Πώς να χρησιμοποιήσετε το TIXATI Ανώνυμα (VPN + Proxy setup)

Contents

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Tixati Ανώνυμα

Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιείτε το Tixati torrent client ανώνυμα. Αυτό θα επιτευχθεί κυρίως χρησιμοποιώντας ένα από τα δύο εργαλεία, ένα VPN ή έναν διακομιστή μεσολάβησης.

Θα σας δείξουμε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας κατά τη λήψη torrents με το TIXATI, κάτι που θα δυσκολευτεί πολύ για οποιονδήποτε να εντοπίσει τις λήψεις σας με βάση τη διεύθυνση IP torrent.

Θα μάθετε επίσης πώς να κρυπτογραφείτε εύκολα τις μεταφορτώσεις / λήψεις torrent που θα εμποδίσουν τον Πάροχο Διαδικτύου (ISP) να γνωρίζει τι κατεβάζετε ή να αποκλείετε / να καταστρέφετε τα torrents σας.

Πώς να κατεβάσετε ανώνυμα με το Tixati

Μάθετε να χρησιμοποιείτε το Tixati Ανώνυμα

Τι εννοούμε με τους “Anonymous” Torrents

Υπάρχουν δύο κύριοι τρόποι παρακολούθησης της δραστηριότητας torrent Torrent:

 1. Η διεύθυνση IP σας είναι εύκολα ορατή σε όλους τους συνομηλίκους που μοιράζονται το ίδιο αρχείο (ισχύει για όλους τους συνομηλίκους)
 2. Ο ISP σας μπορεί να «μυρίζει» (διαβάζει) την κυκλοφορία σας και να βλέπει τι κατεβάζετε

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να αποκρύψετε τη «πραγματική» διεύθυνση IP σας και να την αντικαταστήσετε με μια «εικονική» IP, η οποία θα είναι αυτή που θα είναι ορατή στους συνομηλίκους torrent.

Θα μάθετε επίσης πώς να κρυπτογραφείτε τα torrents σας, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και ο πάροχος διαδικτύου δεν μπορεί να δει το περιεχόμενο της κίνησης torrent ή να καταγράψει το ιστορικό λήψεών σας.

Εδώ μοιάζει με τον Tixati Peers…

Λίστα IP peer Tixati

Μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση IP κάθε συνομηλίκου που μοιράζεται το torrent

Το Tixati δεν δείχνει μόνο τη διεύθυνση IP κάθε συνομηλίκου, αλλά μπορείτε να δείτε ακόμη και τη χώρα από την οποία προέρχονται. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό της τεχνολογίας κοινής χρήσης αρχείων p2p (κάθε ομότιμος πρέπει να γνωρίζει πώς να συνδέεται στον υπολογιστή σας για να ανεβάζει / κατεβάζει το torrent).

Αλλά μπορούμε να διορθώσουμε αυτήν τη διαρροή απορρήτου δρομολογώντας όλη την κυκλοφορία torrent μέσω ενός διακομιστή τρίτου μέρους, οπότε όλοι οι ομότιμοι θα βλέπουν μόνο την IP αυτού του διακομιστή και όχι τον δικό μας υπολογιστή. Αυτό θα το κάνουμε με μια υπηρεσία VPN ή / και διακομιστή μεσολάβησης, αλλά πρώτα, μια σημαντική σημείωση ασφαλείας…

Ειδικά θέματα ασφαλείας για το TIXATI

Το Tixati, όπως και όλοι οι άλλοι μεγάλοι πελάτες torrent, διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη διακομιστή μεσολάβησης (1 από 2 μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP Tixati).

Το πρόβλημα είναι ότι η Tixati υποστηρίζει συνδέσεις TCP μόνο μέσω του διακομιστή μεσολάβησης. Οι σύνδεσμοι μαγνητών και το DHT χρησιμοποιούν και τα δύο πρωτόκολλα UDP (αντί για TCP). Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι μη υποστηριζόμενες συνδέσεις θα δρομολογούνται ΕΞΩ από τη σήραγγα μεσολάβησης, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στην έκθεση της πραγματικής σας διεύθυνσης IP.

