Λογισμικό Patriot

Contents

Λογισμικό Patriot

https://www.patriotsoftware.com/

tl; δρ

Το Patriot Software είναι ένα φανταστικό σύστημα μισθοδοσίας με μερικά ελαττώματα. Εάν μπορείτε να ζήσετε με αυτά τα ελαττώματα, θα είστε περισσότερο από ευχαριστημένοι με το σύστημά τους! Μάθε περισσότερα.

Επισκόπηση λογισμικού Patriot – 9 Πλεονεκτήματα & 4 Μειονεκτήματα της μισθοδοσίας λογισμικού Patriot

Ενώ έκανα έρευνα για τη διαδικτυακή μας σειρά αναθεώρησης μισθοδοσίας, συμβουλεύτηκα μερικούς φίλους, την οικογένεια και φυσικά, διαδικτυακά φόρουμ, στα οποία θα έπρεπε να προσέχω τις επωνυμίες μισθοδοσίας.

Όπως αναμενόταν, εμφανίστηκαν πολλά ονόματα, αλλά αρκετά από αυτά ανέφεραν το λογισμικό Patriot. Έτσι, με αυτές τις πληροφορίες στο χέρι, σηκώσαμε τα μανίκια μας και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε, κάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα για το μεγαλοπρεπές μισθοδοσίας.

Αποδεικνύεται ότι η ιστορία του Patriot είναι αρκετά αναζωογονητική!

Λογισμικό Patriot – Δημιουργήστε από το υπόγειο

Το Patriot Software δεν ξεκίνησε καθόλου ως Patriot Software.

Στην πραγματικότητα, ο Mike Kappel, διευθύνων σύμβουλος, ιδρυτής και οραματιστής της εταιρείας ξεκίνησε να γράφει προσαρμοσμένο λογισμικό με τον συνεργάτη του.

Τα χρήματα που έφεραν δεν έπαιρναν μεγάλη δικαιοσύνη στον χρόνο που αφιερώθηκε γράφοντας το λογισμικό, οπότε ο Μάικ άρχισε να εξετάζει τις εξειδικευμένες θέσεις, και εκεί ήταν που είχε τη στιγμή του λαμπτήρα – η αγορά χρειαζόταν ένα διαδικτυακό δίκτυο ψηφιακών προσλήψεων.

Ονόμασαν την εταιρεία Top Echelon, και με λίγη επιμονή και τύχη, μεγάλωσαν το brand για να γίνουν το πιο εξέχον δίκτυο προσλήψεων στη χώρα.

Ωστόσο, ο Kappel δεν ήταν ικανοποιημένος με την επιτυχία του στο Top Echelon και συνέχισε να συνεχίζει να κάνει ιδέες για ιδέες. Ήθελε να βοηθήσει τα μικρά παιδιά, να διασφαλίσει ότι οι μικρές επιχειρήσεις τους είχαν τα κατάλληλα μέσα για να γίνουν επιτυχημένοι.

Αντλώντας από την εμπειρία του στην κατασκευή του Top Echelon, ο Mike άρχισε να εργάζεται σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα μισθοδοσίας στο υπόγειο του εργοστασίου του το 2002, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν το δυσάρεστο Patriot Software 1.0.

Προφανώς, όσο δυσάρεστο είναι, το λογισμικό δεν έγινε δεκτό στην αγορά, αλλά όπως όλοι οι καλοί επιχειρηματίες, ο Mike δεν ήταν κάποιος που θα τα παρατήσει μετά από λίγο σκοντάφτη.

Επέστρεψε στον πίνακα σχεδίασης και βρήκε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα λογιστικής ΚΑΙ μισθοδοσίας, το οποίο γνωρίζουμε σήμερα ως Patriot Software. Το λογισμικό βρήκε γρήγορα υψηλά επίπεδα επιτυχίας και η εταιρεία εκτιμήθηκε σε 128 εκατομμύρια δολάρια το 2017.

