Αναθεώρηση NordVPN & Οδηγός Torrent

Η NordVPN είναι εταιρεία Zero-Log VPN με έδρα τον Παναμά. Είναι μια υπηρεσία VPN φιλική προς τα torrent και όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης σε διακομιστές σε 30+ χώρες. Παρέχετε επίσης την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Socks5 με όλα τα σχέδια, η οποία λειτουργεί τέλεια με όλους τους μεγάλους πελάτες torrent (uTorrent, Vuze, Deluge κ.λπ.). Το NordVPN είναι επίσης συμβατό με το Netflix (ένα από τα λίγα).

Μας Αναθεώρηση NordVPN θα κάνει μια βαθιά βουτιά στην υπηρεσία τους από την προοπτική ενός χρήστη torrent / κοινής χρήσης αρχείων. Θα αναλύσουμε την πολιτική απορρήτου, την ασφάλεια, τις δυνατότητές τους και πολλά άλλα.

Έχουμε επίσης έναν οδηγό εγκατάστασης, που σας δείχνει ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για torrenting.

Το NordVPN συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, 100%, που σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους για έναν ολόκληρο μήνα βασικά χωρίς κίνδυνο.

Καλύτερη προσφορά: Εξοικονομήστε 72% και κερδίστε NordVPN για 3,29 $ / μήνα με το κουπόνι: WINTERDEAL

Contents

Προφίλ NordVPN

Λογισμικό NordVPN

Λογισμικό VPN του NordVPN (εμφανίζεται η έκδοση των Windows)

NordVPN Review: Χαρακτηριστικά

 • Μηδενικά αρχεία καταγραφής: Μέγιστο απόρρητο. (Ιδανικό για Torrents)
 • Κρυπτογράφηση OpenVPN έως 256-bit (ίδια δύναμη με το Στρατιωτικό των ΗΠΑ)
 • Συμβατό με Netflix: Ένας από τους λίγους παρόχους που δεν αποκλείεται από το Netflix
 • Προσαρμοσμένο λογισμικό NordVPN: Διαθέσιμο για Mac / Windows / iOS / Android
 • Περιλαμβάνονται Socks5 Proxy: Αλλάξτε τη διεύθυνση IP του προγράμματος-πελάτη torrent
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης / ταχύτητες
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις: Προστατέψτε 6 συσκευές / υπολογιστές ταυτόχρονα!
 • Επιτρέπονται Torrents / P2P: Το NordVPN έχει αφιερωμένες τοποθεσίες διακομιστή p2p

Κορυφαίοι λόγοι για να επιλέξετε το NordVPN

Λύση για όλες τις χρήσεις, ιδανική για torrents: Το NordVPN διαθέτει όλες τις δυνατότητες απορρήτου και ασφάλειας που θέλετε για torrent. Πολιτική απορρήτου μηδενικού μητρώου, υπηρεσία Socks5 + VPN, απεριόριστο εύρος ζώνης, προσαρμοσμένο λογισμικό VPN και εξαιρετικοί οδηγοί εγκατάστασης που θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε όλες τις συσκευές σας. Το NordVPN εδρεύει στον Παναμά (ένα καταφύγιο απορρήτου, όπως και η Ελβετία).

Λειτουργεί με το Netflix: Η δυνατότητα «SmartPlay» του NordVPN είναι σαν ένα ενσωματωμένο SmartDNS που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής (συμπεριλαμβανομένου του Netflix) από οποιαδήποτε τοποθεσία διακομιστή.

Αναθεώρηση NOrdVPN: Λογισμικό

Το λογισμικό επιφάνειας εργασίας NordVPN (Mac / Windows) είναι ελαφρύ, γρήγορο και υψηλής ισχύος. Σας παρέχει πλήρη πρόσβαση και στους 300+ διακομιστές σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ακολουθεί μια επισκόπηση των λειτουργιών που περιλαμβάνει:

Επιλογή διακομιστή

Μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές ανά τύπο, τοποθεσία ή ακόμη και έναν συγκεκριμένο αριθμό διακομιστή (πολλές τοποθεσίες έχουν 10+ μοναδικούς διακομιστές). Στην προβολή «διακομιστής», μπορείτε να δείτε το χρόνο ping και το% φόρτωσης κάθε διακομιστή.

