Τα «γρηγορότερα VPN για Torrenting» (με δοκιμές ταχύτητας για να το αποδείξετε!)

Τα γρηγορότερα VPN για Torrents & P2P

Είναι σημαντική η ταχύτητα για εσάς? Αν είσαι κάτι σαν εμένα, γρήγορα είναι ΟΛΑ. Θέλω να συμπιέσω κάθε κομμάτι ταχύτητας από τη σύνδεσή μου στο Διαδίκτυο. Αυτά τα ταχύτερα VPN που επιτρέπουν torrents.


Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε το ISP Torrent, να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να κρυπτογραφήσετε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα, αλλά δεν είναι όλες οι υπηρεσίες VPN αρκετά γρήγορες για να χειριστούν τη σύνδεση δεδομένων μου 50mbps. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε αυτά που είναι…

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω πώς μια απλή υπηρεσία VPN 1 κλικ μπορεί:

 • Αυξήστε τις ταχύτητες torrent
 • Καταργήστε την ανάγκη για χειροκίνητη προώθηση θύρας
 • Αποκλεισμός περιορισμού από τον ISP (πάροχος διαδικτύου)
 • Κρυπτογραφήστε όλα τα δεδομένα σας και όλους εσάς για torrent ανώνυμα.

3 Γρήγοροι πάροχοι VPN χωρίς καταγραφή (ιδανικοί για torrents)

IPVanish Ταχύτερος torrent vpn

Χωρίς αρχεία καταγραφής
Ταχύτητες 60mbps+
Από 6,49 $ / μήνα
Εξοικονομήστε 46% έκπτωση για 1 έτος IPVanish

Επιτρέπονται Torrents
Περιλαμβάνεται εφαρμογή iOS / Android
Διακομιστές σε 70+ χώρες
Αναθεώρηση IPVanish
7 ημέρες δοκιμή χωρίς κίνδυνο

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο γρήγορα torrents

Χωρίς αρχεία καταγραφής
Ταχύτητες 50mbps+
Από 3,33 $ / μήνα
Εξοικονομήστε πάνω από 50% με πρόγραμμα 1 έτους

Επιτρέπονται Torrents
Περιλαμβάνεται εφαρμογή iOS / Android
Διακομιστές σε 11+ χώρες
Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
7 ημέρες δοκιμή χωρίς κίνδυνο

Ανώνυμοι χείμαρροι ExpressVPN

Χωρίς αρχεία καταγραφής
Ταχύτητες 60mbps+
Από 8,32 $ / μήνα
Εξοικονομήστε 35% έκπτωση για 1 έτος ExpressVPN

Επιτρέπονται Torrents
Περιλαμβάνεται εφαρμογή iOS / Android
Διακομιστές σε 50+ χώρες
Η κριτική θα έρθει σύντομα!
Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Τι προκαλεί το Slow Torrents?

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η λήψη των torrents σας ενδέχεται να είναι πιο αργή από την κανονική. Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα:

Λόγος # 1: Είσαι στραγγαλισμένος
Οι πάροχοι Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο επιταχύνουν ενεργά τις συνδέσεις δεδομένων των πελατών τους. Αυτό σημαίνει ότι στοχεύουν επιλεκτικά συγκεκριμένους τύπους δεδομένων (torrents, Video, Youtube, Netflix κ.λπ.) και αναγκάζουν αυτούς τους τύπους δεδομένων να κατεβάζουν πολύ πιο αργά από ό, τι θα έπρεπε.

Torrent Downloads / Το Bittorrent είναι ένα από τα πιο συχνά πρωτόκολλα «Throttled» επειδή χρησιμοποιεί τόσο μεγάλο εύρος ζώνης (και το εύρος ζώνης κοστίζει τα χρήματα του ISP σας).