Σήμερα, το Patriot Software εξυπηρετεί 21.500 μικρές επιχειρήσεις και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και εκτιμάται στα 205,4 εκατομμύρια δολάρια από το 2018.

Είναι το λογισμικό Patriot η σωστή μισθοδοσία για εσάς?

Κοιτάζοντας τα δεδομένα, είναι εύκολο να πιστεύουμε ότι το Patriot Software είναι η καλύτερη μισθοδοσία εκεί έξω, με όλους αυτούς τους φανταχτερούς αριθμούς αποτίμησης και το ποσό των πελατών που έχουν.

Η μισθοδοσία λογισμικού πατριώτη έχει καλή αναθεώρηση του Capterra

(Πηγή: Capterra)

Η μισθοδοσία του πατριωτικού λογισμικού έχει καλό λογισμικό

(Πηγή: Συμβουλές λογισμικού)

Εάν οι άνθρωποι τους εμπιστεύονται τόσο πολύ, πρέπει να είναι καλοί?

Λοιπόν, είναι δύσκολο να το πούμε. Μερικές φορές, ένα λογισμικό είναι επιτυχημένο και δημοφιλές λόγω του μάρκετινγκ πίσω από αυτό, όχι της πραγματικής χρηστικότητας του προγράμματος.

Μερικές φορές, το λογισμικό μπορεί να είναι εντελώς απογοητευτικό και να γίνει δημοφιλές μόνο και μόνο επειδή οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν κάτι καλύτερο.

Λοιπόν, πώς θα ξέρετε αν το σύστημα μισθοδοσίας του Patriot Software είναι καλό για τη μικρή σας επιχείρηση?

Λοιπόν, για αυτό είμαστε εδώ. Θα δοκιμάσουμε το λογισμικό τους και θα σας δώσουμε μια εμπεριστατωμένη ανασκόπηση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται το σύστημά τους. Θα μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας – το καλό, το κακό και το άσχημο.

Βασικά, θα αναλάβουμε όλους τους κινδύνους και θα κάνουμε όλα τα λάθη ώστε να μπορείτε να μάθετε από εμάς και να αποφύγετε το ίδιο είδος προβλημάτων που συναντήσαμε.

Επομένως, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας εξετάσουμε την κριτική.

9 πράγματα που μας αρέσουν για το λογισμικό Patriot

1. Ένα απλό σύστημα μισθοδοσίας!

Η εκτέλεση μισθοδοσίας με το Patriot Software είναι τόσο απλή όσο μπορεί. Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι ό, τι συνοδεύει το Patriot Software έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό και απλό.

Στην πραγματικότητα αναρωτιέμαι γιατί άλλες εταιρείες δεν υιοθετούν αυτήν την προσέγγιση πιο συχνά, γιατί στην πραγματικότητα κάνει τα πράγματα χωρίς την ανάγκη κατάρτισης, η οποία είναι κατά τη γνώμη μου μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου.

Εκτελείτε μισθοδοσία σε 3 εύκολα βήματα:

 1. Εισαγάγετε τη μισθοδοσία
 2. Έγκριση μισθοδοσίας
 3. Εκτύπωση μισθοδοσίας

Βήμα 1 – Εισαγάγετε Μισθοδοσία

πατριωτικό λογισμικό εισάγετε την ενότητα μισθοδοσίας

Εφόσον έχετε ρυθμίσει σωστά τα στοιχεία του υπαλλήλου σας, όλα θα εμφανίζονται εδώ στην οθόνη εισόδου μισθοδοσίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να πληκτρολογήσετε τους σχετικούς αριθμούς ή να κάνετε διορθώσεις εάν χρειαστεί.

Εάν δεν χρειάζεται να κάνετε διορθώσεις, μπορείτε απλώς να προχωρήσετε και να κάνετε κλικ στο επόμενο.

