OnPay

OnPay

https://onpay.com/

tl; δρ

Το OnPay είναι μια καλή υπηρεσία μισθοδοσίας. Έχει το δίκαιο μερίδιο των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του, αλλά το σημείο τιμής το καθιστά καλό υποψήφιο στον κλάδο. Μάθε περισσότερα.

Ανασκόπηση OnPay – 9 Πλεονεκτήματα & 4 μειονεκτήματα της μισθοδοσίας OnPay

Δεν γνώρισα ποτέ έναν ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης που του αρέσει πραγματικά την εβδομάδα μισθοδοσίας. Εάν μπορούν να προσλάβουν κάποιον για να εκτελέσουν μισθοδοσία για αυτούς, τότε δεν μοιράζονται το ίδιο είδος περιφρόνησης. Αν το έχουν αναλάβει να εκτελέσουν μισθοδοσία, τότε μπορώ να εγγυηθώ ότι όλοι το περιφρονούν…

Το καλό είναι ότι ζούμε αυτήν τη στιγμή στο μέλλον και με την άνοδο του Διαδικτύου φαίνεται πάντα να υπάρχει μια εφαρμογή για κάτι.

Μαθαίνετε το μαγείρεμα; Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό.

Μίσος για την παρακολούθηση των επιχειρηματικών εξόδων μη αυτόματα; Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό.

Μισθοδοσία φόβου; Υπάρχει OnPay για αυτό!

Συναντήσαμε το OnPay ενώ έκανα έρευνα για τη σειρά αναθεώρησης μισθοδοσίας και σκεφτήκαμε ότι λύνουν το σημείο πόνου στη μισθοδοσία (whoa, language twister) αρκετά καλά ώστε να δικαιολογούν κριτική.

Αλλά προτού να δούμε πόσο καλά αποδίδει το λογισμικό, σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερο να σας ρίξουμε μια μικρή ματιά πίσω από την ιστορία της εταιρείας.

Μικρή ιστορία του OnPay

Το να πούμε ότι το OnPay είναι παρόμοιο με άλλες νεοσύστατες εταιρείες, που προέρχονται από τις ελκυστικές αίθουσες συσκέψεων αποκλειστικών εταιρειών επιχειρηματικών κεφαλαίων, θα ήταν αδικία στο SaaS (Software-as-a-Service).

Στην πραγματικότητα, η OnPay είναι στη βιομηχανία μισθοδοσίας εδώ και χρόνια.

Η μικρή οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε πριν από πολλά φεγγάρια, πριν από την άνοδο του διαδικτύου. Όταν η εταιρεία προσέλαβε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Jesse Burgess για τη διοίκηση της εταιρείας το 2007, έπρεπε να βρει τρόπους για να γίνουν πιο αποτελεσματικοί οι 6 υπάλληλοι της εταιρείας ενώ ασχολήθηκαν με περισσότερους από 200 μικρούς πελάτες.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό αποδείχθηκε πρόκληση και ο νέος διευθύνων σύμβουλος έπρεπε να προσαρμοστεί γρήγορα.

Είχε μια στιγμή λάμψης όταν συνειδητοποίησε ότι η επιχείρηση μισθοδοσίας θα μπορούσε εύκολα να αυτοματοποιηθεί και να μετακινηθεί στο διαδίκτυο, οπότε έκανε ένα άλμα πίστης, μετονομάζει την εταιρεία και έτσι, ο OnPay γεννήθηκε.

Το OnPay εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία τους στη βιομηχανία μισθοδοσίας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και το συνδύασε με τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία για να παρέχουν στους πελάτες τους ένα λογισμικό μισθοδοσίας που είναι αξιόπιστο, απλό στη χρήση και βολικό, απελευθερώνοντας τους πελάτες τους ώστε να μπορούν να εστιάσουν σχετικά με το τι κάνουν καλύτερα – τη λειτουργία των αντίστοιχων επιχειρήσεων τους.

Πρόσφατα προσέλαβε το CPA Katelyn Sullivan από την Ernst & Νέοι για να διευθύνουν την ανάπτυξη συνεργατών λογιστών και λογιστών στις ΗΠΑ.

