Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έναντι Torguard (Σύγκριση VPN)

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο εναντίον Torguard

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο και Torguard είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους χρήστες BitTorrent που θέλουν να ανωνυμοποιήσουν τα torrents τους και να κατεβάσουν torrents με ασφάλεια.


Εάν θέλετε να διατηρήσετε ιδιωτική τη δραστηριότητα torrent ή απλά αναζητάτε μια εξαιρετικά ανώνυμη υπηρεσία VPN, και οι δύο είναι εξαιρετικές επιλογές (και οι δύο έκαναν τη λίστα με τις «καλύτερες υπηρεσίες VPN χωρίς καταγραφή») -το κεφάλι για να δούμε ποιο βγαίνει στην κορυφή.

Κριτήρια σύγκρισης

Για αυτήν τη σύγκριση, λάβαμε υπόψη τις γενικές δυνατότητες ασφαλείας, καθώς και τις λειτουργίες ειδικά για το torrent, την ταχύτητα, την υποστήριξη πελατών και πολλά άλλα.

Θα δούμε:

 • Ασφάλεια / κρυπτογράφηση
 • Ταχύτητα
 • Φιλικότητα με χείμαρρους
 • Λογισμικό / Χαρακτηριστικά
 • Υποστήριξη
 • Τιμή

Περίληψη σύγκρισης HEAD to Head

Εικόνα

 • Με έδρα τις ΗΠΑ
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων, αρχεία καταγραφής σύνδεσης.
 • Κρυπτογράφηση AES 256-bit (Προσαρμοσμένες επιλογές κρυπτογράφησης)
 • Πλήκτρα κρυπτογράφησης 4096-bit (Εξαιρετικά ασφαλές)
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης / μεταφορά δεδομένων
 • Kill-διακόπτη ασφαλείας
 • Περιλαμβάνεται υπηρεσία VPN + Torrent Proxy
 • Δεν υπάρχουν πρόσθετες λειτουργίες ειδικά για torrent

Τιμολόγηση / προσφορές
Μηνιαία τιμή: 6,95 $ / m
Καλύτερη τιμή προσφοράς: 3,33 $ / μήνα (Συνδρομή 1 έτους)

Τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά
Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet παρέχει περισσότερες δυνατότητες σε χαμηλότερη τιμή από οποιοδήποτε άλλο VPN. Αγαπάμε τη δέσμευσή τους για ιδιωτικότητα (μια πραγματική πολιτική «μηδενικών αρχείων καταγραφής»), την ταχύτητα, τη φιλικότητα με τα torrent και το εξαιρετικό λογισμικό (με προσαρμοσμένο έλεγχο της ισχύος κρυπτογράφησης και του αλγορίθμου που χρησιμοποιείται).

Κάθε συνδρομή PIA περιλαμβάνει επίσης απεριόριστη χρήση του διακομιστή μεσολάβησης socks5 της Ολλανδίας (ιδανική για torrents).

Εικόνα

 • Με έδρα τις ΗΠΑ
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων, αρχεία καταγραφής σύνδεσης.
 • Κρυπτογράφηση Blowfish 256-bit
 • Πλήκτρα 2048-bit (βιομηχανικό πρότυπο)
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης / μεταφορά δεδομένων
 • Kill-διακόπτη ασφαλείας
 • VPN & Η υπηρεσία μεσολάβησης Torrent πωλείται ξεχωριστά
 • P2p βελτιστοποιημένοι διακομιστές, προσαρμοσμένος διακομιστής μεσολάβησης torrent

Τιμολόγηση / προσφορές
Μηνιαία τιμή: $ 10 / m
Καλύτερη τιμή προσφοράς: 4,99 $ / μήνα (Συνδρομή 1 έτους)

Τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά
Το Torguard εστιάζει περισσότερο στα torrent από τα περισσότερα VPN. Προσφέρουν μια αυτόνομη υπηρεσία «Torrent Proxy» για γρήγορες, ανώνυμες λήψεις torrent. Έχουν επίσης ένα προσαρμοσμένο λογισμικό εγκατάστασης μεσολάβησης που θα διαμορφώσει αυτόματα τον αγαπημένο σας πελάτη torrent με τις σωστές ρυθμίσεις. Έχουν επίσης βελτιστοποιημένους διακομιστές VPN p2p (torrent) και διακομιστές stealth VPN για να βοηθήσουν να περάσουν από τείχη προστασίας αποκλεισμού torrent.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο >

Επισκεφθείτε τον Torguard >

Ασφάλεια / προτεραιότητα

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος.
 • Κρυπτογράφηση AES 256-bit με πλήκτρα 4096-bit
 • Kill-switch (επίπεδο συστήματος)
 • Ανώνυμες πληρωμές με Bitcoin, δωροκάρτες
Torguard
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος.
 • Κρυπτογράφηση Blowfish 256-bit με πλήκτρα 2048-bit
 • Kill-switch (επίπεδο εφαρμογής)
 • Ανώνυμες πληρωμές με bitcoin

Τόσο η PIA όσο και η Torguard είναι πάροχοι VPN χωρίς καταγραφή (μέχρι στιγμής τόσο καλά). Και οι δύο δέχονται επίσης ανώνυμη πληρωμή μέσω του Bitcoin cryptocurrency. Σε αυτό το σημείο τελειώνουν οι ομοιότητες.

Η PIA χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit (βιομηχανικό πρότυπο) με πλήκτρα 4096-bit για κρυπτογράφηση χειραψίας (σημαντικά ισχυρότερη από τα βασικά βιομηχανικά κλειδιά 2048-bit). Το Torguard από την άλλη πλευρά χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit με τον παλαιότερο (αλλά ακόμα πολύ συμπαγή) αλγόριθμο κρυπτογράφησης Blowfish. Χρησιμοποιούν κλειδιά 2048-bit που είναι το βιομηχανικό πρότυπο, αλλά ισχυρότερο είναι πάντα καλύτερο κατά τη γνώμη μου.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο σάς παρέχει επίσης πλήρη προσαρμοσμένο έλεγχο της ισχύος κρυπτογράφησης, του αλγορίθμου που χρησιμοποιείται και της μεθόδου ελέγχου ταυτότητας δεδομένων (αποτρέπει επιθέσεις man-in-the-middle). Η εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή της Torguard δεν σας παρέχει προσαρμοσμένο έλεγχο, εκτός από τον τύπο διακομιστή που επιλέγετε (διαφορετικοί διακομιστές χρησιμοποιούν διαφορετική κρυπτογράφηση)

Ρυθμίσεις ασφαλείας και κρυπτογράφησης ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet

Προηγμένες ρυθμίσεις κρυπτογράφησης PIA

Στην παραπάνω εικόνα, η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά ασφαλής, αλλά χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-128 bit αντί για 256-bit για υψηλότερες ταχύτητες (υπάρχει πάντα μια αντιστάθμιση όσον αφορά την ταχύτητα έναντι της ισχύος κρυπτογράφησης). Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές ρυθμίσεις μέχρι να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό για τις δικές σας ανάγκες. Συνήθως χρησιμοποιώ AES-256 bit, καθώς η ταχύτητα δεν είναι σημαντικός παράγοντας για μένα.

Σκοτώστε το διακόπτη

Τόσο η Torguard όσο και η PIA ενσωμάτωσαν ένα kill-switch στο λογισμικό τους, αν και το καθένα εφάρμοσε τη δυνατότητα με διαφορετικό τρόπο.

Ο Torguard χρησιμοποιεί διακόπτη kill σε επίπεδο εφαρμογής
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες εφαρμογές που θα σκοτωθούν (κλειστά) εάν η σύνδεση VPN πέσει κατά λάθος. Η επιλογή των εφαρμογών που θέλετε να συμπεριλάβετε είναι τόσο εύκολη όσο η προσθήκη τους σε μια λίστα στις ρυθμίσεις λογισμικού του Torguard.

Προφανώς, εάν αγοράζετε torguard για torrents, θα θέλατε να προσθέσετε τον πελάτη torrent στη λίστα, έτσι ώστε η πραγματική σας IP να μην διαρρεύσει κατά λάθος.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο χρησιμοποιεί διακόπτη kill σε επίπεδο συστήματος
Αυτό σημαίνει ότι όταν ενεργοποιηθεί (επιλέγοντας το πλαίσιο διακοπής λειτουργίας στις ρυθμίσεις λογισμικού) το PIA θα σταματήσει εντελώς όλη τη δραστηριότητα του Διαδικτύου σε περίπτωση ακούσιας διακοπής σύνδεσης. Ο μόνος τρόπος για να επαναφέρετε την πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι είτε:

 1. Επανασύνδεση σε διακομιστή VPN
 2. Επαναφέρετε το DCHP σας, εκτελώντας το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων των Windows (ή μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα).