Ευτυχώς, ένα VPN σταματά εύκολα τον ISP σας να καταστρέφει τα torrents σας!
Ο ISP σας δεν επιτρέπεται να επιβραδύνει ολόκληρη τη σύνδεση δεδομένων σας (πληρώνετε για ένα ορισμένο ποσό ταχύτητας). Επειδή ένα VPN κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας, ο ISP σας δεν μπορεί να δει ποια συγκεκριμένα πρωτόκολλα χρησιμοποιείτε, και έτσι δεν μπορεί να πετάξει συγκεκριμένα πρωτόκολλα (όπως το bittorrent).

Για περισσότερες πληροφορίες: Μάθετε πώς να σταματήσετε το γκάζι torrent ή απλά εγγραφείτε στο IPVanish, μια φοβερή λύση περιορισμού VPN 1 κλικ.

Λόγος # 2: Προβλήματα προώθησης θύρας

Εάν τα torrents σας είναι απίστευτα αργά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε ένα πρόβλημα προώθησης λιμένων

Τι είναι η προώθηση θυρών?
Κάθε πρωτόκολλο στον υπολογιστή σας λειτουργεί στη δική του θύρα (όπως ένα κανάλι). Με αυτόν τον τρόπο ο υπολογιστής σας γνωρίζει ποια εισερχόμενα δεδομένα ανήκουν σε ποιο πρόγραμμα. Το πρόβλημα είναι ότι όλα τα δεδομένα πρέπει να περάσουν πρώτα από το δρομολογητή σας. Εάν ο δρομολογητής σας έχει πολλές συσκευές συνδεδεμένες σε αυτόν, ενδέχεται να μην είναι σίγουρος ποια δεδομένα / θύρες θα προωθηθούν σε κάθε συγκεκριμένο υπολογιστή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εμπόδια δεδομένων και χαμηλότερες ταχύτητες.

Για να το διορθώσετε αυτό, συνήθως πρέπει να ρυθμίσετε κανόνες χειροκίνητης προώθησης θύρας στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας, λέγοντας στο δρομολογητή σας ποιες θύρες δεδομένων πρέπει να προωθηθούν σε μια συγκεκριμένη εσωτερική διεύθυνση IP (ο υπολογιστής σας). Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει εκπληκτικούς οδηγούς ρύθμισης portforwarding για να σας δείξει πώς να το ρυθμίσετε για το συγκεκριμένο μοντέλο δρομολογητή.

Ένα VPN αφαιρεί εντελώς την ανάγκη προώθησης θύρας!
Μια υπηρεσία VPN θα κρυπτογραφήσει όλα τα δεδομένα που ταξιδεύουν προς και από το δρομολογητή σας. Αυτά τα δεδομένα περνούν κατευθείαν από το δρομολογητή σας στον διακομιστή VPN. Όλα τα εισερχόμενα δεδομένα περνούν μέσω του δρομολογητή με τον ίδιο τρόπο και κατευθύνονται απευθείας στον υπολογιστή σας.

Επειδή τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα, ο δρομολογητής δεν μπορεί να δει τις μεμονωμένες θύρες και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να αποφασίσει ποιες θύρες ανήκουν. Όλα τα δεδομένα VPN μεταφέρονται απευθείας στον υπολογιστή σας. Αυτό θα επιταχύνει δραματικά τους χείμαρρους σας εάν είναι αργοί.

Ορισμένοι πάροχοι VPN, όπως η Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, σας επιτρέπουν ακόμη και να καθορίσετε σε ποια θύρα θέλετε την είσοδο της κίνησης VPN, σε περίπτωση που ο δρομολογητής σας δεν επιτρέπει εύκολη διέλευση VPN. Με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να προωθήσετε μόνο έναν αριθμό θύρας στον υπολογιστή σας αντί για πολλαπλούς.

Λόγος # 3: Το Wi-Fi είναι πιο αργό
Σχεδόν ποτέ δεν έχετε τις ίδιες ταχύτητες μέσω wifi που κάνετε μέσω μιας απευθείας σύνδεσης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα πακέτα δεδομένων που αποστέλλονται μέσω wifi μπορούν εύκολα να χαθούν ή να στραφούν σωστά. Αυτό μειώνει δραματικά τις ταχύτητες.

