Ανασκόπηση: Torguard Torrent VPN και Proxy Service

Torguard είναι ένας πραγματικός πάροχος VPN χωρίς αρχεία καταγραφής που εδρεύει στις ΗΠΑ. Προσφέρουν ανώνυμη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης και VPN (πωλούνται ξεχωριστά). Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα VPN, η Torguard προσαρμόζει συγκεκριμένα την υπηρεσία και τη διαφήμισή τους στις αυστηρές ανάγκες απορρήτου των συχνών χρηστών bittorrent.

Torguard: 1η ματιά

Κριτική Torguard: Φωτογραφία προφίλ

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος. ()
 • Κρυπτογράφηση AES 256-bit (Εξαιρετική)
 • Υπηρεσία VPN ή υπηρεσία Torrent Proxy (πωλείται ξεχωριστά)
 • Συμβατό με Windows / Mac / Android / iPhone
 • Διακομιστές 1Gbps + σε περισσότερες από 40 χώρες
 • Torrent βελτιστοποιημένοι διακομιστές
 • Επιλογή / διακομιστές Stealth VPN (περάστε από τείχη προστασίας)

Επισκεφθείτε την Torguard (καλύτερη προσφορά) >>

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Torguard
Εδώ είναι τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά Torguard…

Χωρίς αρχεία καταγραφής
Ο Torguard δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης ή δραστηριότητας. Η δραστηριότητα torrent σας είναι ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμη από τρίτους (συμπεριλαμβανομένου του ISP σας)

Αυτόματη εγκατάσταση διακομιστή μεσολάβησης
Η ανώνυμη υπηρεσία μεσολάβησης torrent του Torguard είναι μια καλή εναλλακτική λύση (ή προσθήκη) σε ένα VPN. Ένας διακομιστής μεσολάβησης είναι γενικά γρηγορότερος και φθηνότερος από ένα VPN, ενώ αλλάζετε ακόμα τη διεύθυνση IP torrent. Το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να ρυθμίσετε χειροκίνητα τον διακομιστή μεσολάβησης στον πελάτη torrent, αλλά ο Torguard δημιούργησε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης που θα κάνει όλες τις ρυθμίσεις για εσάς, αυτόματα.

Γρήγορες ταχύτητες
Ο Torguard έχει βελτιώσει πραγματικά το δίκτυο διακομιστών τους κατά το τελευταίο έτος ή δύο και τώρα έχουν μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες στον κλάδο. Οι γρήγορες ταχύτητες VPN σημαίνει ταχύτερα torrents!

Γιατί το TorGuard είναι μια εξαιρετική επιλογή για το p2p / Bittorrent

Όπως μπορεί να μαντέψατε από το όνομα, Torguard έχει προσαρμόσει συγκεκριμένα την ανώνυμη υπηρεσία vpn τους στις ανάγκες των χρηστών bittorrent, παρέχοντας τις κρίσιμες δυνατότητες ανωνυμίας που πολλοί άλλοι πάροχοι vpn δεν το κάνουν. Το Torguard επιτρέπει τη χρήση bittorrent σε όλους τους διεθνείς διακομιστές τους (αλλά όχι σε διακομιστές των ΗΠΑ) και δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης.

Φροντίστε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με το γιατί χρειάζεστε ένα ανώνυμο vpn για το bittorrent

Λειτουργίες που κάνουν το Torguard VPN μια εξαιρετική επιλογή για το p2p / Bittorrent

 • Torrent / p2p Φιλικό σε διεθνείς διακομιστές
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής σύνδεσης (η χρήση του vpn σας παραμένει ανώνυμη)
 • Προστασία διαρροής DNS (Διασφαλίζει ότι η πραγματική σας IP δεν εκτίθεται από τρωτά σημεία των Windows)
 • Ασφαλές πρωτόκολλο OpenVPN με κρυπτογράφηση
 • Λογικά κοστολογημένο
 • Διάφορες επιλογές φιλικής προς το Torrent (διακομιστής μεσολάβησης ή vpn)
 • Αποκριτική υποστήριξη πελατών

Για μέγιστη ανωνυμία:
Εάν είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, μια εξαιρετική επιλογή είναι να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα την υπηρεσία μεσολάβησης Torguard και μια άλλη ανώνυμη υπηρεσία VPN. Αυτή η επιλογή προσφέρει μέγιστο απόρρητο και θα τυλίξει την κυκλοφορία torrent σε μια κρυπτογραφημένη σήραγγα μεσολάβησης η οποία στη συνέχεια τυλίγεται μέσα σε μια άλλη κρυπτογραφημένη σήραγγα VPN από μη σχετικούς παρόχους. Με αυτήν τη ρύθμιση, η χρήση του bittorrent είναι σχεδόν ανιχνεύσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο μας Εντελώς ανώνυμο Bittorrent σε 3 εύκολα βήματα

Επιλογές και τιμές Torguard

Torguard προσφέρει 2 διαφορετικές επιλογές για την ανωνυμοποίηση της κίνησης torrent. Εάν χρειάζεται απλώς να κάνετε ανώνυμη τη χρήση του bittorrent, προσφέρουν Υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Torrent. Η εγκατάσταση είναι εύκολη, απλώς διαμορφώνετε τον πελάτη σας bittorrent για σύνδεση μέσω του διακομιστή μεσολάβησης Torguard (έχουν 4 επιλογές διεύθυνσης IP και 20 χωρών).

