VyprVPN

Contents

VyprVPN

https://www.vyprvpn.com/

tl; δρ

Το VyprVPN ανήκει στους προγραμματιστές Golden Frog, οι οποίοι είναι ισχυροί υποστηρικτές του απορρήτου & ασφάλεια για τους καταναλωτές. Αυτή η υπηρεσία VPN βρίσκεται στην αγορά για περισσότερες από δύο δεκαετίες τώρα και είναι μια σαφώς αναγνωρισμένη μάρκα. Ωστόσο, η απόδοσή του δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με το αν έχει πάρει την απαραίτητη εστίαση στην υποδομή που χρειάζεται.

VyprVPN Review: 6 Πλεονεκτήματα & 3 Μειονεκτήματα της χρήσης του VyprVPN

Το VyprVPN κυκλοφόρησε στην αγορά για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ανήκει σε μια εταιρεία που ονομάζεται Golden Frog, έναν προγραμματιστή με έδρα την Ελβετία, η οποία φαίνεται να επικεντρώνεται αποκλειστικά στο απόρρητο & αγορά ασφάλειας – Περιλαμβάνεται VPN.

Μέχρι στιγμής, ακούγεται όλα κανονικά. Υπάρχει, ωστόσο, μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στο φόντο του Golden Frog. Προφανώς, οι ιδρυτές της έμαθαν ότι η NSA διεξήγαγε μυστική παρακολούθηση στο AT&Δ δίκτυα. Όταν το έφερε στην προσοχή των αρχών, αγνοήθηκε. Ωστόσο, το περιστατικό ήταν ενδιαφέρον (διαβάστε περισσότερα για το δωμάτιο 641α).

Εξαιτίας αυτού, οι ιδρυτές του Golden Frog αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια αποστολή για να βοηθήσουν στην προστασία των χρηστών του Διαδικτύου. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1994 και από τότε έχει προχωρήσει πλήρως.

Σε αυτό το σημείο, το VyprVPN είναι μία από τις βασικές εφαρμογές που δημιουργήθηκαν και συντηρήθηκαν από τη Golden Frog και είναι διαθέσιμη στο κοινό.

Σημείωση

Υπάρχουν δύο κύριες παραλλαγές του VyprVPN και θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην έκδοση για τους καταναλωτές (η άλλη είναι πιο ευθυγραμμισμένη με τους επιχειρηματικούς χρήστες).

6 πράγματα που μας αρέσουν για το VyprVPN

1. Ισχυρή ασφάλεια & Μυστικότητα!

1.1 Στερεά πολιτική μη καταγραφής

Η πολιτική μη καταγραφής είναι ίσως το πιο σημαντικό έγγραφο που πρέπει να έχει ένας πάροχος υπηρεσιών VPN στο απόθεμά του. Αυτή είναι βασικά η διαβεβαίωση που παρέχει ένα VPN στους χρήστες του σχετικά με τον χειρισμό των δεδομένων και του απορρήτου του χρήστη.

Σε αντίθεση με ορισμένους παρόχους υπηρεσιών, η VyprVPN έχει την πολιτική τους για μη καταγραφή με σαφήνεια ασπρόμαυρα στον ιστότοπό τους. Δεν είναι επίσης μια υπερβολικά μεγάλη τεχνική περιγραφή, αλλά κάτι που ο καθένας θα μπορούσε πιθανώς να διαβάσει και να καταλάβει.

Η ουσία είναι: «Δεν καταγράφουμε πληροφορίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας, ούτε διατηρούμε πληροφορίες που προκύπτουν από τη σύνδεσή σας μετά την αποσύνδεση“.

1.2 Χωρίς DNS & Διαρροές WebRTC

Η δοκιμή διαρροής DNS είναι πολύ απλή και όμως απαραίτητη. Το μόνο που είναι βασικά είναι να διασφαλιστεί ότι το πραγματικό σας DNS δεν έχει παραβιαστεί. Η επίσκεψη σε ιστότοπο όπως το DNS Leak Test μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε αυτές τις πληροφορίες γρήγορα και δωρεάν.

vyprvpn συνδεδεμένο μέσω διακομιστή singapore

Η σύνδεση με έναν διακομιστή VyprVPN της Σιγκαπούρης έδειξε DNS μηδενικής διαρροής.

