Η καλύτερη υπηρεσία VPN για την Αυστραλία

Επιλέγοντας το καλύτερο VPN για την Αυστραλία

Εάν είστε Αυστραλός που αναζητάτε ένα VPN, σας καλύπτουμε! Οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου VPN για την Αυστραλία είναι: Ταχύτητα και τοποθεσίες διακομιστή. Ως νησιωτικό έθνος εκατοντάδες ή χιλιάδες μίλια από τις πιο κοινές τοποθεσίες διακομιστών VPN, συγκεντρώσαμε αυτήν τη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές VPN για Αυστραλούς.


Επιλογή VPN για την Αυστραλία: Σημαντικοί παράγοντες

Καταργήσαμε τη λίστα των VPN με βάση το σκοπό, οπότε είτε θέλετε να κάνετε streaming Netflix στην Αυστραλία είτε απλά να κατεβάσετε torrents, έχουμε την τέλεια πρόταση.

Επίσης, φροντίσαμε να εξετάσουμε μερικούς παράγοντες που είναι ιδιαίτερα σημαντικοί υποψήφιοι πελάτες VPN που εδρεύουν στην Αυστραλία: ταχύτητα και τοποθεσίες διακομιστή.

Ταχύτητα:
Κάθε φορά που συνδέεστε σε έναν διακομιστή VPN εκτός Αυστραλίας (ο οποίος πιθανότατα θα είναι τις περισσότερες φορές) τα δεδομένα σας θα ταξιδεύουν χιλιάδες μίλια και θα επιστρέφουν στον διακομιστή VPN. Κατά γενικό κανόνα, τα περαιτέρω δεδομένα πρέπει να ταξιδεύουν όσο πιο αργές είναι οι ταχύτητες (κυρίως λόγω των χαμένων πακέτων δεδομένων που πρέπει να αποσταλούν εκ νέου)

Όταν προσθέτετε σε αυτό το γεγονός η κρυπτογράφηση VPN καταλαμβάνει επίσης εύρος ζώνης, είναι απολύτως κρίσιμο να επιλέξετε έναν γρήγορο πάροχο VPN για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε το μέγιστο όφελος από το διαθέσιμο εύρος ζώνης (ταχύτητες). Εξαιτίας αυτού, αποκλείσαμε τα πιο αργά VPN που δεν είναι κατάλληλα για πελάτες με έδρα την Αυστραλία.

Τοποθεσίες διακομιστή:
Παρόλο που πιθανότατα συνδέεστε συχνά με διακομιστές VPN στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό οι πελάτες της Αυστραλίας VPN να έχουν επίσης καλές επιλογές τοπικού διακομιστή είτε στην Αυστραλία είτε τουλάχιστον στη Νέα Ζηλανδία ή την Ασία.

Επιλέξαμε λοιπόν τους παρόχους VPN με τις καλύτερες τοποθεσίες διακομιστών κοντά στην Αυστραλία.

Σκοπός:
Ορισμένα VPN είναι πιο κατάλληλα για σκοπούς που απαιτούν ισχυρή ανωνυμία (όπως torrents). Άλλοι με αστραπιαίες ταχύτητες και δεκάδες τοποθεσίες διακομιστών είναι ιδανικοί για ροή μέσων και ξεμπλοκάρισμα ιστότοπων όπως το YouTube, το Hulu, το Netflix, το BBC και άλλα.

Κατά την καταχώριση παρόχων VPN, αναφέρουμε επίσης για ποιους σκοπούς είναι οι πιο κατάλληλοι. Αρκετές από αυτές είναι καλά προσαρμοσμένες σε πολλαπλές χρήσεις και είναι ιδανικές για συνδρομητές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για πολλούς σκοπούς.

VPN πολλαπλών χρήσεων για την Αυστραλία

Αυτοί οι πάροχοι VPN είναι της ποικιλίας Jack-of-all συναλλαγών. Προσφέρουν ισχυρές δυνατότητες ανωνυμίας που τις καθιστούν εξαιρετικές για torrents και υψηλές ταχύτητες που τα καθιστούν ιδανικά για άλλες χρήσεις, όπως ροή βίντεο HD.

IPVanish

Εικόνα

Πολιτική επιστροφής χρημάτων 100 ημερών 7 ημερών

IPVanish είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παρόχους VPN στον κόσμο με περισσότερες από 100 τοποθεσίες διακομιστών. Ακόμα καλύτερα, είναι η μητρική εταιρεία που έχει επενδύσει πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια για την επέκταση της υποδομής δεδομένων τους και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το IPVanish παρέχει συνεχώς στους χρήστες του τις υψηλότερες ταχύτητες από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο VPN.