Υπάρχουν 3 λύσεις σε αυτό το πρόβλημα:

 1. Απενεργοποιήστε τις συνδέσεις παρακολούθησης DHT και UDP στις επιλογές Tixati (αλλά αυτό μπορεί να αποτρέψει τη λειτουργία μαγνητικών συνδέσμων).
 2. Χρησιμοποιήστε ένα VPN (με ή χωρίς διακομιστή μεσολάβησης). Εάν χρησιμοποιείτε και τα δύο, οι ομότιμοι θα βλέπουν την IP VPN σας (εξακολουθεί να είναι ανώνυμη)
 3. Χρησιμοποιήστε έναν άλλο πελάτη torrent με καλύτερη υποστήριξη διακομιστή μεσολάβησης

Μην ανησυχείτε όμως πολύ, αν αγαπάτε το Tixati, απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την επιλογή VPN. Τότε δεν θα επηρεαστείτε από διαρροές διακομιστή μεσολάβησης. Αυτός ο οδηγός θα χρησιμοποιεί μια υπηρεσία VPN που περιλαμβάνει και υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης, οπότε έχετε επιλογές.

Αν σας ενδιαφέρει η επιλογή # 3, έχουμε ανώνυμους οδηγούς torrent για:

 • uTorrent
 • Βουζ
 • Κατακλυσμός
 • qBittorrent

Η υπηρεσία VPN / Proxy που χρησιμοποιούμε για αυτό το σεμινάριο

Εικόνα

Κατεβάστε τώρα

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια φανταστική υπηρεσία VPN / Proxy για torrents και ονομάστηκαν η # 1 υπηρεσία torrent VPN για το 2014, 2015 & 2016.

Γιατί επιλέγουμε Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

 • Μηδενικά αρχεία καταγραφής. Κανένας. Περίοδος
 • Εξαιρετικά φιλικό προς τα χείμαρρους. Επιτρέπονται Torrents σε όλους τους διακομιστές
 • Περιλαμβάνει υπηρεσία μεσολάβησης SOCKS5 zero-log (χωρίς επιπλέον χρέωση)
 • Λειτουργεί με κάθε πελάτη torrent
 • απεριόριστη ταχύτητα / εύρος ζώνης
 • Χαμηλή τιμή: ξεκινά μόνο από 3,33 $ / μήνα

Τμήματα καθήκοντος

Αυτά είναι τα βήματα / επιλογές που θα καλύψουμε σε αυτό το σεμινάριο. Μη διστάσετε να προχωρήσετε μπροστά (για παράδειγμα, αν ορίσετε την επιλογή VPN, μπορείτε να παραλείψετε την ενότητα διακομιστή μεσολάβησης εκτός εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο μαζί).

 1. Ρύθμιση VPN (Επιλογή # 1. Ευκολότερη επιλογή και αυτή που προτείνουμε)
 2. Ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης (Επιλογή # 2. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε και το VPN, για να διατηρήσετε το DHT και να αποφύγετε διαρροές IP).
 3. Επαληθεύστε την «Εικονική» IP σας – Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης / VPN λειτουργεί και η IP Tixati έχει αλλάξει

Ρύθμιση VPN Tixati (Επιλογή # 1)

Η χρήση του Tixati με ένα VPN είναι εξαιρετικά εύκολη. Το VPN θα αλλάξει τη διεύθυνση IP σας και θα προσθέσει εξαιρετικά ισχυρή κρυπτογράφηση AES 128-bit ή 256-bit (ανάλογα με τις ρυθμίσεις των VPN σας), γεγονός που θα κάνει την κίνηση του διαδικτύου σας αδύνατη να διαβαστεί από οποιονδήποτε το παρακολουθεί (όπως ο πάροχος διαδικτύου).

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο ως πάροχο VPN, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε από αυτά τα VPN χωρίς καταγραφή που επιτρέπουν ενοχλήσεις.

Η χρήση ενός VPN δεν απαιτεί από εσάς να αλλάξετε ρυθμίσεις στο Tixati, το λογισμικό VPN κάνει τα πάντα.

Βήμα 1: Λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού VPN

Αφού εγγραφείτε στο PIA, θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις πληροφορίες σύνδεσης / κωδικού πρόσβασης καθώς και έναν σύνδεσμο για τη λήψη του λογισμικού VPN (Windows, Mac, iOS και Android).

Στη συνέχεια, απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό.

