15 Συμβουλές για Σχεδιασμός Κινητών για την Ενίσχυση των πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου

Γνωρίζατε ότι το 55% του συνόλου της επισκεψιμότητας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι τώρα σε κινητή συσκευή?

Αυτό είναι σωστό, περισσότερα από τα μισά άτομα που βλέπουν ιστότοπους αγορών βρίσκονται στο τηλέφωνο ή το tablet τους.

Ωστόσο, εδώ είναι το πρόβλημα: το 46% των 50 κορυφαίων λιανοπωλητών εξακολουθούν να μην έχουν αποκριτικό ιστότοπο για κινητά. Έτσι, παρόλο που το ήμισυ του συνόλου της κυκλοφορίας αγορών συμβαίνει σε κινητό, οι μισοί από τους λιανοπωλητές δεν είναι έτοιμοι για αυτό. Αυτό σημαίνει ότι οι μισοί αγοραστές τσίμπημα και ζουμ και περιστρέφουν το τηλέφωνό τους για να δουν έναν ιστότοπο σωστά.

Συμφωνούμε λοιπόν, ένας αποκριτικός και ελκυστικός ιστότοπος για κινητά είναι απαραίτητος. Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Όπως ένας ιστότοπος για επιτραπέζιους υπολογιστές, μπορείτε να τροποποιήσετε και να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για κινητά, ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις. Δείτε πώς:

1. Απλότητα

Η εργασία με μια τόσο μικρή οθόνη θα είναι πάντα δύσκολη. Γι ‘αυτό η απλότητα είναι ο νούμερο ένα στόχος σας. Για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ιδιαίτερα δύσκολο, επειδή υπάρχει τόσο μεγάλο περιεχόμενο για να πιέσετε. Πώς προωθείτε όλα τα προϊόντα σας χωρίς να γεμίζετε τον μικρό χώρο στην οθόνη?

Δείτε πώς το ETQ εμφανίζει τη γκάμα των παπουτσιών του στον ιστότοπό του για κινητά. Είναι όμορφο στην απλότητά του. Έχουν αφήσει την πλειονότητα του χώρου της οθόνης εντελώς δωρεάν για να δώσουν στα προϊόντα τους κεντρικό στάδιο. Ακόμη και η χρωματική παλέτα έχει επιλεγεί για να ταιριάζει με τη γκάμα των προϊόντων της. Δίνει σε ολόκληρο τον ιστότοπο μια απλή, συνεκτική αίσθηση. Παρόλο που η οθόνη είναι μικρή, αισθάνεται άνετη.

2. Σκεφτείτε τον αντίχειρα!

Δοκιμάστε να κρατήσετε το smartphone σας τώρα. Μετακινήστε τον αντίχειρά σας γύρω από την οθόνη και νιώστε όπου είναι πιο άνετο και φυσικό. Το μέγεθος του αντίχειρα του καθενός είναι διαφορετικό, αλλά γενικά αυτή η παρακάτω εικόνα ισχύει για τα περισσότερα άτομα:

παρακολούθηση αντίχειρα

Έχοντας αυτό κατά νου, δεν θέλετε να τοποθετήσετε κουμπιά ή βασικά στοιχεία στις κορυφαίες ενότητες. Αφήστε το μόνο για κεφαλίδες. Τοποθετήστε όλο το περιεχόμενο και τα κουμπιά με δυνατότητα κύλισης στη μέση, ώστε να είναι εύκολο και άνετο να φτάσετε. (Μην ξεχάσετε να σκεφτείτε τους αριστερούς! Ανατρέψτε τις παραπάνω εικόνες για να δείτε πώς λειτουργούν τα πράγματα για αριστερά).

3.… Ειδικά οι μεγάλοι αντίχειρες

Εκτός από τον αντίχειρα «προσέγγιση», θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τον «μεγάλο αντίχειρα». Όλοι χρησιμοποιήσαμε έναν ιστότοπο για κινητά όπου πρέπει να κάνετε κλικ στον μικρότερο σύνδεσμο. Είναι δύσκολο και απογοητευτικό, σωστά; Ο γενικός κανόνας είναι η επιλογή μεγαλύτερων στοιχείων από ό, τι νομίζετε απαραίτητο.