Ούτε η μέθοδος kill-switch είναι καλύτερη ή χειρότερη, απαραίτητα. Έρχεται σε προσωπική προτίμηση.

Ανώνυμες πληρωμές

Τόσο το PIA όσο και το Torguard επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν ανώνυμες πληρωμές. Απαιτούν μόνο ελάχιστες πληροφορίες για τη δημιουργία λογαριασμού. Χρειάζεστε μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν τρόπο πληρωμής.

Ο Torguard δέχεται πληρωμές bitcoin (το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο).

Η PIA δέχεται τόσο bitcoin, όσο και ανώνυμες πληρωμές μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών σε υπολείμματα υπολοίπων δωροκάρτας από δημοφιλή καταστήματα (όπως starbucks, Red lobster, Target, Best-buy κ.λπ.). Είναι μια έξυπνη λύση χαμηλής τεχνολογίας που σας επιτρέπει να πληρώνετε ανώνυμα χωρίς να χρειάζεται να μάθετε πώς να αγοράζετε, να συνδυάζετε, να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε Bitcoin.

Μάθετε πώς να πληρώνετε με δωροκάρτες στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο πληρωμής ανώνυμου VPN.

Νικητής: Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
Η PIA ισοπαλία ή κέρδισε κάθε τμήμα του αγώνα ασφαλείας. Εάν χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια (ή σας αρέσουν οι επιλογές προσαρμογής της PIA), τότε πρέπει σίγουρα να τις δοκιμάσετε πρώτα. Εξοικονομήστε πάνω από 50% όταν αγοράζετε συνδρομή 1 έτους.

Ειδικά χαρακτηριστικά Torrent

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο:
 • Επιτρέπονται Torrents σε όλους τους διακομιστές
 • Ο διακομιστής Socks5 περιλαμβάνεται δωρεάν (Ολλανδία)
Torguard
 • Επιτρέπονται Torrents σε συγκεκριμένους (διακομιστές εκτός Η.Π.Α., εκτός ΗΒ)
 • Η υπηρεσία μεσολάβησης Socks5 πωλείται ξεχωριστά (5 χώρες)
 • Λογισμικό αυτόματης εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
Μία από τις καλύτερες δυνατότητες της PIA είναι το γεγονός ότι όλες οι συνδρομές VPN περιλαμβάνουν πρόσβαση σε διακομιστή μεσολάβησης SOCKS που δεν έχει καταγραφεί στην Ολλανδία. Δεν διαφημίζουν σε μεγάλο βαθμό αυτήν τη λειτουργία, αλλά είναι ιδανικό για torrenting και μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε το αγαπημένο σας λογισμικό torrent για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον διακομιστή μεσολάβησης.

Οι οδηγίες εγκατάστασης περιλαμβάνονται στους οδηγούς μας για:

 • uTorrent
 • Βουζ
 • Κατακλυσμός

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο επιτρέπει torrents σε όλους τους διακομιστές, αν και θα προτιμούσαν να περιορίσουν τη δραστηριότητα torrent σε διακομιστές σε χώρες φιλικές προς το torrent, όπως η Ολλανδία, ο Καναδάς ή η Ελβετία.

Torguard
Η Torguard προσφέρει επίσης υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης SOCKS 5, αλλά την πωλούν ξεχωριστά από την υπηρεσία VPN τους, οπότε αν θέλετε Proxy και VPN μαζί κοιτάτε 80 $ + / έτος σε αντίθεση με 39,95 $ με το PIA. Για να είμαστε δίκαιοι, η υπηρεσία Torrent Proxy τους είναι πολύ συμπαγής και σας δίνει περισσότερες επιλογές τοποθεσίας διακομιστή.

Έχουν επίσης ένα τακτοποιημένο εργαλείο διακομιστή μεσολάβησης που θα διαμορφώσει αυτόματα το αγαπημένο σας λογισμικό torrent (uTorrent, BitTorrent, Vuze, Deluge) με τις βέλτιστες ρυθμίσεις ασφαλείας για τη χρήση της υπηρεσίας μεσολάβησης με ασφάλεια και ανώνυμα.