Ομοίως, η δοκιμή WebRTC μας επιβεβαίωσε επίσης ότι το VyprVPN ήταν ασφαλές στη χρήση. Συνήθως υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες στις δοκιμές WebRTC, οπότε απλώς προσέξτε τα σημάδια σημαίας της χώρας καταγωγής σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν εμφανίζονται πουθενά στη λίστα.

1.3 Προσφέρει βελτιωμένη προστασία

Παρόμοια με πολλά άλλα καλά VPN, το VyprVPN έχει το δικό του ασφαλές σύστημα DNS, το οποίο ονομάζεται VyprDNS. Αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε από την αρχή από το Golden Frog. Το VyprDNS σχεδιάστηκε για να είναι ένα σύστημα «μηδενικής γνώσης», πράγμα που σημαίνει ότι σας εξασφαλίζει απόρρητο.

Η σύνδεση vyprvpn είναι ασφαλής

Το VyprDNS είναι ένα ιδιωτικό, ασφαλές σύστημα DNS για χρήστες του VyprVPN.

Το σύστημα DNS που χρησιμοποιείται βοηθά επίσης στην παράκαμψη της λογοκρισίας που σε πολλές χώρες εφαρμόζεται σε επίπεδο ISP. Το VyprDNS είναι ιδιωτικό και δεν είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό – μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από χρήστες του VyprVPN.

1.4 Αυτο-ιδιοκτήτες & Διαχειρισμένοι διακομιστές

Ένα πράγμα που κάνει το VyprVPN να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων είναι ότι ισχυρίζεται ότι “να αποκτήσετε, να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τους διακομιστές VPN [sic] μας“. Αυτό σημαίνει ότι ενώ μπορεί να νοικιάσουν χώρο και εύρος ζώνης από κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, η ακεραιότητα του συστήματος VPN τους είναι υψηλή.

Αν και αυτό μπορεί να μοιάζει με μια κοινή λογική κίνηση που πρέπει να γίνει δεδομένου του κλάδου στον οποίο βρίσκονται, δεν φτάνουν όλοι αυτοί οι πάροχοι VPN. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι είναι γνωστό ότι συνεργάζονται με τρίτους παρόχους υπηρεσιών πριν και προσπάθησαν να μετατοπίσουν την ευθύνη όταν η ασφάλεια κατέληξε σε κάποιον τρόπο σε κίνδυνο.

1.5 Πρωτόκολλο ιδιοκτησίας χαμαιλέοντα

Δεν υπάρχουν πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN που να διαθέτουν τα δικά τους ασφαλή πρωτόκολλα για έναν καλό λόγο. Είναι απίστευτα δύσκολο και οι πόροι που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν θα ήταν τεράστιοι. Αυτός είναι πολύς χρόνος και χρήμα όχι μόνο στο R&Δ αλλά ακόμη και για να το διατηρήσετε.

Το πρωτόκολλο vyprvpn χαμαιλέοντα καθιστά τη σύνδεση vpn μη αναγνωρίσιμη

Αυτό που έχει κάνει το VyprVPN με το πρωτόκολλο Chameleon είναι απλώς να προσθέσει λίγο γύρισμα. Βασίζεται στην κρυπτογράφηση OpenVPN 256-bit ως βάση, αλλά ανακαλύπτει τα πακέτα πριν από τη μετάδοση, ώστε να είναι πιο δύσκολο να αναγνωρίσουν οι sniffers VPN.

Σύμφωνα με τον Golden Frog, αυτό καθιστά το Χαμαιλέοντα πολύ καλύτερο για χρήση σε χώρες που είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά φιλικές προς το VPN, όπως η Κίνα, η Ρωσία ή το Ιράν.

1.6 Έρχεται με προηγμένο διακόπτη Kill

Σχεδόν χωρίς αποτυχία, τα VPN θα περιλαμβάνουν διακόπτη kill με τις εφαρμογές τους. Ο διακόπτης kill είναι κάτι που μπορεί να εμποδίσει την είσοδο ή την έξοδο των δεδομένων από τη συσκευή σας εάν η σήραγγα VPN είναι κάπως εκτός λειτουργίας, όπως σε περίπτωση διακοπής υπηρεσίας ή διακοπής σύνδεσης.