Μέχρι σήμερα, το OnPay επεξεργάζεται πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε μισθοδοσία ετησίως, σε 50 πολιτείες στην Αμερική.

Εντυπωσιακό δεν είναι?

Είναι το OnPay κατάλληλο για την επιχείρησή σας?

Από την έρευνά μας, το OnPay φαίνεται να είναι ο πρωταγωνιστής των εταιρειών SaaS μισθοδοσίας.

Έχουν την εμπειρία, έχουν την τεχνολογία, έχουν τους κατάλληλους ανθρώπους και δεν εξαρτώνται από τη χρηματοδότηση επιχειρηματικών κεφαλαίων (που σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν χωρίς να ανησυχούν να εγκαταλείψουν τον έλεγχο).

Όμως, οι έξυπνοι καταναλωτές όπως εσείς θα γνωρίζουν ότι είναι εύκολο για μια εταιρεία να αναβαθμιστεί μέσω δελτίων τύπου και ντροπιαστικών αυτοπροωθήσεων. Η μία ερώτηση που θα υποβάλει ένας έξυπνος τελικός χρήστης είναι πολύ απλή:

“Είναι αυτό το SaaS κατάλληλο για την εταιρεία μου;”

Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται ωραία, γυαλισμένα και γυαλιστερά στο εξωτερικό, αλλά αν δεν λειτουργεί καλά, θα καταλήξετε απλά απογοητευμένοι, ενοχλημένοι και άβολα..

Εισαγάγετε το Bitcatcha, τον καλύτερο πόρο για μικρές διαδικτυακές επιχειρήσεις που διατίθενται στο Διαδίκτυο #shamelessselfplug #sorrynotsorry.

Θα κάνουμε μια εμπεριστατωμένη ανασκόπηση του OnPay και θα καταγράψουμε τα πλεονεκτήματά του & μειονεκτήματα, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια υπολογισμένη απόφαση εάν το λογισμικό θα λειτουργήσει καλά για εσάς. Βασικά, θα δοκιμάσουμε το λογισμικό και θα το αναλύσουμε λεπτομερώς, έτσι ώστε να μην χρειάζεται – εξοικονομώντας χρόνο και πιθανώς, πολύτιμα χρήματα.

Μπορείτε να μας ευχαριστήσετε αργότερα 🙂

9 τρόποι OnPay Rocks!

1. Επαγγελματική εμφάνιση UI!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το πείτε – η διεπαφή του OnPay είναι επαγγελματική εμφάνιση!

Όταν συνδεθήκαμε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα και ρυθμίσαμε τα πάντα, οι πρώτες μας σκέψεις ήταν «ε, αυτό είναι πραγματικά βασικό».

Αλλά το βασικό δεν σημαίνει ότι είναι κακό. Βασικό σημαίνει ότι κάνει τα πράγματα χωρίς την ανάγκη για όλα αυτά τα ταλέντα.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή έχει απλή διεπαφή χρήστη

Ο πίνακας εργαλείων είναι απλός, δείχνοντάς σας 4 κύρια πλακίδια που είναι οι “Πρόσφατες διαδρομές”, “Επόμενες προγραμματισμένες πληρωμές”, “Σημαντικές ημερομηνίες” και “Προσφορές υπαλλήλων”.

Στα αριστερά βρίσκεται όπου θα βρείτε τις καρτέλες για πλοήγηση στον ιστότοπο.

Σας δείχνει τους “Εργαζόμενους” (τους οποίους θα πρέπει να πληκτρολογήσετε κατά την εγγραφή σας), “Μισθοδοσία” (το κρέας και τις πατάτες του λογισμικού), “Αναφορές”, “Λειτουργίες HR” και “Ρυθμίσεις” – όλα ντυμένα μια άνετη μπλε απόχρωση.

Είναι μια διεπαφή που μπορεί να προτιμά το ώριμο, επαγγελματικό πλήθος των επιχειρήσεων, καθώς είναι καθαρό και κάνει τη δουλειά χωρίς περισπασμούς.

