Πώς να χρησιμοποιήσετε το VyprVPN με ασφάλεια για torrents / p2p;

Contents

Πώς να χρησιμοποιήσετε το VyprVPN για Torrenting

VyprVPN εδώ και πολύ καιρό, και παρά τη φήμη για την ποιοτική εξυπηρέτηση, δεν ήταν ακριβώς γνωστοί για την τροφοδοσία χρηστών BitTorrent. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές αναφορές που Vyprvpn συνηθισμένος αποκλεισμός / αποκλεισμός λογαριασμών που πιάστηκαν κατά τη λήψη torrents.


Αλλά όλα αυτά αλλάζουν και το VyprVPN επανεφεύρει με μια νέα πολιτική καταγραφής (χωρίς αρχεία καταγραφής) και πολιτική p2p (επιτρέπεται).

Τώρα αυτό σημαίνει ότι το VyprVPN αξίζει να αναφερθεί στην αίθουσα φήμης του Torrent VPN μαζί με αγαπημένα NordVPN και Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο? Πιθανώς όχι. Αλλά αξίζει να εξεταστεί ως ένα γενικό VPN, ακόμη και αν κάνετε λήψη torrents κάπως συχνά.

Αυτός είναι ο πλήρης οδηγός μας για το torrenting με το VyprVPN και τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του VyprVPN.

Σχετικά με το VyprVPN

VyprVPN ιδρύθηκε από τον Ron Yokubaitis, επιχειρηματία Διαδικτύου και πρωτοπόρο Usenet (ίδρυσε επίσης το Giganews).

Το VyprVPN από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή VPN στον κόσμο και κατά τη γνώμη μας ένα από τα καλύτερα σχεδιασμένα. Το λογισμικό τους είναι θετικά εξαιρετικό. Επιπλέον, η εταιρεία χαρτοφυλακίου της VyprVPN εδρεύει τώρα στην Ελβετία, η οποία θα πρέπει να παρέχει ακόμη περισσότερη προστασία της ιδιωτικής ζωής για αυτήν την ήδη πρώτη εταιρεία προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Λογότυπο VyprVPN

Πολιτική Torrent / P2p του VyprVPN

Επιτρέπει το VyprVPN torrent?

Το BitTorrent του VyprVPN & Η πολιτική κοινής χρήσης αρχείων p2p ήταν ασαφής, αλλά όχι πλέον. Από τη μετάβαση στο zero-log, το VyprVPN έχει προσθέσει μια επίσημη «Πολιτική Torrent» στις συχνές ερωτήσεις τους.

Αναφέρει:
Στο Golden Frog, έχουμε τον απόλυτο σεβασμό για το απόρρητό σας. Δεν καταγράφουμε ή διατηρούμε καμία πληροφορία από συνεδρίες VPN ή δεν αποκλείουμε τη χρήση οποιωνδήποτε θυρών. Επειδή η υπηρεσία μας αντιμετωπίζει ισότιμη την κυκλοφορία, επιτρέπεται η ομότιμη κυκλοφορία και η κυκλοφορία BitTorrent.
Ετυμηγορία: Το VyprVPN επιτρέπει torrenting και δεν μπλοκάρει ή καταστρέφει την κυκλοφορία BitTorrent. Επιπλέον, επειδή δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής περιόδου σύνδεσης, θα πρέπει να υπάρχει μηδενική καταγραφή της προηγούμενης δραστηριότητας torrent (ή του ιστορικού διευθύνσεων IP) στους διακομιστές τους.

Πολιτική VyprVPN Torrent / P2P

Το VyprVPN παρακολουθεί τη δραστηριότητα torrent

Από όσα γνωρίζουμε, το VyprVPN δεν επιταχύνει ή παρακολουθεί την κυκλοφορία torrent. Το VyprVPN είναι υποστηρικτής του Net Neutrality και δεν δίνει προτεραιότητα ή αποκλείει συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι πάροχοι VPN προτιμούν να γνωρίζουν όσο το δυνατόν λιγότερα για την κίνηση των πελατών τους. Ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου μπορεί να κάνει το αντίθετο (ακόμα περισσότερο ο λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN).

Πολιτική αποστολής

Τι είναι η πολιτική καταγραφής του VyprVPN?
Το VyprVPN είναι πλέον πάροχος VPN Zero-Log και μέχρι στιγμής το μόνο VPN που έχει ελέγξει πλήρως την πολιτική καταγραφής από τρίτο μέρος (πόντοι μπόνους για διαφάνεια και εμπιστοσύνη).

Συνήθιζαν να καταγράφουν, τι άλλαξε? Η VyprVPN έκανε τη μετάβαση από μια πολιτική διατήρησης μεταδεδομένων 30 ημερών σε μια πολιτική μηδενικής γνώσης μηδενικών καταγραφών στα τέλη του 2018, ως απάντηση στις προτιμήσεις των πελατών και στις τάσεις της αγοράς VPN.

Πώς ξέρω ότι το VyprVPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής? Λοιπόν, αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος πάροχος που επιθυμεί να ελεγχθεί από τρίτο μέρος. Η πλήρης έκθεση διαφάνειας είναι διαθέσιμη εδώ.