Βήμα 2 – Έγκριση μισθοδοσίας

Το λογισμικό patriot εγκρίνει την ενότητα μισθοδοσίας

Αυτό το βήμα γίνεται βασικά για να διασφαλιστεί ότι δεν γίνονται λάθη κατά την εκτέλεση μισθοδοσίας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παρά να ρίξετε μια ματιά στους αριθμούς και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά πριν από την έγκριση.

Βήμα 3 – Εκτύπωση μισθοδοσίας

Το λογισμικό patriot σας επιτρέπει να εκτυπώνετε μισθοδοσία

Μόλις ολοκληρωθεί το Βήμα 2, το Patriot Software θα καταθέσει αυτόματα τους μισθούς στους λογαριασμούς των υπαλλήλων σας, εξοικονομώντας σας το πρόβλημα να το κάνετε μόνοι σας (μόνο με το πρόγραμμα πλήρους εξυπηρέτησης).

Τελειώσατε με τη μισθοδοσία!

2. Εκτυπώστε εύκολα το paystub!

Μόλις ολοκληρωθεί η μισθοδοσία, μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε paystubs για τους υπαλλήλους σας.

Το λογισμικό patriot σας επιτρέπει να εκτυπώσετε paystub

Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο “Εκτύπωση μισθοδοσίας” στη γραμμή στα αριστερά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εκτύπωση” στην εκτέλεση που θέλετε. Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε στην οθόνη “Εκτύπωση μισθοδοσίας υπαλλήλων”, όπου θα δείτε το κουμπί “Λήψη Paystubs Now”.

Το λογισμικό patriot σας επιτρέπει να κατεβάσετε paystub

Πατήστε αυτό και θα λάβετε ένα έγγραφο PDF όλων των paystubs για τους υπαλλήλους σας, χωρισμένο σε μεμονωμένες σελίδες, ώστε να μπορείτε να χτυπήσετε την εκτύπωση χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάσκηση τέχνης και χειροτεχνίας κόβοντας χαρτιά.

μισθοδοσία λογισμικού πατριώτη σε μορφή pdf

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τους υπαλλήλους σας να συνδεθούν στην Πύλη Εργαζομένων, ώστε να μπορούν να αποθηκεύσουν ένα ψηφιακό αντίγραφο του paystub τους (γιατί να εκτυπώσετε σε χαρτί όταν μπορείτε να έχετε ένα ψηφιακό αντίγραφο, amirite;) ή να το εκτυπώσετε μόνοι τους.

3. Η προσθήκη υπαλλήλων στο σύστημα είναι εύκολη!

Δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό όταν πρέπει να παλέψεις με το λογισμικό για να κάνεις κάτι. Ορισμένα προγράμματα μισθοδοσίας που έχουμε δοκιμάσει απαιτούν από εμάς να ξεπεράσουμε τα στεφάνια προτού σας επιτρέψουμε να κάνετε κάτι τόσο απλό όσο η προσθήκη υπαλλήλων στο σύστημα, το οποίο διαπιστώσαμε ότι είναι εξαιρετικά ενοχλητικό και περιττό .

Με το Patriot Software, αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε προς το ταμπλό και να κάνετε κλικ στο “Προσθήκη υπαλλήλου”

Η προσθήκη υπαλλήλου είναι εύκολη με τη μισθοδοσία του Patriot Software

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου απαιτείται να συμπληρώσετε τα στοιχεία του υπαλλήλου σας. Θυμηθείτε όταν είπα ότι το Patriot Software είναι όσο το δυνατόν πιο απλό?

Εφαρμόζεται και εδώ!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα κενά. Δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας πυραύλων για να το κάνετε αυτό!

Το λογισμικό πατριώτης προσθέτοντας πληροφορίες υπαλλήλου είναι εύκολο

Ενώ συμπληρώνετε τις λεπτομέρειες, φροντίστε να το κάνετε μόνο αυτό ένα επιπλέον βήμα – επιλέξτε το κουμπί για να στείλετε ένα email εγγραφής πύλης υπαλλήλου στον νέο σας υπάλληλο. Αυτό θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη αργότερα, την οποία θα φτάσουμε στο σημείο 4.