Μερικά πράγματα που μπορούν να επιβραδύνουν το Wi-Fi σας:

 • Απόσταση – όσο πιο μακριά είστε από το δρομολογητή σας, τόσο πιο αργές θα είναι οι ταχύτητες
 • Εμπόδια – τοίχοι, ράφια και ντουλάπια εμποδίζουν το wifi και θα επιβραδύνουν τις ταχύτητές σας
 • Παρέμβαση – όλα τα είδη ασύρματων προϊόντων στο σπίτι σας λειτουργούν στο ίδιο φάσμα συχνοτήτων με το ασύρματο internet. Πράγματα όπως: ασύρματα τηλέφωνα, τηλεχειριστήρια και μικροκύματα μπορούν όλα να μπλοκάρουν τα ασύρματα σήματα και να προκαλέσουν χαμηλότερες ταχύτητες.

Τι είναι το VPN και πώς λειτουργεί?

Αυτές τις μέρες, η χρήση ενός VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) είναι απίστευτα απλή. Οι περισσότεροι μεγάλοι πάροχοι VPN διαθέτουν εύχρηστο λογισμικό που σας επιτρέπει να κρυπτογραφείτε το Διαδίκτυο σας με ένα μόνο κλικ. Η πραγματική τεχνολογία πίσω από ένα VPN, ωστόσο, είναι απίστευτα περίπλοκη.

Τι είναι το VPN ;:
Στο απλούστερο επίπεδο, ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και ενός απομακρυσμένου διακομιστή δεδομένων (ή απομακρυσμένου δικτύου). Όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή είναι κρυπτογραφημένα (κωδικοποιημένα) χρησιμοποιώντας εξαιρετικά προηγμένους αλγόριθμους κρυπτογράφησης για να βεβαιωθείτε ότι κανένας που παρακολουθεί τα δεδομένα σας δεν μπορεί να το διαβάσει ή να δει τι κάνετε στο διαδίκτυο (ο ISP σας είναι ένα παράδειγμα).

Γιατί ένα VPN είναι εξαιρετικά επωφελές για τη λήψη torrents

Το VPN σε επίπεδο καταναλωτή παρέχει 2 κύρια οφέλη:

 1. Κρυπτογράφηση δεδομένων
 2. Μια ανώνυμη διεύθυνση IP (διακομιστές ιστού και συνεργάτες torrent βλέπουν το IP του VPN σας, όχι το δικό σας)

Κρυπτογράφηση δεδομένων:
Επειδή μια καλή υπηρεσία VPN κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, ακόμη και ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (καλωδιακή εταιρεία, πανεπιστημιακό δίκτυο κ.λπ.) δεν μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα σας ή να δει τι κατεβάζετε.

Αυτό αποτρέπει:

 • Πεταλούδα (δεν μπορούν να επιβραδύνουν επιλεκτικά τις ταχύτητές σας)
 • Παρακολούθηση (δεν μπορούν να δουν ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε)
 • Καταγραφή (δεν μπορούν να δουν ποια αρχεία έχετε κατεβάσει)

Ανώνυμη διεύθυνση IP:
Η διεύθυνση IP σας είναι ορατή σε κάθε συμμαθητή σε κάθε σμήνος torrent στο οποίο συμμετέχετε. Εάν δεν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία ανωνυμοποίησης όπως ένα VPN, η διεύθυνση IP torrent μπορεί να εντοπιστεί απευθείας σε εσάς.

Ένα VPN σάς παρέχει μια ανώνυμη διεύθυνση IP που δεν ανιχνεύεται άμεσα σε εσάς ή τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να αλλάξετε την ανώνυμη διεύθυνση IP σας όποτε θέλετε. Διαβάστε τον οδηγό μας για ανώνυμους χείμαρρους για περισσότερες πληροφορίες.

