Πώς να χρησιμοποιήσετε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο για Torrents

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μία από τις (αν όχι οι πιο δημοφιλείς) υπηρεσίες VPN στον κόσμο και μία από τις καλύτερες επιλογές για χρήστες bittorrent που θέλουν να κάνουν τις λήψεις τους ανώνυμες.

Το PIA είναι ένα από τα πιο προσιτά, φιλικά προς το torrent και VPN με επίγνωση της ασφάλειας στον κόσμο. Γι ‘αυτό τους ονομάσαμε το κορυφαίο VPN torrent του 2015 και γιατί επίσης κατατάσσονται στην κορυφή της λίστας μας με τα πιο φιλικά torrent VPN στον κόσμο (με τέλεια βαθμολογία 10).

Το καλύτερο από όλα, μια συνδρομή στην Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο περιλαμβάνει τόσο το VPN όσο και την υπηρεσία μεσολάβησης SOCKS χωρίς καταγραφή. Είναι μία από τις λίγες μόνο εταιρείες που περιλαμβάνουν και τις δύο. Όπως θα δείτε, η δυνατότητα χρήσης ενός VPN ή / και ενός διακομιστή μεσολάβησης για τα torrents σας θα σας δώσει έναν τόνο ευελιξίας στον τρόπο λήψης torrents ανώνυμα.

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει βήμα προς βήμα πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP του torrent, να κρυπτογραφήσετε τα torrents σας και να αποκρύψετε το ιστορικό λήψεών σας χρησιμοποιώντας την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ας αρχίσουμε…

Contents

Ενότητες άρθρου (Παράλειψη μπροστά)

Εδώ είναι τα θέματα που καλύπτουμε σε αυτόν τον οδηγό. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να προχωρήσετε αν ενδιαφέρεστε μόνο για μερικά θέματα και δεν χρειάζεται να διαβάσετε ολόκληρο το θέμα.

Γενικά τμήματα:

 1. Εισαγωγή στην ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 2. 2 μέθοδοι ανώνυμων torrents (διακομιστής μεσολάβησης έναντι VPN)
 3. Πώς να χρησιμοποιήσετε το PIA ως VPN για torrents
 4. Πώς να λάβετε τον κωδικό πρόσβασης / κωδικό πρόσβασης για τον διακομιστή μεσολάβησης της PIA (απαιτείται για τη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης)

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης:

 • Ρυθμίσεις uTorrent για PIA
 • Ρυθμίσεις Vuze για PIA
 • Ρυθμίσεις κατακλυσμού για PIA
 • Ρυθμίσεις QBittorrent για PIA
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το VPN + Proxy ταυτόχρονα

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο: Γρήγορη εμφάνιση / Χαρακτηριστικά / Τιμολόγηση

Εικόνα

Χαρακτηριστικά:
Χωρίς αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων. Χωρίς μεταδεδομένα Περίοδος.
Κρυπτογράφηση AES 256-bit (βιομηχανικό πρότυπο)
Έλεγχος ισχύος κρυπτογράφησης / αλγορίθμου
Φιλικό με χείμαρρους
Περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης SOCKS5 (Μπόνους!)
Προώθηση θύρας
Τείχος προστασίας NAT
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών 100%
Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση PIA

Τιμολόγηση
6,96 $ / μήνα
Καλύτερη προσφορά: 3,33 $ / μήνα (1 έτος)

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο »

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία VPN μεταξύ των επισκεπτών αυτού του ιστότοπου. Θεωρούμε ότι ο συνδυασμός τιμής / ασφάλειας / χαρακτηριστικών τους είναι σχεδόν ασυναγώνιστος.

Όταν οι χρήστες αναζητούν το πρώτο τους VPN, συνιστώ γενικά σε όλους να δοκιμάσουν πρώτα το PIA (καθώς θα σας εξοικονομήσει $$ έναντι του ανταγωνισμού) και να το αναβαθμίσετε αργότερα, εάν είναι απαραίτητο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η PIA ανέκαμψε σταθερά τη λίστα των προτεινόμενων VPN:

Πολιτική καταγραφής: Η PIA εδρεύει στις ΗΠΑ, οι οποίες δεν έχουν απαιτήσεις διατήρησης δεδομένων για υπηρεσίες VPN. Το PIA δεν παρακολουθεί ή καταγράφει τη δραστηριότητα VPN, τον ιστό ή το ιστορικό λήψεων.