Το NordVPN έχει προσαρμοσμένες ειδικές χρήσεις, όπως:

 • Διπλή κρυπτογράφηση (δεδομένα κρυπτογραφημένα δύο φορές, χρησιμοποιώντας ξεχωριστά κλειδιά)
 • Αντι-DDOS: Ιδανικό για παιχνίδια
 • Εξαιρετικά γρήγορη ροή: Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, iPlayer, Hulu
 • Αφιερωμένη IP: Λάβετε τη δική σας διεύθυνση IP (δεν κοινοποιείται με κανέναν)

Διακομιστές ειδικής χρήσης NordVPN (AntiDDOS, DoubleVPN, Streaming)

Οι διακομιστές ειδικής χρήσης του NordVPN προσθέτουν εκπληκτικές νέες λειτουργίες που δεν διαθέτουν άλλα VPN. Είναι πραγματικά δημοφιλείς, έτσι και πολύ γεμάτοι.

Εικόνα

Προσαρμοσμένο λογισμικό NordVPN (Έκδοση Windows)

Ρυθμίσεις λογισμικού

Το μενού ρυθμίσεων NordVPN σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες, να επιλέξετε το πρωτόκολλο VPN και να προσαρμόσετε ορισμένες ρυθμίσεις ασφαλείας.

Προστασία διαρροών DNS: Βεβαιωθείτε ότι ο Πάροχος Διαδικτύου δεν μπορεί να υποκλέψει το ιστορικό ιστού σας αναγκάζοντας τη σύνδεσή σας να χρησιμοποιεί τους διακομιστές DNS. Το NordVPN έχει τους δικούς του κρυπτογραφημένους διακομιστές DNS ή μπορείτε να καθορίσετε ένα τρίτο DNS που εμπιστεύεστε (FreeDNS, ComodoDNS κ.λπ.).

SmartPlay: Επιλέξτε το πλαίσιο «SmartPlay» και μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό Netflix, Hulu, HBOGo και iPlayer ανεξάρτητα από την τοποθεσία του διακομιστή που θα επιλέξετε. Αν ακούγεται σαν μαγεία, είναι. Είναι φοβερό.

Επιλογή πρωτοκόλλου: Το λογισμικό NordVPN χρησιμοποιεί μόνο το πρωτόκολλο OpenVPN (πολύ πιο ασφαλές από εναλλακτικές λύσεις όπως το PPTP). Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε τύπους πακέτων δεδομένων UDP ή TCP. Το UDP είναι ταχύτερο και θα είναι η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους χρήστες: Torrents, Streaming, General browsing.

Εικόνα

Άλλα χαρακτηριστικά του NordVPN

6 ταυτόχρονες συνδέσεις: Το NordVPN σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τους σε 6 συσκευές ταυτόχρονα! Μπορείτε πραγματικά να εγκαταστήσετε το λογισμικό τους σε απεριόριστο αριθμό συσκευών και να συνδεθείτε ταυτόχρονα με έως και 6.

Πρωτόκολλα VPN: Ενώ το λογισμικό του NordVPN είναι μόνο OpenVPN, υποστηρίζει επίσης χειροκίνητες συνδέσεις VPN μέσω πρωτοκόλλων PPTP ή L2TP / IPSec / IKE, εάν η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με το OpenVPN.

Tor-Over-VPN: Το NordVPN προσφέρει έναν συγκεκριμένο διακομιστή που θα δρομολογεί την κίνηση VPN σας μέσω του δικτύου Tor για πρόσθετη ασφάλεια / απόρρητο.

Απεριόριστο εύρος ζώνης: Δεν υπάρχει ημερήσιο / μηνιαίο όριο στην ποσότητα δεδομένων που μπορείτε να μεταφέρετε. Τρελαίνομαι!

Χαρακτηριστικά ασφαλείας NordVPN

Το NordVPN λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και πληροί ή υπερβαίνει τα πρότυπα κρυπτογράφησης του κλάδου:

Δύναμη κρυπτογράφησης: Το NordVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-AES (το AES είναι το προεπιλεγμένο πρότυπο κρυπτογράφησης για υψηλή ασφάλεια. Είναι το δικό του από τα πιο ελεγμένα και ασφαλή κρυπτογράφησης στη γη). Η κρυπτογράφηση AES 256-bit θεωρείται άθραυστη από όλες τις γνωστές επιθέσεις αποκρυπτογράφησης / αποκρυπτογράφησης κλειδιών τρίτων.