Επιλογή του σωστού (γρήγορου) VPN για Torrents

Οι δύο πιο σημαντικοί παράγοντες κατά την επιλογή ενός torrent VPN είναι:

 1. Απόρρητο / Ανωνυμία / Ασφάλεια
 2. Ταχύτητα (πόσο γρήγορα είναι το VPN)

Μυστικότητα:
Ορισμένα VPN προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη προστασία απορρήτου και ανωνυμία από άλλα. Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός torrent VPN, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα με πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής, όπως αυτά που εμφανίζονται σε αυτό το άρθρο.

Τα VPN χωρίς καταγραφή είναι λίγα και πολύ μεταξύ τους, αλλά μεταφέρουν το απόρρητό σας στο επόμενο επίπεδο διατηρώντας απολύτως αρχεία καταγραφής VPN, ούτε καν προσωρινά αρχεία καταγραφής σύνδεσης (εισερχόμενες / εξερχόμενες διευθύνσεις IP) και δεν καταγράφουν ποτέ τίποτα όπως αναζητήσεις DNS, ιστότοπους που επισκέπτονται, ή αρχεία που έχουν ληφθεί.

Ταχύτητα:
Όταν επιλέγετε ένα VPN για torrents, θέλετε ένα γρήγορο. Θέλετε οι ταχύτητες λήψης torrent να παραμείνουν σχεδόν οι ίδιες (ή πιθανώς ακόμη και να αυξηθούν ακόμη και όταν σας προκαλούσαν γκάζι από τον ISP σας).

Η αλήθεια είναι ότι δεν δημιουργούνται όλες οι υπηρεσίες VPN ίσες και μερικές από αυτές δεν έχουν την τεχνολογία, την ικανότητα εύρους ζώνης ή την επιθυμία να παραδώσουν τις κορυφαίες ταχύτητες στους συνδρομητές τους. Ορισμένα VPN είναι πιο γρήγορα από άλλα. Παρακάτω είναι τα αγαπημένα μας γρήγορα VPN για το bittorrent.

IPvanish VPN

IPVanish VPN

Οφέλη IPVanish

 • Ταχύτερες ταχύτητες
 • Δίκτυο δεδομένων επιπέδου 1
 • Πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής
 • Επιτρέπονται Torrents
 • Κρυπτογράφηση 256-Bit
 • Επιφάνεια εργασίας / εφαρμογή για κινητά
 • Διακομιστές σε 70+ χώρες
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Διαβάστε την κριτική μας IPVanish

Λήψη IPVanish

IPVanish είναι ένα ελίτ VPN όταν πρόκειται για ταχύτητα και απόδοση. Ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής CDN στον κόσμο, έχει πρόσβαση σε δίκτυα δεδομένων επιπέδου 1 που άλλα VPN δεν μπορούν να ταιριάξουν. Το αποτέλεσμα? Ταχύτερες ταχύτητες.

Πέρα από το γρήγορο VPN, Το IPVanish είναι πολύ φιλικό προς τα torrent και είναι ένας πραγματικός πάροχος VPN «No-Logs». Δεν διατηρούν καν αρχεία καταγραφής σύνδεσης.

IPVanish έχει περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή από σχεδόν οποιονδήποτε άλλο πάροχο VPN. Παίρνετε πρόσβαση 1 κλικ σε διακομιστές VPN πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως. Εκεί που οι ταχύτητες του IPVanish μας εντυπωσίασαν πραγματικά βρίσκεται σε διεθνείς διακομιστές.

Υπάρχουν πολλά VPN που μπορούν να έχουν μέγιστη σύνδεση 50mbps σε διακομιστή 100 μίλια μακριά, αλλά το IPVanish μπόρεσε να προσφέρει ταχύτητες 30+ mbps σε διακομιστές στην άλλη πλευρά του κόσμου.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας IPVanish

IPVanish torrent speed test Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

IPVanish – διακομιστής Λος Άντζελες, ΗΠΑ

Δοκιμή ταχύτητας torrent IPVanish Μελβούρνη, Αυστραλία

IPVanish – διακομιστής Μελβούρνης, Αυστραλίας

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εικόνα

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της PIA:

 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Πολιτική «Μηδενικά αρχεία καταγραφής»
 • Πολύ «Torrent Friendly»
 • Κρυπτογράφηση 256-Bit
 • Περιλαμβάνεται δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης!
 • Επιφάνεια εργασίας / εφαρμογή για κινητά
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
 • Διαβάστε την αναθεώρηση PIA

Λάβετε PIA για 3,33 $ / μήνα

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ίσως ο πιο συχνά αναφερόμενος πάροχος VPN σε αυτόν τον ιστότοπο. Γιατί ρωτάς?