Το λογισμικό patriot σας επιτρέπει να στέλνετε email εγγραφής υπαλλήλου

Μόλις τελειώσετε τα πάντα, πατήστε το μεγάλο πορτοκαλί κουμπί “Προσθήκη υπαλλήλου” στο κάτω μέρος – και τελειώσετε!

Γιατί δεν μπορούν όλα να είναι τόσο εύκολο στη ζωή?

4. Το Patriot Software διαθέτει μια πύλη υπαλλήλων!

Εάν έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες μας στο σημείο 3, θα έχετε στείλει στους υπαλλήλους σας ένα email για να εγγραφείτε στο Patriot’s Employee Portal.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα συμβούν στη ζωή σας, ποτέ.

Όταν τους προσκαλείτε να εγγραφούν στην πύλη, θα λάβουν ένα φιλικό μικρό email από το Patriot Software για να εγγραφούν. Μην ανησυχείτε, είναι πολύ απειλητικό και φαίνεται ασφαλές, οπότε οι υπάλληλοί σας δεν θα φοβηθούν.

πύλη υπαλλήλων μισθοδοσίας λογισμικού πατριώτη

Μόλις εγγραφούν, οι υπάλληλοί σας θα μπορούν να προσαρμόσουν το δικό τους όνομα και τον κωδικό πρόσβασης. Θα μπορούν επίσης να ενημερώσουν το σύστημα για να χρησιμοποιήσουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της προτίμησής τους, για λόγους ευκολίας.

Η Πύλη Εργαζομένων παρέχει βασικά στον χρήστη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του. Μπορούν να ελέγξουν τα δικά τους στοιχεία πληρωμής, τα παρακρατούμενα φορολογικά δεδομένα, ακόμη και τη δική τους κάρτα χρόνου.

Θα μπορούν επίσης να εκτυπώσουν τα δικά τους stubs pay ή να τα αποθηκεύσουν ψηφιακά, γεγονός που σας εξοικονομεί το πρόβλημα να το εκτυπώσετε για αυτούς. Ειλικρινά, θα ήθελα προσωπικά να θέλω στους υπαλλήλους μου να αποθηκεύουν ψηφιακά τις αμοιβές τους. Γιατί κόψτε τα πολύτιμα δέντρα για χαρτί όταν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο στέλεχος πληρωμής σας όποτε θέλετε στο διαδίκτυο?

Ουσιαστικά, η Πύλη Εργαζομένων διευκολύνει τη ζωή τόσο για εσάς όσο και για τον εργαζόμενό σας, εξοικονομώντας χρόνο και κάνοντας την ανάκτηση δεδομένων πιο βολική και για τα δύο μέρη. Ο εργαζόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα δικά του δεδομένα χωρίς να χρειάζεται να παρέμβει κατά τον χρόνο του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

5. Κάνατε λάθος; Ακύρωση αυτού του ελέγχου!

Είμαστε όλοι άνθρωποι και οι άνθρωποι κάνουν λάθη.

Όσον αφορά το λογισμικό μισθοδοσίας, αυτά τα λάθη μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να διορθωθούν. Ορισμένα προγράμματα δεν σας επιτρέπουν καν να διορθώσετε αυτά τα λάθη – θα πρέπει να γράψετε για υποστήριξη για να δείτε εάν μπορεί να γίνει.

Ευτυχώς, βρήκαμε πολύ βολικό να διορθώσουμε τα λάθη μισθοδοσίας με το Patriot Software.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στο “Void Checks” στην καρτέλα “Payroll”. Εκεί, θα δείτε μια λίστα επιταγών που μπορούν να ακυρωθούν.

Το λογισμικό patriot σας επιτρέπει να ακυρώσετε τη μισθοδοσία

Θα πρέπει να επιλέξετε το λανθασμένο τετράγωνο και, στη συνέχεια, να πατήσετε το μεγάλο πορτοκαλί κουμπί “Void Selected Checks” (στηρίγματα στην ομάδα του UI, καθιστώντας τα σημαντικά κουμπιά πορτοκαλί σε αντίθεση με το κανονικό μπλε είναι μια ιδιοφυΐα κίνηση).