Βήμα 2: Επιλέξτε τις ιδανικές ρυθμίσεις VPN

Ας επιλέξουμε τις ιδανικές ρυθμίσεις VPN για torrent. Θέλουμε 3 πράγματα:

 1. Μια τοποθεσία διακομιστή φιλική με Torrent
 2. Όσο μεγαλύτερη ταχύτητα γίνεται (γρηγορότερη τοποθεσία διακομιστή και ελαφρύτερη κρυπτογράφηση)
 3. Ενεργοποιήστε το διακόπτη kill (αποτρέπει διαρροές IP εάν αποσυνδεθεί το VPN)

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις PIA και μεταβείτε στις ρυθμίσεις για προχωρημένους

1. Για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της PIA, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος PIA και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα διακομιστών μέχρι να δείτε την επιλογή «ρυθμίσεις». Κάντε κλικ για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων της PIA.

Εικόνα

Βήμα 1: Πρόσβαση στις ρυθμίσεις από το εικονίδιο δίσκου

2. Εισαγάγετε το Όνομα Χρήστη / τον Κωδικό Πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Για προχωρημένους»

Εικόνα

Βήμα 2: Εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Για προχωρημένους”

3. Κάντε τις ρυθμίσεις σας να ταιριάζουν με αυτές που εμφανίζονται. Να τι εννοούν:

 • Τύπος σύνδεσης: UDP (Το UDP είναι ταχύτερο από τις συνδέσεις TCP και καλύτερο για torrents)
 • Προώθηση θύρας: Κανένα (Το PF δεν είναι απαραίτητο επειδή όλη η κυκλοφορία torrent δρομολογείται μέσω VPN απευθείας στον υπολογιστή σας)
 • VPN Kill-Switch: Σκοτώνει αμέσως όλη την κίνηση στο Διαδίκτυο εάν μειωθεί το VPN. Αποτρέπει το Tixati από διαρροή πραγματικής διεύθυνσης IP
 • Προστασία διαρροών DNS: Διασφαλίζει ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν μπορεί να δει ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε
 • Προστασία διαρροών IPv6: Βεβαιωθείτε ότι το Tixati δεν μπορεί να διαρρεύσει τη διεύθυνση IPv6 σε ομότιμους (σε αντίθεση με το IPv4)

Εικόνα

Βήμα # 3 – Βέλτιστες ρυθμίσεις PIA

4. Ρυθμίσεις κρυπτογράφησης: Το PIA σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποιες ρυθμίσεις κρυπτογράφησης θα χρησιμοποιήσετε. Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους είναι πιθανώς βέλτιστες για torrents. Χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση AES 128-bit (ιδανικός συνδυασμός ταχύτητας και ασφάλειας).

Βήμα # 3: Συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN φιλικό προς το torrent

Το PIA επιτρέπει torrents σε όλους τους διακομιστές, αλλά σε ορισμένους διακομιστές θα ανακατευθύνουν την κυκλοφορία p2p σας (όχι άλλη κίνηση) μέσω ενός δεύτερου διακομιστή VPN. Αυτό καθιστά τους χρήστες torrent ασφαλέστερους, αλλά επίσης θα επιβραδύνει την κυκλοφορία p2p σας εάν χρησιμοποιείτε έναν από τους διακομιστές που ανακατευθύνονται.

Τοποθεσίες διακομιστή που προτείνουμε:

 • Ελβετία
 • Ολλανδία
 • Καναδάς
 • Γερμανία
 • Ρουμανία
 • Μεξικό

Για να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή, απλώς κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του δίσκου PIA και επιλέξτε μια θέση διακομιστή από τη λίστα που εμφανίζεται. Μόλις συνδεθείτε, το εικονίδιο θα γίνει πράσινο όπως φαίνεται:

Εικόνα

Βήμα # 4 – Επαληθεύστε τη Νέα διεύθυνση IP και, στη συνέχεια, Ανοίξτε το Tixati

Μπορούμε να επαληθεύσουμε γρήγορα την εικονική διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το iplocation.net

Αυτό θα σας δείξει ότι η σύνδεση VPN σας έχει δημιουργηθεί σωστά. Τώρα μπορείτε να ανοίξετε το Tixati και να προχωρήσετε στο βήμα επαλήθευσης torrent-ip (στο τέλος αυτού του σεμιναρίου) ή απλώς να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό: Πώς να ελέγξετε την IP torrent

PIA IPlocation Ολλανδία

Δεδομένα IPLocation.net μετά τη σύνδεση με διακομιστή Ολλανδίας

Tixati SOCKS5 Proxy Setup (Επιλογή # 2)

Απλώς μια υπενθύμιση, εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή διακομιστή μεσολάβησης, θα θέλετε είτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός από το VPN (θα αλλάξει την IP σας δύο φορές) ή να απενεργοποιήσετε τους ιχνηλάτες DHT και UDP (για την αποφυγή διαρροών IP UDP).