2. Εύκολη επιβίβαση νέων υπαλλήλων

Το OnPay σας διευκολύνει να φέρετε νέες προσλήψεις στο σύστημα, το οποίο στέλνεται παράδεισος επειδή το τελευταίο πράγμα που θέλετε με ένα πρόγραμμα μισθοδοσίας είναι να πολεμήσετε με το σύστημα για να προσθέσετε νέους υπαλλήλους στο.

μισθοδοσία για εύκολη προσθήκη υπαλλήλων

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στην καρτέλα “Εργαζόμενοι”, πατήστε “Υπάλληλοι” και, στη συνέχεια, αναζητήστε το γιγαντιαίο κουμπί “Μίσθωση εργαζομένου” στα δεξιά. Δεν μπορείτε να το χάσετε.

Κάντε κλικ σε αυτό και θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου θα έχετε 3 επιλογές – “Αποστολή επιστολής προσφοράς”, “Προσθήκη υπαλλήλου”, “Προσθήκη εργολάβου”.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή έχει επιλογές για την πρόσληψη νέου υπαλλήλου

Μόλις κάνετε κλικ στο “Προσθήκη υπαλλήλου”, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τις βασικές λεπτομέρειες του υπαλλήλου σας.

πληροφορίες υπαλλήλου εισόδου μισθοδοσίας

Ένα πράγμα που εκτιμώ πραγματικά είναι η ικανότητα να καλέσω τους υπαλλήλους να πληκτρολογήσουν οι ίδιοι τα προσωπικά τους στοιχεία. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο καθώς μπορεί να μην είστε μυστικοί σε όλες τις πληροφορίες που έχουν για τον εαυτό τους. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να πάρουν τον δικό τους γλυκό χρόνο γεμίζοντας αυτό, οπότε αυτό μπορεί να είναι αρκετά το δίκοπο σπαθί.

Μόλις συμπληρώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, απλώς πατήστε “Συνέχεια”, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και το OnPay θα στείλει αυτόματα ένα email που θα καλεί τη νέα μίσθωση να συμπληρώσει τα στοιχεία τους – γρήγορη, εύκολη και βολική!

Το αγαπάμε!

3. Προσαρμόσιμος πίνακας ελέγχου!

Στο πρώτο σημείο, αναφέραμε πόσο απλό είναι το ταμπλό. Αν και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό, μπορεί να είναι και λίγο… βανίλια για άτομα που προτιμούν λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή τους.

Το καλό είναι ότι το OnPay έχει κάνει τον πίνακα ελέγχου να προσαρμόζεται, οπότε μπορείτε να κάνετε αλλαγές με αυτό αν βαρεθείτε ποτέ με τον τρόπο εμφάνισης του ταμπλό.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή επιτρέπει την προσαρμογή του πίνακα ελέγχου

Κάντε κύλιση μέχρι το κάτω μέρος και θα βρείτε το κουμπί “Προσαρμογή πίνακα ελέγχου”. Κάντε κλικ σε αυτό και θα δείτε τις επιλογές που έχετε.

επιλογές προσαρμογής πίνακα ελέγχου μισθοδοσίας

Αν και δεν είναι τόσο λεπτομερής όσο θα θέλαμε, είναι ωραίο να έχουμε έναν πίνακα ελέγχου που μπορούμε να προσαρμόσουμε στις προτιμήσεις μας. Εάν προτιμάτε τα πράγματα ακόμα πιο καθαρά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε μερικά πλακάκια για αυτήν την κομψή εμφάνιση zen.

4. Αγαπάμε τη δυνατότητα αναζήτησης υπαλλήλων!

Έτσι, οι μικρότερες εταιρείες μπορεί να μην έχουν μεγάλο πρόβλημα με αυτό, αλλά εάν η μικρή επιχείρησή σας έχει 15 ή περισσότερα άτομα με υψηλό ποσοστό κύκλου εργασιών, αυτή η δυνατότητα θα είναι μια από τις πιο αγαπημένες σας δυνατότητες στο πρόγραμμα.