Αναλυτική ματιά στην πολιτική καταγραφής του VyprVPN

Εικόνα

Το VyprVPN εξηγεί τη νέα πολιτική καταγραφής τους στα απλά αγγλικά (χωρίς νόμιμο) στην πολιτική απορρήτου τους:

 1. Χωρίς αρχεία καταγραφής διευθύνσεων IP: Το VyprVPN δεν καταγράφει τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στους διακομιστές τους ή σε αυτήν που σας έχει εκχωρηθεί.
 2. Χωρίς μεταδεδομένα περιόδου σύνδεσης: Δεν καταγράφουν χρονικές σημάνσεις ή χρόνο σύνδεσης
 3. Χωρίς αρχεία καταγραφής κυκλοφορίας: Το VyprVPN δεν καταγράφει το περιεχόμενο της κίνησης VPN σας.
 4. Χωρίς ιστορικό ιστού: Το VyprVPN δεν καταγράφει το ιστορικό ιστού, τη χρήση εφαρμογών ή τις αναζητήσεις DNS.

Πώς να κατεβάσετε το Torrents ανώνυμα με το VyprVPN

Η χρήση του VyprVPN με τον αγαπημένο σας πελάτη torrent είναι απίστευτα απλή. Και οι ίδιες ρυθμίσεις λειτουργούν για κάθε πελάτη torrent.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το VyprVPN για ανώνυμα torrents:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή VyprVPN στη συσκευή σας
 2. Συνδεθείτε σε μια τοποθεσία διακομιστή φιλική προς τα torrent (Συνιστούμε Ελβετία ή Ολλανδία).
 3. Ενεργοποιήστε το Kill-Switch (ώστε το πραγματικό σας IP να μην διαρρεύσει εάν το VPN αποσυνδεθεί ξαφνικά).

Αυτό είναι. Τώρα μπορείτε να ανοίξετε τον πελάτη torrent και να ξεκινήσετε τη λήψη. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το VPN, ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε τη διεύθυνση IP torrent IP για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Συνδεθείτε σε διακομιστή φιλικό προς τα torrent

1. Σύνδεση σε διακομιστή VPN (συνιστάται Ολλανδία / Ελβετία)

Ρυθμίσεις διακοπής λειτουργίας VyprVPN

2. Ενεργοποιήστε το “Kill-Switch” στις Ρυθμίσεις > Επιλογές > Σύνδεση

Λήψη ενός torrent στο uTorrent

3. Ανοίξτε τον Torrent Client και ξεκινήστε τη λήψη torrents

Εικόνα

4. Ελέγξτε τη διεύθυνση IP του Torrent (προαιρετικά)

Συνήθεις ερωτήσεις για το VyprVPN Torrent

Ακολουθούν απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του VyprVPN για torrents:

Μπορεί ο ISP μου να δει τι κατεβάζω?

Ο πάροχός σας διαδικτύου δεν θα γνωρίζει ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε (το VyprVPN διαθέτει ιδιωτικούς διακομιστές DNS μηδενικού μητρώου) ή ακόμα και ότι κάνετε λήψη torrents. Η ισχυρή κρυπτογράφηση του VyprVPN εμποδίζει τον παροχέα διαδικτύου σας να διαβάζει ή να παρακολουθεί την κυκλοφορία σας.

Πώς ξέρω εάν λειτουργεί το VyprVPN?

Ο πελάτης VyprVPN θα εμφανίσει την ανώνυμη διεύθυνση IP που σας έχει εκχωρηθεί από τους διακομιστές τους. Μπορείτε επίσης να επαληθεύσετε τη νέα δημόσια διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο όπως το ipmonkey.com (θα πρέπει να ταιριάζει με την IP που εμφανίζεται στο VyprVPN). Ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε τη διεύθυνση IP όπως φαίνεται στους συνομηλίκους του BitTorrent.

Ποιες είναι μερικές εναλλακτικές λύσεις για το VyprVPN?

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά VPN χωρίς log εκτός από το VyprVPN. Αν και οι περισσότεροι δεν προσφέρουν τόσο καλή εμπειρία λογισμικού όσο το VyprVPN, ορισμένοι προσφέρουν και άλλα πλεονεκτήματα. Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά είναι η προσθήκη ενός διακομιστή μεσολάβησης Socks5 που μπορεί να διαμορφωθεί εντός του προγράμματος-πελάτη torrent για 2ο hop IP-address. Ορισμένα VPN το συμπεριλαμβάνουν δωρεάν.

* Σε καμία περίπτωση δεν απαιτείται διακομιστής μεσολάβησης SOCKS. Ένα VPN είναι εξαιρετικά ασφαλές από μόνο του και γενικά θα είναι ταχύτερο από ό, τι όταν συνδυάζεται με διακομιστή μεσολάβησης. Ένα μικρό ποσοστό χρηστών bittorrent προτιμά να προσθέσει έναν διακομιστή μεσολάβησης επειδή θεωρητικά θα μπορούσε να προσφέρει ένα μικρό πλεονέκτημα απορρήτου (αλλά χαμηλότερες ταχύτητες και περισσότερη πολυπλοκότητα).

Ακολουθούν ορισμένα VPN που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Εικόνα

NordVPN

 • Ο διακομιστής μεσολάβησης Socks5 περιλαμβάνεται σε 10+ τοποθεσίες φιλικές με χείμαρρους
 • p2p / βελτιστοποιημένοι διακομιστές (γρηγορότερες λήψεις σε συγκεκριμένες τοποθεσίες)
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής. Περίοδος.
 • Λειτουργεί με Netflix, Hulu και άλλες υπηρεσίες ροής
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών 100%

Εικόνα

IPVanish

 • Περιλαμβάνεται διακομιστής μεσολάβησης Socks5 (Ολλανδικός διακομιστής)
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής.
 • Εφαρμογή Firestick / FireTV (ιδανική για Kodi)
 • Εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map