Απλώς βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε ξανά τη μισθοδοσία για αυτόν τον άκυρο έλεγχο, διαφορετικά ο φτωχός υπάλληλός σας δεν θα πληρώνεται!

Σημείωση

Εάν οι μισθοί έχουν ήδη υποβληθεί σε λογαριασμούς υπαλλήλων, δεν θα μπορείτε πλέον να ακυρώσετε αυτούς τους ελέγχους!

6. Διαχειριστείτε τον χρόνο των διακοπών!

Οι υπάλληλοί σας δικαιούνται αρκετές αμειβόμενες διακοπές σε ένα χρόνο (το ποσό των ημερών διακοπών που δικαιούνται διαφέρει από πολιτεία σε πολιτεία), αλλά εάν πρέπει να κάνουν διακοπές αφού έχουν εξαντλήσει όλο τον κατανεμημένο χρόνο τους εκτός ημερών, το σύστημα μισθοδοσίας σας πρέπει να γνωρίζει ότι έτσι μπορούν να γίνουν προσαρμογές στη μισθοδοσία τους.

Ορισμένα λογισμικά μισθοδοσίας εκεί έξω δεν το λαμβάνουν υπόψη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σφάλματα κατά την εκτέλεση μισθοδοσίας.

Προχωρήστε προς την καρτέλα “Μισθοδοσία”, κάντε κλικ στο “Διαχείριση χρόνου εκτός λειτουργίας” και θα μεταφερθείτε στη σελίδα όπου μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες ώρες διακοπών του υπαλλήλου σας με μια ματιά.

Η μισθοδοσία λογισμικού πατριωτών σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις διακοπές σας

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να επιλέξετε το πλαίσιο δίπλα στο όνομα του υπαλλήλου και να πατήσετε “Επεξεργασία ωρών διακοπών για επιλεγμένους υπαλλήλους”.

Αυτό που μένει να κάνουμε είναι κυριολεκτικά απλά να συμπληρώσετε τα κενά. Δεν γίνεται απλούστερο από αυτό.

Η μισθοδοσία λογισμικού patriot σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ώρες των διακοπών

Μόλις τελειώσετε, πατήστε “Αποθήκευση” (για άλλη μια φορά, τα σημαντικά κουμπιά επισημαίνονται με έντονο πορτοκαλί χρώμα) και το Patriot Software θα κάνει όλους τους απαραίτητους υπολογισμούς για εσάς κατά την εκτέλεση μισθοδοσίας.

Απλό, γρήγορο και βολικό!

7. Φοβερή διαχείριση συμμετοχής!

Η διαχείριση της συμμετοχής είναι συνήθως κάτι HR, αλλά είμαστε ευτυχείς που το Patriot Software αποφάσισε να συμπεριλάβει αυτήν τη δυνατότητα στο σύστημά τους ως πρόσθετη υπηρεσία.

Είναι φοβερό, επειδή μπορούμε να πάρουμε ό, τι χρειαζόμαστε σε μία εφαρμογή χωρίς να χρειαστεί να μεταβούμε σε άλλο λογισμικό διαχείρισης χρόνου, το οποίο στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια, αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικό να το κάνουμε.

Μεταβείτε στην καρτέλα “Μισθοδοσία” ως συνήθως και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Διαχείριση καρτών ώρας”.

Η μισθοδοσία του λογισμικού patriot σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την παρακολούθηση

Όπως συνήθως με όλα όσα κάνετε στο Patriot Software, θα μπορείτε να βλέπετε τις ώρες όλων με μια ματιά σε μία οθόνη. Κατανομή των ωρών για τους υπαλλήλους σας όπως θέλετε και, στη συνέχεια, πατήστε “Αποθήκευση κάρτας χρόνου”.