Ξέρετε πώς είναι με το παλιό σας σύστημα μισθοδοσίας, εάν θέλετε να αναζητήσετε ή να κάνετε αλλαγές σε έναν συγκεκριμένο υπάλληλο, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε κύλιση μέχρι το τέλος του χρόνου μέσω της ατελείωτης λίστας υπαλλήλων σας για να βρείτε αυτόν που θέλετε?

Λοιπόν, αυτές οι μέρες ατελείωτης κύλισης έχουν πλέον τελειώσει με τη λειτουργία αναζήτησης υπαλλήλων!

Η μισθοδοσία επί πληρωμή επιτρέπει την αναζήτηση υπαλλήλων

Η ομάδα στο OnPay κατάλαβε πιθανώς πόσο πόνο ήταν να κάνει κύλιση τόσο πολύ για να βρει έναν συγκεκριμένο υπάλληλο, καθώς έκαναν αυτή τη λειτουργία “Εύρεση υπαλλήλου” διαθέσιμη σε όλες τις διαθέσιμες καρτέλες.

Για να βρείτε έναν υπάλληλο, κυριολεκτικά απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί και να πληκτρολογήσετε το όνομα του υπαλλήλου.

Το OnPay θα σας εντοπίσει αυτόματα αυτόν τον υπάλληλο και θα σας φέρει στη σελίδα του προφίλ του, όπου μπορείτε εύκολα να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε με το προφίλ του.

Δεν είναι ένα τεράστιο χαρακτηριστικό, αλλά σίγουρα καθιστά τη χρήση του προγράμματος πολύ πιο βολική.

Δεδομένου ότι ασχολούμαστε με το θέμα των υπαλλήλων, ακολουθεί μια άλλη μικρή αλλά πολύ εκτιμώμενη λειτουργία που μας αρέσει – η εικόνα προφίλ των υπαλλήλων εμφανίζεται σαφώς στο λογισμικό!

Σίγουρα, αυτό μπορεί να μην μοιάζει πολύ με τις πολύ μικρές ομάδες, αλλά αν βρίσκεστε σε μια επιχείρηση με υψηλό κύκλο εργασιών με περισσότερους από 15 υπαλλήλους, πρόσωπα και ονόματα ξεχαστούν πραγματικά γρήγορα, ειδικά σε καταστάσεις υψηλής πίεσης.

Η τοποθέτηση ενός προσώπου σε ένα όνομα κυριολεκτικά σας βοηθά να αναγνωρίζετε ευκολότερα τους υπαλλήλους σας, κάτι που σας βοηθά να αποφύγετε δυνητικά ενοχλητικές καταστάσεις, όπως κατά λάθος να απευθυνθείτε στον Πέτρο όταν το όνομά του είναι στην πραγματικότητα Horatio.

5. Εκτέλεση μισθοδοσίας – δεν περιπλέκεται πλέον!

Αυτό που ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ημέρα ή δύο μπορεί τώρα να γίνει εύκολα σε λίγα λεπτά με το OnPay.

Η μισθοδοσία με το OnPay γίνεται σε 4 εύκολα βήματα:

 1. Επιλέξτε τον υπάλληλο για τον οποίο θέλετε να εκτελέσετε μισθοδοσία
 2. Εισαγάγετε ώρες εργασίας (για το προσωπικό που καταβάλλεται ανά ώρα)
 3. Ελέγξτε τη μισθοδοσία
 4. Έγκριση μισθοδοσίας

Είναι φοβερό το OnPay να σας επιτρέπει να επιλέξετε τους υπαλλήλους για τους οποίους θέλετε να εκτελείτε μισθοδοσία. Αυτό σας επιτρέπει να οργανώσετε την ακολουθία μισθοδοσίας σας, π.χ. εκτελέστε μισθοδοσία για μισθωτό προσωπικό πρώτα, μετά μεταβείτε σε ωριαίο προσωπικό και μετά συμβασιούχο προσωπικό.