Το IPVanish δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής VPN καθιστώντας τα τέλεια για torrents (επιτρέπουν torrents στο δίκτυό τους και δεν έχουμε ακούσει καμία αναφορά για ειδοποιήσεις DMCA που προωθούνται στους χρήστες).

Τοποθεσίες διακομιστή Αυστραλίας:
Το IPVanish έχει 3 τοποθεσίες διακομιστών στην Αυστραλία (ή κοντά). Έχουν 2 διακομιστές που βρίσκονται στο Σίδνεϊ και 1 στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, ώστε να έχετε υπέροχες επιλογές τοπικού διακομιστή.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

PIA torrent VPN για την Αυστραλία

Τιμολόγηση:
1 μήνας – 6,95 $ / μήνα
1 Έτος – 3,33 $ / μήνα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο αξίζει να αναφερθεί ως ένα γενικό VPN για Αυστραλούς χρήστες (παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτουν διακομιστές στην Αυστραλία ακόμα) επειδή η υπηρεσία VPN τους αποδίδει τόσο καλά όσον αφορά ασφάλεια, ανωνυμία και ταχύτητα κατά τη γνώμη μας που έχουν γίνει το βιομηχανικό πρότυπο βάσει του οποίου κρίνονται άλλα VPN.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά

 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος.
 • Επιτρέπονται Torrents. Πολύ φιλικό με χείμαρρο.
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Κρυπτογράφηση 256-Bit
 • Περιλαμβάνει δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης Sevice
 • VPN για κινητά για Android / iPhone
 • VPN Kill-Switch (εξαιρετική λειτουργία ασφαλείας)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι επίσης ένα από τα πιο προσιτά VPN στον κόσμο. Η τιμή από μήνα σε μήνα είναι μόνο 6,95 $ και μπορείτε εξοικονομήστε πάνω από 50% σε συνδρομή 1 έτους, η οποία φτάνει μόνο τα 3,33 $ / μήνα

VPN για ροή βίντεο HD σε AUstralia

Εάν αναζητάτε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους όπως το Hulu, το Netflix, το HBOGo κ.λπ. για ροή και ροή βίντεο HD στην Αυστραλία, αυτά τα VPN είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Λάβετε υπόψη ότι πολλά από αυτά τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης VPN διατηρούν (πραγματικά μόνο ένα ζήτημα για συχνές λήψεις torrent). Μερικά από αυτά τα VPN δεν επιτρέπουν torrents στο δίκτυό τους. Εάν κάνετε λήψη πολλών torrents, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε καλή απόδοση ροής βίντεο, προτιμάτε να επιλέξετε ένα από τα VPN για όλες τις χρήσεις που αναφέρονται παραπάνω.

VyprVPN

Αυστραλία VPN VyprVPN

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

VyprVPN δημιουργήθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται Golden Frog, είναι μια κορυφαία υπηρεσία VPN με διακομιστές σε περισσότερες από 40 χώρες. Προσφέρουν κρυπτογράφηση 256-bit, προαιρετική τεχνολογία «Stealth» VPN για αποφυγή λογοκρισίας και παράκαμψης τείχους προστασίας και ταχύτητες κορυφαίου επιπέδου στο δικό τους δίκτυο διακομιστών VPN.

Κορυφαία χαρακτηριστικά:

 • Κρυπτογράφηση 256-Bit
 • Οι διακομιστές VPN ανήκουν, δεν ενοικιάζονται. Μεγαλύτερη ασφάλεια.
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Διατίθενται 4 πρωτόκολλα VPN, συμπεριλαμβανομένου του stealth VPN «Chameleon»
 • Εξαιρετική εφαρμογή για κινητά για iOS & Android
 • 3 διακομιστές στην Αυστραλία, 1 στη Νέα Ζηλανδία
 • Διατίθεται με δωρεάν κρυπτογραφημένη υπηρεσία αποθήκευσης cloud.
 • Εξοικονομήστε 50% τον πρώτο σας μήνα

Τοποθεσίες διακομιστή:
VyprVPN
διαθέτει διακομιστές σε όλη την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένων 3 στην Αυστραλία.