Επιπλέον, είναι ένα από τα λίγα VPN που δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής μεταδεδομένων / σύνδεσης. Αυτό δίνει στους χρήστες το μεγαλύτερο επίπεδο ανωνυμίας (το οποίο αγαπάμε).

Φιλικότητα Torrent: Το PIA είναι εξαιρετικά φιλικό προς τα torrent και δεν περιορίζει torrents σε συγκεκριμένους διακομιστές ή τοποθεσίες. Στην πραγματικότητα, έχουν μια απίστευτα μοναδική λύση για τον επαναπροσανατολισμό της δραστηριότητας torrent σε πιο φιλικές προς torrent χώρες.

Ασφάλεια / λογισμικό: Το λογισμικό της PIA είναι εύκολο στη χρήση, προσφέρει κρυπτογράφηση 256-bit (ίδια ισχύ με τις στρατιωτικές επικοινωνίες των κορυφαίων μυστικών ΗΠΑ) και δίνει στους χρήστες προσαρμοσμένο έλεγχο του τύπου κρυπτογράφησης και της βασικής ισχύος που χρησιμοποιείται (εάν θέλετε υψηλότερες ταχύτητες / λιγότερη κρυπτογράφηση)

Δύο τρόποι χρήσης του PIA για torrents (Proxy / VPN)

Κάθε συνδρομή στην Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο περιλαμβάνει τόσο την υπηρεσία VPN όσο και την ανώνυμη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης SOCKS. Αυτό σας δίνει έναν τόνο ευελιξίας στον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε να ανωνυμοποιήσετε τις λήψεις torrent.

Το καλύτερο από όλα, δεδομένου ότι το PIA επιτρέπει 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα το VPN + Proxy με κάποια σοβαρά πλεονεκτήματα.

Για λεπτομερή ανάλυση, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με την επιλογή VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης για torrents.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη…

Χρησιμοποιώντας μόνο έναν διακομιστή μεσολάβησης
Συνήθως γρηγορότερα από τη χρήση VPN, αλλά η μόνη επιλογή κρυπτογράφησης είναι να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη κρυπτογράφηση του πελάτη torrent. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα εάν ο ISP σας πετάξει ή μπλοκάρει τα torrents σας.

Με έναν διακομιστή μεσολάβησης, η διεύθυνση IP του torrent θα είναι διαφορετική από την IP του προγράμματος περιήγησης ιστού (που μας αρέσει).

Χρησιμοποιώντας μόνο ένα VPN
Ένα VPN σάς προσφέρει εξαιρετικά ισχυρή κρυπτογράφηση (αποτρέψτε την επιτάχυνση / παρακολούθηση από τον παροχέα διαδικτύου σας) και σας δίνει περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή / χώρας. Οι λήψεις ενδέχεται να είναι πιο αργές. Η διεύθυνση IP torrent θα είναι ίδια με την IP του προγράμματος περιήγησής σας.

Χρήση VPN + διακομιστή μεσολάβησης μαζί
Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων. Παίρνετε εξαιρετικά ισχυρή κρυπτογράφηση, ένα διπλό επίπεδο ανωνυμίας (η IP σας αλλάζει δύο φορές) και η διεύθυνση IP torrent εξακολουθεί να είναι διαφορετική από την IP του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Βέλτιστα θα χρησιμοποιούσατε 1 εταιρεία ως υπηρεσία VPN και διαφορετική για την ανώνυμη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης SOCKS, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών θα χαρεί να χρησιμοποιήσει το PIA και για τα δύο (και να εξοικονομήσει μια δέσμη $ $$ στη διαδικασία). Εάν πιστεύετε ότι ίσως θέλετε έναν ξεχωριστό πάροχο μεσολάβησης torrent, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Torguard ή το BTGuard (και να χρησιμοποιήσετε το PIA ως VPN σας).

Χρήση του PRivate INternet Access VPN για Torrents

Αυτή είναι η ευκολότερη επιλογή επειδή δεν χρειάζεται να αλλάξετε ρυθμίσεις μέσα στον πελάτη torrent (uTorrent, Vuze κ.λπ.).