η μισθοδοσία γίνεται εύκολα με onpay

Όσον αφορά την είσοδο ωρών εργασίας, είναι αρκετά απλό – εισάγετε τις ώρες εργασίας του ωριαίου προσωπικού σας.

δείτε τα στοιχεία του υπαλλήλου σε μία προβολή με μισθοδοσία επί πληρωμή

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες σε μία οθόνη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τις σχετικές λεπτομέρειες και τελειώσατε!

Το τμήμα αναθεώρησης της ακολουθίας παίρνει είναι εκεί που γίνεται ενδιαφέρον. Το OnPay συντάσσει μια λεπτομερή κριτική για τη μισθοδοσία σας, ώστε να έχετε μια πανοραμική θέα σε όλα, επιτρέποντάς σας να δείτε πού πηγαίνει κάθε πένα.

Η μισθοδοσία onpay έχει αναλυτική αναθεώρηση μισθοδοσίας

Ένα ωραίο άγγιγμα είναι ότι το OnPay έχει ενσωματώσει ένα σύστημα προειδοποίησης εάν εντοπίσει μη φυσιολογικά ή πιθανά σφάλματα στη μισθοδοσία.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή θα προειδοποιήσει για σφάλμα μισθοδοσίας

Εάν επιχειρήσετε να συνεχίσετε με αυτά τα σφάλματα, θα εμφανιστεί ένα άλλο αναδυόμενο αναδυόμενο μήνυμα. Αυτό σας βοηθά να αποφύγετε να κάνετε ανθρώπινα λάθη με το πρόγραμμα μισθοδοσίας.

προειδοποίηση υπολογισμού αναδυόμενου μισθού επί πληρωμή

Μόλις διορθώσετε τα πάντα και είστε ικανοποιημένοι με τη μισθοδοσία, το τελευταίο βήμα αυτής της διαδικασίας είναι να πατήσετε “Έγκριση μισθοδοσίας” στην επόμενη οθόνη.

έγκριση μισθοδοσίας επί πληρωμή

Στη συνέχεια, το OnPay θα προχωρήσει αυτόματα στην πίστωση των μισθών στους λογαριασμούς των υπαλλήλων σας, γεγονός που σας εξοικονομεί τον πονοκέφαλο που πρέπει να κάνετε οι ίδιοι οι μεταφορές χρημάτων.!

6. Διορθώστε εύκολα λάθη μισθοδοσίας!

Ορισμένα προγράμματα καθιστούν πολύ δύσκολο για εμάς να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν κατά την υποβολή μισθοδοσίας. Με το OnPay, η διόρθωση αυτών των λαθών είναι πραγματικά πολύ εύκολη.

Προχωρήστε στον ταμπλό και κάντε κλικ στο “Προβολή όλων” στην ενότητα “Πρόσφατες εκτελέσεις”.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή έχει αρχεία καταγραφής μισθοδοσίας

Εκεί, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε μια λίστα με τις τρέχουσες πληρωμές σας. Αναζητήστε αυτό που θέλετε να διορθώσετε και πατήστε το κουμπί “Διαγραφή”.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή επιτρέπει τη διαγραφή μισθοδοσίας

Τώρα, πρέπει να διορθώσετε αυτά τα λάθη και να εκτελέσετε ξανά τη μισθοδοσία. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν βλέπετε το κουμπί “Διαγραφή”, αυτό σημαίνει ότι η εκτέλεση έχει ήδη υποβληθεί και οι μισθοί έχουν πραγματοποιηθεί. Θα πρέπει να γράψετε στην ομάδα υποστήριξής τους για να το διορθώσετε.

7. Το OnPay έχει πολλές αναφορές!