Ενώ οι διακόπτες kill βρίσκονται κυρίως σε επίπεδο εφαρμογής και συστήματος, το VyprVPN έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και συμπεριέλαβε επίσης ένα kill σε επίπεδο LAN. Αυτό το επιτρέπει να αποκλείει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας LAN, εάν υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση VPN.

1.7 Με έδρα την Ελβετία

Το VyprVPN έχει ενσωματωθεί στην Ελβετία, το οποίο είναι υπέροχο για τους χρήστες του οπουδήποτε. Η ελβετική κυβέρνηση είναι γνωστή για την ύπαρξη ορισμένων από τους καλύτερους νόμους περί απορρήτου στον κόσμο (θυμηθείτε αυτό το υπέροχο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;).

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο το VyprVPN είναι ελεύθερο να προστατεύσει το απόρρητό σας, αλλά σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται από το ελβετικό δίκαιο! Για έναν πάροχο υπηρεσιών VPN, δεν υπάρχει πιο γλυκό περιβάλλον.

2. Καλές υπηρεσίες απεμπλοκής & Ιστότοποι!

2.1 Λειτουργεί με βασικές περιοχές Netflix

Επειδή είμαι ένα τεράστιο γουρούνι Netflix (τόσο για δουλειά όσο και προσωπικά), ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα σχετικά με ένα VPN είναι η ικανότητά τους να παρακάμπτουν την αντίθεση του Netflix στα VPN. Όπως ίσως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, το Netflix και ορισμένες άλλες υπηρεσίες ροής ξεκλειδώνουν περιεχόμενο με βάση τη γεωγραφική τοποθεσία.

Δεν είναι μια προοριζόμενη μαζική απάτη, αλλά απλώς ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η άδεια. Δυστυχώς, χρεώνουν σε όλους το ίδιο ποσό (περίπου). Γι ‘αυτό νιώθω ότι θα έπρεπε να λαμβάνουμε ίσο ποσό καλούδια, εξ ου και η εστίασή μου στο VPN για το Netflix.

Το vyprvpn σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο netflix ανεξάρτητα από τις περιοχές

Τα καλά νέα εδώ είναι ότι το Netflix US συνεργάζεται με το VyprVPN και θα μπορούσα να μεταδώσω περιεχόμενο από το Netflix στις ΗΠΑ. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις σε αυτό – ένα που θα συζητήσω αργότερα στην ενότητα που καλύπτει την ταχύτητα.

Δυστυχώς, ενώ το Netflix US έχει έναν τόνο περιεχομένου (περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο), δεν έχει ΟΛΟ το περιεχόμενο Netflix. Για παράδειγμα, ήθελα να παρακολουθήσω το “Ronny Chieng – International Student” και αυτό ήταν διαθέσιμο μόνο στην Αυστραλία.

Δεν μπορούσα να ξεπεράσω το μπλοκ της περιοχής της Αυστραλίας με το Netflix, ανεξάρτητα από τους διακομιστές VyprVPN που χρησιμοποίησα. Ήταν απογοητευτικό και ενοχλητικό. Και πάλι, η κατάσταση δεν είναι μια κατάσταση που είναι πιθανό να επαναληφθεί, καθώς ο περισσότερος χρόνος θα αφιερωθεί στο Netflix για περιεχόμενο στις ΗΠΑ.

Μιλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών, πληροφορήθηκα ότι το VyprVPN λειτουργεί αυτήν τη στιγμή μόνο με περιορισμένο αριθμό περιοχών Netflix, συμπεριλαμβανομένων του Καναδά, της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

2.2 Το BBC iPlayer λειτουργεί επίσης με το VyprVPN

Αν και δεν είναι πολύ γνωστό εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, το BBC διαθέτει δωρεάν υπηρεσία ροής. Πρέπει να εγγραφείτε για αυτό (απλώς πλαστογραφήστε μια διεύθυνση στο Ηνωμένο Βασίλειο) και στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν.

μεταδώστε το BBC iPlayer δωρεάν με το VyprVPN

Μεταδώστε δωρεάν ροές iBBC με το VyprVPN.

Το πλεονέκτημα είναι ότι θα χρειαστείτε ένα VPN που έχει πραγματικά διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο ή δεν θα λειτουργεί. Το VyprVPN κάνει τη δουλειά και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το iPlayer μέχρι στιγμής.

