπέδου
  • Και οι διακομιστές μεσολάβησης Socks5 σε περισσότερες από 10 διαφορετικές τοποθεσίες προσφέρουν πρόσθετη ευελιξία ως μέρος μιας ρύθμισης διακομιστή μεσολάβησης torrent.

  Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

  Το PIA είναι το VPN χωρίς ψήγματα για σκληροπυρηνικούς. Εάν χρειάζεστε τον καλύτερο συνδυασμό ταχύτητας, απορρήτου και ελέγχου, το PIA είναι το VPN για εσάς.

  Πλεονεκτήματα:

  • Πολιτική True No-Logs (δοκιμαστεί στο δικαστήριο)
  • Τριπλή προστασία διαρροής IP
  • Δυνατότητα προώθησης λιμένων
  • Ταχύτερα από το NordVPN

  Μειονεκτήματα:

  • Αποκλείστηκε από το Netflix / Hulu

  NordVPN

  Το NordVPN είναι ένα Jack-Of-All-Trades VPN. Κάνει τα πάντα. Και αν επωφεληθείτε από τον περιορισμένο χρόνο έκπτωσης 77%, είναι η καλύτερη προσφορά που βρήκαμε.

  Πλεονεκτήματα:

  • Υπέροχες εφαρμογές VPN για υπολογιστές και κινητά
  • Μηδενικά αρχεία καταγραφής
  • Διαμεσολαβητής SOCKS5 σε περισσότερες από 10 τοποθεσίες
  • διακομιστές με βελτιστοποίηση p2p
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών 100%

  Μειονεκτήματα:

  • Οι διακομιστές είναι κάπως γεμάτοι (χαμηλότερες ταχύτητες από το PIA)

  Η κατώτατη γραμμή

  Εάν θέλετε απλώς να torrenting, οποιοδήποτε από τα VPN θα σας προσφέρει εξαιρετικό απόρρητο. Και οι δύο από αυτούς τους παρόχους είναι μια καλύτερη συμφωνία από τον ανταγωνισμό. Πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος, αλλά πρέπει σίγουρα να λάβετε υπόψη τις προτεραιότητές σας κατά την επιλογή:

  Εάν χρειάζεστε περισσότερη ταχύτητα, πηγαίνετε με το PIA. Εάν θέλετε την επιπλέον ροή (κατάργηση αποκλεισμού Netflix) ή τις δυνατότητες απορρήτου (VPN-over-Tor), πηγαίνετε με το NordVPN.

  Μια άλλη σημείωση είναι ότι η εφαρμογή PIA λειτουργεί σε fireTV όταν φορτώνεται στο πλάι (για το Kodi) και το NordVPN δεν είναι προς το παρόν.

  Περισσότερα χρήσιμα άρθρα & Οδηγοί

  Οδηγοί
  Χρησιμοποιήστε το uTorrent Ανώνυμα
  Χρησιμοποιήστε το QBittorrent Ανώνυμα
  Ανώνυμος χείμαρρος σε 3 βήματα
  Proxy εναντίον VPN για ασφαλή torrents
  Οδηγός κρυπτογράφησης Torrent
  Κριτικές
  Οδηγός Torrent ExpressVPN
  Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
  Οδηγός αναθεώρησης / p2p NordVPN

  Συγκρίσεις VPN
  PIA εναντίον IPVanish
  PIA εναντίον Torguard
  PIA εναντίον Hidemyass
  NordVPN εναντίον IPVanish

  Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτήν τη σύγκριση VPN :-)

  Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

  Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών 7 ημερών

  NordVPN

  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

  Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών 100%
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map