Εάν είστε ο τύπος που πραγματικά απολαμβάνει να υποβάλλει αναφορές, πρέπει να πω ότι θα είστε περισσότερο από ευχαριστημένοι με τη μεγάλη λίστα περιλήψεων αναφορών του OnPay:

 • Καταχώριση μισθοδοσίας
 • Μητρώο μισθοδοσίας
 • Περίληψη μισθοδοσίας
 • Περίληψη εργαζομένων
 • Περίληψη τοποθεσίας
 • Περίληψη τμήματος
 • Περίληψη θέσης
 • Περίληψη GL
 • Σύνοψη κερδών
 • Accrual Καταχώριση
 • Λίστα εργαζομένων
 • Σύνοψη εργαζομένων
 • Καταχώριση 401K
 • Περίληψη 401K
 • Εξαγωγή 401K

Εάν κάτι πρέπει να συνοψιστεί και να αναφερθεί, το OnPay πιθανότατα το έχει.

Έχουν επίσης γραφήματα για όσους από εσάς προτιμούν τις αναφορές που βασίζονται σε οπτικά μέσα.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή έχει γραφήματα αναφορών

Όλες οι αναφορές τους είναι πολύ περιεκτικές, οπότε μπορείτε να τις συνδυάσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Θα έχετε επίσης την επιλογή να αποθηκεύσετε τις αναφορές σε μορφή Excel ή PDF – πολύ βολικό!

Η μισθοδοσία onpay έχει excel και μορφή pdf για αναφορές

Καταπληκτική δουλειά στο πολύ χρήσιμο σύστημα δημιουργίας αναφορών, OnPay!

8. Το OnPay έχει λειτουργίες HR!

Τα καθήκοντα HR και μισθοδοσίας μπορεί μερικές φορές να διασταυρωθούν, οπότε είναι λογικό μόνο το OnPay να εισάγει κάποιες λειτουργίες HR στο λογισμικό τους.

Όταν κάνετε κλικ στην καρτέλα HR, το περιβάλλον εργασίας χρήστη γίνεται πράσινο. Ίσως υποτίθεται ότι δίνει την εντύπωση ότι το HR είναι ένας ασφαλής χώρος. Ανεξάρτητα από το αν αυτό ισχύει ή όχι, μας αρέσει!

Η μισθοδοσία onpay έχει λειτουργίες HR

Το σύστημα HR του OnPay είναι αρκετά βασικό, αλλά κάνει ό, τι πρέπει να κάνει. Έχει τις ίδιες λειτουργίες με τα ανταγωνιστικά προγράμματα μισθοδοσίας / ανθρώπινου δυναμικού, όπως μια πύλη για τους πελάτες για να ζητήσουν διακοπές και ένα οργανόγραμμα.

Βασικά, οι λειτουργίες HR του OnPay δεν είναι πρωτοποριακές, αλλά λειτουργούν!

9. Το OnPay διαθέτει φανταστική υποστήριξη!

Πάντα αισθανόμασταν ότι μια εταιρεία είναι τόσο ισχυρή όσο η ομάδα υποστήριξής της. Είναι οι πραγματικοί ήρωες του κλάδου, πάντα εκεί για να βοηθήσουν τους πελάτες που έχουν ανάγκη και είναι πάντα η πρώτη γραμμή άμυνας όταν οι θυμωμένοι χρήστες κάνουν μη ρεαλιστικές απαιτήσεις και απειλές.

Χαιρόμασταν που βρήκαμε ότι η ομάδα υποστήριξης του OnPay έτυχε να είναι πολύ πεπειραμένη και χρήσιμη. Αλλά το να είσαι γνώστης και χρήσιμος συχνά δεν αρκεί και η ομάδα πρέπει να ανταποκριθεί γρήγορα σε αιτήματα ή οι απογοητευμένοι πελάτες μπορεί να καταλήξουν ως θυμωμένοι πελάτες.

Βλέποντας ότι οι ώρες ζωντανής συνομιλίας τους είναι μόνο 9 π.μ. – 8 μ.μ., δεν μπόρεσαν να απαντήσουν στα ερωτήματά μας αμέσως, αλλά κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email πρώτα το πρωί! Από εκεί, προχωρήσαμε στη ζωντανή συνομιλία, όπου απάντησαν εξειδικευμένα σε τυχόν ερωτήσεις που είχαμε.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή έχει εξαιρετική υποστήριξη

Είναι επίσης μια αρκετά φιλική ομάδα, χαίρονται να απαντήσουν σε ό, τι ανόητες ερωτήσεις μπορεί να έχει κάποιος.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή έχει φιλική υποστήριξη

Kudos στην ομάδα υποστήριξης OnPay!