Pure VPN + Δωρεάν Έξυπνο DNS

PureVPN Australia VPN

Αποκτήστε το PureVPN

Διακομιστές σε 60+ χώρες
7 διακομιστές στην Αυστραλία
Δωρεάν SmartDNS
Τιμολόγηση από 4,16 $ / μήνα

PureVPN έχει ένα από τα μεγαλύτερα ίχνη της Αυστραλίας από οποιονδήποτε πάροχο VPN. Έχουν ένα επιβλητικό 7 Αυστραλιανοί διακομιστές VPN χωρίζεται μεταξύ Σίδνεϊ και Μπρίσμπεϊν. Έχουν επίσης επιπλέον διακομιστές κοντά στη Νέα Ζηλανδία, τις Φιλιππίνες και την Ινδονησία.

PureVPN Επιτρέπει στους χρήστες να έχουν 5 ταυτόχρονες συνδέσεις VPN σε 1 λογαριασμό, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε έναν μόνο λογαριασμό VPN με ολόκληρη την οικογένειά σας ή μια ομάδα φίλων.

Μπόνους: Δωρεάν Έξυπνο DNS
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το PureVPN περιλαμβάνει δωρεάν την υπηρεσία SmartDNS με κάθε αγορά VPN. Το SmartDNS είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να μεταδίδετε ροές υπηρεσιών βίντεο που έχουν αποκλειστεί γεωγραφικά (όπως Hulu, Netflix, HBOGo κ.λπ.) απευθείας στον υπολογιστή σας χωρίς να απαιτείται διακομιστής VPN ή τρίτος διακομιστής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήρες εύρος ζώνης σας για μέγιστη ποιότητα βίντεο HD. Ζητήστε το μπόνους SmartDNS και εξοικονομήστε 65% σε 1 έτος PureVPN!

Αυτή η προσφορά ήταν ακόμη διαθέσιμη κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε / εάν το PureVPN ενδέχεται να διακόψει την προσφορά.

HideMyAss VPN

Διακομιστές VPN Hidemyass 8 Australia

Τιμολόγηση:
1 μήνας – 11,52 $ / μήνα
12 μήνες – 6,55 $ / μήνα

Εξοικονομήστε 43% για 1 έτος

Υδημίας είναι ένα από τα πιο γνωστά VPN στον κόσμο. Αυτό συμβαίνει επειδή υπερέχουν σε 3 βασικούς τομείς:
 • Τεράστιος αριθμός τοποθεσιών διακομιστή
 • Εξαιρετικό λογισμικό VPN. Πολλές επιπλέον λειτουργίες
 • Γρήγορες ταχύτητες

Το HidemyAss έχει διακομιστές σε ένα απίστευτο 105 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 12 τοποθεσιών διακομιστών στην Ωκεανία και 8 διακομιστές στην Αυστραλία.

Είναι το λογισμικό VPN που δεν υστερεί σε κανέναν και προσφέρει δοκιμές ταχύτητας στο λογισμικό, ταξινόμηση διακομιστή, ασφαλή τεχνολογία δέσμευσης IP και επιλογή έξυπνου διακομιστή.

Επειδή διατηρούν αρχεία καταγραφής σύνδεσης (σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου), δεν είναι η καλύτερη επιλογή για torrents, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους περισσότερους σκοπούς VPN, ειδικά ροή βίντεο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά στην Αυστραλία.

Τα καλύτερα VPN της Αυστραλίας για Torrents

Torguard VPN + Torrent Proxy

Torguard ανώνυμο VPN με διακομιστές της Αυστραλίας

Τιμοκατάλογος Torguard:
1 μήνας – 9,99 $ / μήνα
12 μήνες – 5,00 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών

Επισκεφθείτε τον Torguard

Torguard έχει προσαρμόσει την υπηρεσία τους στις ανάγκες των χρηστών του Bittorrent. Ενσωμάτωσαν κρίσιμες δυνατότητες ασφάλειας στο λογισμικό VPN τους, συμπεριλαμβανομένων προστασία διαρροής dns και ένα Διακόπτης Kill VPN.

Ο Torguard δεν κρατά κανένα αρχείο καταγραφής.
Αυτό τους καθιστά ιδανικό VPN για torrents. Δείτε γιατί.

Τοποθεσίες διακομιστή:
Η Torguard διαθέτει διακομιστές VPN στην Αυστραλία και 41+ άλλες χώρες που σας παρέχουν πρόσβαση σε ένα τεράστιο παγκόσμιο αποτύπωμα.

Υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης
Εκτός από την ανώνυμη υπηρεσία VPN, η Torguard προσφέρει επίσης υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των χρηστών bittorrent. Έχουν πάνω από 10 τοποθεσίες διακομιστή μεσολάβησης (όλες χωρίς αρχεία καταγραφής) και παρέχουν δωρεάν λογισμικό εγκαταστήστε αμέσως τις σωστές ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στον αγαπημένο σας πελάτη VPN. Δεν απαιτείται μη αυτόματη διαμόρφωση.

Εκπτώσεις:
Η Torguard προσφέρει σημαντική έκπτωση για την αγορά συνδρομής 1 έτους ή για τη συσκευασία VPN και υπηρεσίας μεσολάβησης μαζί. Ελέγξτε τις τρέχουσες προσφορές με έκπτωση.

Αυτή η ενότητα έχει πλέον μετατραπεί σε πλήρες άρθρο σχετικά με το torrenting στην Αυστραλία. Ενώ το Torguard εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή, έχουμε εντοπίσει αρκετούς άλλους παρόχους VPN φιλικούς με torrent που μπορεί να είναι πιο οικονομικοί.

ibVPN

IBVPN australia vpn για λήψη torrents

Τιμή IBVPN (Χείμαρος)
1 μήνας – 4,95 $ / μήνα
1 έτος – 3,08 $ / μήνα

Τιμή IBVPN (Τελικός)
1 μήνας – 10,95 $ / μήνα
1 έτος – 6,91 $ / μήνα

Επισκεφτείτε το IBVPN

IBVPN διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Επιτρέπουν torrents στους διακομιστές τους και έχουν αφιερωμένες τοποθεσίες διακομιστή p2p (torrent) σε πολλές χώρες. Το IBVPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής δραστηριότητας και καταστρέφει τακτικά τα προσωρινά αρχεία καταγραφής σύνδεσης.

Πακέτο Torrent VPN μόνο 3,08 $ / μήνα
Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες επιλέγουν το IBVPN είναι λόγω της προσιτότητάς τους. 1 έτος υπηρεσίας VPN με πακέτο torrent του IBVPN κοστίζει μόνο 36,95 $ (3,08 $ / μήνα)

Δωρεάν υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης & Περιλαμβάνεται το SmartDNS *
Το κορυφαίο τελικό πακέτο VPN του IBVPN περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης (ιδανικό για την ανωνυμοποίηση των torrents σας, ενώ συνεχίζετε κανονικά την υπόλοιπη κίνηση στο Διαδίκτυο σας.

Περιλαμβάνουν επίσης την υπηρεσία ibDNS smartDNS, η οποία διευκολύνει το ξεκλείδωμα των υπηρεσιών αποκλεισμού γεωγραφικών αποκλεισμών χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο VPN.

Άλλοι πόροι

Σε αυτό το άρθρο, τείναμε να προτιμούμε υπηρεσίες VPN που διαθέτουν διακομιστές στην Αυστραλία και τις γειτονικές χώρες, αλλά ίσως οι τοπικοί διακομιστές δεν είναι απαραίτητοι για εσάς, οπότε ίσως αξίζει να δείτε άλλους παρόχους VPN.

Όταν επιλέγετε το τέλειο VPN για τις ανάγκες σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επικεντρωθείτε πρώτα στην ασφάλεια και το απόρρητο, ειδικά αν αγοράζετε το VPN για να κατεβάσετε torrents.

Μη διστάσετε να δείτε τις Κριτικές VPN, για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις καλύτερες ανώνυμες υπηρεσίες VPN, καθώς και δοκιμές ταχύτητας, βαθμολογίες και άλλα.

Ακολουθούν μερικά ακόμη άρθρα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα:

Κριτικές
Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
Torguard
Proxy.sh
Υδημίας
IPVanish
IBVPN
Συγκρίσεις VPN
Torguard εναντίον BTGuard
IPVanish εναντίον Hidemyass
IPVanish εναντίον PIA
PIA εναντίον IBVPN
PIA εναντίον Proxy.sh
VPN & Άρθρα Bittorrent
Εντελώς ανώνυμος οδηγός bittorrent
Τα καλύτερα VPN χωρίς αρχεία καταγραφής
VPN έναντι υπηρεσίας διακομιστή μεσολάβησης
Τι είναι τα αρχεία καταγραφής VPN?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map