3. Η εφαρμογή VyprVPN είναι εύχρηστη!

Η εφαρμογή VyprVPN Windows είναι πολύ εύκολη στην εγκατάσταση και είναι εύκολο στη χρήση. Τρέχει όπως κάθε άλλη εφαρμογή των Windows και λειτουργεί απρόσκοπτα στο περιβάλλον.

3.1 Βελτιωμένος σχεδιασμός

Κατά την εκκίνηση, η κύρια οθόνη της εφαρμογής εμφανίζει την πραγματική τοποθεσία σας, καθώς και την κατάσταση σύνδεσης με την υπηρεσία. Υπάρχει επίσης μια γραμμή που δείχνει την τελευταία τοποθεσία στην οποία συνδεθήκατε. Εάν το εκκινείτε για πρώτη φορά, τότε θα αντικατασταθεί από ένα κουμπί “Γρηγορότερος διακομιστής”.

Η εφαρμογή windows vyprvpn είναι υπέροχη

Διάφορες οθόνες της εφαρμογής Windows VyprVPN.

Η εφαρμογή είναι μονής οθόνης, που σημαίνει ότι το μικρό κομμάτι του χώρου που καταλαμβάνει κατά τη μεγέθυνση είναι το μόνο που θα δείτε. Κάνοντας κλικ στις καρτέλες ή στα μενού επιλογών θα μετακινηθείτε απλά σε αυτές τις περιοχές χρησιμοποιώντας την ίδια διεπαφή εφαρμογής.

3.2 Διαθέσιμη πολλαπλή πλατφόρμα

Με κάθε συνδρομή VyprVPN μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και πέντε συσκευές. Έχουν επίσης διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές σας ανάλογα με το τι χρησιμοποιείτε. Τα περισσότερα νοικοκυριά σήμερα θα έχουν μια ποικιλία συσκευών που λειτουργούν ανά πάσα στιγμή.

Για παράδειγμα, υπάρχουν εφαρμογές για mainstream συσκευές Windows και Linux, μαζί με πλατφόρμες για κινητά όπως iOS και Android. Το VyprVPN είναι επίσης διαθέσιμο για τηλεοράσεις που βασίζονται σε Android και σε ορισμένους δρομολογητές.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το VyprVPN δεν φαίνεται να έχει αποκλειστική υποστήριξη για πολύ εξειδικευμένες εφαρμογές όπως το Kodi και το Roku ή ακόμα και το Firestick. Αυτό είναι κάτι που ίσως θέλετε να γνωρίζετε προτού εγγραφείτε μαζί τους.

4. Προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη πελατών!

Η επικοινωνία με την υποστήριξη πελατών VyprVPN είναι εύκολη χάρη στην αφοσιωμένη ομάδα ζωντανής υποστήριξης. Τους έστειλα ένα ερώτημα και μου απάντησε σχεδόν αμέσως (εντός 10 δευτερολέπτων). Όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, αυτό είναι κορυφαίο.

Η υποστήριξη πελατών vyprvpn είναι εύκολη και γρήγορη

Η εξυπηρέτηση πελατών VyprVPN ήταν γρήγορη & αποτελεσματικός.

Βρήκα τον πολύ ευγενικό αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών να είναι επίσης πεπειραμένος στην τέχνη του και να προσφέρει χρήσιμους συνδέσμους όπου είναι απαραίτητο. Ήταν σε θέση να με δείξει γρήγορα στη σωστή κατεύθυνση για ερωτήσεις που χρειάζονταν πιο περιεκτικές απαντήσεις.

Αυτό με φέρνει στο επόμενο σημείο που είναι η βάση γνώσης τους. Το VyprVPN διαθέτει μια αρκετά αξιοπρεπή βιβλιοθήκη βοήθειας για όσους δεν τους αρέσει η ζωντανή βοήθεια. Τα άρθρα εδώ είναι καλά επιμελημένα, επίκαιρα και εκτεταμένα.

5. Επιτρέπεται Torrenting!