4 τρόποι στο OnPay

Το OnPay έχει πολλά καλά πράγματα για αυτούς, αλλά θα λέγαμε ψέματα αν λέγαμε ότι το λογισμικό είναι τέλειο. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πιστεύαμε ότι το OnPay χρειαζόταν βελτίωση, αλλά σημειώστε ότι αυτές είναι οι ταπεινές απόψεις του συγγραφέα.

1. Το OnPay δεν αισθάνεται γρήγορα

Γνωρίζετε ότι ένα SaaS είναι πολύ γρήγορο όταν δεν παρατηρείτε την ταχύτητά του. Είναι κάτι που αισθάνεται σωστό καθώς το χρησιμοποιείτε – απρόσκοπτη και συνεχής χωρίς διακοπές.

Με το OnPay, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι αργό, γιατί δεν είναι. Είναι απλώς ότι η ταχύτητα δεν είναι τόσο γρήγορη όσο οι άλλοι πάροχοι. Μερικές φορές αναρωτιόμασταν αν χρειαζόταν να ανανεώσουμε τη σελίδα.

Με λίγα λόγια, οι ταχύτητες φόρτωσης του ιστότοπου του OnPay είναι απλά… απλώς αποδεκτές, γεγονός που είναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.

2. Χαρακτηριστικά για χάρη των χαρακτηριστικών

Το OnPay δεν φαίνεται να είναι γεμάτο, γιατί είναι. Το πρόβλημα είναι ότι οι λειτουργίες μερικές φορές αισθάνονται κολλημένες, σαν να είναι εκεί μόνο και μόνο για χάρη να είναι εκεί.

Ας πάρουμε για παράδειγμα, αυτή τη λειτουργία “Αφοσίωση”. Δεν εξυπηρετεί άλλο σκοπό από το να σπάσει τον πάγο. Θα μπορούσαν να κάνουν πολύ περισσότερα με αυτό, όπως οι δημοσκοπήσεις για να μετρήσουν το ηθικό της ομάδας, αλλά το άφησαν σε αυτό.

Η μισθοδοσία επί πληρωμή έχει δυνατότητα αφοσίωσης υπαλλήλων

Ένα άλλο παράδειγμα θα ήταν τα πρότυπα εγγράφων του OnPay. Εάν εκτελεστούν καλά, θα μπορούσαν πραγματικά να εξοικονομήσουν χρόνο, βοηθώντας μας με τα χαρτιά μας! Δυστυχώς, φαίνεται να έχουν μόνο 2 πρότυπα.

Η μισθοδοσία onpay έχει πρότυπα εγγράφων HR

Χρήσιμος? Ναί. Απλά περιμέναμε περισσότερα.

3. Το UI φαίνεται καλό, αλλά το UX χρειάζεται εργασία

Με την πρώτη ματιά, το περιβάλλον εργασίας χρήστη του OnPay φαίνεται πραγματικά καθαρό, με κουμπιά σε όλα τα σωστά μέρη. Επισημαίνουν όλα τα σωστά πλαίσια διεπαφής χρήστη, επομένως η πλοήγηση στον ιστότοπο δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα… εκτός από το ότι είναι, τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις.

Έχουν λάβει ορισμένες αμφισβητήσιμες αποφάσεις σχετικά με τη λειτουργικότητα. Για παράδειγμα, θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισαν να διαγράψουν τη μισθοδοσία.

Φυσικά, θα ήταν καλύτερο αν μπορούσαν να παραθέσουν τις αναφορές μισθοδοσίας και το κουμπί “Διαγραφή μισθοδοσίας” στην καρτέλα “Μισθοδοσία”, οπότε όλα τα σχετικά με τη μισθοδοσία μπορούν να βρεθούν σε ένα μέρος, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.