Δεν θα χρειαστεί καν να ενημερώσετε μόνοι σας τους υπαλλήλους σας, επειδή το πρόγραμμα θα ενημερώσει αυτόματα όλους τους υπαλλήλους σας και, στη συνέχεια, θα μπορούν να ελέγχουν τις δικές τους κάρτες χρόνου μέσω της Πύλης Εργαζομένων.

8. Περιεκτικές λογιστικές δυνατότητες!

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι λογισμικού μισθοδοσίας εκεί έξω, αλλά το Patriot Software φαίνεται να βρήκε έναν τρόπο να ξεχωρίσει από το πλήθος με τις λογιστικές τους δυνατότητες.

Από όλους τους παρόχους μισθοδοσίας που δοκιμάσαμε, είναι οι μόνοι που παρέχουν λογιστικές υπηρεσίες και το κάνουν πολύ καλά!

Όταν πηγαίνετε στη λογιστική, θα πρέπει πρώτα να πληκτρολογήσετε όλα τα στοιχεία της εταιρείας σας, πελάτες, προμηθευτές, προϊόντα, υπηρεσίες κ.λπ. Αυτό θα πει στο πρόγραμμα τι είδους επιχείρηση κάνετε, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν αυτόματα τα πεδία που εσείς πρέπει να γεμίσω. Όλα είναι πραγματικά απλά. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε λάθος.

Μόλις μπείτε στα πάντα, η ζωή γίνεται πολύ εύκολη.

Θα μπορείτε να δημιουργήσετε προσφορές, εκτιμήσεις και τιμολόγια για τους πελάτες σας με ένα προκαθορισμένο πρότυπο που έχει ήδη όλα τα στοιχεία σας. Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας υπάρχουν σε ένα αναπτυσσόμενο μενού και όταν επιλέγετε ένα στοιχείο, η τιμή προστίθεται αυτόματα στην προσφορά ή το τιμολόγιο.

Έχετε ακόμη την επιλογή να δημιουργήσετε εκπτώσεις!

Η μισθοδοσία λογισμικού patriot σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπτώσεις

Τώρα, εάν ξεκινήσετε τις εργασίες προμηθευτών, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε πληρωμή στους προμηθευτές σας, να πληρώσετε λογαριασμούς και να εκτυπώσετε επιταγές. Θα μπορείτε επίσης να εισαγάγετε αναλήψεις και καταθέσεις από και προς τον λογαριασμό, εξαλείφοντας εντελώς την ανάγκη να βασιστείτε σε ένα πρόγραμμα τρίτων για σκοπούς τήρησης βιβλίων..

Η μισθοδοσία λογισμικού patriot έχει λειτουργίες τήρησης βιβλίων

Σε αυτή την πτυχή, το Patriot Software είναι πράγματι τα γόνατα των μελισσών.

Σημείωση

Η λογιστική λειτουργία του Patriot Software είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή που διαχωρίζεται από το σύστημα μισθοδοσίας της.

9. Το Patriot Software σας δείχνει σε αναφορές!

Εάν είστε ο τύπος που ζει στις αναφορές, θα χαρείτε να μάθετε ότι το Patriot Software είναι σε θέση να παράγει αναφορές όλων των ειδών για τη διάθεσή σας!

Έχουν μια από τις μεγαλύτερες επιλογές επιλογών αναφορών που έχω δει σε έναν πάροχο λογισμικού μισθοδοσίας. Απλώς κατευθυνθείτε προς τον πίνακα ελέγχου, πατήστε αναφορές και BAM!

Η μισθοδοσία λογισμικού πατριώτη έχει τόνους αναφορών

Θα μπορείτε να κατεβάσετε όσες αναφορές στο περιεχόμενο της καρδιάς σας!

4 πράγματα που δεν μας αρέσουν για το λογισμικό Patriot

Το Patriot Software έχει πολλά καλά πράγματα για αυτούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ελαττώματα. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πιστεύαμε ότι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα.