Εάν προτιμάτε να διατηρήσετε όλη τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο ιδιωτική και ανώνυμη, προσφέρουν την υπηρεσία Torguard Torrent VPN, η οποία προστατεύει ολόκληρη τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά εύκολη, απλώς κατεβάστε το λογισμικό vpn της επιφάνειας εργασίας σας και είστε έτοιμοι.

Πακέτα και τιμές Torguard

Διαμεσολαβητής Torguard
Κρυπτογράφηση και ανωνυμία μόνο για χρήση bittorrent. Μπορεί να τοποθετηθεί σε στρώσεις μέσα σε ένα άλλο VPN για μέγιστη προστασία.

Τιμολόγηση:
– 5,95 $ / μήνα με μήνα σε μήνα
– 3,95 $ / μήνα εάν αγοράζονται ετησίως

Υπηρεσία Torguard VPN
Κρυπτογράφηση και ανωνυμία για ολόκληρη τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και για όλες τις δραστηριότητες στο Διαδίκτυο.

Τιμολόγηση:
– 9,95 $ / μήνα με μήνα σε μήνα
– 4,99 $ / μήνα εάν αγοράζονται ετησίως

Περιορισμένος χρόνος έως και 40% έκπτωση στην υπηρεσία VPN εάν αγοραστεί με υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης!

Λογισμικό Torguard VPN

Torguard προσφέρει χειροκίνητες και αυτόματες επιλογές σύνδεσης. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία vpn σας με μια κινητή συσκευή, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη μη αυτόματη διαδρομή (αλλά το torguard παρέχει εύκολους οδηγούς εγκατάστασης). Εάν χρησιμοποιείτε απλώς την υπηρεσία Torguard vpn με τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό πελάτη Torguard VPN, εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας και κάντε κλικ στο σύνδεσμο!

Επισκόπηση λογισμικού Torguard

Το λογισμικό πελάτη vpn έχει οποιαδήποτε εύχρηστη διεπαφή. Εισάγετε απλώς τα στοιχεία σύνδεσής σας, επιλέξτε έναν διακομιστή από την αναπτυσσόμενη λίστα και κάντε κλικ στο σύνδεσμο. Ο πελάτης χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο openVPN για μέγιστη ασφάλεια.

Το κύριο παράθυρο του προγράμματος-πελάτη εμφανίζει επίσης το αρχείο καταγραφής σύνδεσης VPN, έτσι οι τεχνολόγοι μπορούν να επαληθεύουν κάθε βήμα της διαδικασίας σύνδεσης OpenVPN. Η νέα σας διεύθυνση IP VPN εμφανίζεται στο πάνω μέρος του παραθύρου καταγραφής

Το λογισμικό Torguard χρησιμοποιεί επίσης ένα εύχρηστο εικονίδιο δίσκου συστήματος με χρωματική κωδικοποίηση που ανάβει κόκκινο όταν είναι συνδεδεμένο το VPN και κόκκινο όταν δεν υπάρχει, για πρόσθετη οπτική επιβεβαίωση

Το λογισμικό διαθέτει επίσης Ενσωματωμένη προστασία διαρροών DNS ένα χαρακτηριστικό που λείπουν πολλά άλλα vpn. Πρόκειται για μια ειδική δυνατότητα που αποτρέπει την έκθεση της πραγματικής σας διεύθυνσης IP από ευπάθειες ασφαλείας των Windows. Επισκεφτείτε το dnsleaktest.com για περισσότερες πληροφορίες.

Εικόνα

Torguard Anonymous VPN: Χαρακτηριστικά

Torguard έχει πολλές δυνατότητες που θα προσελκύσουν την ασφάλεια:

 • Κρυπτογράφηση AES 256-bit μέσω OpenVPN ή L2TP / Ipsec
 • 39+ Καθολικές τοποθεσίες διακομιστών
 • Ενσωματωμένη προστασία διαρροών DNS
 • Προστασία διαρροών IPv6 και WebRTC
 • Χωρίς καταγραφή δεδομένων / Χωρίς αρχεία καταγραφής σύνδεσης (εντελώς ανώνυμα)
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών 100%


Κρυπτογράφηση: AES 256-bit
Το Torguard χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ασφαλή κρυπτογράφο και είναι το ίδιο πλεονέκτημα που χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση και τον στρατό των ΗΠΑ για επικοινωνία απόρρητου μυστικού. Θεωρείται άθραυστο από βίαιες επιθέσεις (βασική εκτίμηση) επιθέσεων.