Το P2P λειτουργεί καλά με το VyprVPN, αν και πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι ταχύτητες θα περιορίζονται από το διακομιστή VPN συνολικά. Κανονικά, αυτό είναι εντάξει, αλλά αν διαβάσετε την ενότητα μου σχετικά με την ταχύτητα παρακάτω, θα συνειδητοποιήσετε ότι το torrenting μπορεί να είναι ένα ζήτημα συνολικά λόγω έλλειψης ταχύτητας σε αυτόν τον πάροχο.

Το P2P λειτουργεί καλά με το VyprVPN

Ωστόσο, οι ροές ήταν συνεπείς και συμπεριφέρθηκαν κανονικά. Στην πραγματικότητα, παρατήρησα ότι οι συνδέσεις πήραν μάλλον πιο γρήγορα από ό, τι συνήθως για σχεδόν όλους τους χείμαρρους. Σε αντίθεση με ορισμένους παρόχους, το VyprVPN δεν σας περιορίζει σε συγκεκριμένους διακομιστές για torrent.

6. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Μου αρέσουν οι υπηρεσίες που προσφέρουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων. Δείχνει ότι είναι αρκετά σίγουροι για την υπηρεσία τους ότι ακόμη και με περίοδο χάριτος, οι αγοραστές θα παραμείνουν. Το VyprVPN προσφέρει σε όλους τους χρήστες εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πιστέψτε με, αυτό είναι αρκετό για να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία που χρησιμοποιείτε είναι κατάλληλη για εσάς – αρκεί να την χρησιμοποιείτε ενεργά. Για όσους θέλουν ένα VPN, σας προτείνω να το αφήσετε μετά από να το αγοράσετε, καθώς αυτός είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν είναι κατάλληλο για εσάς.

Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να το ζήσετε με πλήρη απασχόληση και μικρές ατέλειες τελικά θα εμφανιστούν νωρίτερα από αργότερα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε εάν μπορείτε να ζήσετε με αυτά τα ζητήματα, αντί να υποφέρετε για ολόκληρη τη συνδρομή σας.

Τι δεν μας αρέσει για το VyprVPN

1. Περιορισμένοι διακομιστές, Ευρύ δίκτυο

Ίσως λόγω των προτύπων τους στη ρύθμιση των διακομιστών τους, το VyprVPN έχει ένα πιο μέτριο δίκτυο από πολλούς άλλους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών γύρω από σήμερα. Σε περίπου 700 διακομιστές, υπολείπεται του NordVPN (5.800+) ή ακόμα και του αρχάριου Surfshark (800+).

Αυτός ο περιορισμένος αριθμός διακομιστών πρέπει επίσης να εξυπηρετεί μια μεγάλη περιοχή, καθώς το VyprVPN τους διαθέτει σε 66 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μετράει καν τους πολλαπλούς ιστότοπους στη Βόρεια Αμερική όπου διαθέτει και διακομιστές.

Συνολικά, αυτή η εγκατάσταση με ανησυχεί για την ικανότητα των διακομιστών τους να αντέχουν βαριά φορτία, επηρεάζοντας ενδεχομένως την ποιότητα της υπηρεσίας που μπορεί να παρέχει το VyprVPN.

2. Μεσαίες ταχύτητες

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μου και την ευγενική βοήθεια των υπηρεσιών πελατών, ήμουν αρκετά απογοητευμένος από τις ταχύτητες του VyprVPN. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ταχύτητες ήταν απαίσιες, αλλά σε σύγκριση με πολλές κορυφαίες υπηρεσίες που έχω δοκιμάσει – λείπει.

vyprvpn βασική ταχύτητα χωρίς vpn

Ταχύτητα βάσης χωρίς VPN.

Ως βασική γραμμή για τα πάντα, τρέχω μια γραμμή 500Mbps από τον ISP μέσω της οποίας συνήθως λαμβάνω πλήρεις ταχύτητες.