1. Δεν είναι δυνατή η μαζική προσθήκη υπαλλήλων

Για μικρές επιχειρήσεις με λιγότερα από 10 άτομα, αυτό δεν πρέπει να είναι καθόλου πρόβλημα. Τι γίνεται όμως αν η μικρή σας επιχείρηση έχει 20, 30 άτομα; Η προσθήκη υπαλλήλων ένας προς έναν θα μπορούσε να καταλήξει να καταναλώνει πολύ χρόνο και μπορεί επίσης να είναι πολύ κουραστική.

Ίσως υπάρχει τρόπος να το κάνουμε χύμα, αλλά σίγουρα δεν μπόρεσα να το καταλάβω.

Θα μπορούσα να ζητήσω υποστήριξη για αυτό… αλλά θα το συζητήσουμε στο επόμενο σημείο.

2. Η υποστήριξη είναι αργή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Patriot Software μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφωνικής κλήσης ή email. Ωστόσο, δεδομένου ότι εργάζομαι έξω από τις ώρες υποστήριξής τους (η ζωντανή υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο από τις 8πμ – 8μμ, Δευτέρα – Παρασκευή, Ανατολική ώρα) δεν είχα άλλη επιλογή παρά να τους στείλω μέσω email για υποστήριξη.

ομάδα υποστήριξης λογισμικού πατριώτη

Το πρόβλημα ήταν ότι χρειάστηκαν 4 ημέρες για να επιστρέψουν σε μένα. Ναι, ήταν χρήσιμες, αλλά ο χρόνος αναμονής ήταν απίστευτος.

3. Είναι λίγο από την βαρετή πλευρά

Τώρα είμαι απλά επιπόλαιος.

Το Patriot Software λειτουργεί εντελώς και λειτουργεί υπέροχα. Απλώς φαίνεται ότι είναι και βαρετό, σαν κάτι που βγήκε κατευθείαν από τη νοοτροπία του σχεδιαστή του boomer.

Όλα αισθάνονται ασφαλή και μπλε… σαν τράπεζα από τη δεκαετία του ’90.

Είμαι σίγουρος ότι ταιριάζει σε μερικούς ανθρώπους, απλά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να αναλάβουν λίγο μεγαλύτερο κίνδυνο με το σχέδιό τους.

4. Το λογισμικό Patriot είναι αργό

Αυτό είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο πρόβλημα με το λογισμικό Patriot.

Όσον αφορά τις διαδικτυακές υπηρεσίες λογισμικού, πρέπει να είστε γρήγοροι.

Θέλετε να είστε τόσο γρήγοροι, ώστε ο πελάτης να αισθάνεται ότι χρησιμοποιεί μια υπηρεσία εκτός σύνδεσης, επειδή εάν παρατηρήσει την ταχύτητα, αυτό σημαίνει ότι θα είστε πολύ αργοί για να αισθανθείτε φυσικοί.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό Patriot, ένιωσα σίγουρα την ταχύτητα. Στην πραγματικότητα, το ένιωσα αρκετές φορές. Ωστόσο, πιστεύω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι η επιβράδυνση θα μπορούσε να οφείλεται στη σύνδεσή μου, επομένως τα αποτελέσματά σας μπορεί να διαφέρουν.

Το πρόγραμμα Patriot Software & Τιμολόγηση: Επισκόπηση

Η Patriot Software έσπασε τις τιμές τους σε 2 επίπεδα – Βασική μισθοδοσία και πλήρη υπηρεσία μισθοδοσίας.

Υπηρεσία BasicFull
Τιμή / μήνα * $ 10 $ 30
Άμεση κατάθεση Ναι
Πύλη υπαλλήλων: Ναι
Φορολογική αρχειοθέτηση ManualAuto

* Επιπλέον 4 $ ανά μήνα ανά υπάλληλο.