Έπρεπε να πάμε στο ταμπλό, να κάνουμε κλικ στο “Πρόσφατες διαδρομές” και να διαγράψουμε το τρέξιμο από εκεί. Δεν αισθάνεται διαισθητικό και μερικές φορές νιώσαμε χαμένοι κατά τη χρήση της εφαρμογής, πρέπει να καταφύγουμε σε υποστήριξη για να καταλάβουμε τα πράγματα.

Φυσικά, θα πρέπει να το πάρετε με λίγο αλάτι, γιατί αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πρόβλημα ηλιθιότητας των χρηστών (Ναι, μιλάω για τον εαυτό μου).

4. Το OnPay δεν διαθέτει εφαρμογή για κινητά

Για να είμαστε δίκαιοι, κανείς δεν χρειάζεται πραγματικά μια εφαρμογή για κινητά για να εκτελεί μισθοδοσία, αλλά μην ξεχνάτε ότι το OnPay έχει λειτουργίες HR. Θα ήταν πιο βολικό αν μπορούσαμε απλώς να πατήσουμε σε μια εφαρμογή και να εγκρίνουμε (ή να απορρίψουμε) αιτήματα διακοπών και πληρωμές μισθοδοσίας.

Γνωρίζουμε ότι μπορούμε εύκολα να συνδεθούμε στο OnPay χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου μας, αλλά μια ειδική εφαρμογή θα ήταν μια ωραία εξοικονόμηση χρόνου, καθιστώντας τα πράγματα πολύ πιο βολικά για τους πολυάσχολους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Πρόγραμμα OnPay & Τιμολόγηση: Επισκόπηση

Η απλότητα είναι η στρατηγική του OnPay και φαίνεται στο πρόγραμμα τιμολόγησης. Έχουν μόνο μία τιμή, επομένως η λήψη αποφάσεων είναι ευκολότερη για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Βασική τιμή 40 $, επιπλέον 6 $ ανά εργαζόμενο.

προγράμματα μισθοδοσίας και τιμολόγηση

Σε περίπτωση που έχετε 10 υπαλλήλους, θα σας κοστίσει μόνο 76 $ το μήνα.

Αυτή είναι μια λογική τιμή που πρέπει να πληρώσετε, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που θα λάβετε!

Ετυμηγορία: Πρέπει να πάτε για OnPay?

Αυτό ήταν πραγματικά δύσκολο για εμάς να το αξιολογήσουμε.

Από τη μία πλευρά, το OnPay έχει τη δυνατότητα για μεγαλείο. Φαίνεται επαγγελματικό, απλό και ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις του. Αυτό ακριβώς θέλουμε σε ένα SaaS, αλλά φαίνεται ότι με κάθε βήμα προς τα εμπρός, παίρνουν… καλά όχι δύο, αλλά ίσως απλά ένα βήμα πίσω.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι καλό και ενώ δεν θα λέγαμε δύσκολη την καμπύλη εκμάθησης, το OnPay αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα με το UX και την πλοήγηση στον ιστότοπο, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσετε την αποτελεσματική χρήση του λογισμικού. Απλώς δεν είναι αρκετά διαισθητικό.

Έχουν πολλές δυνατότητες, αλλά πολλές από αυτές τις λειτουργίες μοιάζουν να αντιμετωπίζονται, όπως είναι εκεί για χάρη των υπαρχόντων. Μακάρι να έκαναν την προσπάθεια να ενσωματώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά!

Έχουν επίσης πολύ λεπτομερείς αναφορές (τις οποίες είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσουν ορισμένοι χρήστες), αλλά κατά κάποιον τρόπο, η εξέταση αυτών των αναφορών μας προκαλεί πονοκέφαλο. Αυτό είναι περίεργο, επειδή περάσαμε λεπτομερείς αναφορές με άλλα προγράμματα και ήμασταν εντελώς καλά με αυτό.

Με λίγα λόγια, το OnPay λειτουργεί. Δεν είναι επαναστατικό. Δεν θα χτυπήσει το μυαλό σας, αλλά λειτουργεί.

Και με τη χαμηλή τιμή τους, είναι πολύ καλή. Θυμηθείτε όμως ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me