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN – ΗΠΑ

Σύνδεση με έναν διακομιστή VyprVPN που εδρεύει στις ΗΠΑ, στην αρχή ήμουν λίγο αναστατωμένος καθώς οι ταχύτητες που δοκιμάστηκαν ήταν τρομερές. Μετά την αλλαγή διακομιστών αρκετές φορές, κατάφερα τελικά να βρω μια ωφέλιμη ταχύτητα 37Mbps.

vyprvpn δοκιμή ταχύτητας Απενεργοποίηση vpn ΗΠΑ

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN US – VPN απενεργοποιημένο
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

vyprvpn δοκιμή ταχύτητας vpn ΗΠΑ

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN ΗΠΑ – Ενεργοποίηση VPN
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Αυτό είναι αρκετά γρήγορο για σχεδόν οτιδήποτε, ακόμη και για λίγη μέτρια λήψη εάν έχετε επιπλέον χρόνο. Δυστυχώς, αυτός δεν είναι ο κανόνας και πρέπει να δουλέψετε με εναλλαγή διακομιστών για να έχετε μια αξιοπρεπή ταχύτητα.

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN – Ευρώπη (διακομιστής Γερμανίας)

Για τη δοκιμή ταχύτητας της Ευρωζώνης, επέλεξα τη Γερμανία, καθώς είναι πιο κοντά στη φυσική μου τοποθεσία και διαθέτει καλή υποδομή.

vyprvpn δοκιμή ταχύτητας Ευρώπη vpn μακριά

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN Europe – VPN off
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

vyprvpn δοκιμή ταχύτητας Ευρώπη vpn

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN Europe – VPN on
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Οι ταχύτητες εδώ ήταν πολύ καλύτερες παρά την παράξενα αυξημένη καθυστέρηση της σύνδεσης. Παρόλα αυτά, πολλά από αυτά τα γενικά έξοδα δεν προκλήθηκαν από το VyprVPN.

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN – Ασία (διακομιστής Σιγκαπούρης)

Η φυσική μου τοποθεσία είναι στη Μαλαισία, αλλά συνήθως δεν κάνω δοκιμές εδώ, καθώς προφανώς, οι πάροχοι VPN εδώ δεν χρησιμοποιούν εξαιρετικούς διακομιστές για κάποιο λόγο. Για να δοκιμάσω τις ταχύτητες της περιοχής της Ασίας, η μετάβαση μου είναι ένας διακομιστής VPN με έδρα τη Σιγκαπούρη, ο οποίος συνήθως έχει εξαιρετικές ταχύτητες.

vyprvpn δοκιμή ταχύτητας asia vpn μακριά

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN Asia – VPN απενεργοποιημένο
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

vyprvpn δοκιμή ταχύτητας asia vpn

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN Asia – VPN ενεργοποιημένο
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Αυτή τη φορά ήμουν αρκετά έκπληκτος που είδα το ρολόι VyperVPN μόνο 50-Mbps. Ακόμη και με ενεργό VPN, παρατηρώ συνήθως ταχύτητες άνω των 100Mbps με διακομιστή με έδρα τη Σιγκαπούρη. Η υποστήριξη πελατών μου είπε βασικά να επανεκκινήσω το μόντεμ μου και να χρησιμοποιήσω το IKEv2, το οποίο δεν έλυσε πραγματικά τη βασική ερώτηση – γιατί απέδωσε τόσο άσχημα (συγκριτικά) εδώ?

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN – Μέση Ανατολή (διακομιστής της Σαουδικής Αραβίας)

Χωρίς διακομιστές με έδρα την Αφρική, επέλεξα να δοκιμάσω το VyprVPN στην περιοχή με έναν διακομιστή που βασίζεται στη Μέση Ανατολή στη Σαουδική Αραβία.

vyprvpn δοκιμή ταχύτητας Μέση Ανατολή vpn μακριά

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN Μέση Ανατολή – απενεργοποιημένο VPN
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

vyprvpn δοκιμή ταχύτητας Μέση Ανατολή vpn

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN Μέση Ανατολή – Ενεργοποίηση VPN
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Και πάλι, οι ταχύτητες ήταν χρησιμοποιήσιμες αλλά όχι μεγάλες, παρόλο που με εξέπληξε τα καλά ποσοστά ping.

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN – Αυστραλία

vyprvpn test speed australia vpn off

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN Αυστραλία – απενεργοποιημένο VPN
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

vyprvpn δοκιμή ταχύτητας Αυστραλία vpn

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN Αυστραλία – Ενεργοποίηση VPN
(Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα)

Παρόμοια με τη Σιγκαπούρη, οι διακομιστές VyprVPN που εδρεύουν στην Αυστραλία έδειξαν και πάλι ότι αδιάφορη απόδοση που παρακολουθώ από τόσες πολλές τοποθεσίες.