Αυτό σας βοηθά να αποφύγετε τους πονοκεφάλους ή τη σύγχυση της χειροκίνητης ρύθμισης που θα απαιτηθεί για τη χρήση του PIA’s SOCKS proxy για torrent. (Αν και έχουμε τους οδηγούς συνδεδεμένους παραπάνω)

Το Torguard περιορίζει τη δραστηριότητα torrent σε συγκεκριμένους διακομιστές p2p (και οι δύο για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του δικτύου και την αποφυγή πιθανών νομικών πονοκεφάλων).

Νικητής: TIE
Εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για να λάβετε υπηρεσία VPN + Proxy, τότε η υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης και ο αυτόματος εγκαταστάτης του Torguard είναι σίγουρα ανώτερες από τον μοναδικό διακομιστή SOCKS5 της PIA (απαιτείται χειροκίνητη ρύθμιση).

Φυσικά η PIA είναι κυριολεκτικά η μισή τιμή, στα 39,95 $ / έτος…

Δοκιμή ταχύτητας: PIA εναντίον Torguard

Τόσο η Torguard όσο και η PIA έχουν επεκτείνει δραματικά τα δίκτυα διακομιστών τους τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή, καθώς και μεγαλύτερο εύρος ζώνης διαθέσιμο ανά χρήστη.

Η απόκτηση ταχύτητας έως και 50+ Mbps είναι σίγουρα δυνατή και με τους δύο παρόχους (υποθέτοντας ότι η κανονική σύνδεσή σας είναι τουλάχιστον τόσο γρήγορη).

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Δοκιμή ταχύτητας PIA Netherlands

Ολλανδικός διακομιστής (PIA)

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet Canada Speedtest

Διακομιστής Καναδά (PIA)

Δοκιμές ταχύτητας Torguard

Δοκιμή ταχύτητας Torguard Netherlands

Ολλανδικός διακομιστής (Torguard)

Ταχύτητα Torguard Canada

Διακομιστής Καναδά (Torguard)

Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας είναι αρκετά παρόμοια. Το PIA έχει το μικρό πλεονέκτημα στις ταχύτητες λήψης και ο Torguard έχει υψηλότερες ταχύτητες ανάντη. Προφανώς τα αποτελέσματά σας θα εξαρτηθούν από την ταχύτητα σύνδεσης, την απόσταση διακομιστή, το φορτίο διακομιστή, την ώρα της ημέρας κ.λπ….

Αλλά αυτά είναι αρκετά κοντά που θα το ονομάσουμε στο TIE

Τιμολόγηση & Πολιτική επιστροφής

Τόσο η PIA όσο και η Torguard είναι αρκετά προσιτές σε σύγκριση με τη μέση τιμή του κλάδου. Κάθε ένα προσφέρει επίσης Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι η καλύτερη συνολική αξία.
Με μόνο 39,95 $ / έτος (δηλαδή 3,33 $ / μήνα) Παίρνετε την υπηρεσία VPN + Proxy για λιγότερο από την τιμή της υπηρεσίας VPN μόνο για τον Torguard.

Τιμές της PIA:

Επιλογές τιμολόγησης και προγράμματος VPN για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Σελίδα τιμολόγησης της ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Τιμολόγηση του Torguard
Η Torguard έχει ξεχωριστή τιμολόγηση για το VPN τους & Υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης (αν και λαμβάνετε έκπτωση πακέτου εάν αγοράσετε και τα δύο).

Υπηρεσία VPN:

 • 9,99 $ / μήνα (συνδρομή 1 μήνα)
 • 4,99 $ / μήνα (συνδρομή 1 έτους)

Υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Torrent

 • 5,95 $ / μήνα (συνδρομή 1 μήνα)
 • 3,91 $ / μήνα (συνδρομή 1 έτους)

Torguard VPN Σύγκριση τιμών

Τιμολόγηση VPN του Torguard

συμπέρασμα

Σαφώς Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι καλύτερη τιμή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η τέλεια επιλογή για όλους. Θα συνοψίσουμε γρήγορα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός, οπότε έχετε καλύτερη ιδέα για το ποιο VPN είναι το κατάλληλο για εσάς.