Η κρυπτογράφηση είναι εξαιρετικά επωφελής για τη λήψη torrents και εμποδίζει οποιοδήποτε τρίτο μέρος μεταξύ εσάς και του διακομιστή VPN να διαβάσει την κυκλοφορία σας ή να δει ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε / αρχεία που κατεβάζετε. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ο πάροχος διαδικτύου δεν θα γνωρίζει τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα, εκτός από το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN.

Προστασία διαρροών IP
Με την πάροδο του χρόνου, αποκαλύφθηκαν πολλές αδυναμίες στο λειτουργικό σύστημα παραθύρων που μπορούν να αξιοποιηθούν για να αποκαλύψουν την πραγματική σας διεύθυνση IP ακόμη και κατά τη χρήση ενός VPN. Είναι: Διαρροές DNS, διαρροές IPv6 και διαρροές WebRTC (Stun).

Η Torguard έχει προσαρμόσει το λογισμικό VPN για να αποτρέψει και τις 3 από αυτές τις ευπάθειες διαρροής IP, οι οποίες συνηθέστερες είναι οι διαρροές DNS. Ο Torguard χρησιμοποιεί τους δικούς του ιδιωτικούς (και χωρίς καταγραφή) διακομιστές DNS για όλες τις αναζητήσεις DNS και ιστότοπων. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει εγγραφή τρίτου μέρους του ιστορικού ιστού σας και τα αιτήματά σας DNS δεν θα δρομολογούνται κατά λάθος μέσω των διακομιστών DNS του ISP σας.

Αρχεία καταγραφής απορρήτου / VPN

Ο Torguard δήλωσε δημοσίως ότι δεν τηρεί αρχεία καταγραφής δραστηριότητας συνδρομητή ή ιστορικού σύνδεσης.

Αυτό καθιστά τον Torguard έναν από τους πιο ανώνυμους και ιδιωτικούς παρόχους VPN στον κόσμο. (Οι περισσότεροι πάροχοι VPN θα διατηρούν τουλάχιστον αρχεία καταγραφής του ιστορικού σύνδεσης στο παρελθόν σας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP που χρησιμοποιείτε για τη σύνδεση στο δίκτυό τους). Αυτά τα ελάχιστα αρχεία καταγραφής μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν θεωρητικά για τον εντοπισμό μιας λήψης torrent πίσω στη διεύθυνση IP των αρχικών χρηστών.

Με ένα VPN χωρίς καταγραφή (όπως ο φρουρός) αυτό απλά δεν είναι δυνατό. Δεν υπάρχει εγγραφή προηγούμενων διευθύνσεων IP που σας έχουν εκχωρηθεί από το δίκτυό τους, έτσι οι λήψεις torrent θα είναι σχεδόν ανιχνεύσιμες.

Δοκιμή ταχύτητας Torguard

Γενικά, οι πάροχοι VPN που επιτρέπουν την κυκλοφορία p2p και torrent στα δίκτυά τους δεν θα είναι ιδιαίτερα γρήγοροι. Το Bittorrent μπορεί να είναι ένα τεράστιο γουρούνι εύρους ζώνης και πολλοί χρήστες κατεβάζουν και σπέρνουν όλο το 24ωρο 7, το οποίο μπορεί να πιέσει οποιοδήποτε VPN. Παρ ‘όλα αυτά, οι ταχύτητες του TorGuard ήταν πολύ γρήγορες για τη χρήση του Bittorrent (αν και αν θέλετε να κάνετε ροή βίντεο HD μέσω του δικτύου τους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διακομιστή ΗΠΑ)

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας:

Δοκιμή ταχύτητας Torguard: Σικάγο, ΗΠΑ

Δοκιμή ταχύτητας Σικάγο, ΗΠΑ

Εικόνα

Ρότερνταμ, Ολλανδία Δοκιμή ταχύτητας

Torguard Review: Δοκιμή ταχύτητας, Καναδάς

Δοκιμή ταχύτητας Τορόντο, Καναδάς

Δοκιμή ταχύτητας Torguard UK

Δοκιμή ταχύτητας ΗΒ

Συμπέρασμα:

Εάν ο λόγος που θέλετε μια υπηρεσία VPN ή διακομιστή μεσολάβησης είναι κατά κύριο λόγο η διατήρηση της ανωνυμίας σας στο Bittorrent ή το p2p, Torguard θα πρέπει να είναι στη σύντομη λίστα των επιλογών VPN. Δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής σύνδεσης, είναι φιλικά προς το p2p και ενδιαφέρονται πραγματικά για το απόρρητό σας στο διαδίκτυο. Μερικές άλλες εξαιρετικές επιλογές περιλαμβάνουν: Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο και BTGuard

Πού στο επόμενο?

 • Επισκεφθείτε τον Torguard
 • Πήγαινε πίσω σπίτι
 • Διαβάστε περισσότερα σχόλια

TorGuard
Κριτική από το Best Bittorrent VPN στις 14 Δεκεμβρίου 2015
Βαθμολογία: 4.8

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me