Συμπέρασμα δοκιμής ταχύτητας – Δεν είναι φοβερό

Με αυτό το σύνολο δοκιμών ταχύτητας (και μερικών άλλων) που κάθονται μπροστά μου σε συνδυασμό με τη συνομιλία μου με την υποστήριξη πελατών, το μόνο πιθανό συμπέρασμα μου είναι ότι η ταχύτητα, το VyprVPN απλά δεν είναι τόσο υπέροχο.

Για έναν πάροχο υπηρεσιών που βρίσκεται στην αγορά εδώ και πολύ καιρό, αυτό είναι λίγο εκπληκτικό. Μπορώ να καταλήξω μόνο σε δύο δυνατότητες, η πρώτη είναι ότι το VPN τους υφίσταται μεγάλο φορτίο λόγω της τρέχουσας παγκόσμιας πανδημίας. Το δεύτερο είναι ότι δεν έχουν παρακολουθήσει τους χρόνους και έχουν αναβαθμίσει τους διακομιστές τους όπου είναι απαραίτητο.

Συνολικά, μια θλιβερή παράσταση από έναν πάροχο υπηρεσιών με μακροχρόνια φήμη αριστείας.

3. Αργός χρόνος σύνδεσης

Ενώ δεν ήμουν ικανοποιημένος με τις ταχύτητες του VyprVPN, αυτό δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Όταν βρίσκεστε στην εφαρμογή, η σύνδεση με οποιονδήποτε διακομιστή διαρκεί λίγο. Δεν λέω λεπτά, αλλά αρκετά καιρό για να είναι ενοχλητικό.

Χρόνισα τη σύνδεση με μερικούς διακομιστές και κατά μέσο όρο περίπου 3 έως 5 δευτερόλεπτα. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν σύντομο χρονικό διάστημα, όταν περιμένω μια σύνδεση, πιστέψτε με, είναι τόσο αργό.

Η κατώτατη γραμμή: Θα πληρώσω για το VyprVPN?

Ξεκινώντας από 2,50 $ το μήνα, εάν εγγραφείτε σε πρόγραμμα δύο ετών, το VyprVPN δεν είναι σίγουρα το πιο ακριβό. Δυστυχώς, αυτό επίσης δεν τα καθιστά φθηνότερα. Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι όπως με όλα τα άλλα σχετικά με το VyprVPN, η τιμολόγηση είναι απλώς μέτρια.

Ενώ είναι αλήθεια ότι η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι αρκετά εντυπωσιακή, στο σύνολό μου, πιστεύω ότι το VpyrVPN είναι απλώς μια σχεδόν αποδεκτή υπηρεσία. Ίσως στο παρελθόν να έχουν δει καλύτερες μέρες, αλλά σήμερα αισθάνεται σαν να περπατούν.

Εμφανίζονται νέοι πάροχοι υπηρεσιών και ορισμένοι από αυτούς δείχνουν εξαιρετική απόδοση. Αν και μένει να δούμε με την πάροδο του χρόνου, αν αυτό μπορεί να διατηρηθεί, είναι ακόμα καλύτερο από το να κοιτάς προς ένα που φαίνεται να έχει εγκαταλείψει.

Αν είχα περιορισμένες επιλογές – τότε ναι, θα πήγαινα για το VyprVPN. Αλλά σε αυτές τις τιμές, μπορώ να κάνω καλύτερα σήμερα και έτσι και εσείς. Ακόμα, παραμένει μια υπηρεσία χωρίς φασαρία που είναι αξιόπιστη (και έχει αποδειχθεί ότι έχει τόσο πολλά χρόνια υπηρεσίας).

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα VPN για να εξερευνήσετε άλλες εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις!

Βασικά χαρακτηριστικά

  • ✓ Χωρίς καταγραφή
  • ✓ VyprDNS
  • ✓ Χρησιμοποιήστε έως 5 συσκευές
  • ✓ Ισχυρό απόρρητο & Ασφάλεια
  • ✓ Αυτοτελείς διακομιστές

Συνιστάται για

  • • Συνειδητός χρήστης ασφαλείας
  • • Απλός & Ισχυρό περιβάλλον εργασίας χρήστη
  • • Ροή ταινιών
  • • Παράκαμψη Geo-Block

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me