Kill-Switch: Το NordVPN περιλαμβάνει διακόπτη εφαρμογής Kill. Μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε τρέχουσα εφαρμογή / διαδικασία στη λίστα “Kill” και εάν η σύνδεση NordVPN αποτύχει, ο διακόπτης kill θα τερματίσει όλες τις αναφερόμενες εφαρμογές πριν διαρρεύσει η πραγματική σας διεύθυνση IP ή οποιαδήποτε δεδομένα μπορεί να μεταδοθεί με ασφάλεια. Είναι ένα φοβερό χαρακτηριστικό, ειδικά για torrents / p2p. Απλώς προσθέστε τον πελάτη Torrent (uTorrent, Vuze, κ.λπ.) στη λίστα “Kill”.

Διακόπτης Kill NordVPN

Προσθέστε εφαρμογές στη λίστα «Kill» από το μενού «Ρυθμίσεις» του λογισμικού

Πολιτική καταγραφής NordVPN (Μηδέν καταγραφή!)

Το NordVPN διαφημίζεται ως υπηρεσία VPN χωρίς καταγραφή. Αυτή η καινοτομία απορρήτου πρωτοστάτησε από εταιρείες όπως η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο και η Torguard. Τώρα οι χρήστες p2p / torrent συρρέουν σε αυτές τις υπηρεσίες «Logless» λόγω της αυξημένης ανωνυμίας που προσφέρουν.

Από όσα γνωρίζουμε, η πολιτική απορρήτου του NordVPN δεν έχει δοκιμαστεί στο δικαστήριο. Μέχρι στιγμής, μόνο η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είχε αλλάξει για να αποδείξει τους ισχυρισμούς μη καταγραφής.

Ακολουθεί η δήλωση του NordVPN σχετικά με την καταγραφή, απευθείας από την Πολιτική απορρήτου τους…
έχουμε ένα αυστηρή πολιτική μη καταγραφής όταν βλέπουμε τη δραστηριότητα των χρηστών στο Διαδίκτυο: με έδρα τον Παναμά, μια χώρα φιλική στο Διαδίκτυο και δεν απαιτεί αποθήκευση δεδομένων ή αναφορά, έχουμε την εξουσία να απορρίπτουμε τυχόν αιτήματα τρίτων. Περίοδος.
Το να βρίσκεστε στον Παναμά είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα εάν είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Άλλοι πάροχοι μηδενικού ημερολογίου (όπως PIA, Torguard & IPVanish) βρίσκονται στις ΗΠΑ, οπότε θεωρητικά θα μπορούσαν να υπόκεινται σε κλήσεις από την κυβέρνηση ή σε αιτήματα εθνικής ασφάλειας της NSA. Θεωρητικά το NordVPN μπορεί να είναι άνοσο (ή λιγότερο ευάλωτο).

Σημείωση: Συνιστούμε πάντα οι χρήστες torrent / p2p να επιλέγουν πάντα μια υπηρεσία VPN «Logless / zero-log» (όπως το NordVPN). Κάτι τέτοιο θα σας δώσει ισχυρό απόρρητο ενώ θα τρέχετε και θα καταστήσετε σχεδόν αδύνατο να συνδέσετε τη δραστηριότητα torrent με την πραγματική σας διεύθυνση IP ενώ είστε συνδεδεμένοι στο VPN. Τα VPN χωρίς σύνδεση τείνουν επίσης να είναι τα πιο φιλικά προς τα torrent.

Socks5 Proxy

Το NordVPN δεν είναι απλώς μια υπηρεσία VPN. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης πρόσβαση σε διακομιστές μεσολάβησης Socks5 σε περισσότερες από 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 5+ τοποθεσιών διακομιστών φιλικών με torrent.