Επιπλέον, θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον εάν επιλέξετε τις πρόσθετες υπηρεσίες τους:

χρόνος & Παρουσία

 • Ανετα & Ασφαλής πρόσβαση
 • Χαρακτηριστικό κάρτας χρόνου
 • Ακριβής αναφορά
 • Παρακολούθηση εκτός χρόνου
 • Τιμή – από $ 5 / μήνα

Λογισμικό HR

 • Παρακολούθηση πληροφοριών εργαζομένων
 • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού & Αναφορά
 • Τιμή – από 4 $ / μήνα

Ετυμηγορία: Πρέπει να πάτε για λογισμικό Patriot?

Το Patriot Software είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς παρόχους μισθοδοσίας εκεί έξω. Κάνει αυτό που υπόσχεται να κάνει και το κάνει καλά.

Απλώς υπάρχουν μερικά πράγματα που προσωπικά εύχομαι να μπορούσαν να βελτιωθούν.

Ας πάρουμε για παράδειγμα, την αδυναμία τους να προσθέσουν μαζικούς υπαλλήλους. Αυτό είναι κάτι πολύ βασικό που πρέπει εύκολα να γίνει για τη λογική του ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Ίσως μπορεί να γίνει, αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω και δεν μπορώ πραγματικά να τον ενοχλήσω για να ελέγξω με υποστήριξη, επειδή η ζωντανή συνομιλία είναι αυτήν τη στιγμή εκτός σύνδεσης και η υποστήριξη μέσω email απαιτεί πολύ χρόνο για την επαναφορά.

Το Patriot Software μπορεί να αισθάνεται λίγο απάντηση κατά καιρούς, αλλά αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στη σύνδεσή μου. Φαίνεται επίσης λίγο βαρετό και ήπιο – αλλά κάνει ό, τι πρέπει να κάνει πολύ καλά.

Η τιμολόγηση μπορεί να είναι μάλλον ακριβή. Η βασική μισθοδοσία είναι προσιτή, αλλά απλά δεν την κόβει. Το πρόγραμμα απλά δεν φαίνεται να αξίζει τον κόπο αν πρέπει να κάνετε χειροκίνητες καταθέσεις και να υποβάλετε φόρους μόνοι σας, οπότε η πλήρης υπηρεσία είναι ο τρόπος να πάτε, με κόστος τουλάχιστον 30 $ το μήνα.

Πετάξτε στο χρόνο τους & Πρόσθετα λογισμικού παρακολούθησης και προσωπικού, και το κόστος ξαφνικά αυξάνεται στα 39 $ το μήνα, χωρίς καν να ληφθεί υπόψη η τιμή ανά υπάλληλο ακόμη!

Ωστόσο, έχοντας πει όλα αυτά, το Patriot Software είναι πραγματικά ένας από τους πιο αξιόπιστους διαδικτυακούς παρόχους λογισμικού μισθοδοσίας που είναι διαθέσιμοι.

Έχουν ένα βίντεο ενσωμάτωσης που είναι πραγματικά χρήσιμο για να σας οδηγήσει. Εάν κολλήσετε, υπάρχουν κουμπιά βοήθειας σε κάθε βήμα. Δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας πυραύλων για να το χρησιμοποιήσετε, απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ακολουθείτε τις οδηγίες στην οθόνη.

Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι βρήκαμε το Patriot Software τόσο εύκολο στη χρήση, γιατί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε κυριολεκτικά τις οδηγίες στην οθόνη. Δεν γίνεται απλούστερο από αυτό. Είναι τόσο εύκολο που είμαι βέβαιος ότι η γιαγιά μου θα μπορούσε να μάθει πώς να το χρησιμοποιεί…

Το Patriot Software είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα SaaS μισθοδοσίας στο διαδίκτυο, αλλά έχουν τα ελαττώματα τους. Εάν τα ελαττώματα και οι τιμές τους δεν σας ενοχλούν, τότε θα είστε πολύ ευχαριστημένοι με το φανταστικό τους σύστημα μισθοδοσίας.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me