Εικόνα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Φθηνότερο (από 3,33 $ / μήνα)
 • Περιλαμβάνεται υπηρεσία μεσολάβησης Socks5
 • Εξαιρετικό λογισμικό
 • Προσαρμοσμένος έλεγχος των επιλογών κρυπτογράφησης
 • Εξαιρετική φήμη στην κοινότητα p2p
 • Επιτρέπονται Torrents σε όλους τους διακομιστές
 • Προστασία διαρροών DNS και IPv6

Εικόνα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες
 • Αυτόνομη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Torrent (5 χώρες)
 • Λογισμικό εγκατάστασης αυτόματου διακομιστή μεσολάβησης
 • Torrent βελτιστοποιημένοι διακομιστές
 • Διατίθεται πρωτόκολλο VPN «Stealth»
 • Προστασία διαρροών DNS και IPv6
ΜΕΙΟΝ
 • Η υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης περιορίζεται σε 1 τοποθεσία
 • Πρέπει να ρυθμίσετε το διακομιστή μεσολάβησης torrent με μη αυτόματο τρόπο
 • Λιγότερες τοποθεσίες διακομιστή VPN από τον Torguard
ΜΕΙΟΝ
 • Πρέπει να πληρώσετε ξεχωριστά για VPN & Πληρεξούσιο
 • Το Torrents επιτρέπεται μόνο σε συγκεκριμένους διακομιστές
 • Δεν υπάρχει έλεγχος της ισχύος κρυπτογράφησης / του αλγορίθμου
 • Το Torguard VPN είναι ακριβότερο από την υπηρεσία της PIA

Λοιπόν, ποιο VPN πρέπει να επιλέξετε?

Η αλήθεια είναι ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα θα είναι καλύτερη με την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (υποθέτοντας ότι η τιμή είναι ένα από τα κύρια κριτήρια επιλογής σας. Η PIA σας δίνει περισσότερα χρήματα από το Torguard και το λογισμικό τους είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα θα είναι καλύτερα με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο…

Θα πρέπει να επιλέξετε Torguard εάν…

 • Θέλετε την καλύτερη υπηρεσία μεσολάβησης για torrents (ο Torguard είναι σίγουρα ο καλύτερος διακομιστής μεσολάβησης torrent)
 • Δεν θέλετε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το λογισμικό torrent ώστε να χρησιμοποιεί διακομιστή μεσολάβησης
 • Είστε πρόθυμοι να πληρώσετε λίγο περισσότερο για μια μικρή αύξηση ταχύτητας VPN
 • Δεν σας ενδιαφέρει να έχετε προσαρμοσμένο έλεγχο της κρυπτογράφησης VPN

Θα πρέπει να επιλέξετε Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο εάν…

 • Θέλετε την καλύτερη τιμή / τιμή
 • Θέλετε την καλύτερη υπηρεσία / ασφάλεια / λογισμικό VPN
 • Δεν χρειάζεστε περισσότερες από μία τοποθεσίες διακομιστή μεσολάβησης

Η κατώτατη γραμμή: Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα είναι η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους χρήστες
Εγγραφώ στο PIA προσωπικά, παρόλο που μπορώ να λάβω σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία VPN δωρεάν ως κριτής. Η ασφάλειά τους είναι σταθερή, σχεδόν ποτέ δεν έχω χάσει τις συνδέσεις και η δωρεάν υπηρεσία μεσολάβησης SOCKS5 είναι ένα καλό μπόνους. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που ονομάσαμε το PIA το καλύτερο VPN για το Torrenting το 2015.

Δεν έχω ακόμη βρει άλλη υπηρεσία VPN που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, απόρρητο και απόδοση από το PIA για λιγότερο από $ 40 / έτος. Ειδικά όταν πρόκειται για τις απαιτητικές ανάγκες απορρήτου των χρηστών bittorrent.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το PIA σχεδόν χωρίς κίνδυνο (χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών).
Είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε.
Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο »

Πρόσθετοι σύνδεσμοι / πόροι

Ακολουθούν μερικά ακόμη άρθρα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα:

Κριτικές VPN
Torguard
Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
Proxy.sh
IPVanish
ibVPN
Οδηγίες εγκατάστασης διακομιστή μεσολάβησης για
uTorrent
Βουζ
Κατακλυσμός
QBittorrent
Οδηγοί / Κατάταξη
Εντελώς ανώνυμος χείμαρρος σε 3 βήματα
Διακομιστής μεσολάβησης HTTP vs SOCKS (για torrents)
Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για Torrenting
Πώς να πληρώσετε ένα VPN ανώνυμα
Πώς να κρυπτογραφήσετε τα Torrents σας
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map