Το πρώτο βήμα θα είναι να λάβουμε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 από την PIA (διαφορετική από τη σύνδεση / κωδικό πρόσβασης VPN). Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη).

Βήμα # 1 – Δημιουργία σύνδεσης / κωδικού πρόσβασης για τον διακομιστή μεσολάβησης SOCKS

Η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο σάς παρέχει πλήρη πρόσβαση σε διακομιστή μεσολάβησης υψηλού εύρους ζώνης χωρίς καταγραφή, με έδρα την Ολλανδία. Δεν χρησιμοποιεί τη σύνδεση / κωδικό πρόσβασης όπως κάνει ο λογαριασμός σας VPN (για λόγους ασφαλείας), επομένως πρέπει να δημιουργήσετε ξεχωριστά διαπιστευτήρια.

1. Συνδεθείτε στο πλαίσιο του λογαριασμού σας (στον ιστότοπό τους)
2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε την ενότητα “PPTP / L2TP / SOCKS Όνομα χρήστη / κωδικός πρόσβασης”
3. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αναγέννηση ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης”
4. Κρατήστε το παράθυρο ανοιχτό, ώστε να μπορείτε να αντιγράψετε&επικολλήστε το όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης SOCKS σε μελλοντικό βήμα

Εικόνα

Φροντίστε να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης μεσολάβησης στον πίνακα λογαριασμών PIA

Βήμα 2: Διαμόρφωση ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης Tixati

1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις Tiaxi και μεταβείτε στη διεύθυνση: Ρυθμίσεις > Δίκτυο > Πληρεξούσιο
2. Επιλέξτε “SOCKS5” ως τύπο διακομιστή μεσολάβησης
3. Επιλέξτε το πλαίσιο “Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για επίλυση ονομάτων”
4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης και τα στοιχεία σύνδεσης ως εξής:

Διεύθυνση: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Λιμάνι: 1080
Σύνδεση: Το όνομα χρήστη μεσολάβησης που δημιουργήσατε στο βήμα # 1
Κωδικός πρόσβασης: Ο κωδικός πρόσβασης μεσολάβησης από το βήμα # 1

όταν τελειώσει, θα μοιάζει με αυτό (επίσης, σημειώστε την προειδοποίηση ασφαλείας του διακομιστή μεσολάβησης από την Tixati)

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης Tixati

Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης μοιάζουν με αυτό (χρησιμοποιήστε τον δικό σας κωδικό πρόσβασης / κωδικό πρόσβασης)

Βήμα # 3: Πρόσθετες ρυθμίσεις ασφαλείας (εάν χρησιμοποιείτε μόνο διακομιστή μεσολάβησης, χωρίς το VPN)

Σε αυτό το βήμα θα απενεργοποιήσουμε όλες τις συνδέσεις που απαιτούν μεταφορά UDP (δεν υποστηρίζεται από τον διακομιστή μεσολάβησης της Tixati), καθώς και απενεργοποίηση του IPv6 (ένας άλλος τρόπος θα μπορούσε να διαρρεύσει η IP σας). Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προαιρετικά κρυπτογράφηση για να αποτρέψετε την επιτάχυνση / παρακολούθηση από τον πάροχό σας στο Διαδίκτυο (αλλά η αναγκαστική κρυπτογράφηση θα μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων συνομηλίκων).

1. Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις > Δίκτυο > Συνδέσεις
2. Αναγκάστε τους συνομηλίκους να χρησιμοποιούν μόνο το TCP (αλλάξτε τις ρυθμίσεις όπως φαίνεται παρακάτω)

Η Tixati αναγκάζει τους συνομηλίκους να χρησιμοποιούν TCP

Βεβαιωθείτε ότι οι συνομηλίκοι χρησιμοποιούν μόνο TCP

3. Αποκλείστε το IPv6 για να αποφύγετε διαρροές IPv6 της πραγματικής σας IP

Αποτρέψτε τις διαρροές Tixati IPv6

Χρήση μόνο IPv4 (μπλοκ IPv6)

4. Προσθέστε κρυπτογράφηση εάν θέλετε. Υπάρχουν δύο επιλογές:
ένα) Χρησιμοποιήστε κρυπτογράφηση όταν είναι διαθέσιμο (δεν μειώνει τους συνομηλίκους, αλλά δεν θα κρυπτογραφούνται όλες οι συνδέσεις)
σι) Δύναμη κρυπτογράφησης (μειώνει τους συνομηλίκους αλλά χρησιμοποιεί 100% κρυπτογράφηση)