Εάν κάνετε λήψη torrents συχνά, θα λατρέψετε την ευελιξία ενός διακομιστή μεσολάβησης Socks5, ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί μέσα στον αγαπημένο σας πελάτη torrent (uTorrent, Vuze, Deluge κ.λπ.). Ένας διακομιστής μεσολάβησης είναι σαν ένα VPN χωρίς κρυπτογράφηση, επομένως αλλάζει τη διεύθυνση IP torrent χωρίς να επιβραδύνει τη σύνδεσή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διακομιστή μεσολάβησης + VPN μαζί, έτσι θα εξακολουθείτε να έχετε ισχυρή κρυπτογράφηση (ο διακομιστής μεσολάβησης μπαίνει μέσα στη σήραγγα VPN) και η IP σας θα αλλάξει δύο φορές για μεγαλύτερη ανωνυμία.

Ο διακομιστής μεσολάβησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το VPN. Ορισμένοι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι οι μαγνητικοί σύνδεσμοι δεν λειτουργούν πάντα καλά με τη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης, οπότε αν έχετε πρόβλημα να ξεκινήσετε torrents μέσω μαγνητικού συνδέσμου, δοκιμάστε πρώτα το “Force restart (ing)” του torrent. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, απλώς απενεργοποιήστε το διακομιστή μεσολάβησης και χρησιμοποιήστε μόνο το VPN.

Πώς να το ρυθμίσετε: Έχουμε έναν οδηγό εγκατάστασης για το uTorrent / Bittorrent στην ενότητα “NordVPN for Torrents” παρακάτω.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για TOrrents / p2p / Filesharing

Το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες λήψης Torrent, αναζητώντας ένα ανώνυμο VPN.

Το NordVPN έχει τον ιδανικό συνδυασμό:

 • Πολιτική απορρήτου «Zero-Log» (δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής ή εγγραφές σχετικά με το ιστορικό περιόδου σύνδεσης VPN)
 • Περιλαμβάνει διακομιστή μεσολάβησης Socks5: 2η επιλογή ανωνυμοποίησης της κυκλοφορίας torrent
 • SmartPlay: Ξεκλειδώστε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους ροής, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu και iPlayer.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό NordVPN VPN για Torrenting

Η χρήση του προγράμματος-πελάτη VPN του NordVPN είναι ο πιο γρήγορος / ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε με ασφαλή, ιδιωτικά torrents. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε σε μία από τις πολλές τοποθεσίες διακομιστών VPN (ιδανικά σε μια τοποθεσία φιλική προς χείμαρρους όπως Ολλανδία ή Ελβετία).

Βήμα 1 – Ανοίξτε το λογισμικό NordVPN στον υπολογιστή ή το smartphone σας
Βήμα 2 – Επιλέξτε έναν διακομιστή (προτείνουμε Ολλανδία) και κάντε κλικ στο «Σύνδεση»

Επιλέξτε τοποθεσία διακομιστή NordVPN

Αυτό είναι. Όλη η κίνηση στο Διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων των torrents) θα δρομολογείται μέσω των διακομιστών του NordVPN. Είναι καλό να κάνετε το βήμα # 3 την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το NordVPN, απλώς για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά.

Βήμα # 3 – Δοκιμάστε τη ρύθμιση VPN με ένα torrent δοκιμής IP
Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό: Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent

Πώς να ρυθμίσετε το NordVPN Socks Proxy για Torrents

Η επιλογή διακομιστή μεσολάβησης Socks5 του NordVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους μεγάλους υπολογιστές-πελάτες torrent. Έχουμε οδηγούς εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης (όχι για το NordVPN) για: uTorrent, Deluge, Vuze, QBittorrent, & Τιξάτι.

Έχουμε επίσης οδηγούς για τις 2 εφαρμογές Android που υποστηρίζουν διακομιστές μεσολάβησης: tTorrent & Flud.

Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το διακομιστή μεσολάβησης ή όχι, ελέγξτε: VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης (για torrents)

Βήμα 1 – Λήψη του ονόματος χρήστη / του κωδικού πρόσβασης

Το NordVPN χρησιμοποιεί τον ίδιο ίδιο κωδικό πρόσβασης / κωδικό πρόσβασης είτε χρησιμοποιείτε το VPN είτε τον διακομιστή μεσολάβησης. Θα ορίσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας κατά την εγγραφή σας και μπορείτε να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης μέσω email.