Απαιτούνται μόνο 6 βήματα:

 1. Εγγραφείτε για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 2. Λήψη του λογισμικού VPN της επιφάνειας εργασίας της PIA (Διαθέσιμα Windows / Mac)
 3. Συνδεθείτε στο VPN χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας (σας αποστέλλεται μέσω email όταν εγγραφείτε)
 4. Σύνδεση σε διακομιστή VPN (προτείνουμε Ολλανδία, Ελβετία, Καναδά)
 5. Ενεργοποίηση του “Kill-Switch” της PIA (προαιρετικό, αλλά συνιστάται)
 6. Εκκινήστε τον αγαπημένο σας πελάτη torrent

Αυτό είναι! Τα torrents σας είναι πλέον κρυπτογραφημένα και η πραγματική σας διεύθυνση IP θα κρυφτεί από τους συνομηλίκους torrent.

Πώς να εγγραφείτε στο PIA

Η εγγραφή για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι γρήγορη και εύκολη. Μπορείτε κυριολεκτικά να εγγραφείτε, να πληρώσετε, να κατεβάσετε και να συνδεθείτε στο VPN τους σε λιγότερο από 5 λεπτά. Απαιτούν πολύ λίγες πληροφορίες για τη δημιουργία λογαριασμού.

Χρειάζεσαι:

 1. Μια διεύθυνση email (για να λάβετε τα στοιχεία σύνδεσής σας)
 2. Μια μέθοδος πληρωμής (Δεκτές πιστωτικές κάρτες, Paypal και ανώνυμες πληρωμές Bitcoin)
 3. Εάν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα, απαιτούνται επίσης τα στοιχεία χρέωσής σας

Το PIA σάς επιτρέπει ακόμη και να χρησιμοποιείτε υπολειπόμενες δωροκάρτες από δημοφιλείς λιανοπωλητές για να πληρώνετε ανώνυμα αν το bitcoin είναι λίγο πολύ συγκεχυμένο. Ειλικρινά, οι περισσότεροι χρήστες θα πρέπει να επιλέγουν την ευκολία των πληρωμών μέσω Paypal.

Μόλις εγγραφείτε και πληρώσετε, η PIA θα σας στείλει αμέσως ένα email με τα στοιχεία σύνδεσής σας και έναν σύνδεσμο λήψης για το λογισμικό τους (οπότε φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια έγκυρη διεύθυνση email).

Ρυθμίσεις ασφάλειας λογισμικού

Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις μας μοιάζουν με αυτό (Κάντε κλικ στο κουμπί «για προχωρημένους» όταν ανοίγετε το λογισμικό για πρόσβαση σε αυτό το μενού).

Προηγμένες ρυθμίσεις ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet

Μενού ρυθμίσεων για προχωρημένους

Σημείωση: Οι επιλογές αυτόματης σύνδεσης / αυτόματης σύνδεσης εξαρτώνται πλήρως από εσάς.

Οι ρυθμίσεις:
Τύπος σύνδεσης – UDP (αυτό θα σας δώσει τις πιο γρήγορες ταχύτητες)
Διακόπτης Kill VPN – Αυτό θα καταστρέψει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν αποτύχει το VPN (αποτρέψτε τη διαρροή της IP σας)
Προστασία διαρροών DNS – Κάνει μόνο τον υπολογιστή σας χρήστες διακομιστές DNS της PIA (απόκρυψη ιστορικού ιστού από Internet Provider)
Προστασία διαρροών IPv6 – Προαιρετικό, αλλά αποτρέπει διαρροές IP μέσω του νέου πρωτοκόλλου IPv6

Ελέγξτε τη ρύθμιση και αντιμετωπίστε προβλήματα

Είναι σημαντικό να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν όπως αναμένεται. Έχουμε γράψει έναν πλήρη οδηγό για την επαλήθευση της αλλαγής διεύθυνσης IP torrent.

Εάν οι ταχύτητες είναι WAY πιο αργές από το αναμενόμενο (όπως κάτω από 500kbps) θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την αυτόματη χαρτογράφηση θύρας στο μενού ρυθμίσεων / επιλογών σύνδεσης του προγράμματος-πελάτη torrent. Αναζητήστε μια επιλογή που λέει «uPnP» ή «NAT-PMPκαι επιλέξτε το πλαίσιο. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα πακέτα torrent προωθούνται σωστά μέσω του δρομολογητή σας και δεν θα χαθούν / μπλοκαριστούν.