Επειδή το PIA είναι σχεδόν το τέλειο torrent VPN. Πέραν του ότι είναι πραγματικός πάροχος VPN «Μη καταγραφή», είναι επίσης εξαιρετικά φιλικοί προς τα torrent (δεν έχουμε ακούσει για ακύρωση λογαριασμού για δραστηριότητα torrent) και επειδή δεν τηρούν αρχεία χρήσης, η διαδικτυακή σας δραστηριότητα είναι ουσιαστικά ανεύρετος.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι αρκετά γρήγορη. Χρησιμοποιούν συμπλέγματα διακομιστών σε 11 χώρες σε όλο τον κόσμο για να προσφέρουν απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και torrents στον πραγματικά τεράστιο αριθμό συνδρομητών τους.

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, το PIA έχει επίσης το φθηνότερο πακέτο υψηλού επιπέδου VPN οποιουδήποτε ανώνυμου παρόχου VPN. Με συνδρομή 1 έτους (πληρωμένη εκ των προτέρων) μόνο η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet 3,33 $ / μήνα

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Εικόνα

Δοκιμή ταχύτητας PIA – διακομιστής Λος Άντζελες, ΗΠΑ

Εικόνα

Δοκιμή ταχύτητας PIA – Ζυρίχη, διακομιστής Switzlerland

συμπέρασμα

Η χρήση ενός γρήγορου VPN μπορεί να επιταχύνει δραματικά τα torrents σας. Η πρόσθετη κρυπτογράφηση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις λήψεις torrent κρυμμένες από τον ISP σας και σας παρέχει μια ανώνυμη διεύθυνση IP στα σμήνη torrent.

Υπάρχουν κυριολεκτικά 100’s πάροχοι VPN στον κόσμο, με δεκάδες από αυτούς να ισχυρίζονται ότι είναι «ο γρηγορότερος». Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη μερικούς παράγοντες όταν αναζητάτε το γρήγορο VPN torrent:

 • Τι είναι η πολιτική καταγραφής
 • Τι είναι η πολιτική torrent
 • Πόσο καλό / εύχρηστο είναι το λογισμικό
 • Έρχεται με διακόπτη kill ή άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Εάν θέλετε μερικές ακόμη προτάσεις για καλές VPN torrent, ανατρέξτε στη λίστα με τα καλύτερα VPN του 2014 για Torrents.

Επίσης, δεν είναι κακή ιδέα να εκμεταλλευτείτε το Περίοδος δοκιμής χωρίς κίνδυνο που προσφέρουν ορισμένοι πάροχοι VPN (μέσω εγγύησης επιστροφής χρημάτων) για να βρουν αυτό που πραγματικά σας αρέσει.

Ή μπορείτε απλώς να αγοράσετε 1 μήνα υπηρεσίας από ένα προσιτό VPN όπως Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο και αν δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, δοκιμάστε μια διαφορετική υπηρεσία τον επόμενο μήνα.

Άλλα χρήσιμα άρθρα:
Πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent Ανώνυμα
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Vuze ανώνυμα
Ο οδηγός μας για ανώνυμους χείμαρρους
Διακομιστής μεσολάβησης ή VPN: Ποιο είναι καλύτερο για ανώνυμους Torrents?
Οι Άλλες Κριτικές VPN:
Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο
Torguard VPN και Proxy Review
&# 65279; Αναθεώρηση Proxy.sh&# 65279;
Επισκόπηση VPN αόρατης περιήγησης
Σύγκριση VPN: IPVanish vs Private Internet Access
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map