Βήμα 2 – Επιλέξτε έναν διακομιστή

Το NordVPN επιτρέπει p2p / torrents σε συγκεκριμένες τοποθεσίες διακομιστή (επί του παρόντος 12+ χώρες υποστηρίζουν p2p). Συγκεκριμένοι διακομιστές σε κάθε τοποθεσία επιτρέπουν επίσης συνδέσεις μεσολάβησης Socks5. Αυτή είναι η πλήρης λίστα διακομιστών NordVPN.

Μπορείτε να δείτε την τρέχουσα φόρτωση διακομιστή για κάθε διακομιστή (πόσο πλήθος είναι). Στη στήλη “Όνομα”, αντιγράψτε το όνομα του διακομιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σεμινάριο. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα «σημάδι ελέγχου» στη στήλη SOCKS5 για το διακομιστή που επιλέγετε, υποδεικνύοντας ότι αυτός ο διακομιστής υποστηρίζει συνδέσεις μεσολάβησης.

Θα χρησιμοποιήσουμε: nl2.nordvpn.com για αυτό το σεμινάριο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε τοποθεσία διακομιστή θέλετε, αρκεί να υποστηρίζει Socks5 και p2p.

Τοποθεσίες διακομιστή NordVPN p2p (που υποστηρίζουν διακομιστή μεσολάβησης Socks)

Επιλέξτε μια θέση διακομιστή από την ενότητα “P2P” της λίστας διακομιστών NordVPN. Βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής υποστηρίζει το Socks5

Βήμα # 3 – Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη ρύθμιση του προγράμματος-πελάτη torrent

Χρειάζεστε 4 πληροφορίες για να ρυθμίσετε τον διακομιστή μεσολάβησης σε οποιοδήποτε λογισμικό πελάτη torrent:

 1. Όνομα χρήστη (όπως το όνομα χρήστη VPN)
 2. Κωδικός πρόσβασης (Όπως με τον κωδικό πρόσβασης VPN)
 3. Διεύθυνση διακομιστή: Χρησιμοποιούμε nl2.nordvpn.com, αλλά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε εντελώς nl3, nl4 ή άλλη χώρα (lu1.nordvpn.com, lu2, κ.λπ.).
 4. Θύρα # 1080 (Όλοι οι διακομιστές μεσολάβησης κάλτσες NordVPN χρησιμοποιούν θύρα 1080)

Βήμα # 4 – Ρυθμίστε το διακομιστή μεσολάβησης στον Torrent Client

Χρησιμοποιούμε τον πελάτη uTorrent / Bittorrent για αυτόν τον οδηγό (επειδή είναι σήμερα ο πιο δημοφιλής), αλλά έχουμε επίσης οδηγούς για τους περισσότερους άλλους μεγάλους πελάτες torrent. Απλώς αντικαταστήστε τις πληροφορίες που συγκεντρώσατε στο βήμα # 3 για τις πληροφορίες που εμφανίζονται στον οδηγό.

Άλλοι οδηγοί εγκατάστασης: Vuze, Deluge, QBittorrent

1. Στο uTorrent, μεταβείτε στο Μενού > Επιλογές > Προτιμήσεις (ή πατήστε Ctrl + P στα παράθυρα)
2. Κάντε κλικ στην καρτέλα «Σύνδεση» στην αριστερή πλευρά του μενού προτιμήσεων
3. Επιλέξτε το πλαίσιο «Έλεγχος ταυτότητας», ώστε να μπορείτε να εισαγάγετε όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης
4. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ώστε να ταιριάζουν με τις παρακάτω, εισάγετε το δικό σας όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης / όνομα διακομιστή

 1. Επιλέγω Κάλτσες5 από το αναπτυσσόμενο μενού
 2. Διεύθυνση διακομιστή (από τη στήλη “Όνομα” της λίστας διακομιστών NordVPN
 3. 1080
 4. Το όνομα χρήστη NordVPN
 5. Ο κωδικός πρόσβασής σας στο NordVPN

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης uTorrent (NordVPN Socks5)

Ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης NordVPN στο uTorrent. Εμφανίζεται με αυτόματη μεταφορά (εάν ο δρομολογητής σας υποστηρίζει UPnP)

5. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο κάθε πλαίσιο στην ενότητα «Διακομιστής μεσολάβησης». Αυτές οι ρυθμίσεις εμποδίζουν το uTorrent να διαρρεύσει ορισμένες συνδέσεις εκτός της σήραγγας μεσολάβησης (κακό). Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το uTorrent χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP μεσολάβησης για όλες τις συνδέσεις peer και tracker.