Εδώ μπορείτε να το βρείτε στο uTorrent: Επιλογές > Προτιμήσεις > Σύνδεση

Αντιστοίχιση αυτόματης θύρας uTorrent

uTorrent Port Mapping Settings

Αυτό είναι, τα torrents σας πρέπει τώρα να κρυπτογραφούνται και να ανωνυμοποιούνται. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια σύνδεση διακομιστή μεσολάβησης (ταυτόχρονα με το VPN) για βελτιωμένο απόρρητο ή εάν προτιμάτε η διεύθυνση IP torrent να είναι διαφορετική από την IP του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Πώς να αποκτήσετε είσοδο / κωδικό πρόσβασης για το PIA’s Proxy (DON’t Skip)

Κάθε συνδρομή PIA συνοδεύεται από πρόσβαση στον διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 χωρίς καταγραφή στις Κάτω Χώρες. Είναι αρκετά γρήγορο και είναι ιδανικό για χρήση με το αγαπημένο σας λογισμικό torrent.

Σημείωση: Μην παραλείψετε αυτό το 1ο βήμα, το οποίο είναι η δημιουργία ενός συνδυασμού σύνδεσης / κωδικού πρόσβασης για τον διακομιστή μεσολάβησης. Είναι διαφορετικό από τα στοιχεία σύνδεσης VPN.

Εντάξει, ας προχωρήσουμε και δημιουργήσουμε ένα όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης για τον διακομιστή μεσολάβησης

Πώς να αποκτήσετε το σύνθετο σύνδεσης με κωδικό πρόσβασης / κωδικού πρόσβασης

Για να δημιουργήσετε το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας για πρόσβαση στον διακομιστή μεσολάβησης, θα πρέπει να συνδεθείτε στον πίνακα λογαριασμών στον ιστότοπό τους.

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε αυτήν την ενότητα:

Πώς να αποκτήσετε τον κωδικό πρόσβασης διακομιστή μεσολάβησης PIA

Δημιουργήστε έναν διακομιστή μεσολάβησης / κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο του λογαριασμού σας

Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Αναγέννηση ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης». Αφήστε το παράθυρο ανοιχτό ώστε να μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε / επικολλήσετε το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας όταν τα χρησιμοποιούμε σε λίγο.

Οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε το PIA’s Proxy

Τώρα που έχετε το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας (από το παραπάνω βήμα) υπάρχουν μόνο λίγα ακόμη στοιχεία που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε τον διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 της PIA με οποιοδήποτε σημαντικό λογισμικό torrent. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε με το Flud (εάν χρησιμοποιείτε Android).

Όνομα χρήστη: (από το προηγούμενο βήμα)
Κωδικός πρόσβασης: (από το προηγούμενο βήμα)
Όνομα κεντρικού υπολογιστή / διεύθυνση διακομιστή: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Λιμάνι: 1080

Μερικές σημαντικές σημειώσεις:
Εάν χρησιμοποιείτε μόνο το διακομιστή μεσολάβησης (χωρίς το VPN) μπορεί να θέλετε να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση στον πελάτη torrent. Αυτό θα μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων συνομηλίκων σας, αλλά θα αποτρέψει επίσης τον ISP σας να καταστρέψει τα torrents σας ή να δει τι κατεβάζετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ενσωματωμένης κρυπτογράφησης torrent, διαβάστε τον οδηγό κρυπτογράφησης torrent.

Στις ακόλουθες ενότητες, θα σας δείξουμε πώς να εγκαταστήσετε αυτές τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στο αγαπημένο σας λογισμικό torrent. Κάθε πελάτης torrent θα έχει τη δική του ενότητα (γενικά ταξινομημένη με σειρά δημοτικότητας).

Ρυθμίσεις uTorrent (PIA Proxy)

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στο uTorrent, μεταβείτε στη διεύθυνση:
Επιλογές > Προτιμήσεις > Σύνδεση (καρτέλες στα αριστερά)

Εισαγάγετε τις παρακάτω πληροφορίες στα κατάλληλα πεδία όπως φαίνεται:

Τύπος: Κάλτσες5
Πληρεξούσιο: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Λιμάνι: 1080
Όνομα χρήστη: το όνομα χρήστη δημιουργήθηκε στο προηγούμενο βήμα
Κωδικός πρόσβασης: δημιουργήθηκε κωδικός πρόσβασης στο προηγούμενο βήμα

και βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει και τα 6 κουτιά που σημειώνονται με μια πράσινη κουκίδα για να αποτρέψετε τη διαρροή πληροφοριών αναγνώρισης μέσω του utorrent.

uTorrent ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

uTorrent ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης για PIA

Στη συνέχεια έχετε την επιλογή να προσθέσετε κρυπτογράφηση. Εάν δεν χρησιμοποιείτε VPN, αυτό το βήμα θα αποτρέψει την επιτάχυνση / παρακολούθηση ISP, αλλά μπορεί να μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων συνομηλίκων. Διαβάστε τον οδηγό κρυπτογράφησης torrent για πλήρεις λεπτομέρειες.