Απλώς χρησιμοποιήστε τις παρακάτω ρυθμίσεις με βάση την προτιμώμενη λειτουργία κρυπτογράφησης…

Κρυπτογράφηση Tixati (προαιρετική λειτουργία)

«Προαιρετική» Λειτουργία κρυπτογράφησης

Κρυπτογράφηση Tixati (αναγκαστική)

«Αναγκαστική» λειτουργία κρυπτογράφησης 100%

5. Απενεργοποιήστε τους ανιχνευτές UDP (μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Μεταφορές > Ιχνηλάτες)
6. Αποεπιλέξτε «Να επιτρέπεται η σύνδεση UDP Tracker»

Απενεργοποίηση παρακολούθησης UDP

Απενεργοποίηση παρακολούθησης UDP

Συγχαρητήρια, οι ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης είναι πλήρως διαμορφωμένες. Τώρα απλώς φροντίστε να δοκιμάσετε τη διεύθυνση IP torrent (για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί σωστά για να αποκρύψει τη διεύθυνση IP σας).

Πώς να επαληθεύσετε τη νέα σας διεύθυνση IP Torrent

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι συνομηλίκοί σας θα βλέπουν τη νέα σας «εικονική» διεύθυνση IP που έχει εκχωρηθεί από το VPN / διακομιστή μεσολάβησης που χρησιμοποιείτε και όχι τη «πραγματική» διεύθυνση IP σας.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Μεταβείτε στη διεύθυνση checkmytorrentip.upcoil.com
2. Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη αυτού του μαγνητικού συνδέσμου” και ανοίξτε το στο Tixati
3. Η ιστοσελίδα θα πρέπει στη συνέχεια να ενημερωθεί για να εμφανίσει τη διεύθυνση IP που ανιχνεύει από το Tixati (φαίνεται παρακάτω)

Εικόνα

Μπορείτε εύκολα να επαληθεύσετε ότι η διεύθυνση IP torrent είναι διαφορετική από τη διεύθυνση IP του προγράμματος περιήγησης ιστού σας (χρησιμοποιούσαμε την επιλογή διακομιστή μεσολάβησης SOCKS για αυτήν τη δοκιμή). Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN, το IP του προγράμματος περιήγησής σας και το IP torrent θα είναι πανομοιότυπα, αλλά θα πρέπει να διαφέρουν από το πραγματικό σας IP (όταν το VPN είναι απενεργοποιημένο).

4. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το IP torrent από το Tixati. Κάντε κλικ στο torrent παρακολούθησης και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα “Trackers”:
5. Θα δείτε ένα μήνυμα σφάλματος όπως: “Το Tracker απέτυχε με λόγο: Το IP είναι xxx.yyy.zzz.aa”

Εικόνα

Ελέγξτε τη διεύθυνση IP σας στην καρτέλα «Trackers» στο Tixati

Συγχαρητήρια, είστε έτοιμοι και οι χείμαρροι σας θα πρέπει να είναι πολύ ανώνυμοι. Για περισσότερους τρόπους επαλήθευσης της διεύθυνσης IP torrent, ανατρέξτε στον οδηγό μας.

Περίληψη & Επιπρόσθετοι πόροι

Εάν ακολουθήσατε όλα τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό, οι χείμαρροι Tixati θα πρέπει να είναι πολύ ανώνυμοι. Το TCP-only για διακομιστή μεσολάβησης με Tixati είναι ενοχλητικό, οπότε αξίζει σίγουρα να εξετάσετε έναν άλλο πελάτη torrent εάν σας αρέσει η επιλογή διακομιστή μεσολάβησης (οι διακομιστές μεσολάβησης τείνουν να είναι γρηγορότεροι από ένα VPN).

Ακολουθούν ορισμένοι επιπλέον πόροι, συμβουλές και άρθρα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα:

Οδηγοί

Πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent ανώνυμα
Πώς να χρησιμοποιήσετε ανώνυμα το Vuze
Πώς να χρησιμοποιήσετε το qBittorrent ανώνυμα
Πώς να πληρώσετε για ένα VPN με Bitcoin
Πώς να κρυπτογραφήσετε τα torrents σας
Torrenting με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Άρθρα / Κριτικές / Συγκρίσεις

VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης (το οποίο είναι καλύτερο για torrents)
Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
IPVanish έναντι ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο εναντίον Torguard
Γιατί το Peerblock δεν λειτουργεί

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map