Ακούγοντας θύρα / UPnP
Στην παραπάνω εικόνα, έχουμε επιλέξει κάθε πλαίσιο στην ενότητα «Ακρόαση θύρας». Εάν έχετε ενεργοποιήσει το UPnP στο δρομολογητή σας, αυτή είναι η καλύτερη / ευκολότερη επιλογή. Οι περισσότεροι δρομολογητές έχουν ενεργοποιήσει το uPnP από προεπιλογή. Το uPnP είναι βασικά μια αυτόματη τεχνολογία δρομολόγησης θύρας.

Εάν δοκιμάσετε αυτές τις ρυθμίσεις και δεν λειτουργούν, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε χειροκίνητη μεταφορά. Εάν έχετε ήδη προωθήσει μη αυτόματα το uTorrent μέσω του δρομολογητή σας, καταργήστε την επιλογή των πλαισίων, εκτός από την «Εξαίρεση τείχους προστασίας των Windows» και εισαγάγετε τη θύρα uTorrent που προωθήσατε στο πλαίσιο «Θύρα που χρησιμοποιείται για εισερχόμενες συνδέσεις». Για περισσότερη βοήθεια, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό προώθησης θύρας για το uTorrent.

Βήμα # 5 – Ελέγξτε τη διεύθυνση IP του uTorrent (επαλήθευση ρύθμισης διακομιστή μεσολάβησης)

Αφού πατήσετε, εφαρμόστε όλες τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης που εμφανίζονται παραπάνω, κατεβάστε ένα δοκιμαστικό χείμαρρο και δείτε εάν λειτουργεί. Εάν συμβαίνει αυτό, οι πιθανότητες είναι ότι ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί σωστά. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη ενός torrent, ελέγξτε ξανά τις ρυθμίσεις ονόματος χρήστη / κωδικού πρόσβασης / διεύθυνσης / θύρας.

Ο καλύτερος τρόπος για να επαληθεύσετε τον διακομιστή μεσολάβησης ανώνυμα σωστά τις λήψεις torrent σας είναι να ελέγξετε το IP torrent, χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο torrent παρακολούθησης IP.

Πώς συγκρίνεται το NordVPN με άλλα VPN torrent?

NordVPN έχει βασικά όλες τις δυνατότητες που θα θέλατε σε ένα VPN εάν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε κυρίως για τη λήψη torrents. Το NordVPN έχει επίσης το πρόσθετο μπόνους της τεχνολογίας SmartPlay, το οποίο δεν ταιριάζει με άλλα VPN.

Πρώτα ας δούμε τα υπέρ και τα μειονεκτήματα…

Πλεονεκτήματα NordVPN

Το NordVPN διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θέλετε σε ένα torrent VPN:

 1. Αληθινή πολιτική απορρήτου «Μηδενική καταγραφή»
 2. Επιτρέπονται Torrents (αν και μόνο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες σε 12+ χώρες)
 3. Κρυπτογράφηση 256-bit
 4. Προστασία διαρροής IP (Kill-switch και DNS Leaks)
 5. Προσαρμοσμένο λογισμικό για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες (PC / Mac / Android / iOS)

Και η λειτουργία SmartPlay είναι ένα τεράστιο μπόνους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix ή το Hulu με ένα μόνο κλικ ενώ ταξιδεύετε διεθνώς, όπου το 90 +% των άλλων VPN αποκλείονται.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων 100%: Η NordVPN προσφέρει μια άνευ όρων πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών (μεγάλο PRO), ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους βασικά χωρίς κίνδυνο.