Ρυθμίσεις κρυπτογράφησης uTorrent

Παω σε Μενού > Επιλογές > Προτιμήσεις > BitTorrent, και κάντε τις ρυθμίσεις σας να μοιάζουν με αυτές:

αναγκαστική κρυπτογράφηση uTorrent (PIA Proxy)

Λειτουργία «αναγκαστικής κρυπτογράφησης» (Βοηθήστε στην αποτροπή του γκάζι)

Η ενσωματωμένη κρυπτογράφηση του uTorrent είναι καλύτερη από ότι τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει εάν ο πάροχος διαδικτύου σας επιταχύνει / επιβραδύνει τις λήψεις torrent. Ο Οδηγός κρυπτογράφησης Torrent διαθέτει μια πλήρη εξήγηση για τον τρόπο κρυπτογράφησης των torrents σας αποτελεσματικά.

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης Vuze (για πρόσβαση στο Internet)

Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης Vuze, μεταβείτε στη διεύθυνση…
Μενού > Εργαλεία > Επιλογές > Σύνδεση (Καρτέλα στα αριστερά) > Πληρεξούσιο
Σημείωση – για να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης, πρέπει να βρίσκεστε σε προηγμένο usermode. Μεταβείτε στις Επιλογές > Λειτουργία χρήστη για εναλλαγή

Χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις που αναφέρονται παρακάτω μαζί με το όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης για τον διακομιστή μεσολάβησης που έχετε ήδη δημιουργήσει, έτσι ώστε οι ρυθμίσεις σας να ταιριάζουν με την παρακάτω εικόνα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει όλα τα ίδια πλαίσια.

Ρυθμίσεις:
Πλήθος: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Λιμάνι: 1080
Όνομα χρήστη: (το όνομα χρήστη σας)
Κωδικός πρόσβασης: (ο κωδικός σας)
Έκδοση κάλτσες: V5

Μόλις εισαγάγετε το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας στο κατάλληλο πεδίο, οι ρυθμίσεις σας θα πρέπει να μοιάζουν ακριβώς με αυτό. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ‘TEST SOCKS’ για να επιβεβαιώσετε ότι η ρύθμισή σας λειτουργεί.

Vuze ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Vuze proxy ρυθμίσεις για ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

Ρυθμίσεις κρυπτογράφησης Vuze

Εάν χρησιμοποιείτε μόνο τον διακομιστή μεσολάβησης και όχι ένα VPN ταυτόχρονα, συνιστάται να χρησιμοποιείτε την κρυπτογράφηση πρωτοκόλλου του Vuze για να αποτρέψετε τον ISP σας από το γκάζι ή την ανάγνωση των λήψεων torrent. Για μια πλήρη εξήγηση της κρυπτογράφησης torrent και των πλεονεκτημάτων της, διαβάστε τον Οδηγό κρυπτογράφησης Torrent.

Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις κρυπτογράφησης στο Vuze, μεταβείτε στη διεύθυνση Μενού > Εργαλεία > Επιλογές > Σύνδεση > Κρυπτογράφηση μεταφοράς

Για κρυπτογράφηση “Αναγκαστική” (που σημαίνει ότι δεν επιτρέπονται μη ασφαλείς συνδέσεις) αλλάξτε τις ρυθμίσεις σας ώστε να ταιριάζουν με αυτές που ακολουθούν και καταργήστε την επιλογή όλων των πλαισίων:

Κρυπτογράφηση Vuze

Vuze ‘Forced’ ρυθμίσεις κρυπτογράφησης

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθούν μερικοί περισσότεροι οδηγοί που θεωρείτε εξαιρετικά χρήσιμοι αν το Vuze είναι ο πελάτης torrent που έχετε επιλέξει:

 • Πώς να ελέγξετε το IP torrent – χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να επαληθεύσετε ότι οι ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης αποκρύπτουν την IP σας όπως αναμένεται
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Vuze ανώνυμα – Οδηγίες εγκατάστασης Proxy + VPN για vuze.

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης Deluge

Για να χρησιμοποιήσετε τον διακομιστή μεσολάβησης της PIA με το Deluge, μεταβείτε πρώτα στο Επεξεργασία > Προτιμήσεις > Πληρεξούσιο (από τις κατηγορίες στα αριστερά)

Το κατακλυσμό απαιτεί από εσάς να διαμορφώσετε με μη αυτόματο τρόπο τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης για κάθε υπηρεσία ξεχωριστά. Θα χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης για κάθε μία, αλλά πρέπει να τις εισαγάγετε 1 προς 1.

Οι 4 υπηρεσίες είναι: Peers, Web Seed, Trackers, DHT.

Ακολουθούν οι ρυθμίσεις που θέλετε να εισαγάγετε για καθεμία:

 • Τύπος: Κάλτσες V5 W / Auth
 • Όνομα χρήστη: Το όνομα χρήστη σας
 • Κωδικός πρόσβασης: Ο κωδικός σας
 • Πλήθος: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Λιμάνι: 1080

όταν τελειώσετε θα πρέπει να μοιάζει με αυτό:

Εικόνα

Ρυθμίσεις κρυπτογράφησης Deluge

Εάν δεν χρησιμοποιείτε VPN, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη κρυπτογράφηση του Deluge (διαβάστε τον πλήρη οδηγό κρυπτογράφησης)

Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις κρυπτογράφησης, μεταβείτε στο Δίκτυο (κατηγορία) στο Προτιμήσεις (μενού)

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις σας ώστε να ταιριάζουν με αυτές (θα επιτρέπονται μόνο πλήρως κρυπτογραφημένες μεταφορές)

 • Εισερχόμενος: Αναγκαστική
 • Εξερχόμενος: Αναγκαστική
 • Επίπεδο κρυπτογράφησης: Πλήρης ροή
 • Κρυπτογράφηση ολόκληρης ροής: Τετραγωνισμένος

Deluge αναγκαστικές ρυθμίσεις κρυπτογράφησης

Deluge «Forced» Full-Stream Encryption

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

Φροντίστε να δείτε τους άλλους οδηγούς μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Deluge. Σίγουρα θα θέλετε να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent για να βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης λειτουργεί.

 • Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση IP του Deluge – Βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση του διακομιστή μεσολάβησης λειτουργεί όπως αναμένεται για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας
 • Οδηγός ανωνυμίας κατακλυσμού – Πώς να χρησιμοποιήσετε το Deluge με διακομιστή μεσολάβησης ή / και VPN για βέλτιστο απόρρητο

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης QBittorrent (για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο)

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μεσολάβησης της PIA με το QBittorrent, αντιστοιχίστε τις κατάλληλες ρυθμίσεις παρακάτω με τα πεδία στο μενού επιλογών του QBittorrent όπως φαίνεται παρακάτω. Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης, μεταβείτε στη διεύθυνση: Εργαλεία > Επιλογές > Σύνδεση

Ρυθμίσεις

 • Τύπος: Κάλτσες5
 • Πλήθος: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Λιμάνι: 1080
 • Όνομα χρήστη: δημιουργήθηκε στον πίνακα ελέγχου λογαριασμού PIA στο προηγούμενο βήμα
 • Κωδικός πρόσβασης: δημιουργήθηκε στον πίνακα ελέγχου λογαριασμού

Εικόνα

Προαιρετική κρυπτογράφηση για το QBittorrent

Εάν ΔΕΝ χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα ένα VPN + Proxy, τότε συνιστάται να χρησιμοποιείτε την ενσωματωμένη κρυπτογράφηση του QBittorrent εάν οι ταχύτητές σας είναι χαμηλότερες από το αναμενόμενο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αργές ταχύτητες είναι συχνά το αποτέλεσμα του αποκλεισμού ή του περιορισμού (επιβράδυνση) κοινών θυρών bittorrent από τον Πάροχο Διαδικτύου σας.