Μειονεκτήματα NordVPN

Υπάρχουν μόνο 2 αρνητικά που βρήκαμε με το NordVPN στις δοκιμές μας:

 1. Οι διακομιστές τους τείνουν να είναι λίγο πιο γεμάτοι από άλλα VPN, οπότε ενδέχεται να μην μπορείτε να μεγιστοποιήσετε μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Εξακολουθήσαμε να έχουμε 25+ Mbps σε πολλές τοποθεσίες διακομιστή, κάτι που είναι αρκετό για να μεταδώσουμε το netflix σε ροή 4k.
 2. Μπορείτε να επιλέξετε τη χώρα του διακομιστή σας, αλλά όχι την πόλη. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά το βρήκαμε λίγο ενοχλητικό που δεν μπορούσαμε να επιλέξουμε έναν διακομιστή Eastcoast USA και αντ ‘αυτού το λογισμικό επιλέγει αυτόματα μια τοποθεσία διακομιστή με έδρα τις ΗΠΑ. Η ομάδα τους λέει ότι το χαρακτηριστικό θα προστεθεί στο μέλλον, ωστόσο.

NordVPN έναντι άλλων VPN

Οι δυνατότητες που προσφέρει το NordVPN είναι πολύ παρόμοιες με 2 άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες VPN που είναι φιλικές προς το Torrent: Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet και IPVanish.

Ακολουθούν μερικές οδηγίες για το ποια να επιλέξετε…

Επιλέξτε NordVPN εάν:

 • Η πρόσβαση στο Netflix / Hulu είναι σημαντική. Το Smartplay είναι φοβερό. ΠΙΑ & Το IPVanish αποκλείεται από το Netflix.
 • Θέλετε περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή Socks5 (PIA, IPVanish έχουν μόνο 1)
 • Θέλετε έναν πάροχο VPN που δεν έχει έδρα στις ΗΠΑ
 • Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι 30 mbps ή πιο αργή

Επιλέξτε IPVanish εάν:

 • Θέλετε το απόλυτο ταχύτερο VPN (το IPVanish έχει ταχύτητα 100Mbps +)
 • Δεν σας πειράζει να πληρώνετε περισσότερα για να έχετε καλύτερη απόδοση / υποστήριξη / ταχύτητες

Ή…

 • Διαβάστε την κριτική μας IPVanish
 • IPVanish εναντίον NordVPN (πλήρης σύγκριση)

Επιλέξτε Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο εάν:

 • Θέλετε την καλύτερη τιμή (τα περισσότερα χαρακτηριστικά στη φθηνότερη τιμή)
 • Θέλετε κυρίως ένα VPN για torrent
 • Θέλετε περισσότερες επιλογές κρυπτογράφησης (το PIA σάς επιτρέπει να αλλάζετε την ισχύ κρυπτογράφησης ή να αλλάζετε κρυπτογράφηση.
 • Θέλετε ένα αποδεδειγμένο VPN μηδενικών αρχείων καταγραφής (Οι αξιώσεις καταγραφής της PIA ελέγχθηκαν στο δικαστήριο από το FBI και επιβεβαιώθηκαν).
 • Νομίζετε 3,33 $ / μήνα για απεριόριστο εύρος ζώνης / ταχύτητες ακούγεται πολύ καλή (Διαβάστε την πλήρη κριτική μας PIA)

FInal Σκέψεις και άλλους χρήσιμους οδηγούς…

Το NordVPN είναι ένα συμπαγές, παντού VPN. Είναι επίσης η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix (δεν έχουμε βρει άλλα VPN μηδενικού μητρώου που εξακολουθούν να είναι συμβατά με το Netflix).

Η πολιτική των 30 ημερών για την επιστροφή χρημάτων 100% είναι καταπληκτική, επομένως και λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Δεν έχουμε παράπονα όσον αφορά το απόρρητο ή την ασφάλειά τους, και πώς διαπιστώθηκε ότι η υπηρεσία τους ήταν μια εξαιρετική επιλογή για τους πικρότερους χρήστες. Πληρώνουμε συνδρομητές εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Και αν είναι λίγο πιο ακριβό από ό, τι θα θέλατε, λάβετε PIA. Η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι το καλύτερο φθηνό VPN που μπορείτε να αγοράσετε (η επιλογή μας πάντως).

Συνολικές βαθμολογίες NordVPN: 88%
Χαρακτηριστικά – 10
Ασφάλεια – 9
Απόρρητο – 10
Ταχύτητα – 7
Τιμή / Αξία – 8

NordVPN 27 Δεκεμβρίου 2016 88/100 αστέρια
Υπηρεσία VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me