Διαβάστε τον οδηγό κρυπτογράφησης Torrent για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο / πότε / γιατί να κρυπτογραφήσετε τα torrents σας. Ή απλώς αντιστοιχίστε τις ρυθμίσεις QBittorrent για να ταιριάζουν με τις παρακάτω:

Υπό Εργαλεία > Επιλογές > Bittorrent
Αλλάξτε το αναπτυσσόμενο μενού “Λειτουργία κρυπτογράφησης” σε “Απαίτηση κρυπτογράφησης”

Ρυθμίσεις κρυπτογράφησης QBittorrent

Πώς να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση στο QBittorrent

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

Θα θελήσετε να ελέγξετε τη διεύθυνση IP κατακλυσμού για να επαληθεύσετε ότι η ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης λειτουργεί σωστά (και δεν διαρρέει την πραγματική διεύθυνση IP σας. Έχουμε επίσης έναν πλήρη οδηγό ανωνυμίας κατακλυσμού.

 • Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Deluge ανώνυμα – Ρυθμίσεις VPN / Proxy / Encryption για Deluge.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PIA VPN & Διαμεσολαβητής από κοινού

Οι συνδρομητές PIA μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία ιδιωτικής πρόσβασης VPN και διακομιστή μεσολάβησης ταυτόχρονα, για την ανώνυμη λήψη torrents. Αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς χρήστες και έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Τα torrents σας θα κρυπτογραφούνται με εξαιρετικά ισχυρή κρυπτογράφηση 256-bit
 • Η διεύθυνση IP του torrent θα είναι διαφορετική από τη διεύθυνση IP του προγράμματος περιήγησης ιστού
 • Τόσο το πρόγραμμα περιήγησής σας όσο και το IP torrent θα διαφέρουν από την πραγματική σας διεύθυνση IP (η οποία θα παραμείνει κρυφή)
 • Η χρήση VPN + Proxy μαζί μπορεί να είναι ταχύτερη από το VPN μόνο (ανεκδοτικά στοιχεία)
 • ένας διακομιστής μεσολάβησης SOCKS μπορεί να αποτρέψει τις διαρροές IP καλύτερα από έναν αποκλειστικό διακόπτη VPN

Πώς να το ρυθμίσετε

Βήμα 1 – ακολουθήστε τον οδηγό ρύθμισης διακομιστή μεσολάβησης PIA σε αυτό το άρθρο, για να εγκαταστήσετε τις σωστές ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στο αγαπημένο σας λογισμικό torrent.
Βήμα 2 – Αφού διαμορφωθούν και δοκιμαστούν οι ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης, δεν απαιτούνται ειδικές ρυθμίσεις για το VPN

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PIA VPN / Proxy μαζί

Υπάρχει μόνο ένας σημαντικός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε εδώ:
Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον διακομιστή VPN πριν ανοίξετε τον πελάτη torrent!

Εάν ανοίξετε πρώτα το λογισμικό torrent, μπορεί να προκαλέσει σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης όταν η υποκείμενη διεύθυνση IP σας αλλάζει όταν τελικά συνδεθείτε στο VPN. Αυτό συχνά προκαλεί την αποσύνδεση και τον αποκλεισμό του διακομιστή μεσολάβησης από μελλοντικές συνδέσεις για σύντομο χρονικό διάστημα.

Εάν το κάνετε αυτό κατά λάθος, απλώς κλείστε το λογισμικό torrent, περιμένετε λίγα λεπτά, συνδεθείτε ξανά στο VPN και, στη συνέχεια, ανοίξτε το λογισμικό torrent ως συνήθως.

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί / άρθρα

Ευχαριστούμε που διαβάσατε τον οδηγό μας σχετικά με τη χρήση του PIA για torrents. Ελπίζουμε ότι βρήκατε εξαιρετικά χρήσιμο (παρακαλώ μοιραστείτε το με έναν φίλο αν το κάνατε!)

Ακολουθούν ορισμένοι άλλοι χρήσιμοι οδηγοί που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα torrents σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και ανώνυμα.

Δημοφιλείς οδηγοί

Διακόπτης VPN-Kill (γιατί είναι σημαντικό για ασφαλή torrents)
Πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent Ανώνυμα
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Vuze ανώνυμα
Πώς να χρησιμοποιήσετε το QBittorrent Ανώνυμα
Πώς & γιατί να κρυπτογραφήσετε τις λήψεις torrent

Άλλα άρθρα και κριτικές

Διακομιστής μεσολάβησης έναντι VPN (για χρήστες torrent)
Διακομιστές μεσολάβησης SOCKS εναντίον HTTP (ένας είναι πολύ ανώτερος)
Δωρεάν VPN και γιατί δεν είναι καλό για torrents
Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
PIA εναντίον Torguard

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me